|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#25861 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mundial 2006 = Przystojniacy
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;3323582]"Włatcy móch" zamiataja
![]() Nie wiesz co to Gwiazdor?? Otóż w cudownej krainie zwanej Wielkopolską, Gwiazdor to właśnie św. Mikołaj Swoją drogą, co za głupota, św Mikołaj przychodzi 6 grudnia w swoje imieniny, w Gwiazdkę przychodzi Gwiazdor! Prawidłowo ![]() Co do koszulki to już się umówiłyśmy, będę szukać 4 U, i jak znajdę to dam znać ![]() Pochwalę się też moją koszulką tu, moge,moge,moge? ![]() Wiesz co to cipa? Powiedz powiedz!Chociaż jedna wie, co to Gwiazdor (chcialam pisac cipa ) [/QUOTE]hih... u mnie to 6 grudnia przychodzi mikolaj...a w wigilie przychodzi...mikolaj ... XD ale w swoje imieniny przychodzi tylko z drobnym prezentem :P i to tylko jak sie wyczyscilo buty a w wigilie to juz pelna para ![]() koszulka zaje... debesciarska juz mowilam no poszukaj poszukaj ![]() sloneczko...fotki piekne...tylko bez rooneya prosze (ale juz jak ma byc wyjsciowe ujęcie roniego to i juz niech bedzie z runim XD)
|
|
#25862 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;3323582]"Włatcy móch" zamiataja
![]() Nie wiesz co to Gwiazdor?? Otóż w cudownej krainie zwanej Wielkopolską, Gwiazdor to właśnie św. Mikołaj Swoją drogą, co za głupota, św Mikołaj przychodzi 6 grudnia w swoje imieniny, w Gwiazdkę przychodzi Gwiazdor! Prawidłowo ![]() Co do koszulki to już się umówiłyśmy, będę szukać 4 U, i jak znajdę to dam znać ![]() Pochwalę się też moją koszulką tu, moge,moge,moge? ![]() Wiesz co to cipa? Powiedz powiedz!Chociaż jedna wie, co to Gwiazdor (chcialam pisac cipa ) [/quote]Fajna koszulka Jak narazie wszystkie które macie, są smolarkowe Szalejecie maniaczki
|
|
|
|
#25863 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no wlasnie nie wiem na co ja czekam ;P a on sie tylko tak maskuje... i taki niby speszony ... a tu cicha woda brzegi rwie ...ale to nie jest jego prawdziwa twarz mam nadzieje ... tylko ta szalona wlasnie ![]() gaz w nosie... nie cierpie tego uczucia ale w sumie ja ie pije gazowanych napojow, bo mnie po nich glowa boli moj renio (tak ochrzcilam pepsi-ferka :P) juz na wpol-lezaco opiera sie o lancuch z gwiazdek bym zrobila fotke, ale aparat mi wyniesli do salonu a mi sie isc nie chce ![]() zaraz zmykam... bo juz sporo siedze...chociaz te piosenki bayernowe trzymaja mnie tu... a w polaczeniu z disco polo to juz w ogole 'FC BAYERN STERN DES SUEDENS ! DU WIRST NIEMALS UNTERGEHN (...) FC BAYERN DEUTSCHER MEISTER !!!'
|
|
|
#25864 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
U mnie też Mikołaj tu i tu Nie moja wina, że Rooney się wcina przed kadr
|
|
|
|
|
#25865 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
To nie do poznania Renio ![]() A ja już zmykam, bo nie chcę przeszkadzać komuś, kto już śpi Pa
|
|
|
|
|
#25866 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
...ok ja musze leciec...bo braciszek cioteczny zapragnal sobie zagrac w cs'a soł...niech mu juz bedzie ![]() baj baj słońce aaaa... nitk do mnie nie pisuje na komorke ... to, ze ja nie moge odpisywac to znaczy, ze juz nikt sie do mnie nie bedzie odzywal? wyyy....no ... ja juz mam cała kolekcje 'maskotek' bo wcześniej miałam 'brazila' - ochrzicłam go Brazil ... z akcentem na pierwsza sylabe ;P to byl plastikowy pilkarz z czpisow XD z reszta pokjazywany na watku ;P ale sie gdzies zgubil jakos po meczu siatkarzy finalowym a teraz jest jeszcze Renio ... ten to sie chyba nie zgubi ;P a moja najwieksza maskotą jest Basti a Podo jest takim słodzikiem i juz rili ide spac
|
|
|
#25867 |
|
Zakorzenienie
|
dobry wieczorek
dopchałam sie na momento do kompa co wy się z wami przywitać |
|
|
|
#25868 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale wypas koszulka nie no szalejecie maniaczki Też sobie muszę jakąś strzelić, miałam na świeta ale się nie wyrobiłam
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
|
|
|
|
|
#25869 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szaleją chłopcy szaleją ![]() Jakbym miała do dyspozycji tyle kasy to też bym szalała ![]() P.S. Super fotki
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
|
|
|
|
|
#25870 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Nie wiesz co to Gwiazdor?? Otóż w cudownej krainie zwanej Wielkopolską, Gwiazdor to właśnie św. Mikołaj Swoją drogą, co za głupota, św Mikołaj przychodzi 6 grudnia w swoje imieniny, w Gwiazdkę przychodzi Gwiazdor! Prawidłowo ![]() Co do koszulki to już się umówiłyśmy, będę szukać 4 U, i jak znajdę to dam znać ![]() Pochwalę się też moją koszulką tu, moge,moge,moge? ![]() Wiesz co to cipa? Powiedz powiedz!Chociaż jedna wie, co to Gwiazdor (chcialam pisac cipa ) [/QUOTE]Włatcy móch rulez ![]() Ty też masz super koszulencję ![]() Hmmm jakby Ci to powiedzieć...Cipa to otwór między Twoimi nogami ![]() http://sport.onet.pl/1,16,11,2616593...?TEMAT=1248708 Hahahahahaha rozwalają mnie te ich koemnatrze
|
|
|
|
#25871 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No nagadmy się, zebyś szczęśliwie do domciu dojechała ![]() A nasza biedna Luncia chorutka
|
|
|
|
|
#25872 |
|
Zakorzenienie
|
heeeeej
neta nam odcięli w Boże Narodzenie ale już mamy no i do tego rozchorowałam sie ale wzięłam trcohe tabletek i już mi lepiej ale fakt faktem całe święta przespałam, kładłam sie o 21 i koło 9 sie budziłam a przecież nic takiego nie robiłam, nie wiem czemu tak tęsknił tu ktoś za mną bo ja tak
|
|
#25873 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
no bo ja chciałam zmotywować jakoś dziewczyny żeby do Ciebie esa napisały albo coś i żebys w końcu wpadła ale ciesze sie że już jestes Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() [1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;3323582]" Co do koszulki to już się umówiłyśmy, będę szukać 4 U, i jak znajdę to dam znać Pochwalę się też moją koszulką tu, moge,moge,moge? [/quote] no pieknie pieknie
|
|
|
#25874 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
juz tęskni twoja bliźniaczka...bo nie ma z kim beki kręcić...dziewczyny jakoś nie dopisują...wczoraj same ze słoneczkiem siedzialysmy no, ale juz szybko wracaj ![]() Cytat:
co to ma byc !?! i zdrowiej szybko zebys sylwestra nie przespała magda szwajnsztajga podolska ... (i tak dalej :P) wstała właśnie i to z usmiechem na ustach wlasnie sobie odpalilam winampa i zapuszczam bayernowe pioseneczki...i szkoda, ze zadnego meczu w najblizszym czasie tylko ![]() a teraz ide na sniadanko :P
|
|
|
#25875 |
|
Zakorzenienie
|
i na dzień dobry wiadomość o Ronaldo :
http://sport.interia.pl/wiadomosci-d...ejszy,851452,6 no Gosia, i co teraz powiesz ?
|
|
#25876 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
smacznego
|
|
|
#25877 |
|
Zakorzenienie
|
oglądałam wczoraj film Córka Prezydenta
jeju jaki ekstra facet tam grał ![]() o to on no poprostu sikam ![]()
|
|
#25878 |
|
Zakorzenienie
|
aaaaa i mam powód do dumy
Tymoszczuk najlepszym piłkarzem Ukrainy Kapitan Szachtara Donieck Anatolij Tymoszczuk został uznany po raz drugi najlepszym piłkarzem na Ukrainie. Poprzednio triumfował w plebiscycie dziennika "Ukrainian Football" cztery lata temu 27-letni Tymoszczuk, pomocnik, który obronił z Szachtarem mistrzostwo Ukrainy (zawodnikiem tej drużyny jest Mariusz Lewandowski), zdobył w ankiecie 379 punktów. Wyprzedził Andrija Szewczenkę z Chelsea Londyn (239 pkt) i Serhija Rebrowa (227 pkt) z Dynama Kijów. yes yes yes a jaka piękna focia
|
|
#25879 |
|
Zakorzenienie
|
dobry dzień wszystkim
ciesze sie, że moja super duper koszulka się podoba ależ będą reakcje ludzi jak tylko na meczu się w niej pokaże tak patrze na tego Crisa i musze powiedzieć, że nie jest taki zły jak na początku myślałam (wybacz Słońcee ) momentami wygląda nawet na sympatycznego
|
|
|
|
#25880 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo widzisz Cris to tylko takie pozory stwarza
|
|
|
#25881 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#25882 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziekuje...bardzo smaczne bylo ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
krolowa wieczoru a ja wlasnie zostalam sama w domciu...z psiulą znaczy...siedzi u mnie na kolanach i lamentuje strasznie, ze go zostawili w domu i muszę do niego mowić ciagle i od czasu do czasu poglaskac, bo inaczej to sie zaryczy na śmierć u mnie pada...deszcz paskudnie...ale mimo to aż dziw... humor mam super ekstra kul ... i slucham sobie 'fc bayern stern des suedens...' tralalala haha...nie no nie wyrabiam z beki... moj pies wlasnie wrocil zlamentowany z dolu... bo sprawdzal czy ktos tam zostal ... co za bambo xD
|
|
|
#25883 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ulica Reymonta, to wiem bankowo i chyba nr 3
|
|
|
#25884 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no właśnie nie mogłam znaleźć zadnych ładnych jego zdjęć ale naprawde ładny gość a u mnie słoneczko i mykam narazie
|
|
|
#25885 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super że jesteś i że lepiej się czujesz ![]() Ja tęskniłam o proszę Artur Boruc dementuje W związku z "rewelacjami" jakie zamieściła w ostatnich dniach brytyjska prasa, a które zostały przedrukowane w Polsce, poprosiliśmy Artura Boruca by zabrał głos w tej sprawie. "Prasa rozdmuchała do niebotycznych rozmiarów fakt, iż moja żona Kasia spędza święta w domu, a ja siedzę w Glasgow. Muszę zmartwić wszystkich plotkarzy - niech nikt nie doszukuje się w tej sprawie sensacji, bo jej nie znajdzie - wszystko jest w porządku" - mówi Artur. "Chciałbym dodać, że moje prywatne życie, jak i życie mojej żony, nie powinny nikogo obchodzić. To co robimy jest tylko i wyłącznie naszą sprawą" - dodaje. Słowa Artka potwierdza Kasia. "Tak się złożyło, że Artur grał w święta mecz i nie było możliwości by choć na jeden dzień pojawił się w Polsce. Moi rodzice nie mogli nas odwiedzić, dlatego ja pojechałam do nich" - wyjaśnia. "Zdaje się, że media, nie mogąc doczepić się do formy sportowej Artura, szukają taniej sensacji. Gra bardzo dobrze, trzeba mu więc 'dowalić' w inny sposób. Tylko że życie pozasportowe to nasza sprawa i nie życzymy sobie by ktoś się w nie wtrącał" - kończy. Artur wziął dziś udział w spotkaniu Celtic - Dundee Utd. Celtic zremisował 2:2. Głupie plotkarskie szmatławce Mój kochany Arczi
|
|
|
|
|
#25886 |
|
Zakorzenienie
|
Oki lece się ogarniać
![]() Wpadnę za godzinke ![]() Będę musiała poszukać jakiś nowych fotek moich niuńków ![]() Buźka P.S. Mam wypasioną piosenkę ![]() Dunno--Boomshakalaka
|
|
|
|
#25887 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szkoda tylko, że Wiślacy akurat nie trenują, bo wyczytałam na stronie. że można wejść sobie na trening i obserwować, o rzucaniu się na szyje nic nie piszą, więc możnaby spróbować ![]() Cytat:
próbowałam na necie poszkać, ale cieżko tak, więc musze jakiąś mapę samochodową wziać od taty i tam poszukać, ale znając Kraków, to będzie trzeba podjechać pewnie spory kawałek jakimś busem, wiec nie wiem czy się zdecydujemy Cytat:
|
|||
|
|
|
#25888 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#25889 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kurde...juz poswietach...a jeszcze przed sylwkiem...to co tu tak pusto...az na ebisiowy poszlam... i z nudów szykam zdjec bvb XD
|
|
|
#25890 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też będę musiała poszukać zaraz jakiś swieżutkich fotek
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:18.

Otóż w cudownej krainie zwanej Wielkopolską, Gwiazdor to właśnie św. Mikołaj
)
[/QUOTE]

Szalejecie maniaczki
No w wywiadach mi się też taki speszony wydaje.. ale jak bardziej brechowy to na co czekać
... to, ze ja nie moge odpisywac to znaczy, ze juz nikt sie do mnie nie bedzie odzywal?

no bo ja chciałam zmotywować jakoś dziewczyny żeby do Ciebie esa napisały albo coś i żebys w końcu wpadła