![]() |
#391 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Luty - Cynaamonka - Minerały Givenchy Phenome Dior Mexx
![]() |
#392 | |
Wtajemniczenie
Przekupka: 81 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
Za to fioletowych cieni mam od groma, brązów zresztą też i kilka rozświetlających również ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#393 |
Zakorzenienie
|
ok i tego różu kolorki
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#394 |
Wtajemniczenie
|
hej
![]() mam nadzieje, że uda nam się już dopiąć wymiankę. Mam obie probeczki perfum. Wiec moze tak, ja bym Ci odlalac troche hydrolatu rozanego (ustalimy ile) + na sprobowanie lipowego, do tego escada i island + 2 probki w pudeleczkach blot z mazidel za probki : cień Joy z Holiday Wishes, morela/złoto cień Copse z Glacial Grove cień Fairy z Sugarplums cień Unlucky z Friday 13th cień Skeptic z Friday 13th - Meow Cosmetics sampel różu Petite Fleur - probka baleriny - roz swagger co uwazasz? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#395 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#398 |
Zadomowienie
|
hydrolat za ten róż : Róż Maybe Baby ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#399 |
Zakorzenienie
|
Kurcze masz wiele śliczności ale co lepsze "kąski" już się rozeszły
![]() i jakoś nic za pędzel nie mogę wypatrzeć . Bedę zaglądać jeśli planujesz dokładki ? Pozdrawiam ciepło ![]() Ania
![]() |
#401 |
Zadomowienie
|
Mogłabym oddać
DAX Perfecta serum koncentrat do szybkiego wypełnienia i podniesienia biustu (150 ml, zostało ok. 50%, data ważności 10/12) EVOCO BEAUTY&TECHNOLOGY Anty-cellulite serum with guarana, L-carnitine, Herba Centella Asiatica (ok. 60 % z 200 ml, data ważności 4/2012) SORAYA Summer slim, balsam ujędrniający z białą herbatą (nowy, 200 ml, data ważności 03/12) za peeling wulkaniczny i odsypki MAC.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#402 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Róże: Sweetscente seduction Blusche petal Meow Harlot (brzoskwinia) Lumiere Mauvelicious EDM Like Lady Bird Lake Meow Flirt (boski!) Fioletowe cienie Sweetscents Lavender Shimmer Lily Lolo Parma Violet EDM Rock Anthem Meow Grim reaper Bare Minerals Myth Rozświetlające Meow Crystallofolia (proszek żółty, rożświetla na biel z kremowym połyskiem, nie jest żółty po roztarciu - świetnie odświeża spojrzenie, ale nadaje się raczej do kącików niż pod łuk) Meow Frost Flower (jak wyżej, ale nieco bardziej żółty) Bare Minerals iskrząca biel (słoiczek z zestawu, nie ma nazwy kolor) Meow Dr ZhiCato Meow Traci L. Meow Silk Ice Silk Naturals Sonic Szarości EDM Weeping Willow Brązy EDM Funnel Cake Silk Naturas Mwahahaha (limitowanka, już niedostępny, nie znajdziesz swatchy; to złocisty brąz A teraz cała gama cieni, które są szaro-brązowe, takie wielowymiarowe, jak to minerały Meow Hot Toddy Meow Holiday Spirit Meow Thicket Meow Magic Meow Merriment EDM Hipster JHippo EDM WIld FLowers Voila! ![]() ---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#403 |
Zakorzenienie
|
ojejku dziękuje pięknie za takie rozpisanie wszystkiego a powiedz mi to jest w takich wreczkach strunowych czy w takich pudełeczkach małych ookrąglutkich to się chyba nazywa sampel?
![]() i co Ci się jeszcze podoba u mnie, ta spódnica tylko? ![]() ![]() ![]() jeszcze raz bardzo dziękuje ![]()
![]() |
#404 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wpisuję ilości jakie mam -pełen słoiczek oznacza, że wystarczy Ci na tyle ile chcesz, woreczek wystarcza różu na 30 zastosowań, cienia pewnie na 10. Z Meow mam wszystko w woreczkach strunowych oryginalnych, jeden kosztuje 1$ Róże: Sweetscente seduction Pełen słoiczek Blusche petal woreczek Meow Harlot (brzoskwinia) Lumiere Mauvelicious woreczek, dużo w nim EDM Like Lady Bird Lake woreczek Meow Flirt (boski!) Fioletowe cienie Sweetscents Lavender Shimmer duży woreczek Lily Lolo Parma Violet ok 1/2 słoiczka EDM Rock Anthem duży woreczek Meow Grim reaper Bare Minerals Myth mam cały słoiczek 2,5g w nim 3/4 zawartości, mogę oddać cały albo odsypać część Rozświetlające Meow Crystallofolia (proszek żółty, rożświetla na biel z kremowym połyskiem, nie jest żółty po roztarciu - świetnie odświeża spojrzenie, ale nadaje się raczej do kącików niż pod łuk) Meow Frost Flower (jak wyżej, ale nieco bardziej żółty) Bare Minerals iskrząca biel (słoiczek z zestawu, nie ma nazwy kolor) cały słoiczek 5ml Meow Dr ZhiCato Meow Traci L. Meow Silk Ice Silk Naturals Sonic woreczek, niewielka ilość Szarości EDM Weeping Willow mały woreczek Brązy EDM Funnel Cake pełen słoiczek 5ml Silk Naturas Mwahahaha (limitowanka, już niedostępny, nie znajdziesz swatchy; to złocisty brąz mały woreczek A teraz cała gama cieni, które są szaro-brązowe, takie wielowymiarowe, jak to minerały Meow Hot Toddy Meow Holiday Spirit Meow Thicket Meow Magic Meow Merriment EDM Hipster JHippo mały woreczek EDM WIld FLowers mały woreczek, ale mogę dać więcej U Ciebie oprócz spódnicy wpadł mi jeszcze w oko ten niebieski sweterek |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#405 |
Zakorzenienie
|
hej piękna
![]() wiesz co no poodoba mi się już Ci piszę co ![]() Sweetscente seduction Pełen słoiczek Blusche petal woreczek Meow Flirt (boski!) a z tego zdjęcia kusi mnie ten cookie sheet ![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1330378305 z cieni Lily Lolo Parma Violet ok 1/2 słoiczka Bare Minerals Myth Bare Minerals iskrząca biel Meow Traci L. EDM Weeping Willow mały woreczek Silk Naturas Mwahahaha (limitowanka, już niedostępny, nie znajdziesz swatchy; to złocisty brąz mały woreczek EDM Funnel Cake pełen słoiczek 5ml Meow Merriment Meow Thicket Meow Holiday Spirit te mi się podobają ![]()
![]() |
#406 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#409 |
Zakorzenienie
|
oj za ten sweterek to może całego różu nie będę brała, bo nawet sama się zastanawiam, czy chcę go oddać
![]() ewentualnie a za tą bluzeczkę słodką z kokardkami byłabyś skłonna oddać rozświetlacz inaka (kompletnie o nim zapomniałam), pędzel EDM i paletkę korektorów z oriflame? jak coś dobierz sobie coś jeszcze ![]()
![]() |
#410 |
after hours
|
hej, wybacz, że tak późno odpisuję - problemy ze swobodnym dostępem do sieci.
byłaś zainteresowana mgiełką do włosów MOP, niestety, ja u Ciebie niczego nie wypatrzyłam dla siebie, ewentualnie Ipodem byłabym zainteresowana, ale to zdecydowanie za dużo za mgiełkę. pozdrawiam ![]()
![]() |
#411 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#412 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie za maseczkę TBS na wągry?
![]() |
#413 |
Zadomowienie
|
Skusiłabym się na tusz Deborah i mydełko Phenome. Zajrzyj w moje wątki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#414 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Marzec YSL baby doll, Kenzo Jungle, Nyx, Yves rocher
Jeśli oddasz mi za to wszystko spódnicę i sweterek to chętnie dołożę Ci jeszcze sporą odsypkę Cookie Sheet ![]() zostańmy przy tym ![]() wiesz co w sumie zostańmy przy spódnicy i sweterku za tamte rzeczy i sporą tak jak napisałaś odsyp sporo tego cookie sheet a ile miałaś na myśli żeby odsypać? ![]() rozświetlacz mnie kusi, ale w sumie mam trądzik i chyba nie zbyt mi pasuje a chciałam kości policzkowe podkreslić trochę
![]() |
#415 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie?
Maseczka przeciwwągrowa The Face Shop Black Head Ex, nowa, Tuba oczyszczającego żelu Sanoflore Mydło Aleppo 3-5% oleju laurowego z Organique (50g) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#416 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ---------- Przykro mi, ale niestety nic ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#417 |
Zakorzenienie
Przekupka: 163 pkt / 100% pozyt.
|
znajdziesz coś u mnie za:
Rozświetlacz mineralny australijskiej ekologicznej i wegańskiej marki INIKA, oraz żel Sanoflore?
![]() |
![]() |
#418 |
Wtajemniczenie
|
Z kosmetyków nic nie widzę dla siebie, z ciuszków kilka - m.in tunika nude i biała bluzka w paseczki, koszulowa z falbankami - czy to by Cię ewentualnie interesowało?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#419 |
Zakorzenienie
Przekupka: 163 pkt / 100% pozyt.
|
z chęcią wymieniam ciuszki również na kosmetyki
![]() tylko prosiłabym o podanie opisów lub linków do tych rzeczy, które wpadły Ci w oko ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:09.