![]() |
#301 |
Szef ds. Wymianek
|
Dot.: Moda, która Cię "rozwala" cz.V
[1=a298662d510bb0f537bc3b0 c2466fe273199e5e8_64a898f 2369c4;33258906]Bardzo podoba mi się Twoje podejście
![]() ![]() futro chyba padlo w kontekscie cioci i nauczycielki ![]()
![]() |
#302 | ||
nyan nyan ^^
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Edytowane przez Cherry Blossom Girl Czas edycji: 2012-03-31 o 17:44 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#303 |
Wtajemniczenie
|
Jakiś rok temu robiłyśmy z mamą zakłady, czy moja ciotka (jej siostra) ogoli nogi i pachy na ślub&wesele swojego syna. Chwaliła się, że na kreację ponad 1000zł wydała, więc myślałyśmy, że może zaszaleje... Wygrałam zakład, nie ogoliła
![]() O dziwo, pierwszy raz moja mama ogoliła nogi na obozie, na którym była razem z Bułgarkami - prysznice miały wspólne i Bułgarki uświadamiały Polki w kwestiach dot. kremów do depilacji itd., a niektórzy u nas uważają, że Bułgarzy to taki zacofany naród ![]() ![]() Ja sobie nie wyobrażam, żeby mój chłopak miał włosy pod pachami, a co dopiero kobieta ![]() Edytowane przez szarri Czas edycji: 2012-03-31 o 17:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#304 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Tak samo jak mój chłopak (były zresztą) tez miał zawsze wydepilowane pachy i nie wyobrażam sobie żeby było inaczej... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#305 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#306 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#307 |
Zakorzenienie
|
3 lata temu na wycieczce spotkałam w swojej grupie 2 panów, którzy mieli ogolone nogi! Bardzo gładkie i świetnie wygladające (zero zacięc, itd) Wyglądało to na dobrze zrobiony wosk lub laser. Panowie dobrze po 40. Jeden miał 2 synów, a drugi 3 córki w moim wieku tak miej więcej (zastanawiałam się nawet, czy to nie kwestia córek, które tatę uświadomiły w kwestii depilacji), ale ten drugi miał synów, a i tak golilł nózki. Dodam, że panowie z branży prawniczej.
![]()
Mówiła, że wyszła tego dnia z bukietem żółtych kwiatów właśnie po to, bym ją wreszcie odnalazł. Gdyby tak się nie stało otrułaby się, bo jej życie było pozbawione sensu... M&M ![]() Instagram http://instagram.com/paulinamigotka |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#308 | |
Szef ds. Wymianek
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#309 |
Wtajemniczenie
|
Pamiętam mega-rozwalacz - jechałam kiedyś autobusem ze znajomym i trzymał się on górnej rurki (no wiecie, o co chodzi - w każdym razie miał rękę podniesioną). Było dość upalne lato i miał koszulkę bez rękawów. Pod pachą miał WIELKI gąszcz kłaków (bez kosiarki nie podchodź), ale nie to było najgorsze - najgorsze było to, że do tego używał antyperspirantu w sztyfcie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#310 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#311 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Mówiła, że wyszła tego dnia z bukietem żółtych kwiatów właśnie po to, bym ją wreszcie odnalazł. Gdyby tak się nie stało otrułaby się, bo jej życie było pozbawione sensu... M&M ![]() Instagram http://instagram.com/paulinamigotka |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#312 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie dość że można się udusić lub co gorsza zaczadzić wonią spoconych ludzi (co można ewentualnie wybaczyć - chyba że to taki smród wynikający z braku higieny czy używania antypespirantu, a nie upalnego dnia) ale takie widoki to już przegięcie ![]() ja sama latem staram się unikać chwytania w tramwajach górnych barierek mimo że dezodorantów używam a maszynek do golenia się nie boję (mam wręcz manię na używanie codzienne, nawet jak nie jest to potrzebne, takie moje zboczenie).
![]() |
#313 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja też golę pachy codziennie, mam taki odruch. Inna sprawa, że jako dziecko byłam leczona sterydami, więc mam bardzo mocne i grube włosy (na szczęście wszędzie, na głowie też, ale zarostu nie mam ![]() ![]() BTW, wczoraj widziałam kobietę z brodą. Myślałam, że takie rzeczy to tylko w cyrku, ale nie. Przecież to można jakoś leczyć hormonami albo depilować na bieżąco przynajmniej, nie? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#314 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#315 |
Zakorzenienie
|
Jak kobieta ma brodę to jest dla niej bardzo poważna i krępująca sprawa, przecież nie będzie tego golić codziennie maszynką! A żeby usunąć woskiem trzeba poczekać aż odrośnie. Kremów codziennie też się raczej nie powinno, a na laser nie wszystkich stać
![]()
#316 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#317 |
Zakorzenienie
|
[1=fe414c2710b8060c6dec850 6e8442112fb575cc4;3325876 7]ja miałam taką matematyczkę... dodam że bardzo młodą kobietę, dosłownie jak świezo po studiach... absolutnie nie mogłam zrozumiec czemu młoda ładna kobieta nosi takie FUTRO pod pachami i na łydkach[/QUOTE]
Może "lubi być naturalna" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#318 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do docinek na temat "mody na naturalność" u kobiet z brodą są moim zdaniem trochę nie na miejscu, to jest ogromny problem i bardzo krępująca przypadłość. Kiedyś u Drzyzgi były kobiety którym rosły włosy wszędzie - na piersiach, twarzy, całym ciele, grube, ciemne które odrastały po pół dnia. Nie można przecież co godzinę biegać do łazienki będąc w mieście czy gdziekolwiek indziej żeby się 'dogolić'. cieszę się że sama mam jasne i cienkie włoski na ciele ![]()
![]() |
#319 |
Konto usunięte
|
no ja nie wnikam, ale to już chodzi o higienę... od babki po prostu brzydko pachniało jak podnosiła rękę pisząc coś na tablicy (czuć było w pierwszych ławkach
![]() tak jeszcze btw Kasi Tusk, czy ja jestem ślepa, czy też w poście "without pastels" jest pastelowy płaszcz, spodnie, oraz buty? Edytowane przez fe414c2710b8060c6dec8506e8442112fb575cc4 Czas edycji: 2012-03-31 o 21:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#320 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Nawiasem mówiąc, też miałam taką "naturalną" nauczycielkę w liceum - przeżyłam szok, jak okazało się, że kobieta ma niecałe 40 lat, a myśmy jej dawali 60... Edytowane przez agneshelene Czas edycji: 2012-03-31 o 21:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#321 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#322 |
Zadomowienie
|
W Krakowie padał dziś wieczorem śnieg. Wracając do mieszkania mijałam dwie pary - dziewczyny (wyglądały na gimnazjum) szły w krótkich spodenkach. Bez żadnych rajstop!
Aż mi się zimniej zrobiło. I jeszcze jedna z nich mówiła do chłopaka: "jak ja teraz wrócę do domu". Mój kolega stwierdził, że nie wróci bo zamarznie ![]()
#323 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#324 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#325 |
Zakorzenienie
|
[1=fe414c2710b8060c6dec850 6e8442112fb575cc4;3326396 0]
tak jeszcze btw Kasi Tusk, czy ja jestem ślepa, czy też w poście "without pastels" jest pastelowy płaszcz, spodnie, oraz buty?[/QUOTE] Też zwróciłam na to uwagę! O ile jeszcze spodnie jako dżinsy można wytłumaczyć to już płaszcz i baletki to cóż innego jak pastelowy róż i beż ? ;-)
![]() |
#326 |
Zakorzenienie
|
Ja wrócę do tematu zarostu pod pachami
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#327 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#328 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#329 |
Raczkowanie
|
wiecie ja naprawdę jestem tolerancyjna i do niczyjej szafy się nie wtrącam, ale muszę, no muszę. rozwaliły mnie dziewczyny z blogów:
http://alcyna.blogspot.com/2012/04/p...o-korzeni.html czy http://judymassacre.blogspot.com/201...-together.html ja nie wiem czy to jakaś szafiarska akcja o której nie wiem, ale ja bym w niej udziału nie brała. Właśnie dlatego nie chodziłam dyskoteki i nie chodzę bo obecność takich dziewczyn wpędza mnie w depresję. Właśnie dlatego nigdy nie poszłam na solarium bo się bałam że się tak spalę, nie zrobiłam tipsów żeby nie wyszła jola rutowicz. nie doczepiłam włosów żeby nie było takich piór. Ja błagam, powiedzcie że dziewczyny zrobiły sobie żart. |
![]() ![]() |
![]() |
#330 |
Zadomowienie
|
Ah te prima aprilis
![]() Wracając do rozwalaczy, to wczoraj jechałam tramwajem i przyuważyłam kobietkę- odpindżona ![]() ![]() Bosz, załamka.
I am Vegetarian for Life! Słyszałam, że smutek jest odmianą lenistwa. Edytowane przez paulinalalala Czas edycji: 2012-04-01 o 09:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:38.