|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3181 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI
No ja wiem, że mając wizę turystyczną nie można pracować, dlatego piszę o zdobyciu licencji, tym bardziej, że w planach mam skończenie uczelni medycznej.
Łeee, ja to bym chyba nie chciała do UK, ten kraj jest przygnębiający, angielska pogoda i wiecznie pofalowane od wilgoci włosy :P Najchętniej to bym żyła jak bohaterki "Seksu w wielkim mieście", dla których zawsze świeci słońce, a woda nigdy się nie zatrzymuje w organizmie A pewnie i tak zamieszkam w Polsce w jakimś pierdółkowie dolnym. |
|
|
|
|
#3182 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI
Psyhe co to za posto-kropka?
![]() Cytat:
z jednej strony mam boską talię, z drugiej boczek ![]() Ale ostatnio jest lepiej, bo schudłam, ujędrniłam się troszkę i tak bardzo tego boku nie widać. I czuję się lepiej, dlatego postanowiłam, że będę walczyć o swoje szczeście. Bania myślałam, że wiesz ze pisze o TL bo od miesiąca mam link w podpisie Cytat:
![]() Weekend w szkole - nic dodać, nic ująć
|
||
|
|
|
|
#3183 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
) Lakierowane jakoś do mnie nie przemawiają, zawsze widać na nich paluchy :PCytat:
Eweluś, no to startujemy razem! Ja w najbliższym czasie robię Turbo Jam lub bieg w ramach rozgrzewki + ćwiczenia Ewy (z Joya albo z Shape'a) ![]() Cytat:
Dzisiaj odpoczywam, wczoraj zaniosłam ponad 60 stron pracy promotorce... kamień z serca. Mam dzień lenia, należy mi się... a wymarzyło mi się sushi i TŻ właśnie pojechał mi je przywieźć... jest najukochańszy! ![]()
|
|
|
|
#3184 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a odpoczynek jak najbardziej Ci sie nalezy! nigdy nie jadlam sushi
|
|
|
#3185 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Nigdy nie jadłam sushi, ALE mam 1,5 kg krewetek koktajlowych i ponoć dobry przepis więc będę coś czarować Chyba, że może Wy macie jakiś dobry przepis na nie?
|
|
|
|
|
|
#3186 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3187 |
|
Zakorzenienie
|
Przyszłam się tylko pochwalić i znikam do wyra!
Byłam dzisiaj na meczu hokeja i rozmawiałam z naczelnym - zaproponował mi etat i pracę PRZED KAMERĄ. Miałabym dostać własny program, w którym przeprowadzałabym wywiady ze sportowcami najwyższej rangi. *__________* Jestem w siódmym niebie!! KOCHAM WAS WSZYSTKIE
|
|
#3188 |
|
Zakorzenienie
|
ale żenada, przychodzę na wątasa i informuję że się upiłam
|
|
|
|
|
#3189 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wczoraj dzwonili znajmi i ciągneli nas na miasto, ale zaczelam marudzic i zostalismy w domu. w ogole mam dola. tak malo czasu spedzamy razem, od czasu do czasu wpadnie nam jakis weekend tylko dla siebie - i tym razem tak bylo, sobote zrujnowalismy ![]() zaczelo sie od tego, ze przyjechal po mnie, wsiadlam do samochodu cala w skowronkach, ale po kilku sekundach zorientowalam sie ze jest czyms zdenerwowany, i zaczelo sie zamiast powiedziec cokolwiek zeby rozladowac atmosfere, to zamknelam sie na reszte dnia. a on byl kochany , skakal nade mna jestem na siebie wsciekla, ze jestem taka uparta ![]() dzisia zrobilam mu mini przeprosiny, zapytal, czemu nagle jestem dla niego taka dobra i zasnal ;p tez sie chyba zaczal denerwowac ze okazuje mu zero zainteresowania, bo tak jestem pochlonieta swoim dziwnym, średnio uzasadnonym fochem ![]() musialam sie wygadac. sorry ze nudze wam przy niedzieli;p 2. Ewelka, ja mam nadzieje, ze dzisiaj nie zapomne kupic shape'a ; chcialabym dzis zaczac W ogole! jestem przed @. poczatek tygodnia mnie lekko zalamal bo wazylam tak 58/58,3. to mysle sobie - wale wage, zwaze sie jak bede miala plaski brzuch i bede czula sie lekko ;p no i dzisiaj tadammmm 57,2 O_O a wczoraj w nocy wypilam 3 piwa, zjadlam chrupki, podjadlam tzowi kranczipsy, zjadlam milka, herbatniki z czekolada ![]() rano zjadlam owsianke +michalki i chleb z maslem i miodem ![]() gdzie to sie podzialo ![]() Cytat:
tez myslalam ze bede mieszkala w NY i bujala sie z dzianymi kolezankami, niestety obecnie zeszlam na ziemie i zadowoli mnie jakis porzadny etat, mieszkanie i wakacje 2 razy w roku ;p fajnie, zarobisz sobie i zdobedziesz nowe doswiadczenie Cytat:
Ewelka, zartujesz sobie, nie wstydz sie. napewno nie masz wiekszego brzucha niz miala Agnesuk ![]() Cytat:
![]() ta gama kolorow tak zapier.dala, ze sie gubie w nazwach, odcieniach i kupowaniem najnowszych trendow ![]() 2. hehe no tez podobnie spedzalam wakacje przed i po maturze; problemy z watroba zwalam na tamten ciezki okres ;p Cytat:
2. dyskotekowy ruchacz dostal, to Ty mialabys nie dostac? ![]() Cytat:
![]() ale taki etat, czy nawet praktyki ucza bardzo wiele i czesto daja do zrozumienia ze dziennikarstwo to jeden wielki szit
|
|
|
#3190 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ale jest duzy, duzo za duzy i musze to zmienic. Nowy miesiac nowe postanowienia![]() ---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ---------- Cytat:
chcialabym miec naprawde fajna prace, mieszkanie, wakacje 2 razy w roku ale wszystkie wolne weekendy zeby robic z nich dlugie weekendy od czasu do czasu
|
|
|
#3191 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jednak chyba zamiast mieszkania, wolałabym dom
I to się chyba nawet bardziej opłaca, mieszkanie w Krakowie o metrażu np. 60m kw kosztuje prawie 400 tysięcy. Dołożyć 200 tys. i można spokojnie budować dom, i w tej kwocie zmieścić się z kupnem działki i projektu. Ale nie każda praca na to pozwala, pewnie jak dostanę robotę w dużym mieście (oby nie), to wolałabym mieszkanie.
|
|
|
|
|
#3192 |
|
Raczkowanie
|
Cześć laseczki! Można się przyłączyć?
Byłam wczesniej na innym wątku ale upadł niestety. A gdzieś być muszę, żeby mnie ktoś pilnował, żeby nie podjadać Mam 159 cm wzrostu i teraz ważę 51 kg, a wcześniej było 59 . Codziennie ćwicze, jem zdrowo i czuję się świetnie! To jak, przygarniecie mnie? ;*
|
|
|
|
|
#3193 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
witaj eej, tęsknię za Wami
|
|
|
|
#3194 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3195 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, właśnie mnie tknęło:
Jechać na erasmusa? ![]() Do jutra mogę złożyć papiery... |
|
|
|
|
#3196 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja raz leżałam na chirurgii szczękowej, masakra ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
gratuluję Dlaczego żenada? ![]() Psyche, co to za post z kropką Chcesz bana? :P
|
|||||
|
|
|
|
#3197 |
|
Zakorzenienie
|
Eeee, po prostu obojętnie czy piszę menu i ćwiczenia czy cokolwiek innego to zero odzewu więc nie piszę...
|
|
|
#3198 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chcemy wykopać moją siostrę na wymianę do Niemiec, ale nie daje się namówić.Ej, ja też byłam ostatnio u stomatologa, mam trutkę w zębie nawet. A potem zeszłam piętro niżej do ginekologa Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2012-04-01 o 13:49 |
|
|
|
|
|
#3199 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wybierz Włochy i śmigaj na południe Europy po trochę słońca Mam wrażenie, że potrzebujesz teraz zmiany - choćby dla samej siebie. Na szczęście u mnie fryzjer nie jest potrzebny, ale kąpiel to masakra Kiedy Sara z nerwów uciekła do ogrodu i siedziała w dziurze za choinkami! Ewa Chodakowska będzie zamieszczała filmiki z treningami na YT. Coś mnie kusiło, żeby nie kupić Shape
|
|
|
#3200 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ---------- Cytat:
|
|
|
#3201 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też dzisiaj przeszłam na dietę, jakby co
Tylko taką rozsądną, bez głodzenia się, bo mi nic nie wyjdzie, jak drastycznie obetnę porcje.
|
|
|
|
|
#3202 | |||||||
|
Rozeznanie
|
Na początek: właśnie zrobiłam Cardio Party 2 + całą płytę z Shape'a. Cała ma 40 min, więc łącznie 1h20min bez przerwy. Jutro nie wstanę, ale jaka satysfkacjaaaa!
)Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Uważam, że grubo przesadzasz. Nie jesteś tutaj sama jedna, każda z nas pisze sporo i jeśli reszta załapie jakiś temat, to rozwija się dyskusja, jeśli nie, to posty zostają bez komentarza. Moje też, każdej z nas tak samo.. Nie zachowuj się jak dziecko :/
|
|
|
|
#3203 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Doszłam do wniosku, że nie jest źle tylko potrzebuję lekkich korekt Cytat:
2. Dziękuję Wystarczy, że wchodzę na duże imprezy masowe i słyszę: "O Pani to z onlajna! Zapraszamy"
|
|
|
#3204 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja dietowo juz zawalilam tzn na sniadanie byla salatka z tunczykiem, obiad kotlet dewolaj, surowka i troche ziemniakow. Ale wpadlo troche slodyczy i mama dala mi loooda ![]() od jutra grzecznie, a dzisiaj hm wlasnie zadzwonil TZ, mam mozliwosc isc na koncert górala, pezeta i ktos tam jeszcze gra. Troche nie moj klimat tzn lubie posluchac ale nigdy nie bylam na hiphopowej imprezie z drugiej strony, mam teraz taki ciezki okres, ze przeryczalabym caly wieczor, wiec moze warto pojsc. A jak sie tam ubrac
|
|
|
#3205 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przelamie swoj strach, blokade. Trudno. Wrzucam zdjecia. I nie wybieralam tych najkorzystniejszych, chociazi tak wydaje mi sie ze na zywo wygladam gorzej. Ostatnie zjcie przedstawia jak moj brzuch odznacza się w obcislych bluzkach dodtkowa motywacja powinno byc to, ze kupilam swietne bezowe spodnie w bershce, rozmiar 36 ale ledwo sie dopinam. Musze schudnac![]() :pala : moj cel - 52-54 kg. Obecnie waze 58...
|
|
|
#3206 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Chociaż też zawaliłam Wczoraj zjadłam musli na śniadanie, potem kawałeczek białej kiełbasy z kromką razowca. A kolacji nie dałam rady tknąć,miałam brzuch jak balon. Nałykałam się tabletek i rano wstałam z wklęsłym brzuchem. Więc na śniadanie wciągnęłam jak odkurzacz jednego naleśnika z nutellą,bananem i bitą śmietaną Ale głowa do góry, zaraz to spalimy ![]() Jedź na koncert też nigdy nie byłam na hh koncercie |
||
|
|
|
|
#3207 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3208 |
|
Zakorzenienie
|
Ewelka, faktycznie Ci w brzusiu przybyło, ale jak dla mnie, to kwestia max 4-5kg, bo on nie jest jakoś strasznie otłuszczony, tylko wygląda jak efekt zimowego zaniedbania
Ja mam podobny, jeśli Cię to pocieszy ![]() Ok, wrzuce Wam za 5 minut te zdjecia, Ewelka, z dedykacja dla Ciebie Moze sie ogarniemy.
Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2012-04-01 o 16:01 |
|
|
|
|
#3209 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dstaja w talii ![]() Cytat:
![]() Zrobiłam zdjęcia i ... z przodu masakra,jestem taka hmm szeroka a z profilu normalnie płasko. Ale nie ryczę,tylko biorę się za to ![]() Dzień pierwszy ćwiczeń z P.Ewą zaliczony ![]() Miło się z nią ćwiczy,czasami gada jakby mnie właśnie podglądała Postanowiłam ćwiczyć 4-5 razy w tygodniu. Poniedziałki, środy, piątki i weekendy. Mam nadzieję,że to wystarczy. |
||
|
|
|
|
#3210 |
|
Zakorzenienie
|
Monia, a ile kosztuje ten nr shape? W ogole ile ten film z cwiczeniami trwa?
Ja mam plyte z aerobic striptease z carmen electra, też z shape :P Ale nie lubie tych cwiczen, jak dla mnie za malo miesni angazuja |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:48.

z jednej strony mam boską talię, z drugiej boczek 

BLOGUJĘ
) Lakierowane jakoś do mnie nie przemawiają, zawsze widać na nich paluchy :P
fajny ten program, ale jak tak patrzylam to sa cwiczenia w miejscu, glownie na miesnie chyba. Przydalo by sie dorzucic bieganie

Piekarnik Laury

jestem na siebie wsciekla, ze jestem taka uparta 

z drugiej strony, mam teraz taki ciezki okres, ze przeryczalabym caly wieczor, wiec moze warto pojsc. A jak sie tam ubrac
dstaja w talii