|
|
#1471 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: ślubujące w 2012:)
No balon pierwsza klasa, ale pewnie mój TŻ też miałby większą radochę z niego niż ja sama
![]() Tusiaja tez się męczę z @
|
|
|
|
#1472 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
lecę do domku. jutro mam dentystę, pazura i kosmetyczkę. i wzięłam wolne. wiec jeszcze wejdę wieczorkiem dziś i jutro wieczorkiem. trzymajcie się dziewuszki! |
|
|
|
|
#1473 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
musi strasznie byc podporządkowana i musztrowana swojemu mężowi, bo mi się w głowie nie miesci, żeby mój tż wyparował do mnie z takim tekstem a może tak naprawdę wreszcie sie okazało ile ty znaczysz dla tej koleżanki, skoro sama prosi, żeby ją wisac na liste gosci rezerwowych Ewcia głowa do góry, będzie pełno nie mniej ważnych osób w tym dniu z Tobą![]() [1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;33322693]tak tak. okres się skończy i wypróbuję gadżety ![]() a pokażę Wam jeszcze balona, któego musiałam nadmuchac, ale zrobił to tż. of korz to pewna meska czesc dolnego zawieszenia [/QUOTE]Tusia za zestawienie i za kolaż z panieńskiego ten fartuszek to sama bym Tobie podkradła :hahaha : a balon 1 klasaTusia i Ewcia łacze sie z Wami w bólu okresowym, u mnie 1 dzień Alejka na wątku o sukniach PM 2012 napisałam odnośnie sukien , które wklejałas, więc tam sobie przeczytasz moją odpowiedz, bo nie chce mi się 2 raz produkowac
POMÓŻ NAKARMIC ZWIERZAKI ![]() www.psiklik.pl www.kociklik.pl www.zbiorkanaburka.pl www.karmiepsiaki.pl www.pustamiska.pl Edytowane przez gregia Czas edycji: 2012-04-03 o 19:06 |
|
|
|
|
#1474 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
. Wkleję tez od siebie moje "inspiracje" (sukienki na poprawiny jeszcze nie wybrałam ale myślę nad takimi z załącznika, no i buty też będą inne.. Ale te są moim zdaniem bosssskie. Reszta "moja").Cytat:
Tusia.. 18 dni! ale to już blisko! Nim się obejrzymy będziemy oglądać fotki ze ślubu i wesela ![]() ![]() Cytat:
Edytowane przez qmpela86 Czas edycji: 2012-04-03 o 19:16 |
|||
|
|
|
#1475 |
|
Raczkowanie
|
A i jeszcze wrzucę coś
Edytowane przez qmpela86 Czas edycji: 2012-04-03 o 19:19 |
|
|
|
#1476 |
|
Zadomowienie
|
Cześć
Ale naprodukowałyście ![]() Fajne inspiracje dziewczynki Nie mam czasu dokładnie nadrobić ,może jutro mi się uda ![]() Miłego wieczoru |
|
|
|
#1477 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ---------- Tusia-Kinia super zestaiwenie......suknia piękna (który raz już to piszę??),bukiet śliczny, sala też zaje...!!!Będziesz miała rozpuszczone włosy?? Tznb. lekko podpięte?? Też o takiej fryzurce myślę ![]() ---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ---------- spineczka super inspiracje! ---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ---------- Tusia Imprezę miałaś w domu? Widać, że udana! I ten tort....
|
|
#1478 |
|
Raczkowanie
|
ewula ja napisałam do niego wiadomość bo od tego samego chłopaka brałam co jest link to się z nim dogadałam jak mam zapłacić w jaki sposób ma wysłać i się dogadaliśmy.. odbioru osobistego nie ma tak jest napisane ze względu na jego pracę może tylko wysłać..
|
|
|
|
#1479 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Twoje inspiracje też są super!!! A ja jestem tak w tyle..nawet butów nie mam, niczego oprócz sukni...chyba wezmę sobie jakiś dzień wolnego aby pochodzić po sklepach..... P.s. jak gubie jakies literki albo piszę z błedami, to....mam wytłumaczenie- mam klawiaturę bez literek
|
|
#1480 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1481 |
|
Zakorzenienie
|
kupiłam dziś górę bielizny do sukienki
jestem mega zadowolona, jeszcze tylko dół i pończochy i mam skompletowaną kreację
|
|
|
|
#1482 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a możesz napisać tutaj albo na pw jakiego macie foto
|
|
|
|
|
#1483 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie
Święta zbliżają się wielkim krokami ,ale jakoś na razie tego nie czuje , w każdym razie mam już wolne do świąt mam ambitne plany wysprzątać dom ![]() Śliczne , bardzo ładna suknia ![]() świetne inspiracje , auto z muchą i cylindrem ,genialne
|
|
|
|
#1484 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam w sukni pomiędzy piersiami taki trójkąt z siateczki i krawcowa będzie mi wszywała stanik żeby nie było go widać ale jakiś kupić muszę tylko nie wiem jaki bo wszystkie bardotki mające silikon mają też szerokie łączenie miseczek a inne staniki z wąziutkim łączeniem takim do dużych dekoltów nie mają silikonu... ciekawe czy cos zrozumiałyście ![]() Cytat:
Dziewczynki a powiedzcie mi jak właściwie wygląda takie zapraszanie na wesele? Od lat słyszę od rodziny narzeczonego że "młodzi przyszli powiedzieli formułkę i nie chcieli herbaty") teraz o magicznej "formułce" zaczął mówić Tż ale jak się zapytałam czy ją zna to było "yyyy a to Ty nie znasz? no to mamy problem" no wiec mamy problem
|
||
|
|
|
#1485 | |||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Suknia na ślub super, ale ta druga, krótka jest poprostu no zbieram szczękę ze stołu... Cytat:
Wczoraj mi para odmowila. Od tż. Kurde, potwierdzili wcześniej, a teraz odmowili! Szlag mnie trafia ---------- Dopisano o 09:05 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:06 ---------- Poprzedni post napisano o 09:05 ---------- jak napisalam wyzej - program GIMP ![]() ---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:06 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ---------- Cytat:
![]() nie lubie klubow. z reszta, 3h przed wieczorem dopadl mnie okres, wiec tez za bardzo nie szalalam ![]() Lecę kochane na pazura, dentystę i czyszczenia dzioba. Cmok!
|
|||||
|
|
|
#1486 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Co do zapraszania to ja o żadnej magicznej formułce nic nie wiem my mamy jeszcze chwile do zapraszania ale jakoś nie wyobrażam sobie wpaść wygłosić jakąś "formułkę" i nawet nie wypić kawy czy herbaty jeśli proponują![]() Ja z zapraszaniami jakoś nie widze problemu przecież jedziemy do najbliższych ,dla mnie to jakieś takie naturalne ,że wchodzimy mówimy ,że chcieliśmy zaprosić na ślub i wesele i już, potem posiedzimy troche, pogadamy, powiemy o możliwości transportu , o terminie potwierdzenia itp Specjalnie planujemy zapraszanie sporo wcześniej ,żeby nie było sytuacji ,że wpadamy do kogoś dajemy tylko zaproszenie i zaraz uciekamy Edytowane przez niki19 Czas edycji: 2012-04-04 o 10:13 |
|
|
|
|
#1487 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1488 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() [1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;33335912] oj tak tak tak. zaczynam sie bać i deerwować:| Wczoraj mi para odmowila. Od tż. Kurde, potwierdzili wcześniej, a teraz odmowili! Szlag mnie trafia[COLOR=Silver] a.[/QUOTE] ale masz dziś dzień relaksu i upiększania a nie można jeszcze kasy odzyskać jak ktoś odmówi ? my mamy tak że do 25maja musimy zapłacić za wszystko za tydzień później jak jeszcze ktoś zrezygnuje to jeszcze możemy kasę odzyskać . a jak się nie da to faktycznie wkurzające bo tak prawie w ostatniej chwili każdej pewnie się ktoś taki trafi
|
|
|
#1489 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
tylko 3 musze wyslac poczta, bo za daleko na jazde tam, ale wiedza o tym znajomi. Nic nie slyszalam o regułce jak sie dowiesz to napisz o co chodzi bo sama jestem ciekawa? Moze w Waszym regionie jest taka tradycja?
