|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3721 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część VIII
Cytat:
|
|
|
|
|
#3722 |
|
Zakorzenienie
|
Ja właśnie dzisiaj trafiłam do tej wyprzedażowej, gdzie było pełno przecenionych kosmetyków.
Ta Biedronka jest zaraz obok mojego fitnessu i jak mam sporo czasu do autobusu, to nie czekam na przystanku tylko idę zabijać czas (oraz wydawać kasę i nabijać bilans) w Biedronce. Wkręciłam się w klikowy konkurs, chociaż nagrody jakieś powalające nie są. Gdybyście miały chwilkę, to proszę o klik w link z podpisu. Z góry dzięki i już więcej o tym nie spamuję.
|
#3723 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I cóż Cię w tej Biedronce najbardziej zainteresowało?
|
|
|
|
|
#3724 |
|
Zakorzenienie
|
Coś z tymi wyprzedażowymi Biedronkami się nie zgadza.
|
#3725 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3726 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś kupiłam dwa mazidła Slim Expert - jedno serum do cycków (nigdy nie miałam takiego preparatu
) i jedno serum wyszczuplające do ciała. To są tak naprawdę rzeczy z serii Eveline Slim Extreme 3D. Chodziły za mną jeszcze balsamy do ciała Garnier, balsamy Eveline i żele pod prysznic Nivea, ale to już by chyba była przesada.
...and then she'd say: It's OK, I got lost on the way but I'm a Supergirl and Supergirls don't cry! Edytowane przez aktogimka Czas edycji: 2012-03-30 o 13:47 |
|
|
|
#3727 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Muszę jeździć do Carroli na jej wieś bo tam nie ma kosmetycznych świrów. ---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ---------- Cytat:
A tak a propo to przyłapałam Biedronkę raz na oszustwie. Polowałam na jedną rzecz więc wiedziałam w jakiej jest cenie a potem niby obniżyli a tak naprawdę zostawili tę samą cenę a przekreślili dużo wyższą.
|
|
#3728 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie się taka sytuacja jeszcze nie zdarzyła, a robię tam zakupy dość często. Inna sprawa, że jeżdżę tam głównie po spożywkę, na którą aż tak znaczących przecen nie ma
|
|
|
|
|
#3729 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny gratuluje zuzyc i baty za zakupy.
Ksiezniczko doskonale cie rozumiem - miala taki szal w lutym. Teraz od 20 lutego nic nie kupilam. Sama nie wierze jak to mozliwe ale tak jest Jak widze jak zuzycia ida wolno to az odechciewa mi sie kupowacPrzeprowadzam sie -> klubzuzylam odzywke Elseve 400 ml - mam juz 21 zuzyc ![]() ---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ---------- w wielu sklepach tak robia, szczegolnie ciuchowych
|
#3730 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Super! Udanych ćwiczeń ![]() Cytat:
I prawda jest taka, że się w końcu wzięłam za tą pracę tylko dlatego, że do soboty muszę mieć komplet ocen, a brakowało mi zaliczenia z seminarium. A żeby dostać zaliczenie, to musiałam oddać rozdział pracy. Ocenę już mam, a pracę zostawię na uczelni, a babka sobie odbierze w niedzielę. No i tak jak pisałam, do 15.04 muszę złożyć całą pracę, także wiele czasu mi nie zostało. Ja to zawsze wszystko na ostatni moment Chyba Cię za bardzo nie zmotywowałam Cytat:
![]() Cytat:
A przynajmniej tylu się doszukałam Mógłby być spis alfabetyczny...Cytat:
Ale dobrze, że już masz to za sobą.Cytat:
gani, jesteś moim miszczem ![]() Cytat:
Kliknięte Cytat:
Edytowane przez Nusia7 Czas edycji: 2012-03-29 o 23:05 |
|||||||||
|
|
|
#3731 |
|
Zakorzenienie
|
Eeee tam, to Wy jesteście dla mnie miszczyniami, mając po kilkanaście, jak nie kilkadziesiąt pozycji w zużyciach
![]() Co do zielonego ---->
|
|
|
|
#3732 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już poprawiłam. Może i mamy dużo zużyć, ale zauważ też, ile zakupów |
|
|
|
|
#3733 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jaaaaakie cudne opakowania Dziś z wymianki przyszła do mnie woda malinowa YR i fluid Vichy Normaderm. Jutro testy fluidu. Woda ładna, ale jak to z YR, mało trwała. Od dawna szukam różu. Co prawda zostało mi trochę starego, ale mam tylko jeden i już używam go na siłę i dziś zobaczyłam cudo, które chce mieć, a mianowicie -> https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...ion-blush.html
|
|
|
|
|
#3734 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ze mnie jest straszny pies na róże- obecnie mam 5 (albo i więcej? Muszę policzyć- 1 YR (z bronzerem), 2 smashbox, 2 essence czyli ok 5 , Ten, który Cię intersuje chyba nie ma drobinek. Ja tam drobinkowe lubię. Ale ten faktycznie wygląda na matowy. Matowe i dobre są chyba clinique i Benefit. ---------- Dopisano o 00:15 ---------- Poprzedni post napisano o 00:12 ---------- Gratuluję zużyć! 21 w tym miesiącu czy od lutego? Pytam bo jeśli to zużycia tylko z tego miesiąca to tempo masz naprawdę zawrotne i oklaski należą się jeszcze większe.I gratuluję braku zakupów od lutego, to się naprawdę chwali. |
|
|
|
|
#3735 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Clinique i Benefit na pewno mają dobre, ale to nie na moją kieszeń. Zresztą za ten 30 zł mi będzie ciężko dać Jeśli chodzi o zużycia to u mnie póki co 14 pełnowymiarowych, 7 z wymianki i 10 próbek/miniproduktów. Poza tym pełno końcówek, więc jeśli nie zdążę do końca marca to na pewno początek kwietnia będzie obfity |
|
|
|
|
#3736 |
|
Zakorzenienie
|
Ratunku!!!
Pisałam cały dzień od rana prace zaliczeniowe więc w domu musiało być cicho i od tej całodziennej ciszy TŻ mi zdziczał kompletnie i puszcza mi teraz jakąś muzykę w stylu soundtracków z filmu Wesele ( słyszałyście kiedyś? Ja zdębiałam - jedna piosenka o Licheniu, druga o lutowaniu i cipce- szok, takich bzdurnych tekstów dawno nie słyszałam. Zbieram szczękę z podłogi.) A teraz leci jakiś przebój Bigos heart :/ i śpiewa pod nosem " cooking all day long" ( w wersji English very easy of course) I na dobitkę zafundował mi jeszcze jakąś wersje Białego Misia mówiąc,że zachciało mu się tradycyjnych piosenek weselnych ( których szczerze nie cierpi) i jakieś starocie Lady Pank ( te jeszcze trawię.) Ratunku bo chyba zaraz oszaleję :/ Normalnie gwałt przez uszy. Chyba muszę uciec w słuchawki do mojego Placebo, London After Midnight i innych mrocznych melancholijnych klimatów bo po nich czuję się dużo lepiej. Tak niestety teraz nadszedł czas na wspaniały utwór pod tytułem Wirtualna Miłość... Normalnie wyć się chce z radości. |
|
|
|
#3737 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
oj tam, zaraz pewnie wyłączy i pójdzie spać
|
|
#3738 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze nie padł. Ale na szczęście teraz woli oglądać Weeds zamiast znęcać się nad zwierzętami- patrz ja.
|
|
|
|
#3739 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() pozdrawiam!
|
|
#3740 |
|
Zakorzenienie
|
Ja Ciebie też ;-)
Dobranoc Może mój TŻ będzie jeszcze szalał ale ja powoli zabieram się spać bo jutro rano muszę wstać na zajęcia. Pa, pa i do zobaczenia ponownie |
|
|
|
#3741 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Pa,pa!
|
|
#3742 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Szacun![]() Ja też się przeprowadzam w kwietniu. Na razie szukam mieszkania. I pewnie zakupy kosmetyczne pójdą na bok, bo mnie na nie nie będzie stać, wiec teraz ostatni moment, żeby się wyszaleć w drogeriach |
|
|
|
|
#3743 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a ceny na prawdę zachęcające Cytat:
|
|
#3744 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam dwa, ale chyba za niedługo kupię trzeci. Oczywiście każdy w innym odcieniu. Nad tym Rimmelem też dumam.Cytat:
Zazdroszczę i gratuluję Będziesz mieszkać pewnie z TŻ-em?Cytat:
A nie możesz poprosić jej o numer telefonu?
|
|||
|
|
|
#3745 | |
|
Zakorzenienie
|
O, zagięłąś mnie.
Cytat:
![]() Niech już wróci ładna i słoneczna wiosna. Od tego wiatru głowa mi pęka.
|
|
#3746 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ok 8 zł za 250 ml to fajna cena.
|
|
#3747 |
|
Zakorzenienie
|
w tym miesiącu bardzo przyszalałam :x ale dostałam stypendium (jednorazowe, grrrr co za durna uczelnia
![]() muszę jeszcze pouzupełniać listę...a teraz do nauki czas :x mam ciężkie dwa tygodnie, bo dwa zjazdy pod rząd w weekendy, do tego studium dziennie...no i jest jak jest , no i ta zmiana czasu...wciąż ją czuję...dzisiaj prawie zalałam herbatę zimną wodą z filtra zamiast z czajnika jestem jakaś półprzytomnachcę odetchnąć
NEW -->> Słodki mani z tortem Hybrydy po raz pierwszy - przedłużanie Makijaż z Lirene Peelingi Nacomi Rajstopki Edytowane przez Maliniarka Czas edycji: 2012-03-30 o 21:56 |
|
|
|
#3748 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
od 1 marca mam tyle zuzyc. Dzis zuzylam micela wiec mam juz 22 zuzycia. Wklejam bilans: ZUŻYCIA MARCA:
Zakupy: ZERO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!! Cytat:
O fajnie Ja dziś byłam zapłacić Cieszę się że w końcu stanę na nogi, będę musiała o siebie zadbac, z drugiej strony odczuwam lekki stresik jak to wyjdzie.
|
|
#3749 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny,
miałam tylko kupić bronzer i filtr, ale niestety na tym nie koniec :/ Filtr już zamówiony w aptece przez internet. Bronzera jeszcze nie wybrałam, czaje się ![]() Przede mną jeszcze kupno farby tudzież szamponu koloryzującego, (swoją drogą szukam kolorku typu miodowy blond/jasny złoty blond/wpadający w karmel?) ajjj... może ktoś zna fajny kolorek w tych typach? Przydałby mi się jeszcze jakiś puder mineralny. Czaje się na któryś z BU może ten perłowy? Jak myślicie który byłby dobry dla suchej cery? Żeby nie wysuszał i nie powodował tępego matu lub efektu mąki na twarzy. ---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:15 ---------- KonikGarbusek, gratuluję tylu zużytych kosmetyków!
|
#3750 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Spodobał mi się jeszcze nowy puder brązujący Astor. Nie mogę go znaleźć na necie, jedynie na fb na ich profilu jest. Cytat:
![]() Ja wróciłam z fitnessu, super było Po godzinie spinningu czuję, że żyję
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:31.

z rozróżnieniem ich wielkości, co z kolei wpływa na wielkość asortymentu.

Jak widze jak zuzycia ida wolno to az odechciewa mi sie kupowac
Albo polegnę zakupowo, bo trafiłam w Biedronce na pełne kartony przecenionych kosmetyków. Dziś kupiłam tylko dwie rzeczy, ale nie wiem czy znów mnie tam nogi jutro nie poniosą. 

a ja jak durna zwlekam nie wiadomo na co
I prawda jest taka, że się w końcu wzięłam za tą pracę tylko dlatego, że do soboty muszę mieć komplet ocen, a brakowało mi zaliczenia z seminarium. A żeby dostać zaliczenie, to musiałam oddać rozdział pracy. Ocenę już mam, a pracę zostawię na uczelni, a babka sobie odbierze w niedzielę. No i tak jak pisałam, do 15.04 muszę złożyć całą pracę, także wiele czasu mi nie zostało. Ja to zawsze wszystko na ostatni moment 
Ale dobrze, że już masz to za sobą.
gani, jesteś moim miszczem

A nie możesz poprosić jej o numer telefonu?