Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część VII - Strona 88 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-02, 22:43   #2611
Soleilka
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część VII

Cytat:
Napisane przez Ando Pokaż wiadomość
ja tak mialam ostatnim razem gdy trafilam do szpitala - wlasnie z tego powodu - ale to byl taki mocny skurcz czy bol - trudno to nazwac, bo brzucha nie mialam twardego -ale dzgalo mnie w jednym miejscu macicy i promieniowalo na brzuch i na nogi. i bardzo dlugo trwalo. W sumie od poczatku do kroplowki rozluzniajacej ok 12 godzin
O kurde Ja jak coś będę walczyć jeszcze NoSpą forte, bo dziś kupiłam opakowanie. Ale w środę na kontroli o tym muszę powiedzieć, bo to dziwne było...

Bloguję
Soleilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-02, 22:45   #2612
Ando
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez muminek82 Pokaż wiadomość
dziękuje,Agunia dalej już doczytałam że jutro masz wizytę,bardzo dobrze nie wolno tego lekceważyć najlepiej iść sprawdzić,u mnie była szybka reakcja bo mam wizyty co dwa tygodnie,ja mam też twardnienie pomimo odpoczynku wogóle nic nie dżwigam,i jak leże płasko też mi twardnieje.Trzymam kciuki że u Ciebie wszystko będzie dobrze i to tylko wynik infekcji

dziękuje

dziękuje Pumcia, racja jest dużo plusów nie muszę iść do szpitala i nie mam szytej szyjki tylko właśnie są te krążki,mam nadzieje że u Ciebie wszystko będzie dobrze,mnie badanie nigdy nie bolało dopiero jak brzuszek twardniał na dwóch wizytach jak mi badał szyjkę to aż mi łzy w oczach stały okropnie nieprzyjemnie.Co do ktg to jeszcze nie miałam i gin nic o tym nie mówił narazie tylko tyle że od razu po świętach mam usg.

dziękuje

bardzo dobrze że udało Ci się przyspieszyć wizytę!jeszcze tylko dodam że mi twardnieje często i długo trzyma,i czuje że maluszek jest bardzo nisko cały czas w okolicach pęcherza.

dziękuje,a co alei gwiazd jak wpiszecie tak będzie gites

dziękuje

dziękuje

zgadzam się!!!

dziękuje,nie czytam już nic!trzymam się tego że wszystko będzie dobrze

dziękuje za wszystkie miłe słowaJesteście Kochane już mi lepiej i zamiast się denerwować myśle o pozytywnych stronach tego krążka i leków.

wszystkie brzuszki śliczne
phdwao branzoletka gratuluje udanych wizyt i cudnych synków
Dołaczam sie do zyczen pozytywnych!
Będzie dobrze! tylko trzeba sie troche polenic

---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ----------

Cytat:
Napisane przez Soleilka Pokaż wiadomość
O kurde Ja jak coś będę walczyć jeszcze NoSpą forte, bo dziś kupiłam opakowanie. Ale w środę na kontroli o tym muszę powiedzieć, bo to dziwne było...
no szkoda ze Ci ten brzuch tak psoci bo to rzeczywiscie jest stresujace
Ando jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-02, 22:47   #2613
Mandragorrka
Zakorzenienie

Witam wieczorową porą
Dzisiaj miałam wenę na sprzątanie więc ogarnęłam całe mieszkanie
A potem pojechaliśmy na badanie połówkowe.
Wszystko jest w jak najlepszym porządku, główka, serduszko, przepływy.... Lekarz stwierdził, że mała ma długie nogi Badanie poszło bardzo sprawnie - córcia ładnie pozowała. Całość mamy nagraną na płytkę. Do tego kilka zdjęć w 2D i 3D. Na tych w 3D ładnie widać buźkę i paluszki Zdjęć już dzisiaj nie wrzucę, może jutro rano jak zdążę. A jak nie to pochwalę się moją córcią jak wrócimy. Jutro jedziemy w góry
A potem spędzimy święta u mojej mamy. Dostęp do internetu będę miała, ale ograniczony i nie dam rady być na bieżąco.

Dziewczyny gratuluję udanych wizyt

"To nie my daliśmy Ci życie...
To życie dało nam Ciebie..."

Mandragorrka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-02, 22:48   #2614
pumas
Zakorzenienie

Trzymaj się muminku !!
Idę spać dziewczyny, do jutra
pumas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-02, 22:50   #2615
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mandragorrka Pokaż wiadomość
Witam wieczorową porą
Wszystko jest w jak najlepszym porządku, główka, serduszko, przepływy.... Lekarz stwierdził, że mała ma długie nogi Badanie poszło bardzo sprawnie - córcia ładnie pozowała. Całość mamy nagraną na płytkę. Do tego kilka zdjęć w 2D i 3D. Na tych w 3D ładnie widać buźkę i paluszki Zdjęć już dzisiaj nie wrzucę, może jutro rano jak zdążę. A jak nie to pochwalę się moją córcią jak wrócimy. Jutro jedziemy w góry
A potem spędzimy święta u mojej mamy. Dostęp do internetu będę miała, ale ograniczony i nie dam rady być na bieżąco.

super wieści

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-02, 22:51   #2616
Soleilka
Zakorzenienie

Cytat:
Ginka mi mówiła, że z tygodnia na tydzień może być gorzej, bo jestem bardzo szczupła i to rozciąganie, kopniaki itp. moje ciało silniej odczuje... No ale cóż mogę poradzić Staram się nie panikować i łykać to wszystko co muszę
Cytat:
Super Będzie długonoga
I miłego wypoczynku w górach

Bloguję
Stary 2012-04-02, 22:57   #2617
Ando
Rozeznanie

no i oczywiscie za udane wizyty - bylo ich dzis sporo widze

I jednocze sie z wszystkimi powikłanymi
Mam nadzieje ze dokulamy w calosci do konca

---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ----------

Cytat:
Ginka mi mówiła, że z tygodnia na tydzień może być gorzej, bo jestem bardzo szczupła i to rozciąganie, kopniaki itp. moje ciało silniej odczuje... No ale cóż mogę poradzić Staram się nie panikować i łykać to wszystko co muszę

Super Będzie długonoga
I miłego wypoczynku w górach
tez jestem chuda wiec wiem o czym mowisz

Dobra-znikam, bo pozno.
Ando jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-02, 23:10   #2618
natee
Zakorzenienie

Cytat:
ja już po wizycie,niestety nie mam dobrych wieści
skraca mi się szyjka i mam mieć założony krążekbadanie bolało mnie jak cholera,do tego mam brać folik pregne magnez 3xpo 2 czyli tak jak było i jeszcze fenoterol 3xpół tabl. i co 4 dni nystatyne dopochwowoczytałam opinie o tym fenoterolu i jestem przerażona
przepraszam że tak Wam smuce a usg dopiero po świętach.
ojoj nie smuć sie Kochana, przynajmniej lekarz działa juz coś w tym kierunku, z pewnością wszystko bedzie dobrze, musi być
Cytat:
Napisane przez branzoletka Pokaż wiadomość
Hej mamuśki
Tak czytałam i cytowałam ale już nie miałam siły odpisywać dopiero teraz będe nadrabiać.
Dziękuje za kciuki za dzisiejsze połówkowe Wszystko jest w najlepszym porządeczku i nic się nie schowało od ostatniego usg czyli na bank jest chłopiec Tym razem my też widzieliśmy wyraźnie klejnociki
Cytat:
Napisane przez phdwao Pokaż wiadomość
Hej! Dziękuję za wszytskie kciuki Dzidzius obejrzany z każdej strony, jest zdrowy, słuchalismy serduszka, mały sobie fajnie ziewał-jak na fotce Waży 671g

Sprawdził szyjkę, ma 3,9cm i wygląda prawidłowo.Popytałam lekarza o moje rózne wątpliwości, wyniki sprawdził, mówi, że ładne, także następna wizyta za 3tyg u mojej prowadzącej

Pytałam o sędzenie na wlociku i mówił, że mam to obserwowac, jakby sie wydzielina zmieniła, miałabym skurcze to amm przyjechac na posiew.

aa i zapomniałam dodac, że maly lezy główka do dolu juz
fantastycznie wieści!
Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
Przyspieszyłam sobie wizytę u gina, idę jutro na 13 bo zeschizuję. A tak to albo się uspokoję, albo zaczniemy działać dalej żeby temu zaradzić
Dobrze, ze idziesz Mnie tez by to niepokoiło. A w końcu lekarz jest od tego by zaradzić lub rozwiać wątpliwości jeśli coś sie dzieje.

natee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-02, 23:11   #2619
Alexandraaa88
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Linka25 Pokaż wiadomość

Karolina pisała ze warto ten kamień jednak zdjać. Wiadomo że kamień sprzyja stanom zapalnym itp. i czasem jakiś ubytek też sie pod im ukryje Ja polecam, bo bezboleśnie i dziąsła nie krwawią, może przy myciu będą ale nie wyglądają mi na podrażnione.
Mi przy usuwaniu kamienia dziąsła bardzo krwawiły i po pewnym czasie stało się to dla mnie bolesne ale to chyba zależy od tego kto ma jakie dziąsła

Cytat:
skraca mi się szyjka i mam mieć założony krążekbadanie bolało mnie jak cholera,do tego mam brać folik pregne magnez 3xpo 2 czyli tak jak było i jeszcze fenoterol 3xpół tabl. i co 4 dni nystatyne dopochwowoczytałam opinie o tym fenoterolu i jestem przerażona
Nie martw się! Założą Ci krążek i wszystko będzie dobrze I nie czytaj już żadnych opinii bo nie zawsze są zgodne z prawdą a po co masz się niepotrzebnie stresować jakimiś głupotami, które ktoś wypisze

Cytat:
Hej mamuśki
Tak czytałam i cytowałam ale już nie miałam siły odpisywać dopiero teraz będe nadrabiać.
Dziękuje za kciuki za dzisiejsze połówkowe Wszystko jest w najlepszym porządeczku i nic się nie schowało od ostatniego usg czyli na bank jest chłopiec Tym razem my też widzieliśmy wyraźnie klejnociki
Zmienił się znów termin porodu na wcześniej i ciekawa jestem czy się rozpakowanym bardziej sprawdzają terminy z usg czy z OM? Wiecie coś może na ten temat?
Super! Gratuluje synka

Cytat:
Hej! Dziękuję za wszytskie kciuki Dzidzius obejrzany z każdej strony, jest zdrowy, słuchalismy serduszka, mały sobie fajnie ziewał-jak na fotce Waży 671g

Sprawdził szyjkę, ma 3,9cm i wygląda prawidłowo.Popytałam lekarza o moje rózne wątpliwości, wyniki sprawdził, mówi, że ładne, także następna wizyta za 3tyg u mojej prowadzącej

Pytałam o sędzenie na wlociku i mówił, że mam to obserwowac, jakby sie wydzielina zmieniła, miałabym skurcze to amm przyjechac na posiew.

Świetnie, że wszystko jest w porządku Śliczne maleństwo

Cytat:
Napisane przez KarolinaPW Pokaż wiadomość
Z hello kitty to nawet niektóre dorosłe kobiety nie wyrastaja Widziałam kilka razy na ulicy
Koło mojego bloku mieszka taka jedna kobitka, która ma cale auto w hello kitty Zarówno wewnątrz jak i na zewnątrz

Cytat:
Witam wieczorową porą

Super, że wszystko w porządku!
Stary 2012-04-02, 23:23   #2620
natee
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień brzuszkowy, to i ja poświecę golizną 25t4d

I dzisiejsze zakupy
Ślicznie rośnie chudzinko Ale zakupy przygnębiające
Cytat:
Najładniejszy wybraliście

Może strzelimy "Aleja Gwiazd Mamuś Lipcowo-Sierpniowych 2012"
Jestem za
Cytat:
Witam wieczorową porą

Cudownie, ze wszystko dobrze, teraz mozesz spokojnie wypoczywać, udanego wyjazdu

Stary 2012-04-02, 23:27   #2621
muminek82
Wtajemniczenie

Cytat:
Dołaczam sie do zyczen pozytywnych!
Będzie dobrze! tylko trzeba sie troche polenic

---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ----------

dziękuje!
Cytat:
Witam wieczorową porą

super wiadomości
Cytat:
Napisane przez pumas Pokaż wiadomość
Trzymaj się muminku !!
Idę spać dziewczyny, do jutra

Cytat:
Napisane przez natee Pokaż wiadomość
ojoj nie smuć sie Kochana, przynajmniej lekarz działa juz coś w tym kierunku, z pewnością wszystko bedzie dobrze, musi być
dziękuje
Cytat:
Napisane przez Alexandraaa88 Pokaż wiadomość

Nie martw się! Założą Ci krążek i wszystko będzie dobrze I nie czytaj już żadnych opinii bo nie zawsze są zgodne z prawdą a po co masz się niepotrzebnie stresować jakimiś głupotami, które ktoś wypisze
dziękuje

dobranoc Mamusie słodkich snów
muminek82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-02, 23:36   #2622
Soleilka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez natee Pokaż wiadomość
Ślicznie rośnie chudzinko Ale zakupy przygnębiające
Dziękuję
W szczególności przygnębiające dla portfela

---------- Dopisano o 23:36 ---------- Poprzedni post napisano o 23:36 ----------

Lecę spać, bo rano na tą glukozę
Dobranoc

Bloguję
Stary 2012-04-02, 23:45   #2623
Mandragorrka
Zakorzenienie

Ogarnęłam dzisiejszy dzień bo dużo dziewczyn miało wizyty.
Gratuluję udanych wizyt, a dodatkowo KaroliniePW i Branzoletce gratuluję chłopaczków

Cytat:
Kochana nie smuć się Lekarz szybko zareagował i będzie dobrze
I nie czytaj za dużo na necie. Przeczytasz jakieś pierdoły i niepotrzebnie będziesz się stresować i nakręcać. Odpoczywaj dużo i bądź dobrej myśli. Trzymam za Was kciuki

Nie wiem czy zajrzę do Was przed świętami (mam nadzieję, że się uda - no bo ile to można być bez Wizażu?) więc na wszelki wypadek życzę już teraz wszystkim mamusiom dużo zdrówka, spokoju, wypoczynku, no i dobrego żarełka
Trzymajcie się Kochane

"To nie my daliśmy Ci życie...
To życie dało nam Ciebie..."

Mandragorrka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-02, 23:56   #2624
nicki86
Zadomowienie

Ciężko było ale trochę Was nadrobiłam

Dzisiaj przeżyłam szok, jak mąż odebrał glukozowe wyniki... dzwonie do niego a on mi mówi że norma od 70 do 100 a ja mam 124... trochę się załamałam,a dopiero teraz mi ulżyło, bo przeczytalam ze po takim obciażeniu może być nawet do 140 a ja już oczami mej wyobraźni widziałam jak mi nie pozwalają owoców jeść

W ogóle gratuluje zdrowych dzieciaczków i udanych ogólnie wizyt wszystkim mamusiom z dzisiaj!

Muminku nie martw się... gorsze chwile są przejściowe.. trzeba przeczekać a później już tylko pełnia szczęścia

Mi tam z cyców nic nie leci... i na razie się cieszę Niech po porodzie dopiero zacznie

U mnie debaty imienne w toku... za nic nie możemy dojść do porozumienia. Nie wiedziałam że tak trudno wybrać dziecku imię Mąż już zwątpił i mówi to nazwij jak chcesz... ale ja chce żeby mu też się podobało

W ogóle szukam jakiś fajnych przepisów na świąteczne żarełko i tak patrząc na te zdjęcia oczami wyobraźni widzę jak będę z córcią jajca kiedyś malować

dobranoc dziewczyny
nicki86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-03, 00:02   #2625
branzoletka
Branzoletka

Cytat:
Napisane przez ajka89 Pokaż wiadomość

Zapomniałam Wam napisać, że jestem już po wizycie. Ginka przełożyła mi połówkowe na 25 kwietnia, ale miałam dzisiaj robione usg. Z dzieciątkiem wszystko w porządku
Gratuluje pewności co do córci

AhawaaZgrabny domek, super fotka i śłiczne imię

Cytat:
Napisane przez prince_polo Pokaż wiadomość
ale mnie pośladki bola masakra!!!!!!!!!!!!!!! nie wiem czemu
Mnie jeden narywa od rwy kulszowej Boję się z domu wychodzić przez nią

Cytat:
Dziewczyny zaluje ze kupilam 2 farby te co ostatnio farbowałam. Bo kolor sliczny ale u mnie nie wyszedl za ciemne wlosy. W dodatku zaluje ze na rudo nie farbnełam sie i zastanawiam sie czy aby nie zrobic sie ruda
musze sobei jakos chumor poprawic.
Ciastek fajnie, ze wróciłaś tak szybko ale z włoskami to ty uważaj, na ciemnych niewiele zmienisz kolorystycznie a rozjaśniać w ciąży? Ja bym została przy jakimś ścięciu czy podcięciu

Cytat:
Witam jestem po wizycie
Wszystko w porządku, na 100% jest[COLOR=black][COLOR=Blue]chłopiec
Haniu, możesz mi dopisać n liście?

[COLOR=Black]Urósł od ostatniej wizyty, waży 400g, przez chwilką widziałam obraz 4D, buzię, rączkę, uszko cudny widok!!!
Super!Gratulacje Prawda, że piękny widok

Cytat:
Napisane przez karmeelek Pokaż wiadomość
Gratuluję zdrowiutkiego chłopca!
Kochana powiedz mi czy miałaś sprawdzane serduszko itd? Bo ja już jutro mam połówkowe i będzie wtedy 21+0. I tak się zastanawiam czy nie przesuwać tego....
Ja jutro będe miała 20+0 i dzisiaj było wszystko ładnie widać, serduszko, przepływy, każdy paluszek itd. Więc się nie martw czy twoja starsza od mojej o tydz. dzidzia nie za mała do połówkowego

Cytat:
Napisane przez karolka110 Pokaż wiadomość
a oto mój Kolaż Brzuszkowy:

po kolei 10tc, 16 tc, 19 tc i aktualny 23 tc
No gdyby nir to porównanie, to by różnicy nie było widać Ale już rośnie

Cytat:
Napisane przez nitka_88 Pokaż wiadomość
Hej kochane Nie odzywałam się cały weekend, ale podczytuje Was w miarę na bieżąco. Tylko... tak jakoś chwilowo nie chce mi się udzielać Nie mam depresji, spadku nastroju ani chmurnych myśli. Po prostu, mam ochotę odpocząć trochę od internetu i zatopić w świecie książki tak dla odmiany. Wpadł mi w ręce "Dom nad rozlewiskiem" i chwilowo właśnie tam sobie posiedzę 3majcie się cieplutko i zdrowo mamuśki, niedługo do Was wracam
Nie ma problemu kochana, odpoczywaj sobie od nas i trzymajcie się zdrowo z dzidzią

Cytat:
moj brzucholek z dzis
Rany jaka ty seksowna jesteś Serio

Matko jeszcze tyle stron Ale musze to dziś nadrobić

15.10.2014- Leń ćwiczy

27.12.2014.

przepraszam ale pisze z klawiatòry bez polskich znakòw

13.08.12 mój mały cud
branzoletka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-03, 00:16   #2626
natee
Zakorzenienie

No dobrze, ja sie zbieram do łóżka. Dobranoc

Stary 2012-04-03, 00:35   #2627
blueberry88
Zakorzenienie

Mandragorrka, gratki za wizytę Fajnie, że czeka Cię wyprawa - tylko się nie przemęczaj

Dobrej nocy, Gwiazdeczki
blueberry88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-03, 00:55   #2628
depoison
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez blueberry88 Pokaż wiadomość
nowa mi jeszcze nie wyrosła, ale skuszę się chyba na jajka.
ja rzeżuchę kupuję gotową (taką już wyrośniętą, w doniczce), bo byśmy nie nadążyli z sadzeniem Oboje uwielbiamy (w ogóle jakoś nie czuję tematu sadzenia czegokolwiek przy moim kocie - przekonana jestem, że cała konstrukcja najpóźniej po dwóch dobach wylądowałaby na podłodze )
Cytat:
Witam wieczorową porą

gratulacje!!!
(a o zdjęciach koniecznie pamiętaj! )
Udanego wyjazdu!

Le roi est mort, vive le... reine!

depoison jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-03, 00:59   #2629
branzoletka
Branzoletka

za wszystkie gratki Mały dzisiaj nieźle bryka cały dzień prawie a głowicę do usg nieźle potraktował lekarz stwierdził, że jakiś niecierpliwy(po mamusi) i uparty(po tatusiu)bo też nie chciał buźki pokazać tylko ciągle zakrywał i uciekał

muminek Wyobrażam sobie jak się musiałaś czuć po wizycie NA szczęście, to nic najgorszego a dziewczyny mają rację, że cudnie, ze ktoś ten krążek wymyślił, bo byś musiała leżeć plackiem i to dopiero jest załamka. Dasz radę mamusiu

Cytat:
Napisane przez Linka25 Pokaż wiadomość
Co do terminu porodu to wyznaczony z wcześniejszego usg będzie bardziej dokładny, mam tu fajną stronkę która moze pomóc w obliczeniach, widać jaka jest granica błędu w poszczególnych tygodniach http://www.noworodek.pl/index.php?sm=2&ope=1
Dziękuje jutro to rozpracuje z ciekawości

Cytat:
Gratulacje Super, czyli tak jak marzyłaś
Chłopaki rządzą w sierpniu
No przyznam się, że czasem nutka wątpliwości była, bo o takich pomyłkach się czyta ale jednak intuicja jak zwykle nie zawiodła

Cytat:
Piękna waga i gratuluje zdrowego bejbika

agunia Wierze, że się boisz Dobrze, że już jutro wizyta żeby jednak przez ten tydz. szyjka nie skróciła się najlepiej wcale

Cytat:

I dzisiejsze zakupy
Ale zgrabna golizna zazdraszczam

Cytat:
Najładniejszy wybraliście

Może strzelimy "Aleja Gwiazd Mamuś Lipcowo-Sierpniowych 2012"

Linzey
może dostaniesz tylko NoSpę i magnez do łykania Nie ma co się stresować
Cytat:
Napisane przez karmeelek Pokaż wiadomość
Podziękowania już zamówione A co do tytułu to ten jest świetny ale zostańmy przy normalnym - po co znów niepotrzebne komentarze mają być...
No właśnie ja też nie mam nic przeciwko Alejom Gwiazd choć też od razu pomyślałam o komentarzach wrześniówek Generalnie mi to looto co kto komentuje dopóki się nikogo nie obraża i nie poniża.

Cytat:
hehe-oby
wiesz ze od poczatku ciazy nie przybralam na wadze ani troche.
Dziwne bo caly czas jem...
Mały tasiemiec wszystko wcina Kochany dzidziuś

Oki i to by było wsio na dzisiaj a te pare postów, to już jutro, bo mi klęknie zaraz kręgosłup. No i mały w końcu też poszedł spać, to dobranoc gaduły

15.10.2014- Leń ćwiczy

27.12.2014.

przepraszam ale pisze z klawiatòry bez polskich znakòw

13.08.12 mój mały cud
branzoletka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-03, 06:02   #2630
red_scorpio
Rozeznanie

Odzywa się jedna z zaginionych. Wcięło mnie na kilkanaście dni ale powracam. Mimo, iż jestem na L4 cierpię na ciągły brak czasu i jakoś dobrze mi bez komputera. Ostatnio mam tak, że dopiero po powrocie z pracy mąż załącza sprzęt. U nas wszystko w porządku, w czwartek mamy połówkowe i nie mogę się doczekać. Najgorsze jest to, że dziś miałam iść na badanie krwi ale nic z tego o 4.00 obudził mnie przeraźliwy ból gardła i właśnie siedzę nad herbatą z malinami. Już mogę łykać ale była chwila, że myślałam, że gardło mi zarosło. Zdaje się, że przypląta się też katar, fuuuuj!!
Maluszek kopie i fika. Czasem jak zasadzi matce kuksańca w szyjkę to się matka składa! Z piersi zaczęła lecieć siara, chyba trochę za wcześnie, co?? Wczoraj odkryłam przerażającą rzecz... nie jestem w stanie na siedząco ubrać bez wysiłku skarpet, bo brzuch przeszkadza a to dopiero połowa, zgrozo... Na razie na plusie 5 kg.
Gratuluję Wszystkim dobrych wyników i trzymam kciuki oby tak dalej.

red_scorpio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-03, 07:08   #2631
Soleilka
Zakorzenienie

Cytat:
Ale zgrabna golizna zazdraszczam

No właśnie ja też nie mam nic przeciwko Alejom Gwiazd choć też od razu pomyślałam o komentarzach wrześniówek Generalnie mi to looto co kto komentuje dopóki się nikogo nie obraża i nie poniża.
dziękuję

Dlatego ja bym pokazała nasz dystans do siebie i się z tego zaśmiała
Cytat:
Napisane przez red_scorpio Pokaż wiadomość
Odzywa się jedna z zaginionych.

U nas wszystko w porządku, w czwartek mamy połówkowe i nie mogę się doczekać.

Najgorsze jest to, że dziś miałam iść na badanie krwi ale nic z tego o 4.00 obudził mnie przeraźliwy ból gardła i właśnie siedzę nad herbatą z malinami. Już mogę łykać ale była chwila, że myślałam, że gardło mi zarosło. Zdaje się, że przypląta się też katar, fuuuuj!!
O, fajnie że jesteś

Super, że wszystko ok I będziemy trzymać

Kuruj się Teraz taki głupi sezon przeziębień

---------- Dopisano o 07:08 ---------- Poprzedni post napisano o 07:07 ----------

No to ja wstałam, zjadłam tabletki i czekam na autobus. Glukoza świeci mi przed oczami Mam nadzieję, że mi to posmakuje, bo ja łasa na słodkie jestem a wczoraj nic słodkiego nie jadłam

Bloguję
Stary 2012-04-03, 07:47   #2632
prince_polo
Zakorzenienie

Hej\kawe wypiłam, małz mi zrobił bo dzis nieposzedł do pracy tak rano tylko dppiero teraz.
W nocy bolał mnie zoladek tzn okolice kuło mnie w nim niemogłam sie przekrecic na bok nawet ale po nospie przeszło......
No i znowu mam problem z tymi nogami. ale chociaz biodra nie wracają....

Dzis wygladam jak by mnie piorun trzasnął wlosy mi sie skrecily bo myłam glowe wczoraj, tz jak mnie rano zobaczyl to sie zaczal smiac bo z mojej grzywki jest jeden sterczący loczek

Dzis musze poszperac w szafie i jakos wyszukac ubranko na swieta. mam nadz ze cos wybiore, jak bede miala dylemat to licze ze mi pomozecie
Cytat:
Napisane przez linzey Pokaż wiadomość
prince Gdzie Ty chudzielcu widzisz te grube udaSliczna pileczka
Cytat:
Napisane przez chmielinka Pokaż wiadomość
no to teraz będzie tylko lepiej
a i masz śliczny brzusio... i przestań gadać że masz grube nogi bo z Ciebie laska nebeska
:
taaaa, chyba musze Wam zrobic zdjęcia z przodu i w jakims innym ujęciu w calosci to zmienicie zdanie
Cytat:
Napisane przez ooolllccciiiaaa Pokaż wiadomość
ciastek ty lasencjo, PRZEPIĘKNY brzunio i super-sexy dupcia Twojemu mężowi pewnie ślinka codziennie cieknie jak Cię widzi a nie możecie ten-teges
TA jasne, cieknie mu .......... yhym....
Cytat:

super
Cytat:
Wow I ten biust!

Ciastku tak w ogóle heeeeeej

Dziewczyny przepraszam, ale muszę
Może zrobimy raz wyjątek i przy nowym wątku dopiszemy coś o tej Alei Gwiazd?
przeprszam ale nie doczytalam o co chodzi z tą aleja gwiazd??
Cytat:

I dzisiejsze zakupy
sliczny!!! a zakupy wypasione
[QUOTE=branzoletka;3331167 9
Mnie jeden narywa od rwy kulszowej Boję się z domu wychodzić przez nią

Ciastek fajnie, ze wróciłaś tak szybko ale z włoskami to ty uważaj, na ciemnych niewiele zmienisz kolorystycznie a rozjaśniać w ciąży? Ja bym została przy jakimś ścięciu czy podcięciu

Rany jaka ty seksowna jesteś Serio
:[/QUOTE]
mam nadz ze mnie rwa nie złapie
wloski chodzilo mi o zrobienie rudą farbą loreala rozjasniająca o 2 tony (juz taka robilam swoje ciemne i norlanie rude wyszly) ale wątpie ze sie zdecyduje bo ja jestem niezdecydowana

dzięki

Ćwiczę
Zapuszczam naturalki!
prince_polo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-03, 07:50   #2633
phdwao
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nicki86 Pokaż wiadomość

Dzisiaj przeżyłam szok, jak mąż odebrał glukozowe wyniki... dzwonie do niego a on mi mówi że norma od 70 do 100 a ja mam 124... trochę się załamałam,a dopiero teraz mi ulżyło, bo przeczytalam ze po takim obciażeniu może być nawet do 140 a ja już oczami mej wyobraźni widziałam jak mi nie pozwalają owoców jeść

Mi tam z cyców nic nie leci... i na razie się cieszę Niech po porodzie dopiero zacznie
uff z ta glukozą, to mamy podobny ywnik bo ja mialam 125a naczczo 73

mi tez jeszcze nie elci z cucuszków
Cytat:

No to ja wstałam, zjadłam tabletki i czekam na autobus. Glukoza świeci mi przed oczami Mam nadzieję, że mi to posmakuje, bo ja łasa na słodkie jestem a wczoraj nic słodkiego nie jadłam
trzymaj sie, powodzenia

witam wtorkowo

pobudka o 6, ale co tam kazdy dzień zbliża mnie do wypłaty

powodzenia na wizytach dziewczyny
phdwao jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-03, 08:51   #2634
nel_a
Zakorzenienie

hej.

też mam w cycuchach suszę.

oglądaliśmy wczoraj autko zadatkowaliśmy i dotrze do nas jutro - dlatego że jest sprowadzone z niemiec i facet musi opłacić.
Wybraliśmy hondę jazz.

nel_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-03, 09:12   #2635
muminek82
Wtajemniczenie

Witam ze śniadankiem
Cytat:
Kochana nie smuć się Lekarz szybko zareagował i będzie dobrze
I nie czytaj za dużo na necie. Przeczytasz jakieś pierdoły i niepotrzebnie będziesz się stresować i nakręcać. Odpoczywaj dużo i bądź dobrej myśli. Trzymam za Was kciuki

Nie wiem czy zajrzę do Was przed świętami (mam nadzieję, że się uda - no bo ile to można być bez Wizażu?) więc na wszelki wypadek życzę już teraz wszystkim mamusiom dużo zdrówka, spokoju, wypoczynku, no i dobrego żarełka
Trzymajcie się Kochane
dziękuje bardzo i liczę że uda Ci się zajrzeć do nasa jeśli nie to życzę zdrowych spokojnych świąt w miłej atmosferze
Cytat:
Napisane przez nicki86 Pokaż wiadomość

Muminku nie martw się... gorsze chwile są przejściowe.. trzeba przeczekać a później już tylko pełnia szczęścia

U mnie debaty imienne w toku... za nic nie możemy dojść do porozumienia. Nie wiedziałam że tak trudno wybrać dziecku imię Mąż już zwątpił i mówi to nazwij jak chcesz... ale ja chce żeby mu też się podobało

W ogóle szukam jakiś fajnych przepisów na świąteczne żarełko i tak patrząc na te zdjęcia oczami wyobraźni widzę jak będę z córcią jajca kiedyś malować

dobranoc dziewczyny
dziękuje nicki, ale ulga z tym wynikiem glukozya co do imienia to naprawde trudno u mnie niby jest od dawna ale i tak cały czas zastanawiamy się czy to napewno będzie to imię
Cytat:
za wszystkie gratki Mały dzisiaj nieźle bryka cały dzień prawie a głowicę do usg nieźle potraktował lekarz stwierdził, że jakiś niecierpliwy(po mamusi) i uparty(po tatusiu)bo też nie chciał buźki pokazać tylko ciągle zakrywał i uciekał

muminek Wyobrażam sobie jak się musiałaś czuć po wizycie NA szczęście, to nic najgorszego a dziewczyny mają rację, że cudnie, ze ktoś ten krążek wymyślił, bo byś musiała leżeć plackiem i to dopiero jest załamka. Dasz radę mamusiu
dziękuje Kochanaa synek nieierpliwił się że ktoś go podglada napewno
Cytat:

trzymam kciuki za dobry wynik
Cytat:
Napisane przez nel_a Pokaż wiadomość
hej.

też mam w cycuchach suszę.

oglądaliśmy wczoraj autko zadatkowaliśmy i dotrze do nas jutro - dlatego że jest sprowadzone z niemiec i facet musi opłacić.
Wybraliśmy hondę jazz.
supergratuluje!
Stary 2012-04-03, 09:13   #2636
nadalka
Zakorzenienie

Dziewczyny chyba nie dam was rady nadrobić
Co tam u was w związku z tym?

Wczoraj tak się śmieliśmy z D. bo pępek przed spaniem wyszedł mi na wierzch prawie na centymetr

I dzisiaj zaczynam 29 tydzień
Stary 2012-04-03, 09:17   #2637
nel_a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nadalka Pokaż wiadomość

Wczoraj tak się śmieliśmy z D. bo pępek przed spaniem wyszedł mi na wierzch prawie na centymetr

ja nawet nie próbuję nadrabiać
gratuluję

nel_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-03, 09:20   #2638
Linka25
Zakorzenienie

Cytat:
Witam wieczorową porą

Super, gratulacje

Cytat:

to robi wrażenie! gratulacje!
chciałabym być tak daleko! u mnie 25 leci
Linka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-03, 09:21   #2639
prince_polo
Zakorzenienie

Cytat:

fratuluje!!!!!!!!!! ciekawe kiedy mi wyjdzie pępek

Ćwiczę
Zapuszczam naturalki!
prince_polo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-03, 09:26   #2640
muminek82
Wtajemniczenie

nadalka gratuluje
Agunia i czekamy na dobre wiadomości!
za wszystkie dzisiaejsze wizyty!!!!

------------------------------------------------------

dzisiaj zaczynam 28tc tym samym 7 miesiąc III trymestr
z tej okazji stawiam soczek i deser
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg soczek.jpg (7,9 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg truskawki.jpg (11,9 KB, 2 załadowań)
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości