|
|||||||
| Notka |
|
| ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4681 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Rossmann - cz. XII
|
|
|
|
#4682 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, sama już nie wiem gdzie się bardziej opłaca kupić pędzle ET w SP czy Rosmanie ??
|
|
|
|
#4683 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4684 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję wszystkim za odpowiedzi (dot. niedziel).
![]() Dziś zaszłam do Rosska (a jakże!) i znowu zaszalałam. Moje zakupy zostały jak zwykle zainspirowane Waszymi dyskusjami na forum ( ), czyli :1) For Your Beauty - Szczoteczka do twarzy - 10,99zł 2) For Your Beauty - Papiloty kwiatki - 15,99zł 3) Synergen - Peeling do twarzy dla skóry wrażliwej - 3,99zł 4) Bourjois - Płyn micelarny do demakijażu - 11,99zł (w promocji) 5) BioSilk Silk Therapy - Jedwab 15ml - 3,99zł (w promocji) 6) BabyDream Fur Mama - Olejek pielęgnacyjny z przeznaczeniem m.in. do włosów - 11,99zł 7) Isana - Woda Brzozowa - 6,59zł 8) King's Crown - Herbata "Truskawka i śmietana" - 3,99zł |
|
|
|
#4685 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja również jak zużyje swój płyn do demakijażu kupie ten Bourjois
|
|
|
#4686 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4687 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4688 |
|
Zakorzenienie
|
byłam dziś w R. i nie sprawdziłam czy są nowe pędzle ET
![]()
|
|
#4689 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Ostatnio koło niej krążyłam, ale ostatecznie nie wzięłam
|
|
|
|
|
#4690 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Pierwszy raz pijam ją w szkolę bo pani profesor mi ją zaparzyła. Smakuję tak jak producent opisuję i pachnie bitą śmietaną jest pyszna.
|
|
|
#4691 |
|
Zadomowienie
|
dziękuję za odp
. Kiedyś miałam wersję chyba z wiśnią i czymś tam i była bardzo smaczna
|
|
|
|
#4692 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Jest dosyć treściwa, tzn. w torebkach jest dosyć sporo herbatki, jak napęcznieje we wrzątku to się taka grubawa robi. Ale to dobrze, bo przynajmniej jest esencjonalna. Herbatka jest kolorku czerwono-różowego, pachnie dosyć ładnie - czuć truskawki, jednak śmietanki mój nos nie wyczuł. Taka nawet dobra w smaku, mojej mamie bardzo smakowała. Ja nie jestem jakoś zbytnio zachwycona, no ale to może dlatego, że jestem strasznie wybredna jeśli chodzi o owocówki. ![]() Cytat:
Mam za delikatną skórę, a peeling jest zbyt mocny (posiada na prawdę duże drobinki ścierające). Moja buzia była po nim bardzo czerwona mimo, iż starałam się bardzo delikatnie masować skórę. Dobrze, że nie skusiłam się na peeling niebieski - śmiem przypuszczać, że jego działanie jest jeszcze mocniejsze. Nic to, będę nim peelingować ciało, a twarz sobie daruję. Wolę jednak owocowe specyfiki z Joanny. ![]() Co do szczoteczki do twarzy (For Your Beauty) to jest całkiem niczego sobie. Włosie wydawałoby się na pierwszy rzut oka mięciutkie, ale po kontakcie ze skórą na twarzy stwierdziłam, że stanowczo nie jest dla osób z krostkami, trądzikiem i skórą naczynkową. Szczoteczka dobrze działa z jakimś kremem/żelem/peelingiem i fajnie go spienia. Zafundowałam sobie dłuższy zabieg i mogę powiedzieć, że efekt jest zadowalający. Skóra jest gładka, oczyszczona, wydaje mi się, że podziałała również na moje zaskórniki i pory. Edytowane przez Asiuchal Czas edycji: 2012-04-01 o 19:49 |
|||
|
|
|
#4693 |
|
Zadomowienie
|
zdjęcia nie widzę, ale w największym moim Rossie są jakieś herbaty fusiaste, chyba właśnie w czarnych woreczkach- widziałam pina coladę
![]() eit: jednak widzę, dokładnie te same są w moim R. Edytowane przez Adus_ Czas edycji: 2012-04-01 o 20:29 |
|
|
|
#4694 |
|
Rozeznanie
|
Witam!
Czy ktoś ma może wczorajszy kod (31.03) z "Okazji Dnia" i mógłby się nim podzielić? ![]() Btw. Od piątku, w ciągu dwóch dni byłam w 4 Rossmannach i w żadnym nie było nowego pędzla ET (nie było nawet miejsca na niego) ![]() W pierwszym się zapytałam pani, to powiedziała, że tych nowych nie dostali. Trochę szkoda, że znów coś jest w gazetce a w samym sklepie nie
|
#4695 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O niebieskim czytałam, że jest mocnym zdzierakiem
|
|
#4696 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4697 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie kiedyś wszystkie wysprzedali, zrobili na nie przecenę i poszły wszystkie. Od tej pory (bodajże grudzień) już ich więcej nie widziałam.
|
|
|
|
|
#4698 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny co oznacza skrót CND? tzn wiem że on chyba oznacza cena na do widzenia ? tak ? ale co to w ogóle oznacza?
|
|
|
|
#4699 |
|
Zadomowienie
|
Cena Na Do widzenia
Blogujemy 25.08 Codzienny makijaż na lato. 28.07 Must have dla cery tłustej- żel LASS ze złotem! 07.07 Nowość:Mleczko do ciała Isana z 10% mocznikiem. 08.06 "Rajstopy w spray'u od Sally Hansen taniej. |
|
|
|
#4700 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4701 | |
|
404 Not Found
|
Cytat:
![]() (pierwszy post przeczytaj |
|
|
|
|
#4702 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4703 |
|
Rozeznanie
|
Ja też przeczytałam.
![]() Jakie są te prezenty przy rejestracji na rossnet?
Przygarnę miniaturkę Neonatura Cocoon. I'm Alive!....I'm Alive!......I'm Alive! And I've got so much more that I want to do Was it music? Was it science that saved me? Or the way that you prayed for me? Yes either way I thank you, I'm alive GM |
|
|
|
#4704 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4705 |
|
Zakorzenienie
|
Płyn micelarny z Bourjois z całego serca polecam
|
|
#4706 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Przygarnę miniaturkę Neonatura Cocoon. I'm Alive!....I'm Alive!......I'm Alive! And I've got so much more that I want to do Was it music? Was it science that saved me? Or the way that you prayed for me? Yes either way I thank you, I'm alive GM |
|
|
|
|
#4707 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a co do kodu to na tą zabawkę
|
||
|
|
|
#4708 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4709 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
|
|
#4710 |
|
Zadomowienie
|
mam porównanie z Sorayą morelową, a to (podobno) to samo.
a więc tak. peelingu Synergen drugi raz już nie kupiłam ani nie kupię. dla mnie to w ogóle peeling nie jest tylko nie-wiadomo-co drapiące twarz. ten morelowy przypadł mi dużo bardziej do gustu. jednak przy mocniejszym tarciu wychodzę spod prysznica z czerwoną twarzą, ale to tylko dlatego, że czasem lubię potrzeć jak tylko długo się da. cera po nim gładziutka, a i zauważyłam, że po kilku użyciach ilość zaskórników znacznie zmalała niestety mam skłonność do rozszerzonych porów i ich zatykania. jest też bardzo wydajny. a przyznam się szczerze, że chciałabym, żeby się już skończył, bo chcę wypróbować drobnoziarnisty Perfecty. miałam kiedyś saszetki drobno i gruboziarnistego. ten drugi był taki zwyczajny, OK. za to drobnoziarnisty mi zrobił peeling życia ) nie wiem czy to dokładnie morela, ale kiedyś się przypadkiem oblizałam jak miałam peeling na ustach i był bardzo słodki ![]() nie ma za co cieszę się, że pomogłam
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:46.

), czyli :

. Ostatnio koło niej krążyłam, ale ostatecznie nie wzięłam