|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3391 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Już przyszła wiosna, topimy marzannę i wydajemy za mąż kolejną pannę - PM 2012
Cytat:
kluczyki do Mercedesa albo mam lepsze podróż dookoła świata
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3392 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Już przyszła wiosna, topimy marzannę i wydajemy za mąż kolejną pannę - PM 2012
hahaha
![]() na pewno odwidzi im sie sprawianie nam "prezentow" większych niz koperta ![]()
#3393 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Do ślubu zostały 123 dni.. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3394 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3395 |
Zakorzenienie
|
hej Laski
![]() Już pisze do Waz z mojego domku ![]() ![]() dobrej nocki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3396 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Zdecydowałaś się na woalkę? Myślisz że będzie pasowała? A ja się załamałam po rozmowie z TŻtem dziś. Nastawiłam się i nawet już umówiłam na wybielanie beyond w krk. A TŻt mi mówi że jego dentysta, tzn to nie taki zwykły dentysta tylko prof z collegium medicum UJ który robił mu implanta zomba był zdecydowanym przeciwnikiem wybielania, bo podobno efekt często jest taki, że jak wybieli się jednorazowo to po pierwszym efekcie oooohhh, zaczynają się brzydkie przebarwienia i trzeba potem regularnie wybielać, a wydawać tysiączek co kilka miesięcy mi się nie widzi... Więc kupię paski i zacznę kuuracje, zobaczymy co to da... PS. A po ślubie zakładam aparat na górny łuk ![]()
![]() |
#3397 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Będę się musiała w nocy ukradkiem z łóżka wymykać i wtedy do Was zaglądać ![]() Cytat:
![]() Kochane, być może teraz nie będę miała czasu do Was zaglądać. Przez następne 3 dni pieczemy ciastka. W wolnej chwili bedę ogarniała całą resztę, tak więc nie piszcie dużo cobym mogła nadrobić... (w co wątpię ![]() ![]() A i jeszcze jedno, bardzo proszę o kciuki za dobra pogodę. ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3398 |
Wtajemniczenie
|
ale zarekomendowałam
![]() LadyS-> studio kreacji paznokcia kraków wpisz sobie w google Goszu owocnego tygodnia, WIELKIEGO tygodnia, nie tylko z racji świąt, ale i z racji ostatniego PANIEŃSKIEGO tygodnia ![]() Dobranoc Dziewczyny ![]() ![]()
#3399 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() a woalki na razie ogladam, kusza mnie, ale nie wiem jeszcze czy bedzie pasowac ![]() ![]() Kolezanka z ktora mieszkalam w trakcie studiow miala rodzicow stomatologow i generalnie oni mowili ze kazde wybielanie niszczy zeby :/ i kazde kategorycznie odradzaja... ale trudno... jestem pod stala kontrola stomatologa wiec mam nadzieje ze nic strasznego mi nie grozi, a jednak na bialych zabkach mi zalezy. Kiedys robilam Opalescence, efekt byl szybki i widoczny, ale zabki zrobily sie potwornie wrazliwe, efekt utrzymywal sie ok. roku, wrazliwosc leczylam ok. miesiaca. ---------- Dopisano o 00:31 ---------- Poprzedni post napisano o 00:30 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3400 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dostaje Pan wyłącznie dyspensę na miesiąc miodowy. Z poważaniem, Kuka & spóła ![]() ( pogoda będzie piękna, wymodlimy to w Wielkanoc ![]()
Nasze życie określają szanse. Dbam o siebie, Myślę o sobie. Edytowane przez kasia_kuku Czas edycji: 2012-04-01 o 23:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3401 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na pewno ja kafelkować nie będę, nie mam do tego ręki, w domu już kiedyś kafelkowałam i było strasznie krzywo (jak to może być, że kobieta zajmuje się takimi sprawami ![]() TŻ-owi nawet nawet to wychodzi, ale strasznie, a to strasznie wolno. Za fachowca zapłacimy jak za złoże Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3402 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() dziś słyszałam w prognozie ze do czwartku ma być brzydko a na Wielkanoc pogoda się poprawi, wiec oby się sprawdziło ![]() Cytat:
![]() popieram!! ![]() Dziś mamy
![]() Udaję ze jest ok, ale chyba się stresuję jednak ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3403 |
Zakorzenienie
|
a ja jednak nie moge zasnąć:P jak sie rozpakowywalam to torba z laptopem wpadla mi do kaluży , do błotka i mam teraz błotko na laptopie, bo torba nie byla zamknieta.. eh
![]() oglądam dopiero na zyo nasze zaproszenia ![]() ![]() Welon, ktory moja Mama uznala za brzdki, po wypraswaniu nie jest taki zly jak na moje oko ![]() ![]() Mam calą szafe zawaloną paczkami z allego, ale narazie ich nie otwieram, czekam na jutro ![]() wiecie co, juz sie troche kurzylam.. Mojego TZ siostra powiedziala, ze jak byla u babci to byl tam tez ich wujek i mowi:"oo ślubu nie bedzie".. Siostra TZ na to: "Jak to" a wujek:" Bo ja zadnego zaproszenia nie dostalem, nie wiem czy wolne sobie zalatwie i czy wogole przyjedziemy" ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3404 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak na marginesie to zamierzalismy zaczac rozdawac zaproszenia od dlugiego majowego weekendu, ale jednak w zwiazku z tym ze zaczelismy dzisiaj to chyba juz pojdzie tak co tydzien. Za tydzien swieta, ktore zamierzamy wykorzystac na zaproszenie ok. 50 osob ![]() ![]()
![]() |
#3405 |
Zadomowienie
|
cześć z rana
co za pogoda? Mam nadzieje, że dzisiaj będę mogłam Wam pokazać moje wypociny, bo już prawie skończyłam, w piątek próbna fryzura i rozjazdy zaproszeniowe... |
![]() ![]() |
![]() |
#3406 |
Zakorzenienie
|
Witam!
Nie ma jak wizaż na dzień dobry i kawka ![]() O rany, do ślubu zostało tylko 26 dni ![]() Ten weekend był dla mnie masakryczny, wszytko na NIE, wiele osób nam odmówiło podając bezsensowne powody. I tak z wesela 80-90 osobowego będzie 60 os. Po perypetiach z rezygnacją zespołu który miał grac mi w kościele udało mi się załatwić skrzypaczkę na ślub (córkę kuzyna) więc albo będzie to opłata symboliczna albo nawet za free ![]() Teraz tylko jeszcze muszę spotkać się z organistą i uzgodnić repertuar i szczegóły. Z makijażystki zrezygnowałam, makijaż wykonam sobie sama z częściową pomocą siostry i kuzynki (mam 4 tyg. by dopracować) Dobrze że jesteście, bo ja już nerwowo z rodzinką nie wytrzymuje ![]() Płacimy sobie sami za wszystko a rodzinka najwięcej do wszystkiego wtrąca . I najwięcej miesza. Już nie daję rady... Dobrego dnia życzę ![]()
#3407 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a tak wogóle to dzień dobry ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ide sie ubrać, umyć i w świat ![]() ![]() Milego dzionka Kochane ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3408 | |
Zakorzenienie
|
czołgiem
Cytat:
zrobilas mi dzien ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3409 | ||||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3410 | |||
Zakorzenienie
|
Hejka
![]() Witam się poniedziałkowo ![]() Cytat:
A tak w ogole to dziewczynki proszę jutro o mega mocne kciuki. ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3411 |
Zakorzenienie
|
47 dni do ślubu a czuję się jak w rozsypce
![]() ![]() ![]() gosza nie pacz na TŻ i pokaż kto rządzi wizaż rulezzz wczoraj byliśmy w poradni zajęło nam to z 20 minut ![]() ![]() ![]()
#3412 | ||||||||
Raczkowanie
|
Dzień dobry Laseczki!!!!
Cytat:
![]() ![]() Super ze wszystko sie udalo ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Co do welenu to mi pewnie wepnie go fryzjerka bo jakby fryzurka mi sie przy tym rozwalila to bedzie mial kto to jeszcze poprawic ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3413 |
Zakorzenienie
|
Dżem dobry
![]() Uciekam na "Jędrne pośladki, płaski brzuch" ![]() A później jadę do przyjaciółki, wczoraj zmarła jej babcia... ![]() ![]()
#3414 | |||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() ![]() my mamy I don't want miss a thing Aerosmith ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Odbyliśmy wczoraj rozmowę z TŻtem, w naszym związku źle się dzieje, już raz taki kryzys mieliśmy, rozstaliśmy się na jakiś czas i znowu to się dzieję ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3415 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3416 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
A co do slubu i wesela ostatnio włączyło mi się że mam na wszystko wyje........ane. Już mi się nie chce kłócić i myśleć jak tu przekabacić teściów. Jakoś mi to dynda co to za różnica czy ten tort będzie 20 czy o północy. Jak chcą to niech mają. Ważne żeby był. Zmieniłam piorytet myślenia bardzie cieszę się z faktu zostania żoną a wesele to tylko taki dodatek. Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3417 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3418 |
Zakorzenienie
|
Kochana ja do tego dojrzewałam przez rok... sala jest taka jak mi się podobała zespół i fotograf to samo. Sukni mi nie wybierali tżcika ubrałam sama (za jego aprobatą musiało mu się podobać i to był piorytet) więc najważniejsze rzeczy są tak jak chcieliśmy. A co do żarcia to aby był rosołek na początek (a to czy z makaronem czy z kołdunami to już mi to lotto) a i kawałek kotleta na obiad. I tyle.... Dużo gadaliśmy ze znajomymi którzy mieli ślub w październiku a mój tżcik był świadkiem i to oni nas tego podejścia nauczyli. Takie oto podejście pozwala na to aby bardziej się cieszyć tym dniem
![]()
#3419 | ||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Stresujesz mnie U mnie już jest naście dni, a dokładnie dziewiętnaście ![]() ![]() ![]() Gości muszę uradzić i ciężko będzie. Jeszcze to malowanie Co do malowania, to kobita z sali nam powiedziała, że w tym tygodniu malują salę, będziemy mieć ładną wymalowaną ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Co do ubioru, to pisałaś, że w szafie w Polsce masz zimowy płaszczyk, więc wyciągnij go i noś, tak co się nie rozchorujesz Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nie pokazujcie, że Wam zależy. Jaką myśmy cenę wynegocjowali, to nikt nie umiał w to uwierzyć. Jak robicie cos przez pośrednika, to umówioną cenę za opłaty miejcie zapisane i przez nich zapisane, facet dzwonił rano do TŻ, że koszty wzrosły, a mu na to, że nie mamy ani złotówki więcej, a poza tym była umowa na konkretną kwotę (notariusz, za wyciąg dokumentów, za wydanie dokumentów, podatek i reszta co została to dla niego) Gosza, masz dłuższy drugi palec w stopie? Cytat:
![]() Cytat:
i przekaż pozdrowienia od dziewczyn z wizażu ![]() Tylko go nie uszkodź za bardzo, bo musi jakoś wyglądać na ślubie Cytat:
![]() Edytowane przez niusia_87 Czas edycji: 2012-04-02 o 08:05 |
||||||||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3420 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:15.