![]() |
#481 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dobry Fryzjer - Opole i okolice
Dziewczyny, kupiłam grupon na strzyżenie w Atelier Majer. Jestem z Krapkowic i nie do końca ogarniam gdzie jest mały rynek
![]() ![]()
![]() |
#482 |
Przyczajenie
|
Nie chcę wprowadzić w błąd, jeśli się mylę niech ktoś mnie poprawi...
Mijając conieco z prawej strony musisz pójść w stronę Pizza Hut, do pierwszej ulicy w prawo, dalej w górę, miniesz bank po prawej stronie, wejdziesz na mały rynek, w budynku naprzeciw kościoła salon fryzjerski.....To dosłownie kilkadziesiąt metrów od conieco. Niestety nic więcej nie wiem oprócz tego. Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#483 |
Zadomowienie
|
kierując się w stronę rynku po prawej masz conieco i zaraz za conieco skręcasz w prawo i idziesz prosto.jest tam siedziba straży miejskiej
![]()
Mój pazukrowy wątek ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=358915 Mój photoblog : www.photoblog.pl/natiinails ![]() http://s1.suwaczek.com/200712273438.png Walczę ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/18edb6a478.png |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#484 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#485 |
Przyczajenie
|
cześć dziewczyny
w Opolu mieszkam tylko jako studentka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#486 |
Raczkowanie
|
hej, ja byłam ostatnio w Atelier i co prawda tanio nie jest, ale na prawdę bardzo jestem zadowolona ze ścięcia. wszystko pięknie wycieniowane, włosy się super układają same
![]() oprócz tego kiedyś też byłam w Metamorfozie na Ozimskiej i też mi się podobało (choć nie aż tak) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#487 |
Przyczajenie
|
Witam wszystkich ciepło w ten mroźny wieczór. Czy wiadomo komuś gdzie przeniosła się Pani Sabina z De Legge??? Moja ulubiona i najlepsza fryzjerka u jakiej byłam!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#488 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny, ja ciągle szukam swojego fryzjera.Byłam juz w kilku salonach, ale nadal żaden fryzjer mneiu nie zachwycił.Na początku Mirek z ul. ścigiennego, profesjonalnie i było by ok i pewnie nadal bym tam chodziła, ale raz sie zawiodłam i nie uzyskałam zamierzonego efektu.chaiałm miec średni brąz z blond pasemkami, ale takimi widocznymi.Efekt wyszedł, że miałąm brąz ciemny i jasny na sobie.poszłam na niemodlińską koło domków jednorodzinnych , przy ulicy zaraz nie pamiętam nazwy i wyszłam z płaczem.miałam jakies plany na tej mojej głowie.Różne odcienie wyszły. Na osmańczyka w angelice bez rewelacji no i tak krąże
![]() teraz zamierzam pójść do "en vogue" na kośnego, ale szukam jakiejś opinii o tym salonie, ktoś coś słyszał? pozdrawiam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#489 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#490 |
Przyczajenie
|
To fajnie
![]() ![]() dam znać czy byłam zadowolona, mam nadzieje, że znajdę tam wreszcie swojego fryzjera ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#491 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#492 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, ja z takim zapytaniem: który salon w Opolu pracuje na farbach Goldwell Colorance
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#493 |
Zakorzenienie
|
Nie ten wątek, ale nie znalazłam innego, na którym wypowiadałyby się osoby z Opola dość regularnie, więc jednak zadaję pytanie tutaj: czy ktoś zna dobrego szewca w Opolu, który wykonuje różne bajery związane z butami, poza takimi standardowymi? Np. wszycie po boku wkładek do za luźnego buta, który specjalnymi pastami/gumami i farbami niweluje jakieś przetarcia płytsze i głębsze lub do kruchej podeszwy "dopicuje" dodatkową?
![]() ![]()
![]() |
#494 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#495 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#496 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#497 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#498 |
Raczkowanie
|
Ja polecam salon Manufaqtura w Opolu. Wchodzi się na górę po schodkach w kamienicy na Krakowskiej. Nad Orbisem (biuro podróży). Polecam pana Mirka. Człowiek zna się tym co robi i widać, że to jego pasja. Fajna atmosfera, strzyżenie i koloryzacja. Jestem mega pozytywnie zaskoczona. Dziewczyna obok miała robione trwałe prostowanie włosów.
http://www.manufaqtura.pl/ Byłam też w metamorfozie. Fryzura ok, ale wszyscy pracownicy salonu strasznie się przylizują. Są sztucznie mili. Czułam się nieswojo. Poza tym trochę za drogo. Lovely Look też nie polecam. Byłam jakoś rok temu. Masakra. Na szybko, byle tylko zbyć klienta. Polecam Manufaqturę.
Zapuszczam włosy... Niech one wreszcie urosną długie! ![]() ZDROWE ODŻYWIANIE! Postanawiam: - nie jeść chipsów - ograniczać słodycze - nie jeść zupek chińskich - nie jeść frytek - ograniczać jedzenie fast-foodów |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#499 |
Przyczajenie
|
Witam dziewczyny
![]() Czytam ten watek już od bardzo dawna, sama potrzebuję pomocy więc specjalnie założyłam dzisiaj konto. Czy znacie jakiegoś fryzjera, który dobrze robi ombre hair w Opolu? |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#500 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dobry Fryzjer - Opole
Ja jeśli chodzi o Metamorfozę to mam podzielone zdanie.. Byłam dosłownie trzy razy (dwa razy u pani Iwony) i tylko za pierwszym razem byłam zachwycona. Nie wiem, ale ostatnia moja wizyta była bardzo rozczarowująca.. podcięła mi tylko końcówki i wyrównała grzywkę.. więc za tą usługę to mogłam pójść do tańszej fryzjerki. Chciałam odmiany, ale pani Iwona przekonała mnie, że taka fryzura jaką mam jest ok. No nic.. Trzeba będzie się rozejrzeć za innym fryzjerem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#501 |
Zakorzenienie
|
Co do ombre to już dawno nie modne, niszczy włosy i u Majera na pewno nie zrobią, bo jak wymówiłam 2 razy ten zwrot to pani nie wiedziała o co chodzi
![]()
![]() |
#502 |
Zakorzenienie
|
Wypróbowałam Manufaqturę i mam kilka przemyśleń.
Na plus: + naprawdę dobre cięcie, włosy świetnie się układają + bez komentarzy fryzjera, bez podlizywania się, bez krytycznych uwag na temat włosów + przyjemny salon, obsługa Na minus - fryzjer i uczennice palące - co niestety mi osobiście przeszkadzało, bo zapach tytoniu na ich rękach blisko mojej twarzy - nie do końca podobała mi się wizja i fryzura końcowa zaproponowana przez fryzjera, ale to może i moja wina, bo zgodziłam się na taki eksperyment. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#503 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny, szukam dobrego fryzjera w okolicach opola który pomoże ujarzmić mi moje włosy. Mam je dość podatne na kręcenia póki co żaden fryzjer nie potrafił mi ściąć ich tak, żeby się ładnie ukadały (nie licząc prostownicy). Boję się pójść do pierwszego lepszego fryzjera bo dość długo zapuszczałam włosy i chciałbym żeby były jak najbardziej naturalne...
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#504 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#505 |
Raczkowanie
|
Witam, czy ktoś był w salonie Kasi koryzmy? do kogo mozna się tam zgłosić żeby dobrze ściął warstwowo włosy do ramion?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#506 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Słuchajcie, na sweetdealu jest teraz taka oferta: http://www.sweetdeal.pl/deal/Opole/8...e=facebook.com Zastanawiam się nad kupnem tego, ale nie tylko, bo bardziej niż na pasemkach/refleksach zależy mi na 1 kolorze. Po prostu szukam nowego dobrego fryzjera w Opolu na strzyżenie + farbowanie ![]() Możecie powiedzieć coś o salonie Studio Urody LAURENT na Kościuszki 35 w Opolu? Przeszukałam wątek i dziewczyny pisały, ale kilka lat temu i z tego co wywnioskowałam wtedy mieli lokal koło hotelu Piast ![]() Będę wdzięczna za odpowiedzi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#507 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
daj znać jak było w Laurent ---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ---------- Chciałam jeszcze napisać że dzis mam wizytę w salonie Katarzyny Koryzma. Dam znać moze nawet wrzucę fotki przed i po. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#508 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja polecam Laurenta ![]() W szczególności Pania Karoline! ja kiedys tez miałam kupon na strzyzenie i chciałam tez farbowanie więc poszli mi na reke i pozwolili mi dopłacic do farbowania(odrosty) z rożnica warości tego Vouchera nie pamietam ile dokladnie ale wyszlo b.atrakcyjnie. Tylko trzeba uprzedzic przy rezerwacji terminu
![]() |
![]() |
#509 |
Rozeznanie
|
Kurcze nie ma żadnego faworyta wśród fryzjerów w Opolu? Kogo tak naprawdę polecacie - nie wierzę że nie ma jakiegoś brylancika wśród reszty szaraków- pozujących na fryzjerów stylistów.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#510 |
Przyczajenie
|
Po raz kolejny polecę De Legge na Ozimskiej. Kilka razy sprawdzałam inne miejsca ale zawsze tam wracałam i nigdy się nie zawiodłam. Wnętrze, fryzjerzy, podejście do klienta, efekt... wszystko jest na plus.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:56.