|
|
#571 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Krakowianki - część XVII
![]() A ja nie lubię Resovii ![]() Zapomniałam. Tomka materiał prezentacyjny kręcili na Lidze Mistrzów w Łodzi 2tyg temu
|
#572 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#573 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oglądaj na spokojnie, jak będę robić zamówienie to krzyknę o tym głośno, może akurat ktoś się zdecyduje ![]() Cytat:
Fryzjer jej powiedział, że organizm nawet w ten sposób reaguje na narkozę Wcierka nie jest jakoś strasznie droga więc myślę, że warto spróbować Ale ty chyba jej nie potrzebujesz-przecież masz bardzo gęste włosyI to jest nic trudnego?! Świetnie, że są ludzie z taką pasją
|
||
|
|
|
#574 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Przecież to już 4 miesiąc się zaczyna, prawda? Ja i bardzo gęste włosy? OMD, marsz do okulisty Ma to też drugą stronę medalu. Takim osobom ciężko znaleźć w naszym kraju, więc to się stało trochę takim jego ( A wiecie kto między innymi zadzwonił do niego we wtorek (bo wtedy był nagrywany ten odcinek) z gratulacjami? TAK! SAM ZBIGNIEW BARTMAN !!!
|
|
#575 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
|
#576 |
|
Zakorzenienie
|
Granatowo, czy możliwe, że widziałam Cię wczoraj w M1 tak około 14?
|
#577 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze, odpisałabym na niektóre posty, ale mi się nie chce pisać, bo mi się palce męczą od wbijania klawiszy: parę dni temu wylałam sobie colę na laptopa, klawisze się trochę posklejały i jeszcze nie miałam czasu umyć klawiatury; chyba teraz się tym zajmę, ale nie mam spirytusu ani nic takiego, jaki zamiennik zastosować?
![]() A, a laptop na zalanie nawet nie zareagował Nie wiecie może, po ile są w Ikei te takie małe zabaweczki na palce, takie pacynki dla dzieci? |
|
|
|
#578 |
|
Zadomowienie
|
O tak, to pewnie byłam ja
A gdzie byłaś, że ja Cię nie widziałam?
|
#579 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#580 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No wyglądasz jakbyś miała gęste włosy-może to dzięki grzywce? ![]() Też o tym słyszałam...i o tym, że po rabanie podniesionym na necie zdecydowano się na dalszą produkcję
|
|
|
|
|
#581 |
|
Zakorzenienie
|
W okolicach Mohito
Wydawało mi się, że to Ty i nawet chciałam podejść, ale ostatnio rozmawiałam z koleżanką jak to głupio, że wydaje nam się, że idzie ktoś znajomy, a potem okazuje się, że jednak to obca osoba. Malla, mogę podejść jutro po pędzle?
|
#582 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja bym nawet się kłóciła czy krok 2 jest opanowany ![]() Traktujesz nas trochę jak google dla leniwych, większość odp. można znaleźć tam, bez problemu. Ja to mam gdzieś, pomijam i nie udzielam odp. na takie pytania. Teraz nie mogłam już i wkleiłam emotkę, ale była ona skierowana raczej do dziewczyn z wątku niż do Ciebie Misior ![]() 2. A, no to rzeczywiście banał 3. Wg mnie nic po nim nie widać ![]() 4. Wygrał samochód? ![]() Cytat:
2. Chyba musisz pożyczyć od kolegi te piosenki i zacząć się uczyć Czy masło shea mam trzymać w lodówce? (jest napisane, że w chłodnym miejscu ale nie wiem czy lodówka nie jest "za chłodna") "Kochani, nikt nie odgadł nowych smaków Carmex więc spieszymy z dobrą nowiną! Z okazji urodzin Carmex i obecności marki w Polsce wprowadzamy od 1 maja limitowaną wersję Carmex o smaku kiełbasy wiejskiej!"
|
|
#583 |
|
Matka Smoka
|
Jakie fajne gacie nadające się na piżamę:
http://www.multihurt.eu/product-pol-...0170-S-XL.html http://www.multihurt.eu/product-pol-...0168-S-XL.html |
|
|
|
#584 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Mysior - w listopadzie wywaliłam całą siatkę takich płyt
![]() Nie wiem, czy będę, zgadamy się. Cytat:
|
|
|
#585 |
|
Zakorzenienie
|
Nie musicie się rzucać na Jantar, bo raczej zawsze ją widzę w Krakowskiej
Można ją bez problemu dostać, nie trzeba "zaklepywać" czy też szybciutko wykupywać jak limitowanek essence.Mistrzyni, ja dalej w szoku jak szybko Ci włosy rosną. Też tak chce! Dzisiaj spędziłam cały dzień z olejem na głowie i mam obawy czy dobrze spłukałam, a nie chce mi się suszyć włosów, więc położę się z mokrymi i pewnie jutro się przekonam MIsior, po prostu masz świetne wyczucie czasu z tym pytaniem. Ot co. A szukałaś odpowiedzi w googlach, czy pierwsze co robisz, to zaglądasz do nas na wątek i pytasz? ![]() Nadrobiłam ostatnie strony, w tym posty o tym, że ostatnio zmagacie się z problemami skórnymi i od razu zrobiło mi się lżej, że to "pewnie takie przesilenie wiosenne", bo ja w lustro ostatnio patrzeć nie mogę. OMD, przeczytałam dzisiaj Skrzywdzoną i jestem bardzo poruszona lekturą. Z jednej strony ogromem krzywdy jaką dorosły człowiek może wyrządzić dziecku... swojemu (!!!) dziecku. A z drugiej jakie wielkie pokłady cierpliwości, dobroci i empatii może wykazać zupełnie obca osoba. Przerażające, jak bardzo można zniszczyć komuś psychikę i okaleczyć emocjonalnie na całe życie.
|
|
#586 |
|
Zakorzenienie
|
tymm ty ryy rym tym
![]() dziewczyny dziękuję że przyszłyście ![]()
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|
|
|
#587 |
|
Zakorzenienie
|
gg, masz super mieszkanko, niech Ci się szczęśliwie w nim mieszka
Adele myje włosy samą wodą. I jak to się ma do naszego olejowania i innych cudów wianków?
|
|
#588 |
|
Pani Buka
|
moja najlepsza koleżanka z LO 'zdjęła' sobie trwałą, którą miała kilka ładnych lat. teraz zamiast loczków ma znowu naturalnie proste włosy, ale patrzę na te jej zdjęcia i pierwsze co pomyślałam 'o rany, kobieto, potrzebne ci maski i oleje, ale już!'...(wyglądają na strasznie przesuszone) tylko jak jej to powiedzieć?
trwała wiadomo co robi z włosami, z drugiej strony przez ostatnie 4 lata nie musiała w ogóle układać fryzury
How I choose to feel is how I am. Edytowane przez kasiencja Czas edycji: 2012-04-01 o 23:25 |
|
|
|
#589 |
|
Zakorzenienie
|
Może: Po takim mocno ingerującym w strukturę włosów zabiegu przydałoby się je dobrze odżywić. Mam taką koleżankę hiper (...) która farbuje włosy średnio co miesiąc, a ma takie zdrowe i błyszczące (...) stosuje następujące metody (....).
|
|
#590 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
|
|
|
#591 | |
|
Pani Buka
|
Cytat:
ale Hiper to ma dużo metod tajemniczych i kosmetyków tyle, co my wszystkie razem wzięte
|
|
#592 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O! Ty żyjesz!
|
|
|
|
|
#593 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;33261113]
Spotkanie fajne, ale przez pogodę odbyło się w bardzo kameralnym gronie. Zimno dzisiaj jak cholera... Miałam iść do gg22, ale w końcu nie dotrałam, bo P. mnie zatrzymał niepowiemczym [/QUOTE]całe Twoje szczęście że masz dobre usprawiedliwienie:brzydal : Cytat:
![]() powtóreczkę można robić sia la la ![]() Cytat:
![]() z Anią nie rozmawiałam, ale podejrzewam, że mogło jej być ciężko się odnaleźć raz że ona po prostu jest wycofana w stosunku do nowo poznanych osób, a dwa że takie grono zgranych bab może przerastać Cytat:
mój tv na razie to atrapa Cytat:
chcę!jest taki sprzedawca, nie pamiętam w tej chwili nicka który sprzedaje na all, ale ma sklep/składzik na Dietla i ma piękne rzeczy. dzisiaj już mi się nie chce go szukać, ale jak mi przypomnisz to wrzucę linka i można by wybrać i iść przymierzyć ![]() Cytat:
Cytat:
Nie traktuj nas jak google czy informacji bo jest to wkurzające. Zresztą sama jakiś czas temu zwróciłam Ci na to uwagę dziękuję chyba z każdym dniem mieszka mi się coraz lepiej![]() wyprałam Twoje rzeczy, niestety na koszulce plama została ale spodnie raczej udało się uratować
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
||||||
|
|
|
#594 |
|
Zakorzenienie
|
Hmm, chyba też muszę coś robić z włosami. Nigdy na nie narzekałam (oprócz standardowych narzekań na genetykę), ale może lepiej zapobiegać, bo jednak je co miesiąc farbuję... Wolę się Was nie pytać, od czego zacząć (bo mnie zjecie, że google jest
), muszę poszukać w starych wątkach.A, i jeszcze: trochę schudłam!
Edytowane przez ville Czas edycji: 2012-04-01 o 23:38 |
|
|
|
#595 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, postawa dzieci opiekunki, ich dojrzałość i zrozumienie budzą wielki podziw. Ok, to przy najbliższym spotkaniu wymienimy się książkami i przy okazji oddam Ci wisiorek
|
|
#596 |
|
Zakorzenienie
|
żyję, żyję i mam się świetnie
potańczyłam, zwlekłam się do domu o 7 niedawno wygrzebałam się z łóżka i zaraz do niego wracam
|
|
|
#597 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo to prezent.Dobrze, że chociaż spodnie rokują. Odbiorę ciuchy, to potraktuję je jeszcze vanishem. Zobaczymy.
|
|
|
#598 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niestety vanisha nie posiadam, ale mogę ją jeszcze namoczyć w proszku, co? a nóż puści
|
|
|
|
#599 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
|
|
|
#600 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Nie babraj się z tym, sama spróbuję coś później zdziałać. Jeśli się nie uda, to trudno. Lepiej zrozumieć późno niż wcale, że alkohol szkodzi
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:59.

Każdy odcinek nagrywa, potem obrabia na kompie puszczane kawałki tworząc bazę piosenek (już ma ponad 3tys utworów) a potem odsłuchuje. Robi sobie różne testy itp. A poza tym gra na trąbce na trybunach, więc musi mieć dobry słuch
Przecież to już 4 miesiąc się zaczyna, prawda?

) ratuje mi dzień
ale spodnie raczej udało się uratować