|
|
#1951 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosenne ploteczki prrrawie narzeczonych cz.17
Cytat:
![]() Nie moj styl ale w gimnazjum bym sie za nimi slinila ![]() Kuzyn mi przybyl
|
|
#1952 |
|
Zakorzenienie
|
moniq ja juz tam nie pracuje..miałam umowe o prace, nagle rpzestałam sie szefowi podobać...dowiedzialam sie , ze planuje mnie zwolnić..nic mi nie mowił nic a nic..wiec sama zlozylam wymowienie...nie potrafil wytlumaczyc co nagle mu sie we mnie przestalo podobac-zaczal ze mna rozmawiac gdy wymowienie przynioslam, tka to nigdy mi nie powiedzial , ze cos mu sie nie posoba, , że coś jest nie tak..nic a nic ( btw 2 tyg przed ''zwolnieniem'' dostalam premie ;]) mysle , ze tu duża zasługa'' koleżanki'' , złożyłam wymowienie , potem do konca wymowienia bylam na zwolnieniu i od 16 marca jestem bezrobotna... ech ale nie chce mi się już o tym pisac dłuugqa historia...
co do tych tub , to wiem, że tak może być , najwyzej przed wejsciem na sale sie obsypiemy tubami w sobotę idziemy na pierwsza lekcje tańca, 320 zł za 5 spotkań indywidualnych - a jednak się udało niestety przez metro , nasz dojazd na lekcje będzie utrudniony i wydłużony :/
Edytowane przez jlys Czas edycji: 2012-03-30 o 09:16 |
|
|
|
#1953 |
|
Zadomowienie
|
a byłaś pewna że Cię zwolni, czasem gadanie współpracowników nijak się ma do decyzji szefostwa. Tym bardziej jakby on Cię zwolnił to miałabyś możliwość pociągnięcia L4 choćby przez 3 miesiące, a tak to zostałaś na lodzie
![]() kurna no, trzymam kciuki za znalezienie nowej pracy ![]() powodzenia - o tyle dobrze, że możesz się skupić na przygotowaniach do ślubu
|
|
#1954 |
|
Zakorzenienie
|
tka byłam pewna, sam mi to powiedział. złożyłam wymowienie sama bo nie chcialam zeby ton on mnie zwolnil, a isc na 3 miesiace na zwolniene bez sensu, jeszcze by mi kontrola z zus sie napatoczyla i bym miala ;]
|
|
#1955 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Dostrzegam efekty mikrodermabrazji wczoraj drugi zabieg zaliczony. Kolejny już 11.04 a 14.04 wesele
|
#1956 |
|
Zakorzenienie
|
No to widze, ze 14 kwietnia bedzie dla kilku z nas rozrywkowym dniem
|
#1957 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1958 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
Wracalam dziś z pracy jedyne 1,5h a w domu czekał narzut z pysznym własnoręcznie lepionymi pierogami ruskimi kocham jego pierogi! ![]() Ruda, no właśnie to mieszkanie ma byc takie jak babci - pisałam, że jest dokładnie naprzeciwko drzwi babcinych, a u babci żaden pokój nie jest przechodni (nota bene teraz mamy przechodni i jest ok), CO jest, w lecie nie jest gorąco, a w zimie nie jest zimno (mieszkałam u babci 3 lata to wiem). Wydaje się wszystko ok. Widzimy się z właścicielami w czwartek ![]() Jutro mam szkolenie z pracy. Za fri ![]() Aś, farciaro! ja musiałam przez szkolenie przełożyć i lipa - 3 tyg między jednym a drugim zabiegiem, więc efekt pewnie będzie bardzo mikroskopijny, o ile w ogóle Ala, gratuluje kuzyna ![]() A ja mam nowego żuczka! Razem jest ich już 5 i sa takie dzielne! Od połowy zeszłego tygodnia biorą udział w zajęciach BEZ MAM, NIAŃ, CIOĆ, BABĆ. Dzielne moje kochane żuczki!
|
|
|
|
#1959 |
|
Wtajemniczenie
|
gaja szacun za efekty.... i zapewne nie jesteś już takim przemęczonym stachanowcem!Kochane-jeszcze 4dni pracy i mam urlop!
|
|
|
|
#1960 |
|
Zakorzenienie
|
No już nie jestem aż tak padnięta, ale nadal jestem zmęczona dojazdami i wczesnymi pobudkami. Jak wstawałam X lat o 8:00-9:00, a teraz nagle trzeba 6:00-7:00 to mogiła jest
![]() Ale przestawię się, przeprowadzimy się i już w ogóle będzie fajno ![]() ---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:08 ---------- A jak długi ten Twój urlop, Adelko?
|
|
|
|
#1961 |
|
Wtajemniczenie
|
9dni
|
|
|
|
#1962 |
|
Zakorzenienie
|
Ależ lenistwo przecudowne!
|
|
|
|
#1963 |
|
Zakorzenienie
|
Juz wiem jak ma na imie kuzynek
Artur
|
#1964 | |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() Aaaaaa to zmienia postac rzeczy ,jestes najlepszą prawie wnuczka![]() Cytat:
![]() Arturek fajnie ,ja tez mam brata ciotecznego artura![]() Gaja ła dawaj pierogi ,widze J pilnie przyucza sie do zawodu kucharza .Fajnie ze zaklimatyzowalas sie w nowej pracy i ze zuczki tez juz sie zadomowily jak moja siostra z małą przyjadą w kwietniu do PL to ci podrzuce jej dwulatke![]() I trzymam kciuki za mieszkanie ![]() Jlys to powiem ci ,ze korzysta cene macie na ten kurs indywidualny no i zycze owocnej nauki ,pisalas ,ze chcesz zatanczyc walca wiedenskiego do"noce i dnie" to jest szybki walc ,ciezko go taczyc do rytmu ,w glowie sie kreci tańczac po kole. Ja wczoraj byla na tancach z tym kuzynem tz tanczylismy wlasnie miedzy innymi walca wiedenskiego do kilku piosenek w tym do noce i dnie i lepiej mi sie z nim tanczylo niz z tz ,tak lekko, normalnie plynelismy az sie dziwie ,ze nadazylam ,no ale co sie dziwic on jako gowniarz tanczyl taniec towarzyski ,potem dopiero salse i bachate,a towarzyskiego zaprzestal.Ale powiem wam ,ze udalo nam sie zgrywac ,czuc ,ze tanczy sie z tancerzem ![]() A najlepsza bezcenna mina naszych instruktorow jak mnie z nim zobaczyli mowie ,czesc to moj nowy chlopak wymienilam na mlodszy model" a oni tak ![]()
Edytowane przez kinia860 Czas edycji: 2012-03-30 o 22:26 |
|
|
|
|
#1965 |
|
Wtajemniczenie
|
no kinia gratulacje,ze masz świetnego partnera na tańcach i tż ze spokojnym sumieniem ci go udostępnił bez żadnej zazdrości
pogoda się zepsuła, a miałam dziś z jednym samochodem jechać do myjni, a drugi samochód odkurzać no i nic nie zrobie,a przecież nie mogę odać tż-towi brudnego w środku samochodu sama go ganiam,że ma być porządek a tu taka wpadka będzie
|
|
|
|
#1966 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
|
|
|
|
#1967 |
|
Wtajemniczenie
|
promyko, ty lepiej powiedz jak postępy w ćwiczeniach ud... ja zarzuciłam ćwiczenia na czs zzpitala i gojącej się rany
|
|
|
|
#1968 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1969 |
|
Zadomowienie
|
hej, co tu tak cichutko?
Ja wczoraj zaliczyłam mecz i wymarzłam, nasi takiej dupy dali, że szok i to z badziewnym rywalem... Komentować nie będę nawet Dzisiaj powinnam być w szkole, a jestem w pracy, nie wiem jak się dla mnie skończy ten semestr. Nie mam kiedy iść do szkoły, bo mi robią zajęcia co tydzień. Porażka
|
|
#1970 |
|
Wtajemniczenie
|
też mam w planach kupno rowerku stacjonarnego i steppera, wiec niech nam promyko opisze rezultaty ćwiczeń....eh śnieg z deszczem sypie równo
|
|
|
|
#1971 |
|
Zadomowienie
|
ja mam rower stacjonarny - nie używam
Adelka to strata kasy, lepiej kupić sobie normalny i jeździć po dworku, więcej wrażeń i chęci
|
|
#1972 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() Ja dzis ide na roczek tz chrzesnicy ,bez niego buuu ,no i tz bratowej urodziny ( o ktorych mi nie powiedziala ,tylko ,ze sam roczek malej jest)Kupilam malej tunike/sukienke i wielka grubą ksiege bajek ,na to jest jeszcze za mala ,ale stwierdzilam,ze nie kupie zabawki ,bo tego ma od cholery ,a i tak jest na nie za mala ,a bajki moze ktos jej bedzie czytal w przyszlosci. Bratowej kupilam wisnie w czekoladzie i likier i zrobilam rafaello ,w sumie co jej mialam kupic,jak ona obkupuje sie w London i w ogole ,wiecie ![]() Wlasnei promyk jak tam uda?, ja odkad tz wyjechal robie te cwiczenia co ty + jeszcze z innego filmiku na yt i nic mi nie chudna ,tylko umieśniają.
|
#1973 | |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Dziewczyny to co się dzieje 14 kwietnia? Dokąd reszta się wybiera? ![]() Gajuś czy ja wiem czy mikroskopijny efekt. To ma aż tak duże znaczenie że np. nie co 10 dni, a co 3 tygodnie? Ja się nie znaju ![]() ---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ---------- Cytat:
a jakie to zajęcia dydaktyczne? Rysujecie razem, śpiewacie?
|
|
#1974 |
|
Zakorzenienie
|
Bry!
Wyśmiejcie matoła. Miałam dziś szkolenie na g. 9:00 na Mokotowie w drugiej placówce naszego przedszkola. Wczoraj sprawdziłam dojazd i pomyślałam "a, wsiądę w busa o 8:49" - warto dodać, że z Wawra, gdzie mieszkam, na Mokotów jest ok 45 min. Nie zobaczyłam w tym nic dziwnego, nastawiłam budzik na 7:30 i poszłam spać. Siedzę rano, jem śniadanie i coś mi nie pasuje. Jak to? 8:49 i na 9:00 szkolenie? FAKING! to miała być 7:49! Uświadomiłam to sobie o g. 8:00. W 10 min się wyszykowałam, złapałam busa i na 9:05 byłam na szkoleniu. uf. Ale...ale....czemu mi się tak pokićkało? Kinia! Dobrze! Kupuj małej ksiązki! I teraz pewnie by chętnie bajek posłuchała, a obrazki to na pewno poogląda. Książki są fajniejsze niz zabawki nie parsknęłaś śmiechem na widok min instruktorów tańca? Adela, buahaha! Takie sytuacje są najgorsze. Gonisz o coś faceta a potem sama śmiecisz bardziej. Mistrzowskie ![]() Też jestem za kupnem normalnego roweru. Mnie stacjonarny nudzi po ...5 minutach jazdy ![]() Promyk, wszystko robimy! Tańczymy, śpiewamy, malujemy, wyklejamy, dzieci nazywają obrazki, bawimy się w różne fajne gry. wszystko robimy! Dlatego lubię moją pracę. Jest różnorodna ![]() Muszę zaraz dziennik dzieciom zrobić. Znaczy sobie. I w zasadzie nie dziennik, a taki zeszyt obecności. NIe cie mi się. przed chwilą wpadłam do domu i próbuję ochłonąć
|
|
|
|
#1975 |
|
Zakorzenienie
|
Gaja to ja chyba pytałam o to co robicie na zajęciach ale spoczko
|
#1976 |
|
Zakorzenienie
|
A. To sory ziomy
jak wspominałam, trochę dziś zakręcona jestem, więc uprzejmie proszę o wybaczenie ![]() ktoś tam tez pisał o mikrodermabrazji. Kosmetyczka mi powiedziała, że lepszy efekt jest jeśli zabiegi się powtarza maks co 14 dni, zanim naskórek czy coś zdaży się odbudować
|
|
|
|
#1977 |
|
Wtajemniczenie
|
z chęcią bym sie zieła za sprzątanie,ale w tygodniu nie mam jak a w weekendy pogoda nie ta...tż dziś już dwa razy do mnie dzwonił i cały cza się pyta o moje zdrowie czy nadal jest tak mi lekko i przyjemnie po zabiegu.Odpowiadam,że tak.A jutro cały dzień for us.
|
|
|
|
#1978 |
|
Zadomowienie
|
hej
Ala gratuluje kuzyna Ilys wydaje mi się, że dobrze, że się z tym szefem rozstałaś.. i trzymam kciuki za szybkie znalezienie nowej pracy Kinia jak Ty dalej będziesz tak z te tańce trenować to NŻ za Tobą nie nadąży jak wróci ale fajnie, że się znalazł ktoś na zastępstwo ![]() Gaja przeprowadzka?
|
|
|
|
#1979 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mam fot. Żadnej przeprowadzki min. do maja nie będzie
|
|
|
|
#1980 |
|
Wtajemniczenie
|
witam z samego rana.Za 3h tż po mnie przyjeżdża
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:07.

,zartuje oczywiscie,ale ty wiesz![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
ale w gimnazjum bym sie za nimi slinila 

a w domu czekał narzut z pysznym własnoręcznie lepionymi pierogami ruskimi
kocham jego pierogi! 

Ja się nie znaju