Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI - Strona 107 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-03-31, 18:41   #3181
agniesikk
Zakorzenienie

Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI

No ja wiem, że mając wizę turystyczną nie można pracować, dlatego piszę o zdobyciu licencji, tym bardziej, że w planach mam skończenie uczelni medycznej.

Łeee, ja to bym chyba nie chciała do UK, ten kraj jest przygnębiający, angielska pogoda i wiecznie pofalowane od wilgoci włosy :P Najchętniej to bym żyła jak bohaterki "Seksu w wielkim mieście", dla których zawsze świeci słońce, a woda nigdy się nie zatrzymuje w organizmie

A pewnie i tak zamieszkam w Polsce w jakimś pierdółkowie dolnym.
agniesikk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-31, 19:50   #3182
MalaPikanteria
Zadomowienie

Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI

Psyhe co to za posto-kropka?
Cytat:
Napisane przez alexis77 Pokaż wiadomość
no jeszcze nie całkiem ale już bardzo blisko do końca
super że się zmniejszył ej ale jeden masz wiekszy od drugiego?? bo ja tak mam ale myślałam że to jakiś schiz
Słońce, bo jako dziecko miałam raka, usunęli mi nerkę i jestem na maxa asymetryczna z jednej strony mam boską talię, z drugiej boczek

Ale ostatnio jest lepiej, bo schudłam, ujędrniłam się troszkę i tak bardzo tego boku nie widać. I czuję się lepiej, dlatego postanowiłam, że będę walczyć o swoje szczeście.

Bania myślałam, że wiesz ze pisze o TL bo od miesiąca mam link w podpisie
Cytat:
Napisane przez agniesikk Pokaż wiadomość
Myślicie, że dostanę kiedyś wizę? U mojego TŻ na roku już dwie osoby wyleciały do USA: jedna dostała wizę, druga wylosowała zieloną kartę.
dostaniesz, ale pod jednym warunkiem - że na Wizazu bedziesz pisac nawet z USA

Weekend w szkole - nic dodać, nic ująć

MOJA WYMIANKA
MalaPikanteria jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-31, 20:16   #3183
karola_plm
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez agnesuk Pokaż wiadomość
hej ho!

dzisiaj mam tak zalatany dzień,że już mam serdecznie dość! to całe pakowanie, przewożenie tych rzeczy

chciałabym już to mieć za sobą!

przez kilka dni nie bede miała teraz neta, takze nie nabazgrajcie za dużo
Dasz radę, trzymamy kciuki! Pomyśl jaka będziesz szczęśliwa jak to wszystko się skończy... A nowe zdjęcia masz piękne, powiało wiosną

Cytat:
Napisane przez bita smietana Pokaż wiadomość
Jaaa ale byłam wykończona po tych ćwiczeniach, nie zrobiłam wszystkich ale ja mam teraz zerową kondycję, no nic- naprawimy
Szejpa nie kupuję, bo nie mam gdzie tej płyty włożyć- nie mam napędu optycznego w netbooku
Nooo nie jest lekko, ale przynajmniej motywuje - ja widzę jak dużo mam jeszcze przed sobą, ale jestem meeeega nastawiona na zmiany. Waga w zasadzie mnie już nie interesuje. Chcę mieć mega ciało i mega kondycję, bez względu na to, jakie cyferki pokażą się na tym małym ustrojstwie!

Cytat:
Napisane przez aniabaniaa Pokaż wiadomość
dzis jestem w domu, moja siostra przedstawila mi nowe trendy w odchudzaniu wsrod mlodego pokolenia
Przerażające, chociaż nie ukrywam, że jak byłam młoda i głupia (początki liceum), to robiłam to samo. Serek wiejski/jogurt/jabłko plus jakaś turbo zupa kapuściana na cały dzień. Czad..

Cytat:
Raczej jestem za tą pierwszą ) Lakierowane jakoś do mnie nie przemawiają, zawsze widać na nich paluchy :P

Cytat:
Napisane przez _Ewelka___ Pokaż wiadomość

uwaga uwaga, kupilam shape!!!!!!!!!!!!!
na opakowaniu jest napisane ze to metamorfoza w 4 tygodnie! biore sie za siebie, zaraz zrobie sobie zdjecia i porownam za miesiac. Kto ze mna cwiczy? widze ze nikt nie kupil fajny ten program, ale jak tak patrzylam to sa cwiczenia w miejscu, glownie na miesnie chyba. Przydalo by sie dorzucic bieganie

