|
|
#3031 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Aktualna lista marzeń cz. II
i jeszcze:
Gucci PH Meharees + kilka flaszek Lutensa
Przygarnę Meharees Edytowane przez KasiaxQ Czas edycji: 2012-03-27 o 14:05 |
|
|
|
|
#3032 |
|
grozi wypollizowaniem
|
ja chce Elixir Penhaligon's
![]() najlepiej mocno używany,bo duzo nie potrzebujeu ![]() niech sie spełni
|
|
|
#3033 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
9.J'adore cologne florale 10.Joy of pink Lacoste 11.pewnie te nowe wariacje na temat Flory,ale jeszcze nie widziałam w perfumeriach ![]() 12.Więcej Hypnose EDP,bo kocham ten zapach 13.AA Herba Fresca 14.AA Grosselina 15.AA Rosa Magnifica 16.AA Pivoine 17.AA Jasminora i milion innych, jak zwykle
|
|
|
|
|
|
#3034 |
|
gamma Orionis
|
Listę otwiera wiecznie niezrealizowana Poison Diora...
Dalej, w kolejności mocy chciejstwa i finansowej niemocy sprawczej: Osmanthus Interdite Pd'E Cedre Sandaraque PG Amber Oud Kilian Opus VI Amouage Nie mogło by mi się podobać coś tańszego?
|
|
|
#3035 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
I jeszcze Narciso różnym się przyglądam...
|
|
|
#3036 |
|
Konto usunięte
|
Pustynia Marokańska już stoi u mnie i to całe 50 ml
Poza tym, dzięki Daff, udało się poteścić sporo zapachów z listy do poznania ![]() Chcę: - Creed Aventus - Amouage Opus V - Chanel Platinum Egoiste (ile można wytrzymać bez signature scent )- Amouage Honour Man (i tak mnie nie stać, ale pomarzyć można )- L'Occitane en Provence Voyage en Mediterranee Labdanum de Seville (chociaż odlewkę) Chcę potestować: - Amouage Epic Man - Amouage Gold Man - Amouage Lyric Man - Amouage Reflection Man - Amouage Opus V - Andy Tauer 03 Lonestar Memories - Andy Tauer 12 Eau D'Epices - Andy Tauer Pentachords Auburn - Creed Virgin Island Water - Estée Lauder Beyond Paradise For Men - Frederic Malle French Lover - L'Artisan Tea for Two - L'Artisan Timbuktu - L'Artisan L'Eau du Navigateur - L'Artisan Navegar - L'Artisan La Chasse aux Papillons Extreme - Montale Full Incense - Parfum d`Empire Cuir Ottoman - Tom Ford Bois Marocain - Al-Rehab Silver - Antonio Puig Quorum Silver - Azzaro Visit - Bvlgari Eau Perfumee au The Rouge EDC - Bvlgari Jasmin Noir EDP i EDT - Bvlgari Jasmin Noir L’Essence - Bvlgari Omnia Amethyste - Bvlgari Omnia Coral - Bvlgari Omnia Crystalline - Bvlgari Omnia Green Jade - Chanel Allure Homme Edition Blanche - Chanel Egoiste - Chanel Coromandel - Chopard Noble Vetiver - Davidoff Silver Shadow Altitude - Dior J`adore EDP i EDT - Elizabeth Taylor Passion PH - Etienne Aigner Aigner man 2 - Giorgio Armani Armani Mania - Giorgio Armani Emporio Armani Diamonds - Giorgio Armani Emporio Remix - Givenchy Ange ou Demon - Guerlain Habit Rouge - Guerlain Heritage - Hermes Equipage - Hermesy z serii Hermessence - Issey Miyake L'eau d'Issey PF EDP i EDT - Issey Miyake L’Eau d’Issey Edition Bois PH - Issey Miyake L`Eau d`Issey Gold Absolute PH - Issey Miyake L’Eau d’Issey Noir Absolu PH - Jean Paul Gaultier Gaultier 2 - Jean Paul Gaultier Kokorico - Jean Paul Gaultier Wszelkie limitowanki, nie tylko letnie (poza Terrible) - Jennifer Lopez Deseo Men- Kenzo L'Eau par Wild PH - Lacoste PH - Lolita Lempicka Au Masculin - Masaki Matsushima M;0°С Men - Masaki Matsushima mat; blue - Masaki Matsushima mat; male - Masaki Matsushima mat; very male - Shiseido Zen Men - Shiseido Zen Men White Heat Edition - Thierry Mugler A*Men Pure Shot - Thierry Mugler Cologne - Yves Rocher Comme une Evidence Homme |
|
|
|
|
#3037 |
|
Zakorzenienie
|
Aktualnie na wishliście mam:
Bois Oriental Ume Epic Woman Rose Le Labo może - Paestum Rose, muszę jeszcze potestować. Bardzo krótko je na sobie czuję - i to jedyne zastrzeżenie...znikają tak szybko, że nie wiem, czy chcę wydawać na nie kasę. Na pewno - niekoniecznie już, ale na pewno - Ambre Gris, maluszek 40ml mi się marzy. Wąteczku, działaj proszę |
|
|
|
|
#3038 |
|
Raczkowanie
|
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;33182860]Pustynia Marokańska już stoi u mnie i to całe 50 ml
Poza tym, dzięki Daff, udało się poteścić sporo zapachów z listy do poznania ![]() Chcę: - Creed Aventus - Amouage Opus V - Chanel Platinum Egoiste (ile można wytrzymać bez signature scent )- Amouage Honour Man (i tak mnie nie stać, ale pomarzyć można )- L'Occitane en Provence Voyage en Mediterranee Labdanum de Seville (chociaż odlewkę) Chcę potestować: - Amouage Epic Man - Amouage Gold Man - Amouage Lyric Man - Amouage Reflection Man - Amouage Opus V - Andy Tauer 03 Lonestar Memories - Andy Tauer 12 Eau D'Epices - Andy Tauer Pentachords Auburn - Creed Virgin Island Water - Estée Lauder Beyond Paradise For Men - Frederic Malle French Lover - L'Artisan Tea for Two - L'Artisan Timbuktu - L'Artisan L'Eau du Navigateur - L'Artisan Navegar - L'Artisan La Chasse aux Papillons Extreme - Montale Full Incense - Parfum d`Empire Cuir Ottoman - Tom Ford Bois Marocain - Al-Rehab Silver - Antonio Puig Quorum Silver - Azzaro Visit - Bvlgari Eau Perfumee au The Rouge EDC - Bvlgari Jasmin Noir EDP i EDT - Bvlgari Jasmin Noir L’Essence - Bvlgari Omnia Amethyste - Bvlgari Omnia Coral - Bvlgari Omnia Crystalline - Bvlgari Omnia Green Jade - Chanel Allure Homme Edition Blanche - Chanel Egoiste - Chanel Coromandel - Chopard Noble Vetiver - Davidoff Silver Shadow Altitude - Dior J`adore EDP i EDT - Elizabeth Taylor Passion PH - Etienne Aigner Aigner man 2 - Giorgio Armani Armani Mania - Giorgio Armani Emporio Armani Diamonds - Giorgio Armani Emporio Remix - Givenchy Ange ou Demon - Guerlain Habit Rouge - Guerlain Heritage - Hermes Equipage - Hermesy z serii Hermessence - Issey Miyake L'eau d'Issey PF EDP i EDT - Issey Miyake L’Eau d’Issey Edition Bois PH - Issey Miyake L`Eau d`Issey Gold Absolute PH - Issey Miyake L’Eau d’Issey Noir Absolu PH - Jean Paul Gaultier Gaultier 2 - Jean Paul Gaultier Kokorico - Jean Paul Gaultier Wszelkie limitowanki, nie tylko letnie (poza Terrible) - Jennifer Lopez Deseo Men- Kenzo L'Eau par Wild PH - Lacoste PH - Lolita Lempicka Au Masculin - Masaki Matsushima M;0°С Men - Masaki Matsushima mat; blue - Masaki Matsushima mat; male - Masaki Matsushima mat; very male - Shiseido Zen Men - Shiseido Zen Men White Heat Edition - Thierry Mugler A*Men Pure Shot - Thierry Mugler Cologne - Yves Rocher Comme une Evidence Homme [/QUOTE] Witam Osz matko myslalam, iz tylko ja mam niekonczaca sie liste zyczen .Kenzo D'ete stara wersja. Marzy mi sie od dwoch lat aby budzic sie i zasypiac przy buteleczce tej wody toaletowej. Jest to jedyny zapach, ktory zachwyca moj nos tak samo jak 11 lat temu, gdy weszla w moje posiadanie butelka z tym pachnidlem. Mam okazje zakupic stara wersje Kenzo D'ete i sprowadzic ze Stanow Zjednoczonych tylko cenowo fiu, fiu bedzie mnie to kosztowac .Juz tyle lat szukam zapachu podobnego do poprzedniej wersji D'ete ale z marnym skutkiem. Oprocz tego zapachu marze jeszcze o conajmniej 80 butelkach perfum na liscie najpilniejszych do posiadania, ale te 80 moge zastapic Kenzo D'ete .
|
|
|
|
|
#3039 |
|
Zakorzenienie
|
Tak.
![]() Dowód tutaj -> https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2647 Zapomniałam o chciejstwach. Chwilowo nie mam chciejstw. Za jedno za dużo chcą na cle, drugie w wersji na Europę, to pomyłka a kawowego pachnidła jakoś mi się odechciało.
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett Edytowane przez Karkki Czas edycji: 2012-03-29 o 18:41 |
|
|
|
|
#3040 |
|
Zakorzenienie
|
Takiego maluszka też bym chciała ale takiego chyba ni ma ...
|
|
#3041 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.missala.pl/index.php?id=3...-gris-edp-40ml
jest, tylko mało ekonomiczny. Ale biorąc pod uwagę, że ilość flaszek zaczyna być u mnie znaczna, chyba sobie sprezentuję takiego maluszka. Chyba, że za jakiś czas będzie znów setka za 200pln - byłoby głupotą za tą samą cenę kupować ponad dwa razy mniej
|
|
|
|
|
#3042 |
|
Zakorzenienie
|
Maluszek rzeczywiście bardzo zgrabny .... cena mniej
|
|
#3043 |
|
Zakorzenienie
|
1.S. Lutens Un Bois Vanille
2., Flowerbomb Extreme 3. Houbigant 'Quelques Fleurs' 4. Be Delicious EDT 5. Hermes Elixir des Merveilles 6.L. Lempicka Si Lolita 7.L. Lempicka Fleur Defendue 8. Houbigant Quelques Fleurs Royale 9. Signorina Ferragamo 10. Hermes Eau Claire des Merveilles 11. L. Lempicka Le Premier Parfum 12. Attimo L'Eau Florale 13. Euphoria EDT 14.Alien 15. L'Eau The One EDT 16. Jimmy Choo EDT 17. Miss Dior Eau Fraîche EDT 18. Womanity Rezygnuję |
|
|
|
|
#3044 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() - Ocean Lounge zamierzam się pozbyć - mimo wszystko nie moja bajka .. - nadal nie dorobiłam się Miss Dior Cherie EDT 2010 ale tutaj mam chętkę na cały flakonik, więc wydatek będzie - leci do mnie Lolita Lempicka EDP, po próbkach zakochałam się w niej ![]() - L'imperatrice jest gdzieś dalej w kolejce .. - Kenzo Amour - czaję się na miniaturkę ![]() zapomniałabym o Yves Rocher - So elixir EDT - dostałam próbkę i zakochałam się
Edytowane przez anjya Czas edycji: 2012-03-31 o 21:39 |
|
|
|
|
|
#3045 |
|
Zakorzenienie
|
Mała aktualizacja:
Durbano Citrine Diptyque Tam Dao- w trakcie realizacji Guerlain Idylle Duet Jasmin-Lilas Gucci PH Meharees + kilka flaszek Lutensa - powoli się spełnia
|
|
#3046 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;33182860] (...) - L'Artisan Tea for Two (...)[/QUOTE] Mogę próbkę podesłać na testy
|
|
|
|
|
|
#3047 |
|
Wtajemniczenie
|
1 więcej HP
2.Alien 3.Extreme Premier Figuier 4.Feminite du Bois 5.Odlewkowo Shalimar Initial, Poison, L'ombre dans l'eau, Coco
"Powiedział, że przypominam mu jego zmarłą żonę. Oby z czasów, kiedy jeszcze żyła." Allen [I][COLOR=sienna]Poluję: ] Le Labo Patchouli, Le Labo Another 13, Arancia di Sicilia Perris, CdG Odeur 53, Tom Daxon Iridium Kliknij dla głodnych Zwierząt: www.pustamiska.pl |
|
|
|
|
#3048 |
|
Zakorzenienie
|
1. IN2U - flacha
2. Acqua di Gioia 3. Moschino I love love - mam 4. Eternity 5. Angel edt - chociaż kilka ml 6. Innocent - chociaż kilka ml 7. Amour Kenzo 8. Escada Magnetism 9. D&G L'eau the one - chociaż kilka ml
|
|
|
#3049 |
|
Zakorzenienie
|
Lista skurczyła mi się do Idole de Lubin edp i Premierowej piatki , no może na zapas Deep Red bo dno widac
|
|
#3050 |
|
Wtajemniczenie
|
Chciałabym buteleczkę Angel Les Liqueurs du Perfum (czy jak to się tam pisało)
|
|
#3051 |
|
Zakorzenienie
|
Pragnę bardzo mieć mini kolekcję oudów- na pewno Royal Aoud Montale, Rose Aoud Micallef- i to na razie tyle... Amen
|
|
#3052 | |
|
Konto usunięte
|
Za późno się zorientowałem, że wystosowałaś propozycję, trudno, może jeszcze będzie mi dane poznać ten zapach
![]() Cytat:
-------------------------------------------------------------------------- Czas na aktualizację Dzięki przemiłej Wizażance zdobyłem odlewkę Opus V Chcę: - Creed Aventus - Amouage Opus V - Chanel Platinum Egoiste (ile można wytrzymać bez signature scent )- Amouage Honour Man (i tak mnie nie stać, ale pomarzyć można )- L'Occitane en Provence Voyage en Mediterranee Labdanum de Seville (najchętniej odlewkę) Chcę potestować: - Amouage Epic Man - Amouage Gold Man - Amouage Lyric Man - Amouage Reflection Man - Andy Tauer 03 Lonestar Memories - Andy Tauer 12 Eau D'Epices - Creed Virgin Island Water - Estée Lauder Beyond Paradise For Men - Frederic Malle French Lover - L'Artisan Tea for Two - L'Artisan Timbuktu - L'Artisan Navegar - L'Artisan La Chasse aux Papillons Extreme - Montale Full Incense - Parfum d`Empire Cuir Ottoman - Tom Ford Bois Marocain - Al-Rehab Silver - Antonio Puig Quorum Silver - Azzaro Visit - Bvlgari Eau Perfumee au The Rouge EDC - Bvlgari Jasmin Noir EDP i EDT - Bvlgari Jasmin Noir L’Essence - Bvlgari Omnia Amethyste - Bvlgari Omnia Coral - Bvlgari Omnia Crystalline - Bvlgari Omnia Green Jade - Chanel Allure Homme Edition Blanche- Chopard Noble Vetiver - Davidoff Silver Shadow Altitude - Dior J'adore EDP i EDT - Elizabeth Taylor Passion PH - Etienne Aigner Aigner man 2 - Giorgio Armani Armani Mania - Giorgio Armani Emporio Armani Diamonds - Giorgio Armani Emporio Remix - Givenchy Ange ou Demon - Guerlain Habit Rouge - Guerlain Heritage - Hermes Equipage - Issey Miyake L'eau d'Issey PF EDP i EDT - Issey Miyake L’Eau d’Issey Edition Bois PH - Issey Miyake L`Eau d`Issey Gold Absolute PH - Issey Miyake L’Eau d’Issey Noir Absolu PH - Jean Paul Gaultier Gaultier 2 - Jean Paul Gaultier Kokorico - Jean Paul Gaultier Wszelkie limitowanki, nie tylko letnie (poza Terrible) - Jennifer Lopez Deseo Men - Kenzo L'Eau par Wild PH - Lacoste PH - Lolita Lempicka Au Masculin - Masaki Matsushima M;0°С Men - Masaki Matsushima mat; blue - Masaki Matsushima mat; male - Masaki Matsushima mat; very male - Shiseido Zen Men - Shiseido Zen Men White Heat Edition - Thierry Mugler A*Men Pure Shot - Thierry Mugler Cologne - Yves Rocher Comme une Evidence Homme Edytowane przez 3eef048cd73ce499df76a24f71dd01843bb9a910_606650721e0c8 Czas edycji: 2012-04-11 o 14:50 |
|
|
|
|
|
#3053 |
|
Zakorzenienie
|
Zapachowe marzenia do spełnienia w bieżącym roku
* Ramon Molvizar Black Goldskin * Ramon Molvizar Musk Oriental Goldskin - oudowy * Ramon Molvizar Musk Oriental Goldskin - imbirowy * Ramon Molvizar Black Cube * Ramon Molvizar 4 Elements * Ramon Molvizar 5 Elements ![]() * Kilian Arabian Nights Pure Oud * Kilian Arabian Nights Rose Oud * Kilian Love - Travel Set Refill * SoOud Kanz Eau Fine edp * Bond No.9 Signature Scent Perfume * Bond No.9 Cooper Square * Bond No.9 Wall Street * M. Micallef Patchouli Testowo... * Bond No.9 Andy Warhol Success is a job in New York * Bond No.9 So New York * Bond No.9 Nuits de Noho * Bond No.9 Chinatown * Kilian Prelude to Love * Kilian Love and Tears * Amouage Attar - najchętniej wszystkie Do listy spełnionych marzeń mogę już śmiało dołączyć dwa flakony Bond No. 9: Cooper Square przynajmniej do czasu, zanim CS nie uraczy mnie swoją kadzidlaną poświatą ... oraz Ramon Molvizar 5 Elements na szczęście tylko 10 ml choć w tym przypadku raczej aż 10 ml |
|
|
|
|
#3054 |
|
Zakorzenienie
|
angel edt
FdB Lutens |
|
|
|
|
#3055 |
|
Rozeznanie
|
Marzy mi się :
Perles Lalique ciut ciut troszke ![]() Saharienne dużoooo ![]()
|
|
#3056 |
|
Zakorzenienie
|
ja chcę flachy:
Gucci Rush 2 Chanel Chance eau fraiche i Alien edp - 30ml reffill :P i z nieba mają mi spaść bo odwykuję i nie kupuję ;] |
|
|
|
|
#3057 |
|
Zadomowienie
|
Marzą mi się flachy:
- Womanity - Shalimar - Classique A przetestować chciałabym: - markiza de Sade - Dune, bo do tej pory nie mam pojęcia jak pachnie - Wonderwood - Smoka I nie wiem jak ma się spełnić, bo chwilowo jestem bankrutem, ale niech się spełnia.
|
|
#3058 |
|
Raczkowanie
|
Flowerparty (Yves Rocher)
Eaudemoiselle (Givenchy) Pure (DKNY) Femme (Hugo Boss) Euphoria (Calvin Klein) <3 |
|
|
|
|
#3059 |
|
Wtajemniczenie
|
Nierealne , ale pomarzyć można:
Keiko Mecheri Loukhoum Keiko Mecheri Ume Montale Mukhallat Serge Lutens Rahat Loukoum choćby na testy
|
|
|
|
|
#3060 |
|
Zakorzenienie
|
1.J'adore Cologne Florale-mam
2.Idylle eau sublime 3.AoD Le Secret ,bo mi się flaszka kończy ![]() 4.Ginestet Botrytis (czy jakkolwiek się top pisze) 5.Code Elixir-kończy mi się flaszka ![]() 6.Rose the one, bo chcę więcej i więcej tego cudu 7.Flora-jak wyżej EDT, EDP, Eau Fraiche-mam i te nowe odsłony, które dopiero się pojawią ![]() 8.Aqua di gioia zwykłe i essenza i pewnie full innych, jakoś lista nigdy nie maleje ![]() Nadal chcę to co wyżej+ 9.J'adore cologne florale 10.Joy of pink Lacoste 11.pewnie te nowe wariacje na temat Flory,ale jeszcze nie widziałam w perfumeriach ![]() 12.Więcej Hypnose EDP,bo kocham ten zapach 13.AA Herba Fresca 14.AA Grosselina 15.AA Rosa Magnifica 16.AA Pivoine 17.AA Jasminora |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:53.

na szczęście tylko 10 ml