Olej gulasz i jedz pizzę - dzidziuś 2012 -2015 - Strona 112 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-02, 12:57   #3331
blonde_hair
Zakorzenienie

Dot.: Olej gulasz i jedz pizzę - dzidziuś 2012 -2015

Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość

nawet mi nic nie mow teraz to sie dopiero zacznie jak zacznie latac po dworze to bedzie masakra...moze ja powinnam zaczac kupowac plasterki
e nie bedzie zle
Stary 2012-04-02, 12:58   #3332
Natala84
Zakorzenienie

cześć

strong, trzymaj się !!!

Madzia, już kilkakrotnie było o podgrzewaczu i sterylizatorze... i znów napiszę, że dla mnie to zbędny gadżet... bo być może będziesz karmiła piersią, a obiadki gotowała sama - więc po co? a nawet jeśli będziesz potrzebowała podgrzać słoiczek, to garnuszek z ciepłą wodą wystarczy ja bym się wstrzymała te kilka tygodni i zobaczyła, co i jak maluch je kupić zawsze zdążysz.
Natala84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-02, 12:59   #3333
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość
no ja zanim kupilismy podgrzewac pare razy przegrzalam mleko i wtedy to bylo darcie!!! haha chyba nas sadziedzi slyszeli wiec dla nas podgrzewacz jest super sprawa i uzywamy go do tej pory bo Maja w nocy pije wode ale tylko ciepla

[:
zawsze mozna miec w pokoju przygotowana wode w termosie i chłodna i miksowac
Moje dzieckos sie tak czasem darlo,ze kilkakrotnie pił zimne mleczko, bo za długo mu było czekac az podgrzewacz podgrzeje
Na szczescie w nocy czesciej karmilam piersia
Stary 2012-04-02, 13:04   #3334
xxKasiax
Wtajemniczenie

Wlasnie skonczylam mycie szafek w kuchni i jestem z siebie dumna Maz musi dokonczyc szafki gorne, bo nie bede sie naciagac, a sa bardzo wysoko. Nawet nie sadzilam, ze takie brudne byly
Tak wogole to mam juz chyba syndrom wicia gniazda, bo chce miec wszystko przygotowane do przyjscia Oliverka na swiat

gucia6
ciesze sie ze z Rita wszystko w porzadku
Biedna Sandra, ale tak to jest, ze w wieku przedszkolnym duzo rzeczy sie lapie, zeby tylko malutka sie nie zarazala

Nawet jak bedziesz wpadac tylko czasem to i tak cieszymy sie, jak cos napiszesz co u was slychac

Madzia juz zapisalam wczesniej Twoja liste do szpitala Ale i tak sie mojej poloznej zapytam co sie tu bierze ze soba, co kraj to obyczaj, tak samo szpital, szpitalowi nierowny i wszedzie maja swoje zasady
I nie szalej tam w domu
Co do podgrzewaczy tez nie widze roznicy, wez ten ktory ci sie bardziej podoba
Stary 2012-04-02, 13:09   #3335
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Cytat:
Napisane przez xxKasiax Pokaż wiadomość
BIKA ja tez mam podwyzszona temp.Jesli nie przekracza 38 stopni to chyba normalne w ciazy.Gdzies tez juz o tym czytalam.
Dzięki, uspokoiłaś mnie, Ale tak na wszelki wypadek zrobiłąm sobie wczoraj wieczór czosnkowo - malinowo - imbirowy

