|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2611 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część VII
Cytat:
Ja jak coś będę walczyć jeszcze NoSpą forte, bo dziś kupiłam opakowanie. Ale w środę na kontroli o tym muszę powiedzieć, bo to dziwne było...
|
|
|
|
|
#2612 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Będzie dobrze! tylko trzeba sie troche polenic ![]() ---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ---------- no szkoda ze Ci ten brzuch tak psoci bo to rzeczywiscie jest stresujace |
|
|
|
|
#2613 |
|
Zakorzenienie
|
Witam wieczorową porą
![]() Dzisiaj miałam wenę na sprzątanie więc ogarnęłam całe mieszkanie A potem pojechaliśmy na badanie połówkowe. Wszystko jest w jak najlepszym porządku, główka, serduszko, przepływy.... Lekarz stwierdził, że mała ma długie nogi Badanie poszło bardzo sprawnie - córcia ładnie pozowała. Całość mamy nagraną na płytkę. Do tego kilka zdjęć w 2D i 3D. Na tych w 3D ładnie widać buźkę i paluszki A potem spędzimy święta u mojej mamy. Dostęp do internetu będę miała, ale ograniczony i nie dam rady być na bieżąco. Dziewczyny gratuluję udanych wizyt |
|
|
|
#2614 |
|
Zakorzenienie
|
Trzymaj się muminku !!
Idę spać dziewczyny, do jutra
|
|
|
|
#2615 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2616 | |
|
Zakorzenienie
|
Ginka mi mówiła, że z tygodnia na tydzień może być gorzej, bo jestem bardzo szczupła i to rozciąganie, kopniaki itp. moje ciało silniej odczuje... No ale cóż mogę poradzić
Staram się nie panikować i łykać to wszystko co muszęCytat:
Będzie długonoga ![]() I miłego wypoczynku w górach |
|
|
|
|
#2617 | |
|
Rozeznanie
|
no i oczywiscie
za udane wizyty - bylo ich dzis sporo widze ![]() I jednocze sie z wszystkimi powikłanymi Mam nadzieje ze dokulamy w calosci do konca ---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ---------- Cytat:
![]() Dobra-znikam, bo pozno. |
|
|
|
|
#2618 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
fantastycznie wieści!Cytat:
|
||||
|
|
|
#2619 | ||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Śliczne maleństwo Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2620 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ślicznie rośnie chudzinko
Ale zakupy przygnębiające ![]() Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2621 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
dobranoc Mamusie słodkich snów |
||||
|
|
|
#2622 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję
W szczególności przygnębiające dla portfela ![]() ---------- Dopisano o 23:36 ---------- Poprzedni post napisano o 23:36 ---------- Lecę spać, bo rano na tą glukozę ![]() Dobranoc
|
|
|
|
#2623 | |
|
Zakorzenienie
|
Ogarnęłam dzisiejszy dzień bo dużo dziewczyn miało wizyty.
Gratuluję udanych wizyt, a dodatkowo KaroliniePW i Branzoletce gratuluję chłopaczków Cytat:
Lekarz szybko zareagował i będzie dobrze I nie czytaj za dużo na necie. Przeczytasz jakieś pierdoły i niepotrzebnie będziesz się stresować i nakręcać. Odpoczywaj dużo i bądź dobrej myśli. Trzymam za Was kciuki ![]() Nie wiem czy zajrzę do Was przed świętami (mam nadzieję, że się uda - no bo ile to można być bez Wizażu?) więc na wszelki wypadek życzę już teraz wszystkim mamusiom dużo zdrówka, spokoju, wypoczynku, no i dobrego żarełka ![]() Trzymajcie się Kochane |
|
|
|
|
#2624 |
|
Zadomowienie
|
Ciężko było ale trochę Was nadrobiłam
![]() Dzisiaj przeżyłam szok, jak mąż odebrał glukozowe wyniki... dzwonie do niego a on mi mówi że norma od 70 do 100 a ja mam 124... trochę się załamałam,a dopiero teraz mi ulżyło, bo przeczytalam ze po takim obciażeniu może być nawet do 140 W ogóle gratuluje zdrowych dzieciaczków i udanych ogólnie wizyt wszystkim mamusiom z dzisiaj! Muminku nie martw się... gorsze chwile są przejściowe.. trzeba przeczekać a później już tylko pełnia szczęścia Mi tam z cyców nic nie leci... i na razie się cieszę Niech po porodzie dopiero zacznie![]() U mnie debaty imienne w toku... za nic nie możemy dojść do porozumienia. Nie wiedziałam że tak trudno wybrać dziecku imię ![]() W ogóle szukam jakiś fajnych przepisów na świąteczne żarełko i tak patrząc na te zdjęcia oczami wyobraźni widzę jak będę z córcią jajca kiedyś malować ![]() dobranoc dziewczyny |
|
|
|
#2625 | ||||||
|
Branzoletka
|
Cytat:
Gratuluje pewności co do córci AhawaaZgrabny domek, super fotka i śłiczne imię Mnie jeden narywa od rwy kulszowej Boję się z domu wychodzić przez nią ![]() Cytat:
Cytat:
Super!Gratulacje Prawda, że piękny widok Cytat:
![]() Cytat:
Ale już rośnie ![]() Cytat:
Rany jaka ty seksowna jesteś Matko jeszcze tyle stron Ale musze to dziś nadrobić
|
|
|
#2626 |
|
Zakorzenienie
|
No dobrze, ja sie zbieram do łóżka. Dobranoc
|
|
|
|
#2627 |
|
Zakorzenienie
|
Mandragorrka, gratki za wizytę
Fajnie, że czeka Cię wyprawa - tylko się nie przemęczajDobrej nocy, Gwiazdeczki
|
|
|
|
#2628 | |
|
Zadomowienie
|
ja rzeżuchę kupuję gotową (taką już wyrośniętą, w doniczce), bo byśmy nie nadążyli z sadzeniem
Oboje uwielbiamy (w ogóle jakoś nie czuję tematu sadzenia czegokolwiek przy moim kocie - przekonana jestem, że cała konstrukcja najpóźniej po dwóch dobach wylądowałaby na podłodze )Cytat:
(a o zdjęciach koniecznie pamiętaj! )Udanego wyjazdu! |
|
|
|
|
#2629 | ||||||
|
Branzoletka
|
za wszystkie gratki lekarz stwierdził, że jakiś niecierpliwy(po mamusi) i uparty(po tatusiu)bo też nie chciał buźki pokazać tylko ciągle zakrywał i uciekał ![]() muminek NA szczęście, to nic najgorszego a dziewczyny mają rację, że cudnie, ze ktoś ten krążek wymyślił, bo byś musiała leżeć plackiem i to dopiero jest załamka. Dasz radę mamusiu ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
agunia Wierze, że się boisz Dobrze, że już jutro wizyta żeby jednak przez ten tydz. szyjka nie skróciła się najlepiej wcale Ale zgrabna golizna Cytat:
Cytat:
Generalnie mi to looto co kto komentuje dopóki się nikogo nie obraża i nie poniża.Cytat:
Kochany dzidziuś ![]() Oki i to by było wsio na dzisiaj a te pare postów, to już jutro, bo mi klęknie zaraz kręgosłup. No i mały w końcu też poszedł spać, to dobranoc gaduły
|
|
|
#2630 |
|
Rozeznanie
|
Odzywa się jedna z zaginionych. Wcięło mnie na kilkanaście dni ale powracam. Mimo, iż jestem na L4 cierpię na ciągły brak czasu i jakoś dobrze mi bez komputera. Ostatnio mam tak, że dopiero po powrocie z pracy mąż załącza sprzęt. U nas wszystko w porządku, w czwartek mamy połówkowe i nie mogę się doczekać. Najgorsze jest to, że dziś miałam iść na badanie krwi ale nic z tego o 4.00 obudził mnie przeraźliwy ból gardła i właśnie siedzę nad herbatą z malinami. Już mogę łykać ale była chwila, że myślałam, że gardło mi zarosło. Zdaje się, że przypląta się też katar, fuuuuj!!
Maluszek kopie i fika. Czasem jak zasadzi matce kuksańca w szyjkę to się matka składa! Z piersi zaczęła lecieć siara, chyba trochę za wcześnie, co?? Wczoraj odkryłam przerażającą rzecz... nie jestem w stanie na siedząco ubrać bez wysiłku skarpet, bo brzuch przeszkadza a to dopiero połowa, zgrozo... Na razie na plusie 5 kg. Gratuluję Wszystkim dobrych wyników i trzymam kciuki oby tak dalej. |
|
|
|
#2631 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dlatego ja bym pokazała nasz dystans do siebie i się z tego zaśmiała ![]() Cytat:
Super, że wszystko ok I będziemy trzymać ![]() Kuruj się ---------- Dopisano o 07:08 ---------- Poprzedni post napisano o 07:07 ---------- No to ja wstałam, zjadłam tabletki i czekam na autobus. Glukoza świeci mi przed oczami Mam nadzieję, że mi to posmakuje, bo ja łasa na słodkie jestem a wczoraj nic słodkiego nie jadłam
|
||
|
|
|
#2632 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Hej\kawe wypiłam, małz mi zrobił bo dzis nieposzedł do pracy tak rano tylko dppiero teraz.
W nocy bolał mnie zoladek tzn okolice kuło mnie w nim niemogłam sie przekrecic na bok nawet ale po nospie przeszło......No i znowu mam problem z tymi nogami. ale chociaz biodra nie wracają.... Dzis wygladam jak by mnie piorun trzasnął bo z mojej grzywki jest jeden sterczący loczekDzis musze poszperac w szafie i jakos wyszukac ubranko na swieta. mam nadz ze cos wybiore, jak bede miala dylemat to licze ze mi pomozecie ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
przeprszam ale nie doczytalam o co chodzi z tą aleja gwiazd??![]() sliczny!!! a zakupy wypasione [QUOTE=branzoletka;3331167 9 Mnie jeden narywa od rwy kulszowej Boję się z domu wychodzić przez nią ![]() Ciastek fajnie, ze wróciłaś tak szybko ale z włoskami to ty uważaj, na ciemnych niewiele zmienisz kolorystycznie a rozjaśniać w ciąży? Ja bym została przy jakimś ścięciu czy podcięciu Rany jaka ty seksowna jesteś :[/QUOTE] mam nadz ze mnie rwa nie złapie ![]() wloski chodzilo mi o zrobienie rudą farbą loreala rozjasniająca o 2 tony (juz taka robilam swoje ciemne i norlanie rude wyszly) ale wątpie ze sie zdecyduje bo ja jestem niezdecydowana dzięki
|
|
#2633 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a naczczo 73mi tez jeszcze nie elci z cucuszków ![]() Cytat:
witam wtorkowo ![]() pobudka o 6, ale co tam powodzenia na wizytach dziewczyny |
||
|
|
|
#2634 |
|
Zakorzenienie
|
hej.
też mam w cycuchach suszę. oglądaliśmy wczoraj autko zadatkowaliśmy i dotrze do nas jutro Wybraliśmy hondę jazz.
|
#2635 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Witam ze śniadankiem
Cytat:
a jeśli nie to życzę zdrowych spokojnych świąt w miłej atmosferze Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#2636 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny chyba nie dam was rady nadrobić
Co tam u was w związku z tym? Wczoraj tak się śmieliśmy z D. bo pępek przed spaniem wyszedł mi na wierzch prawie na centymetr I dzisiaj zaczynam 29 tydzień
|
|
|
|
#2637 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() gratuluję
|
|
#2638 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to robi wrażenie! gratulacje! chciałabym być tak daleko! u mnie 25 leci
|
|
|
|
|
#2639 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ciekawe kiedy mi wyjdzie pępek
|
|
#2640 |
|
Wtajemniczenie
|
nadalka gratuluje
![]() Agunia i czekamy na dobre wiadomości! za wszystkie dzisiaejsze wizyty!!!!------------------------------------------------------ dzisiaj zaczynam 28tc tym samym 7 miesiąc III trymestr z tej okazji stawiam soczek i deser |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:48.

Ja jak coś będę walczyć jeszcze NoSpą forte, bo dziś kupiłam opakowanie. Ale w środę na kontroli o tym muszę powiedzieć, bo to dziwne było...

Staram się nie panikować i łykać to wszystko co muszę

badanie bolało mnie jak cholera,do tego mam brać folik pregne magnez 3xpo 2 czyli tak jak było i jeszcze fenoterol 3xpół tabl. i co 4 dni nystatyne dopochwowo
Ja polecam, bo bezboleśnie i dziąsła nie krwawią, może przy myciu będą
ale nie wyglądają mi na podrażnione.

Boję się z domu wychodzić przez nią
za ciemne wlosy. W dodatku zaluje ze na rudo nie farbnełam sie
Ale musze to dziś nadrobić

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
za wszystkie gratki