|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3781 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część VIII
Hosenka* piękna łazienka
Jakbym miała możliwość (i łazienkę ) to chciałabym właśnie w takich kolorach.Byłam za zakupach. Chciałam kupić buty, ale nic mi się nie spodobało. Kupiłam szampon i odżywkę Joanny, bo mi się odżywka skończyła a szampon jest na wykończeniu. Kupiłam jeszcze balsam do ust w YR, bo chciałam krem gratis. Ten balsam to nie wiem po co mi |
|
|
|
#3782 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Kwestia gustu
Ale ja sobie nie wyobrażam nie użyć różu. Ale nie przejmuj się, moja mam ma 48 lat i dopiero niedawno sobie kupiła (kiedyś w czasach młodzieńczych chwilę używała, ale krótko)Cytat:
Choć teraz mam akurat oba nowe z wymianki. Za to obecnego z Avonu chcę się pozbyć. Z tym, że jeden to kulki brązujące, a te schodzą baaardzo wolno Pewnie ten w kamieniu za jakiś czas zużyję.Cytat:
Ale buty nie w moim stylu, nie podoba mi się taka udziwniona platforma.Cytat:
Spowiadaj się i bez gadania Ładny Ile wydałaś?!Ponad dwa razy więcej zakupów, nie jest dobrze Przepiękna jest! Cytat:
![]() Z rana wykończyłam żel pod prysznic
|
||||
|
|
|
#3783 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3784 |
|
Zakorzenienie
|
A już miałam pisać, że nikt nie pochwalił mojego bilansu
![]() cuciola mnie się buty bardzo podobają! ![]() Dziewczyny powiedzcie mi, czy ma któraś z Was grubą lokówkę? Mam bardzo dużo włosów i zwykłą lokówką jak kręcę wychodzą mi po prostu baranie loki i szopa na głowie, a chciałabym mieć takie fale-loki jak mają modelki z Victoria Secret Myślicie, że da radę taką grubą lokówką zrobić coś takiego? I czy będzie ona odpowiednia do długich gęstych/grubych włosów?
|
|
|
|
#3785 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do karkówki muszę sobie spisac przepis, bo jestem w trakcie kompletowania przepisów w segregatorze (już tak na czas mieszkania w swoim domu )Agniesia, brawa za zużycia włosowe! Ważne, że z masek sie odkopałaś, szampony dość szybko idą a te marce są zakupowe, bo juz wiosnę czuć w powietrzu! Cieszę się, ze się obkupiłaś w Butiku! Mi ostatnio podobały się bardzo sweterki, ale 90zł za głupi sweterek rozpinany to dla mnie stanowczo za dużo i to tylko Butik... zaczekam na wyprzedaż...gani, marzec świetnie Ci poszedł ![]() Co do wyprzedażowych biedronek, to u mnie nie jest wyprzedażowa, a kiedyś były te kosmetyki poprzeceniane, wtedy kupiłam masło Azja za 4,99 ![]() zywiec, fajny ten różyk ) i cienie tejze firmy też. już mam w trzech kolorach duuże dziury i jakoś mnie nie ciągnie jak kiedyś do zakupów kolorówkowych. Używam teraz ciągle tych samych kilku kosmetyków.Marzec dla Ciebie też był udany ![]() Koniku, jesteś mistrzynią zużyciowo-zakupową marca! Gratuluję!Cuciola- prześliczne te buciki- uwielbiam takie Edyta, jakim cudem kupiłaś aż tyle kosmetyków! I to tylko w marcu ? napisz chociaż co Ci się najbardziej podoba ![]() Hosenko, piękna ta łazienka! I widzę, ze pokaźnych rozmiarów masz szafkę! Jak na kosmetykoholiczkę przystało... ![]() Wrzucam swój bilans: Zużyte w marcu: Be Beauty peeling do ciała Spa mango 200ml Wella Pure szampon głęboko oczyszczający 250ml Bourjois tonik do twarzy z witaminami 200ml Sprzedane: Avon Naturals balsam do ust/łokci z woskiem pszczelim ml Avon SSS złocisty olejek mineralny do ciała 150ml Kupione:
|
|
#3786 |
|
Zakorzenienie
|
luskap obkupilas sie w Avonie..daj znac jak juz uzyjesz owocowych maseczek
|
|
|
|
#3787 |
|
Zakorzenienie
|
za takie grosze żal było nie brać, a szminkę dobralam, bo chciałam sie załapać na wodę Pure O2
|
#3788 |
|
Zadomowienie
|
a oto mój
![]() bilans marzec kupione: -Simple, Soothing Facial Toner - prezent -Sleek paletka Al Naturel -Essence cień do powiek -Essence puder rozświetlający -kwas hialuronowy 60ml -roślinny kwas hialuronowy 60 ml -olej z nasion papai 15 ml -olej z pestek brzoskwini 30 ml -mleczko pszczele 15 ml -olej kokosowy 40 g -ekstrakt z soku truskawki 10g -ekstrakt z soku truskawki 10g zużyte: -odżywka do włosów Diplona Professional 600 ml -żel pod prysznic i do kąpieli Johnon’s energy 1 l -maseczka do włosów Avon Naturals Kwiat wiśni 200 ml. -balsam dyscyplinujący do włosów Avon AT 60 ml -błyszczyk Essence Stay with me 4 ml -kwas hialuronowy 60ml -olej z nasion truskawki 15ml -peeling aroniowy ZSK 50 ml, -krem do rąk Avon SSS Diamentowa poświata 75 ml w sumie wydałam równiutką 100 , grzeszków mam niewiele.czyżby tylko Konik była mistrzynią marca , w każdym bądź razie .zywcu znowu masz sporo zużyć więcej niż zakupów - jak Ty to robisz![]() Hosenko łazienka śliczna Edytko no normalnie marcowe szaleństwo, ale foty wrzuć oko choc nacieszymy tymi smakołykami
|
|
|
|
#3789 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Haha, ja po prostu nie pracuję Mam jedynie stypendium, za które staram się opłacić akademik i naukę języków obcych. Głupio mi ciągnąć od mamy i kupować sobie nie wiem ile i nie wiem jak drogich kosmetyków. Tak jak mówiłam, mam zamierzenie pozużywać wszystko do minimum totalnego i kupować po jednej lepszej rzeczy. Czasem mama sama mnie zabiera do sklepu albo każe kupować na jej koszt, bo wie, że nie rozwalę tej kasy na coś totalnie niepotrzebnego. I myślę, że to jest znaczny hamulec
|
|
|
|
|
#3790 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj wzięłam w Rossku na koszt mojego faceta 2 maseczki RdL saszetkowe: oliwkową i migdałowo-makadamiową
. Były akurat w promocji po 1,39zł ![]() Kiedyś kupiłam tę oliwkową i wysypało mnie na szczęce, więc żeby zużyć do końca, zaczęłam stosować jako krem na noc na bardziej suche partie twarzy - sprawdziła się ekstra
|
|
|
|
#3791 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3792 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wyszłam umęczona i pot mi kapał z czoła (naprawdę rzadko się na sportowych zajęciach pocę do takiego stanu, że pot ze mnie kapie ), a później przez kilka dni bolał mnie tyłek od siodełka. Chłopak chodzi częściej i regularniej i jest zadowolony. za bilans, poszło Ci też sporo próbek. Ile kupione?! ![]() Cytat:
![]() Jak oceniach te ampułki? Od długiego czasu chodzą za mną ampułki albo kapsułki z Alterry lub RdL i nie potrafię się na żadne ostatecznie zdecydować. ![]() Cytat:
![]() Ale się śmiesznie złożyło, że wyszło równo 100 zł wydatków.
|
|
#3793 |
|
Zakorzenienie
|
Kto sie skusi na moje pierwsze pancakes? Wyszly znakomite
|
|
|
|
#3794 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja pokazywałam Wam swoją łazienkę? ![]() Cytat:
racja odnośnie bilansu to u mnie to wygląda tak: 6 kupionych za 54,26 zł a zużytych 9
|
|
#3795 |
|
Zakorzenienie
|
Nynka: nie pokazywałaś łazienki
![]() Zdecydowaliśmy się na dekory i ciemny akcent tylko wokół wanny, bo nie chcieliśmy przytłaczać łazienki. POczatkowo ciemna miała być podłoga, ale gdy już kupowaliśmy płytki zmieniłam zdanie na jasne i to był dobry wybór.
|
#3796 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
podłogę mam ciemną, dlatego że tu na dole w kuchni, łazience i przedpokoju są jaśniutkie i kur.wica mnie nieraz bierze, u Was w mieście jest inaczej, tak się nie brudzi ale tutaj wciąż nosi się syf z podwórka, kilka razy dziennie zmiatam i wciąż jest pełno śmieci... a podłogi są wiecznie zachlapane szczególnie w kuchni teściowa myje podłogi uwaga - TYLKO W SOBOTĘ!!! jak kiedyś w poniedziałek zmywałam to zdziwiona pytała czy ktoś przyjedzie że sprzątam
|
|
#3797 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Mam gdzieś schowany przepis na pancakes, ale jeszcze nie robiłam - chyba się szybciej na to skuszę, skoro wychodzą smakowite
|
|
|
|
#3798 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie na jasnej widać np. każdy włosek, a u rodziców na ciemno zielonej - każdą plamkę po wyschniętej wodzie.No to ja będę lepsza od Twojej teściowej, bo podłogi po przeprowadzce myłam 1 raz - tydzień temu Łooo jejku, jaka woda była brudna, to szok Jeszcze nam sporo kurzu i pyłu schodzi z sufitu, ścian itp. Mam nadzieję, że już niedługo nie będzie sie tak syfić. W tą sobotę nie myłam, bo zrobię to w tygodniu, akurat na święta.
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2012-04-02 o 15:36 |
|
|
|
|
#3799 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale co do kurzu i pyłu to zmartwię Cię, toto potrafi wyłazić kilka miesięcy nawet nie wiadomo skąd. |
|
|
|
|
#3800 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No właśnie tego się obawiam :/ Przychodzę z pracy a tu rolety w kuchni zamontowane (w końcu dotarły), a męża nie ma Co więcej, na stole czekała paczka z mydełkami z Mydlarni Tuli ![]() Aaaaaa i jednak marzec porażkowy zakupowo Przypomniałam sobie o 3 kosmetykach MIYO, które kupiłam na początku miesiąca: 2 cieniach i błyszczyku
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2012-04-02 o 17:19 |
|
|
|
|
#3801 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Znowu poszalałam w lumpku.
Sukienka, dwie pary jeansów, 3 sweterki, 2 T-shirty, tunika
Edytowane przez noseknosek Czas edycji: 2012-04-02 o 17:27 |
|
|
|
#3802 | |
|
Lady of Harley-Davidson
|
Cytat:
|
|
#3803 |
|
Zakorzenienie
|
nosek - pokaz rzeczy z lumpka!
![]() Ja w tym miesiacu nie kupilam duzo kosmetykow, glownie blyszczyki i szminki, ostatnio mam manie na mazidla do ust
|
|
#3804 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Takie zakupy mają ten plus, że można sporo nabrać za stosunkowo niewielkie pieniądze |
|
|
|
|
#3805 |
|
|
jak pożyczę od siostry aparat to pokażę
|
|
#3806 |
|
Zakorzenienie
|
Póki co ja pokażę obiecane już dawno fotki. Właśnie skończyłam korki, zajadam tort z owocami i bitą śmietaną i mam chwilę żeby wreszcie wrzucić zdjecia
![]() Na początek zachwalany przeze mnie nabłyszczacz Essence, który cudownie przedłuża trwałość lakieru i w mgnieniu oka go wysusza i utwardza I ostatnio kupione ciuszki(luty-marzec): różowa bawełniana bluzeczka ze złotymi guziczkami, szaliczek w róże, spodnie brzoskwiniowe i miętowe, niebieska koszula z kokardą i złotymi guziczkami no i w lutym kupiłam tą malinową bluzkę, ale na zdj. nie widać dobrze jak układają się te drapowania-zdecydowanie lepiej prezentuje się na sylwetce.
|
#3807 |
|
Zakorzenienie
|
Nosku: zazdroszczę łowów
Dawno nie miałam okazji tak na luzie pochodzić po lumpkach, najczęściej robię to w trakcie pracy, więc i czasu za dużo nie mam. Ostatnio kupiłam sobie śliczną koszulę w fioletowo-szaro-czarną kratę ze srebrnymi paskami, troszkę dłuższą, zawiązywaną pod biustem rękawy są 3/4, ale można je zapiąć i są krótsze.
|
#3808 |
|
|
luskap świetne spodnie
Hosenko ja chyba znajdę na chodzenia po lumpkach więcej czasu bo widzę, że naprawdę jest w czym wybierać.. a jeansy Diesel, które idealnie leżą i wyglądają jak nowe za 30 zł po prostu ->
|
|
#3809 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3810 | |||
|
Zakorzenienie
|
Oby kwiecień był lepszy, bo teraz sporo Ci doszło, a mało ubyło.
Im mniej grzeszków, tym lepiej Dobrze Ci poszło.Cytat:
![]() Cytat:
![]() Bilans udany Cytat:
![]() Przyszedł YR dla mamy, ja się podpięłam pod jej zamówienie i wzięłam sypki puder, ale nie chciała wziąć ode mnie pieniędzy za niego ![]() Poszedł krem Iwostin i babci oddałam ok. połowę lakieru do włosów. |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:30.

Jakbym miała możliwość (i łazienkę
) to chciałabym właśnie w takich kolorach.

I nigdy nie miałam.
(kiedyś w czasach młodzieńczych chwilę używała, ale krótko)
Używam go od około listopada i już mam mega dziurę powiększającą się z dnia na dzień. Używam codziennie, więc niezbyt mnie to dziwi 

Spowiadaj się i bez gadania
Ile wydałaś?!
napisz chociaż co Ci się najbardziej podoba 

Chłopak chodzi częściej i regularniej i jest zadowolony. 
)
teściowa myje podłogi uwaga - TYLKO W SOBOTĘ!!! jak kiedyś w poniedziałek zmywałam to zdziwiona pytała czy ktoś przyjedzie że sprzątam 

Przypomniałam sobie o 3 kosmetykach MIYO, które kupiłam na początku miesiąca: 2 cieniach i błyszczyku