Eweluś, no to startujemy razem! Ja w najbliższym czasie robię Turbo Jam lub bieg w ramach rozgrzewki + ćwiczenia Ewy (z Joya albo z Shape'a)

Cytat:
Myślicie, że dostanę kiedyś wizę? U mojego TŻ na roku już dwie osoby wyleciały do USA: jedna dostała wizę, druga wylosowała zieloną kartę.
Moje największe marzenie.... Od dzieciaka jestem blisko z tym krajem związana (przyjaciele), kilka niezapomnianych wakacji, potem studia, teraz praca... moje życie w zasadzie kręci się wokół tego kraju.. wiem, że jest ciężko, ale siła, pozytywne nastawienie do życia tych ludzi jest dla mnie zaraźliwe, sama staram się tak żyć.

Dzisiaj odpoczywam, wczoraj zaniosłam ponad 60 stron pracy promotorce... kamień z serca. Mam dzień lenia, należy mi się... a wymarzyło mi się sushi i TŻ właśnie pojechał mi je przywieźć... jest najukochańszy!

Failure is only an option if you make it one.
karola_plm jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-31, 21:45   #3184
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

Cytat:
Napisane przez MalaPikanteria Pokaż wiadomość
Słońce, bo jako dziecko miałam raka, usunęli mi nerkę i jestem na maxa asymetryczna z jednej strony mam boską talię, z drugiej boczek
ojej!
Cytat:
Napisane przez karola_plm Pokaż wiadomość
Eweluś, no to startujemy razem! Ja w najbliższym czasie robię Turbo Jam lub bieg w ramach rozgrzewki + ćwiczenia Ewy (z Joya albo z Shape'a)
.........................
Dzisiaj odpoczywam, wczoraj zaniosłam ponad 60 stron pracy promotorce... kamień z serca. Mam dzień lenia, należy mi się... a wymarzyło mi się sushi i TŻ właśnie pojechał mi je przywieźć... jest najukochańszy!
ale Ty juz zaprawiona jestes a ja dopiero bede musiala rozruszac swoje zastale sflaczale cialo i miesnie jutro rano sie zwaze, pomierze i przez miesiac nie bede ruszac wagi i centymetra! trening zaczynam jutro, dzisiaj mialam cholernie ciezki dzien.

a odpoczynek jak najbardziej Ci sie nalezy!
nigdy nie jadlam sushi
Stary 2012-03-31, 21:48   #3185
MalaPikanteria
Zadomowienie

Cytat:
ja muszę napisać w najbliższych tygodniach 4 prace kontrolne, więc rozumiem Twoją ulgę
Nigdy nie jadłam sushi,
ALE mam 1,5 kg krewetek koktajlowych i ponoć dobry przepis więc będę coś czarować Chyba, że może Wy macie jakiś dobry przepis na nie?

MOJA WYMIANKA
MalaPikanteria jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-31, 22:33   #3186
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

Cytat:
ALE mam 1,5 kg krewetek koktajlowych i ponoć dobry przepis więc będę coś czarować Chyba, że może Wy macie jakiś dobry przepis na nie?
uwielbiam!!! ja tylko slyszalam ze fajne są usmazone z maslem czosnkowym, albo panierowane jakos. A jaki masz przepis?? smaka mi narobilas wole jesc te najmniejsze, bo te duze - to mam wrazenie jakbym jakies zwierzatko jadla
Stary 2012-03-31, 22:55   #3187
Loriette
Zakorzenienie

Przyszłam się tylko pochwalić i znikam do wyra!
Byłam dzisiaj na meczu hokeja i rozmawiałam z naczelnym - zaproponował mi etat i pracę PRZED KAMERĄ. Miałabym dostać własny program, w którym przeprowadzałabym wywiady ze sportowcami najwyższej rangi. *__________*
Jestem w siódmym niebie!!
KOCHAM WAS WSZYSTKIE

Zapraszam do miejsca, gdzie objawia się prawdziwa miłość do kuchni.
Loriette jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-01, 00:17   #3188
bita smietana
Zakorzenienie

ale żenada, przychodzę na wątasa i informuję że się upiłam
Stary 2012-04-01, 11:14   #3189
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
nie musialas go duzo namawiac co?? tez tak kiedys zrobilam

uwaga uwaga, kupilam shape!!!!!!!!!!!!! na opakowaniu jest napisane ze to metamorfoza w 4 tygodnie! biore sie za siebie, zaraz zrobie sobie zdjecia i porownam za miesiac. Kto ze mna cwiczy? widze ze nikt nie kupil fajny ten program, ale jak tak patrzylam to sa cwiczenia w miejscu, glownie na miesnie chyba. Przydalo by sie dorzucic bieganie
1. wiesz co, no na początku nie chciał chodzić beze mnie, ale poszedl raz, drugi i chyba mu się spodobalo ;p
wczoraj dzwonili znajmi i ciągneli nas na miasto, ale zaczelam marudzic i zostalismy w domu. w ogole mam dola. tak malo czasu spedzamy razem, od czasu do czasu wpadnie nam jakis weekend tylko dla siebie - i tym razem tak bylo, sobote zrujnowalismy

zaczelo sie od tego, ze przyjechal po mnie, wsiadlam do samochodu cala w skowronkach, ale po kilku sekundach zorientowalam sie ze jest czyms zdenerwowany, i zaczelo sie zamiast powiedziec cokolwiek zeby rozladowac atmosfere, to zamknelam sie na reszte dnia. a on byl kochany , skakal nade mna no i tak to celebrowalismy jedyną wspolna marcowa sobote jestem na siebie wsciekla, ze jestem taka uparta

dzisia zrobilam mu mini przeprosiny, zapytal, czemu nagle jestem dla niego taka dobra i zasnal ;p tez sie chyba zaczal denerwowac ze okazuje mu zero zainteresowania, bo tak jestem pochlonieta swoim dziwnym, średnio uzasadnonym fochem

musialam sie wygadac. sorry ze nudze wam przy niedzieli;p

2. Ewelka, ja mam nadzieje, ze dzisiaj nie zapomne kupic shape'a ; chcialabym dzis zaczac

W ogole! jestem przed @. poczatek tygodnia mnie lekko zalamal bo wazylam tak 58/58,3. to mysle sobie - wale wage, zwaze sie jak bede miala plaski brzuch i bede czula sie lekko ;p
no i dzisiaj tadammmm 57,2 O_O

a wczoraj w nocy wypilam 3 piwa, zjadlam chrupki, podjadlam tzowi kranczipsy, zjadlam milka, herbatniki z czekolada
rano zjadlam owsianke +michalki i chleb z maslem i miodem

gdzie to sie podzialo
Cytat:
A dzisiaj do mnie dzwonił ten facet, z którym rozmawiałam wczoraj i mam nagraną pracę na wakacje I to tylko na dwa miesiące, a zarobię o wiele więcej, niż w Pl nad morzem przez całe wakacje
jestes dzielna dziewczyna, wzdycham do tej odwagi zyciowej i odwaznych marzen, ktore mialam w Twoim wieku;
tez myslalam ze bede mieszkala w NY i bujala sie z dzianymi kolezankami, niestety obecnie zeszlam na ziemie i zadowoli mnie jakis porzadny etat, mieszkanie i wakacje 2 razy w roku ;p

fajnie, zarobisz sobie i zdobedziesz nowe doswiadczenie
Cytat:
Gdzie Was wywiało dziewczyny (dosłownie :-P ) u mnie tak wieje że łeb urywa, i nawet pruszy śnieg. Masakra! Zrobiłam sobie zdjecia brzuchola, specjalny folder, ale wstydze sie Wam wkleic Zrobiłabym trening Ewy ale brat jest w pokoju i bedzie się smiał
u mnie padal grad, snieg, bylo zero stopni i w ogole dzial sie armagedon, a ja zalozylam rozowe rajstopki i roz.ebalam wszystkich bylam taka pania wiosna xD

Ewelka, zartujesz sobie, nie wstydz sie. napewno nie masz wiekszego brzucha niz miala Agnesuk
Cytat:
a camelowy i karmelowy to nie są różne kolory? że camelowy bardziej beż, a karmelowy brąz?

o łaaa, gratuluję!
Pamiętam jak po maturze wyjechałam do pracy do Holandii- wszystko wydałam tam na ciuchy i dobrą zabawę, a mieszkałam w przyczepie Wakacje życia, rozmarzyłam się
1. wlasnie chyba tak. i jeszcze gdzies pomiedzy tym jest rozcienczony bez, - cielisty, i obok tego stoi nude

ta gama kolorow tak zapier.dala, ze sie gubie w nazwach, odcieniach i kupowaniem najnowszych trendow

2. hehe no tez podobnie spedzalam wakacje przed i po maturze; problemy z watroba zwalam na tamten ciezki okres ;p
Cytat:
Śmietana, ja do tego stopnia martwię się o swoją pracę i przyszłość, że część kasy będę odkładać na lokatę albo na auto, albo na przeżycie, albo na bilet do USA/Kanady i osiedlenie się tam. Ale na ciuchy też wydam

1. olej to, Aga, kto w Twoim wieku mysli o oszczedzaniu :P
2. dyskotekowy ruchacz dostal, to Ty mialabys nie dostac?

Cytat:
Napisane przez Loriette Pokaż wiadomość
Byłam dzisiaj na meczu hokeja i rozmawiałam z naczelnym - zaproponował mi etat i pracę PRZED KAMERĄ. Miałabym dostać własny program, w którym przeprowadzałabym wywiady ze sportowcami najwyższej rangi. *__________*
KOCHAM WAS WSZYSTKIE
przypomnialo mi sie jak na pierwszym roku zwerbowali mnie studenckiej telewizji, bylo swietnie, zwiedzilam wszystkie akademiki, w celach nie zawsze gornolotnych, a raczej integracyjnych, swiadomosc tego, ze nasze materialy ogladaja pijani studenci byla lekko dolujaca

ale taki etat, czy nawet praktyki ucza bardzo wiele i czesto daja do zrozumienia ze dziennikarstwo to jeden wielki szit

aniabaniaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-01, 11:26   #3190
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

Cytat:
1. wiesz co, no na początku nie chciał chodzić beze mnie, ale poszedl raz, drugi i chyba mu się spodobalo ;p
wczoraj dzwonili znajmi i ciągneli nas na miasto, ale zaczelam marudzic i zostalismy w domu. w ogole mam dola. tak malo czasu spedzamy razem, od czasu do czasu wpadnie nam jakis weekend tylko dla siebie - i tym razem tak bylo, sobote zrujnowalismy

zaczelo sie od tego, ze przyjechal po mnie, wsiadlam do samochodu cala w skowronkach, ale po kilku sekundach zorientowalam sie ze jest czyms zdenerwowany, i zaczelo sie zamiast powiedziec cokolwiek zeby rozladowac atmosfere, to zamknelam sie na reszte dnia. a on byl kochany , skakal nade mna no i tak to celebrowalismy jedyną wspolna marcowa sobote jestem na siebie wsciekla, ze jestem taka uparta

dzisia zrobilam mu mini przeprosiny, zapytal, czemu nagle jestem dla niego taka dobra i zasnal ;p tez sie chyba zaczal denerwowac ze okazuje mu zero zainteresowania, bo tak jestem pochlonieta swoim dziwnym, średnio uzasadnonym fochem
to nie fochuj sie bezpodstawnie! szkoda na to czasu, tym bardziej ze macie go tak malo! Oj Ania uparciuchu

Cytat:
Ewelka, zartujesz sobie, nie wstydz sie. napewno nie masz wiekszego brzucha niz miala Agnesuk
no wiekszego napewno nie mam ale jest duzy, duzo za duzy i musze to zmienic. Nowy miesiac nowe postanowienia

---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ----------

Cytat:
niestety obecnie zeszlam na ziemie i zadowoli mnie jakis porzadny etat, mieszkanie i wakacje 2 razy w roku ;p
jeśli piszesz prawde - to ja mam tak samo chcialabym miec naprawde fajna prace, mieszkanie, wakacje 2 razy w roku ale wszystkie wolne weekendy zeby robic z nich dlugie weekendy od czasu do czasu
Stary 2012-04-01, 12:19   #3191
agniesikk
Zakorzenienie

Ja jednak chyba zamiast mieszkania, wolałabym dom I to się chyba nawet bardziej opłaca, mieszkanie w Krakowie o metrażu np. 60m kw kosztuje prawie 400 tysięcy. Dołożyć 200 tys. i można spokojnie budować dom, i w tej kwocie zmieścić się z kupnem działki i projektu. Ale nie każda praca na to pozwala, pewnie jak dostanę robotę w dużym mieście (oby nie), to wolałabym mieszkanie.
Stary 2012-04-01, 12:25   #3192
crucio
Raczkowanie

Cześć laseczki! Można się przyłączyć? Byłam wczesniej na innym wątku ale upadł niestety. A gdzieś być muszę, żeby mnie ktoś pilnował, żeby nie podjadać Mam 159 cm wzrostu i teraz ważę 51 kg, a wcześniej było 59. Codziennie ćwicze, jem zdrowo i czuję się świetnie! To jak, przygarniecie mnie? ;*
crucio jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-01, 12:52   #3193
Sunday Rose
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez crucio Pokaż wiadomość
Cześć laseczki! Można się przyłączyć? Byłam wczesniej na innym wątku ale upadł niestety. A gdzieś być muszę, żeby mnie ktoś pilnował, żeby nie podjadać Mam 159 cm wzrostu i teraz ważę 51 kg, a wcześniej było 59. Codziennie ćwicze, jem zdrowo i czuję się świetnie! To jak, przygarniecie mnie? ;*
yyy, sorry. to nie jest miejsce dla Ciebie.

witaj

eej, tęsknię za Wami
Stary 2012-04-01, 12:57   #3194
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:

przypomnialo mi sie jak na pierwszym roku zwerbowali mnie studenckiej telewizji, bylo swietnie, zwiedzilam wszystkie akademiki, w celach nie zawsze gornolotnych, a raczej integracyjnych, swiadomosc tego, ze nasze materialy ogladaja pijani studenci byla lekko dolujaca

ale taki etat, czy nawet praktyki ucza bardzo wiele i czesto daja do zrozumienia ze dziennikarstwo to jeden wielki szit
Masz u mnie lańsko! Jestem ciężko obrażona i lecę do moich rozprawek z angielskiego

Stary 2012-04-01, 13:20   #3195
bita smietana
Zakorzenienie

Dziewczyny, właśnie mnie tknęło:

Jechać na erasmusa?
Do jutra mogę złożyć papiery...
Stary 2012-04-01, 13:22   #3196
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Monia ja swojego czworonoga zawsze nastawiam na kąpiel, boi się jak skurczybyk! Wystarczy, że ja schodzę na dół do kąpieli i mam ręcznik w dłoni - psa nie ma
My dzisiaj mamy kapiel,a jutro fryzjera

Cytat:
ja tez musze isc do gin, o stomatologa chodze regularnie, ale muszę isć też do chirurga dentystycznego i nie ukrywam że się boję
A po co Ja raz leżałam na chirurgii szczękowej, masakra

Cytat:
Obydwie są fajne

Cytat:

uwaga uwaga, kupilam shape!!!!!!!!!!!!!
na opakowaniu jest napisane ze to metamorfoza w 4 tygodnie! biore sie za siebie, zaraz zrobie sobie zdjecia i porownam za miesiac. Kto ze mna cwiczy? widze ze nikt nie kupil fajny ten program, ale jak tak patrzylam to sa cwiczenia w miejscu, glownie na miesnie chyba. Przydalo by sie dorzucic bieganie
Ja ja! Wyżuliłam wczoraj od tż Shape i od dzisiaj zaczynam! Ściągnę od Ciebie pomysł ze zdjęciami

Cytat:
KOCHAM WAS WSZYSTKIE
Awansik? gratuluję

Cytat:
ale żenada, przychodzę na wątasa i informuję że się upiłam
Dlaczego żenada?

Psyche, co to za post z kropką Chcesz bana? :P
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-01, 13:26   #3197
psyhe666
Zakorzenienie

Eeee, po prostu obojętnie czy piszę menu i ćwiczenia czy cokolwiek innego to zero odzewu więc nie piszę...
so trójka maybe.

psyhe666 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-01, 13:46   #3198
agniesikk
Zakorzenienie

Cytat:

Jechać na erasmusa?
A gdzie jedziesz, bo nie wiem dokąd bilet zabukować w odwiedziny? Jedź, będziesz miała piękne CV i przewagę nad ludźmi z roku Ja bym sama chętnie pojechała na Erasmusa, ale nie wiem czy na farmacji taka atrakcja jest w ogóle? Chcemy wykopać moją siostrę na wymianę do Niemiec, ale nie daje się namówić.

Ej, ja też byłam ostatnio u stomatologa, mam trutkę w zębie nawet. A potem zeszłam piętro niżej do ginekologa Znowu zapomniałam zrobić cytologię.

Edytowane przez agniesikk
Czas edycji: 2012-04-01 o 13:49
Stary 2012-04-01, 13:50   #3199
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:

Jechać na erasmusa?
Jeśli chcesz jechać, poznać nowych ludzi to dlaczego nie? Wybierz Włochy i śmigaj na południe Europy po trochę słońca
Mam wrażenie, że potrzebujesz teraz zmiany - choćby dla samej siebie.
Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
My dzisiaj mamy kapiel,a jutro fryzjera
Na szczęście u mnie fryzjer nie jest potrzebny, ale kąpiel to masakra Kiedy Sara z nerwów uciekła do ogrodu i siedziała w dziurze za choinkami!