Emigruś
ta flacha to prawie taka jak Julcia
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Bika83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-02, 13:09   #3336
kotekk81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blonde_hair Pokaż wiadomość
e nie bedzie zle

wole byc przygotowana na najgorsze jak Maja byla zdrowa to dala popis na podworku....zajace lapala na potege
Cytat:
zawsze mozna miec w pokoju przygotowana wode w termosie i chłodna i miksowac
Moje dzieckos sie tak czasem darlo,ze kilkakrotnie pił zimne mleczko, bo za długo mu było czekac az podgrzewacz podgrzeje
Na szczescie w nocy czesciej karmilam piersia
u nas to nie przechodzilo (bo rowniez mielismy przetestowany termos i mieszanie) darcie bylo takie ze nawet jak juz miala super gotowe mleczko to tak sie darla ze ignorowala butelke
a teraz jest tak ze jak zaplacze w nocy i szybko jej sie poda wode to spi a jakbym troche zwlekala to sie rozbudza i ...no poprostu bawimy sie i czasem wyglada to komicznie jak zrywamy sie w nocy zeby jej dac wody

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-02, 13:09   #3337
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość

Bika jak się dzisiaj czujesz?
A różnie, kicham i muli mnie...... a już się tak dobrze czułam.
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Bika83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-02, 13:15   #3338
onyks
Zakorzenienie

Madziu ja się nie znam, ale znając mnie to wpadnę w szał zakupowy i też kupię

Guciu super, że wszystko dobrze

Kotku, buziaki przekaż małej

Kasia brawa

---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ----------

Cytat:
Napisane przez Bika83 Pokaż wiadomość
Bikuś
onyks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-02, 13:18   #3339
Baobabek
Zakorzenienie

GG do Baobabek Send a message via Skype™ to Baobabek

Cytat:
300
Generalnie mi to bez roznicy, przeciez tu nie chodzi o to ile kto da, ale u mnie w rodzinie np. przyjeło sie tak,ze najblizsi daja wiecej
u nas też tak jest
Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
No właśnie dlatego do was wpadłam

---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ----------

Dziewczyny czy poza ceną widzicie jakieś różnice między tymi urządzeniami?? Dziś bym chciała zamówić i szukam:

1. http://allegro.pl/auto-dom-oryg-podg...234827716.html

2. http://allegro.pl/oryginal-podgrzewa...192049220.html
nie wiedze
Cytat:
kotku o kurcze.. przewróciła się??

tak, tak miałam listę od położnej. U nas trzeba mieć rożek lub kocyk, ubranka i inne rzeczy, które wymieniłam. Pieluszki (3 sztuki) też miałam zapisane. Pewnie jakby sie dziecku ulało

---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ----------

Gucia podgrzewacz to dziewczyny polecały kilka dni temu. Bo i w domu i w podróży sie przyda. Tylko jak patrzę to każdy ma funkcję sterylizacji więc to taki gratis chyba
ja miałam i podgrzewacz - lovi z canpola i sterylizator do butelek i smoczków też z canpola - z tym, że oba do używania w domu z podgrzewacza byłam zadowolona i ja polecam nie sądzę, żeby chciało Ci sie wstawać z łóżka iść do kuchni podgrzewać mleko w środku nocy na przykład ja mleko w nocy odciągałam i dawałam z butelki, podgrzewacz stał obok łóżka na stoliku więc miałąm na wyciągnięcie ręki ciepłe mleczko (z poprzedniego udoju). Sterylizator miałam na 5 butelek i kilka smoczków, to co się uzbierało za cały dzień wrzucałam do niego 8 minut i gotowe nawet wycierać nie musiałam bo po chwili butelki same wysychały Chyba jestem jedną z niewielu co poleca oba te wynalazki, także masz moje poparcie jedyne co to rozważyłabym normalny podgrzewacz i sterylizator na kilka butelek...po co ci ta funkcja do auta?? Ja brałam w opakowanie termiczne ciepłe mleko (moje), a później w małym termosiku wodę i odmierzone w butelce mleko mm

Baobabek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-02, 13:18   #3340
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Bika83 Pokaż wiadomość
Mam nadzieje, że szybko Ci przejdzie

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-02, 13:18   #3341
xxKasiax
Wtajemniczenie

Bika to dobrze, ze zapobiegasz. Ja gdzies od 13 tyg. chyba non stop przeziebiona bylam, juz myslalam, ze do konca ciazy bede na syropie z cebuli jakis taki czas mialam, ze ciagle sie leczylam, oczywiscie domowymi sposobami Lepiej wczesniej juz zaczac z miodem, czosnkiem i syropkiem itp. zanim rozwinie sie cos powazniejszego

onyks a dziekuje teraz odpoczywam, bo za duzo to nie zdrowo
Juz dzisiaj nic nie robie, tylko obiadek jeszcze
Stary 2012-04-02, 13:41   #3342
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Męzulek już od 13 w domu.

kotek, bao cieszę się , ze polecacie ten podgrzewacz. Dokładnie, po co w nocy latać i podgrzewać jak można mieć wszystko pod ręką. I wiesz, że nie przegrzejesz.

Idę zaraz prasować, bo już mąż mi deskę w salonie rozstawił i przytachał miskę prania

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-02, 14:01   #3343
Baobabek
Zakorzenienie

GG do Baobabek Send a message via Skype™ to Baobabek

Cytat:
Męzulek już od 13 w domu.

kotek, bao cieszę się , ze polecacie ten podgrzewacz. Dokładnie, po co w nocy latać i podgrzewać jak można mieć wszystko pod ręką. I wiesz, że nie przegrzejesz.

Idę zaraz prasować, bo już mąż mi deskę w salonie rozstawił i przytachał miskę prania
szybko Ci pójdzie, te maleńkie rzeczy się migiem prasuje

Baobabek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-02, 14:24   #3344
tomalinka
Wtajemniczenie

Blonde, Madzia, Kasia - troszkę Wam zazdroszczę wolnego
Odpoczywajcie sobie!

Cytat:
Napisane przez onyks Pokaż wiadomość
Wi
Jak ja chcę tą @!!! Jak nigdy
Ja też już bym się chciała starać. Nawet wczoraj myśleliśmy, żeby tego nie przyspieszyć ale w sumie to bez sensu bo mam wyjazd w maju i będzie ciężko ze staraniem się i tak.
Z drugiej strony wciąż mam obawy.. Ze mną nie jest łatwo

Emigra ja też chcę taką Kruszynkę Zakochałam się.. słodka.
Ana - jak z lekarzem i badaniami? zmieniacie termin staranek?

Cytat:
Napisane przez onyks Pokaż wiadomość
Madziu problem w tym, że nie wiem dziś mam 31 d.c i dziś trochę ta temp poszła w górę więc może za około 10 dni.
Od wczoraj mam zmianę śluzu z płodnego na taki kremowy więc liczę na to, że już faza lutealna się zaczęła. Ogólnie to chce jak najszybciej, żeby już się starać
Twoja wiedza jest oszałamiająca.. widzę, że jesteś w pełni przygotowania do staranek
czyli teraz czekasz na okres i się zaczynacie starać?

Powodzenia

Cytat:
Napisane przez aaby Pokaż wiadomość

Mam wiadomość od strong: niestety nie wychodzi dzisiaj, bo wyniki wciąż kiepskie. Ale wszystkie Was tutaj całuje - Was i Wasze maluszki
Może uda Jej się wieczorem do nas wpaść
Strong, trzymaj się dzielnie. Zdrówka życzę!

Cytat:
Napisane przez gucia6 Pokaż wiadomość

A dzis bylam z Rita u kontroli i wszystko ok. Serduszko w porzadku, odruchy jak trzeba, bioderka tez dobrze, od wyjscia ze szpitala przybrala juz ponad 1 kg.
Jedynie co, to dostalysmy niacyne (???) do pedzlowania w buzi, a ja na brodawki, bo mamy podejrzenie plesniawek (w koncu walczylam cala ciaze z dowcipna grzybica
No i Sandra jeszcze dostala skierowanie do laryngologa, bo ma podejrzenie o polipy w gardle ...doslownie, jak nie urok to sraczka ... ale najwazniejsze, zeby wyjasnic przyczyne jej ciagle powiekszonych migdalow...

nic to by bylo na tyle jesli chodzi o nas... teraz bede pewnie raz na jakis czas wpadac, ale pewnie tez niezbyt czesto, bo musze pare spraw poorganizowac

Niacyna to witamina, więc spokojnie Bodajże witamina PP.

Rozumiem, że masz mało czasu ale miło nam będzie jak chociaż na chwilkę wpadniesz i napiszesz co tam u Was słychać

Cytat:
Napisane przez xxKasiax Pokaż wiadomość
Wlasnie skonczylam mycie szafek w kuchni i jestem z siebie dumna Maz musi dokonczyc szafki gorne, bo nie bede sie naciagac, a sa bardzo wysoko. Nawet nie sadzilam, ze takie brudne byly
Tak wogole to mam juz chyba syndrom wicia gniazda, bo chce miec wszystko przygotowane do przyjscia Oliverka na swiat
No właśnie chciałam się Ciebie spytać czy Ty tak zawsze czy to ciąża Cię tak zmieniła? Bo widzę, że bardzo zmobilizowana i konsekwentna w realizacji planów jesteś Mam nadzieję, że ja też kiedyś taka będę
tomalinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-02, 14:45   #3345
agnusek22
Wtajemniczenie

Odliczam czas do wyjścia z pracy...gardło mnie boli i czuję się średnio :/ Muszę się naszprycować lekami...nie chcę być chora

Zawsze będę wierzyć...

agnusek22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-02, 15:04   #3346
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tomalinka Pokaż wiadomość
Blonde, Madzia, Kasia - troszkę Wam zazdroszczę wolnego
Odpoczywajcie sobie!

Cytat:
Napisane przez agnusek22 Pokaż wiadomość
Odliczam czas do wyjścia
z pracy...gardło mnie boli i czuję się średnio :/ Muszę się naszprycować lekami...nie chcę być chora
Zeby Ci szybko czas minal i w domku sie wygrzej

Wrocilismy ze zlobka. Seba teraz spi
Dzis w polowie swojego dnia zostal przeniesiony do starszych dzieci. Teraz bedzie przyczajany przez kilka dni,ale czul sie swietnie.Panie zadowoloneW ogole on jakos latwo i szybko sie zaklimatyzowałTroszke posiedzialam z nimi jak go odbierałam to ladnie jadł obiad

---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ----------

Cytat:
Napisane przez Baobabek Pokaż wiadomość
u nas też tak jest

nie wiedze
ja miałam i podgrzewacz - lovi z canpola i sterylizator do butelek i smoczków też z canpola - z tym, że oba do używania w domu z podgrzewacza byłam zadowolona i ja polecam nie sądzę, żeby chciało Ci sie wstawać z łóżka iść do kuchni podgrzewać mleko w środku nocy na przykład ja mleko w nocy odciągałam i dawałam z butelki, podgrzewacz stał obok łóżka na stoliku więc miałąm na wyciągnięcie ręki ciepłe mleczko (z poprzedniego udoju). Sterylizator miałam na 5 butelek i kilka smoczków, to co się uzbierało za cały dzień wrzucałam do niego 8 minut i gotowe nawet wycierać nie musiałam bo po chwili butelki same wysychały Chyba jestem jedną z niewielu co poleca oba te wynalazki, także masz moje poparcie jedyne co to rozważyłabym normalny podgrzewacz i sterylizator na kilka butelek...po co ci ta funkcja do auta?? Ja brałam w opakowanie termiczne ciepłe mleko (moje), a później w małym termosiku wodę i odmierzone w butelce mleko mm
ja nie mialam sterylizatora, w sumie wygotowanie butelek(raz na dzien wieczorem)tez nie zajeło mi wiecej jak 8 minut

Ja jestem za tymi przyrzadmi(aczkolwiek przezylam bez sterylizatora),ale takie 3, 4 w jednym to dla mnie gadzet po prostu

Kotku na wszystko trzeba miec swój sposób...U nas krzyki były i tez jak tzreba było zcekac az mlekow podgrzewaczu sie podgrzeje

Bika zdrówka[COLOR="Silver"]
Stary 2012-04-02, 15:17   #3347
Natala84
Zakorzenienie

Madziu, sęk w tym, ze Ty jeszcze nie wiesz, czy w nocy będziesz musiała cokolwiek podgrzewać a byc może i w dzień nie będzie takiej potrzeby. Ale to oczywiście Twoja i męża decyzja

jeszcze godzinka i do domu
Natala84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-02, 16:23   #3348
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:

Co kupiliście?
Kupilismy mise szklane na salatki , wazony na kwiatki , swieczki , lampki na szampan , serwetki i ramki na zdjecia do pokoju malego

Cytat:
Mąz za to mi sie przeziębił, chcialam aby został w domu bo paskudnie się czuł, ale uparciuch poszedł.
u mnie maz tez chory ... i tez poszedl do pracy a dzis tak wieje na zewnatrz.

Cytat:
Napisane przez emigra Pokaż wiadomość
dzien dobry
hej

Cytat:

Mam wiadomość od strong: niestety nie wychodzi dzisiaj, bo wyniki wciąż kiepskie. Ale wszystkie Was tutaj całuje - Was i Wasze maluszki Może uda Jej się wieczorem do nas wpaść
kurcze biedna , oby szybko wrocila do domu. A jak ta po usg nie wiesz czy poznala plec?

Witajcie
Wrzucam zdjecia wlosow ( te w lustrze ma troche przeklamany kolor ) no i moj brzusio Leci nam juz 30tyd+3 dni
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCN8043.jpg (124,8 KB, 29 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN8045.jpg (97,7 KB, 31 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN8077.jpg (84,3 KB, 34 załadowań)

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-02, 16:26   #3349
Malensstfo
Zakorzenienie

Hej dziewczyny...

Ja dziś jakaś zmęczona jestem i chyba cały ten tydzień taki będzie Latałam cały dzień non stop

emigra
Julcia słodka!

Bikuś
kuruj się
Malensstfo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-02, 16:30   #3350
blonde_hair
Zakorzenienie

Zaabcia slliczny brzuszek a na wlosy to sie napatrzec nie moge
Widze nowa bluzeczke

Malenstfo

Wlasnie posialam rzezuche
Stary 2012-04-02, 16:30   #3351
Malensstfo
Zakorzenienie

Zabcia włosy fajne, a brzusio słodki!
Malensstfo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-02, 16:53   #3352
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Zabcia super włoski. Bardzo mi się efekt podoba. I brzuszek też powoli rośnie.

Mój mąż wziął zwolnienie i siedzi ze mną w domku Dopiero w piątek idzie do pracy na jeden dzień.

Nawet nie wiecie jak mi dobrze z nim jak jestem ze mną

Stary 2012-04-02, 16:55   #3353
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:

Mój mąż wziął zwolnienie i siedzi ze mną w domku Dopiero w piątek idzie do pracy na jeden dzień.

Madzia zebys Ty sie nie zarazila...
Stary 2012-04-02, 16:57   #3354
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malensstfo Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny...

Ja dziś jakaś zmęczona jestem i chyba cały ten tydzień taki będzie Latałam cały dzień non stop
mam nadzieje ze jednak calu tydzien nie bedzie taki ciezki

Cytat:
Zaabcia slliczny brzuszek a na wlosy to sie napatrzec nie moge
Widze nowa bluzeczke
dziekuje slicznie
Ty to masz pamiec tak tak nowa bluzeczka

Cytat:
Napisane przez Malensstfo Pokaż wiadomość
Zabcia włosy fajne, a brzusio słodki!
Dziekuje

Cytat:

Dziekuje

Fajnie ze maz wzial sobie wolne u nas to raczej nie mozliwe niestety takze maz chory do pracy chodzi. Czwartek ma wolny bo musi do sadu jechac.

Zazdroszcze ... tez uwielbiam jak maz jest w domu

Olivia 2.07.2014
Stary 2012-04-02, 16:57   #3355
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Madzia zebys Ty sie nie zarazila...
Też mam taką nadzieję

Poprasowałam wszystko (1,5 godz stałam nad deską). Mąz rozwiesił pranie, obiadek zjedzony, serial obejrzeliśmy. Jeszcze dzis chcemy zacząć sprzątać mieszkanie. W sumie mąż będzie, ale ja troszke pomogę.

Stary 2012-04-02, 17:03   #3356
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość

dziekuje slicznie
Ty to masz pamiec tak tak nowa bluzeczka

spodobala mi sie to i ja zapamietalam

---------- Dopisano o 16:03 ---------- Poprzedni post napisano o 16:02 ----------

Cytat:
Też mam taką nadzieję

Poprasowałam wszystko (1,5 godz stałam nad deską). .
Stary 2012-04-02, 17:17   #3357
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
spodobala mi sie to i ja zapamietalam

---------- Dopisano o 16:03 ---------- Poprzedni post napisano o 16:02 ---------

Kurde przypomnialam sobie ze musze jechac odebrac meza koszule i spodnie z pralni A tak mi sie nie chce tylka ruszac nigdzie...

Olivia 2.07.2014
Stary 2012-04-02, 17:21   #3358
grulla
Raczkowanie

GG do grulla

Onyks, do mnie przyszła @ dziś, więc staranka tego miesiąca niebawem się zaczną... trzymam kciuki i za Ciebie widzę, że jesteś z kujawsko-pomorskiego, więc od razu czuję więź ;p mam sentyment do tych stron, moi rodzice pochodzą i cała rodzinka tam

widzę, że porządki wiosenne pełną gębą. Żeby mi się tak chciało...
w naszym domku dziś wstawili okna Poczytałam o tych "budowlanych" wątpliwościach...ja jak przeprowadziłam się po ślubie do męża, byłam na nie, bo chciałam wracać w swoje strony wrocławskie, ale jak sobie uświadomiłam, że tu możemy mieć dom(bo jest działka),a tam wielgachny kredyt wystarczyłby na niewielkie mieszkanko...to postanowiliśmy rzucić się na głęboką wodę. Nie mieliśmy zbyt wielu pieniędzy, tyle co z wesela, więc zaczęliśmy od formalności (co zajęło jakieś 6 mies), potem kopanie, fundamenty, trochę się pożyczyło, odkładało itd..fakt, o tyle łatwiej, że mieszkamy z teściami, dokładamy się do rachunków tak 600-700 resztę odkładamy i wydajemy na bieżące potrzeby,szkołe itd..o kredyt też był strach, ale w końcu zaryzykowaliśmy. Mam nadzieje,że wystarczy Jak się nie zacznie, to się nie skończy. Wydaje mi się, że lepiej zawsze coś już robić, bo lepsze czasy i w kraju, i w ogóle mogą nie nadejść.

zaaaabcia włosy jak marzenie...a brzuszek śliczny!

a co do podgrzewacza, to tak się zastanawiam...moja szwagierka zawsze do mikrofali wkłada, i już a czy to zdrowe, to mam wątpliwości

grulla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-02, 17:24   #3359
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez grulla Pokaż wiadomość
a co do podgrzewacza, to tak się zastanawiam...moja szwagierka zawsze do mikrofali wkłada, i już a czy to zdrowe, to mam wątpliwości
ja wiekszosc podgrzewam w mikrofaliCzy to dla Nas czy dla dziecka

Ja tez z kuj-pom
Stary 2012-04-02, 17:25   #3360
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

grulla ja tez się boje jedzenia z mikrofali Mi służyła tylko do popcornu

Dziewczyny dostałam wypłatę (pierwszą będąc na l4) i... mam o 409 zł więcej przelane (bo policzyli mi średnią z 12 miesięcy z różnymi dodatkami). Jestem w szoku

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości