|
|
#4351 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Koty czesc III
Cytat:
To wygłaskaj ode mnie. Ancijomak przekazuje mrusie ![]() ---------- Dopisano o 16:03 ---------- Poprzedni post napisano o 16:03 ---------- A czarne...?
|
|
|
|
|
#4352 |
|
Nie depcze krokusów
|
Czarne też
|
|
#4353 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4354 |
|
KOTerator
|
A liliowe i biało-bure
?---------- Dopisano o 16:23 ---------- Poprzedni post napisano o 16:17 ---------- Wróciłam do domu posmarować uszka Soni i lecę dalej do roboty. Głaski dla kociambrów |
|
|
|
#4355 |
|
Nie depcze krokusów
|
Wszystkie
|
|
#4356 |
|
Zadomowienie
|
Nie mam co do tego najmniejszych wątpliwości. Masz cudowne koteczki Jak się czuje Sońka? |
|
|
|
#4357 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4358 | |
|
KOTerator
|
Cytat:
Dieta eliminacyjna można powiedzieć, że była, bo odkąd nie jadła zbożówek to tego nie było, myślałam, że jeżeli to była alergia to winne są zboża. Teraz zamówiłyśmy tu prawie wszystkie na forum Moonlight Dinner, Ziwi Peak itp i się u Soni to zaczęło .
|
|
|
|
|
#4359 |
|
Zakorzenienie
|
no zrobić dokładniejsze badania, ten wrzód może mieć też inne przyczyny, nie chcę Cię straszyć, ale w grę wchodzą też inne choroby. Szczerze mówiąc nie zgłębiałam tematu MD i te wszystkie nazwy mało mi mówią, ale przez dietę eliminacyjną rozumiem podawanie przez 6-8 tyg bardzo prostego pokarmu (mięso z ryżem albo karma hipoalergiczna) i potem stopniowe włączanie nowych elementów, aż dojdzie się do tego pokarmu, który wywoła reakcję.
|
|
|
|
#4360 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
apetyt ma większy ode mnie ![]() ---------- Dopisano o 17:04 ---------- Poprzedni post napisano o 17:03 ---------- Cytat:
nawet okna pomagała myć wiecie ja myje a ona pyszczkiem i łapkami poleruje
|
|
#4361 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mała spasiucha Waży już prawie 3,5 kg... To dużo jak na 5 miesięcznego kota?Ancijomak myje nosem i jęzorem
|
|
|
|
|
#4362 |
|
Zakorzenienie
|
Monika mam nadzieje ze dojdziesz co jest Soni, biedna, nie ma nic gorszego jak jak cos wyskoczy na buzi i jeszcze w uchu swedzi, a moze poprostu wrocic do rzeczy ktore jadla przed promoca na FB
(dzieki temu Milka bedzie miala duzy zapasik )przejrzalam watek i widze ze nowe rzeczy wprowadzacie np. sesje zdjeciowe z tytulami, no to ja tez zaprezentuje, sesja zjeciowa choc tytul tylko jeden 'MOJA MYSZKA, NO MOJA, MOJA!!!!!'
|
#4363 | |
|
KOTerator
|
Cytat:
?Pytałam weta, czy to co mi wujek Google podpowiada o wrzodzie to prawda, no to powiedział, że z tego się nie umiera ani nic . Sonia będzie miała niedługo pełne badania krwi, moczu i czego się tam jeszcze da .
|
|
|
|
|
#4364 |
|
Zakorzenienie
|
sesja zdjeciowa Cycka pod tytulem
'Wyginam smialo cialo na wysokosci' ![]() Siejusia - 3.5 to raczej nie duzo u mnie bilans z soboty Cyc - 5.2 kg /rok i 8 miesiecy Skuter - 5.6 kg / prawie 11 miesiecy
Fotograf wizerunkowy/biznesowy, portretowy i ślubny Miłośniczka psiaków, kawy i naleśników Moja praca i pasja Blog fotografa Poza pracą fotografa Edytowane przez Rybiorek Czas edycji: 2012-04-02 o 18:34 |
|
|
|
#4365 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Długo Cię nie było... ![]() Mam nadzieję że już nas nie opuścisz na tak długo Rybiorku. Uspokoiłaś mnie, dziękuję
|
|
|
|
|
#4366 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a teraz fotka 'mama daj pospac, zmeczylem sie ta wizyta u pana doktora'
|
|
#4367 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4368 |
|
Zakorzenienie
|
zawsze mnie rozwala jak spi 'na Malysza'
i jeszcze sesja 'czy te oczy moga klamac?' i spadam do domu
|
#4369 |
|
Rozeznanie
|
Może i ja wrzucę kilka zdjęć mojej kici, bo jestem w niej kompletnie zakochana
Mam nadzieję, że bd się tu udzielać częściej, bo kotki wręcz uwielbiam !
|
|
|
|
#4370 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zawodowiec Piękne, dorodne te Twoje kotki. Takie... Mięsiste ![]() ---------- Dopisano o 18:53 ---------- Poprzedni post napisano o 18:51 ---------- Cytat:
Witaj Piękna kota |
||
|
|
|
#4371 |
|
KOTerator
|
|
|
|
|
#4372 | ||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() PS. Nie drapią kanapy? PS2. Nie katują kwiatków? PS3. Uwielbiam Twój drapak ![]() Cytat:
|
|
|
#4373 | |
|
KOTerator
|
Cytat:
Sonia - 5,2 kg /rok i 11 miesięcy Milka - 3,1 kg /rok |
|
|
|
|
#4374 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a do tego urazy i choroby nowotworowe (chłoniak, guz z komórek tucznych). Wiem, że Cię nie pocieszam, ale może chodzi o to, że zanim się zdiagnozuje ten wrzód, to trzeba wykluczyć te choroby a nie, że to mogą być przyczyny tego wrzodu...Cytat:
|
||
|
|
|
#4375 | ||||
|
KOTerator
|
Cytat:
.I nie taki duży ten zapasik, wartość 400zł a malutkie pudełko przyszło .Iwona dosłali Ci co mieli dosłać? Bo ja jutro będę czekać, a jak nie to .Cytat:
Cytat:
Cytat:
Już to pisałam wiele razy, ale powtórzę na forum publicznym: ONI SĄ CUDOWNI ---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ---------- Ja też |
||||
|
|
|
#4376 |
|
Nie depcze krokusów
|
Kurczę, ja nawet nie sprawdziłam, czy wszystko doszło, bo mam paczkę w pracy...
|
|
#4377 | |
|
KOTerator
|
Cytat:
Grzybica, bakterie i wirusy (oprócz tych śmiertelnych) mnie nie przerażają, bo da się je w większości leczyć. Wrzód jest od urodzenia, jak nie przyniosłam białaczki od Mrysi to nie ma opcji z białaczką. A co do nowotworów, to rozumiem, że ten wrzód miałby być nowotworem? Ale przecież nowotwór by nie schodził po sterydach a to schodzi zaraz po zastrzyku? Edytowane przez monika_sonia Czas edycji: 2012-04-02 o 20:02 |
|
|
|
|
#4378 | ||||
|
Zakorzenienie
|
moze i burasek ale tutaj gdzie mieszkam jest jedyny z cetkami (ale w sumie nie dziwota, urodzil sie w Hollywood, 60 km od Dublina
zeby nie bylo to jest na serio, jest tutaj taka miejscowosc, nawet biale litery na wzgorzu ma)Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
jak i Twoje panny
Fotograf wizerunkowy/biznesowy, portretowy i ślubny Miłośniczka psiaków, kawy i naleśników Moja praca i pasja Blog fotografa Poza pracą fotografa Edytowane przez Rybiorek Czas edycji: 2012-04-02 o 20:38 |
||||
|
|
|
#4379 | |
|
KOTerator
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4380 |
|
Raczkowanie
|
Witam wszystkie Panie (i Panów, jesli są) kochające kotki
W załączniku zdjęcie mojej Izabeli. Jest z nami od grudnia 2010 roku. Dostałam ją od TŻ - stała u niego pod drzwiami w bloku... Prawdopodobnie komuś uciekła, bo była czysta. Z racji tego, ze kota już ma, ja ją dostałam. Pamiętam, że tego dnia, zanim się dowiedziałam, napomknęłam tacie, że chciałabym kicię, ale taką, która już potrafi korzystać z kuwety. Kilka godzin później - zupełnie nieświadomie, TŻ zadzwonił z informacją, że ma kotkę Iza uwielbia skakać na drzwi, nie znosi obcinania pazurów, podrapała tapety w całym domu. Ale jest najukochańszym kotkiem na świecie
Nowe wątki na forum Zwierzęta domowe - wiZOOż
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:59.

. Nie jest poważny, jeden do dwóch zastrzyków pomagają, dlatego nigdy nie miała kuracji na to, tylko doraźne sterydy (nie do końca jestem przekonana do tego, ale są różne metody leczenia, nasz wet ma taką i się powiedzmy, że sprawdza).
.

wiecie ja myje a ona pyszczkiem i łapkami poleruje

)
.
.
a nie, że to mogą być przyczyny tego wrzodu...