Ewa Chodakowska będzie zamieszczała filmiki z treningami na YT. Coś mnie kusiło, żeby nie kupić Shape

Stary 2012-04-01, 13:51   #3200
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

Cytat:
Napisane przez psyhe666 Pokaż wiadomość
Eeee, po prostu obojętnie czy piszę menu i ćwiczenia czy cokolwiek innego to zero odzewu więc nie piszę...
psyhe, nie jesteś pepkiem świata. Co jakis czas się zegnasz, że tu nie pasujesz. Az takiej uwagi potrzebujesz?? Dobrze wiesz ze Cie lubimy, jestes wazna osoba w tym watky, no ale bez jaj. Nie wszytskie posty wymagaja komentarza.

---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ----------

Cytat:
Ja ja! Wyżuliłam wczoraj od tż Shape i od dzisiaj zaczynam! Ściągnę od Ciebie pomysł ze zdjęciami
ja dzisiaj zaczynam
Stary 2012-04-01, 13:57   #3201
agniesikk
Zakorzenienie

Ja też dzisiaj przeszłam na dietę, jakby co Tylko taką rozsądną, bez głodzenia się, bo mi nic nie wyjdzie, jak drastycznie obetnę porcje.
Stary 2012-04-01, 14:38   #3202
karola_plm
Rozeznanie

Na początek: właśnie zrobiłam Cardio Party 2 + całą płytę z Shape'a. Cała ma 40 min, więc łącznie 1h20min bez przerwy. Jutro nie wstanę, ale jaka satysfkacjaaaa! )

Cytat:
ojej!

ale Ty juz zaprawiona jestes a ja dopiero bede musiala rozruszac swoje zastale sflaczale cialo i miesnie jutro rano sie zwaze, pomierze i przez miesiac nie bede ruszac wagi i centymetra! trening zaczynam jutro, dzisiaj mialam cholernie ciezki dzien.

a odpoczynek jak najbardziej Ci sie nalezy!
nigdy nie jadlam sushi
No to czekam na sprawozdanie. Jutro jest już dziś, więc do boju!

Cytat:
ja muszę napisać w najbliższych tygodniach 4 prace kontrolne, więc rozumiem Twoją ulgę
Nigdy nie jadłam sushi,
Sushi to w ogóle jakaś poezja jest... Za pierwszym razem średniawka, za drugim serce mi już zadrżało a potem już... obsesja! Tylko drogie to cholerstwo, więc tylko na szczególne okazje. a TŻ wczoraj przywiózł zestaw 36 kawałków i pochłonęliśmy wszyściutkie! Mniaaaammm.

Cytat:
KOCHAM WAS WSZYSTKIE
Suuuuuper!! Gratulacje, oby się udało!

Cytat:
W ogole! jestem przed @. poczatek tygodnia mnie lekko zalamal bo wazylam tak 58/58,3. to mysle sobie - wale wage, zwaze sie jak bede miala plaski brzuch i bede czula sie lekko ;p
no i dzisiaj tadammmm 57,2 O_O

a wczoraj w nocy wypilam 3 piwa, zjadlam chrupki, podjadlam tzowi kranczipsy, zjadlam milka, herbatniki z czekolada
rano zjadlam owsianke +michalki i chleb z maslem i miodem

gdzie to sie podzialo
No i pięknie, Twoje ciało mówi "dobra, tym razem Ci odpuszczę, ale się pilnuj!"

Cytat:
Ja jednak chyba zamiast mieszkania, wolałabym dom I to się chyba nawet bardziej opłaca, mieszkanie w Krakowie o metrażu np. 60m kw kosztuje prawie 400 tysięcy. Dołożyć 200 tys. i można spokojnie budować dom, i w tej kwocie zmieścić się z kupnem działki i projektu. Ale nie każda praca na to pozwala, pewnie jak dostanę robotę w dużym mieście (oby nie), to wolałabym mieszkanie.
Nooo niestety dom to nie tylko jednorazowy wydatek, utrzymanie to już kolejny temat. Mieć mieszkanie na start to wystarczy, dom to dla mnie kwestia pewnie nie bliższa niż za 10 lat.

Cytat:
Napisane przez crucio Pokaż wiadomość
Zapraszamy!

Cytat:

Jechać na erasmusa?
Złożyć!!!!!! Koniecznie! Ja już niestety 5 rok i okazja przeszła koło nosa, zlapałam po 3 roku pracę na pełen etat i nie było opcji. Z resztą finansowo też średnio. Ale jeśli masz możliwości, to składaj, bo będziesz potem żałować!

Cytat:
Napisane przez psyhe666 Pokaż wiadomość
Uważam, że grubo przesadzasz. Nie jesteś tutaj sama jedna, każda z nas pisze sporo i jeśli reszta załapie jakiś temat, to rozwija się dyskusja, jeśli nie, to posty zostają bez komentarza. Moje też, każdej z nas tak samo.. Nie zachowuj się jak dziecko :/

Failure is only an option if you make it one.
karola_plm jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-01, 14:54   #3203
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też dzisiaj przeszłam na dietę, jakby co Tylko taką rozsądną, bez głodzenia się, bo mi nic nie wyjdzie, jak drastycznie obetnę porcje.
Idę z Tobą, bo sama popadam ze skrajności w skrajność
Doszłam do wniosku, że nie jest źle tylko potrzebuję lekkich korekt
Cytat:
Sushi to w ogóle jakaś poezja jest... Za pierwszym razem średniawka, za drugim serce mi już zadrżało a potem już... obsesja! Tylko drogie to cholerstwo, więc tylko na szczególne okazje. a TŻ wczoraj przywiózł zestaw 36 kawałków i pochłonęliśmy wszyściutkie! Mniaaaammm.

Suuuuuper!! Gratulacje, oby się udało!
1. Sushi jeszcze nie jadłam - zawsze okazja ucieka mi koło nosa. Ale myślę, że jak uwielbiam tatar z łososia to z tym cudakiem będzie podobnie. Czy się mylę?

2. Dziękuję Moim zdaniem i tak już się udało Wystarczy, że wchodzę na duże imprezy masowe i słyszę: "O Pani to z onlajna! Zapraszamy"

Stary 2012-04-01, 15:00   #3204
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

Cytat:
Na początek: właśnie zrobiłam Cardio Party 2 + całą płytę z Shape'a. Cała ma 40 min, więc łącznie 1h20min bez przerwy. Jutro nie wstanę, ale jaka satysfkacjaaaa! )
kurde, musze sie wziac za siebie. Podziwiam Cie
ja dietowo juz zawalilam tzn na sniadanie byla salatka z tunczykiem, obiad kotlet dewolaj, surowka i troche ziemniakow. Ale wpadlo troche slodyczy i mama dala mi loooda

od jutra grzecznie, a dzisiaj hm wlasnie zadzwonil TZ, mam mozliwosc isc na koncert górala, pezeta i ktos tam jeszcze gra. Troche nie moj klimat tzn lubie posluchac ale nigdy nie bylam na hiphopowej imprezie z drugiej strony, mam teraz taki ciezki okres, ze przeryczalabym caly wieczor, wiec moze warto pojsc. A jak sie tam ubrac
Stary 2012-04-01, 15:06   #3205
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

Cytat:
Idę z Tobą, bo sama popadam ze skrajności w skrajność
Doszłam do wniosku, że nie jest źle tylko potrzebuję lekkich korekt
jestes naprawde zgrabna i szczupla dziewczyna, do tego Twoj wzrost jest duzym plusem bo masz swietne dlugie nogi Jesli chodzi o korekty to raczej o cwiczenia, bo wiecej Ci tracic na wadze nie trzeba

przelamie swoj strach, blokade. Trudno. Wrzucam zdjecia. I nie wybieralam tych najkorzystniejszych, chociazi tak wydaje mi sie ze na zywo wygladam gorzej. Ostatnie zjcie przedstawia jak moj brzuch odznacza się w obcislych bluzkach dodtkowa motywacja powinno byc to, ze kupilam swietne bezowe spodnie w bershce, rozmiar 36 ale ledwo sie dopinam. Musze schudnac:pala : moj cel - 52-54 kg. Obecnie waze 58...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg S6301853.jpg (76,8 KB, 27 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg S6301864.jpg (70,7 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg S6301860.jpg (67,2 KB, 22 załadowań)
Stary 2012-04-01, 15:09   #3206
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:

Jechać na erasmusa?
Składaj papiery,a my będziemy trzymały kciuki!

Cytat:
kurde, musze sie wziac za siebie. Podziwiam Cie
ja dietowo juz zawalilam tzn na sniadanie byla salatka z tunczykiem, obiad kotlet dewolaj, surowka i troche ziemniakow. Ale wpadlo troche slodyczy i mama dala mi loooda

od jutra grzecznie, a dzisiaj hm wlasnie zadzwonil TZ, mam mozliwosc isc na koncert górala, pezeta i ktos tam jeszcze gra. Troche nie moj klimat tzn lubie posluchac ale nigdy nie bylam na hiphopowej imprezie z drugiej strony, mam teraz taki ciezki okres, ze przeryczalabym caly wieczor, wiec moze warto pojsc. A jak sie tam ubrac
Ja za 5 min włączam płytkę i ruszam
Chociaż też zawaliłam
Wczoraj zjadłam musli na śniadanie, potem kawałeczek białej kiełbasy z kromką razowca. A kolacji nie dałam rady tknąć,miałam brzuch jak balon. Nałykałam się tabletek i rano wstałam z wklęsłym brzuchem. Więc na śniadanie wciągnęłam jak odkurzacz jednego naleśnika z nutellą,bananem i bitą śmietaną
Ale głowa do góry, zaraz to spalimy

Jedź na koncert ja włożyłabym jeansy,a na górę coś na luzie albo jakąś swobodna koszulkę,a na to marynarkę albo nie wiem-bluzę? też nigdy nie byłam na hh koncercie
Stary 2012-04-01, 15:20   #3207
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

Cytat:
Jedź na koncert ja włożyłabym jeansy,a na górę coś na luzie albo jakąś swobodna koszulkę,a na to marynarkę albo nie wiem-bluzę? też nigdy nie byłam na hh koncercie
no wlasnie cos na luzie wrzuce. Myslalam o marynarce, w tamtym tygodniu kupilam swoja pierwsza w re, mam wrazenie ze wszytskie sa za duze. Szukam naprawde dopasowanej marynarki. Ale kosztowala tylko 77 zl wiec przygarnelam
Stary 2012-04-01, 15:56   #3208
agniesikk
Zakorzenienie

Ewelka, faktycznie Ci w brzusiu przybyło, ale jak dla mnie, to kwestia max 4-5kg, bo on nie jest jakoś strasznie otłuszczony, tylko wygląda jak efekt zimowego zaniedbania Ja mam podobny, jeśli Cię to pocieszy Jak znajdę foto, to wrzucę, ale nie tutaj, tylko do albumu, bo na publiczny wątek się wstydzę

Ok, wrzuce Wam za 5 minut te zdjecia, Ewelka, z dedykacja dla Ciebie Moze sie ogarniemy.

Edytowane przez agniesikk
Czas edycji: 2012-04-01 o 16:01
Stary 2012-04-01, 16:15   #3209
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
no wlasnie cos na luzie wrzuce. Myslalam o marynarce, w tamtym tygodniu kupilam swoja pierwsza w re, mam wrazenie ze wszytskie sa za duze. Szukam naprawde dopasowanej marynarki. Ale kosztowala tylko 77 zl wiec przygarnelam
Ja dopasowane marynarki kupuję ... na rynku tam zawsze przylegają do ciała,a nie np.dstaja w talii

Cytat:
Ewelka, faktycznie Ci w brzusiu przybyło, ale jak dla mnie, to kwestia max 4-5kg, bo on nie jest jakoś strasznie otłuszczony, tylko wygląda jak efekt zimowego zaniedbania Ja mam podobny, jeśli Cię to pocieszy Jak znajdę foto, to wrzucę, ale nie tutaj, tylko do albumu, bo na publiczny wątek się wstydzę

Ok, wrzuce Wam za 5 minut te zdjecia, Ewelka, z dedykacja dla Ciebie Moze sie ogarniemy.
Piona dziewczyny,mam podobnie
Zrobiłam zdjęcia i ... z przodu masakra,jestem taka hmm szeroka a z profilu normalnie płasko. Ale nie ryczę,tylko biorę się za to

Dzień pierwszy ćwiczeń z P.Ewą zaliczony
Miło się z nią ćwiczy,czasami gada jakby mnie właśnie podglądała i podoba mi się rozciąganie na koniec,brakowało mi tego na filmikach i tego jak mówi,że jest ze mnie dumna
Postanowiłam ćwiczyć 4-5 razy w tygodniu. Poniedziałki, środy, piątki i weekendy. Mam nadzieję,że to wystarczy.
Stary 2012-04-01, 16:18   #3210
agniesikk
Zakorzenienie

Monia, a ile kosztuje ten nr shape? W ogole ile ten film z cwiczeniami trwa?

Ja mam plyte z aerobic striptease z carmen electra, też z shape :P Ale nie lubie tych cwiczen, jak dla mnie za malo miesni angazuja
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości