Miłośniczki ZARY - część XV - Strona 32 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-03, 09:32   #931
NikaVera
Raczkowanie

Dot.: Miłośniczki ZARY - część XV

Cytat:
Napisane przez hihi Pokaż wiadomość
Ja zjawisko brudnych czy rozerwanych ciuchów zauważam niemal w każdej sieciówce, ostatnio w Monnari widziałam sukienkę rozerwaną. Moim zdaniem to nie wynik kiepskiej jakości ubrań, ale tego jak te ubrania traktują ludzie, którzy je mierzą...
To też prawda, ludzie nieostrożnie przymierzają ciuchy. Oglądałam wczoraj też białą sukienkę i na sześć jakie wisiały wszystkie były upaćkane fluidem, i to w rożnych dziwnych miejscach :P
W innych sklepach nie zauważyłam tylu uszkodzonych ciuchów co w Zarze stąd moja uwaga na temat jakości ich produktów. Nie to, że jestem antyzarowa bo mam kilka ciuchów od nich ale wydaje mi się, że kiedyś ten sklep był lepszy a teraz masówka na potęgę.
NikaVera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-03, 09:40   #932
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez NikaVera Pokaż wiadomość
To też prawda, ludzie nieostrożnie przymierzają ciuchy. Oglądałam wczoraj też białą sukienkę i na sześć jakie wisiały wszystkie były upaćkane fluidem, i to w rożnych dziwnych miejscach :P
W innych sklepach nie zauważyłam tylu uszkodzonych ciuchów co w Zarze stąd moja uwaga na temat jakości ich produktów. Nie to, że jestem antyzarowa bo mam kilka ciuchów od nich ale wydaje mi się, że kiedyś ten sklep był lepszy a teraz masówka na potęgę.
No umazanie podkładem to jeszcze inna sprawa, bo to absolutnie wszędzie widuję, białe sukienki (piękne, aż sama byłam bliska zakupu!) w rzeczonym wcześniej Monnari usmarowane od góry do dołu, na 5 kiecek żadna nie była czysta, podobnie bywa w solarze czy stefanel, tak z mojej ostatniej rundki po sklepach

A to niestety tutaj muszę przyznać Ci rację, ja również mam wrażenie, że jakość ubrań w zarze jest ostatnimi czasy znacznie gorsza niż była kiedyś, ten spadek jakości to zauważyłam najbardziej ostatnio, choć wydaje mi się, że nadal mają sporo fajnych żakietów z dobrej tkaniny, które nieźle się noszą...
Stary 2012-04-03, 10:45   #933
Pani_Pusia
Wtajemniczenie

Cytat:
No umazanie podkładem to jeszcze inna sprawa, bo to absolutnie wszędzie widuję, białe sukienki (piękne, aż sama byłam bliska zakupu!) w rzeczonym wcześniej Monnari usmarowane od góry do dołu, na 5 kiecek żadna nie była czysta, podobnie bywa w solarze czy stefanel, tak z mojej ostatniej rundki po sklepach

A to niestety tutaj muszę przyznać Ci rację, ja również mam wrażenie, że jakość ubrań w zarze jest ostatnimi czasy znacznie gorsza niż była kiedyś, ten spadek jakości to zauważyłam najbardziej ostatnio, choć wydaje mi się, że nadal mają sporo fajnych żakietów z dobrej tkaniny, które nieźle się noszą...
zgadzam sie co do tego ze jakosc sie znacznie obnizyla, natomiast ceny - nieadekwatne do jakosci - wzrosly

-------------------------------------------
spodobala mi sie ta sukienka:

http://www.zara.com/webapp/wcs/store...BWITH%2BFRINGE

a to dlatego ze lubie styl lata 20-30

Wygoogluj sobie "animal testing" - od razu przestawisz się na kupowanie towarów nie testowanych
Pani_Pusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-03, 10:53   #934
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pani_Pusia Pokaż wiadomość
spodobala mi sie ta sukienka:

http://www.zara.com/webapp/wcs/store...BWITH%2BFRINGE

a to dlatego ze lubie styl lata 20-30
Świetna! Idealna na imprezy, już widzę jak te frędzelki w tańcu będą latać, cudo! Tylko znowu cena zabija. Dobrze, że nie mam figury do takich kiecek, więc mnie nie kusi
Stary 2012-04-03, 11:08   #935
Venise
Zadomowienie

Cytat:

Venise jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-03, 12:56   #936
NikaVera
Raczkowanie

Cytat:
To prawda... żakiety nadal mają fajne i da się odnaleźć jeszcze kilka fajnych ciuchów. Jakiś czas temu upolowałam sobie na przecenie taką zwiewną sukienkę i baleriny na lekkim obcasie więc mam nadzieję, że przetrwają nieco dłużej niż całkowicie płaskie, które kosztują u nich prawie 300zł. Wczoraj właśnie przymierzałam tą jedwabną sukienkę: http://www.zara.com/webapp/wcs/store...M%2BCHUSTKOWYM i mimo, że fajnie w niej wyglądałam to jej nie kupilam bo miała jakieś takie "niepewne szwy". Wyglądały jakby miały się za chwilę rozejść i zanim ktoś mnie zbojkotuje i napisze, że delikatny materiał, trzeba uważać... to powiem, że mam porównanie z jedwabną sukienką Pucci i tam szwy są o niebo lepsze, przede wszystkim mocne i nie sądzę, że jest to kwestia ceny tylko profesjonalizmu i szacunku do klienta. Oczywiście nie twierdzę, że to co od projektanta jest już takie super wspaniałe bo i tam zdarza się wiele bubli ale myślę, że jak mam płacić w Zarze 400zł to już niech to będzie lepiej zrobione.

Cytat:
zgadzam sie co do tego ze jakosc sie znacznie obnizyla, natomiast ceny - nieadekwatne do jakosci - wzrosly
Tak jak napisałam wcześniej, niektóre rzeczy mają w sumie drogie a może nawet i bardzo drogie i nie idzie to w parze z ich jakością.
Stary 2012-04-03, 13:21   #937
Iwonalodz
Zakorzenienie

Cytat:
Byłam wczoraj w Zarze i na trzy rzeczy, które wzięłam do przymierzalni dwie były rozerwane a to już nie pierwszy raz w sklepach tej sieci - taka mała luźna myśl, która sprawia, że zastanawiam się nad jakością ubrań tej firmy.
Cytat:
Ja zjawisko brudnych czy rozerwanych ciuchów zauważam niemal w każdej sieciówce, ostatnio w Monnari widziałam sukienkę rozerwaną. Moim zdaniem to nie wynik kiepskiej jakości ubrań, ale tego jak te ubrania traktują ludzie, którzy je mierzą...
Rety! Rozdartych to jeszcze nie widziałam!
Dziwię sie, że panie przy przymierzalniach przyjmują takie ubranie bez słowa?? Przecież to jest uszkodzone! a cena wciąż, jak za pełnowartościowy towar Ja bym się wstydziła oddać, jakby mi się ubrudziła
Pomijam kwestię upaćkania, bo to już "norma"
Wychodzi na to, że sporo ludzi to fleje

Cytat:
W Simple u mnie to panie dawały apaszki na twarz żeby nie pobrudzić ubrań, szczególnie np. golfów.

NA PEWNO piszemy NA PEWNO oddzielnie!
NAPRAWDĘ piszemy NAPRAWDĘ łącznie!

Edytowane przez Iwonalodz
Czas edycji: 2012-04-03 o 13:57
Iwonalodz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-03, 13:25   #938
NikaVera
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Iwonalodz Pokaż wiadomość
W Simple u mnie to panie dawały apaszki na twarz żeby nie pobrudzić ubrań, szczególnie np. golfów.
Hehehe ja kiedyś słyszałam, że w jakimś sklepie dawali torebki foliowe
Stary 2012-04-03, 14:07   #939
Pani_Pusia
Wtajemniczenie

Cytat:
Świetna! Idealna na imprezy, już widzę jak te frędzelki w tańcu będą latać, cudo! Tylko znowu cena zabija. Dobrze, że nie mam figury do takich kiecek, więc mnie nie kusi
Hihi Zarowa wymieka przy tej:

http://www.luxlux.pl/artykul/co-nosz...a_2#artGallery

---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ----------

Cytat:
Tak jak napisałam wcześniej, niektóre rzeczy mają w sumie drogie a może nawet i bardzo drogie i nie idzie to w parze z ich jakością.
Smiem twierdzic ze u nich cena zadnej rzeczy nie idzie w parze z jakoscia

