|
|
#931 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Miłośniczki ZARY - część XV
Cytat:
W innych sklepach nie zauważyłam tylu uszkodzonych ciuchów co w Zarze stąd moja uwaga na temat jakości ich produktów. Nie to, że jestem antyzarowa bo mam kilka ciuchów od nich ale wydaje mi się, że kiedyś ten sklep był lepszy a teraz masówka na potęgę. |
|
|
|
|
#932 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A to niestety tutaj muszę przyznać Ci rację, ja również mam wrażenie, że jakość ubrań w zarze jest ostatnimi czasy znacznie gorsza niż była kiedyś, ten spadek jakości to zauważyłam najbardziej ostatnio, choć wydaje mi się, że nadal mają sporo fajnych żakietów z dobrej tkaniny, które nieźle się noszą...
|
|
#933 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
------------------------------------------- spodobala mi sie ta sukienka: http://www.zara.com/webapp/wcs/store...BWITH%2BFRINGE a to dlatego ze lubie styl lata 20-30
|
|
#934 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#935 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#936 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tak jak napisałam wcześniej, niektóre rzeczy mają w sumie drogie a może nawet i bardzo drogie i nie idzie to w parze z ich jakością. |
|
|
|
|
#937 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Dziwię sie, że panie przy przymierzalniach przyjmują takie ubranie bez słowa?? Przecież to jest uszkodzone! a cena wciąż, jak za pełnowartościowy towar Ja bym się wstydziła oddać, jakby mi się ubrudziła ![]() Pomijam kwestię upaćkania, bo to już "norma" ![]() Wychodzi na to, że sporo ludzi to fleje ![]() Cytat:
" – Pani Iwonko! Pani wytrze tę szminkę, bo klient znów się będzie pieklił ... "NA PEWNO piszemy NA PEWNO oddzielnie! NAPRAWDĘ piszemy NAPRAWDĘ łącznie! Edytowane przez Iwonalodz Czas edycji: 2012-04-03 o 13:57 |
|||
|
|
|
#938 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#939 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
http://www.luxlux.pl/artykul/co-nosz...a_2#artGallery ---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ---------- Cytat:
|
|
#940 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#941 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny, mam ogromną prośbę, czy któraś z Was ma ten turkusowy żakiet z trf - rozmiar M lub L i może mi podać szerokość w biuście i talii?
Uzupełnili rozmiary na stronie i chętnie kupiłabym
|
#942 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jako że to skóra naturalna to są wygodne, problemem jest dla mnie raczej bardzo wysoki obcas (nie jestem przyzwyczajona do takich wysokości). Ale np. w zeszłym tygodniu chodziłam w nich po kocich łbach na gliwickim rynku i mimo iż byłam po dwóch piwach to obeszło się bez skręcenia kostki , więc dają radę ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#943 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cosma Furla pierwsza klasa
|
|
|
|
|
#944 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:30 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ---------- Cytat:
jasne, że czasami mnie też wk*** jak te ubrania same lecą z tych wieszaków bo są napchane ale jednak nie mogę przejść obok kiedy muszę ominąć kieckę która leży na podłodze - po prostu ją podnoszę, korona mi z głowy nie spadnie
|
|
#945 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moje zamówienie już opuściło magazyn i jest w tranzycie i napisali mi, że nie będzie opóźnień w dostawie, a robiłam je wczoraj.
Mówiła, że wyszła tego dnia z bukietem żółtych kwiatów właśnie po to, bym ją wreszcie odnalazł. Gdyby tak się nie stało otrułaby się, bo jej życie było pozbawione sensu... M&M ![]() Instagram http://instagram.com/paulinamigotka |
|
|
|
|
#946 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#947 |
|
Zakorzenienie
|
Mówiła, że wyszła tego dnia z bukietem żółtych kwiatów właśnie po to, bym ją wreszcie odnalazł. Gdyby tak się nie stało otrułaby się, bo jej życie było pozbawione sensu... M&M ![]() Instagram http://instagram.com/paulinamigotka |
|
|
|
#948 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#949 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#950 |
|
Zadomowienie
|
.. to samo pomyślałam!
może Ty trafisz na jakiegoś bardziej odpowiedzialnego kuriera z większym powołaniem
|
#951 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
miałam brać paczke do sklepu, ale stwierdziłam, że lepiej do domu, bo nie chce mi się ruszać do sklepu.
|
|
|
|
#952 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#953 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Spodobala mi sie kiedys bluzka. Jedyna XS w calym Wroclawiu, uwalona podkladem i dlugopisem. Moja chcec do posiadania tej bluzki byla tak wielka, ze doszlam do wniosku, ze wezme taka jaka jest. Zapytalam przed kupnem o mozliwosc oddania jesli sie nie uda sprac plam. Pani na to, ze moge sprobowac doprac i zwrocic, ale z metkami. Ja zrobilam wielkie oczy i mowie, ze spranie dlugopisu recznie to wyzwanie (niezamoczenie metek to juz sztuka), ktoremu raczej sie nie podola i mialam na mysli pranie w pralce. Pani na to, ze calego ubrania uprac nie moge bo nie bede mogla zwrocic. Na to dziarsko odpowiedzialam, ze jak mam kupic ubranie skoro nie mam pewnosci czy plamy zejda. Pani na to wzruszyla ramionami. Bluzki nie kupilam. |
|
|
|
|
#954 |
|
Zakorzenienie
|
Czy widziałyście już tę sukienkę, jak się prezentuje?
|
#955 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam dzisiaj w Złotych, tej spódniczki nadal nie ma
|
|
|
|
#956 |
|
Zakorzenienie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;33323269]Tak, racja. Najbardziej mnie jednak wpienia (to juz nie stadium irytacji nawet) ich podejscie do klienta, ktory taka rzecz chce kupic.
Spodobala mi sie kiedys bluzka. Jedyna XS w calym Wroclawiu, uwalona podkladem i dlugopisem. Moja chcec do posiadania tej bluzki byla tak wielka, ze doszlam do wniosku, ze wezme taka jaka jest. Zapytalam przed kupnem o mozliwosc oddania jesli sie nie uda sprac plam. Pani na to, ze moge sprobowac doprac i zwrocic, ale z metkami. Ja zrobilam wielkie oczy i mowie, ze spranie dlugopisu recznie to wyzwanie (niezamoczenie metek to juz sztuka), ktoremu raczej sie nie podola i mialam na mysli pranie w pralce. Pani na to, ze calego ubrania uprac nie moge bo nie bede mogla zwrocic. Na to dziarsko odpowiedzialam, ze jak mam kupic ubranie skoro nie mam pewnosci czy plamy zejda. Pani na to wzruszyla ramionami. Bluzki nie kupilam.[/QUOTE] Przydarzyło mi się coś podobnego. Znaleziona w końcu koszula była poplamiona czymś niezidentyfikowanym. Naprawdę pojecia nie miałam co to za plamy, dlatego nie chciałam się porywać na usunięcie plam, które mogłyby nie zejść. Najpierw nieświadoma zapytałam o zejście z ceny na metce tłumacząc widoczny defekt bluzki. Niestety ekspedientka oświadczyła,że metkowych cen zaniżać nie mogą. Ponownie pytałam o możliwośc zwrotu wadliwego towaru przy kasie. Usłyszałam to samo co Ty. Byłam bardzo niezadowolona z tego faktu,ale bluzkę odłożyłam.Dwa dni potem nie było już jej w asortymencie. Liczą na to,że znajdzie sie ktoś, kto taką rzecz kupi, bez marudzenia. Problem w tym, że jako konsumentki mamy prawo do wybrania egzemplarza bez skazy - z czym coraz trudniej. Notorycznie białe bluzki/sukienki są pobrudzone podkładem. Torebki porysowane, miejscowo zdarte. A ceny trzycyfrowe.
|
|
|
|
#957 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Niestety z tego co patrze ostatnio po centrach to nie ma sie gdzie ubrac. Owszem, w kazdej sieciowce prawie da sie cos znalezc. Wylonienie jednak rzeczy dobrej jakosci sposrod kilkudziesieciu kilogramow szmat staje sie ostatnio coraz trudniejsze. |
|
|
|
|
#958 |
|
Zakorzenienie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;33323269]Tak, racja. Najbardziej mnie jednak wpienia (to juz nie stadium irytacji nawet) ich podejscie do klienta, ktory taka rzecz chce kupic.
Spodobala mi sie kiedys bluzka. Jedyna XS w calym Wroclawiu, uwalona podkladem i dlugopisem. Moja chcec do posiadania tej bluzki byla tak wielka, ze doszlam do wniosku, ze wezme taka jaka jest. Zapytalam przed kupnem o mozliwosc oddania jesli sie nie uda sprac plam. Pani na to, ze moge sprobowac doprac i zwrocic, ale z metkami. Ja zrobilam wielkie oczy i mowie, ze spranie dlugopisu recznie to wyzwanie (niezamoczenie metek to juz sztuka), ktoremu raczej sie nie podola i mialam na mysli pranie w pralce. Pani na to, ze calego ubrania uprac nie moge bo nie bede mogla zwrocic. Na to dziarsko odpowiedzialam, ze jak mam kupic ubranie skoro nie mam pewnosci czy plamy zejda. Pani na to wzruszyla ramionami. Bluzki nie kupilam.[/QUOTE] Mnie też to wkurza! ![]() Opisywałam tu już kiedyś sytuację, gdy strasznie chciałam kupić biały sweterek. Wszystkie w całym sklepie w moim rozmiarze były umazane podkładami, pudrami i pani ekspedientka pomagała mi wybrać najmniej ubrudzony żebym mogła kupić, po oczywiście, normalnej cenie
|
#959 |
|
Zakorzenienie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;33325591]
Niestety z tego co patrze ostatnio po centrach to nie ma sie gdzie ubrac. Owszem, w kazdej sieciowce prawie da sie cos znalezc. Wylonienie jednak rzeczy dobrej jakosci sposrod kilkudziesieciu kilogramow szmat staje sie ostatnio coraz trudniejsze.[/QUOTE] Niestety, z przerażeniem stwierdzam, że masz racje ![]() Ceny niektórych rzeczy zarowych wołają o pomstę do nieba. Bluzki takie elgansze to w zasadzie się zaczynają od 169zł. Dzisiaj własnie też mi jedna wpadła w oko, błękitna, z długim rękawem, mocno przezroczysta,ale kurde 169zł Przesada.I ceny torebek też dla mnie mocno przesadzone. |
|
|
|
#960 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() [1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;33325591]No niestety. Cena i stan ubran nie ida w parze z jakoscia. Te bluzki za 169 czy 199 zl, koszule z dzialu Studio z blaszka przy kolnierzu za 400 zl, buty za 400 zl, ktore naturalnej skory nie widzialy... No zgroza. Niestety z tego co patrze ostatnio po centrach to nie ma sie gdzie ubrac. Owszem, w kazdej sieciowce prawie da sie cos znalezc. Wylonienie jednak rzeczy dobrej jakosci sposrod kilkudziesieciu kilogramow szmat staje sie ostatnio coraz trudniejsze.[/QUOTE] Zgadzam się, dzisiaj widziałam bluski z baskinką poplamione całe pudrem, wszystkie sztuki... W ogóle w Zarze największe opory mam przed zakupami bluzek i koszul - ceny wygórowane a jakość słaba, często naderwane i bez guzików są już na wieszaku, a w domu to zrobią po pierwszym praniu.
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:23.

Ja bym się wstydziła oddać, jakby mi się ubrudziła 

Uzupełnili rozmiary na stronie i chętnie kupiłabym