|
|
|
|
|
#1490 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Właśnie może ta formułka to faktycznie jakaś tradycja regionalna ? |
|
|
|
|
#1491 |
|
Rozeznanie
|
Gregia, Qmpela86, Monika869002 dziękuję za słowa otuchy w związku z koleżanką z pracy
Aisak42 dziękuję za pomoc z tablicą. Teraz czekam na akceptację przez TŻ tych spinek wczoraj mu pokazałam, ale powiedział, że musi do dziś przemyśleć, czy nie chcę z niego cioty zrobić Qmpela86 oglądając Twoje inspiracje sukienek na poprawiny czuję się jkabym przeglądała zdjęcia na swoim kompie dokładnie te same mam w swoim zestawieniu, chociaż sukienkę na poprawiny już kupiłam, i jeszcze inną niż te z zestawienia![]() Tusia znów zazdroszczę! Też chcę dzień tylko dla siebie ![]() Aha i zazdroszczę Niki19pomimo sprzątania zazdroszczę tego wolnego od pracy, tez bym chciała a tu do samego piątku do 17.00 w pracy Chyba wszystko nadrobiłam co tu się naprodukowałyście podczas mojej nieobecności ![]() ---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ---------- Dziewczyny wiem, że ten etam był już poruszany na tym wątku, jednak za nic nie mogę nic znaleźć a potrzebuje wierszyk na zaproszenie z prośbą o wino zamiast kwiatów.... kiedyś gdzieś tu przeczytałam taki fajny o tym, że tym winem młodzi będą później wznosić toast za zdrowie swoich gości pomocy mam czas do wieczora |
|
|
|
#1492 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Znalazłam takie ,może się coś przyda Bardzo chcemy wszystkich prosić by nam kwiatów nie przynosić Kwiatki choć piękne alergię wzmagają, Szanowny Gościu: Istnieje zwyczaj przychodzenia z bukietami, Zamiast kwiatów do wazonów, Nasi Kochani Goście Winorośl, co roku dorodnym gronem się obradza, Prosimy kwiatów nam nie kupować, Prosimy Was Nasi Mili Edytowane przez niki19 Czas edycji: 2012-04-04 o 12:50 |
|
|
|
|
#1493 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nad innymi usługodawcami czuję że mam kontrolę płacąc po a tutaj nie...Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#1494 |
|
Rozeznanie
|
Niki19 chyba odwiedziłyśmy tą samą stronkę
ale dziękuję bardzo
|
|
|
|
#1495 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kupowałaś w sklepie czy zamawiałaś przez internet?? ---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ---------- [1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;33335912]olu sa nienormalne, uwazaja, ze gora(ktora idzie na moj slub) wiecej zarabia, bo ich stac na danie do koperty, a dol zarabia mniej, bo ich nie stac. szkoda tylko ze papiery przechodza przez moje rece i najbardziej biedna jest ta.......co zarabia najwiecej:/ tak, jedna z kolezanek udostepnila lokum ![]() nie lubie klubow. z reszta, 3h przed wieczorem dopadl mnie okres, wiec tez za bardzo nie szalalam ![]() Lecę kochane na pazura, dentystę i czyszczenia dzioba. Cmok! [/QUOTE]To jesteś kadrową? Nie rozumię dziewczyn, które tak sobie pensje wypominają.....u mnie nikt nie wie ile zarabiam i jest luzik (przynajmniej nikomu nic o tym nie mówiłam), ale dziewczyny, które wiedzą o swoich pensjach to wypominają to sobie i są kłótnie.... też wolę domówki niż kluby ![]() ---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ---------- Dobra uciekam Dziewuszki! Dzisiaj nie ma w pracy mojej szefowej, Prezesa i Dyrektora, więc sobie poszalałam.....Muszę uciekać do pracy
|
|
#1496 |
|
Rozeznanie
|
Ależ zamilkłyście dziewczęta dziś, co jest?
Tylko Tysia ma usprawiedliwienie, a reszta? ![]() Bo ja czekam na kolejne propozycje wierszyków, przypominam zamiast kwiatów wino |
|
|
|
#1497 |
|
Zakorzenienie
|
staniczek: http://www.liparie.pl/pl/o/1924
jeszcze nie mam w domu bo mi wkładki wszywają co bym biustem oszołomiła powiem Wam że jest świetny- kupowałam w Li Parie na Chmielnej w Warszawie (zawsze tam kupuję bieliznę) Drogi był jak cholera ale miałam bon na 25% rabatu więc jakoś przebolałam- ostatecznie potem też będę w nim chodzić. W ogóle polecam ten sklep- kobitki są niesamowite i idealnie dobierają bieliznę
|
|
|
|
#1498 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny kupujące pudełka na ciasto!!!
ile kupujecie pudełek/ na ile gości weselnych, bo ja już się gubię ![]()
|
#1499 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
tak mysle przynajmniej...
|
|
|
|
|
#1500 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ale stanik boski ![]() :coj est:---------- Dopisano o 15:56 ---------- Poprzedni post napisano o 15:52 ---------- Ewcia a taki wierszyk? Prosimy Was Nasi Mili Abyście zamiast kwiatków nam wino sprawili Wina wytrawne, czerwone i białe Umilą nam wspólne chwile wspaniałe Peppermint ja liczę na ok. 90 osób i tak myślę, nad góra 40 pudełkami
POMÓŻ NAKARMIC ZWIERZAKI ![]() www.psiklik.pl www.kociklik.pl www.zbiorkanaburka.pl www.karmiepsiaki.pl www.pustamiska.pl Edytowane przez gregia Czas edycji: 2012-04-04 o 15:54 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:25.

musi strasznie byc podporządkowana i musztrowana swojemu mężowi, bo mi się w głowie nie miesci, żeby mój tż wyparował do mnie z takim tekstem
a może tak naprawdę wreszcie sie okazało ile ty znaczysz dla tej koleżanki, skoro sama prosi, żeby ją wisac na liste gosci rezerwowych
za zestawienie i za kolaż z panieńskiego

proszęęęęęę
znalazlam tu na forum, to nie moja fryzura.