Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część VII - Strona 70 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-01, 15:15   #2071
pumas
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część VII

Phdwao, co to za aparat wymyśliłaś??? Ja jestem z mojego super zadowolona - jeszcze jak opanuję manual, to już w ogole... na razie się jeszcze do niego nawet nie zabrałam hehe.

Houserka, no jakiś czas temu, ostatnią może tydzień temu
pumas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-01, 15:16   #2072
phdwao
Zakorzenienie

dziewczyny podoba sie Wam taki zestaw pościeli??
http://allegro.pl/mamo-tato-15-cz-po...218431882.html
phdwao jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-01, 15:17   #2073
hanjah
Zakorzenienie

Hej
Widać że pogoda mało wiosenna bo dziś też ładnie popisałyście

A my byliśmy na carboocie. Ciuszków nie kupiliśmy (poza jednymi śpiochami dla Dorotki), za to udało mi się wypatrzeć nowiutki robot kuchenny Moulinex za całe 5 funtów Cieszę się jak głupia, bo już dawno chciałam coś takiego mieć, ale że na taką okazję trafię to się nie spodziewałam Rzeczywiście wszystko nowe, nawet obklejone dla zabezpieczenia, tylko karton zakurzony Zdjęcie z kartonu właśnie

I jeszcze pokażę Wam moje wczorajsze zakupy: kapcioszki i szlafrok.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg SDC19022.jpg (60,3 KB, 45 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SDC19023.jpg (68,4 KB, 40 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SDC19025.jpg (65,0 KB, 49 załadowań)
hanjah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-01, 15:19   #2074
depoison
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Paula SHIN Pokaż wiadomość
Nie podoba mi sie to
Kocham czytac ksiazki. Mam jednego ebooka i nie potrafie tego czytac.
ale gdzie Ty masz tego jednego ebooka? na kompie? bo jak tak (i czytasz na monitorze) to naprawdę nie ma porównania.
Cytat:
Napisane przez Mandragorrka Pokaż wiadomość
Moja koleżanka ma jakiegoś kindla i jest zachwycona. Mnie to osobiście nie przekonuje. Wolę papierowe książki.
woleć, to ja też wolę.
Niech potwierdzeniem będzie te 2 tysiące woluminów (moich! mężowskiej biblioteki nie liczę), które spoglądają na mnie z regału naprzeciwko
Ale czynnik przecież nie musi być "zamiast" - może (i najczęściej jest) "obok". Mam właśnie kindla i wprost go uwielbiam, choc w domu czytam głównie papierowe książki.
Ale:
wychodząc do lekarza zabieram czytnik. Bo już ze dwa razy zdarzyło mi się wziąć książkę (do końca miałam, powiedzmy, 150 stron), na miejscu okazuje się, że jest poślizg, książkę kończę wcześniej, niż wchodzę do gabinetu i co? i siedzę jak jakaś pipa, mogąc sobie najwyżej ulotki poprzeglądać (a na czytniku ma się zazwyczaj kilkadziesiąt pozycji).
Albo:
jedziemy z mężem na wakacje. Na ogół na 10-14 dni. Ja bez względu na ilość wrażeń wprost chora jestem, jeśli godzinkę-dwie dziennie nie poczytam. Ile musiałabym brać książek na wyjazd? Ze cztery po pięćset stron. Ile to waży i zajmuje miejsca w bagażu mówić chyba nie muszę.
Albo:
często zdarza mi się pożyczyć od kogoś książkę. Ponieważ nie jest moja i bardziej o nią dbam, nie będę jej ze sobą targać po metrach, parkach czy kawiarniach. Wtedy znów biorę czytnik.

Ogólnie kindle jest czymś, co noszę na stałe w torebce, za to prawie nigdy nie używam w domu. Molom książkowym naprawdę polecam

Cytat:
Napisane przez Ando Pokaż wiadomość
Tez nie lubie ebookow. Meczace jest czytanie z monitora, i niewygodne, chyba ze sie pada, ale i tak wole ksiazke
W tej ciazy przeczytalam juz chyba z metr literatury :P (jak polozyc ksiazka na ksiazce)
z monitora (laptopa/kompa) tak, z monitora czytnika - nie, nie jest męczące. To jest zupełnie inny rodzaj wyświetlacza

Le roi est mort, vive le... reine!

depoison jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-01, 15:20   #2075
phdwao
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pumas Pokaż wiadomość
Phdwao, co to za aparat wymyśliłaś??? Ja jestem z mojego super zadowolona - jeszcze jak opanuję manual, to już w ogole... na razie się jeszcze do niego nawet nie zabrałam hehe.

Houserka, no jakiś czas temu, ostatnią może tydzień temu
FUJI F550 EXR ponoc ma dobre parametry jak na kompaktowy
Stary 2012-04-01, 15:21   #2076
Ando
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez nicki86 Pokaż wiadomość
Ando, chcesz w tyłek??
Po co Ty w ogole takie rzeczy czytasz...
Chociaż nie idzie u Ciebie wszysto standardowo to Twój dzidziulek dzielnie się trzyma, a Ty zamiast zadręczać się lepiej o niego dbaj... włącz sobie jakiś ciekawy film, najlepiej odmóżdzającą komedię która poprawi Ci humor i zjedz sobie coś pysznego

na razie gram w odmozdzajacego pasjansa :P
..ale jak sie tyle lezy samemu to nie da sie nie myslec...zwlaszcza jak cie zaczyna cos strzykac...
Ando jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-01, 15:21   #2077
anna99302
Zadomowienie

Cieszę się, że Was wszystkie rozbawił mój sen sama się do teraz śmieję z teg

Cytat:
Napisane przez Mandragorrka Pokaż wiadomość
Właśnie przełączyłam, ale to już końcówka...
OMG sześcioraczki Z bliźniakami jest dużo roboty, a co dopiero przy szóstce.
A jakie one były maleńkie jak się urodziły...
Nieźle z tym sześcioraczkami, co?? ale mieli kupę osób do pomocy! i mąż podwiązal sobie jajca żeby nie mieli więcej...

Cytat:
Napisane przez ajka89 Pokaż wiadomość
W sumie to masz racje, ale mnie aż trzęsie jak sobie pomyślę, że mam mieć brudną toaletę zanim on się domyśli, że trzeba ja umyć. Co jak co..ale na temat czystości w łazience, to ja jestem uczulona.

Zjadałam prawie całą czekoladę To już druga w tym tygodniu...a jutro będzie ważenie u położnej ciekawa jestem ile przytyłam od 8 marca
Swoją droga to niesamowite, że chłopy jakby mieszkały same, to by zawsze mieli brudne kible, nie?? dla nich łazienka w domu myje się sama!

Cytat:
Napisane przez branzoletka Pokaż wiadomość
Ja się tylko przywitam i będe sobie podczytywać, bo na pisanie nie mam weny narazie.
Pięknie się dzień zaczął i tż musiał wszystko sp....ć gdy pojechaliśmy do Tesco kupić coś dla bąbla Zachował się jak pięciolatek, usiadł na podłodze w ramach protestu, że on nie będzie stał i wybierał, bo się na tym nie zna a poza tym inne kobiety były tam same a nie z facetami i on by wolał w tym czasie pooglądać RTV i AGD ... Super, raz od stu lat się złożyło, że mamy czas dla siebie oboje w dobrych nastrojach a on potrzebował sobie pobyć sam wśród śrubek i innych męskich pierdół jakby ostatnio nie był tam często Wróciliśmy więc skłóceni ja zamknęłam się w sypialni i jak tak bardzo chciał być sobie sam, to niech se będzie ja posiedze na wizażyu i w tv też się dzieje.
No to piszcie ja sobie poczytam co u was
OO aż tak? no dorosły chlop i dziecko haha

Cytat:
ci faceci.
Mnie to tak wkurza to granie. Pare razy sie juz chcialam wyprowadzac z chaty... moj gra (gral? nie wiem jak teraz) calymi nocami (po pol roku awantur zrezygnowal z grania calą dobę...) a potem ledwo zyje i i tak pozytku z niego zadnego...I ciagle tylko slysze ze sie uwzielam i o co mi wogule chodzi...
Mam nadzieje ze w koncu z tego wyrosnie...

Wogule lubie poezje spiewana
W co gra? W playa?? Mój nocami ogląda NBA na żywo....o 2 sa mecze więc zarywa noc i potem jest nie do życia nastepnego dnia. jak mnie to wkurza jakby nie mógł powtórki obejrzeć?
anna99302 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-04-01, 15:23   #2078
Ando
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez hanjah Pokaż wiadomość
Hej

A my byliśmy na carboocie. Ciuszków nie kupiliśmy (poza jednymi śpiochami dla Dorotki), za to udało mi się wypatrzeć nowiutki robot kuchenny Moulinex za całe 5 funtów Cieszę się jak głupia, bo już dawno chciałam coś takiego mieć, ale że na taką okazję trafię to się nie spodziewałam Rzeczywiście wszystko nowe, nawet obklejone dla zabezpieczenia, tylko karton zakurzony Zdjęcie z kartonu właśnie

to rzeczywiscie niezle sie wam trafilo
na wyspach maja fajne rozwiazania.
Stary 2012-04-01, 15:25   #2079
ajka89
Zadomowienie

Cytat:
ajka nie dziwie się takiego kiepskiego kontaktu z siostrą... nie chce dać się lubić...
No właśnie czasami mam takie wrażenie, że ona specjalnie się przy mnie tak zachowuje, a w środku czuję zupełnie co innego..nie wiem, zobaczymy co to będzie, ale na razie nic dobrego to nie wróży.
Cytat:
kurcze - jakos sie dzis dziwnie czuje, troche mnie brzuch boli...
do tego naczytalam sie o przebiegu poronienia po 20 tygodniu i wlos mi sie zjezyl...
z jeednej str chce byc przygotowana na wszelka ewentualnosc, ale z drugiej...jak sie to czyta...to lepiej nie wiedziec...

---------- Dopisano o 16:04 ---------- Poprzedni post napisano o 16:01 ----------

oj, osiemnastki to istoty ktore powinno sie trzymac w zamknieciu :P

chyba jest po prostu zazdrosna
Hehe, ja się chyba zestarzałam, bo mi się wydawało, że ja jak miałam 18 lat to byłam jakaś mądrzejsza
Cytat:
Napisane przez cynamonowy_deser Pokaż wiadomość
http://allegro.pl/lozeczko-szuflada-...216876065.html

Witam wszystkie mamusie, od poniedziałku jestem na zwolnieniu lekarskim. Zaczęłam 25 tydzień ciąży A to łóżeczko jakie wybrałam wstępnie dla Adasia.
ładne to łóżeczko
Cytat:
Napisane przez phdwao Pokaż wiadomość
Podoba mi się, ale osobiście to szkoda mi kasy na takie zestaw. Część rzeczy pewnie nie byłaby przeze mnie używana.
ajka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-01, 15:26   #2080
phdwao
Zakorzenienie

Cytat:
Podoba mi się, ale osobiście to szkoda mi kasy na takie zestaw. Część rzeczy pewnie nie byłaby przeze mnie używana.
ja obyłabym sie bez tego baldachimu, a reszta to by mi sie przydała
Stary 2012-04-01, 15:30   #2081
anna99302
Zadomowienie

Cytat:
bez baldachimu siper
Cytat:
Hej

słodkie kapcioszki, jak to nowy robot za 5 funciakow tylko??
anna99302 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-01, 15:31   #2082
ajka89
Zadomowienie

Cytat:
ja obyłabym sie bez tego baldachimu, a reszta to by mi sie przydała
Tak teraz sobie czytam dokładnie, co się znajduję w zestawie, to nie jest wszystko z tego zdjęcia. Mamią oczy normalnie
Nie wiem, ja uważam, że bez części tych rzeczy można się spokojnie obejść, aczkolwiek wszystko razem wygląda bardzo ładnie. Ciekawe tylko jak z utrzymaniem w czystości
Stary 2012-04-01, 15:34   #2083
Ando
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez anna99302 Pokaż wiadomość
Swoją droga to niesamowite, że chłopy jakby mieszkały same, to by zawsze mieli brudne kible, nie?? dla nich łazienka w domu myje się sama!

OO aż tak? no dorosły chlop i dziecko haha

W co gra? W playa?? Mój nocami ogląda NBA na żywo....o 2 sa mecze więc zarywa noc i potem jest nie do życia nastepnego dnia. jak mnie to wkurza jakby nie mógł powtórki obejrzeć?
1. No-same same
Jak sie przestalam zajmowac domem i tz zaczal obrastac zwalami brudu to przejrzal na oczy :P
Bylam raz w swoim domu to tam wyglada jak w melinie. Dobrze ze nie musze na to patrzec na codzien i ze sie przeprowadzamy niedlugo bo ja tego sprzatac nie bede - o nie

2. Facecie sa dziwni. Ja wiem ze mozg inny, ze szufladki, itd no ale bez przesady - moj wszystko zwala na stres - ze musi odreagowac. Tyle ze wiecej odreagowuje niz sie zdarzy nastresowac w przerwach... :P

3. Ugania sie za jakimis krasnoludkami. Nie wnikam - nienawidze tego. Jak nie gra to forum gry, albo filmiki z gry, albo brelacje z rozgrywek w tej grze. i tak w kazdej wolnej chwili, przy czym cos takiego jak spedzanie czasu z dziecmi prawie nie istnialo do niedawna. boje sie myslec ile dzieciaki sie napatrza pod moja nieobecnosc...
Stary 2012-04-01, 15:35   #2084
phdwao
Zakorzenienie

Cytat:
Tak teraz sobie czytam dokładnie, co się znajduję w zestawie, to nie jest wszystko z tego zdjęcia. Mamią oczy normalnie
Nie wiem, ja uważam, że bez części tych rzeczy można się spokojnie obejść, aczkolwiek wszystko razem wygląda bardzo ładnie. Ciekawe tylko jak z utrzymaniem w czystości
noo to trzeba czytac co jest w zestawie, ja chce koldre i poduszke, na nie poszewki, przescieradlo, ochraniacz na szczeble, różek, falbanke maskująca, to by mi straczylo, ale nie ma takiego zestawu, trzebaby brac ten wiekszy
Stary 2012-04-01, 15:37   #2085
nicki86
Zadomowienie

A mi właśnie podoba się baldachim, do tego wziełabym ten przybornik, ochraniacz na łóżeczko, i pościel reszty nie potrzebowałabym... ale fakt że ładne
nicki86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-01, 15:37   #2086
Ando
Rozeznanie

Cytat:
No właśnie czasami mam takie wrażenie, że ona specjalnie się przy mnie tak zachowuje, a w środku czuję zupełnie co innego..nie wiem, zobaczymy co to będzie, ale na razie nic dobrego to nie wróży.

Hehe, ja się chyba zestarzałam, bo mi się wydawało, że ja jak miałam 18 lat to byłam jakaś mądrzejsza
Heh, tez uwazam ze bylam fajna i wogule wiele fajnych przezyc mam z tego okresu, ale jak siostra meza weszla w ten wiek to myslalam ze osiwieje, jak to to zaczelo pyskowac i sie rzucac z byle powodu...
Stary 2012-04-01, 15:39   #2087
ajka89
Zadomowienie

Cytat:
noo to trzeba czytac co jest w zestawie, ja chce koldre i poduszke, na nie poszewki, przescieradlo, ochraniacz na szczeble, różek, falbanke maskująca, to by mi straczylo, ale nie ma takiego zestawu, trzebaby brac ten wiekszy
Ja myślałam, że to wszystko z zdjęcia łącznie z koszem na pranie, karniszem na lampę itd, a tu niespodzianka
Stary 2012-04-01, 15:42   #2088
Ando
Rozeznanie

Tak mi sie przypomnial wyklad na temat roznic mozgow faceta i kobiety - po angielsku ale bardzo prostym jezykiem/. Polecam

http://www.youtube.com/watch?v=3XjUFYxSxDk

ja zawsze umieram ze smiechu jak go slucham
ale trafny trafny :P

Edytowane przez Ando
Czas edycji: 2012-04-01 o 15:44
Stary 2012-04-01, 15:43   #2089
Soleilka
Zakorzenienie

Cytat:
http://allegro.pl/lozeczko-szuflada-...216876065.html

Witam wszystkie mamusie, od poniedziałku jestem na zwolnieniu lekarskim. Zaczęłam 25 tydzień ciąży A to łóżeczko jakie wybrałam wstępnie dla Adasia.
Ładniutkie

I gratuluję
Cytat:
Mi się podoba, nawet z baldachimem Tylko cena mi się nie podoba

Bloguję
Soleilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-01, 15:44   #2090
ajka89
Zadomowienie

Cytat:
Heh, tez uwazam ze bylam fajna i wogule wiele fajnych przezyc mam z tego okresu, ale jak siostra meza weszla w ten wiek to myslalam ze osiwieje, jak to to zaczelo pyskowac i sie rzucac z byle powodu...
Ja jakoś też wspominam ten okres strasznie dobrze. Z rodzicami też się w miarę dogadywałam. Ale wiele 18-stek tak ma, że załącza im się jakiś syndrom dorosłości i w każdej pyskówce ten sam argument: ja mam już 18 lat i jestem dorosła/y. Mogę robić co chcę. Pamiętam jak mój kuzynka tak rodzicom odwalała i ciotka w końcu się wkurzyła, spakowała jej któregoś razu walizki i powiedziała, że skoro jest dorosła, to niech sama sobie radzi. Olka zrobiła wielkie oczy i wzięła walizki. Nie było jej dwa dni w domu, po czym wróciła z podkulonym ogonem z powrotem.
Stary 2012-04-01, 15:47   #2091
phdwao
Zakorzenienie

Cytat:
Ja myślałam, że to wszystko z zdjęcia łącznie z koszem na pranie, karniszem na lampę itd, a tu niespodzianka
faktycznie troche tym oszukuja

Cytat:
Napisane przez Soleilka Pokaż wiadomość
Mi się podoba, nawet z baldachimem Tylko cena mi się nie podoba
no mi tez nie
Stary 2012-04-01, 15:49   #2092
Soleilka
Zakorzenienie

Cytat:
no mi tez nie
Jakbym wygrała ostatnio w lotka te 21 milionów, to bym Ci kupiła Ale kurde nie wybrali mnie

Ahawaa co tak cichutko siedzisz

Bloguję
Stary 2012-04-01, 15:54   #2093
phdwao
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Soleilka Pokaż wiadomość
Jakbym wygrała ostatnio w lotka te 21 milionów, to bym Ci kupiła Ale kurde nie wybrali mnie

Ahawaa co tak cichutko siedzisz

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-04-01, 15:56   #2094
hanjah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anna99302 Pokaż wiadomość

słodkie kapcioszki, jak to nowy robot za 5 funciakow tylko??
Taki tani bo kupiliśmy go na wyprzedaży garażowej Jak go zobaczyłam to pomyślałam, że dam max 10 funtów, a babka mówi że nowy i że sprzeda za 5 No jak go mogłam nie wziąć
hanjah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-01, 16:12   #2095
blueberry88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez depoison Pokaż wiadomość
(a robienie słodyczy w domu pamiętam doskonale. O - takie jeżyki uwielbiałam )
O tak

Cytat:
Napisane przez asia665 Pokaż wiadomość
Ale np. do kolegi pomóc w remoncie ma siłe jechać . Wystarczy jeden telefon i mojego męża nie ma w domu. Bo oczywiście słysze cały czas to samo "do lipca się wszystko zrobi" .
"Do lipca"... gdzie ja to słyszałam Marudzę, marudzę i coś się rusza. Z tym, że u nas to nie małż robi, tylko teść, ale małż się z nim umawia.

Cytat:
mmm ale mi mąż pyszne krówki kupił

U nas tż sporo sprząta, a najwięcej, jak się na niego wkurzam albo się trochę sprzeczamy - chyba tak odreagowuje - potrafi spędzić na pucowaniu sporo czasu wtedy

---------- Dopisano o 17:12 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ----------

Cytat:
Tez nie lubie ebookow. Meczace jest czytanie z monitora, i niewygodne, chyba ze sie pada, ale i tak wole ksiazke
Dlatego właśnie kupuje się specjalne czytniki, one nie męczą oczu, wyglądają prawie jak kartka

Cytat:
A razem podjęliście decyzje o wyprawie po rzeczy dla maleństwa? Może nie miał ochoty na takie zakupy właśnie dziś.. A może taki z niego typ,
nie wszyscy przyszli tatusiowie są ogarnięci szałem zakupów dla malucha. Wolą tą kwestię pozowtawić swoim żonom mój mąż obecnie przebywa na wyjeździe. Wyprawkę będę gromadzić z pomocą rodziców zapewne.
A ja uważam, że nie jesteśmy dziećmi i można zrobić coś dla kogoś. Nie musiał mieć wielkiej ochoty. I co z tego, że "wolą" to pozostawić żonom, kiedy żona nie chce być z tym sama. Ja rozumiem branzoletkę i współczuję - mam nadzieję, ze się chłop ogranie
blueberry88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-01, 16:15   #2096
pumas
Zakorzenienie

Cytat:
Hej

Bardzo fajne i kapcie i szlafrok !!!!!!

Cytat:
FUJI F550 EXR ponoc ma dobre parametry jak na kompaktowy
Miałam fuji, to dobre aparaty, kupuj

Cytat:
A mi właśnie podoba się baldachim, do tego wziełabym ten przybornik, ochraniacz na łóżeczko, i pościel reszty nie potrzebowałabym... ale fakt że ładne
Mnie się podoba ten zestaw, prócz kilku elementów. Ogólnie pewnie też kupię tę pościel, a baldachim jest najlepszy ! Ale będzie się toto kurzyło....

Byłam zrobić sesję samochodu tż do wystawienia. Robiliśmy ją w kilku miejscach i powiem wam, że miejsce jednak robi robotę
pumas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-01, 16:15   #2097
phdwao
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blueberry88 Pokaż wiadomość
U nas tż sporo sprząta, a najwięcej, jak się na niego wkurzam albo się trochę sprzeczamy - chyba tak odreagowuje - potrafi spędzić na pucowaniu sporo czasu wtedy
oo to bardzo fajny sposób mana twoja korzysć

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-04-01, 16:16   #2098
Soleilka
Zakorzenienie

Ja to niedługo idę do mamuśki, muszę posegregować ubranka małego i policzyć ile mam czego

Bloguję
Stary 2012-04-01, 16:17   #2099
modnisia86
Zadomowienie

Cytat:
mi się podoba ale cena jest niezla lepiej oplaca sie chyba kupic tu http://allegro.pl/18el-posciel-hafty...229728160.html ma więcej elementów
Cytat:
Hej

robot naprawdę tani kapcie fajne ja głównie w takich chodzę jest najwygodniej
modnisia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-01, 16:17   #2100
phdwao
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pumas Pokaż wiadomość

Miałam fuji, to dobre aparaty, kupuj

czytałam testy tego modelu i ponoć robi dobre zdjęcia, zobaczymy
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości