|
|
#481 |
|
Nie depcze krokusów
|
Dot.: Krakowianki - część XVII
Gdzie?
|
|
#482 |
|
Zakorzenienie
|
Na Os. Podwawelskim
|
#483 |
|
Pani Buka
|
|
#484 |
|
Rozeznanie
|
Ja robie akcję denko w swoich kosmetykach i przygotywywuję listę co ma mi TŻ przywieźć z USA.
Coś polecacie? Może MAC? Soline - w temacie zdjęć Helci, może cos takiego jak na tym blogasku: http://milasdaydreams.blogspot.com/ Mój małżonek wczoraj miał delikatna stłuczkę, a nawet powiedziałabym że został dotknięty .Ale ok dogadali sie że koleś też pracuje w Motoroli wiec bedą jakoś to załatwiać jutro. Więc ( ) dzisiaj zaczeli coś tam spisywać i okazało się, że TŻ jeździ od lipca z nieważnym prawkiem . Ma czasowe z uwagi na wzrok. A najlgorzsze ze ten wyjad do USA sie zbliża a on ma tam mieć wynajęty samochód i co teraz? Bo z wyrobieniem prawka się nie wyrobi do wyjazdu. ja -sierota drogowa mam jedzić i go wozić zebyt pozałatwiać wszysko. Jutrzejsze zakupy jakoś przeżyję ale wyjazd na Święta!! to ok 200 km w jeda stronę! i to Helenką na pokładzie, z która trzeba siedzieć z tyłu! i kto bedzie mi mówił jak mam jechać? Jestem przerażona, ale to chyba najlepszy bodziec żebym w końcu zaczeła jeździć ![]() W tamtym roku miałam wziąć kilka lekcji ale bardzo żle znosiłam ciąże i jade samochodem wiec odpuściłam. I na koniec apel.Uważajcie na mieście a szczególnie na skody! |
|
|
|
#485 |
|
Zakorzenienie
|
Cena za własny pokój też mnie satysfakcjonuje
![]()
|
#486 | |
|
Konto usunięte
|
Nie ma sprawy, do usług
hie hie hie ![]() dla chcącego nic trudnego Cytat:
Na iherb wart zwrócić uwagę na: - pędzle Real Techniques - pędzle EcoTools (Bamboo Bronzer Brush - naturalne szampony bez SLS - odżywki do włosów - olejki z drzewa herbacianego - kosmetyki Physician's Formula - kosmetyki marki Avalon Organics - suplementy/odżywki/karmy dla zwierzaków A Tobie poleciałabym paletkę Sunset gratuluję
|
|
|
|
|
#487 | |
|
Nie depcze krokusów
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;33242557]- naturalne szampony bez SLS
- odżywki do włosów - olejki z drzewa herbacianego - kosmetyki Physician's Formula - kosmetyki marki Avalon Organics - suplementy/odżywki/karmy dla zwierzaków[/QUOTE] Świnia ![]() Cytat:
Dobra lokalizacja, dobra cena, gdzie jest haczyk?
|
|
|
#488 |
|
Zadomowienie
|
Szpilko, cudne te zdjęcia
A co do prawka, wyjedźcie, jeśli to możliwe, z samego rana, żeby ruch był jeszcze stosunkowo niewielki. To znacznie ułatwia podróżowanie ![]() Hiper, a masz jakiś swój nr 1 (albo 2 jeśli nr 1 jest bardzo drogi) wśród pędzli do bronzera/uwydatniania kości policzkowych? ![]() Zielona, świetna lokalizacja! Gratuluję
|
#489 |
|
Zakorzenienie
|
5 bab i jedna łazienka
|
#490 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam 6 bab i właściwie nie ma problemu większego z zajmowaniem łazienki. Czasami robi się kolejka, ale po góra 20 minutach już się odblokowuje. W ogóle z tym nie jest źle, myślałam, że będzie o wiele gorzej.
No i gratuluję pokoju Ciekawe, jak idzie Tindo ze znalezieniem czegoś.Gorzej z poczuciem czystości wśród niektórych z dziewczyn...
Edytowane przez ville Czas edycji: 2012-03-30 o 20:57 |
|
|
|
#491 |
|
Nie depcze krokusów
|
Pracujące czy studentki?
![]() Kot mi zajął numeryczną klawiaturę, a podliczam ewentualnego iHerba, to znak
|
|
#492 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba kochają nas naturalne ![]() 2. Skomplikowane trochę. Ja bym pewno całą butelkę na raz zużyła ![]() 3. Może ![]() [1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;33231328] ![]() http://www.iherb.com/[/QUOTE] Ty nie mdlej tylko nieś oświaty kaganek! ![]() [1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;33235306]No bo nie kupuję kosmetyków do polowy maja! Nie mogę! I tak już kupiłam zalotkę MAC i 4 pędzle Sephory na promocji! Tylko nie mówcie nikomu, bo to tylko dlatego, że znalazłam dziurę w regulaminie... i miałam złym humor...[/QUOTE] Jakie pędzle, jakie?! ![]() Cytat:
Właśnie Hiper, nie obiecałaś nie kupować kosmetyków dla innych. Ty kupisz Sleeka Ineso a ona Tobie Cytat:
Teraz nie mam miejsca 2. Ja mu nawet zdjęcie zrobiłam ![]() Super! Będziesz miała Pepco i Polo na osiedlu Cytat:
2. Dasz radę (A jak już tak ostrzegasz - jaki kolor skody? )
|
|
#493 | |||
|
Konto usunięte
|
Nie wiem czy dla świnek jest, nie posiadam takowej, więc nie sprawdzałam
![]() Cytat:
Na równi uwielbiam dwa pędzle - pierwszy to Sephora nr 44 (http://www.sephora.com/browse/product.jhtml?id=P188220), a drugo to Bamboo Bronzer Brush z EcoTools (http://www.iherb.com/Eco-Tools-Bambo...sh/36804?at=0-). Są bardzo do siebie podobne, używam ich w zasadzie zamiennie w zalezności od tego który jest czystszy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jesteście pasqdniki z tym moim odwykiem, w ogóle mi nie pomagacie tylko namawiacie do ZŁA |
|||
|
|
|
#494 |
|
Zakorzenienie
|
Hiper czyli 5 a nie 4
![]() E tam, większe zło to nie skorzystać z promocji Ja kupiłam 44
|
#495 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#496 |
|
Pani Buka
|
a jutro jeszcze mam szansę załapać się na pędzel w Bonarkowej Sephorze czy już nic nie zostało?
![]() to jest po prostu tak, że przynoszę jakikolwiek stary pędzel i za połowę ceny biorę jakikolwiek inny sephorowy?
|
#497 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Zasady dokładnie takie jak piszesz |
|
|
|
|
#498 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Studentki. Dobrze wiedzieć, zwłaszcza o Pepco
|
|
#499 |
|
Copyraptor
|
Mam nową specjalność makijażową, Hiper, możesz się schować
|
|
|
|
#500 | |
|
Nie depcze krokusów
|
To lepiej, bo większa szansa, że będą wstawać o różnych porach
![]() Cytat:
|
|
|
#501 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, może któraś z Was się zna i może mi pomóc. Mam problem z antywirusem (używam darmowego Avasta - to chyba nie jest reklama?
) - wyłączyły mi się wszystkie osłony, nie mogę ich włączyć (po kliknięciu nic się nie dzieje). Odinstalować programu też się da (wyskakuje jakiś błąd), zainstalować na to, co już jest też nie. Miała może któraś z Was taki problem?
|
#502 |
|
Nie depcze krokusów
|
wpisz ten "jakiś błąd" w googlu i tam na pewno znajdziesz rozwiązanie
|
|
#503 |
|
Zadomowienie
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;33243822]
Pewnie, że mam Na równi uwielbiam dwa pędzle - pierwszy to Sephora nr 44 (http://www.sephora.com/browse/product.jhtml?id=P188220), a drugo to Bamboo Bronzer Brush z EcoTools (http://www.iherb.com/Eco-Tools-Bambo...sh/36804?at=0-). Są bardzo do siebie podobne, używam ich w zasadzie zamiennie w zalezności od tego który jest czystszy [/QUOTE]Dziękuję za info Ile kosztuje w tej Sephorowej promocji? Może wezmę na wszelki wypadek do kosmetyczki swój stary "no name" pędzel i się skuszę Chyba, że nadal fortunę to podepnę się do iherb
|
#504 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;33244205]Faktycznie napisałam wcześniej 4... Źle mi się kliknęło
![]() Ja 44 mam już od ponad roku i go uwielbiam, jest świetny A promocja miazga Tak, tak, a 6 wystaje z kieszeni Jest od kilku miesięcy Cytat:
|
|
#505 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zdjęcia bardzo pomysłowe! Chociaż jest coś w tym co mówi Malla...I trzymam kciuki za jazdy ![]() Super! |
|
|
|
|
#506 |
|
Zakorzenienie
|
---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ---------- Przypomniało mi się: te zdjęcia są b. pomysłowe, ale wydaje mi się, że to trochę takie przedmiotowe traktowanie dziecka. Czuję zgrzyt jak na nie patrzę.
|
#507 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie się nawet pomysł na zdjęcia spodobał
![]() Te perfumy Niny które kiedyś rozlewałyście to te? http://www.empik.com/nina-ricci-nina...5385,perfumy-p
|
#508 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
|
#509 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I zajęło to szybciej niż myślałam - złożyłam wniosek w piątek, a w czwartek na następny tydzień już mogłam nowe odebrać
|
|
#510 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Lubię zdjęcia Anne Geddes, przedstawia dzieci jako słodkie, śpiące kruszynki. Wolę zdjęcie dziecka z przywiązanym do rączki balonikiem niż dziecka udającego ciągnięte przez balonik nad łanami zbóż.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:21.

.
) dzisiaj zaczeli coś tam spisywać i okazało się, że TŻ jeździ od lipca z nieważnym prawkiem
. Ma czasowe z uwagi na wzrok. A najlgorzsze ze ten wyjad do USA sie zbliża a on ma tam mieć wynajęty samochód i co teraz? Bo z wyrobieniem prawka się nie wyrobi do wyjazdu. 
:c ojest: i tak można

) - wyłączyły mi się wszystkie osłony, nie mogę ich włączyć (po kliknięciu nic się nie dzieje). Odinstalować programu też się da (wyskakuje jakiś błąd), zainstalować na to, co już jest też nie. Miała może któraś z Was taki problem?