zazdrośnice cz. 53 :-) - Strona 115 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-31, 20:00   #3421
vicky7
Zadomowienie

Dot.: zazdrośnice cz. 53 :-)

Cytat:
Napisane przez arrakis Pokaż wiadomość
a moze sie pomylili przy wpisywaniu ogloszenia i m ilo byc rok ja bym wyslala... co ci szkodzi...
możliwe . Wysłalam . Ja codziennie wysyłam jakies 2-3 CV jeśli jest tylko oferta, gdzie spełniam wymagania, i na każde, w którym sobie życzą niemieckiego
vicky7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-31, 20:13   #3422
karola991
Zakorzenienie

Dzien dobry
na wstępie Gwizdak wszystkiego co najlepsze szczęścia z rodzinką i pociechy z męza, mrówki, gordonka i abyś prędko miała nowego bobo
Wczoraj jednak to my pojechalismy do znajomych bo jeden tż kolega miał urodziny i się nawaliłam jak automat
I ogólnie fajnie bo był tam taki koleś co na mnie leci i cały wieczór perfidnie nawet przy tż mnie podrywał dowartościował mnie bardzo a tż w koncu wzial sobie do serca ze on nie jest jedyny i musi sie o mnie starac i wytlumaczylam mu ze skoro mu sie nie podobam albo cos czy nie krece go seksualnie to ja nie bede miala problemu bo znajdzie sie ktos kto by mnie chcial i kogo kręce i lazi za mna krok w krok i dzisiaj caly dzien taki miły i cały czas mówi ze mnie kocha i nie jest zły o wczoraj może to mu da do myślenia
bo ja już sie wczoraj czułam przez to wszystko okropnie jak same wiecie
Stary 2012-03-31, 20:17   #3423
vicky7
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez karola991 Pokaż wiadomość
Dzien dobry
na wstępie Gwizdak wszystkiego co najlepsze szczęścia z rodzinką i pociechy z męza, mrówki, gordonka i abyś prędko miała nowego bobo
Wczoraj jednak to my pojechalismy do znajomych bo jeden tż kolega miał urodziny i się nawaliłam jak automat
I ogólnie fajnie bo był tam taki koleś co na mnie leci i cały wieczór perfidnie nawet przy tż mnie podrywał dowartościował mnie bardzo a tż w koncu wzial sobie do serca ze on nie jest jedyny i musi sie o mnie starac i wytlumaczylam mu ze skoro mu sie nie podobam albo cos czy nie krece go seksualnie to ja nie bede miala problemu bo znajdzie sie ktos kto by mnie chcial i kogo kręce i lazi za mna krok w krok i dzisiaj caly dzien taki miły i cały czas mówi ze mnie kocha i nie jest zły o wczoraj może to mu da do myślenia
i dobrze bo faceci są czasami tacy niemyślący, że potrzeba im szoku mam nadzieję, że teraz będzie wszystko ok
vicky7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-31, 20:22   #3424
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

karola i dobrze, oby teraz bylo tylko lepiej...moze faktycznie cos do niego dotarlo
Stary 2012-03-31, 21:26   #3425
karoline3ek
Zadomowienie

Karola to dotarło coś do niego pewnie Teraz już musi być tylko lepiej

U mnie śnieg
I pogodziłam się z Tż, nie umiem się długo złościć
karoline3ek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-31, 21:34   #3426
elizka773
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kasia0912 Pokaż wiadomość
Justyś a tak w ogóle to chciałam Ci powiedzieć,że strasznie się cieszę,że w końcu trafiłaś na super faceta I,że jesteś taka szczęśliwa z nim Szczęścia Ci życzę
to samo miałam napisać więc przyłączam się do tych słów

ciesz się chwilą bo cudownie kwitniesz

Cytat:
Napisane przez Grapefrutka Pokaż wiadomość
dlaczego ktoś wymyślił ze w sobotę można pracować nie chce mi się i najchętniej bym została w łóżeczku
znowu mamy pewien problem i nie wiemy co z tym dalej zrobić przywozić samochód na wyspę z powrotem czy nie dlaczego to wszystko jest takie trudne do ogarnięci, dlaczego jak się jest dzieckiem to się myśli że życie dorosłe jest takie piękne i sielankowe a jak przychodzi co do czego wychodzi jedna wielka no to się wyżaliłam, dziękuję
dlaczego ktoś wymyślił prace w niedziele

a bardzo Wam na wyspie potrzebny? duże to koszty?

Cytat:
Napisane przez Claris Pokaż wiadomość
skończyłam własnie myć swoje okna (6 ich mam) i zaczął padać deszcz 3 dachowe już zalane, ale zwykłe zakryłam roletami i jest git .
ja się dzisiaj nastawiłam na mycie okien i padało.... nie wiem kiedy je umyje

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
Alterra jest najfajniejsza z tych dostępnych w drogeriach np. granatowa albo morelowa
kurcze poczytałam o tej Alterze i kupiłam sobie ale na mnie jakoś szału nie zrobił

Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość

Mama zareagowała wzorcowo - gorzej ze mną powiedziała najpierw: "o, aha" (bez złośliwości, po prostu oznajmiła, że przyjęła do wiadomości). ja jej powiedziałam to wszystko co Wam: że ja go prawie nie znam, nie chcę iść na ślub osoby, której nie znam, że mam lekki żal o to, że nie podziękował za znalezienie mu pracy, że poza wszystkim w lipcu mamy dużo wydatków - OC, 30. rocznica ślubu rodziców P., urodziny siostry P. i mojej kumpeli O., a nie wiadomo, czy ślub kuzynki P. nie będzie w tym samym czasie, no i my nie uznajemy "zastaw się, a postaw się" (zwłaszcza w takiej sytuacji, bo jeszcze co innego jakby to był ślubu kogoś z naszego rodzeństwa) no i tak dalej. mama powiedziała, że pewnie, że to rozumie. Dodałam, że może byśmy poszli na sam ślub, ale to bez sensu tam jechać i wrócić, tym bardziej że najlepiej powiedzieć, że mamy plany na ten dzień.
Tak więc mama przytakiwała, mówiła, że mam rację.
Powiedziałam jej, że bałam się jej reakcji, że zacznie mówić, że cioci i wujkowi będzie przykro i mama na to: "no coś ty... ". powiedziała tylko, że się zastanawia, czy jeśli my ich zaprosimy na ślub to na złość nie przyjdą. no i dodała, że pewnie lepiej by było zaprosić tylko ciocię i wujka. ja na to, że zobaczymy, jak będziemy organizować, choć fakt, że myślę o tym, ale to wyjdzie w praniu, ile będziemy mieć kasy i kogo będziemy zapraszać.
no i że wyślemy im te czekoladki. mama na to, że fajnie byłoby im je wysłać w dniu ślubu tam do remizy.
tak więc mama bardzo na plus - ja na minus, bo jestem głupia i się tłumaczę, zamiast skończyć całą sprawę na mamy "o, aha", ja wyskakuję z tekstami o wydatkach, o tym, że nie są nam bliscy i - o zgrozo - że bałam się jej reakcji mama nie ciągnęła mnie za język, sama jej wszystko mówiłam
najbardziej żałuję tekstu o wydatkach...

No ale stało się
najważniejsze że masz to za sobą i mama dobrze zareagowała

Grape jak ja czegoś w pracy nie zrobię/nie pomyśle/nie załatwie to mogę sie z nią pożegnać...a na chwilę obecną bym wtedy była w ciemnej dupie...

Gwizdak wszystkiego najlepszego,z roku na rok takiego "zaginania czasu" w wyglądzie, spełnienia marzeń i jeszcze więcej brokatu i miłości w codziennym życiu

---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ----------

Cytat:
Napisane przez karoline3ek Pokaż wiadomość
Karola to dotarło coś do niego pewnie Teraz już musi być tylko lepiej

U mnie śnieg
I pogodziłam się z Tż, nie umiem się długo złościć
pogodziłaś? wróciłaś ładnie się postarał o to?
elizka773 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-31, 21:44   #3427
majasn
Zakorzenienie

hej, wpadłam na chwilę tylko po to by życzyć jeszcze dzisiaj
Gwizdaczkowi wszystkiego co najlepsze, bezproblemowego powrotu do pracy, wiele radości z każdego dnia..licznego potomstwa i żeby Zuzia rosła duża i była tak mądra jak jej mama wszystkiego dobrego!

ja dzisiaj padam..sprzątałam mieszkanie tak wiosenno-świątecznie..nie mam na nic sił i zaraz idę spać, bo jutro też mam intensywny dzień
majasn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-31, 21:49   #3428
Grapefrutka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elizka773 Pokaż wiadomość
dlaczego ktoś wymyślił prace w niedziele

a bardzo Wam na wyspie potrzebny? duże to koszty?

Grape jak ja czegoś w pracy nie zrobię/nie pomyśle/nie załatwie to mogę sie z nią pożegnać...a na chwilę obecną bym wtedy była w ciemnej dupie...
yyyy mnie niedziela i poniedziałek nie dotyczą bo mam zawsze wolne

czy bardzo to chyba nie, wiadomo da się żyć bez ale z jest dużo wygodniej zawsze przy ładnej pogodzie można wyskoczyć czy nad jezioro czy pospacerować po lesie bo niestety w tym mieście wyjątkowo nic się nie dzieje i jest najzwyczajniej nudno, no i może udało by mi się skończyć to cholerne prawko słyszałam że zmienili jednego egzaminatora i nie jest jeszcze taki upierdliwy
koszt wiadomo spory ale i tak zawsze mniejszy niż kupienie tutaj nowego, w dodatku nigdy nie wiadomo co się kupi, czy się zaraz nie będzie coś psuło
nie rozumiem ludzi którzy zamiast po ludzku podziękować/czy nawet po prostu przemilczeć że się im o czymś przypomniało to jeszcze się czepiają lub z pretensjami wyskakują

ehhh jeszcze jak by tego było mało to gdzieś mi wcięło kartę 3V Visa była sobie na ławie i wzięła i zniknęła przeszukaliśmy całe mieszkanie i nie znaleźliśmy więc choć bym chciała kupić bilety to nie mam jak
motivation dust on you.
Now go and move your ass!
This sh.it is expensive!
Grapefrutka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-31, 21:55   #3429
elizka773
Wtajemniczenie

Cytat:
yyyy mnie niedziela i poniedziałek nie dotyczą bo mam zawsze wolne

czy bardzo to chyba nie, wiadomo da się żyć bez ale z jest dużo wygodniej zawsze przy ładnej pogodzie można wyskoczyć czy nad jezioro czy pospacerować po lesie bo niestety w tym mieście wyjątkowo nic się nie dzieje i jest najzwyczajniej nudno, no i może udało by mi się skończyć to cholerne prawko słyszałam że zmienili jednego egzaminatora i nie jest jeszcze taki upierdliwy
koszt wiadomo spory ale i tak zawsze mniejszy niż kupienie tutaj nowego, w dodatku nigdy nie wiadomo co się kupi, czy się zaraz nie będzie coś psuło
nie rozumiem ludzi którzy zamiast po ludzku podziękować/czy nawet po prostu przemilczeć że się im o czymś przypomniało to jeszcze się czepiają lub z pretensjami wyskakują

ehhh jeszcze jak by tego było mało to gdzieś mi wcięło kartę 3V Visa była sobie na ławie i wzięła i zniknęła przeszukaliśmy całe mieszkanie i nie znaleźliśmy więc choć bym chciała kupić bilety to nie mam jak
to chyba więcej plusów niż minusów przemawia na sprowadzenie? prawko by się bardzo przydało a skoro pojawił się jakiś milszy egzaminator to może warto to wykorzystać

poszukajcie jeszcze na spokojnie, na pewno musi być w domu bo chyba nie nosiłaś ze sobą?
Stary 2012-03-31, 22:06   #3430
Grapefrutka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elizka773 Pokaż wiadomość
to chyba więcej plusów niż minusów przemawia na sprowadzenie? prawko by się bardzo przydało a skoro pojawił się jakiś milszy egzaminator to może warto to wykorzystać

poszukajcie jeszcze na spokojnie, na pewno musi być w domu bo chyba nie nosiłaś ze sobą?
no właśnie przeliczyliśmy sobie wszystko i wyszło że lepiej ją przywieźć i później nawet tutaj sprzedać niż trzymać w Pl no i miałabym szansę z prawkiem

mieliśmy ją ze sobą na urlopie - zawsze ją miałam ze sobą w portfelu ale teraz ją wziął TŻ w Pl nie została bo dzwoniliśmy a jak wróciliśmy to TŻ mówi że wyciągnął ją z portfela i położył na ławie - ja wiem że ją tam widziałam tylko nie wiem czy to było przed czy po urlopie po domu nikt się nie kręciła więc gdzieś musi byc no chyba że się zaplątała w papiery i poszła do kosza jutro jeszcze raz przeszukamy całe mieszkanie - po raz chyba czwarty
motivation dust on you.
Now go and move your ass!
This sh.it is expensive!
Grapefrutka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-31, 22:10   #3431
elizka773
Wtajemniczenie

Cytat:
no właśnie przeliczyliśmy sobie wszystko i wyszło że lepiej ją przywieźć i później nawet tutaj sprzedać niż trzymać w Pl no i miałabym szansę z prawkiem

mieliśmy ją ze sobą na urlopie - zawsze ją miałam ze sobą w portfelu ale teraz ją wziął TŻ w Pl nie została bo dzwoniliśmy a jak wróciliśmy to TŻ mówi że wyciągnął ją z portfela i położył na ławie - ja wiem że ją tam widziałam tylko nie wiem czy to było przed czy po urlopie po domu nikt się nie kręciła więc gdzieś musi byc no chyba że się zaplątała w papiery i poszła do kosza jutro jeszcze raz przeszukamy całe mieszkanie - po raz chyba czwarty
znajdzie się pewnie jak nie będziecie jej szukać trzymam kciuki bo jest ważne żeby sie znalazła
Stary 2012-03-31, 23:24   #3432
karoline3ek
Zadomowienie

Elizka Tzn pogodziłam się z nim ale nie wróciłam
Po prostu nie mogę być w związku z kimś kto ciągle kłamie
karoline3ek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-01, 00:00   #3433
CzarnaKocurka
Rozeznanie

TŻ ma mój pierścionek hihi To tak żeby wiedział jaki mam rozmiar

Nadrobię Was jutro, wybaczcie. Dobrej nocy
CzarnaKocurka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-01, 09:58   #3434
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
najka to są nowe odcinki chirurgów? Ostatnim który oglądałam był ten z akcją między Christiną i Owenem.
nie, nie, ja nadrabiam pierwsze serie (teraz zaczęłam IV sezon), bo zaczęłam oglądać od V sezonu
Cytat:
Napisane przez justyna_dt Pokaż wiadomość
Nie, nie, to moja mama powiedziała. Znam dobrze ich i temat, więc na pewno o mnie nie życzy psu takiej córki jak ja, ja też już to od niej słyszałam.
wiesz, ja myślę, że Twój brat i większość ludzi i tak wie swoje i patrzy na takie teksty mamy z przymrużeniem oka.
Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Wystawiłam na allegro neutrala sprzedawcy zaproszeń. Czekałam na nie 21 dni roboczych, a koleś kilkakrotnie mnie zwodził
i dobrze
Cytat:
Napisane przez vicky7 Pokaż wiadomość
Ale miałam wczoraj przygodę. Byłam u TŻ aż nagle on mówi, że zaraz wraca. Zostałam w jego pokoju. Przyszedł i mówi że ma dla mnie niespodziankę, żebym zamknęla oczy i wystawiła rękę. Tak zrobiłam. On klęknął przed mną i...

położył mi na ręce znaczek pocztowy z serduszkiem i napisem "Kocham Cię"

kurde
Cytat:
Napisane przez SimplyDivine Pokaż wiadomość
Vicky ol em dzi!

Mnie za to przesladuja dzis zareczyny... w 2 z 3 , ktore ogladalam byly. W One Tree Hill to byly tak slodkie i tak spotaniczne, ze Clay nawet pierscionka nie mial, ale za to mial lzy w oczach jak prosil Quinn o reke Dodam do tego, ze byli w namiocie rozlozonym w salonie a pomiedzy nimi byl 6 letni syn Clay'a , ktory udawal, ze spi a gdy Clay powiedzial, ze nie ma nawet pierscionka to ten nagle wyprostowal reke a na jego palcu byl wielki, zielony, plastikowy, swiecacy pierscien super bohatera

Pewnie nie ogladacie tego serialu wiec malo zrozumialyscie z sytuacji, ale co tam
nie oglądam, ale sytuacja zabawna i słodka
Cytat:
Napisane przez karola991 Pokaż wiadomość
no, może to zadziała
Cytat:
Napisane przez CzarnaKocurka Pokaż wiadomość
TŻ ma mój pierścionek hihi To tak żeby wiedział jaki mam rozmiar

Nadrobię Was jutro, wybaczcie. Dobrej nocy
fajnie!

Właśnie w DDTVN powiedzieli, że będzie materiał o tym, że przeciętna para się kłóci 312 razy w roku ja się pytam, kto moją normę wyrabia?!

Dobry, jest do bani dzień, śnieeeeeeg i muszę wyjąć kurtkę zimową i buty zimowe. a już wszystko miałam pochowane :/
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-01, 10:02   #3435
peach_passion
Zakorzenienie

Cytat:

Właśnie w DDTVN powiedzieli, że będzie materiał o tym, że przeciętna para się kłóci 312 razy w roku ja się pytam, kto moją normę wyrabia?!
ja ostatnio wyrabiam normę kilku par
peach_passion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-01, 10:08   #3436
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez peach_passion Pokaż wiadomość
ja ostatnio wyrabiam normę kilku par
serio? chodzi o ten filmik, organizację ślubu, remont?
przykro się czyta, że ludzie tuż po zaręczynach się kłócą
Stary 2012-04-01, 10:17   #3437
Smerfetka_88
Zakorzenienie

Cytat:
zaręczyny nie zmieniaja pary, życie jest takie samo jak wcześniej, tylko powodów do kłótni więcej bo i stres organizacji, zmiany mieszkania itp.

witajcie

Handmade and diy - mój blog
Post na dziś: Sutaszowe kolczyki w sepii

Smerfetka_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-01, 10:21   #3438
peach_passion
Zakorzenienie

Cytat:
głównie o to, że od półtora miesiąca mieszkamy u teściów i że remont się przeciąga. mieliśmy w ten weekend już się przeprowadzać, ale coś z prądem się komplikuje i będzie dopiero na święta, albo jeszcze w następny weekend...
tż po pracy od razu jedzie do mieszkania i wraca do domu późno. a potem wiadomo - trzeba się umyć, zjeść i iść spać. nie mogę mieć pretensji bo tyra po 12 godzin i wiem, że robi to dla nas. muszę to przeczekać, bo wiem, że jak to się wszystko skończy, to u nas znowu będzie super, więc odliczam dni do końca remontu
peach_passion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-01, 10:26   #3439
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Smerfetka_88 Pokaż wiadomość
zaręczyny nie zmieniaja pary, życie jest takie samo jak wcześniej, tylko powodów do kłótni więcej bo i stres organizacji, zmiany mieszkania itp.
wiem to
Cytat:
Napisane przez peach_passion Pokaż wiadomość
głównie o to, że od półtora miesiąca mieszkamy u teściów i że remont się przeciąga. mieliśmy w ten weekend już się przeprowadzać, ale coś z prądem się komplikuje i będzie dopiero na święta, albo jeszcze w następny weekend...
tż po pracy od razu jedzie do mieszkania i wraca do domu późno. a potem wiadomo - trzeba się umyć, zjeść i iść spać. nie mogę mieć pretensji bo tyra po 12 godzin i wiem, że robi to dla nas. muszę to przeczekać, bo wiem, że jak to się wszystko skończy, to u nas znowu będzie super, więc odliczam dni do końca remontu
już 1,5 miesiąca? ale czas pędzi
szybko się to wszystko skończy, na pewno i będzie po staremu
Stary 2012-04-01, 10:53   #3440
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

Vicky, zabiłabym to było gorsze niż wiązanie butów przez TŻ najki

Peach, czas na szczęście szybko leci trzymam kciuki za szybciutki remont

Naj, normę kłótni wyrabia jedna znajoma para Już tej dziewczynie nawet chłopak odpowiedział na słowa "nie chcę się kłócić": ja też nie chcę, więc nie przyjeżdżaj do mnie

Grape, oby się karta znalazła...

Wymordowałam w bólach to CV Nie wiem co jest z moim Wordem, ale to, co się wczoraj z nim działo, przechodzi ludzkie pojęcie. Cokolwiek napisałam - zgon. Cokolwiek zmieniłam - zgon. Ledwo nadążałam zapisywać
W dodatku dowiedziałam się od TŻ, że gość będzie miał od razu umowy do podpisywania Pewnie to CV to tak tylko formalnie, żeby była podkładka?
Bosz, gdyby on jutro podpisał umowę, kolejny rok byłby już praktycznie dla niego zaplanowany
Sprawdźcie moje dzieło

30.12.2012
26.04.2014
medeline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-01, 11:25   #3441
carmelova
Zakorzenienie

Hej

Peach
juz niedługo

Med
kciukam za Tżta

Śniły mi się dzisiaj Józia, Frezi i Gwizdak Jechałyśmy z Józią i Frezi do Gwizdaka na imieniny pokazać Frezi Mrówce Miałyśmy jechać jakimś autobusem, a Józia zamiast biletu w budce kupiła hot doga i nie miała na bilet Frezi była jak kukiełka, nic nie mówiła, wszędzie trzeba było ją prowadzić i wyglądało to tak, jakbyśmy wiozły wielką Frezyjkową lalkę dla Mrówki Jak w końcu dotarłyśmy na miejsce, to Gwizdak opowiadała, że miała idealne imieniny, bo rano byli w kościele, a potem brat Tż podczas toastu czytał Ewangelię

Edytowane przez carmelova
Czas edycji: 2012-04-01 o 11:30
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-01, 11:34   #3442
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

Carmi, Twój sen... Aż brakło mi słów na komentarz Kciuki się przydadzą

30.12.2012
26.04.2014
Stary 2012-04-01, 11:36   #3443
najfajniejsza
Zakorzenienie

med, dla mnie jest ok, ale ja się nie znam za bardzo kciukam

carmi - te Twoje sny...
Stary 2012-04-01, 11:40   #3444
frezyjka85
Zakorzenienie

właśnie się uśmiałam carmi - Twoje sny wymiatają chociaż lepsze to niż zęby

umieram

vicky - ale nas trzymasz w napięciu
frezyjka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-01, 11:40   #3445
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

Naj, tak szczerze to akurat Twoje przerobiłam w sferze wyglądowej

Ale wiecie co... Jak mi facet będzie jeździł do pracy w Zielonej Górze, to już musi być przyklęk

30.12.2012
26.04.2014
Stary 2012-04-01, 11:42   #3446
osz rety
Zakorzenienie

GG do osz rety

Rety wczoraj w Gdańsku śnieżyca była, sypał tak śnieg, wiało - normalnie powrót zimy! na popołudniowy spacer z psem ubrałam zimową kurtkę, buty i puchatą czapkę

wczoraj byliśmy w Gdańsku, zaliczyliśmy kino - film "Gniew Tytanów", całkiem dobra rozrywka a potem poszliśmy na obiad do Siouxa
wieczorem zaczęliśmy oglądać Avatara na dvd, ale dopiero dzisiaj rano skończyliśmy
uwielbiam weekendy

aaa i śniła mi się Frezi, mówiłam jej, że mobilizuje mnie do dbania o siebie, że ją podziwiam itp. i przyznałam jej się, że musiałam zrezygnować z a6w bo mi stawy w biodrach wyskakują

Carmi - sen mega

"Właściwie już samo życie jest podróżą w czasie. To tylko kwestia szybkości..."
osz rety jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-01, 11:44   #3447
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

Osz, a Orfik miał kurteczkę? Czy sadystycznie mu nie założyłaś, niech dziada zmarznie w tyłek?

30.12.2012
26.04.2014
Stary 2012-04-01, 11:49   #3448
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez medeline Pokaż wiadomość
Naj, tak szczerze to akurat Twoje przerobiłam w sferze wyglądowej

Ale wiecie co... Jak mi facet będzie jeździł do pracy w Zielonej Górze, to już musi być przyklęk
tak mi się wydawało
nie dziwię się

ja to tak najbardziej bym chciała, by luby się oświadczył przed wyjazdem na Mazury w maju. marzenie ściętej głowy

czuję, że nie ruszę z miejsca, póki coś się zmieni, coś z zewnątrz, potrzebuję jakiegoś bodźca, bo nie mam ani grama energii do magisterki. wiem, że magisterka jest tylko dla mnie i tylko ode mnie to zależy, ale po prostu jestem ostatnio w takim poczuciu beznadziei, jeśli o nią chodzi, że aż mnie skręca. i potrzebuję znaleźć nową motywację, bo aktualnie w tej sprawie jest mi wszystko jedno :/ nie mówię, że chodzi o to, że jak mi się luby oświadczy, to ja się obronię, to byłoby cokolwiek dziwne ale mam wielką potrzebę poczuć się najważniejsza (wiadomo - wiem, że jestem, widzę to na co dzień, no ale... oświadczyn nie było, nie?), ogromną.
i nie wiem, jak to wszystko na siebie wpływa, wiem, że nie powinno, że bronić magisterkę będę dla siebie, wiem to i tak jest! ale po prostu potrzebuję wykrzesać w sobie energię z zewnątrz, bo we mnie jest jej mało, jeśli chodzi o pisanie pracy :/

ale masło maślane

Edytowane przez najfajniejsza
Czas edycji: 2012-04-01 o 11:59
Stary 2012-04-01, 11:49   #3449
carmelova
Zakorzenienie

zakochałam się http://www.dorothyperkins.com/webapp...d=&pageSize=20
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-01, 11:49   #3450
osz rety
Zakorzenienie

GG do osz rety

Cytat:
Napisane przez medeline Pokaż wiadomość
Osz, a Orfik miał kurteczkę? Czy sadystycznie mu nie założyłaś, niech dziada zmarznie w tyłek?
oczywiście byłam sadystką i mu nie założyłam bucików też nie miał

"Właściwie już samo życie jest podróżą w czasie. To tylko kwestia szybkości..."
osz rety jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości