|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4351 |
Zadomowienie
|
Dot.: Razem schudniemy 20 kg! Zapraszam!
hej piękne
![]() Widzę akasha się pojawiła ![]() ![]() ![]() A się rozpisałyście,że hohoho.... ![]() gothika-nie odpuszczaj sobie w weekendy ![]() ![]() Wyrafinowana-patrz żeby na tej imprezce nie było za bardzo do przodu ![]() Silvia-tym razem się rozpisałaś ![]() ![]()
#4352 |
Rozeznanie
|
Witajcie Kochane
![]() ![]()
#4353 |
Raczkowanie
|
Dzień dobry dziewczyny
![]() Mogłabym jakoś się do Was podłączyć? Mój wątek siadł... a raczej został przeniesiony do wiadomo jakiego działu... Od parunastu dni czytam Wasze wpisy, codziennie tu zaglądam i podziwiam ... tak, podziwiam Was ![]() ![]() Wczoraj waga pokazała mi 62,8 kg . Walkę rozpoczynałam gdzieś z 66 kg. Mierzę 165 cm. To ... czy mogłabym dołączyć.. ? ![]() ![]()
#4354 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4355 |
Zadomowienie
|
Feciuch - Witaj
![]() ![]() ![]() Czarna- jaka tam łobuziara, ja aniołek jestem ![]() Dziewczynyyyy tygodniowy spadek 1,3kg! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Najlepsze, że dostałam @ i waga wgl nie wzrosła, aż się zdziwiłam. Dzisiaj na śniadanko zrobiłam sobie placuszki z otrębami i jabłkami wg przepisy Arsenalki ![]() ![]() ![]() http://iv.pl/images/58257267348159010920.jpg
Jest -> 76,5 kg Cel: 65 kg Edytowane przez Silvia09 Czas edycji: 2012-04-01 o 10:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#4356 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Przegięłam wczoraj ze wszystkim bo i alko i jedzonko pojawiło się w duuuużym nadmiarze - co zaowocowało dziś + na wadze ![]() Dziś już mocno dietetycznie i obiecuję mocną poprawę SERIO - więc wybaczycie ![]() Winnie the Pooh ![]() ![]() Silvia GRATULACJE - witaj w klubie ![]() ![]() feciuch witaj ![]() ![]() Jeśli nas czytałaś to wiesz już na pewno jak "działamy" ![]() ![]() estecorazon ![]()
160cm - start 80kg - 11.11.11r. 75kg - I cel osiągnięty 08.12.2011 69,9kg - II cel osiągnięty 27.03.2012 65kg - III cel osiągnięty 31.05.2012 obecnie- 59,6 KG ![]() 60 kg - IV cel 56kg - marzenie ![]() pozostało - 3,6kg Edytowane przez WyrafinowanySmak Czas edycji: 2012-04-01 o 10:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4357 |
Zadomowienie
|
Feciuch-witamy i serdecznie zapraszamy no i za spadki nagradzamy
![]() Silvia-moja ty piękna ![]() ![]() ![]() Wyrafinowana-kochana moja nic się nie stało słonko,szybko zleci nie przejmuj się ![]() ![]() ![]() U mnie na wadze dziś 91kg ![]() ![]() ![]()
96.4... ![]() ![]() ![]() Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dla tego,że osiągnięcie go wymaga czasu.Czas i tak upłynie... Edytowane przez czarnaDama2394 Czas edycji: 2012-04-01 o 10:31 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4358 |
Zadomowienie
|
Czarna został Ci 1kg do świąt
![]() ![]() ![]() Nie wiem ostatnio mnie coś wzięło tak na gotowanie ![]() Kurcze ta rzeżucha nie chcę mi rosnąc. Dzisiaj jest 3 dzień jak ja posadziła. Widać jakieś tam białe kropeczki. Będę musiała jeszcze raz ją zasadzić.
Jest -> 76,5 kg Cel: 65 kg Edytowane przez Silvia09 Czas edycji: 2012-04-01 o 11:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#4359 |
Wtajemniczenie
|
Feciuch: witaj
![]() Czarna: jaka ty się całuśna zrobiłaś, co chwila jakiś całusek do kogoś ![]() Silvia: ![]() ![]() u mnie dziś @, więc nawet się nie ważyłam, pewnie nie przekroczę jeszcze tej magicznej 77.0 znając moje szczęście..
![]() |
#4360 |
Zadomowienie
|
Silvia-tak 1 kg dam z siebie wszystko w tym. tygodniu
![]() ![]() ![]() Thenerd-dla Ciebie dam aż ![]() ![]() ![]() ![]() Dziś mam super dzień
![]()
#4361 |
Zakorzenienie
|
estecorazon - gratulacje
![]() silvia - możesz podzielić się przepisem na placki? mnie tu jeszcze nie było jak przepis krążył ![]() a cukinnie bardzo lubię, surowej bym nie zjadła ![]() ![]() gratulacje wszystkim spadku wagi ![]() znalazłam serek chudziutki, z maluty, 0%, w 100g jest 58 kalori czyli super ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4362 |
Zadomowienie
|
Gothika- Ja wzięłam przepis z bloga Arsenalki, tu masz link http://newlifestyletry.blogspot.com/...&max-results=4. Z tym, że ja dodałam troszkę więcej mąki i zwykłej, bo tej pełnoziarnistej nie miałam w domu.
Czarna- Mam nadzieję ![]() ![]() ![]()
Jest -> 76,5 kg Cel: 65 kg Edytowane przez Silvia09 Czas edycji: 2012-04-01 o 11:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#4363 | |||||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Wcześniej nie stosowałam żadnej diety, po prostu jem 5 posiłków w mniejszych ilościach i próbuję dużo się ruszać. Oczywiście nie jem słodyczy, fast foodów, nie piję napojów gazowanych. Raz w tygodniu chodzę na basen, czasem 2 razy. Gdy jest ładna pogoda to i na rowerek wyskoczę, gram w piłkę nożną i ćwiczę z Mel B na nogi i pośladki ![]() ![]() thenerdqueen- nie bądź taka hop siup , ja w Ciebie wierzę ! Zejdziesz kochana poniżej 77 kg ![]() ![]()
![]() |
#4364 |
Konto usunięte
|
Feciuch Witaj
![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:29 ---------- Poprzedni post napisano o 15:17 ---------- U mnie dziś w jadłospisie I. Jajecznica z 2 jajek + 2 chrupkie II. 3 chrupkie z( dżemem truskawkowym 60g 151kcal) III. 100 g warzyw na patelnie + 1 łyżka buraczków +( ryba 120g 88kcal) to wynosi : 721kcal IV. Jogurt 0 % , jabłko lub kiwi ,parę pistacji - będzie V. 2 chrupkie , serek chudy , pomidor wyjdzie mi 1114kcal 64,5g-b 38,7-t 125,1-w 16,1-bł jak waszym zdaniem to wygląda ? Edytowane przez 201606210914 Czas edycji: 2012-04-01 o 14:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#4365 |
Przyczajenie
|
Witam!
Można się przyłączyć? Waga dzisiaj pokazała 76,2kg, przy wzroście 163cm, wiem, wiem grubasek ze mnie ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4366 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4367 | |
BAN stały
|
Bottega To jak ty teraz wyglądasz? Jak zaczełaś jeszcze optycznie chudnąć?!?! Zostało Cię choć trochę?
![]() ![]() ![]() Silvia09 szukaj w innych biedronach, gdzieś w końcu muszą być ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ehhh winnie, winnie i co ja mam z Tobą zrobić? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 12minia i feciuch witamy witamy! ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:15 ---------- Poprzedni post napisano o 18:12 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4368 |
Wtajemniczenie
|
no ładnie, wskoczyłam... psia kość!
jutro dla potwierdzenia wejdę rano jeszcze raz, bo mnie szlag trafi ;_;
![]() |
#4369 |
Zadomowienie
|
Sosha - Akurat mi się już paczka kończy, także już nie kupię ich obiecuję!
![]() Thenerdqueen - Kochana nie przejmuj się, miesiąc temu jak miałam @ to też na wadze miałam +1. Po @ Ci zejdzie zobaczysz ![]() Tak mi się nie chce dzisiaj jeść, wciskam na chama, żeby jakieś kalorie dostarczyć. Pogoda taka do dupy, zimno , wieje jak cholera.
Jest -> 76,5 kg Cel: 65 kg Edytowane przez Silvia09 Czas edycji: 2012-04-01 o 19:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#4370 |
Wtajemniczenie
|
a mi na odwrót, 3 ostatnie dni mnie po prostu skręca, ciągle bym jadła i jadła ;_; napycham się sałatą, rzodkiewką i marchwią i piję litry herbaty, żeby się nie rzucić na lodówkę
![]() |
#4371 |
Konto usunięte
|
hej dziewczynki , jak tam dietka ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4372 |
Raczkowanie
|
thenerdqueen - oj na pewno nie jest tak źle !
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() superkas - no wszystko fajnie w tym Twoim jadłospisie ,tylko jedno mi nie pasuje... ten jogurt 0 %. Przecież to sama chemia... Dziewczyno , lepsze są te 1-1,5 % ![]() No a u mnie : śniadanie- jajecznica z 2 jaj + 2 kromki chleba orkiszowego + poł ogórka zielonego przekąska - kremówka, ale ja tak rzadko jem ciasto.. wiem ,to nie jest usprawiedliwienie ,ale no jakoś tak wyszło Obiad - ok 150 g ryby smażonej na oliwie (dorsza), 50 g nie ugotowanego ryżu brązowego + papryka Podwieczorek - mała pomarańcza + trochę pestek dyni i słonecznika I to tak ooo koniec ![]() ![]()
#4373 |
Rozeznanie
|
Kochane dzisiaj na wadze 101kg mimo że wczoraj były grzeszki ale mnóstwo ruchu przed snem jesteś mega szczęśliwa gdyż mój I cel staje się realny pomalutku, spadek tygodnia 1,4kg
![]()
#4374 |
Wtajemniczenie
|
piękny spadek, estecorazon, gratulacje!
![]() ![]() mi wczoraj waga zrobiła psikusa na prima aprilis, dziś pokazała już 76.9, więc malutki, ale zawsze spadek ![]()
FORCE yourself to do things. FORCE yourself to get out of bed and practice. FORCE YOURSELF TO WORK. Edytowane przez thenerdqueen Czas edycji: 2012-04-02 o 07:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#4375 |
Zadomowienie
|
Thenerd-no i widzisz jest 76.9kg a tak się przejmowałas
![]() U mnie stoi na 91kg i jest ok.przecież nie będzie dzień w dzień spadać Bóg wie ile ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#4376 |
Wtajemniczenie
|
ojaaaa, no, takie miłe słowa na pewno dały ci kopniaka na cały dzień i banan na dziobku
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4377 |
Rozeznanie
|
hej wam dziewczynki
![]() u mnie wszystkie sprawy się już rozwiązały. tak więc zmieniłam stancję, teraz mieszkam zdecydowanie bliżej uczelni, mam dobry dojazd do centrum, płacę mniej i jestem zadowolona. znalazłam ten pokój w piątek, wczoraj już tu nocowałam, więc jak ktoś będzie szukał w trybie ekspresowym stancji, to służę radą ![]() co idzie za znalezieniem tańszej stancji, mam teraz kasę na ubrania na praktyki, i okazuje się, że jeszcze sporo mi zostaje ![]() niestety nie dostałam się na ERASMUSA, szkoda, bo wiązałam duże nadzieje z tym wyjazdem, ale trudno spróbuję w przyszłym roku. witam wszystkie nowe dietkowiczki ![]() ![]() widzę, że "klub -10" funkcjonuje i ma się dobrze ![]() ![]() u mnie z dietą nawet dobrze, w związku z przeprowadzką w weekend miałam ruchu co nie miara, ale za to wczoraj wieczorem rzuciłam się na jedzenie, bo cały dzień prawie nic nie jadłam, tylko latałam z jednego końca miasta na drugi. w każdym razie waga wczoraj pokazała 86,8kg. teraz do czwartku nie będę mogła się zważyć, bo nie mam tutaj za bardzo jak. szukam jakichś prostych kafelek w domu, a tu lipa. dzisiaj jak szukałam to waga wahała mi się między 58 a 96, więc nie można tutaj ufać jej, czasami pokazywała 86 i coś, ale nie wiem ile do końca w tym prawdy. więc zabieram wage do domu na święta, co by kontrolować się trochę i wtedy będę wiedziała ile dokładnie ważę. estecorazon-sorry, ale z tym twoim wzrostem/staniem wagi trochę nie pasuje. ja w zeszłym roku się odchudzałam i jedynym moim ruchem było to, że szłam do szkoły i z powrotem (ok.1,5km) na pieszo. i schudłam 8kg w 1,5 miesiąca. więc skoro trzymasz diete i masz ruch-przy dziecku zawsze się ma jakiś ruch, to waga powinna lecieć, chodzi oczywiście o wodę, ale to nie zmienia faktu, że jesteś lżejsza, mniej wydęta i takie tam. czytałam was wszystkie na bieżąco, więc wiem wszystko ![]() a, zapomniałam napisać, że jedna z moich nowych współlokatorek ma orbitreka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4378 |
Wtajemniczenie
|
daj jej troszkę czasu na przyzwyczajenie się do nowego mieszkańca i wtedy zagadaj, jak się poznacie lepiej, nie powinna robić problemu
![]() zerknęłam właśnie na Twój cel ostateczny: nie za mały sobie obrałaś, love? masz 3cm mniej ode mnie..
FORCE yourself to do things. FORCE yourself to get out of bed and practice. FORCE YOURSELF TO WORK. Edytowane przez thenerdqueen Czas edycji: 2012-04-02 o 09:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#4379 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() _______ u mnie od soboty spadek -0,5 kg Feciuch - one maja mniej kcal , i tutaj dziewczyny tez zjadają jogurty 0% |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4380 |
Rozeznanie
|
Witam z rana
![]() thenerdqueen mały spadek, ale spadek ![]() ![]() ![]() Arsenalka super, że tak wszystko sprawnie ogarnęłaś i co najważniejsze, że jesteś zadowolona, masz bliżej, kasa zaoszczędzona - cud miód ![]() ![]() Czarna heh nie dziwię się, że jesteś cała w skowronkach - jak koleżanki Cię nie poznają to na pewno jest już MEGA różnica w wyglądzie, a Kochana pomyśl sobie teraz co będzie jak osiągniesz swój cel ostateczny ![]() ![]() Silvia09 ja też bym chciała nie chcieć jeść ![]() ![]() estecorazon ![]()
160cm - start 80kg - 11.11.11r. 75kg - I cel osiągnięty 08.12.2011 69,9kg - II cel osiągnięty 27.03.2012 65kg - III cel osiągnięty 31.05.2012 obecnie- 59,6 KG ![]() 60 kg - IV cel 56kg - marzenie ![]() pozostało - 3,6kg |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:37.