Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część VII - Strona 75 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-01, 21:05   #2221
natee
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część VII

byliśmy dziś na car boot'ie
kupiłam łóżeczko drewniane za 12 f
i kilka fajowych ciuszków jak nóweczki
znajomi zaproponowali nam tez, ze dadza wanienke i taką gondolke wiklinową na drewnianym stojaczku, mama za to przysłała mi zdjecie wózka, który chcieliby nam kupić - co myślicie?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P3310161.jpg (80,5 KB, 62 załadowań)

natee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-01, 21:07   #2222
Emilia211
Zakorzenienie

GG do Emilia211 Send a message via Skype™ to Emilia211

z małym opóźnieniem ale jestem w kolejnej części

Emilia211 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-01, 21:07   #2223
hanjah
Zakorzenienie

Natee-to super że u Ciebie też udany carboot

Ta gondola wiklinowa to moses basket Bardzo przydatne dla noworodka
Moja była tak malutka że spała w nim 4 miesiące
hanjah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-01, 21:09   #2224
karmeelek
Zadomowienie

Dobry wieczór Mamuśki!
Trzymam kciuki za Wasze jutrzejsze wizyty
depoison gratki za kolejny tydzień i III trymestr! Po tej Twojej zagryzce to brzuszek mi wywaliło Jak zobaczyłam śledzie z ogórkami to.... zżarłąm cały słoik ogórków przed chwilą...
sas wiem, że strata taty boli ale niesamowita więź była między Wami i tego nikt i nic Ci nie odbierze.
phdwao sama byłaś w kościele? Kochana uważaj na siebie i siadaj jak tylko czujesz się słabo. Ja byłam wczoraj wieczorem specjalnie by uniknąć dziś ścisku - sobotnie wieczorne msze są ciut krótsze i jest mniej ludzi więc łatwiej mi je wytrzymać.
Mandragorrka normalnie chyba bym ubiła mojego chłopa za taki żart hehe. W sumie my nie zartujemy sobie zbytnio bo jakoś tak ostatnio wychodziło, że żarty i droczenie kończyły się moim płaczem - jakaś taka przewrażliwiona jestem nie wiedzieć czemu
Dziś unikałam kompa bo niestety pól dnia przepłakałam przez tę całą sytuację ze świętami... Mój brat zadzwonił i powiedział, że ta cała sytuacja to moja wina i dopiero potem dał sobie wszystko wytłumaczyć i postara się pogadać z mamą bo mnie już brak sił na te nerwy...
karmeelek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-01, 21:11   #2225
natee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hanjah Pokaż wiadomość
Natee-to super że u Ciebie też udany carboot

Ta gondola wiklinowa to moses basket Bardzo przydatne dla noworodka
Moja była tak malutka że spała w nim 4 miesiące
My chcemy ja postawić w salonie, bo łóżeczko bedzie w sypialni. Zawsze bedziemy mogli mieć dzidzie na oku

natee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-01, 21:12   #2226
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ahawaa Pokaż wiadomość
Dziewczyny wy tak piszecie o tych kopniaczkach a ja mało co czuję swoje dziecię. Mam zaczęty 23 tydz a mała kopnęła może ze 3 razy do tej pory. Mam nadzieję, że to przez przednie ułożenie łożyska bo jak byliśmy na usg w 20 tyg to pan mówił, że bardzo ruchliwa jest i pytał czy ją czuję.
spokojnie, pewnie lada moment zaczniesz czuć częściej kopniaki

Cytat:
Napisane przez Mandragorrka Pokaż wiadomość
Znaczy, że jutro szykuje się dużo wizyt:
phdwao
ajka
braznzoletka
Karolina PW (ale nie jestem pewna)
ja
za wszystkie jutrzejsze wizyty trzymam mocno

Cytat:
Napisane przez pumas Pokaż wiadomość
Aga, przed wami ciężki czas z tą chorobą, u nas było podobnie tyle, że ja się zaraziłam od tż, ktory był chory non stop przez miesiac. Myslalam, ze oszaleje, bo on z tych, ktorzy sa chorzy, ale na zwolnienie ani na urlop nie pojda.
Cieplo sie ubieraj, z psem tylko wtedy, kiedy trzeba i jakos to przeżyjecie.

Nie mam humoru, bo cały dzien czekałam na zakupy z tż, no i jak zwykle wywinął mi numer i poszlismy dopiero o 19, a galeria była do 20stej... Wiec weszlismy doslownie do 4 sklepow, tż wybrał sobie prezent, jakieś ubrania i dodatki ze springfielda,a ja oczywiście nic... Nie wspomnę, że urodziny miałam 10 dni temu, a prezentu jeszcze nie dostałam, bo tż nie wie, co mi kupić. Pomysłowy, nie powiem.
no przeżyć musimy, nie mamy wyjścia mój jutro idzie do lekarza, to też typ, który "bez potrzeby" nie lubi siedzieć na chorobowym, trochę pracoholik, ale teraz go chyba przyciśnie

a chłopy to takie w ogóle są pomysłowe. Mój kiedyś w moje imieniny zabrał mnie do castoramy i powiedział "wybierz sobie storczyka w prezencie". Powiedziałam, że to jest pierwszy i ostatni raz, kiedy wybaczam mu takie pójście na łatwiznę. I się nie powtórzyło

Cytat:
Napisane przez Emilia211 Pokaż wiadomość
z małym opóźnieniem ale jestem w kolejnej części
nooo witamy w końcu

A no i dzięki za pomoc w wyborze imienia, stanęło na Łucji, no chyba że w międzyczasie znajdziemy inne imię, które nam się baaaaaardzo spodoba, ale wątpię

Edytowane przez agunia82
Czas edycji: 2012-04-01 o 21:18
agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-01, 21:31   #2227
Mandragorrka
Zakorzenienie

W ciągu dnia ucięłam sobie drzemkę, ale teraz chce mi się już strasznie spać A no i od jutra mam urlop
Dobrej nocy

"To nie my daliśmy Ci życie...
To życie dało nam Ciebie..."

Mandragorrka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-04-01, 22:14   #2228
sas
Wtajemniczenie

hej dziewczynki
wreszcie zajrzalam, ale tylko na chwilke
Cytat:
Napisane przez karmeelek Pokaż wiadomość
sas wiem, że strata taty boli ale niesamowita więź była między Wami i tego nikt i nic Ci nie odbierze.
Cytat:
phdwao
ajka
braznzoletka
Karolina PW (ale nie jestem pewna)
ja
jeszcze mnie prosze wliczyc do jutrzejszych wizyt
Cytat:
Napisane przez depoison Pokaż wiadomość
ja się chętnie przyłączę do świętowania (do picia to mnie namawiać nie trzeba ) tym bardziej, że się zorientowałam, że i ja mam okazję - zaczynam dziś 28 tydzień, a tym samym już jak by nie patrzeć - trzeci trymestr!
ale mamy imprezek super
Cytat:
Napisane przez blueberry88 Pokaż wiadomość
To gratki za kolejny tydzień Kto ze mną opije ?
ja chetnie

Cytat:
Napisane przez Ahawaa Pokaż wiadomość
No tak cichutko. Ale regularnie was podczytuję dziewczyny.
Dziś zaczynam 23 tydz Pomału szykuję wyprawkę. Jak narazie mam chyba już wszystkie ciuszki jak na początek Tylko skarpetek mi brakuje.
Pozdrawiam
gratki
Cytat:
Napisane przez branzoletka Pokaż wiadomość
Ja się tylko przywitam i będe sobie podczytywać, bo na pisanie nie mam weny narazie.
Pięknie się dzień zaczął i tż musiał wszystko sp....ć gdy pojechaliśmy do Tesco kupić coś dla bąbla Zachował się jak pięciolatek, usiadł na podłodze w ramach protestu, że on nie będzie stał i wybierał, bo się na tym nie zna a poza tym inne kobiety były tam same a nie z facetami i on by wolał w tym czasie pooglądać RTV i AGD ... Super, raz od stu lat się złożyło, że mamy czas dla siebie oboje w dobrych nastrojach a on potrzebował sobie pobyć sam wśród śrubek i innych męskich pierdół jakby ostatnio nie był tam często Wróciliśmy więc skłóceni ja zamknęłam się w sypialni i jak tak bardzo chciał być sobie sam, to niech se będzie ja posiedze na wizażyu i w tv też się dzieje.
No to piszcie ja sobie poczytam co u was
ehh faceci...ale moj tez jakos wszystko na mojej glowie zostawil..fakt, ze nie ma go calymi dniami, ale twierdzi tez ze ja mam lepszy gust i wiem lepiej itp...takze ja juz sie tym nie przejmuje

Cytat:
Dzisiaj jest prima aprilis, o czym ja oczywiście zapomniałam. Ale małż pamiętał i zrobił mi kawa
We wtorek jedziemy na parę dni w góry i dzisiaj mieliśmy potwierdzić rezerwację. Więc małż wziął telefon i dzwoni tam, a ja słyszę:
- Dzień dobry chciałbym potwierdzić rezerwację na nazwisko....
- Jak to nie ma? Co to znaczy, że wszystkie dwójki są zarezerwowane?
- Od środy będzie można przyjechać? Co to ma znaczyć? .... I jeszcze kilka takich
- Dziękuję, porozmawiam z żoną i oddzwonię.

Moja mina musiała być bezcenna, bo małż miał potem niezły ubaw ze mnie Nie wspominając o tym, że był bardzo dumny z siebie, tym bardziej, że od rana myślał, co by tu wykombinować

Rezerwację udało się potwierdzić bezproblemowo przy drugim telefonie
hehe super
sas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-01, 22:22   #2229
depoison
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez KarolinaPW Pokaż wiadomość
Widzę, że chyba ogólnie w elektronice zacofana jestem- nie mam czytnika, w życiu nie czytałam ebooka i na wakacje 1/3 bagażu to książki od nawigacji wolę papierową mapę nie umiem parkować zdając się na czujniki parkowania (są w aucie męża) tylko na lusterka
o, to faktycznie oldskulowo
Ja mapy też lubię, ale głównie jak spaceruję z nimi po mieście. A podczas wyjazdów już kilka razy byliśmy na taaakich zadupiach, że szukanie w nich upatrzonego hotelu, campingu czy zabytku przerosło możliwości nawet nie nasze, a ... mapy (ulica/obiekt/dojazd niezaznaczony). I od tego czasu ukochaliśmy miłością wielką nawigację. Ta, skubana, wszystko znajdzie Choćby było to miejsce zapomniane przez świat i ludzi, do którego prowadzi piaskowa dróżka

Cytat:
Napisane przez natee Pokaż wiadomość
znajomi zaproponowali nam tez, ze dadza wanienke i taką gondolke wiklinową na drewnianym stojaczku, mama za to przysłała mi zdjecie wózka, który chcieliby nam kupić - co myślicie?
to pochwal się, co kupiłaś!
A wózek wygląda na zgrabniutki

Le roi est mort, vive le... reine!

depoison jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-02, 06:44   #2230
modnisia86
Zadomowienie

Witam z rana z kawusią z pracy ja dziś zaczynam 6 miesiąc
modnisia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-02, 07:06   #2231
phdwao
Zakorzenienie

hej

Kciuki za wszytskie dzisiejsze wizyty samych dobrych wieści nam życzę

---------- Dopisano o 08:06 ---------- Poprzedni post napisano o 08:03 ----------

Cytat:
super jak chcę Wam kupić to bierzta, fajny wózek
Cytat:
phdwao sama byłaś w kościele? Kochana uważaj na siebie i siadaj jak tylko czujesz się słabo. Ja byłam wczoraj wieczorem specjalnie by uniknąć dziś ścisku - sobotnie wieczorne msze są ciut krótsze i jest mniej ludzi więc łatwiej mi je wytrzymać.
byłam z TŻmi sie slabo zrobilo tak szybko, że po tym jak usiałam to straciłam przytomnosc

Cytat:
Napisane przez modnisia86 Pokaż wiadomość
gratulejszyn
phdwao jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-04-02, 07:19   #2232
prince_polo
Zakorzenienie

Hejka
teskniłam za Wami

co prawda jeszcze jakos tak mi smutno, ale mysle ze bez Was rady nie dam..... potrzebuje Wam czasem posmęcic

Nadrobilam Was, i nie chcialma cytowac tyule tego bylo.

Wczoraj z tz mielismy pol roku po slubie. Ale jakos szczegolnie nie swietowalismy. na wieczor zamowilam pizze bo chcial i tyle z tej okazji. heh......

a od tescowej dostalis,my wczoraj chpodzik dla małej duzo za wczesnie, ale jej sie trafił i bardzo fajny jest. Zółto zielony. W ogole nie zniszczony wiec dla nas wziela. Narazie zostal u niej , do nas go wezmiemy jak juz bedziemy mieli pokoj drugi zrobiony.

a swoja drogą chcialam sie pochwalic ze juz po swietach przechodzimy na drugi pokoj i zaczynamy remont tzn najpoerw trzeba bedzie go opruznic, a tam tyle rzeczy (jak to u starszych osob w pokoju ) no ale jakos damy rade...... ja sie ciesze i nie moge doczekac

no i przywiezlismy wczoraj od tesciow pol swiniaka mam duza zamrazarke i wszystko sie zmiesciło na styk, nie weszła tylko sloninka wiec mama mi dzis zrobi smalec no i na szczescie golonki i kaszanki czesc zostawilismy u tesciow. Bo niewiem gdzie bym to wlozyla............ jeszcze w piatek jedziemy do nioch po nasze szynki i boczki wędzone i mamy mięcha na swieta i przyszel miesiące w naszym tempie

Ćwiczę
Zapuszczam naturalki!

Edytowane przez prince_polo
Czas edycji: 2012-04-02 o 07:21
prince_polo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-02, 07:26   #2233
phdwao
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez prince_polo Pokaż wiadomość
Hejka
teskniłam za Wami

co prawda jeszcze jakos tak mi smutno, ale mysle ze bez Was rady nie dam..... potrzebuje Wam czasem posmęcic

Wczoraj z tz mielismy pol roku po slubie. Ale jakos szczegolnie nie swietowalismy. na wieczor zamowilam pizze bo chcial i tyle z tej okazji. heh......

a od tescowej dostalis,my wczoraj chpodzik dla małej duzo za wczesnie, ale jej sie trafił i bardzo fajny jest. Zółto zielony. W ogole nie zniszczony wiec dla nas wziela. Narazie zostal u niej , do nas go wezmiemy jak juz bedziemy mieli pokoj drugi zrobiony.

a swoja drogą chcialam sie pochwalic ze juz po swietach przechodzimy na drugi pokoj i zaczynamy remont tzn najpoerw trzeba bedzie go opruznic, a tam tyle rzeczy (jak to u starszych osob w pokoju ) no ale jakos damy rade...... ja sie ciesze i nie moge doczekac

no i przywiezlismy wczoraj od tesciow pol swiniaka mam duza zamrazarke i wszystko sie zmiesciło na styk, nie weszła tylko sloninka wiec mama mi dzis zrobi smalec no i na szczescie golonki i kaszanki czesc zostawilismy u tesciow. Bo niewiem gdzie bym to wlozyla............ jeszcze w piatek jedziemy do nioch po nasze szynki i boczki wędzone i mamy mięcha na swieta i przyszel miesiące w naszym tempie
hej ciastuśmyslałam o Tobie, nie zostawiaj nas więcej na tak długo a tymi szynkami ze świniaka to narobilas mi apetytu
Stary 2012-04-02, 07:45   #2234
prince_polo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez phdwao Pokaż wiadomość
hej ciastuśmyslałam o Tobie, nie zostawiaj nas więcej na tak długo a tymi szynkami ze świniaka to narobilas mi apetytu
ja sobie wzielam jedną do wedzenia i 2 surowe do domu. jedną upieke na swieta taka pieczoną bardziej jakos lubie
jeszcze tesciowa piers z indyka wędzi i kawałek da

Ćwiczę
Zapuszczam naturalki!
prince_polo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-02, 07:47   #2235
chmielinka
Zadomowienie

hej

ciastuś fajnie że wróciłaś.... rozmawiałaś z tz? a ten świniak w ciąży zrobiłam się mięsożercą hihi

Cytat:
phdwao
ajka
braznzoletka
Karolina PW
sas
ja
trzymam mocno kciuki za wizyty

Cytat:
Napisane przez KarolinaPW Pokaż wiadomość
Widzę, że chyba ogólnie w elektronice zacofana jestem- nie mam czytnika, w życiu nie czytałam ebooka i na wakacje 1/3 bagażu to książki od nawigacji wolę papierową mapę nie umiem parkować zdając się na czujniki parkowania (są w aucie męża) tylko na lusterka
skąd ja to znam... mam takie samo podejście, szczególnie do parkowania i papierowych map. Za to teściowa mówi że nie jestem postępowa

Franuś
chmielinka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-04-02, 07:52   #2236
Balbinka1983
Rozeznanie

Cytat:
Nie zastanawiajcie się tylko bierzecie zwłaszcza ten kosz Mojżesza to fajna sprawa

---------- Dopisano o 08:51 ---------- Poprzedni post napisano o 08:48 ----------

Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
A no i dzięki za pomoc w wyborze imienia, stanęło na Łucji, no chyba że w międzyczasie znajdziemy inne imię, które nam się baaaaaardzo spodoba, ale wątpię
Bardzo łądne imię. A zdrobniale LUSIA jest po prostu boskie

---------- Dopisano o 08:52 ---------- Poprzedni post napisano o 08:51 ----------

Cytat:
Gratulacje

Tak w ogóle to witam się z pracy za oknem niestety leje... ale zdąrzyłam dojść "na sucho"
Tak w ogóle to zaczęłam w sobotę 25 tydzień stawiam bezalkoholowe oczywiście
Wczoraj wieczorem Młody się obudził, i jak zaczął szaleć... Rozpychał mi się w stronę pęcherze i efekt był taki, że co 5-10 minut latałam do kibla z mega ciśnieniem tylko po to żeby wysikać kilka kropelek... MASAKRA potem z kolei świdrował w stronę tyłka. Jednym słowem ciężka noc za mną

Może to nieładnie ale muszę się pochwalić - wczoraj teściowie dali nam kasę na wózek także odetchnęłam z ulgą bo kwestie finansowe spędzały mi sen z powiek

Edytowane przez Balbinka1983
Czas edycji: 2012-04-02 o 07:58
Balbinka1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-02, 07:59   #2237
nel_a
Zakorzenienie

cześć dziewczyny

jakiś śpioch się ze mnie zrobił.
śpię od 22 do 8 i zasypiam też w ciągu dnia na godzinę lub dwie
Wy też tak macie?

nel_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-02, 08:02   #2238
phdwao
Zakorzenienie

Cytat:
ja sobie wzielam jedną do wedzenia i 2 surowe do domu. jedną upieke na swieta taka pieczoną bardziej jakos lubie
jeszcze tesciowa piers z indyka wędzi i kawałek da

Cytat:
Napisane przez nel_a Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny

Wy też tak macie?
ja spie mniej
Stary 2012-04-02, 08:07   #2239
nel_a
Zakorzenienie

Cytat:

ja spie mniej
nawet nie mogę spokojnie obejrzeć filmu wieczorem
a dziś gra o tron! Nie wiem czy dotrwam

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-04-02, 08:10   #2240
phdwao
Zakorzenienie

Cytat:
nawet nie mogę spokojnie obejrzeć filmu wieczorem
a dziś gra o tron! Nie wiem czy dotrwam
dobrze, śpij jak tyle potrzebujesz ja chodze spac ok.22.30 i budze sie zwykle ok.7.00, a w ciągu dnia nie spię
Stary 2012-04-02, 08:26   #2241
chmielinka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Balbinka1983 Pokaż wiadomość
Tak w ogóle to zaczęłam w sobotę 25 tydzień stawiam bezalkoholowe oczywiście
gratulacje
Cytat:
cześć dziewczyny

Wy też tak macie?
ja też tyle śpię, ale o 2 w nocy budzę się żeby zjeść tabletki i później mam kłopoty z zaśnięciem... więc może dlatego tak mam

Franuś
chmielinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-02, 08:45   #2242
agunia82
Zakorzenienie

Witam się po śniadanku i z kawusią

Cytat:
no gratki

Cytat:
Hejka
teskniłam za Wami

haha wiedziałam, że długo bez nas nie wytrzymasz A smuteczki mam nadzieję, że szybko odejdą w kąt
co do chodzika - to taki tradycyjny, że dziecko się do niego wkłada? bo jak tak, to odradzam korzystanie z tego . Każdy ortopeda powie, że to zło najgorsze i krzywdę tylko dzieciom tym się robi. Natomiast bardzo fajną sprawą są popychacze itp. jak dziecko już samo staje i próbuje chodzić

A z tym świniakiem to Wam fajnie

Cytat:
Napisane przez Balbinka1983 Pokaż wiadomość

Bardzo łądne imię. A zdrobniale LUSIA jest po prostu boskie

cieszę się, że się podoba

Cytat:
cześć dziewczyny

Wy też tak macie?
ja śpię zdecydowanie mniej

Stary 2012-04-02, 08:48   #2243
nel_a
Zakorzenienie

Cytat:
Witam się po śniadanku i z kawusią

no gratki

haha wiedziałam, że długo bez nas nie wytrzymasz A smuteczki mam nadzieję, że szybko odejdą w kąt
co do chodzika - to taki tradycyjny, że dziecko się do niego wkłada? bo jak tak, to odradzam korzystanie z tego . Każdy ortopeda powie, że to zło najgorsze i krzywdę tylko dzieciom tym się robi. Natomiast bardzo fajną sprawą są popychacze itp. jak dziecko już samo staje i próbuje chodzić

A z tym świniakiem to Wam fajnie

cieszę się, że się podoba

ja śpię zdecydowanie mniej
też był czas że spałam mniej a teraz jak niedźwiadek

Stary 2012-04-02, 08:53   #2244
buena
Wtajemniczenie

Ale dzisiaj wizyt. Trzymam kciuki za wszystkie.

No właśnie dziś Gra o tron. Mam nadzieję, że będzie fajny odcinek i w ogóle cały sezon.
buena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-02, 08:56   #2245
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez buena Pokaż wiadomość
Ale dzisiaj wizyt. Trzymam kciuki za wszystkie.

No właśnie dziś Gra o tron. Mam nadzieję, że będzie fajny odcinek i w ogóle cały sezon.
recenzje ma bardzo dobre Zresztą drugi tom książki jest świetny, chyba najlepszy, więc i sezon na pewno będzie fajny

Stary 2012-04-02, 09:11   #2246
ewurka
Wtajemniczenie

Cytat:
Ale super!!! kurcze sama bym się przejechała na carboota...niestety pracuje każdą niedziele może uda mi się któregoś dnia
Cytat:
byłam z TŻmi sie slabo zrobilo tak szybko, że po tym jak usiałam to straciłam przytomnosc
Jeju uważaj na siebie

Cytat:
cześć dziewczyny

Wy też tak macie?
Ja też mogę spać często i długo ale wstaje tak koło 7 bo jestem głodna i dzisiaj już zjadłam płatki rano i teraz jestem po serku wiejskim

Cytat:
Napisane przez buena Pokaż wiadomość

A co to ta Gra o tron???

Dziewczyny dzisiaj idę na badania jakieś do szpitala, nie wiem dlaczego, dziwnie tak i potrzebuje mocz, normalka, ale zapomniałam na czczo i wysiusiałam się po płatkach z mlekiem i mocz jest mętny czy to po płatkach i mleku czy mam jakąś bakterie?

* Aniołek 3.06.2010 [*]

słodkości

ewurka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-02, 09:16   #2247
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewurka Pokaż wiadomość
Dziewczyny dzisiaj idę na badania jakieś do szpitala, nie wiem dlaczego, dziwnie tak i potrzebuje mocz, normalka, ale zapomniałam na czczo i wysiusiałam się po płatkach z mlekiem i mocz jest mętny czy to po płatkach i mleku czy mam jakąś bakterie?
eee ja się nie znam, ale chyba to czy jest mętny czy nie to nie świadczy o obecności bakterii. A mocz w sumie to powinien być pobrany pierwszy po przebudzeniu, nie wiem, czy tej próbki ci nie odrzucą

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-04-02, 09:17   #2248
Mandragorrka
Zakorzenienie

Wstałam jakieś 40 minut temu - ale tylko dlatego, że małż do mnie zadzwonił Zjadłam śniadanie i teraz się byczę. Znaczy przy wizażu nabieram sił na umycie podłogi
Tak w ogóle to dzień dobry dziewczynki

Cytat:
Super zakupy Jak dla mnie wózek ma zbyt intensywny kolor. Oni go Wam kupią i wyślą do UK?
My od rodziców dostaniemy kasę na łóżeczko i wózek, żebyśmy mogli kupić dokładnie co chcemy.

Cytat:
Mandragorrka normalnie chyba bym ubiła mojego chłopa za taki żart hehe. (..)
A my sobie lubimy pożartować więc mi to nie przeszkadza. Jedyne co to wkurzyłam się, że zaś zapomniałam o tym, że jest prima aprilis
Mój mąż była bardzo dumny z siebie

Cytat:
a chłopy to takie w ogóle są pomysłowe. Mój kiedyś w moje imieniny zabrał mnie do castoramy i powiedział "wybierz sobie storczyka w prezencie". Powiedziałam, że to jest pierwszy i ostatni raz, kiedy wybaczam mu takie pójście na łatwiznę. I się nie powtórzyło
Dobre
Moja koleżanka była kiedyś na pierwszej randce w Praktikerze

Cytat:
Napisane przez sas Pokaż wiadomość
jeszcze mnie prosze wliczyc do jutrzejszych wizyt
Za Ciebie też trzymamy kciuki

Cytat:
Opijmy to od rana

"To nie my daliśmy Ci życie...
To życie dało nam Ciebie..."

Mandragorrka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-02, 09:19   #2249
ewurka
Wtajemniczenie

Cytat:
eee ja się nie znam, ale chyba to czy jest mętny czy nie to nie świadczy o obecności bakterii. A mocz w sumie to powinien być pobrany pierwszy po przebudzeniu, nie wiem, czy tej próbki ci nie odrzucą
ahhh po prostu zapomniałam w Anglii nie odrzucą ostatnio też zapomniałam no nic zobaczymy po szpitalu...

* Aniołek 3.06.2010 [*]

słodkości

ewurka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-02, 09:21   #2250
ooolllccciiiaaa
Wtajemniczenie

hej dziewczynki
witam po-weekendowo, u nas leje ciągle, jest szaro i ponuro. Ostatnio dopadła mnie totalna bezsenność, przedwczoraj w nocy spałam 1 godzinę!!! Zasnęłam o 4.00 a obudziłam się już po 5.00! A później w ciągu dnia jestem taaaaka śpiąca więc jak się zdrzemnę to znowu ze spania w nocy nici! mam nadzieję że mój normalny rytm dobowy powróci (tj.spanie od 24.00 do 11.00)
na weekend była u nas moja 5-letnia chrześnica, córeczka naszych bardzo bliskich znajomych,ale odkąd jestem w ciąży to "obce" dzieci jakoś mnie drażnią wiem że to nie fair ale teraz najważniejsze jest dla mnie moje maleństwo a do innych dzieci złapałam jakiś dystans, jak mała biegała po domu to wkurzało mnie że zaraz pobrudzi ściany, porysuje parkiet, wcześniej tak nie miałam i mam trochę wyrzuty sumienia bo wiem że jakby to było moje dziecko to by mnie to nie denerwowało no to się rozpisałam
ooolllccciiiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości