|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
| Pokaż wyniki sondy: Kolejna część naszego mamusiowego wątku dobiega końca, zapraszam wiec do głosowania | |||
| Raczkuję coraz szybciej, mam zęby takie ostre, mamusiu popatrz tylko, jak ja cudownie rosnę. |
|
4 | 6,90% |
| Raczkuję i siadam, i zęby mam dwa i z nimi wyruszam na podbój świata! |
|
1 | 1,72% |
| Mam trzy zęby, chodze raczkiem, jestem dużym niemowlaczkiem. |
|
8 | 13,79% |
| U boku swej mamy, lecz już na czworakach, wyruszyć zamierzam na podbój Wszechświata. |
|
6 | 10,34% |
| Glutenu jedzenie i próby stawania to naszych bobasów codzienne zmagania. |
|
1 | 1,72% |
| Już za chwilę, za troszeczkę, zdmuchną dzieci na torciku pierwszą świeczkę. |
|
11 | 18,97% |
| Raczkowanie nam nie straszne, czekaj mamo jak ja chodzić zacznę! |
|
1 | 1,72% |
| Bose stópki, gołe główki i nie straszne nam docinki pani staruszki |
|
1 | 1,72% |
| Roczki świętujemy, mamy na krok nie odstępujemy-zębami gryziemy, w świat sami niedługo pójdziemy |
|
0 | 0% |
| Pierwsze piegi na małych noskach, ach jakże słoneczna jest ta wiosna |
|
1 | 1,72% |
| Codziennie nowe powody do dumy, letnie bobasy i ich mamy-kuny |
|
11 | 18,97% |
| Mamo,mamo Ja już stoję i niczego się nie boję |
|
8 | 13,79% |
| Mam już ząbki, stoję ładnie i biorę to co popadnie. |
|
2 | 3,45% |
| Ząbki dają się we znaki, bo my fajne wakacyjne dzieciaki. |
|
0 | 0% |
| Żegnam zimę, witam wiosnę bo Ja szybko przecież rosnę. |
|
3 | 5,17% |
| Głosujący: 58. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1651 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: W końcu wiosna wyczekana - cieszy się każdy bobas i jego mama. Mamusie VII - VI
Dzień dobry
![]() Madziak - sto lat To musiała być ciąża urojona, bo już w niej nie jestem Sorki dziewczynki, wybaczycie paskudny żart?
........................ Edytowane przez brumek Czas edycji: 2012-04-01 o 12:18 |
|
|
|
#1652 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: W końcu wiosna wyczekana - cieszy się każdy bobas i jego mama. Mamusie VII - VI
Madzia wszystkiego naj z okazji urodzinek..... spelnienia marzen
Cytat:
Jestem tu dzieki Tobie ![]() Najpierw jak przeczytalam to bylam w szoku ... pozytywnie oczywiscie a potem stwierdzilam ze to zart z okazji 1 kwietnia ![]() Dziekuje dzieki Chrzciny dopiero 20 maja ale juz przynamniej mamy z glowy te nauki Dzien dobry U nas za oknem sloneczko swieci ale jest zimno
|
|
|
|
|
#1653 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Monia ja na nauki nie chodziłam, tylko chrzestni rodzice |
|
|
|
|
#1654 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A męża na co nabrałaś?
|
|
#1655 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1656 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mam nadzieje, że Cię broń boże nie uraziłam
|
|
#1657 |
|
Zadomowienie
|
Witom Wos Dziołchy
Z Krystianka zrobił sie Jęczysław Straszny idzie drugi ząbek i do tego ma katar ![]() Ale jest też dobra wiadomość moje dziecko raczkuje Madzia sto lat Madziulka mój dziec pije po 180 mm x 3 i mnie wydaje sie to troche za dużo ![]() Wodaqua duomox brałam w szpitalu po porodzie ale przy augumentinie pediatra nie pozwoliła karmić ![]() Brumek eeee za spokojnie to napisałaś ![]() Iustynka ja miałam ospe dwa lata temu na Walentynki dorośli strasznie ja przechodzą Oliweczka ten lekarz mam nadzieje że już zmieniłaś dziada Mój Tż nie chce drugiego dziecka pozostaje mi liczyć na wpadke ![]() Więcej nie pamiętam co komu miałam pisać
|
|
|
|
#1658 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny przepraszam,że tak męczę ale możecie ?? klik
|
|
|
|
#1659 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1660 |
|
Rozeznanie
|
Pisz, przypominaj się, męcz
Za każdym razem jak tylko piszesz z przyjemnością klikam![]() Jestem dzisiaj rozdarta Z chwili na chwilę zmieniam zdanie i nie mogę się zdecydować. A wszystko przez tą głupią pogodę Dzisiaj jedna z moich cioć wyprawia urodzinki, będzie całą rodzinka, moja mama, mój dziadek, któy już dawno ALi nie widział. Ale to ok 80km ode mnie i nie moge się ciągle zdecydować czy jechać czy nie. bardzo bym chciała, ale przeraża mnie myśl, że wyjade w słońcu a za chwilę będę w śnieżyce poginać. Poza tym jutro już znowu kurs więc dobrze by było spędziać resztę dnia spokojnie w domku a nie w rozjazdach. Ach baba.....zdecydować się nie umieEdytowane przez alibany Czas edycji: 2012-04-01 o 12:35 |
|
|
|
#1661 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. Już ją lubię 3. Przyjedź. Specjalnie urządzimy bańkowanie, żeby Ci minkę zaprezentowac ![]() 4. Nic. Nie zdążyłam, bo minut po północy mnie ubiegł Zamknął laptopa i powiedział "No, to koniec pracy ns ten weekend". Ja mówię "chyba na dziś?" (co i tak jest dla niego diabelnie wcześnie). "Nieeee, na weekend". I zaczął się chichrać. Po czym otworzył kompa i pracował dalej ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() klask i:A katar sio! Męcz, bo to działa ![]() Lili za rzadko przypomina. Cytat:
|
|
#1662 |
|
Zakorzenienie
|
"...- Taki jest los kobiety. Musisz ugotować obiad z tego, co masz w kuchni. Musisz nauczyć się udawać podniecenie. To akt, pozwól, że Ci powiem, samczy akt. A gdy dojdziesz do perfekcji jesteś już stara. Młodość wyparowuje jak rosa, która rodzi się rano, a ginie po południu."
|
|
|
|
#1663 |
|
Zakorzenienie
|
no cos mi nie dodało posta z komorki
u nas nieprimaaprilisowo. kinga ma jelitowke. od wczoraj po obiedzie wymiotuje co posiłek. teraz dopiero, po zastrzyku, przestała... ma gorączke i robi wielkie sluzowe kupy. jesc nie bardzo chce. na szczescei lyka leki i wypila gastrolit. ciagle spi. martwie sie... |
|
|
|
#1664 | ||
|
Wtajemniczenie
|
wierze
Cytat:
Cytat:
W pierwszej chwili mnie nabralas ale pozniej spojrzalam na zegarek i stwierdzilam ze w PL jest juz po polnocy i prima aprillisTrzymajcie kciuki baby, lece do ksiedza zaraz po zgode na chrzciny w innej parafi. Wczoraj jak dzwonilam do niego to mnie tak przez telefon przemaglowal i sie dzis boje troche co bedzie. Edytowane przez Stronczek27 Czas edycji: 2012-04-01 o 13:12 |
||
|
|
|
#1665 | |
|
Zakorzenienie
|
Nie umiem się narzucać
Dziewczyny KLIKAJCIE na mój banerek proszę ---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ---------- Cytat:
Ja w ogóle nie skojarzyłam, że może to być związane z prima aprilis Siostra też mnie mega rano nabrała ![]() Ja to jestem taka łatwowierna Będzie dobrze, zbajeruj go
|
|
|
|
|
#1666 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
O kurczaki! Niech szybko wraca do zdrówka!!!! Trzymajcie się! Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#1667 | ||||
|
Zadomowienie
|
Ja tam wierzę i życzę wszystkiego najlepszego!
)Cytat:
Cytat:
![]() Jego też dopadła Jęczysława Marudella? Oby ząbek szybko wykiełkował. Katar pewnie minie wraz z pojawieniem się białego potwora. (przynajmniej u Nas tak ostatnio było)Cytat:
![]() Cytat:
![]() Pamiętam, że rok temu tż był na wyjeździe i przez telefon nabrałam go, że znalazłam małego koteczka i mam nadzieję, że nie ma nic przeciwko bo mam zamiar go zatrzymać. Zważywszy na moją ciążę i wielkiego psa w domu myślałam, że ta wiadomość zetnie go z nóg , ale o dziwo potulnie się zgodził. )
|
||||
|
|
|
#1668 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Mam wiadomość od Iustyny. Niestety z Zuzą są w szpitalu. Mała musi mieć jakieś badania, bo przeszło jej na oskrzela. Z tego co pisze, do środy tam póki co zostaną.
|
|
|
|
#1669 | |
|
Wtajemniczenie
|
ja tam sie będę narzucać
moze cos w końcu wygramprzeciesz jestem wśród swoich nie w gościnie ![]() ---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ---------- Cytat:
![]() dużo zdrówka Zuziu |
|
|
|
|
#1670 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1671 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie martw się, na pewno szybko przejdzie. Ważne, że już jesteście pod opieką Cytat:
![]() I widzisz, zadziałało ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Myślami jestem z Wami.
|
|
#1672 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"...- Taki jest los kobiety. Musisz ugotować obiad z tego, co masz w kuchni. Musisz nauczyć się udawać podniecenie. To akt, pozwól, że Ci powiem, samczy akt. A gdy dojdziesz do perfekcji jesteś już stara. Młodość wyparowuje jak rosa, która rodzi się rano, a ginie po południu."
|
|
|
|
|
#1673 |
|
Zakorzenienie
|
Zdrówka dla Zuzi i Kingii, biedne dzieciaki.
Marinko doszedł do Ciebie wózek już?
|
#1674 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1675 |
|
Raczkowanie
|
Hey hey
jestem podczytuje klikam na wasze mango papaje pomarancze mandarynki ![]() czytam ile chorowitków rety dla wszystkich zdrówka kciuki niech ta przejsciowa pogoda sie wreszcie skonczy Iustyna kciuki mocno dla Zuzi zdrówka trzymajcie się! |
|
|
|
#1676 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
biedna zuza. ciekawe jak Kuba.a ja tak na szybko przybieglam wam sie pochwalic, Szymula zaczal chodzic!!!!! no i zycze chorowitkom zdrowka, a dla solenizantow sto lat!!!!
|
|
|
#1677 |
|
Wtajemniczenie
|
Zuzia i Kingusia zdrowia dziewczynki! A Waszym mamom duzo cierpliwosci!
Kajool brawa dla Szymka! Nastepny piechur, w szoku jestem |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1678 |
|
Raczkowanie
|
Eweeve Marysia super! wiedziałam ma najlepszego styliste fryzur w kieleckim
![]() AgaGuernsey Antoś super stoi i w wózeczkuStronczek no Wiki coraz doroślejsza fajnie wcina już chrupy Madzia u was też chrupki sweetowe Lili no wreszcie Radek! a wlasnie miałam wam pisać tobie i Pati że może pokazałybyście swoje pociechy bo nie widzialam jeszcze![]() Pati Marudo moja a Ty moze tez kiedys pokażesz Sarenke?Agadus jeśli Ty masz taka piękną urode w avatarze to wyobrazam sobie ze masz pieknecóreczki Zaneta Emili ma piękne zdjęcia wodaqua słodziaczek blond Brumek najsmaczniejsze glutenowanie ![]() a w info nie wierzyłam od pierwszej wiadomości no to się naoglądalam zdjęć |
|
|
|
#1679 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i dziewczyny proszę o glosy bo spadam
|
|
|
|
|
#1680 |
|
Rozeznanie
|
Ale się porobiło
Zuza zdrówka!! iustyna dużo sił w tym ciężkim dla Was okresie!!! dla Szymonka za chodzenie!!!
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:41.

Poinformowałam że używam plastrów bardziej ze względu na niego niż na siebie, bo rodzeństwo mało młodsze dla Julka by się przydało a nie potem dwóch takich jedynaków.Przepraszam, że tak się Wam "wylewam".

mam nadzieje że już zmieniłaś dziada 

Zamknął laptopa i powiedział "No, to koniec pracy ns ten weekend". Ja mówię "chyba na dziś?" (co i tak jest dla niego diabelnie wcześnie). "Nieeee, na weekend". I zaczął się chichrać. Po czym otworzył kompa i pracował dalej 
klask i:

W pierwszej chwili mnie nabralas ale pozniej spojrzalam na zegarek i stwierdzilam ze w PL jest juz po polnocy i prima aprillis

Będzie dobrze, zbajeruj go
Oby ząbek szybko wykiełkował.