|
|
#3841 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: zazdrośnice cz. 53 :-)
Cytat:
Cytat:
Ooo i te Still Life może być fajne dla mnie ![]() Ja pykam w 3 a 25 we wrześniu lubię tą gierkę. ja nigdy nie uśmiercałam celowo Simsów ja dobra dusza jestem :cwaniak: .. tylko jak się miało dużą rodzinę, jedną łazienkę i powiedzmy trójkę małych dzieci to czasami umierali z głodu Cytat:
![]() Witajcie dzisiaj też się dobrze spało, za dobrze i tak się nie wyspałam
Edytowane przez asiaczek87 Czas edycji: 2012-04-03 o 10:14 |
|||
|
|
|
#3842 |
|
Zakorzenienie
|
Kawuś, coś dla Ciebie:
http://www.pieknosc-dnia.com.pl/kosm...taw-kosmetykow
|
#3843 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
potem zamiast głodu masz pragnienie, więc pijesz sok plazmowy, jesz owoce plazmowe i polujesz poruszasz się szybciej i lepiej się czujesz z siłą wampira. Taaaakie popieprzone, ale nie możesz wychodzić na słońce ![]() A Syberię mocno polecam, Still Life też Zaraz ruszam w trasę, jeszcze tylko jeden papier do przetargu i tadam! 50 stron gotowe niewiele więcej to moja magisterka miała ![]() A mój TŻcior chory, zaraziłam go i teraz gardło go boli, katar, gorączka za to mi przeszło, czyli poświęcił swe zdrowie dla mnie i wydarł ze mnie chorobę
|
|
|
#3844 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a P. raz się psiknął którymś i później mi woniał cały dzień ![]() Cytat:
Syberię kocham za całokształt - jest bajeczna po prostu Cytat:
![]() HoMaM III RZĄDZI - każda następna to już nie to samo co ciekawe często bywało, że robiliśmy sobie w trakcie rozgrywki przerwy "na seksik" - jakoś tak działała na nas ta gra chyba
|
|||
|
|
|
#3845 |
|
Zakorzenienie
|
help help
potrzebuje zamowic gdzies buty taneczne bo neistety moje w groszki na wesele sie nei nadaja, wzielam je wczoraj na tance i wywinelam takiego orla ze klekajcie narody ![]() Justyna Ty zamawialas z kozdry ja patrze ale tam nei ma do standardu, z akcesu podoba mi sie model Venus Y ale maja beznadziejne obcasy, pomożcie a odebralam wczoraj probki zaproszen śliczne sa niestety za zaokraglenie powiedzieli mi 200 zl, a moj genialny Narzut wymyslil zaokraglanie brzegów obcinaczka do paznoki jest za☠☠☠iaszczy
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() Edytowane przez czarna_kawa80 Czas edycji: 2012-04-03 o 10:27 |
|
|
|
#3846 |
|
Zakorzenienie
|
dokładnie tam
![]() poza tym nie sprzedaje się TAKICH płyt które są do użytku domowego
|
#3847 | |
|
Zakorzenienie
|
Rain, piona!
Skoro gustujesz w podobnych grach, to poleć mi coś, proszę, bo mam niedobór ostatnio ![]() ---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ---------- Cytat:
ale na temat wygody i jakości tych się nie wypowiem, bo ja za każdym razem kupuję do łaciny.---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ---------- Kawa, a możesz pokazać mi ten model Venus? Bo jestem na stronie Akcesu i nie widzę takiego
|
|
|
#3848 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ---------- Cytat:
|
|
#3849 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.gry-online.pl/S016.asp?ID=2055 tylko tutaj jest system rozgrywki momentami mocno zręcznościowy... ale klimat bardzo fajny ![]() http://www.gry-online.pl/S016.asp?ID=10237 to jest dobre, tylko ja osobiście domyśliłam się końca i mi to trochę zepsuło rozgrywkę Black Mirror seria ponoć jest dobra, mam zamiar przetestować niedługo ![]() http://www.gry-online.pl/gra.asp?ID=180 tu genialna muzyka no i pomyśleć czasami trzeba ostro http://www.gry-online.pl/gra.asp?ID=6793 -tworzył koleś od Syberii i to widać - historia trochę odpada, ale widoczki są TAKIE http://www.gry-online.pl/gra.asp?ID=11400 - coś zupełnie innego ![]() Seria Broken Sword i Atlantis - starocie, ale baaaaardzo dają radę ![]() No i ja osobiście przerabiam wszystkie po kolei gry z cyklu CSI
|
|
|
|
|
#3850 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i go poprosiłam o przemienienie, teraz się bzykają jak króliki ![]() Ok, jadę w trasę, si ju lejter aligejter ![]() ---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ---------- Cytat:
dzięki śliczne, zerknę jak wrócę
|
|
|
#3851 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() chyba jestem w pracy osobą zajmującą się głupimi i nagłymi sprawami ale misja wykonana i musiałam telefonować do kilkunastu osób - ble jak ja tego nie lubię![]() i też lubię gry CSI
RAZEM ![]() "Właściwie już samo życie jest podróżą w czasie. To tylko kwestia szybkości..." Edytowane przez osz rety Czas edycji: 2012-04-03 o 10:36 |
|||
|
|
|
#3852 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3853 |
|
Zakorzenienie
|
Mogę was jeszcze pomęczyć kolorami? Mogę? Mogę? No to was pomęczę
![]() Ponieważ ponoć w złotym i różu coś nie gra i chyba było by za mdło jak na mnie. To zaczęłam myśleć o butach w takim kolorze. Za to tż i kwiaciarka lansują pomysł pomarańczowego koloru i proponowali mi bukiet z takich róż. Co myślicie o tym żeby pójść nie w pastele a mocniejsze kolory? Nie będzie się gryzło z moją delikatną kiecą? |
|
|
|
#3854 |
|
Zakorzenienie
|
Lol, wchodzę do szefa, mówię do niego, a on w ogóle mnie nie słucha i: "Przyjdź za 4 minuty"
---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ---------- Aleks, bukiet super, a buty nie będą pasować. Ale też mi się podoba pomysł z pomarańczem
|
|
#3855 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
|
#3856 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3857 |
|
Zakorzenienie
|
Teraz to już się mogę pochwalić, że 5. dzień nie palę
i nawet nie chce mi się tak bardzo
|
|
#3858 |
|
Zakorzenienie
|
Aleks ja jakoś nie przepadam za pomarańczowymi
są za mało wyraziste dla mnie ![]() Simply Mam do Ciebie pytanko - Mam teraz szampon Volume i szampon Moisture z TBS i chciałam sobie kupić mini zestaw z grzebyczkiem i teraz mam zagadkę. Bo w zasadzie mam włosy przetłuszczające się, więc powinnam kupić Balance, ale Moisture je tak fajnie odżywił i nie mam pojęcia który szampon będzie lepszy. No i przy zestawie Moisture jest masełko do włosów ;D Ach
Ćwiczę z Ewą od 3.07.2012 - już 7 razy Edytowane przez Zwies Czas edycji: 2012-04-03 o 10:44 |
|
|
|
#3859 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() TŻ nie lubi gier, niestety, ale z byłym mielismy tak samo jak Wy . Dopóki nie zaczęłam go ogrywać, to graliśmy przeciw sobie, potem zawsze już w teamie![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3860 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A pomarańczowy tż chce bo jego ulubiony krawat jest w tym kolorze |
|
|
|
|
#3861 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3862 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba wytrzymał włączył gierkę, poszedł wcześniej spać by tyle o tym nie myśleć ![]() Gratki
|
|
#3863 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3864 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a teraz na stronie akcesu znalazlam rozne obcasy i maja szpilke Cytat:
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
||
|
|
|
#3865 |
|
Zakorzenienie
|
Ok, maj lejdis, jadę
|
|
#3866 |
|
Zakorzenienie
|
Jedwabny krawat więcej kosztuje
|
|
|
|
#3867 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
|
#3868 |
|
Zakorzenienie
|
Nie, zależy, gdzie kupujesz
![]() Ja Ci mogę polecić "nasz" sklep, gdzie kupujemy właśnie jedwabne ![]() I ostatnio kupowaliśmy różowy i był na wyprzedaży chyba po 25zł
|
#3869 |
|
Zakorzenienie
|
dzisas dziewczyny - jakie w was drzemia mordercze instynkty
az sie normalnie zaczynam bac - ale wasze opisy morderstw simsow a ja simsow nie mialam za to namietnie gralam w Herosow najpierw 4 potem 3 - 3 najlepsza ofcors to sobie zainstaluje uwielbiam
|
|
#3870 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i jedyne co, to popcorn na zlocie i mnie nie ciągnie! a też jadłam czipsy praktycznie co sobote ![]() Cytat:
Cytat:
end miiii!!! jestem do tego stworzona tylko nikt mi nie wierzy... muszę zaczać od kiepskiej pracy, by to udowodnić chyba Cytat:
Cytat:
![]() Glenia, utulowywuję fajne masz podejście do brzucha odkryłam plus bycia grubym - będąc w ciąży, nie narzeka się na większy brzuch |
|||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:05.

a moja simka teraz stała się wampirzycą, jej lover ją zaraził 
ja podobnie
a pamiętam, jak się kiedyś męczyłaś.
dzisiaj też się dobrze spało, za dobrze i tak się nie wyspałam 
niewiele więcej to moja magisterka miała
za to mi przeszło, czyli poświęcił swe zdrowie dla mnie i wydarł ze mnie chorobę 
Syberię kocham za całokształt - jest bajeczna po prostu 
Zaręczyny 11.10.2013
13.09.2014

i go poprosiłam o przemienienie, teraz się bzykają jak króliki 

az sie normalnie zaczynam bac - ale wasze opisy morderstw simsow