|
|
#1171 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: XXL-ki chudną do M-ki cz.II
czwarta_plaga_egipska- na śniadanie akurat jem dużo, ale nic pożywnego. Nie najadam się zupełnie owsianką/jakimikolwiek płatkami... Jeśli jem płatki, to dodatkowo musi być kanapka...... ://
Przeszukam później Wasze jadłospisy, może coś mi podpasuje idealnie.
|
|
#1172 |
|
Raczkowanie
|
Tylko żeby nam się tutaj nieporozumienie nie wkradło! Naturalnie jedzenie o stałych porach, w odstępach 2-3 godzinnych to konieczność. Ale zakładając, że nie zjem śniadania przed wyjściem z domu, choćbym dalej zachowała właściwy rozkład pięciu posiłków - jem a nie najadam się. Po prostu wpycham w siebie jadło i nie mogę dość do momentu nasycenia.
|
|
#1173 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja się staram jeść śniadanie, bo jak nie zjem to mi się słabo robi i siły nie mam.
|
|
|
#1174 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1175 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() mój rosół przeszedł transformacje i ostatnie porcje są teraz barszczem nadrabiam chyba 20 lat nienawiści do tej zupy, bo tydzien temu tez była... |
||
|
|
|
|
#1176 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja jestem smutna,chce mi sie slodkiego
jakos mam dola jak nie zjem ale co zrobie zaprzepaszcze diete?jeszcze waga mi stanela tzn baterie musze jutro kupic zeby na sobote byla ok a jeszcze do tego tego @ nie ma;/. wrrrrrrrrrr a mam ptasie mleczko.....BOSHE
|
|
#1177 |
|
Raczkowanie
|
Malinka nie rób tego! Nie patrz na ptasie mleczko!
|
|
#1178 |
|
Rozeznanie
|
o kurczaaaaaaaaaki !!!!!!!
tutaj się jednak coś dzieje !!!!!!! byłam zajęta , jutro Was nadrobię uciekam spać
|
|
|
#1179 | |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: Wiecie tam dają takie fajne kaftaniki...Nie wiem tylko czemu są wiązane od tyłu...
|
Cytat:
|
|
|
#1180 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
miałam kiedyś ambicje tak gotować na fali bycia super panią domu, że raz w tygodniu rosół a potem z tego zupy, ale szybko mi się odechciało ![]() Cytat:
kurde dziewczyny, ale jaja, chciałam sobie kupić koszulkę przez allegro i sobie zmierzyłam obwód cycków, i wyszło mi mniej o 5 cm niż trzy dni temu normalnie trzy razy sprawdzałam. miała któraś z was taki spadek? mój mąż mówi, że to jest możliwe, przy dużym spadku wody, a ja dzisiaj zaczęłam akcję 2,5 litra wody dziennie i owszem czuję się lżejsza i mniej opuchnięta, ale bez przesady! w dodatku te trzy dni temu mierzyłam się bo chciałam sobie zamówić stanik, i co ja teraz zrobię, watą go wypcham, czy pić przestanę
|
|
|
#1181 |
|
Wtajemniczenie
|
jaki dzis ponury dzien;(dzis zjadlam 2 kawalki ptasiego mleczka ....tak mialam pochote....lepiej dzis rano niz wczoraj wieczorem
![]() no coz chyba mi nie przybyje bardzo od tego grzechu,ale wiem ze zostane skatowana
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1182 |
|
amor vincit omnia
|
a mnie to malinka nie dziwi, ze zjadłaś.. .wczoraj o tym myślałaś i to Ci zaprzątnęło głowę... pamiętaj, że CZASEM można zgrzeszyć lekko, to nawet wskazane, żeby się nie rzucić keidyś na większa porcję!
|
|
|
|
|
#1183 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
potraktuj to jako cheat meal i jedziesz dalej ja się nastawiam na coś niedobrego w sobotę, ale jeszcze nie wiem, co to będzie
|
|
|
#1184 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
za rosołek palce lizać Cytat:
najważniejsze opamiętanie ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
superCytat:
a nie odkładania na później , dasz radę Cytat:
więc spokojnie , niczego nie zaprzepaścisz , ostatnio mówili że udowodnili naukowcy że ci co jedzą czekoladę praktycznie codziennie są szczuplejsi niż ci co jedzą od czasu do czasu ![]() u mnie waga delikatnie spada , ale 3 dni spędziłam znowu praktycznie w samochodzie na rozwożeniu tych cholernych zaproszeń i końca nie widać , więc ciężko było dbać o ilość i pory posiłków ...żyje ale ledwo . Dobija mnie ta pogoda , słońce , za chwile chmury i deszcz/grad miłego dnia
|
|
|
|
#1185 |
|
Wtajemniczenie
|
a wlasnie dziewczyny jak to jest z ta czekolada
ona rzeczywiscie odchudza jak tak to bede jesc na sniadanie obiady i kolacje hehehehehe (zarcik;p)
|
|
#1186 |
|
Zakorzenienie
|
rany, rany, rany! Nie wiedziałam, że aż tyle "starych" osób powrócło na wątek!
TĘSKNIŁAM! Muszę częściej do Was zaglądać![]() 3majcie kciukensy za jutrzejszy spadek ![]()
|
|
#1187 |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: Wiecie tam dają takie fajne kaftaniki...Nie wiem tylko czemu są wiązane od tyłu...
|
Melduje dwa kawałki pizzy, dwa piwa, trzy kieliszki finlandii zapitej pepsi light. Koniec alkoholizmu. Amen
|
|
#1188 |
|
Wtajemniczenie
|
Mi ostatnio tak się posypało w życiu....
ale słodkim nie zapcham, a fuj
|
|
#1189 | ||
|
Rozeznanie
|
u mnnnnie 76 i tylko 1kg do najbliższego celu
super że wróciłyście ---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:11 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ---------- Cytat:
|
|
|
|
#1190 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() podziwiam ja ostatnio jak zjadłam pizze, to poszłam na godzinny spacer, żeby chociaż część spalić i po godzinie chodzenia dalej czułam ją w żołądku przyszłam do domu i powiedziałam rodzinie, że od tej pory odpadam od zamawiania pizzy ![]() u mnie jest spadek w tym tygodniu 1,4 kg. na pewno sporo to woda, bo zaczęłam dużo pić i od razu czuję się inaczej. polecam a poza tym w nocy nie wytrzymałam i zjadłam kawałek banana i półtorej domowej muffinki tyle dobrze, że przynajmniej nie najadałam się "po kokardkę" w ramach zapobiegania takim napadom zrobiłam sobie super śniadanie: koktajl z mleka i pół banana, i tost z chleba żytniego wytaplanego w jajku z cynamonem i usmażonego na patelni
|
|
|
#1191 |
|
Zakorzenienie
|
W niedzielę mamy się spotkać grzecznie w Sopocie, jeść sałatkę popijając herbatką zieloną(taki plan powstał bo w poniedziałek rano mamy kolokwia i we wtorek więc możemy być zdesperowani i zamiast powtarzać na☠☠☠ać się bo nie da rady tego wszystkiego zaliczyć?)
Czekam do wieczora aż przestanie padać by iść biegać,bo fitnessu nie mogę ;/
|
|
#1192 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc.
Melduje ze zyje, diete miałam dużo luźniejszą przez ostatnie trzy tygodnie, przedszkolne obiadki itd. troche słodyczy wpadło. Ale na wadze - 2kg Cieszę się ze stare xxl-ki wróciły |
|
|
|
|
#1193 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#1194 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny, ale tu rozruch
![]() Też byłam wczoraj na imprezce, ale w ilości alkoholu to Cię f_ola przebiłam kilkukrotnie... za to nic nie jadłam. Ogólnie wczorajszy dzień był porażką, a dziś skacowana weszłam na wagę a tam... 70 kg !!!!!!!!! -10 od początku roku
|
|
|
#1195 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I nie ma czym sie chwalić że piło się na pusty żołądek-jeszcze gorzej.
|
|
|
#1196 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja dzisiaj byłam na zawodach sportowych na uczelni (dopingować oczywiście ) teraz zabieram się za porządki.wieczorem organizujemy wieczór filmowy, więc będzie pewnie kilka drinków i jakieś przekąski, ale może zabiorę coś zdrowszego ze sobą... to juz ostatni weekend przed moim powrotem do domu na święta, więc trzeba się z ludźmi jeszcze spotkać... a co do swiąt i pobytu w domu... musze opracować jakąś strategię, bo nie ważne czy jem zdrowo, czy nie wracam cięższa i startuje prawie z punktu wyjścia. |
|
|
|
|
|
#1197 |
|
Wtajemniczenie
|
a u mnie waga w miejscu stoi
76 jestem przed tym okresem ktorego dostac nie moge czuje sioe napuchnieta i zbiera mi sie woda!!!!!poradzcie co mam zrobic znow lyuteine na wywolania??
|
|
#1198 |
|
Rozeznanie
|
|
|
#1199 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
chyba zacznę pić tę cholerną wodę Cytat:
![]() stara wyjadaczka Cytat:
dobra też wczoraj piłam a jak masz kaca to nie chce Ci się wiecej jeść ? bo pamiętam że ja żarłam wtedy wszystko ![]() Cytat:
|
|
|
|
#1200 |
|
Rozeznanie
|
na wywołanie to nie wiem co, ale na opuchnięcie polecam wypicie dużej ilości wody. mnie czasem pomaga nawet jak wypiję około litra naraz (w miarę możliwości), godzina mija i jakoś wszystko schodzi (się ogranizm przepłukuje chyba).
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:50.

no fakt, że trochę się śpieszę ze śniadaniem, ale staram się przynajmniej usiąść 

jakos mam dola jak nie zjem ale co zrobie zaprzepaszcze diete?jeszcze waga mi stanela tzn baterie musze jutro kupic zeby na sobote byla ok a jeszcze do tego tego @ nie ma;/. wrrrrrrrrrr a mam ptasie mleczko.....

miałam kiedyś ambicje tak gotować na fali bycia super panią domu, że raz w tygodniu rosół a potem z tego zupy, ale szybko mi się odechciało
potraktuj to jako cheat meal i jedziesz dalej
za rosołek