|
|
#3361 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: zazdrośnice cz. 53 :-)
Cytat:
np. granatowa albo morelowa
|
|
|
|
|
#3362 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Carmelku nie martw się snami... a na naukę masz gorszy dzień. CV wysłałam, oczywiście tak tylko sobie świruję wesolutko
|
|
|
#3363 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A Meinecoony to też są lenie Ta pani z hodowli mówiła, że rodzice naszego potrafią usnąć w drodze z pokoju do kuchni nasz ostro świruje, no ale ma 3 m-ce dopiero, to wiadomo ![]() I dziękuję za życzenia
|
|
#3364 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Carmi, te sny są straszne. ja dziś miałam okropne koszmary Mama zareagowała wzorcowo - gorzej ze mną powiedziała najpierw: "o, aha" (bez złośliwości, po prostu oznajmiła, że przyjęła do wiadomości). ja jej powiedziałam to wszystko co Wam: że ja go prawie nie znam, nie chcę iść na ślub osoby, której nie znam, że mam lekki żal o to, że nie podziękował za znalezienie mu pracy, że poza wszystkim w lipcu mamy dużo wydatków - OC, 30. rocznica ślubu rodziców P., urodziny siostry P. i mojej kumpeli O., a nie wiadomo, czy ślub kuzynki P. nie będzie w tym samym czasie, no i my nie uznajemy "zastaw się, a postaw się" (zwłaszcza w takiej sytuacji, bo jeszcze co innego jakby to był ślubu kogoś z naszego rodzeństwa) no i tak dalej. mama powiedziała, że pewnie, że to rozumie. Dodałam, że może byśmy poszli na sam ślub, ale to bez sensu tam jechać i wrócić, tym bardziej że najlepiej powiedzieć, że mamy plany na ten dzień. Tak więc mama przytakiwała, mówiła, że mam rację. Powiedziałam jej, że bałam się jej reakcji, że zacznie mówić, że cioci i wujkowi będzie przykro i mama na to: "no coś ty... ". powiedziała tylko, że się zastanawia, czy jeśli my ich zaprosimy na ślub to na złość nie przyjdą. no i dodała, że pewnie lepiej by było zaprosić tylko ciocię i wujka. ja na to, że zobaczymy, jak będziemy organizować, choć fakt, że myślę o tym, ale to wyjdzie w praniu, ile będziemy mieć kasy i kogo będziemy zapraszać. no i że wyślemy im te czekoladki. mama na to, że fajnie byłoby im je wysłać w dniu ślubu tam do remizy. tak więc mama bardzo na plus - ja na minus, bo jestem głupia i się tłumaczę, zamiast skończyć całą sprawę na mamy "o, aha", ja wyskakuję z tekstami o wydatkach, o tym, że nie są nam bliscy i - o zgrozo - że bałam się jej reakcji najbardziej żałuję tekstu o wydatkach... No ale stało się
|
|
|
|
|
#3365 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Gwizdaczku, wszystkiego dobrego Sto lat!
|
|
|
|
#3366 |
|
Zakorzenienie
|
Motylku ja też planuję na wiosnę zrobić sobie kilka jaśniejszych refleksów, ale takich wychodzących jakby spod spodu włosów. Myślę, że rozjaśnienie końcówek jest ok, ale pilnuj, żeby nie wyszło z tego ombre, bo to już lekko trąci myszką
![]() najka no bo Ty cały czas czujesz się winna wobec swojej mamy. Masz potrzebę ukrywania, tłumaczenia się itp. Zupełnie nie wiem czemu. No ale ważne, że dostrzegasz problem
|
|
|
|
#3367 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trudno - stało się. w każdym razie i tak mi lżej, że mam to za sobą. myślę, że teraz wiele się zmieni. ---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ---------- OK, idę ogarnąć chałupę, wyszykować obiad i takie tam żegnam na dziś |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3368 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Stygmatku gratuluję zdanego egzaminu Karolinek pogodziłaś się z facetem czy to już zerwanie ostateczne było? Nie dojrzałam nigdzie newsów Gwizdaku wszystkiego najlepszego, zadowolenia z męża, Mrówki jak i Waszego kociego towarzysza spełnienia wszystkich marzeń! ![]() Pogoda piękna, chciała mi okna w pokoju wyrwać. Teraz już się wietrzysko uspokoiło i dobrze bo drogę do TŻ pokonuje przez dwa spore lasy
Edytowane przez asiaczek87 Czas edycji: 2012-03-31 o 14:37 |
|
|
|
#3369 |
|
Zakorzenienie
|
chciałam powiedzieć, że zaraz padnę...
nienawidzę pakowania a rozpakowywania jeszcze bardziej!!!! |
|
|
|
#3370 |
|
Zakorzenienie
|
Gwizdaku siostro moja
wszystkiego najlepszego ! Spełnienia wszystkich marzeń przede wszystkim !!!Wyspałam się, posprzątałam, teraz się lenię ![]() ---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ---------- I o jaki drugi wątek chodzi? Bo nie kumam
|
|
|
|
#3371 |
|
Zadomowienie
|
Asia można powiedzieć, że mamy przerwę
![]() Ale mam lenia... Leżę i słucham Queens'sów
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#3372 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3373 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dooobry. Wróciłam ze szkoły niedawno i będę zaraz szamać kurczaka po chińsku
Hyhyhy!Gwizdak, wszystkiego najlepszego!
|
|
|
|
#3374 |
|
Zakorzenienie
|
Justyna szarpnij się na saunę do włosów
![]() Ja ostatnio jak zrobiłam, to stwierdziłam, że wszystkie odżywki są guzik warte (mimo, że wcześniej lubiłam np. alterrę) ---------- Dopisano o 16:43 ---------- Poprzedni post napisano o 16:31 ---------- Ja sobie dzisiaj zjadłam smażone banany z konfiturą wiśniową i czekoladą
|
#3375 |
|
Zakorzenienie
|
Ale się obżarłam
![]() Babcia zrobiła mi takie placki na kawaśnym mleku, które robi się na piecu kaflowym (regionalny przysmak chyba, jeszcze ze starych czasów, kieyd Babcia mieszkała we wschodniej Polsce), a Mama zrobiła pierogi ruskie i czekają jeszcze z kaputą i pieczarkami ![]() I weź tu schudnij... ![]() A poza tym posprzątalam w końcu w aucie, a zabierałam się za to chyba z 3/4 roku Bądźcie ze mnie dumne
|
#3376 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja sie do swojego jeszcze nie zebralam - mozesz przyjechac i moje autko tez posprzatac
|
|
|
#3377 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:57 ---------- Poprzedni post napisano o 16:47 ---------- Cytat:
I tak płynie czas... I dzień do dnia niepodobny... Edytowane przez magda2109 Czas edycji: 2012-03-31 o 16:48 |
||
|
|
|
#3378 |
|
Zakorzenienie
|
ppfff widzialam ty niedobra ty
|
|
#3379 |
|
Zakorzenienie
|
Magda, jestem dumna
|
|
|
|
#3380 |
|
Zakorzenienie
|
Carmi ty jesteś genialna. A ja wsiur,bo nie wiedziałam,że to się nazywa ombre
![]() Tak jak pisałam-chcę delikatnie rozjaśnić, a nie na jasny blond,więc powinno być ok. Dzisiaj robiła to samo jednej klientce i efekt był naprawde delikatny ![]() Najeczko fakt,że źle się z tym czujesz faktycznie wskazuje,że masz dość specyficzne stosunki z Mamą. Ja mojej peplam o wszystkim i nie nachodzą mnie takie wątpliwości ![]() Ale ja jestem mamin-córcia. Czasem się łapię na tym,że tęsknię za Rodzicami,za ich domem. Jest super,nic mi nie brakuje,oni są blisko,ale jednak... ciężko oderwać pępowinę ![]() Załączam PLL
|
#3381 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi się nie podoba przesadzony efekt, np. taki: |
|
|
|
|
#3382 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3383 |
|
Zakorzenienie
|
Yyyy Jusia to jak Ty chcesz przeżyć???
|
|
|
|
#3384 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3385 |
|
Zakorzenienie
|
snieg widze za oknem
|
|
#3386 |
|
Zakorzenienie
|
Hew noł ajdija. Póki co się spisuje robienie kanapek do pracy. I tyle, nie wydaję na nic pieniędzy już od prawie 2 miesięcy. O pardąsik, poza bluzkami z Butiku, na co spożytkowałam luźną kaskę z zlotu
a tak to nie potrzebuję wydawać póki jestem w domu. Jak się wyprowadzę, to będę miała kasę za meble, co rozwiąże problem opłat do czasu normalnej luźniejszej wypłaty, czyli tej, której nie będę musiała wydać w całości.---------- Dopisano o 17:32 ---------- Poprzedni post napisano o 17:32 ---------- U nas był wczoraj
|
|
#3387 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3388 |
|
Zakorzenienie
|
czołgiem
![]() dziewczyny dzis i jutro jestsze we wszystkich sklepach 4Fun jest 40 % znizki kupilam sobie za☠☠☠iste spodnie na membaranie z softshela i jedne dresowe i 2 bluzki i bluzke na rower dla narzuta i zamiast 500 zl zaplacilam niecale 300 naprawde
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#3389 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oczywiście tego, że się jej tłumaczyłam z niepójścia, nie ma raczej jak zastosować przeciwko mnie, ale samo tłumaczenie się jest głupie imho, no bo kurde, dorosła jestem i nikomu tłumaczenia nie jestem winna (ewentualnie młodym, jak będą pytać). chciałabym już nie mieć tego problemu. bo dla mnie to poważny problem ![]() a swoją drogą mama też nie wie, czy pojedzie na ten ślub, bo przyszły pan młody raczył mojej mamie ostatnio powiedzieć, żeby "się odpierd..." mama powiedziała, że jak przeprosi szczerze (a nie "sorry ciocia, chcemy kupony totka zamiast kwiatków"), to pójdzie, ale wątpi, że on przeprosi. Cytat:
a te włosy są wiem, że tanie i prymitywne, ale mnie rozśmieszyło http://kwejk.pl/obrazek/1055092/alkoje%C5%BC.html ---------- Dopisano o 17:51 ---------- Poprzedni post napisano o 17:50 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#3390 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a sklep masz tutaj http://4fsklep.pl/ napewno u Ciuebie w miescie rowniez jest, ale my z narzutem duzo wydajemy kasy na tekie ciuchy do wedrowek bo duzo chodzimy a tak wogole to
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:34.

np. granatowa albo morelowa
13.03.2008

nie martw się snami... a na naukę masz gorszy dzień. CV wysłałam, oczywiście

powiedziała najpierw: "o, aha" (bez złośliwości, po prostu oznajmiła, że przyjęła do wiadomości). ja jej powiedziałam to wszystko co Wam: że ja go prawie nie znam, nie chcę iść na ślub osoby, której nie znam, że mam lekki żal o to, że nie podziękował za znalezienie mu pracy, że poza wszystkim w lipcu mamy dużo wydatków - OC, 30. rocznica ślubu rodziców P., urodziny siostry P. i mojej kumpeli O., a nie wiadomo, czy ślub kuzynki P. nie będzie w tym samym czasie, no i my nie uznajemy "zastaw się, a postaw się" (zwłaszcza w takiej sytuacji, bo jeszcze co innego jakby to był ślubu kogoś z naszego rodzeństwa) no i tak dalej. mama powiedziała, że pewnie, że to rozumie. Dodałam, że może byśmy poszli na sam ślub, ale to bez sensu tam jechać i wrócić, tym bardziej że najlepiej powiedzieć, że mamy plany na ten dzień.

Bądźcie ze mnie dumne