Wygoogluj sobie "animal testing" - od razu przestawisz się na kupowanie towarów nie testowanych
Pani_Pusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-03, 14:09   #940
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Rety! Rozdartych to jeszcze nie widziałam!
Dziwię sie, że panie przy przymierzalniach przyjmują takie ubranie bez słowa?? Przecież to jest uszkodzone! a cena wciąż, jak za pełnowartościowy towar Ja bym się wstydziła oddać, jakby mi się ubrudziła
Pomijam kwestię upaćkania, bo to już "norma"
Wychodzi na to, że sporo ludzi to fleje

Akurat Panie w Monnari u mnie reagują na takie porwane kiecki - tzn. ja wzięłam ją z wieszaka i pokazałam dziewczynom, a one zdjęły ją ze sklepu w ogóle
Cytat:
No wiesz! Takie porównania robić
Stary 2012-04-03, 14:30   #941
sarong
Rozeznanie

Dziewczyny, mam ogromną prośbę, czy któraś z Was ma ten turkusowy żakiet z trf - rozmiar M lub L i może mi podać szerokość w biuście i talii? Uzupełnili rozmiary na stronie i chętnie kupiłabym
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg zakiet turkus.jpg (18,1 KB, 48 załadowań)

sarong jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-03, 14:36   #942
Mariah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Wicked_Girl Pokaż wiadomość
Cześć, czy któraś z was ma te buty i może napisać, czy są wygodne?
Miałam je wprawdzie dopiero raz na nogach ale się wypowiem Jako że to skóra naturalna to są wygodne, problemem jest dla mnie raczej bardzo wysoki obcas (nie jestem przyzwyczajona do takich wysokości). Ale np. w zeszłym tygodniu chodziłam w nich po kocich łbach na gliwickim rynku i mimo iż byłam po dwóch piwach to obeszło się bez skręcenia kostki , więc dają radę

Cytat:
Napisane przez Mirell Pokaż wiadomość

Tymczasem byłam dzisiaj w Zarze i w oko wpadła mi ta torebka:
http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/pl/pl/zara-S2012/189512/726556/TORBA%2BBOWLING%2BMIĘKKA
Na żywo wypada jaśniejsza, kolor ładnie wpada w łosoś, wykończenie zamków jest w kolorze różowego złota, posiada też pasek na ramię i metalowe nóżki. Materiał bardzo podobny do szarej dużej koperty którą wklejałam (zamszysty, mięsisty), a którą zamierzam jednak zwrócić - coś czuję że za dużo jej nie wynoszę, szczególnie że mam sporo kopert
Tego kuferka jedyny minus to brak usztywnień, materiał jednak jest na tyle gruby, że nawet z kilkoma rzeczami w środku fajnie się układa.
Też mi wpadła w oko ale na żywo jeszcze nie widziałam, nie mam za bardzo czasu by wstąpić do Zary...

Cytat:
Napisane przez Antoinete Pokaż wiadomość
Dziewczyny, jakie macie doświadczenia z jedwabnymi ubraniami z Zary? Wczoraj kupiłam jedwabną koszulę w zeberkę ( http://www.zara.com/webapp/wcs/store...W%2BZEBR%C4%98 )
i zastanawiam się czy ją zostawić?
Na zimowej wyprzedaży kupiłam muchomorkową koszulę 100% jedwab. Miałam ją na sobie może ze 3 razy i na plecach (na wysokości stanika) mam już lekko naderwany materiał
Stary 2012-04-03, 14:43   #943
nie z tej bajki
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Mirell Pokaż wiadomość
Tymczasem byłam dzisiaj w Zarze i w oko wpadła mi ta torebka:
http://www.zara.com/webapp/wcs/store...WLING%2BMIĘKKA
Na żywo wypada jaśniejsza, kolor ładnie wpada w łosoś, wykończenie zamków jest w kolorze różowego złota, posiada też pasek na ramię i metalowe nóżki.Tego kuferka jedyny minus to brak usztywnień, materiał jednak jest na tyle gruby, że nawet z kilkoma rzeczami w środku fajnie się układa.
a masz może zdjęcia jej? W Z. bd dopiero w połowie kwietnia a na stronie też mi się spodobała Kolor też mnie interesuje, obawiam się tego ' różu'

Cosma Furla pierwsza klasa
nie z tej bajki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-03, 15:30   #944
Nika_2000
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez PaulinaMigotka Pokaż wiadomość
I ludzie zamiast pomagać rannemu rzucają się na darmowe ciuchyPewnie opóźnienie jest z powodu świąt, bo jak zamawiałam to była taka informacja, że przesyłka może się opóźnić.
a jak myślicie - kto go przewrócił?

---------- Dopisano o 15:30 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ----------

Cytat:
zgadzam się - jakość jakością (jest kiepska - to już ustalone) ale to jak niektórzy kupujący się zachowują to szok (zrzuci coś z wieszaka - nie podniesie, a nawet jak ktoś inny zrzucił to też przecież można podnieść - a nie deptać po tym bo to nie moja sprawa)
jasne, że czasami mnie też wk*** jak te ubrania same lecą z tych wieszaków bo są napchane ale jednak nie mogę przejść obok kiedy muszę ominąć kieckę która leży na podłodze - po prostu ją podnoszę, korona mi z głowy nie spadnie
Stary 2012-04-03, 15:35   #945
PaulinaMigotka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nika_2000 Pokaż wiadomość
a jak myślicie - kto go przewrócił?

---------- Dopisano o 15:30 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ----------

Wizażanki
Moje zamówienie już opuściło magazyn i jest w tranzycie i napisali mi, że nie będzie opóźnień w dostawie, a robiłam je wczoraj.

Instagram http://instagram.com/paulinamigotka
PaulinaMigotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-03, 15:41   #946
Phoebee
Zakorzenienie

Cytat:
Wizażanki
Moje zamówienie już opuściło magazyn i jest w tranzycie i napisali mi, że nie będzie opóźnień w dostawie, a robiłam je wczoraj.
Farciara.
A jak się kurier znowu przewróci?
Phoebee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-03, 15:47   #947
PaulinaMigotka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Phoebee Pokaż wiadomość
Farciara.
A jak się kurier znowu przewróci?
To będzie

Stary 2012-04-03, 15:55   #948
katrina_s
Zadomowienie

Cytat:
Wizażanki
Mi też wiele obiecywali i maile wysyłali, i smsy... a koniec końców, obiecanki cacanki, opóźnienie było!
Stary 2012-04-03, 16:01   #949
PaulinaMigotka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katrina_s Pokaż wiadomość
Mi też wiele obiecywali i maile wysyłali, i smsy... a koniec końców, obiecanki cacanki, opóźnienie było!
Bo kurier zabalował, popił i to dlatego

Stary 2012-04-03, 16:10   #950
katrina_s
Zadomowienie

Cytat:
Bo kurier zabalował, popił i to dlatego
.. to samo pomyślałam! może Ty trafisz na jakiegoś bardziej odpowiedzialnego kuriera z większym powołaniem
Stary 2012-04-03, 16:27   #951
PaulinaMigotka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katrina_s Pokaż wiadomość
.. to samo pomyślałam! może Ty trafisz na jakiegoś bardziej odpowiedzialnego kuriera z większym powołaniem
Akurat do kurierów nie mam szczęścia. Oby tym razem się udało. miałam brać paczke do sklepu, ale stwierdziłam, że lepiej do domu, bo nie chce mi się ruszać do sklepu.

Stary 2012-04-03, 16:32   #952
Iwonalodz
Zakorzenienie

Cytat:
Akurat Panie w Monnari u mnie reagują na takie porwane kiecki - tzn. ja wzięłam ją z wieszaka i pokazałam dziewczynom, a one zdjęły ją ze sklepu w ogóle
Hihi, ale w Zarze chyba tak nie robią, skoro nad ciuchem upaćkanym podkładem przechodzą do porządku dziennego i udają, że się nic nie stało

Stary 2012-04-03, 16:43   #953
4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b
Konto usunięte

Cytat:
Hihi, ale w Zarze chyba tak nie robią, skoro nad ciuchem upaćkanym podkładem przechodzą do porządku dziennego i udają, że się nic nie stało
Tak, racja. Najbardziej mnie jednak wpienia (to juz nie stadium irytacji nawet) ich podejscie do klienta, ktory taka rzecz chce kupic.

Spodobala mi sie kiedys bluzka. Jedyna XS w calym Wroclawiu, uwalona podkladem i dlugopisem. Moja chcec do posiadania tej bluzki byla tak wielka, ze doszlam do wniosku, ze wezme taka jaka jest. Zapytalam przed kupnem o mozliwosc oddania jesli sie nie uda sprac plam. Pani na to, ze moge sprobowac doprac i zwrocic, ale z metkami. Ja zrobilam wielkie oczy i mowie, ze spranie dlugopisu recznie to wyzwanie (niezamoczenie metek to juz sztuka), ktoremu raczej sie nie podola i mialam na mysli pranie w pralce. Pani na to, ze calego ubrania uprac nie moge bo nie bede mogla zwrocic. Na to dziarsko odpowiedzialam, ze jak mam kupic ubranie skoro nie mam pewnosci czy plamy zejda. Pani na to wzruszyla ramionami.
Bluzki nie kupilam.
4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-03, 17:08   #954
madziulka_
Zakorzenienie

Czy widziałyście już tę sukienkę, jak się prezentuje?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 6264043620_1_1_3.jpg (15,4 KB, 83 załadowań)

madziulka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-03, 17:47   #955
cosma
Zakorzenienie

Byłam dzisiaj w Złotych, tej spódniczki nadal nie ma
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 0909023406_1_1_3.jpg (18,1 KB, 11 załadowań)
cosma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-03, 18:21   #956
Phoebee
Zakorzenienie

[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;33323269]Tak, racja. Najbardziej mnie jednak wpienia (to juz nie stadium irytacji nawet) ich podejscie do klienta, ktory taka rzecz chce kupic.

Spodobala mi sie kiedys bluzka. Jedyna XS w calym Wroclawiu, uwalona podkladem i dlugopisem. Moja chcec do posiadania tej bluzki byla tak wielka, ze doszlam do wniosku, ze wezme taka jaka jest. Zapytalam przed kupnem o mozliwosc oddania jesli sie nie uda sprac plam. Pani na to, ze moge sprobowac doprac i zwrocic, ale z metkami. Ja zrobilam wielkie oczy i mowie, ze spranie dlugopisu recznie to wyzwanie (niezamoczenie metek to juz sztuka), ktoremu raczej sie nie podola i mialam na mysli pranie w pralce. Pani na to, ze calego ubrania uprac nie moge bo nie bede mogla zwrocic. Na to dziarsko odpowiedzialam, ze jak mam kupic ubranie skoro nie mam pewnosci czy plamy zejda. Pani na to wzruszyla ramionami.
Bluzki nie kupilam.[/QUOTE]

Przydarzyło mi się coś podobnego. Znaleziona w końcu koszula była poplamiona czymś niezidentyfikowanym. Naprawdę pojecia nie miałam co to za plamy, dlatego nie chciałam się porywać na usunięcie plam, które mogłyby nie zejść.
Najpierw nieświadoma zapytałam o zejście z ceny na metce tłumacząc widoczny defekt bluzki. Niestety ekspedientka oświadczyła,że metkowych cen zaniżać nie mogą. Ponownie pytałam o możliwośc zwrotu wadliwego towaru przy kasie. Usłyszałam to samo co Ty. Byłam bardzo niezadowolona z tego faktu,ale bluzkę odłożyłam.
Dwa dni potem nie było już jej w asortymencie.

Liczą na to,że znajdzie sie ktoś, kto taką rzecz kupi, bez marudzenia.
Problem w tym, że jako konsumentki mamy prawo do wybrania egzemplarza bez skazy - z czym coraz trudniej.
Notorycznie białe bluzki/sukienki są pobrudzone podkładem. Torebki porysowane, miejscowo zdarte. A ceny trzycyfrowe.
Phoebee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-03, 18:27   #957
4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Phoebee Pokaż wiadomość
Przydarzyło mi się coś podobnego. Znaleziona w końcu koszula była poplamiona czymś niezidentyfikowanym. Naprawdę pojecia nie miałam co to za plamy, dlatego nie chciałam się porywać na usunięcie plam, które mogłyby nie zejść.
Najpierw nieświadoma zapytałam o zejście z ceny na metce tłumacząc widoczny defekt bluzki. Niestety ekspedientka oświadczyła,że metkowych cen zaniżać nie mogą. Ponownie pytałam o możliwośc zwrotu wadliwego towaru przy kasie. Usłyszałam to samo co Ty. Byłam bardzo niezadowolona z tego faktu,ale bluzkę odłożyłam.
Dwa dni potem nie było już jej w asortymencie.

Liczą na to,że znajdzie sie ktoś, kto taką rzecz kupi, bez marudzenia.
Problem w tym, że jako konsumentki mamy prawo do wybrania egzemplarza bez skazy - z czym coraz trudniej.
Notorycznie białe bluzki/sukienki są pobrudzone podkładem. Torebki porysowane, miejscowo zdarte. A ceny trzycyfrowe.
No niestety. Cena i stan ubran nie ida w parze z jakoscia. Te bluzki za 169 czy 199 zl, koszule z dzialu Studio z blaszka przy kolnierzu za 400 zl, buty za 400 zl, ktore naturalnej skory nie widzialy... No zgroza.

Niestety z tego co patrze ostatnio po centrach to nie ma sie gdzie ubrac. Owszem, w kazdej sieciowce prawie da sie cos znalezc. Wylonienie jednak rzeczy dobrej jakosci sposrod kilkudziesieciu kilogramow szmat staje sie ostatnio coraz trudniejsze.
4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-03, 18:35   #958
Iwonalodz
Zakorzenienie

[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;33323269]Tak, racja. Najbardziej mnie jednak wpienia (to juz nie stadium irytacji nawet) ich podejscie do klienta, ktory taka rzecz chce kupic.

Bluzki nie kupilam.[/QUOTE]

Mnie też to wkurza! Ja się gimnastykuję w przymierzalni żeby nie pobrudzić ubrania, delikatnie się z nim obchodzę przymierzając, staram się być bardzo w porządku w stosunku do sklepu, a sklep ewidentnie robi ze mnie balona, olewając moje starania

Opisywałam tu już kiedyś sytuację, gdy strasznie chciałam kupić biały sweterek. Wszystkie w całym sklepie w moim rozmiarze były umazane podkładami, pudrami i pani ekspedientka pomagała mi wybrać najmniej ubrudzony żebym mogła kupić, po oczywiście, normalnej cenie

Stary 2012-04-03, 18:49   #959
cosma
Zakorzenienie

[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;33325591]
Niestety z tego co patrze ostatnio po centrach to nie ma sie gdzie ubrac. Owszem, w kazdej sieciowce prawie da sie cos znalezc. Wylonienie jednak rzeczy dobrej jakosci sposrod kilkudziesieciu kilogramow szmat staje sie ostatnio coraz trudniejsze.[/QUOTE]

Niestety, z przerażeniem stwierdzam, że masz racje
Ceny niektórych rzeczy zarowych wołają o pomstę do nieba.
Bluzki takie elgansze to w zasadzie się zaczynają od 169zł.
Dzisiaj własnie też mi jedna wpadła w oko, błękitna, z długim rękawem, mocno przezroczysta,ale kurde 169zł Przesada.
I ceny torebek też dla mnie mocno przesadzone.
cosma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-03, 19:56   #960
Mirell
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mariah Pokaż wiadomość
Też mi wpadła w oko ale na żywo jeszcze nie widziałam, nie mam za bardzo czasu by wstąpić do Zary...
Cytat:
Napisane przez nie z tej bajki Pokaż wiadomość
a masz może zdjęcia jej? W Z. bd dopiero w połowie kwietnia a na stronie też mi się spodobała Kolor też mnie interesuje, obawiam się tego ' różu'
Kupiłam tę torebkę, jest bardzo fajna Dodaję na szybko zdjęcie (jest tu pusta w środku), jednak ze względu na porę kolor dość przekłamany, w rzeczywistości ten łosoś jest delikatniejszy i bardziej wpada w róż, zrobię jutro lepsze w świetle dziennym. Okucia w kolorze różowego złota dobrze współgrają z resztą i dodają jej elegancji. Generalnie jestem z zakupu bardzo zadowolona
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;33325591]No niestety. Cena i stan ubran nie ida w parze z jakoscia. Te bluzki za 169 czy 199 zl, koszule z dzialu Studio z blaszka przy kolnierzu za 400 zl, buty za 400 zl, ktore naturalnej skory nie widzialy... No zgroza.

Niestety z tego co patrze ostatnio po centrach to nie ma sie gdzie ubrac. Owszem, w kazdej sieciowce prawie da sie cos znalezc. Wylonienie jednak rzeczy dobrej jakosci sposrod kilkudziesieciu kilogramow szmat staje sie ostatnio coraz trudniejsze.[/QUOTE]
Zgadzam się, dzisiaj widziałam bluski z baskinką poplamione całe pudrem, wszystkie sztuki...
W ogóle w Zarze największe opory mam przed zakupami bluzek i koszul - ceny wygórowane a jakość słaba, często naderwane i bez guzików są już na wieszaku, a w domu to zrobią po pierwszym praniu.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg SDC18150.jpg (124,9 KB, 243 załadowań)
Mirell jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości