|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3181 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Już przyszła wiosna, topimy marzannę i wydajemy za mąż kolejną pannę - PM 2012
u nas grad pada
i jest już biało no i deszcz też sie przewija i burza też była...
|
|
|
|
#3182 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Już przyszła wiosna, topimy marzannę i wydajemy za mąż kolejną pannę - PM 2012
Cytat:
![]() Cytat:
to Twoja rodzina kim dla niego będzie?Wednesdaz wszystko mi się podoba A sukienka faktycznie dziewczęca, ale w końcu jesteś Panną MŁODĄ ![]() Wróciłam i..... z filozofii mam 4.5 U mnie piździ gorzej niż w kieleckim, jest straszny wiatr, aż mi podnosi firanke
|
|
#3183 | |
|
Zakorzenienie
|
Chcemy, cchemy
[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;33252396]największym skarbem dla męża jest młodo wyglądająca żona [/QUOTE]No ba! Cytat:
Kidy to wszystko zleciało...A co do łóżka i materaca, to popieram w całej rozciągłości. Materac musi być wygodny i nie może się rozpadać po bardziej intensywnej "eksploatacji"
|
|
|
|
|
#3184 |
|
Konto usunięte
|
Wednesdaz wszystko mi się podoba
A sukienka faktycznie dziewczęca, ale w końcu jesteś Panną MŁODĄsuknia może i nie wytworna ale normalna.chciałam taką ponieważ poźniej też ja wykorzystam powiem Wam że te suknie miały dziwne rozm .kupiłam rozm 34 i suknia jest w sam raz chciałam jednak troche luzniejsza i przymierzyłam 36 i ta była już jak worek mam nadzieje ze w czerwcu jeszcze sie w nia zmieszcze. |
|
|
|
#3185 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja babcia ma super materac, zapłaciła za niego kupę kasy, taki bym chciała. Mam małe problemy z odcinkiem szyjnym i nie mogę mieć byle jakiego, w domu mam taki stary, straszy niż ja i to z 10 lat, ale wytrzymam te 3 tygodnie Dziewczęta (zawsze śmieszyło mnie to wyrażenie |
|
|
|
|
#3186 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
jak ja nie cierpiałam filozofii, te wszystkie zbędne filozoficzne rzeczy... interpretacje tekstów, których nie rozumiałam. [1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;33254030]dziewczyny jak macie burzę przy której widać pioruny to wyłączcie kompy z gniazdka bo może wam się spalić i nie będzie wesoło U nas pracodawca sie cieszył, gdy po takiej burzy przybywały komputery ![]() Cytat:
Szczerze przyznam, że ten typ dekoracji średnio mi się podoba, po prostu mój gust to na chwile obecną odrzuca ale ten wielki cylinder mnie zauroczył także może to tylko kwestia czasu
Edytowane przez ona8686 Czas edycji: 2012-03-31 o 15:22 |
|||
|
|
|
#3187 |
|
Zadomowienie
|
a ja właśnie kupiłam sobie
SEPHORA PALETA XXL CIENIE
Gotowanie z przyjemności Edytowane przez baskaeta Czas edycji: 2012-03-31 o 15:38 |
|
|
|
#3188 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
![]() wczoraj pisalam o tym, ze mi sie spoznia okres. Juz go dostalam na dodatek w nocy, nie wiem co sie ostatnio dzieje z moim organiezmem, jeszcze rok wczesniej przychodzil rowno a teraz jak mu sie chce. boje sie zeby pozniej nie bylo problemow z staraniami. juz mam czasem dosyc przygotowan slubnych i bycia w centrum uwagi, przed weselem chyba zwariuje z nerwow, ja nie wiem jak sobie poradze w czasie przysiegi, boje sie ze nic nie powiem,a lbo zemdleje no jestem strasznym nerwicowcem ;/
|
|
|
|
#3189 |
|
Zakorzenienie
|
Wspominałam, że do pieczenia się nie nadaje. Ale dziś to chyba przeszłam samą siebie i ugotowałam budyń na wodzie
|
|
|
|
#3190 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#3191 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:08 ---------- Dziewczęta , babka z zespołu powiedział nam, byśmy na yt poszukali piosenki "Walc dla zakochanych", więc wpisałam i nie ma, pewnie inny tytuł ma ta piosenka |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3192 |
|
Zakorzenienie
|
Poleciałam do sklepu i kupiłam drugi budyń
![]() A co to za piosenka? Pierwsze słowa chociaż. Moze chodzi o piosenkę "Zakochani"? |
|
|
|
#3193 | |||||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||||||||
|
|
|
#3194 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3195 |
|
Zakorzenienie
|
Pierwszy taniec pary młodej- po polsku
Decydując się na piosenkę, która wykonywana jest przez polskiego artystę, macie zdecydowanie większe szanse na to, że zespół, który grac będzie na waszym weselu, ma ów utwór w swoim repertuarze. Jej kilka piosenek, które cieszą się ogromną popularnością wśród młodych par, które chcą rozpocząć wesele walcem angielskim: „Oczarowanie” Zbigniew Wodecki posłuchaj „Zakochani” Natalia Kukulska posłuchaj „Dumka na dwa serca” Edyta Górniak, Mietek Szcześniak posłuchaj „Jej portret” Bogusław Mec posłuchaj
|
#3196 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale to pewnie przez nadmiar wody w otoczeniu. W końcu ciągle pada, to i w kuchni wszystko pokojarzyłaś z wodą
|
|
|
|
|
#3197 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Muszę poczytać ![]() TŻ wymyślił góry na podróż poślubną |
||
|
|
|
#3198 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A co jest złego w welonie, bolerku i diademie ? ![]() ![]() Nie pojechaliśmy dziś jednak na działkę, bo od rana śnieg padał. Za to głowa mnie tak bolała, że myślałam, że mi pęknie. Zaczęłam już przyjmować szczepionkę na te moje nawracające zatoki i strasznie irytuje mnie jej zapach... ![]() Po śniadaniu pojechałyśmy z mamą do jednej hurtowni z bielizną i kupiłyśmy stanik ślubny - bardotkę z silikonem Nasmarowałam się rozgrzewającą maścią i odpoczywam. Tż pisze pracę, więc przyjedzie dopiero wieczorem.
|
|
#3199 |
|
Przyjaciółka KWC
|
Hej
witam w ten okropny dzień, pogoda jest paskudna.Ktoś pytał o moje buty - powiem tak, wygodny jest lewy, prawy do rozbicia. Prawy jest sporo węższy w palcach, była na nim metka w niewygodnym miejscu więc pewnie był mniej mierzony. Ale jak już go rozciągnę, to spokojnie wytrzymam całą noc, są bardzo stabilne i dobrze wykonane.
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3200 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A Karpacz i okolice nadają się na łazęgowanie z miejsca na miejsce, a i na pobyt podróżopoślubny się znajdzie dużo apartamentów |
|
|
|
|
#3201 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry i do widzenia
![]() za wszystkie załatwione sprawy i zestawienia
|
#3202 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie pamiętarsz przykazania, że nie bedziesz mieć żadnej innej rozrywki tylko wizaż?
|
|
#3203 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3204 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miały być Tatry, no ale w Tatrach będzie jeszcze śnieg |
|
|
|
|
#3205 |
|
Zakorzenienie
|
no to zaszalałam
![]() uzupełniłam swoją listę wydatków i poszło już 10 000 ![]() a teraz siedzę i dumam jakie podziękowanie zrobić dla rodziców ale jest problem bo rodzice TŻ są po rozwodzie i delikatnie mówiąc nie cierpią się nawzajem moi natomiast są kochającą parą i trochę byłoby mi przykro nie podziękować im za wychowanie itd (chodzi mi oczywiście o ojca, bo z matką wiecie jakie mam stosunki ) po za tym szukam kolejnej biżu i jakoś nie jestem w stanie na nic się zdecydować (granatową kupił mi TŻ - mam nadzieję że o niej zapomniał)
|
#3206 |
|
Zakorzenienie
|
podróż poślubna miała być na Rodos...
...będzie Polska... ...o ile w ogóle będzie... (...) |
|
|
|
#3207 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3208 |
|
Zakorzenienie
|
Dokładne my też w tym roku na 90% nie pojedziemy tam gdzie chcieliśmy
|
#3209 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale zapowiada sie pieknie Cytat:
![]() gratulejszyn Cytat:
jest juz 12 tys. + 1500 osobno na mnie, a to na razie w wiekszosci same zaliczki maaasakra!! Bylam dzis w galerii i... oficjalnie oglaszam miesieczny odwyk od zakupow!!!! Wizazowych, allegrowych i stacjonarnych. Kupilam piekne mietuskowe spodnie i sukienke piekna, i sweterek... i pudrowa bluzekczke, i... ![]() I widzialam tyle pieknych sukienek odpowiednich na poprawiny Takich odcinanych w pasie, rozkloszowanych i bez rekawkow Zaproszenia wydrukowane, ale oczywiscie zdenerwowalam sie wydruk i bigowanie, w porownaniu do tej poprzedniej to duuuuzo za duzo A mialo byc tanio Biore sie w koncu za sprzatanie, a jutro jedziemy do rodziny na slask z zaproszeniami
|
|
#3210 |
|
Zakorzenienie
|
co Wy na to
26.11.2011 19.05.2012 ![]() Edytowane przez kindziulindzia Czas edycji: 2012-03-31 o 19:53 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:34.

i jest już biało no i deszcz też sie przewija i burza też była...

my czekamy na swoje już 3 tyg .miały już być a jeszcze nie mamy;(
to Twoja rodzina kim dla niego będzie?

, nie damy rady i czasowo i finansowo, chyba pomalujemy jeden pokój i wstawimy sofę, spać będziemy mieć gdzie
Kidy to wszystko zleciało...
powiem Wam że te suknie miały dziwne rozm .kupiłam rozm 34 i suknia jest w sam raz chciałam jednak troche luzniejsza i przymierzyłam 36 i ta była już jak worek
mam nadzieje ze w czerwcu jeszcze sie w nia zmieszcze.
jak ja nie cierpiałam filozofii, te wszystkie zbędne filozoficzne rzeczy... interpretacje tekstów, których nie rozumiałam.
tu mi ok w sumie, a jestem jeszcze cały czas na okresie próbnym...

)
jest juz 12 tys. + 1500 osobno na mnie, a to na razie w wiekszosci same zaliczki