|
|
#2671 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: mamusie listopad-grudzień 2011 cz.2
Poproszqe o bilet one way na jakas bezludna wyspe
![]() Mam dosc wlasnych dzieci to jest jakis czarci pomiot normalnie chyba Mi cala trojke w szpitalu podmoenili Normalnie wysikac sie nie moge w spokoju bo Co chwila ktores wyje Przwz to ze nie poszlismy na spacer Chlopcy nie mieli porzadnej drzemki tylko ppdsypiaja na kilka minut, budza sie zmeczeni i dalej rycza A sonie nadmiar energii rozpiera i systematycznie rozpier... Caly dom Mam dosc
|
#2672 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
Czy są tu jakies mamy niejadków? Zapraszam na wątek i pogaduchy. KLIK
|
|
#2673 |
|
Zakorzenienie
|
Taa moja corcia ostatnio zyje nie wiem czym
jeden bakus na dzien, zastanawiam sie zy nie ma robakow zy cusBo od jakis 2 tyg prawie nic nie je tekst roku : moja siostra zamknela Sie w lazience Sonia puka do drzwi i krzyczy: ciociu ja ci przeciez nie ukradne kupy
|
#2674 |
|
Zadomowienie
|
Chata posprzątana, dziecko nakarmione to czas zadbać o siebie;]
maseczka, masażyk bańkami chińskimi |
|
|
|
#2675 |
|
Zakorzenienie
|
A co daje ten masazyk banka??? Sama
Go robisz?
|
#2676 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ---------- Fiu fiu |
|
|
|
|
#2677 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2678 |
|
Zadomowienie
|
Hej
Glam ja z jednym mam mase roboty, starszy już duży i radzi sobie sam, i o właśnie, już nie daje się całować i wyciera buzie jak go dorwe U mnie w rodzinie nie ma małych dzieci, moja sis ma 17 letniego syna , więc nie porównujemy, zreszta ona już zapomniała kiedy i co robił .Ja dziś cały dzień na miotle i mopie latałam, garderobe oporzadziłam, 3 wory ciuchów z dziecioaków odłożyłam, popisałam wiek i rozmiar i na strych .Zrobiłam ptysie, co prawda z torebki tzn kupiłam ciasto i krem karpatkowe i mamy ptyski, jutro muffinki zapodam moim chłopakom , znów się rozkrecam z tym pieczeniem ciast .Gora u nas 4 pobudki to super noc ![]() O, Miluś wstał, lecę |
|
|
|
#2679 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A ile kosztują takie bańki? To trudne w użyciu? Jak to się stosuje? Na brzuchola po ciąży można stosować żeby ujędrnić? ![]() Ja już na dzisiaj nie będę zaglądać. Jutro uczelnia, ale wieczorkiem nadrobię. Dobrej nocki Mamusie |
|
|
|
|
#2680 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:05 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ---------- Ale mialam fajny dzionek pojechalam na zakupy i kupilam brazowo kurtke taka dopasowana (przez Pricnesske mi sie takiej zachcialo ), czarne rurki, balerinki brazowe, granatowa torebke worek(wpada az w czern). No i 4 pary rajstop ale w kurteczce jestem zakochanaa Tz siedzial dzis z mlodym caly dzien, o! ---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ---------- Ggoraa mam nadzieje, ze wzielas sie za sprzatanie
|
|||
|
|
|
#2681 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Laski
Ja już wysiadam niech Tz wraca, bo ten tydzień ciężki już mam dość..Glam tez mam probelm ze zrobieniemm siku, ale u mnie w tym tyg POlusia dokazuje..ciągle jęczy... Michałek odkrył tego motyla z Lamaze i się z nim nie rozstaje- doczepiam mu go wszedzie a on go cały czas trzyma... ale siostra jego- łep mi już pęka![]() ale jak ją bierze to za nią tęsknie :/ mam już dość tego stanu ![]() ps: z cyklu chwale się; wygrałam bon do Smyka, to zamowilam Polusi balerinki i puzzle, oraz z Loveli płyn ten duzy i maskotke (4 tura konka trwa na FB) a na pocieszenie zamowilam sobie buciki na swieta: http://moda.allegro.pl/super-seksown...232098954.html i jeszcze wykorzytsam bon do obssesive bo do dzis wazny i cos zamowie ![]() U nas nie ma porownan, bo za bardzo nie ma z kim
Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2012-03-31 o 20:21 |
|
|
|
#2682 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wspolczuje kochana... ja nie wiem czy sa takie porownania bo z rodziną ex tżta nie ma kontaktu... a tam "bratowa" ma synka z lipca 2011 i ex czesto mowil- a zle robisz to czy tamto, bo oni to tak czy siak robia itd... :/
|
|
|
|
|
#2683 |
|
Raczkowanie
|
Witam mam dzisiaj wyrzuty sumienia bo MÖJ Michał dzisiaj marudny i zjadł z obu piersi i dałam mu 150 mm. Na bank jutro bedzie problem z przystawieniem do piersi, szybko przywyczaja sie do dobrego. Poza tym wytarly sie koła w wózku i teraz zastanawiam sie czy kupić spacerowke czy np roan? Proszę o radę. Szukałam kół na necie ale jakoś bez powodzenia.
|
|
|
|
#2684 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() buty przepiekne ![]() ---------- Dopisano o 20:35 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ---------- Cytat:
szybko sie starly kola... nie wiem co doradzic nawet.
|
||
|
|
|
#2685 |
|
Zakorzenienie
|
Goferek w nowym wozkusie starly? Bo moze mozwsz reklamacje zlozyc????
Znam bol z dokupowaniem kol- chcialam kupic ale musialabym sprowadzkac z hiszpanii, koszt taki ze mi sie odechcialo ![]() Ale jesli to polski wozek to moze warto zadzwonic do producenta???? A jak nie to ja bym juz kupila spacerowke ale wygodna a nie parasolke
|
#2686 |
|
Wtajemniczenie
|
ja padam... w łodzi śnieg, deszcz - porazka wielka!!! mloda ogolnie niezle zniosla pobyt u ciotki, chociaz prawie nic nie spala, wiec odebralam ja padnietą... 19.30 uz przyciela komara
a ja zaraz ide jej towarzyszyc... dzis pobudka 6.00, a jutro mozemy pospac, bo szkola od 11 nie lubie jej zostawiac :/ psychol ze mnie... dziwny dzien mam dzis... taka niedo...robiona jestem :Pdo jutra wieczor dziewuszki
|
|
|
|
#2687 |
|
Raczkowanie
|
W mało używanym ale jednak używanym. Rzeczywiście teraz lepiej jak kupię nowa dobra spacerowke. Mam nauczkę
nie wiem na jaka sie zdecydować ale coś poszukam na necie
|
|
|
|
#2688 |
|
Zakorzenienie
|
Goferek gondola i tak za miesiac- dwa by poszla w odstawke
Ja szczerze mowiac doszlam do wniosku ze lepiej kupic uzywany ale dobrej marki niz nowy byle jaki No i taki tez kupilam- przy czym moj zasadniczy blad polegal na kupieniu przez allegro bez mozliwosci obejrzenia ( staad wyszly pewne wady o ktorych sprzedajacy nie poinformowal a ja przeoczylam jak dostalam... A zanim zaczelam uzytkowac bylo juz za pozno na reklamacje) Teraz bym kupila uzywany ale z mozliwoscia obejrzenia i wyprobowania
|
#2689 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja bańki kupiłam na allegro chyba za 10zł ale dużo nie kosztują ![]() W zestawie są 4 różnej wielkości bańki. Najpierw wcierasz w siebie oliwkę tak żeby bańka miała "poślizg" i ją zassysasz i ciągniesz ją po skórze na początku trochę boli ale potem skóra się przyzwyczaja... Ja na brzuchu nie próbowałam. Takie mam Bańki: http://allegro.pl/banki-chinskie-gum...230213796.html |
|
|
|
|
#2690 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny czy jutro rossmann jest otwarty?Mam taki samodzielny nie w galerii, a jutro handlowa i tak mysle czy warto sie wybrac?
|
#2691 |
|
Zakorzenienie
|
Goferek ty masz espiro? Wejdz na stronke producenta, znajdz dystrybutora blisko ciebie- powinni byc w stanienci pomoc
|
#2692 | ||
|
Raczkowanie
|
Mój brat ma synka dwa miesiące starszego i zdaję sobie sprawę, że będzie porównywanie, bez tego nie idzie, ale póki co jest to porównywanie "zdrowe" polegające na obserwacji i dzieleniu sie spostrzerzeniami, a nie na zasadzenie mój synek jest lepszy bo szybciej umiał to i to (przynajmnie z mojej strony tak jest ;P). A teraz sie dowiedziałam, że moja siostra tez jestw ciązy
![]() Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2693 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
goferek tez bym kupila spacerowke, moze np jakas z funkcja rozkladania na plasko? Dzis drugi dzien dawalam Kasi marchewke z ziemniakiem ugotowana przeze mnie i dzis juz jej posmakowalo chyba, bo troszke zjadla ![]() Dzis dostala tez NAN HA i na poczatku nie chciala jesc, ale jak zglodniala to zjadla 50 ml i na razie jest ok, czekamy teraz na kupke ![]() A ja bylam u fyzjera i polecialo duuuzo wlosow
|
||
|
|
|
#2694 |
|
Zakorzenienie
|
hej
nie było mnie, bo tak się pochorowaliśmy, że szok. Glam, Domi, dołączam do dnia marudy, Pati dzisiaj przegięła pałę płakała cały dzień, co godzinę chyba Poczytałam, ale nie pamiętam już co i komu miałam pisać ![]() Za 2 tyg. chrzest, mam nadzieję, że wyzdrowiejemy w 100 % ![]() ---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ---------- Gdzie Wy wszystkie jesteście?!? Domi, za nagrody!!i hasła Pati: Mąż coś pił i oparł nogę o taboret, a Pati: "co tak nogę podniosłeś? będziesz sikał?" ![]() i drugie: Chciała być miła i powiedzieć mi komplement (bo ja jej zawsze mówię: jesteś śliczna jak perełka itp.): "mamusiu jesteś śliczna jak piłeczka, tylko Cię kopać"
|
|
|
|
#2695 |
|
Wtajemniczenie
|
Chyba cos w powietrzu wisi,bo moje dzieci tez rozpierala energia,zwlaszcza wieczorem
Mlody przez godzine biegal po domu z psem,a malej tak spodobalo sie przewracanie na brzuch,ze zasnela dopiero o 21:30...Jeszcze kupala walnela na koniec,a juz prawie spala... |
|
|
|
#2696 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
tez mam kchotę na zakupy!amarantas Bułki smaruję np. Masłem i do piekarnika na 150 st na kilka minut i są pyszne i chrupiace. A chleb tez masłem i np. Robię zapiekanki z mozzarellą, camembertem. Można jeszcze 'posmarować' wodą czerstwe pieczywo i do piekarnika. Pieczywo nie lubi zbyt wysokich temperatur, tak 150-155 jest akurat. A to wszystko wiem z obrazków na szybie mojego inteligentnego piekarnika oraz z książeczki co w jakiej temp. I na jakim programie piec ![]() ![]() Zdrówka! |
|||
|
|
|
#2697 |
|
Wtajemniczenie
|
ja odswiezam na tosterze
|
|
|
|
#2698 |
|
Zadomowienie
|
jezzzzzdem
![]() chyba jakas boska kara mnie dopadla, bo nie mialam od 14-ej internetu i telefonu. Jedyne co sklonilo mnie do podniesienia zada...ale dlugo nie sprzatalam, bo koles zadzwonil, ze ma inne mieszkanie od reki dostepne. Nika dzis elegancko zjadla pol sloiczka marchewki- no i zauwazylam, ze nie moze byc bardzo glodna jak jej podaje, bo sie wkurza i chce mleczko. pora spac
|
#2699 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieciary nie spia od 6 rano
Wczoraj tez im odwalilo, mialam ochote poogladac tv ale na zmiane ryczeli do 21 przez sen az sie z nimi polozylam i byl spokoj W nocy 3 podudki wiec nie bylo najgorzej ---------- Dopisano o 07:36 ---------- Poprzedni post napisano o 07:20 ---------- Seona padlam na ta pileczke Dziewczyny moze ktoras by sprzedala ttowi dowcip na prima aprilis- kocjanie jestem w ciazy ja bym chetnie to zrobila ale z przyczyn oczywistych nie moge U nas znow sypie snieg z deszczem.... Cholerrrrra bez spaceru moje dzieci sa nieznosne- cala trojka
|
#2700 |
|
Zakorzenienie
|
hej
melduje ze zyje, jestem juz przeprowadzona i nawet prawie wszystko ogarnelam ale za to tz sie smarka i kaszle, ja mam gardlo zawalone, a Filip zaczyna sie robic podejrzanynie wiem czy doczytam, mam nadzieje, ze u was wszystko ok
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:34.

jeden bakus na dzien, zastanawiam sie zy nie ma robakow zy cus

, więc nie porównujemy, zreszta ona już zapomniała kiedy i co robił
.
, znów się rozkrecam z tym pieczeniem ciast
.