Wiosenne zmiany, czyli wspólne zrzucanie zbędnych kg :) - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-04-02, 16:40   #91
pauli1721
Raczkowanie

Dot.: Wiosenne zmiany, czyli wspólne zrzucanie zbędnych kg :)

Cytat:
Napisane przez Nunum Pokaż wiadomość
a krecisz takim normalnym hula hoopem czy masz ten z masażerem? Ja kupilam jakis czas temu nor,alny hula hoop w sklepie zabawkowym, ale nie umiem nic krecic;/ Na innym watku wyczytalam ze lepiej kreci sie tym z masazem tylo sa one duzo drozsze;/

Na początku kręciłam takim zwykłym ale faktycznie ciężko się kręciło dlatego postanowiłam zamówić te z masażem... Jak już sie zdecydujesz na takie z masażem to najlepiej kupić na allegro Im większe hula hop tym lepiej się kręci więc naprawdę warto sie w takie zaopatrzyć Dodam że mi w talii ubyły 4 cm ale to też mógł być efekt utraty wagi... mimo wszystko polecam !

---------- Dopisano o 17:40 ---------- Poprzedni post napisano o 17:36 ----------

Cytat:
Napisane przez Ginger1989 Pokaż wiadomość
pięknie się prezentuje, bardzo przejrzyste a jak nas dużo !

Super sprawa z tym linkiem! Teraz jestem zmotywowana jeszcze bardziej!

Edytowane przez pauli1721
Czas edycji: 2012-04-02 o 16:38
pauli1721 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-02, 16:48   #92
strawberry_fruitella
Raczkowanie

Mój jadłospis na dziś (nie wiem dlaczego, ale jakoś nie chce mi nigdy wyjść 5 posiłków )
8:00: kawa z mlekiem
10:30 Iś: owsianka + 3 suszone śliwki
13:30 IIś: jabłko + 125 g surówki z buraczków
17:00 obiad: 1 ziemniak + 200g serka 0,3% tłuszczu
20:00 kolacja: warzywa (papryka, cukinia, cebula, kukurydza) upieczone w piekarniku + pierś z kurczaka (ok. 100g) + łyżka jogurtu

Jeśli wychodzicie z domu wcześnie rano, to warto zrobić dzień wcześniej owsiane babeczki z suszonymi owocami/orzechami albo jakąś sałatkę. Porządne śniadanie to podstawa, żeby przetrwać do południa.

---------- Dopisano o 17:48 ---------- Poprzedni post napisano o 17:47 ----------

Cytat:
Napisane przez strawberry_fruitella Pokaż wiadomość
Wzrost: 173 cm
Waga przed odchudzaniem: 73kg
Waga obecna: 69 kg
Waga wymarzona: 55 kg

To jeszcze 14 kg! O matko... dobrze, że tyle nas jest - może wytrwam
Proszę o poprawienie w tabelce, bo aż mi się smutno zrobiło, że nic nie schudłam )
strawberry_fruitella jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-02, 16:59   #93
Manniucha
Przyczajenie

Hey, czy moge do Was dołączyc??? również walcze z nadliczbowymi kg.

Dietkuję od: 20.02.2012
-4...-7,2...-9.4...-11...- 12.7...-16.5...-17.3...- 20 kg mniej

WALKA TRWA

Manniucha jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-02, 17:11   #94
Nunum
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez pauli1721 Pokaż wiadomość
Na początku kręciłam takim zwykłym ale faktycznie ciężko się kręciło dlatego postanowiłam zamówić te z masażem... Jak już sie zdecydujesz na takie z masażem to najlepiej kupić na allegro Im większe hula hop tym lepiej się kręci więc naprawdę warto sie w takie zaopatrzyć Dodam że mi w talii ubyły 4 cm ale to też mógł być efekt utraty wagi... mimo wszystko polecam !

!
A moglaby wrzucic link z hula hoopem, ktory kupilas? Tyle ich jest na allegro ze Ciezko sie zdecydowac a cenytez przerozne. Patrzylam w Go Sporcie i tam byly jedynie po 120zl
Nunum jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-02, 17:35   #95
sasq
Raczkowanie

strawberry_fruitella mam nadzieję, że wybaczysz mi pomyłkę ;p Zmienię twoje dane i dopiszę Manniucha w zestawieniu na następny poniedziałek ok? Bo pewnie do tego czasu wyjdą jeszcze jakieś moje pomyłki

wzrost: 174 cm
cel:60kg
moja droga: 74-70-68-67-65-64-63-62-64-65-66kg
sasq jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-02, 17:38   #96
crucio
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez strawberry_fruitella Pokaż wiadomość
Mój jadłospis na dziś (nie wiem dlaczego, ale jakoś nie chce mi nigdy wyjść 5 posiłków )
8:00: kawa z mlekiem
10:30 Iś: owsianka + 3 suszone śliwki
13:30 IIś: jabłko + 125 g surówki z buraczków
17:00 obiad: 1 ziemniak + 200g serka 0,3% tłuszczu
20:00 kolacja: warzywa (papryka, cukinia, cebula, kukurydza) upieczone w piekarniku + pierś z kurczaka (ok. 100g) + łyżka jogurtu

Jeśli wychodzicie z domu wcześnie rano, to warto zrobić dzień wcześniej owsiane babeczki z suszonymi owocami/orzechami albo jakąś sałatkę. Porządne śniadanie to podstawa, żeby przetrwać do południa.

---------- Dopisano o 17:48 ---------- Poprzedni post napisano o 17:47 ----------

Proszę o poprawienie w tabelce, bo aż mi się smutno zrobiło, że nic nie schudłam )
Nie pij kawy na pusty żołądek, bo się nabawisz wrzodów!!! Wg. mnie jesz za mało. Nie czujesz się głodna w ciągu dnia?
crucio jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-02, 18:26   #97
pauli1721
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Nunum Pokaż wiadomość
A moglaby wrzucic link z hula hoopem, ktory kupilas? Tyle ich jest na allegro ze Ciezko sie zdecydowac a cenytez przerozne. Patrzylam w Go Sporcie i tam byly jedynie po 120zl
Cena jak z kosmosu!! Ja mam w domu takie: http://allegro.pl/odchudzajace-hula-...236605703.html ale osobiście polecam Ci takie: http://allegro.pl/odchudzajace-kolo-...243656134.html tego typu są trochę droższe ale słyszałam że lepsze... Te co ja mam było składane więc niezbyt stabilne dlatego lepiej kupować takie w całości
Stary 2012-04-02, 19:10   #98
gossia089
Raczkowanie

GG do gossia089

Moj dzisiejszy jadłospis:
śniadanko: placki otrębowe z jogurcikiem
obiad: pierś z kurczaka pieczona + kalafiorek i ogóreczek
podwieczorek: jogurt light
kolacja: serek wiejski+pomidor
Miałam zjeść jeszcze jakiś lekki posiłek przed snem, ale nie jestem na razie głodna, to chyba z niego zrezygnuje

Sasq
moj wiek 23, bo brakuje w tabelce

Dziewczyny a długo na tym hula hopie kręcicie? Bo mam takie w domu, ale już dawno z niego nie korzystałam i nie wiem ile minut nim ćwiczyć żeby był jakiś efekt
gossia089 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-02, 19:26   #99
pauli1721
Raczkowanie

Ja ostatnio kręcę pół godziny dziennie... czasem jak mi się chce to więcej.
Stary 2012-04-02, 19:29   #100
manuchao
Przyczajenie

Cytat:
Cena jak z kosmosu!! Ja mam w domu takie: http://allegro.pl/odchudzajace-hula-...236605703.html ale osobiście polecam Ci takie: http://allegro.pl/odchudzajace-kolo-...243656134.html tego typu są trochę droższe ale słyszałam że lepsze... Te co ja mam było składane więc niezbyt stabilne dlatego lepiej kupować takie w całości
pauli721 a to hula hop się nie rozwala na części pierwsze jak się dłużej kręci, bo zawsze miałam opory przed kupieniem właśnie z tego powodu

Coco Channel

waga początkowa: 69 kg
waga obecna: 69 kg
cel końcowy: 58 kg
manuchao jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-02, 20:00   #101
monika13k
Raczkowanie

Moje dzisiejsze jedzonko:
śniadanie: serek wiejski i zielona herbata
II śniadania brak
obiad: makaron ze szpinakiem i fetą
kolacja: razowa bułeczka z twarożkiem
W między czasie zielona herbata i dużo wody i do tego ćwiczenia
monika13k jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-04-02, 20:08   #102
crucio
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez monika13k Pokaż wiadomość
Moje dzisiejsze jedzonko:
śniadanie: serek wiejski i zielona herbata
II śniadania brak
obiad: makaron ze szpinakiem i fetą
kolacja: razowa bułeczka z twarożkiem
W między czasie zielona herbata i dużo wody i do tego ćwiczenia
za mało, za mało.
serek wiejski = ok 170
makaron = sama nie wiem, ale na 100 gram chyba coś koło 300?
kolacja = ok 150
Dziennie ma być minimum 1000 kcal!!! Jak bd tak mało jadły efekt jojo gwarantowany!!!
Stary 2012-04-02, 20:35   #103
pauli1721
Raczkowanie

Heheh jak już pisałam, moje hula hop było składane i nie ukrywam że po złożeniu było mało stabilne dlatego łączenia okleiłam taśmą izolacyjną(dobrze trzyma) Hula hop mam już 2 tyg i nie mam żadnych zarzutów ale gdybym kupowała drugi raz na pewno wybrałabym to w jednym kawałku (ten drugi link co podałam)
Stary 2012-04-02, 21:19   #104
Majka2811
Przyczajenie

GG do Majka2811

Moje jedzonko dzisiejsze to:
I śniadanie: brak (nie zdążyłam)
II śniadnie: pizzerka
Obiad: 400g zupy z kaszy jaglanej z dodatkiem mleka
Podwieczorek: duży banan
Kolacja: sałatka z pomidora i ogórka z dodatkiem jogurtu naturalnego i szczypiorku i do tego bułka grahamka z plasterkiem sera i plasterkiem drobiowej wędliny(moje ulubione)

Nie jestem zadowolona ze swojego dzisiejszego jadłospisu. Jeszcze na dodatek nie dałam rady zachciance. Muszę się przyznać zjadłam 2 paski czekolady

Ale jutro dam radę, a teraz mykam na rowerek. Godzinka jazdy przede mną.

I pochwała dla autorki tabelki. Bardzo przejrzysta. A teraz dziewczyny musimy zadbać o to by waga zmieniała swoje wartości (oczywiście na niższe).

Pa pa. Do jutra

85kg-84kg-83,2kg-83kg-82kg-81kg-80kg-79kg-78kg-77kg-76kg-75kg-74kg-73kg-72kg-71kg-70kg-69kg-68kg-67kg-66kg-65kg-64kg-63kg-62kg-61kg-60kg-59kg
Majka2811 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-02, 22:16   #105
Isandri
Raczkowanie

Cytat:
Heheh jak już pisałam, moje hula hop było składane i nie ukrywam że po złożeniu było mało stabilne dlatego łączenia okleiłam taśmą izolacyjną(dobrze trzyma) Hula hop mam już 2 tyg i nie mam żadnych zarzutów ale gdybym kupowała drugi raz na pewno wybrałabym to w jednym kawałku (ten drugi link co podałam)
Hej
Ja też przymierzam się do zakupu tego hula hop z kulami do masażu. Do tego chciałabym jeszcze agrafkę. Koszt niewielki, a słyszałam, ze daje dobre efekty. Polecacie jeszcze jakiś sprzęt do domowej mini-siłowni?
Isandri jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-02, 22:34   #106
Ginger1989
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Isandri Pokaż wiadomość
Hej
Ja też przymierzam się do zakupu tego hula hop z kulami do masażu. Do tego chciałabym jeszcze agrafkę. Koszt niewielki, a słyszałam, ze daje dobre efekty. Polecacie jeszcze jakiś sprzęt do domowej mini-siłowni?
Ja mam steper i rowerek stacjonarny, przyznam, że trochę się wykosztowałam (steper 200zł, rowerek stacjonarny 400zł), ale opłacało się - nie wyobrażam sobie np już teraz oglądania TV na siedząco - zawsze oglądam ćwicząc, wręcz miałabym wyrzuty sumienia jakbym się walnęła na kanapę,do tego stopnia się przyzwyczaiłam Moja mama oczywiście była zdania, że poćwiczę pare tygodni i potem nie wiadomo co robić z tym sprzętem jak mi się znudzi, ale tak się nie stało i wiem, że wiele mu zawdzięczam, tym bardziej, że jestem osobą, której się nieraz nie chcę wychodzić z domu, żeby się poruszać, a tak jak rowerek i steper stoją przede mną to już nie mam wymówki, że brzydka pogoda

Razem od 31.03.2010
Zaręczeni od 13.06.2013
1.08.2015 Nasz wielki dzień

Ginger1989 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-03, 09:16   #107
pauli1721
Raczkowanie

Ja też mam w domu rowerek ale u mnie właśnie sprawdziła się wersja Twojej mamy Ginger1989 bo mi sie szybko znudził tylko na szczęście nie był on mój... Moim takim wymarzonym sprzętem do domu jest Orbitrek pamiętam że jak chodziłam na siłownie to bardzo lubiłam z niego korzystać tylko niestety jest trochę drogi ;/

---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ----------

I jeszcze bardzo chciałabym bieżnię... podobno super sprawa mieć w domu taki sprzęt

Sposób na płaski brzuch w 5 sek.? - Narysować sobie pępek na plecach.

63kg~~55kg~~52kg
Stary 2012-04-03, 09:32   #108
olkakapolka
Przyczajenie

Hej, widze ze temat swiezy i dobrze się "kręci".
Pozwole sobie sie dolaczyc
2 tygodnie temu wazylam prawie 72kg, teraz waze 68kg.
Mój cel to jak narazie 65kg i zobaczę czy będę walczyć dalej (zapewne tak). Postawilam sobie po prostu "bliskosiężny" cel, zeby mnie to uskrzydlilo.

Mam 171cm wzrostu.

Mowicie tu o sprzetach do domu. Ja mieszkam w malym mieszkaniu, wiec gdybym postawila orbitrek w duzym pokoju, nie byloby miejsca kompletnie.. Uwazam, ze to jest dobre w 2 przypadkach:
1.Gdy ma się dom
2.Gdy ma się pieniądze.

Moja kolezanka ma w domu silownie, raczej taka mini silownie, bo pomieszczenie jest male. Ma tam orbitrek, rowerek, kilka maszyn silowych i lawke do brzuszkow plus akcesoria typu taśmy, agrafki i hantle.

Druga sprawa jest, ze gdybym miala kupowac teraz sprzet, pewnie poszukalabym na Allegro lub w tesco jakiegos orbitreka i wydalabym ok. 350zl. Czy to dobry pomysl?
A nie lepiej kupic karnet na silownie i ma sie zaoszczedzone pieniadze i miejsce w domu
olkakapolka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-03, 09:45   #109
pauli1721
Raczkowanie

Jak ma się czas i odpowiednią motywację to moim zdaniem siłownia jest najlepszym rozwiązaniem

63kg~~55kg~~52kg
Stary 2012-04-03, 10:20   #110
Isandri
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Ginger1989 Pokaż wiadomość
Ja mam steper i rowerek stacjonarny, przyznam, że trochę się wykosztowałam (steper 200zł, rowerek stacjonarny 400zł), ale opłacało się - nie wyobrażam sobie np już teraz oglądania TV na siedząco - zawsze oglądam ćwicząc, wręcz miałabym wyrzuty sumienia jakbym się walnęła na kanapę,do tego stopnia się przyzwyczaiłam Moja mama oczywiście była zdania, że poćwiczę pare tygodni i potem nie wiadomo co robić z tym sprzętem jak mi się znudzi, ale tak się nie stało i wiem, że wiele mu zawdzięczam, tym bardziej, że jestem osobą, której się nieraz nie chcę wychodzić z domu, żeby się poruszać, a tak jak rowerek i steper stoją przede mną to już nie mam wymówki, że brzydka pogoda
Cytat:
Ja też mam w domu rowerek ale u mnie właśnie sprawdziła się wersja Twojej mamy Ginger1989 bo mi sie szybko znudził tylko na szczęście nie był on mój... Moim takim wymarzonym sprzętem do domu jest Orbitrek pamiętam że jak chodziłam na siłownie to bardzo lubiłam z niego korzystać tylko niestety jest trochę drogi ;/

---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ----------

I jeszcze bardzo chciałabym bieżnię... podobno super sprawa mieć w domu taki sprzęt
Bardzo chciałabym mieć rowerek albo orbitreka, ale w moim małym, studenckim pokoju nie ma na to miejsca A trzymanie ich w domu jest bez sensu, bo bywam tam raz na miesiąc. Mogłabym ewentualnie jeszcze stepper dokupić
Isandri jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-03, 10:29   #111
Klebsiella
Raczkowanie

Cześć dziewczyny, zastanawiam się czy mogłabym się do was przyłączyć? Odchudzam się już od miesiąca, ale mój wątek umarł śmiercią powolną, od tego czasu szukam dla siebie miejsca. W innych wątkach tych większych objętościowo przeważają pogaduchy, a nie poważne rozmowy o diecie, a ja żeby się zmobilizować chyba potrzebuję takiej "świeżej" grupy jak wasza, gdzie jeszcze większość rozmów kręci się wokół diety i ćwiczeń.

Mam 169cm, przez ostatni miesiąc schudłam prawie 4kg, mam zamiar schudnąć jeszcze 9, najchętniej do lata, ale nie stosuję żadnej ścisłej diety, staram się ograniczać do 1000-1200kcal dziennie. Do tego dochodzi siłownia i program 30 day shred.

Dziś dzień zaczęłam właśnie od 30 min ćwiczeń, zjadłam owsiankę z bananem na śniadanie i wysmarowałam się serum termoaktywnym. W planach mam wyjście na siłkę.
Cel III - 60kg
Cel IV - 57kg
Cel ostateczny- 55kg

Never give up!
Klebsiella jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-03, 12:01   #112
gossia089
Raczkowanie

GG do gossia089

Cytat:
Napisane przez Klebsiella Pokaż wiadomość

Mam 169cm, przez ostatni miesiąc schudłam prawie 4kg, mam zamiar schudnąć jeszcze 9, najchętniej do lata, ale nie stosuję żadnej ścisłej diety, staram się ograniczać do 1000-1200kcal dziennie. Do tego dochodzi siłownia i program 30 day shred.
Co to za program 30 day shred?
gossia089 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-03, 12:18   #113
Klebsiella
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez gossia089 Pokaż wiadomość
Co to za program 30 day shred?
Program treningowy- połączenie ćwiczeń aerobowych i siłowych. Idea jest taka, że ćwiczy się 30 minut codziennie, i po miesiącu mają być widoczne efekty. Powiem tyle, jako że ćwiczę dziś drugi dzień, że ćwiczenia są niesamowicie ciężkie, tzn po tych 30 min jestem zlana potem, a nawet na siłce po godzinie orbitreka mi się to nie zdarza. Więcej info jest w wątku o tej nazwie na forum fitness Aha, ten program można chyba znaleźć na chomiku
Cel III - 60kg
Cel IV - 57kg
Cel ostateczny- 55kg

Never give up!
Klebsiella jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-03, 13:42   #114
pauli1721
Raczkowanie

Brzmi fajnie ale podejrzewam że z moim zapałem do ćwiczeń w domu odechce mi się po tygodniu

---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ----------

ahhh.. mama właśnie smaży pieczarki w kuchni, ten zapach mnie dobija!

63kg~~55kg~~52kg
Stary 2012-04-03, 14:42   #115
monika13k
Raczkowanie

Witam Nowo przybyłe

Jeśli chodzi o trening w domu to ciężko bywa z motywacją a bo to się nie chce a bo to a bo tamto, zawsze znajdzie się wymówka, ale niestety póki co nie mam innego wyjścia. Czasem lepiej poćwiczyć te 20minut niż nie robić nic, ważne aby zachować regularność, najciężej jest jak człowiek wie, że musi godzinę czasu ćwiczyć w domu, dlatego ja jednego dnia ćwiczę dłużej, kolejnego trochę krócej i jakoś to idzie. Jak zrobi się ciepło zamierzam jeździć na rowerze i chodzić z kijkami Tylko wiosny coś nie widać.... .

Wieczorem napiszę co jadłam przez cały dzień.
monika13k jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-03, 15:05   #116
pauli1721
Raczkowanie

Ja też właśnie czekam na poprawę pogody żeby wskoczyć na rower i ogólnie pospacerować trochę zawsze jakiś ruch bo w tym domu to się nic nie chce! :/

63kg~~55kg~~52kg
Stary 2012-04-03, 15:23   #117
sasq
Raczkowanie

Ehh.. ja wróciłam ze szkoły głodna, więc zrobiłam sobie grysik ( nie wiem czy kojarzycie tę "potrawę") Nie pamiętam kiedy ostatnio się tak objadłam.. chyba na urodzinach 20 lutego ( tak sie wtedy przejadłam że postanowiłam się odchudzać) Teraz mam lekkie wyrzuty sumienia, dlatego za pół godziny ide na rower. Strasznie chce mi sie spać, ale nie moge iść spać z pełnym żołądkiem.

Cały czas nurtowało mnie to jaka może być różnica wagi na czczo i po obiedzie. W moim przypadku są to 2kg!

Mam coś dla was: http://imageshack.us/f/836/wizazd.png/

wzrost: 174 cm
cel:60kg
moja droga: 74-70-68-67-65-64-63-62-64-65-66kg
sasq jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-04-03, 15:47   #118
jagusia15
Rozeznanie

hej wszystkim

sorki za kilku dniową nie obecność ale miałam urwanie głowy z mieszkaniem
naszczescie wszystko już idzie w dobrym kierunku

ale dałyście czadu dziewczyny z tymi postami ,ale nadrobiłam :P
cieszę się że wątek sie rozwija i są dziewczyny chętne do wspólnego wspierania się!

świetny pomysł z ta tabelką !

Wczoraj miałam ważenie , jak na poniedziałek przystało i ogłaszam że schudłam do 60,8kg , czyli aż 2,2 kg!

strasznie dużo jak na tydzień , ale to pewnie dlatego że odrzuciłam moje największe zmory czyli słone jedznie - chipsy, paluszki , pizze, frytki itp.. żywiłam się nimi codziennie , dzień bez chipsów był dniem straconym..
teraz trzymam się od nich z dala i stawiam na gotowane warzywa i gotowane mięsko

bardzo podbudował mnie ten spadek wagi!
jagusia15 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-03, 15:54   #119
jagusia15
Rozeznanie

wizaz.jpg

chyba udało mi się ją załadować
jagusia15 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-03, 16:02   #120
crucio
Raczkowanie

Cześć dziewczyny. Przychodzę dzisiaj z jadłospisem moim
śniadanie: owsianka z rodzynkami, migdałami i łyżkeczką domowych powideł
przekąska: 3 wafle ryzowe, jabłko
obiad: duszona pierś z kurczaka, 2 ziemniaki, kilka liści sałaty z jogurtem naturalnym
na kolacje zjem serek wiejski z jakimś warzywkiem.
Tak w ogóle to jestem chora, nie poszłam dzisiaj do szkoły. Na szczęście kurier przywiózł mi dzisiaj nowe rolki - są piękne i takie o jakich marzyłam! Pokręciłam dzisiaj troche hula hoopem i porobię ćwiczenia z Mel B na płaski brzuch i szczupłe uda. Na więcej nie mam siły. Jutro idę na urodziny koleżanki do pizzerii. Także jeden kawałek na 100 procent zjem, już mi w szkole mówiła, że mam dietę na jeden dzień odpuścić, bo inaczej się obrazi

Polecam wam jeść dużo jabłek bo one przyśpieszają metabolizm.
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości