|
|||||||
| Notka |
|
| Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3091 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: MAŁY, ŚREDNI, DUŻY PENIS... i moje wątpliwości :(
Cytat:
|
|
|
|
|
#3092 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3093 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3094 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 00:06 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:59 ---------- nie musisz sie nabijac |
|
|
|
|
#3095 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Dodam jeszcze, że miłość potrafi być naprawdę silna - wyobraź sobie, że zakochałeś się w kobiecie, a okazuje się, że np. jest krótka i mieścisz się (załóżmy, że masz normalnego penisa) tylko do połowy. Co byś wtedy zrobił? Edytowane przez 2016071135 Czas edycji: 2012-03-26 o 01:19 |
|
|
|
|
#3096 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 03:28 ---------- Poprzedni post napisano o 02:45 ---------- Przepraszam ze poza tematem jesli moge zapytac arsea jak poznalas swojego chlopaka albo raczej jak on cie zdobyl.? |
|||
|
|
|
#3097 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
![]() Bober, Ty masz tak koszmarny charakter, że nawet najprostszy na świecie kręgosłup i najwspanialszy penis by Ci nie pomogły w stworzeniu trwałego, szczęśliwego dla obu stron związku.
|
|
|
#3098 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#3099 | ||||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja dokladnie tak samo jak on nie przepadam za soba ale jednak od czasu do czasu jakas fajna podbije i musze sie wykrecac. Cytat:
Chłopaka w młodym wieku ciotka z kuzynkami rozbierały i sie nabijały z jego przyrodzenia. Wielu facetow takie rzeczy bierze bardzo do siebie a to jest bardzo dobry przykład, jak wielkie znaczenie moze mieć dla meskiej psychiki wysmiewanie sie z jego penisa.Cytat:
---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:30 ---------- PS. Ktoś mógł pomysleć, ze go bronię, akceptuje i jestem za tym zeby go wypuscili. Nic z tych rzeczy typ powinien być powieszony, rozstrzelany whatever. Chodziło mi o to, ze walnięta ciotka tez powinna zgnic za kratami. Byłem wypity, wnerwiony... wiadomo. ---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ---------- Cytat:
"Marzenia motywuja, marzenia daja sile, Marzenia sa wyjatkowe - jesli w miare mozliwe, Realizowac kazde - wlasnie tego pragne" ALE "Lepiej za dużo nie marzyć - marzenia mogą sparzyć Gdy nigdy się nie zdarzy to co sobie wyobrazisz" |
||||||||
|
|
|
#3100 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Bynajmniej tak by się nie stało. Po pierwsze: nie słucham plotek i takich opinii (mogą być nieprawdziwe / naciągane / wyolbrzymione / zbudowane na subiektywnym odczuciu). Po drugie: musiałabym się sama przekonać, jak jest. Po trzecie: gdyby okazało się, że jest kiepsko, to nawet by mi nie przeszło przez myśl, by od niego zwiewać. Fajny z wyglądu i charakteru? To chyba oczywiste, że bym próbowała razem z nim rozwiązać problem i nauczyłabym go być dobrym w łóżku .Cytat:
|
||
|
|
|
#3101 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Gdyby była swietna dziewczyna i jedynym jej mankamentem była mała cipka i na pewno bym jej nie zostawil ani nie zdradził. Brzydze się zdradą każdego rodzaju. "Zdrada to boli, całe życie P" Ale zaraz ktos powie, ze moje zdanie sie nie liczy. Ma do tego pełne prawo i nawet sie z nim zgodze
"Marzenia motywuja, marzenia daja sile, Marzenia sa wyjatkowe - jesli w miare mozliwe, Realizowac kazde - wlasnie tego pragne" ALE "Lepiej za dużo nie marzyć - marzenia mogą sparzyć Gdy nigdy się nie zdarzy to co sobie wyobrazisz" |
|
|
|
|
#3102 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Nawet jakby zakceptował to o czym piszesz to nie moge wiedziec czy bym tak mogl na dluzsza mete. To i tak sto razy lepiej by bylo niz moge gdy jest za maly. |
|||
|
|
|
#3103 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
No cóż, jeśli się człowiek zakocha, to nie, nie lepiej ![]() Cytat:
A budowa biologiczna to nie byłaby jej wina, więc to trochę inna sytuacja. Ale widzisz - nie mówisz od razu "nie". |
||||
|
|
|
#3104 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
"No właśnie... O to tu chodzi. A nam nie wierzysz "Każdy kto zdradził na początku mówi że nie mógłby. Tak naprawdę nikt nie wie co zrobi w przyszłości. To tylko szczere intencje. Cytat:
Cytat:
Edytowane przez bober111 Czas edycji: 2012-03-29 o 01:16 |
|||
|
|
|
#3105 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie wydaje mi sie, zeby jakis facet dobrze sie czul gdyby laska go instruowała zwłaszcza, zeby to nie był jego pierwszy raz. Ale co ja tam wiem ![]() Cytat:
PS. Skad Bober wiesz, ze Arsea jest młoda? Ale to prawda wiekszosc pisała, ze nie chcialaby wiecej trafic na "prawnika" a co dopiero na takeigo, ktory po xx razie zachowuje sie jakby to byl jego pierwszy ;]
"Marzenia motywuja, marzenia daja sile, Marzenia sa wyjatkowe - jesli w miare mozliwe, Realizowac kazde - wlasnie tego pragne" ALE "Lepiej za dużo nie marzyć - marzenia mogą sparzyć Gdy nigdy się nie zdarzy to co sobie wyobrazisz" Edytowane przez Dopefiend Czas edycji: 2012-03-29 o 11:25 |
||
|
|
|
#3106 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobry kochanek słucha swojej kobiety,a zwlaszcza nowej kochanki. kazda kobieta jest inna i potrzebuje innych bodźców.tu nie ma schematów w/g których sex zawsze jest taki sam,natomiast idealny kochanek nie słucha słów,on słucha mowy ciała
|
|
|
|
|
#3107 |
|
Rozeznanie
|
Co z tego ze sluchasz, wiesz czego chce, masz doswiadczenie, wiesz co trzeba zrobić jeśli nie masz czym jest za luźno.
Tmargo dalej nie rozumiem dlaczego dla ciebie wielkośc nie gra roli piszesz zebym wlozyl palec do ust i cos tam cos tam nie wiem o co chodzi. Jak bys zobaczyla co to znaczy maly penis i cos tam poruszajace sie luzno miedzy nogami to by ci sie odechcialo pisac ze wielkosc nie ma znaczenia. |
|
|
|
#3108 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3109 |
|
Raczkowanie
|
Każdy sobie tłumaczy tak jak mu wygodniej. A stwierdzenia, że wielkość wgle nie ma znaczenia raczej nie są prawdziwe - moim zdaniem (żeby potem nie rozpętało się piekło, zaznaczam, że to moje zdanie). Mój partner ma się czym pochwalić i ja jestem zadowolona. Gdyby nie był tak hojnie obdarzony kochałabym go tak samo, ale pewnie przyjemność byłaby mniejsza.
|
#3110 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Kogos takiego jak np. ja. Taki ktos kto nie ma najmniejszego pojecia jakby mial sie zabrac za dziewczyne i do tego by sie tego bał ;|
|
|
|
|
#3111 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
lepiej brzmiałoby gdybyś zamruczał do ucha-powiedz co cię kręci,prowadź za rękę,abym mógł dać ci nieskończone pokłady przyjemności.ty najlepiej wiesz,czego potrzebujesz...-po takich słowach kazda cię poprowadzi
|
|
|
|
|
#3112 | |||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Poza tym nie napisałam, że wolę prawiczków. Napisałam tylko, że niedoświadczeni faceci mają swój urok. Cytat:
![]() Cytat:
To tak samo, jakby rozmyślać: "no nie, mój facet nie jest najprzystojniejszy, przystojniejszy jest X, nie wytrzymam tego, muszę znaleźć ładniejszego", albo: "jest uparty! tyle dziewczyn ma nieupartych facetów, muszę znaleźć innego" ... Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Doświadczony - wiadomo - lepszy, ale niedoświadczony - też fajnie
Edytowane przez 2016071135 Czas edycji: 2012-03-29 o 21:37 |
|||||||
|
|
|
#3113 |
|
Zakorzenienie
|
"Mam pewną uwagę. Nie ma tak, że seks jest ALBO cudowny ALBO beznadziejny. Jest wiele odcieni pośrodku" no proszę Cię
![]() Seks może być dobry, może być cudowny, może być niezły, ale z całą pewnością może być także zdecydowanie beznadziejny
|
|
|
|
#3114 | |||
|
Rozeznanie
|
"Mam pewną uwagę. Nie ma tak, że seks jest ALBO cudowny ALBO beznadziejny. Jest wiele odcieni pośrodku."
Kiedyś w jednym serialu słyszałem że jak sejs nie jest odlotowy to jest do kitu. Wyobrax sobie ze masz kolezanke ktora poznala nowego faceta i pytasz sie ja jak w tych sprawach a ona opisuje to slowami fajnie spoko dobrze. Od razu nasuwa sie na mysl ze to jest tylko dobrze. Nie moze byc tak ze wypad do kina albo gra w siatkowke jest przyjemniejsza niz seks. Seks to musi byc najprzyjemniejsza rzecz jaka mozemy robimy z TŻ. Seks jest specyficzny jesli nie jest mega albo super to jest źle. ---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ---------- Cytat:
Cytat:
Jesli bede mial dziewczyne to zawsze bede sie tego bal tego ze nie dam jej tyge ile potrzeba i tego ze inni sa odemnie lepsi w tych sprawach moga w pelni zaspokoic potzreby kobiety sa prawdziwymi mezczyznami. Swiadomosc ze bylby jej lepiej z innymi to jedna z najgorszych rzeczy jaka moze sie przytrafic facetowi. Cytat:
Edytowane przez bober111 Czas edycji: 2012-03-29 o 23:07 |
|||
|
|
|
#3115 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zlalem kilkanascie fajnych dziewczyn i to nie takimi tekstami jakie wymienilas, tylko takimi, zeby zawsze wychodzilo, ze jestem zbyt wychlany albo szukam okazji zeby zbytnie zblizenie oddalic jak najdalej. Cytat:
Cytat:
Tak z ciekawosci mozna wiedziec ile masz lat? ![]() Animal Jestes zadowolona i oby bylo tak do konca Waszych dni ![]() Ale nie wiesz jakby sie rozwijal Wasz zwiazek gdyby bylo tylko uczucie a seks bylby słaby. Wiecie, chyba pogodzilem sie z tym, ze mam malego i jakos potrafie to zaakceptować. Dzis rano pewna sliczna (z ciala) dziewczyna sie pokazywala i pare osob troche szydzilo z jej biustu (wielu ja bronilo) ale inna dziewczyna na jej chat'cie napisala "niektorzy, z was maja male ptaszki i jakos sobie z tym musimy radzic" nie wiem czemu ale to jakos mnie podnioslo na duchu. Ogolnie nie uwazam siebie za atrakcyjnego pod zadnym wzgledem, chyba tylko tym, ze moglaby zawsze na mnie liczyc. A mimo to chcialbym sie z jakas zwiazac ale pozostaje problem erekcji i wstydu (w szczegolnosci przed samym soba) , ze nie potrafilbym sie do niej dobrac. Heh ale chyba maly progres jest co nie? ![]() PS. Borsuk nie w moim przypadku. Nie raz pisalem, ze dla mnie liczy sie charakter i co by sie dzialo swoich zasad nie zlamie. Cytat:
Arsea Chyba jako jedyna jeszcze nie szydziłaś z nas, a bynajmniej ze mnie. Trzymalas sie swojego zdania ale takze probowalas sie wczuc w nasza sytuacje i normalnie odpowiadalas, za co szczerze dziekuje Nie dziwie sie takze innym dziewczynom, ze juz calkowicie nas olaly. Jestesmy smieszni i zenujacy, nic do Borsuka nie dochodzi, a do mnie bardzooo mało ale postarajcie sie zrozumieć, zwyklego/zwyklych chlopakow ktorzy by chcieli stworzyc normalny zwiazek. Jeden z nich przedewszystkim sie boi a drugi wmawia sobie, ze zadna za chiny by go nie chciala ;D.
"Marzenia motywuja, marzenia daja sile, Marzenia sa wyjatkowe - jesli w miare mozliwe, Realizowac kazde - wlasnie tego pragne" ALE "Lepiej za dużo nie marzyć - marzenia mogą sparzyć Gdy nigdy się nie zdarzy to co sobie wyobrazisz" Edytowane przez Dopefiend Czas edycji: 2012-03-29 o 23:23 |
||||
|
|
|
#3116 |
|
Rozeznanie
|
Ja pier... wy dalej z tymi marudami rozmawiacie! Twarde jesteście, dziewczyny!
Zajrzę za 2 miesiące, jak dalej na ostatniej stronie będą dominowały świeże posty bobera i dopefienda, to naprawdę zwątpię w ludzi... PS Najpierw wróć do szkoły i wkuj sobie do łba, że na końcu pytania stawia się znak... zapytania. Nie kropkę. Potem możesz zacząć deliberować na temat związkowych problemów oraz tego, czego chcą kobiety. A może i nie, po prostu zabierz się do roboty, zamiast w nieskończoność udawać jakiej to nie masz intuicji snując różne domysły na te tematy i czekając, aż któraś Ci napisze - "Tak, dopefiend, masz rację! Już odpowiadam na Twoje pytanie, mam 21 lat i nie przeszkadza mi, że masz małego, przyciętego przez szafę! Chcę z Tobą być!" Edytowane przez InkluzjaOstateczna Czas edycji: 2012-03-30 o 00:55 |
|
|
|
#3117 | ||||||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
A odrzucanie kogoś bo ma jakiekolwiek wady (jak każdy) to - cóż, bez komentarza. Można sobie szukać do śmierci i zranić wiele osób przez, nie wiem, próżność? Egoizm?Cytat:
Cytat:
). W przybliżeniu - studiuję ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||||||||
|
|
|
#3118 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
później powinieneś zawitać w agencji towarzyskiej,na trzeźwo. po alkoholu wielu mężczyxn ma problemy z erekcją,więc nie próbuj tego . w agencji bedziesz się lepiej czuł niż z dziewczyna,bo nie ma tego ciśnienia.tam nie musisz nic udowadniać,bo one wiedzą co mają robić. ty się nauczysz,zobaczysz prawdziwy sex,poczujesz przyjemność i otworzysz swoje pokłady erotyki.nabierzesz pewności siebie i zobaczysz,że i z małym można zawojowac świat. Cytat:
najwazniejsze to musisz chcieć> możesz zapisac się na kurs osobowości,lub trenować samodzielnie w necie.zobacz,czy spodobasz się komuś na portalu randkowym.to ic nie kosztuje i nie boli.nie zostawia blizn po odrzuceniu i ie ciągnie w dół. Cytat:
|
|||
|
|
|
#3119 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Zeby zaczac leczyc malego trzeba pojsc do lekarza a dla mnie to nie takie proste. Cytat:
![]() Właśnie o to chodzi, ze one sie wszystkim zajma i raczej duzo mi to nie da, bo one maja we wszytko wbite. dobrze,że akceptujesz,powinienes tylko popracowac nad samooceną. najwazniejsze to musisz chcieć> możesz zapisac się na kurs osobowości,lub trenować samodzielnie w necie.zobacz,czy spodobasz się komuś na portalu randkowym.to ic nie kosztuje i nie boli.nie zostawia blizn po odrzuceniu i ie ciągnie w dół. to jak wenezuelski serial.ciągnie się w nieskończoność.[/QUOTE] Samoocena? Poprawiaja ją jedynie pieniedze albo jakis scukces, ewentualnie porazki innych. Takie portale nie sa dla mnie, nawet jedynie w formie testu.
|||
|
|
|
#3120 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
chodzi o to,aby spróbował,jak to smakuje zanim zaczął sam próbować. Cytat:
gdyby pieniadze dawały szczęście to bogaci nie sięgaliby po uzywki. tylko spełniony człowiek jest zadowolony i ma siłe do walki ze złem. nie będę ci moralizować,ale warto poczytać o sile ludzkiego umyslu ,jeśli chcesz to moge ci wysłac ciekawą lekturę na PW.ściągniesz,poczytasz i zastanowisz się nad tym co piszą. Edytowane przez TmargoT Czas edycji: 2012-03-30 o 19:13 |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:04.

Nie wiem czy nie wspominasz o Tedzie Bundym,jesli tak to grubo sie mylisz co było powodem jego morderstw. Ciekawa historia - nawiasem mówiąc.