Już przyszła wiosna, topimy marzannę i wydajemy za mąż kolejną pannę - PM 2012 cz. XX - Strona 124 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-02, 22:23   #3691
niusia_87
Zakorzenienie

Dot.: Już przyszła wiosna, topimy marzannę i wydajemy za mąż kolejną pannę - PM 2012

Plotkujcie sobie dalej

Urządźcie sobie
wznieście
kicia ma zalecenia od lekarza, by dotrzymajcie jej czynnego towarzystwa,
nie zapomnijcie o(zagrycha ) <-- mino iż już dawno po godzinie 18:00 ,

a ja

dla odmiany

się wyśpię
niusia_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-02, 22:24   #3692
omosia
Raczkowanie

Dot.: Już przyszła wiosna, topimy marzannę i wydajemy za mąż kolejną pannę - PM 2012

Witam ponownie
Siedzę sobie i zajadam się kiełbachą z musztardą.

Dziewczyny gratuluje przymiarek, wyglądacie super
A na rękawiczki mówię NIE, moim skromnym zdaniem psują cały wizerunek, ale zrobisz jak uważasz.
Ślub: 9 czerwca 2012 o godzinie 16:00
omosia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-02, 22:24   #3693
a u d r e y
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość

spóźnia mi sie @
aaaa!

Cytat:
Napisane przez baskaeta Pokaż wiadomość
widzę że nie ja jedna zdecydowałam się na własnoręczny make-up

moje chyba są przeciętnnymi rzęsami - lubię jak tusz robi mi jeszcze czarniejsze i jeszcze widoczniejsze chyba się na niego skuszę on jest też w Sephorze czy w Douglasie (tu miałam sie wybrac po niego bo wiem ze jest ale do sephory chyba bym miała blizej) ?
Chodziło mi o to, ze lepsze efekty daje jak rzęski są gęste a krótkie, moja przyjaciółka ma rzadkie rzęski i efekt był nieładny.

Cytat:
Napisane przez justyna_g4 Pokaż wiadomość
Witajcie!
Wklejam wam dwa zdjęcia z przymiarki. Pani nie zrobiła za dużo bo mówiła, że szyła jakieś płaszcze dla gotów i nie mogła czarnego z białym szyć. Dzisiaj dopasowała mi gorset, na zdjęciach właśnie jest zaznaczone no i koronka jeszcze nie przyszyta tylko przypięta szpilami. W środę mam jechać bo mówiła, że zwęzi ten gorset, przyszyje ta koronkę no i obetnie, żeby już na długość była dobra. Wtedy wkleję wam lepsze zdjęcia.
Późnym wieczorem was nadrobię i usunę zdjęcia.

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
wróciłam z przymiarek, najpierw powiem że suknia jest prześliczna tylko jeszcze nie jest całkowicie gotowa, miała w sobie szpilki no i dzisiaj mi babka ustalała długośc sukni bo tiul i ogólnie cały dół jest za długi, na sukni nie ma jeszcze kryształków, ostateczną przymiarkę mam 16 kwietnia wtedy to suknia będzie w 100% gotowa
fotki nie są za ciekawe bo tiul jest za długi i nie ma tego efektu, więc czekajcie na 16 kwietnia wtedy pokażę wam suknię w całej okazałości a narazie fotki robocze
aha i zrezygnowałam z bolerka bo nie pasuje mi i zakrywa to ramiączko czyli ogólnie psuje efekt a ramiona będę miała przykryte welonem(u mnie w kościele można miec odkryte ramiona bo sąsiadka która wychodziła za mąż była w samej sukni bez bolerka)
rękawiczki będę miec ale na sali je pewnie zdejmę
welon też mam wybrany, będzie ten który mam na sobie
boże jaka ja wielka jestem na tych zdjęciach
ale te rękawiczki bym wybiła TŻtow z głowy...

Cytat:
Napisane przez wensday21 Pokaż wiadomość
a ja poprosze dobrą odżywkę do rzęs max 30 .bo olejek rycynowy jakos mi nie pomaga...
Ja polecam Ci serdecznie serum Serum Stars Secret z Virtuala białe z srebrną zakrętką cena śmieszna, koło 10 zł, ale efekty daje świetne, ja nakładam na noc i dodatkowo na imprezy tuszuje jako baza pod tusz i powiem Ci że efekt jest ekstra!

Cytat:
Napisane przez marylka80 Pokaż wiadomość
Czy ktoras z was planuje dmuchane balony z helem? Kupujecie gotowe czy jak? Czy one musza byc dmuchane w dniu slubu bo gdzies tak wyczytalam...

No to chyba tyle z nowosci...ide was troche poczytac
Kupuje butle i balony, wyjdzie mi na to koło 500 zł, ale efekt jest śliczny

Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość
a co bedziesz miec we wlosach?

l'biotica polecam
http://i.pinger.pl/pgr355/49435de400...remdorzes1.jpg

Marylko gratuluje zalatwionych spraw, z tego co pamietam to Audrey zamierza rowniez robic alejke z balonow z helem

Dziewczyny z przymiarek, bedziecie pieknymi PM kami
LadyS a Ty kiedy masz przymiarke? Bo ja zapomniałam o swojej, coś mi 27 kwietnia świta ale chyba musze tam zadzwonić
Stary 2012-04-02, 22:27   #3694
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niusia_87 Pokaż wiadomość
Plotkujcie sobie dalej

Urządźcie sobie
wznieście
kicia ma zalecenia od lekarza, by dotrzymajcie jej czynnego towarzystwa,
nie zapomnijcie o(zagrycha ) <-- mino iż już dawno po godzinie 18:00 ,

a ja

dla odmiany

się wyśpię

ja już dziś po

dobranoc
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-02, 22:28   #3695
omosia
Raczkowanie

Ja dziś się dowiadywałam kiedy będzie moja suknia gotowa do przymiarki to Pani z salonu powiedziała, że miesiąc przed ślubem. Już się doczekać nie mogę
Stary 2012-04-02, 22:29   #3696
maruda80
Zakorzenienie

Zmykam, dobrej nocy trzeba wstać rano (o 4:30) do pracy, a codziennie tak samo ciężko zwlec się z ciepłego łóżeczka

Z spraw ślubnych byłam dzisiaj niby zapytać ile wcześniej trzeba zamówić kwiatki, a kwiaciarka z tekstem że to zależy od terminu - jak się okazało mają cynk z USC i mniej więcej wiedzą ile ślubów jest w okolicy.

Akurat koniec kwietnia cieszy się dużym powodzeniem (z tego co wiem to 5 ślubów na pewno jest w okolicy) więc od razu wpisałam się na termin i zamówiłam kwiaty - dla siebie i na podziękowania dla rodziców.
Kobieta jest najlepsza , zawsze umie dobrać wiązanki z gustem i ceny ma rozsądne.

Udało nam się uzgodnić że będzie to bukiet mieszany: głównie kremowe i pudrowe róże z domieszką konwalii i zieleni. Ogólnie bukiet ma być delikatny, romantyczny.
Aż boję się co to wyjdzie...

Edytowane przez maruda80
Czas edycji: 2012-04-02 o 22:32
maruda80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-02, 22:29   #3697
ladystar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość
LadyS a Ty kiedy masz przymiarke? Bo ja zapomniałam o swojej, coś mi 27 kwietnia świta ale chyba musze tam zadzwonić
tak mi sie kojarzy ze ok. 15-stego, ale pewnosci nie mam

ciagle szukam czegos na glowe chcialabym miec juz cos wlasnie na najblizsza przymiarke, zeby w razie czego moc zmienic jeszcze na cos innego jak nie bedzie pasowac

ladystar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-02, 22:30   #3698
kasia_kuku
Zakorzenienie

Co do striptizerki: Nawet tego nie chciał. Pomyślcie o mnie i się zastanówcie się czy jeden raz wbrew jego woli to powód na odwołanie ślubu. Ja za przeproszeniem bym ob*☠☠☠ała tych kolegów i na ślubie by się nie pojawili.

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-02, 22:31   #3699
ladystar
Zakorzenienie

Cytat:
ciagle szukam czegos na glowe chcialabym miec juz cos wlasnie na najblizsza przymiarke, zeby w razie czego moc zmienic jeszcze na cos innego jak nie bedzie pasowac
ale piekna skladnia mi wyszla cos czegos cos czemus gdzies

Stary 2012-04-02, 22:32   #3700
kilianna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magdalennne Pokaż wiadomość
---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ----------

No fajnie na pewno bym się nie poczuła jakby mojego TŻta jakaś tam doprowadzała do podniecenia Ale też nie zazdroszczę kolesiowi, chociaż chyba niekoniecznie pasuje do towarzystwa jeśli boi się przy kolegach być "kochającym narzeczonym"...
masz rację, a ci koledzy to są ponoc wlasnie wyśmiewający malżenstwo, wiernosc, zasady.
Cytat:
Napisane przez MARGIDA Pokaż wiadomość
powiem tak: zadowolona bym nie była , ale nie robiłabym z tego życiowej tragedii
ludzie potrafią sobie nawzajem takie świństwa robić, że jedna niefajna imprezka to pikuś
nie, no tragedii wiadomo, że nie ja bym ślubu z tego powodu nie odwołala, ale tak jak pisałam, nie wybaczylabym TŻ w sensie, że puscilabym w niepamięć. Na pewno wypominalabym mu taką sytuacje podkreslając, że strasznie mi przykro, że tak zrobil. Ale myślę, że by nie zrobił... chyba

w każdym razie dziś o tym myslalam, zastanawiając się, czy to jest już jakaś zdrada, czy nie.

Cytat:
nie wiem czemu ale rozbawilo mnie to troche
w sensie, że przesadzam, że to niefajne zachowanie, czy że sytuacja ze striptizerką zabawna?
kilianna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-02, 22:35   #3701
fablous
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
wróciłam z przymiarek, najpierw powiem że suknia jest prześliczna tylko jeszcze nie jest całkowicie gotowa, miała w sobie szpilki no i dzisiaj mi babka ustalała długośc sukni bo tiul i ogólnie cały dół jest za długi, na sukni nie ma jeszcze kryształków, ostateczną przymiarkę mam 16 kwietnia wtedy to suknia będzie w 100% gotowa
fotki nie są za ciekawe bo tiul jest za długi i nie ma tego efektu, więc czekajcie na 16 kwietnia wtedy pokażę wam suknię w całej okazałości a narazie fotki robocze
aha i zrezygnowałam z bolerka bo nie pasuje mi i zakrywa to ramiączko czyli ogólnie psuje efekt a ramiona będę miała przykryte welonem(u mnie w kościele można miec odkryte ramiona bo sąsiadka która wychodziła za mąż była w samej sukni bez bolerka)
rękawiczki będę miec ale na sali je pewnie zdejmę
welon też mam wybrany, będzie ten który mam na sobie
boże jaka ja wielka jestem na tych zdjęciach
Nie powiem nic nowego, całość super ale rękawiczki niet

Dziewczyny polecacie jakieś dobre serum wyszczuplająco ujędrniające? Stwierdziłam oficjalnie, że czas wziąć się za siebie .
Cele główne - płaski brzuszek i jędrna pupa.
Postanowienia: zero chipsów, napoje gazowane ograniczyć do minimum, wieczorem jedynie lekkie jedzonko. Na uczelnię i do pracy zamiast soczku i batonika - woda i jabłuszko
Do tego seria ćwiczeń na brzuch i pośladki.
Ktoś chętny dołączyć? Zawsze raźniej razem no i można się motywować nawzajem

fablous jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-02, 22:35   #3702
niusia_87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
Co do striptizerki: Nawet tego nie chciał. Pomyślcie o mnie i się zastanówcie się czy jeden raz wbrew jego woli to powód na odwołanie ślubu. Ja za przeproszeniem bym ob*☠☠☠ała tych kolegów i na ślubie by się nie pojawili.
Kawalerski, to powód, by TŻ dawał się obmacywać obcej babie? Chyba ma móżdżek i zna konsekwencje czynów?!
Stary 2012-04-02, 22:36   #3703
kilianna
Zakorzenienie

Cytat:
tak, masz rację. To wina kolegow i to nie ulega wątpliwosciom, bo mogli uszanować jego prośbę i zasady. Ale ja też trochę mialabym pretensje do mojego TŻ, że np. nie zareagował bardziej stanowczo, nie zgadzając sie na ten taniec. Ale na pewno nie odwoływałabym ślubu
kilianna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-02, 22:38   #3704
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
Kawalerski, to powód, by TŻ dawał się obmacywać obcej babie? Chyba ma móżdżek i zna konsekwencje czynów?!
A jakby Tobie striptizera bez Twojej zgody załatwili, byłabyś pijana i teoretycznie nie kontaktująca to byś wyszła z imprezy i była spalona tak, że tylko zmieniać prace?

Chłopak tego nie chciał. Pewnie udawał hihi/haha ze tak fajnie a się w myślach modlił kiedy to się skończy.

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

Stary 2012-04-02, 22:40   #3705
niusia_87
Zakorzenienie

Cytat:
A jakby Tobie striptizera bez Twojej zgody załatwili, byłabyś pijana i teoretycznie nie kontaktująca to byś wyszła z imprezy i była spalona tak, że tylko zmieniać prace?

Chłopak tego nie chciał. Pewnie udawał hihi/haha ze tak fajnie a się w myślach modlił kiedy to się skończy.
To wg Ciebie jest usprawiedliwienie?
Stary 2012-04-02, 22:41   #3706
omosia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez fablous Pokaż wiadomość
Dziewczyny polecacie jakieś dobre serum wyszczuplająco ujędrniające? Stwierdziłam oficjalnie, że czas wziąć się za siebie .
Cele główne - płaski brzuszek i jędrna pupa.
Postanowienia: zero chipsów, napoje gazowane ograniczyć do minimum, wieczorem jedynie lekkie jedzonko. Na uczelnię i do pracy zamiast soczku i batonika - woda i jabłuszko
Do tego seria ćwiczeń na brzuch i pośladki.
Ktoś chętny dołączyć? Zawsze raźniej razem no i można się motywować nawzajem
Ja miałam takie postanowienia od Nowego Roku iiiiiii............. nic nie wyszło
Stary 2012-04-02, 22:41   #3707
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kilianna Pokaż wiadomość
tak, masz rację. To wina kolegow i to nie ulega wątpliwosciom, bo mogli uszanować jego prośbę i zasady. Ale ja też trochę mialabym pretensje do mojego TŻ, że np. nie zareagował bardziej stanowczo, nie zgadzając sie na ten taniec. Ale na pewno nie odwoływałabym ślubu
Jeden ma tyle odwagi żeby się postawić, inni nie. Tak samo jak się wpada w nałogi bo ciężko kuplom odmówić, że się nie pali fajek. Rożnica taka, że tu wchodzi w grę baba.

Uważam, że taka striptizerka to pikuś przy moich atrakcjach w związku

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

Stary 2012-04-02, 22:41   #3708
marylka80
Zadomowienie

Cytat:
Aż pobiegłam je zmierzyć I tak: podstawa jest 15x15cm i 13cm do góry. Tak patrząc na nie myślę, że wejdzie tam tyle co do takiej pół kilogramowej paczuszki w pojemniku plastikowym. Tak jak nam pani w cukierni pokazywała to wydaje mi się, że będzie coś takiego. Pani twierdziła jednak, że wejdzie to, co z 70dag. Nie kłóciłam się, bo nie sprawdzałam

I dziewczyny będziecie pięknymi Pannami Młodymi

Marylko czyżbyś mówiła o Pani Marzenie? Jeśli tak to też się nad nią zastanawiałam...

---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ----------

No fajnie na pewno bym się nie poczuła jakby mojego TŻta jakaś tam doprowadzała do podniecenia Ale też nie zazdroszczę kolesiowi, chociaż chyba niekoniecznie pasuje do towarzystwa jeśli boi się przy kolegach być "kochającym narzeczonym"...
Tak o niej. Wstawie jutro zdjecia to sama ocenisz.
Cytat:
coprawda nie na czerwiec, a na kwiecień, to koszt 12 zł/szt

Liczy się, liczy i to podwójnie
Pokaż TŻ-owi, niech wie, że masz silną grupę wsparcia i niech lepiej nie podskakuje

Marytko Twój TŻ jest taki biedny z tą nogą. Pozdrów go
No jest biedaczek, ale radzi sobie jakos. Zaraz go od ciebie pozdrowie
Cytat:
aaaa!

Chodziło mi o to, ze lepsze efekty daje jak rzęski są gęste a krótkie, moja przyjaciółka ma rzadkie rzęski i efekt był nieładny.

ale te rękawiczki bym wybiła TŻtow z głowy...

Ja polecam Ci serdecznie serum Serum Stars Secret z Virtuala białe z srebrną zakrętką cena śmieszna, koło 10 zł, ale efekty daje świetne, ja nakładam na noc i dodatkowo na imprezy tuszuje jako baza pod tusz i powiem Ci że efekt jest ekstra!

Kupuje butle i balony, wyjdzie mi na to koło 500 zł, ale efekt jest śliczny

No wlasnie przed chwilka gadalam z bratem, powiedzial ze te butle mozna wypozyczyc, placi sie tylko za hel i wtedy za 50 balonow nie powinno wyjsc wiecej jak 200 zl. No to zmienia troche postac rzeczy. A ty gdzie te balony planujesz miec i ile?
marylka80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-02, 22:42   #3709
maly_czlowieczek
Zadomowienie

Dziewczyny!

widzę przymiarki i inne cudne rzeczy załatwiacie.....ach, trzymam kciuki za Wasze przygotowania...

co u mnie? Pomierzona jestem do sukni, pierwsza przymiarka niecały miesiąc przed ślubem trochę stres jest....na razie panie szukają materiałów pasujących do butów, szefowa salonu ma jechać do hurtowni i szukać, wiązań do gorsetu mam mieć kilka fioletowych i białe do wyboru żebym mogła zdecydować się w ostatnim momencie..... przyszły soczyście fioletowe skarpety dla TŻeta na sesję kolejne zaproszenia rozdane, ale jeszcze kilka zostało, bo brakuje nam czasu.....poza tym sprawy ślubne stoją, muszę umówić się na próbny, bo niedługo studniówka...czas leci jak szalony..... za to wreszcie zaczęli nam kafelkować łazienkę, kupiliśmy dziś fugę... kończymy dopracowywać projekt kuchni, ciągle jest nadzieja, że do lipca skończymy remont....

Myślę o Was ciepło nieustannie, pozdrawiam! Buziaki
Stary 2012-04-02, 22:42   #3710
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
To wg Ciebie jest usprawiedliwienie?
A chciałabyś żeby Twój facet odwołał ślub tylko dlatego że Twoje koleżanki zrobiły coś głupiego?

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

Stary 2012-04-02, 22:43   #3711
a u d r e y
Wtajemniczenie

Cytat:

biedny chłopak....
to tak jak tłumaczenie: on nie chciał zdradzić ale ona tak nalegała

Sama byłabym mega wkurzona, ale żeby wesele odwoływać to chyba raczej nie. Na szczęście moich chłopaków to nie bawi.
Stary 2012-04-02, 22:45   #3712
niusia_87
Zakorzenienie

Cytat:
Jeden ma tyle odwagi żeby się postawić, inni nie. Tak samo jak się wpada w nałogi bo ciężko kuplom odmówić, że się nie pali fajek. Rożnica taka, że tu wchodzi w grę baba.

Uważam, że taka striptizerka to pikuś przy moich atrakcjach w związku
Granice się po to ustala, by ich nie przekraczać, jeśli komuś to przeszkadza, to jego problem, nikt nikogo do niczego nie zmusza. To, że pozwalasz na "atrakcje w związku", to Twoja sporawa.
Stary 2012-04-02, 22:45   #3713
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435
Konto usunięte

Cytat:
biedny chłopak....
to tak jak tłumaczenie: on nie chciał zdradzić ale ona tak nalegała

Sama byłabym mega wkurzona, ale żeby wesele odwoływać to chyba raczej nie. Na szczęście moich chłopaków to nie bawi.
gdyby poszło o krok dalej to pewnie byś odwołała
mój tż powiedział że by ją wyprosił
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-02, 22:45   #3714
niusia_87
Zakorzenienie

Cytat:
A chciałabyś żeby Twój facet odwołał ślub tylko dlatego że Twoje koleżanki zrobiły coś głupiego?
Tu nie chodzi, co one zrobiły, ale jak ja na to zareaguję i jak postąpię i odwrotnie
Stary 2012-04-02, 22:46   #3715
magdalennne
Wtajemniczenie

Cytat:
Mój TŻ właśnie stwierdził, że on by wyszedł z takiej imprezy Ale to zależy od ludzi, bo zapewne są tacy, którzy uważają, że kawalerski bez panienki to nie kawalerski.
magdalennne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-02, 22:47   #3716
omosia
Raczkowanie

Uuuu zrobiło się groźnie:P
Stary 2012-04-02, 22:47   #3717
ladystar
Zakorzenienie

Cytat:
w sensie, że przesadzam, że to niefajne zachowanie, czy że sytuacja ze striptizerką zabawna?
raczej ta cala sytuacja mnie rozbawila, biedny grzeczny facet zmolestowany przez striptizerke i nawet nie mogl sie bronic bo by glupio wypadl przed kolegami

Jesli o mnie chodzi to pewnie kiedys zrobilabym o to potworna awanture, gdyby trafilo na ktoregos moich bylych, ale teraz ufam szalenie mojemu TZ. I wiem, ze nawet jesli koledzy zamowiliby taka pania to dla niego nie mialaby ona zadnego znaczenia, a taki taniec... jesli tylko na tancu by sie skonczylo to jakos bym to zniosla Ale tylko w TEN wieczor
Ale tak na wszelki wypadek to wolalabym zeby mi tego nikt nie opowiedzial Zebym nie wykorzystala tego przypadkiem podczas jakiejs sprzeczki.

Stary 2012-04-02, 22:47   #3718
niusia_87
Zakorzenienie

[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;33310160]gdyby poszło o krok dalej to pewnie byś odwołała
mój tż powiedział że by ją wyprosił[/QUOTE]
brawo dla TŻ
Stary 2012-04-02, 22:48   #3719
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435
Konto usunięte

Cytat:
Mój TŻ właśnie stwierdził, że on by wyszedł z takiej imprezy Ale to zależy od ludzi, bo zapewne są tacy, którzy uważają, że kawalerski bez panienki to nie kawalerski.
wg. mnie facet który tak uważa nie jest gotowy na małżeństwo
ja jestem pewn na 100% że tż pójdzie do baru, nawali się jak biszkopt i potulnie wróci do domku
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-02, 22:48   #3720
a u d r e y
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez marylka80 Pokaż wiadomość
Tak o niej.

No wlasnie przed chwilka gadalam z bratem, powiedzial ze te butle mozna wypozyczyc, placi sie tylko za hel i wtedy za 50 balonow nie powinno wyjsc wiecej jak 200 zl. No to zmienia troche postac rzeczy. A ty gdzie te balony planujesz miec i ile?
Ja mam drogę dojazdową do domu, ona ma ok 50 metrów i chcę ok 200 balonów na całej ścieżce.. Ale nie wiem skąd będą butle, bo będzie je załatwiał kolega, który ma znajomego który latem jeździ po festynach właśnie z balonami z helem

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości