|
|
#2731 | ||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Dot.: Włosomaniaczki cz. VIII
Pewnie na wątku, bo chyba już kiedyś o tym wspominałam
![]() Cytat:
![]() Ale dla mnie to dobrze. Im dalej omijam drogerie, tym mniej funduszy wypływa z portfela. Choćby ostatnio - polazłam do Natury obadać nowe kolory kolekcji Sensique, a już na listę musz-mieci trafiły dwa kolory wypiekanych cieni My Secret Że też do tej pory się nimi nie zainteresowałam , one od tylu lat już są w ofercie...A właśnie, Emi gdzieś zaginęła, a obiecywała, że nie ucieknie od nas ![]() Oooo, jak nie masz, to fail , koniecznie sobie taką spraw [żarcik]Ale serio - są o wiele wygodniejsze od zwykłych papilotów. Mam te piankowe z Rossmanna i mnie denerwują, bo ta pianka się skręca, odkształca. Ze skarpetkami nie ma takiego problemu ![]() Cytat:
![]() Pewnie się powtórzę, ale trzymam mocno kciuki za rezultaty tych prób ![]() Dzisiaj byłam z Yao u alergologa. Bardzo się obawialiśmy, czy aby kolejna wizyta nie będzie znowu porażką, ostatnio krzyczała i wyrywała się, nie chciała się dać obejrzeć lekarce. Nawet próba przekupstwa czekoladowym batonikiem nic nie dała. Ale od kilku dni przypominaliśmy jej o wizycie i tłumaczyliśmy, że zostanie zbadana i lekarka obejrzy jej rączki. A ta wparowuje do gabinetu dzisiaj biegiem i prosto do doktorki: "Pani doktor nie badać, nie wolno rączek oglądać" Całe szczęście obyło sie tym razem bez wrzasków i innych ekscesów, a młoda sprzedała się za naklejki
|
|
|
|
#2732 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Nie. Kwadi. Przypomniałam sobie. To taki market bez jedzenia . Cytat:
Nie narzekaj . Za to jaka figurę będziesz miała . Pewnie tak . Cytat:
Matko kochana, jaka zimnica ! U Was też ? Podobno cały weekend ma być zimny i mokry . Dopiero od poniedziałku ma się ocieplić . Miłego dnia |
||
|
|
|
|
#2733 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziś-jak nie zapomnę- zakręcę sobie włosy![]() Cytat:
Ale dzięki![]() Mam,ale wcześniej miałam większy. Bańki chińskie mi pomogły
|
|
|
#2734 | |
|
|
Cytat:
ale już Ci zazdroszczę ![]() No, Yao coraz bardziej rozgadana się robi i zaczyna mieć coraz lepsze teksty Aż sobie zacznę zapisywać ![]() Ale autentycznie byłam dumna, że tym razem nasze gadki uświadamiające i tłumaczące dały pozytywny efekt. Ostatnio też pozwoliła sobie umyć głowę. Co prawda podstępem, bo szampon był w sprayu, ale wytrzymała do samego końca bez płakania ![]() Skuteczne to? Serio? A nie boli?
|
|
|
|
#2735 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja z kolei polazłam wczoraj do Natury i nie mam pojęcia jak to się stało, ale do mojego koszyka wpadła baza Catrice, sama wpadła, ja nie miałam z tym nic wspólnego ![]() I dorwałam wczoraj wampirze perfumy w obniżonej cenie Cytat:
Ale ze skarpetą i tak muszę spróbować ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Taaa, zwłaszcza jak będę pożerać tyle słodyczy Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||||
|
|
|
|
#2736 | |
|
|
Cytat:
![]() Mnie też czasem takie złośliwe zza półek wyskakują i wrzucają ![]() Yao zbrol, ale drugie widzę wcale odstawać nie będzie przykład idzie z góry ![]() A zapisywać będę, potem dziewczyny będą miały fajną lekturę
|
|
|
|
#2737 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
To tylko taki przykład. W innych też są . W Biedronce również ostatnio były, tylko ja poleciałam za późno i zostały duże rozmiary. Musisz pilnować, bo ceny i jakość naprawdę korzystniejsze niż na bazarze. O sklepach specjalistycznych nie wspominając, bo tam ceny już totalnie zaporowe. Cytat:
Cytat:
Aga, jakich to tortur nie znosi się dla urody ![]() Asia, w Twoim domu nudy raczej nie ma . Zapisuj. Pośmiejemy się . U mnie nadal zimno i mokro . Miłego dnia |
||
|
|
|
|
#2738 | |
|
Zakorzenienie
|
Na mnie zadziałało
Boli,ale nie aż tak,że nie da się wytrzymać![]() Miałam to napisać ![]() Cytat:
|
|
|
#2739 |
|
|
Nie ma, nie ma, za to z równowagi też potrafią wyprowadzić.
Dziś Yao nieznośne. Proszę ja o coś, a ta potwora myśli, że żartuję i ani myśli zrobić. Testuje granice ![]() Ale za to prawie całe kosi-kosi zaśpiewała, a nie uczyłam, tylko tyle co podsłuchała od zabawy z Ueru. Od jakiegoś czasu kuszą mnie wszystkie te zabiegi specjalistyczne, jakieś drenaże, masaż falami i takie tam. często wystawiają teraz na Grouponie.
|
|
|
#2740 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Wystarczającą torturą jest już chodzenie na te zajęcia ![]() Z koncertu wróciłam ![]() Byłam na zespole z mojego rodzinnego miasta, pamiętam ich jeszcze z czasów liceum czyli grają już dosyć długo, szkoda, że nigdy się nie wybili. I nagrali kiedyś kawałek z Anją Orthodox - http://www.youtube.com/watch?v=iu_rFAXBr4I
Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2012-03-30 o 22:54 |
||
|
|
|
|
#2741 | |
|
|
Są też takie, co skaczą po klawiaturze i naciskają klawisze myszki, np w miejscu, w którym znajduje się znacznik Kup Teraz
![]() Cytat:
Ale się muesli nażarłam ![]() Czas popić colą
|
|
|
|
#2742 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja wypiłam 3 piwa (ciemne irlandzkie, przepyszne, słodziutkie ) i teraz zażeram panna cottą ![]() |
|
|
|
|
|
#2743 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
No to czas się tym czymś zainteresować. Przy moich częstych przeziębieniach taka kuracja może być przydatna . Cytat:
Coś Ty ! Toż to takie przyjemne, jak miód ze smalcem . ![]() Miłego dnia ***** Matko kochana, u mnie spadł śnieg ! Leży tego czegoś dwu centymetrowa warstwa Edytowane przez Heroldin Czas edycji: 2012-03-31 o 05:40 |
|
|
|
|
|
#2744 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jedyne na jakim byłam masażu to twarzy i na parafinie na łapy przed weselem siostry Chociaż parafina jakoś specjalnie nie wpływa na mnie,bo i tak mam gładkie recę![]() Ale bym się napiła coli Ale cóż, zostaje mi woda![]() Cytat:
Czasem sam deszcz, czasem ze śniegiem. Jak ja niby mam iść do kościoła z Palmą?
|
|
|
#2745 | ||
|
|
Cytat:
koffam to Kiedyś co miesiąc chodziłam do kosmetyczki i jak mi się termin wizyty zbliżał, to aż przebierałam nóżkami z radości. Niestety, moja kosmetyczka gdzieś uciekła w międzyczasie, a do nowej boję się pójść... i nici z przyjemności ![]() Śniegu nie ma, padał jedynie z przelotnym deszczem, ale za to w międzyczasie była burza z pomrukami ![]() Cytat:
|
|
|
|
#2746 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie z kolei dzisiaj lało, najpierw padał deszcz, a potem grad, nie mówiąc już o takim wietrze, że łeb chce urwać ![]() Cytat:
![]() A co to? ![]() Dostałam dziś jeden naszyjnik z dogo i strasznie mi się podoba, zdjęcie nie oddawało całego uroku, gdybym wiedziała, że taki ładny to bym nawet więcej za niego dała
|
||
|
|
|
|
#2747 |
|
|
W marcu jak w garncu
![]() Który naszyjnik taki ładny ?przydałoby mi się wrócić do dziubania, a tu czasu niet. Zaczynam się znowu bawić w rozbiórki azjatyków. ---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ---------- Z rybkowym się pomyliłam, to pedicure. Wkłada się nogi do specjalnego akwarium i rybki sobie skubią stopy, a potem masz cud-miód stopiacze
|
|
|
#2748 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ładnie proszę ![]() O ten tutaj nr 31 http://www.dogomania.pl/forum/thread...si%C4%99gowany - może jutro uda mi się zrobić fotkę. Przydałby mi się taki pedicure ![]() O ile bym wytrzymała, bo te rybki pewnie łaskoczą podczas skubania |
|
|
|
|
|
#2749 | |
|
|
Cytat:
Mi się takie gilanie strasznie podoba. Kiedy byłam młodsza u znajomego na działce było oczko wodne i czasem moczyłam tam nogi, to podszczypywały mnie te karasie ozdobne, ale super to było
|
|
|
|
#2750 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Cytat:
![]() Cytat:
To się nie przyznawaj ! Wstyd !!! ![]() Czytałam o tym już parę razy . O skuteczności opinie są podzielone, ale odczucie - pełen relaks . Właśnie zauważyłam, że wraz z wiekiem, stałam się entuzjastką romansideł. Wczoraj z otwartą prawie gębą, przez trzy godziny {albo i więcej} wlepiałam oczy w ekran TV i "Koronki" oglądałam. Typowe romansidło . I to nie pierwszy raz mi się zdarzyło. Ale powiem Wam szczerze - do odmóżdżenia idealne .Miłej niedzieli |
||
|
|
|
|
#2751 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jakbym miała kase to zamówiłabym ten kubek, 33 chyba ma numer ![]() No i rodzice nie nei obudzili i zaspałam Mamie się pod koniec mszy przypomniało,że chciałam iść Słyszałyście o nowej chorobie? Bulimia Alzheimer. Jesz,ale zapominasz zwrócić
|
|
|
#2752 | |
|
Zakorzenienie
|
U mnie też w nocy śnieg padał
Teraz już stopniał, ale rano było biało ![]() W sumie żałuję, że go nie wzięłam, tylko 5 zeta ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2753 | ||
|
|
Cytat:
To takie odprężające ![]() Cytat:
U mnie tez rano białość aż Yao chciała na saneczki ![]() Potem oczywiście milion zmian pogody, aż na wieczór słońce się pojawiło i świeciło do samej nocy ![]() Ale zimnica, niestety. Jutro do roboty na cały etat... żegnaj wstawanie o 9
|
|
|
|
#2754 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale udało mi się 3 okna umyć, zostało mi jeszcze jedno, ale już nie mam siły Tzn nie są idealnie umyte, ale nie widać ![]() Mogłam umyć jak miałam urlop, bo pogoda ładna była, ale wtedy mi się nie chciało ![]() To od której musisz od dzisiaj wstawać? A co to się stało, że Kasi nie było tutaj z rana (tzn w środku nocy )?
|
|
|
|
|
|
#2755 | |
|
|
Cytat:
. Pewnie z prądem coś.A muszę wstawać przed 7:30 żeby się ze wszystkim wyrobić. za porządki. Moje okna niepomyte, chałupa nieogarnięta... nie wyrobię się na święta [ co za raperski rym ![]() Pogoda też w kratkę i zimno. Zonk.
|
|
|
|
#2756 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tzn budzik mam nastawiony na 6.30, ale ustawiam drzemki, bo inaczej nie wstanę. Chociaż ostatnio jakoś trudniej mi zwlec się z łóżka i z trudem wstaję o 7, a potem wszystko w biegu ![]() Rym Ci wyszedł niezły ![]() U mnie znowu słońce, ale pochmurno ![]() Korzystając z okazji, że mam wolny dzień wymaziałam się minerałami i napatrzeć się na siebie nie mogę ![]() |
|
|
|
|
|
#2757 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam, byłam i nawet coś napisałam. Nie wiem dlaczego nie ma mojego wpisu, a nie rzucałam nieprzystojnymi zwrotami.
![]() Z tego co pamiętam, podawałam Wam link do fajnego tematu : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=604992 Właśnie wróciłam z miasta . Nic nie kupiłam . O 16-tej jadę ponownie . Będą mi karty kłaść . |
|
|
|
|
#2758 | ||
|
|
Cytat:
![]() Ostatnio tez makabrycznie ciężko mi się wstaje, pewnie przez pogodę i ciśnienie. Gębę leczę moim najnowszym cud kremem własnoręcznie robionym i nawet działa . Mam gdzieś jeszcze stare zapasy minerałów, to sie może w maju pomaziam ![]() Najgorsze, że znowu robię rozbiórki BB Creamów i już mnie nakusiło, żeby brać próbki dla siebie ![]() Cytat:
![]() O kurde, jak karty, to powazniejsza sprawa pewnie ![]() Mnie do miasta puścić nie można. Wczoraj polazłam do Tesco z myślą, żeby Uerowej jakieś żarcie sloiczkowe kupić w promocji. I co? Wylazłam z tuszem do rzęs i cieniem
|
|
|
|
#2759 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
) i minerałów, kiedy mam więcej czasu, bo wymazianie się nimi trochę zajmuje.Cytat:
|
||||||
|
|
|
|
#2760 | |
|
|
Cytat:
Poza tym Uera już jest ładnie wyregulowana na 8 do jedzenia, więc wypada idealnie. Zużywam moje stare BB kremiszcza. Szczęśliwie nie całe opakowania, tylko moja część odlewek, które kiedyś zamawiałam. Tusz z MarbleManii i kremowy, srebrny cień Essence. Leżał niedobitek w koszyku za 4 zł, to se wzięłam
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:35.

nie mam takiej

ale już Ci zazdroszczę 

) i teraz zażeram panna cottą 
Czasem sam deszcz, czasem ze śniegiem. Jak ja niby mam iść do kościoła z Palmą?

za porządki. Moje okna niepomyte, chałupa nieogarnięta... nie wyrobię się na święta