Już przyszła wiosna, topimy marzannę i wydajemy za mąż kolejną pannę - PM 2012 cz. XX - Strona 140 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-03, 19:22   #4171
paulinak18
Raczkowanie

Dot.: Już przyszła wiosna, topimy marzannę i wydajemy za mąż kolejną pannę - PM 2012

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
w Akces 2 też mają klasyczne szpilki, np takie http://www.akces2.com/carla-obuwie-d...-wizytowe.html
Z Akcesu bez numerka kupowała chyba Sztuczka, ale mówiła ze nie poleca

fajny

wszystko super

świetne te pomarańczowe buty

Do mnie też dziś zawitał kurier i przyniósł welon Mnie się podoba, jest fajnie zebrany, lekki i grzebyk dobrze się trzyma
Tak wiem, bardzo mi pasuje do mojego dzisiejszego stroju
Bardzo fajny welon

Cytat:
Napisane przez Agis88 Pokaż wiadomość
Dla mnie wyglądasz w niej bardzo szczupło a falbany zazwyczaj dodają kilogramów, sukienka ładnie podkreśla twoje kształty i ramiona i nie wydaje mi sie żebyś zle wyglądała chodz zdjecie nie jest za wyraźne... W dodatku falbany sa teraz na topie wiec każ koleżance spadać
Ja również tak myślę , tak że niech koleżanka spada

Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
Agis88 czarne

Superowe te buciki Wygodne?

Nie słuchaj zawistnej koleżanki
Są naprawdę wygodne, chociaż myślę że gdyby były minimalnie mniejsze to lepiej by się na nodze trzymały
paulinak18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-03, 19:24   #4172
201705121336
Konto usunięte

Dot.: Już przyszła wiosna, topimy marzannę i wydajemy za mąż kolejną pannę - PM 2012

nie słuchaj koleżanki suknia jest b ładna i skoro Tobie sie podoba to jest najważniejsze!suknia ładnie leży i eksponuje Twoje atuty!
koleżanka niech spada faktycznie jakaś zazdrosna .
welon b oryginalny
201705121336 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-03, 19:25   #4173
paulinak18
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez MARGIDA Pokaż wiadomość
dziewczyny, szukam pomysłu na ślubne pazury i zobaczcie, jakie zdjęcie znalazłam
czy komuś tak rosna paznokcie
Miałam jeszcze w technikum taką koleżankę która miała takie pazury i z tego co pamiętam całkiem nieźle nimi funkcjonowała
paulinak18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-03, 19:26   #4174
iceflower
Przyjaciółka KWC

O znalazłam pazury: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=287377&page=157
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1330786374
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać

Edytowane przez iceflower
Czas edycji: 2012-04-03 o 19:27
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-03, 19:26   #4175
201705121336
Konto usunięte

próbowałam zrobić wątek na wymianke ale zdj nie chca sie załadowac
201705121336 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-03, 19:26   #4176
Lubcia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ona8686 Pokaż wiadomość
Dziewczyny przechodzę 'załamanie' Nie dość, że miałam watpliwości co do swojej sukienki, to jeszcze przed chwilka koleżanka mi powiedziała, że ona w ogolę do mnie nie pasuje i że jej sie nie podoba. Nie pokazywałam Wam się jak wyglądam w sukience, wiec wstawiam zdjęcie (na chwilkę). Czy na prawdę jest ona az tak 'kiepska'? Zdjęcie trochę ciemne i niewyraźne.
Zdjęcie trochę niewyraźne ale moim zdaniem niczego jej nie brakuje i jak dla mnie jest wszystko ok Ważne aby tobie się podobała a nie twoim koleżankom bo każdy ma inny gust.
http://s7.suwaczek.com/201302221561.png
Bartuś
28.01.2015
Lubcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-03, 19:28   #4177
a u d r e y
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez paulinak18 Pokaż wiadomość
To tak jak Wam obiecałam wrzucam zdjęcia moich bucików a dodatkowo pomyślałam że wrzucę też inne moje ślubne skarby
No to tak zaproszenia projektu by Paulina wykonanie:Paulina, Kotyliony również klejone przeze mnie po nocach, do tego skarpety Tż i moje niestety nieudane(ze względu na rozmiar) balerinki. Kupiłam je w carrefour za całe 10,99zł i mimo że to rozmiar 37 to w rzeczywistości nie wiem czy to nawet 35 No ale trudno, jak mi się przymierzać w sklepie nie chciało to mam W originale miały jeszcze taki ogonek z cekinami ale go odcięłam bo wyglądał tandetnie

Zdjęcie z niezamazanym zaproszeniem będzie tylko chwilkę za godzinkę usuwam
wszystko mi się podoba

Cytat:
Dziewczyny przechodzę 'załamanie' Nie dość, że miałam watpliwości co do swojej sukienki, to jeszcze przed chwilka koleżanka mi powiedziała, że ona w ogolę do mnie nie pasuje i że jej sie nie podoba. Nie pokazywałam Wam się jak wyglądam w sukience, wiec wstawiam zdjęcie (na chwilkę). Czy na prawdę jest ona az tak 'kiepska'? Zdjęcie trochę ciemne i niewyraźne.
niewiele widać, ale czemu miałaby do Ciebie nie pasować? osochosi?

Cytat:
w Akces 2 też mają klasyczne szpilki, np takie http://www.akces2.com/carla-obuwie-d...-wizytowe.html

fajny

wszystko super

Do mnie też dziś zawitał kurier i przyniósł welon Mnie się podoba, jest fajnie zebrany, lekki i grzebyk dobrze się trzyma
piękny look dla mnie możesz tak iśc do ołtarza

Cytat:
dziewczyny, szukam pomysłu na ślubne pazury i zobaczcie, jakie zdjęcie znalazłam
czy komuś tak rosna paznokcie
rosną

Wita Was Pociągająca Audrey

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-04-03, 19:30   #4178
kindziulindzia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnes j Pokaż wiadomość
piekna suknia nr 1 bardziej mi sie podoba ))

kindziulindzia zdradzisz sekret co to za piekna suknia????????????????
Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość

Kindzi suknia to z Cascada z salonu Agnes, prawie ta sama, ktora miala Agnieszka Popielewicz, tylko Kindzia ma ladniejsza
no to dostałaś już odpowiedź ladystar jest niezawodna

a ja mam wkur**** takie że uszami mi wylatuje para jak z czajnika TŻ alias stara parówa pojechał sobie z matką na zakupy i kupił koszulę i buty ubiję konusa na miejscu jak go zobaczę

ona
dla mnie wyglądasz świetnie nie wiem czemu ta koleżanka Ci tak powiedziała a może zazdrości

malwuś za zakupy i zaczynamy wielkie odliczanie
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-03, 19:31   #4179
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435
Konto usunięte

Cytat:
jej nie musi się podobąć grunt żeby Tobie i tż się podobała

szukam szminki która dłuuuugo utrzyma się na ustach (nie zejdzie podczas picia i jedzenia) jakie firmy polecacie?
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-03, 19:34   #4180
ona8686
Zakorzenienie

Cytat:
rzeczywiście, trochę mało widać,
ale niby dlaczego miałaby nie pasować?
Stwierdziła, że to nie mój styl, to fakt, zawsze podobały mi sie koronki bez koła, ale niestety takie dobrze na mnie nie wyglądały. No i do tego, że nie podkreśla niczego we mnie. Do tego już wcześniej mojej mamie sukienka tez nie zdbyt przypadła do gustu, ale to jakoś przebolałam..

Cytat:

fajny

wszystko super

bardzo ładny, wyglada na tali delikatny i lekki, pomimo jego długości

Cytat:
Dla mnie wyglądasz w niej bardzo szczupło a falbany zazwyczaj dodają kilogramów, sukienka ładnie podkreśla twoje kształty i ramiona i nie wydaje mi sie żebyś zle wyglądała chodz zdjecie nie jest za wyraźne... W dodatku falbany sa teraz na topie wiec każ koleżance spadać
Cytat:
Nie wiemy jaka jesteś i czy suknia do Ciebie pasuje, ale może koleżanka po prostu nie lubi takich pierzastych modeli i dlatego tak powiedziała moim zdaniem fajnie wyglądasz
Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
Agis88 czarne

Superowe te buciki Wygodne?

Nie słuchaj zawistnej koleżanki
Cytat:
Napisane przez fablous Pokaż wiadomość
Ja uważam, że naprawdę fajnie w niej wyglądasz, talia podkreślona. Są falbanki, ale delikatne i wcale nie przytłaczają. Bardzo ładnie się układa
Skąd koleżanka może wiedzieć czy suknia do Ciebie pasuje, w końcu to Ty masz się w niej dobrze czuć a jeśli tak jest to znaczy, że to właśnie TA. Nie słuchaj takiego gadania, ciocia dobra rada się znalazła

Świetny welon . Marzyłam o takim długim ale ostatecznie zdecyduję się chyba na taki o długości do pupy. Ale chciałabym zebrany właśnie tak jak u Ciebie. Gdzie kupowałaś? Ja w salonie mierzyłam do mojej sukni welon który jest niemal idealny ale kosztuje aż 200zł Podejrzewam, że mogę znaleźć taki sam 4x tańszy, tylko muszę pogrzebać na allegro.
dziękuje bardzo. Tego było mi trzeba. Najgorsze w tym chyba jest własnie to, że jak zalezy Ci na kims, to ta osoba potrafi na prawde zranic. Także zawieszam szukanie sukienki i zostaje przy niej jednak.

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
malo widać ale wygląda dobrze (ja bym jedynie zmieniła dekolt w serduszko ale to moje takie zboczenie bo nie każdemu pasuje)
Serduszko chciałam, ale musiałabym szukac krawcowej. Jednakże czas mam wiec zmiany wprowadzić jeszcze da sie.

Franuś
29.06.2013 godz. 22:12
ona8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-03, 19:39   #4181
a u d r e y
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
a ja mam wkur**** takie że uszami mi wylatuje para jak z czajnika TŻ alias stara parówa pojechał sobie z matką na zakupy i kupił koszulę i buty ubiję konusa na miejscu jak go zobaczę
njeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eee!!!!!!!!!!!!!
co za mąsiek???? nie odezwałabym się do niego do jutra
i zamontowała homonto do ślubu.

[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;33328945]jej nie musi się podobąć grunt żeby Tobie i tż się podobała

szukam szminki która dłuuuugo utrzyma się na ustach (nie zejdzie podczas picia i jedzenia) jakie firmy polecacie?[/QUOTE]
Lipfinity Color & Gloss Max Factor
http://allegro.pl/max-factor-lipfini...248858565.html

polecam Trzyma się meeega długo

Edytowane przez a u d r e y
Czas edycji: 2012-04-03 o 19:40
a u d r e y jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-04-03, 19:41   #4182
ona8686
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anulka_p Pokaż wiadomość
No wiesz, każdy ma inny gust. Sukienka nie jest w moim stylu i ja wyglądałabym w niej bardzo niekorzystnie, ale ty wyglądasz w niej bardzo ładnie. Masz piękną figurkę i wiele modeli sukni ci pasuje. Może to też nie styl koleżanki i jej na własny ślub marzy się coś innego, stąd taka opinia, albo po prostu jest zawistna, bo jak dla mnie jest ok Nie przejmuj się. Będziesz piękną panną młodą wybrałaś suknię, która ci się podoba i w której ładnie, zgrabnie wyglądasz. Głowa do góry i żadnych stresów !!

Cytat:
Napisane przez tusia_m Pokaż wiadomość
nie słuchaj koleżanki. z tego co widać, to suknia ładnie na Tobie leży i podkreśla figurę. poza tym, tak jak mówią dziewczyny, falbanki są na topie

Ewusia_Marchew - za welon jest śliczny

Niestety zaproszeń nie wybraliśmy, bo nic ciekawego nie było Także zostaje nam zamawianie przez all

Obrączki mamy już w domu!!! Są przepiękne Ciągle z TŻ na nie patrzyliśmy i je mierzyliśmy Stwierdziliśmy, że nie chcemy się z nimi rozstawać Zrezygnowaliśmy z matu. Są całe błyszczące. Gdyby nam się odmieniło, to zawsze możemy je "zmatowieć". Są one teraz u TŻta, bo chciał pokazać rodzicom.
I najlepsze - mówiłam Wam, że mieliśmy więcej złota. Złoto, które nam zostało po zrobieniu obrączek sprzedaliśmy u tego jubilera i ............... dostaliśmy za nie 1400 zł Czyli nie dość, że obrączki wyszły nas 0 zł to jeszcze wzbogaciliśmy się o 1400 zł , bo złoto i tak leżałoby nieużywane w szufladzie). będzie jak znalazł np. na weselną wódkę
gratuluje obraczek a dodatkowe pieniazki na pewno sie nie zmarnują

Cytat:
Napisane przez wensday21 Pokaż wiadomość
nie słuchaj koleżanki suknia jest b ładna i skoro Tobie sie podoba to jest najważniejsze!suknia ładnie leży i eksponuje Twoje atuty!
koleżanka niech spada faktycznie jakaś zazdrosna .
welon b oryginalny
Cytat:
Napisane przez Lubcia Pokaż wiadomość
Zdjęcie trochę niewyraźne ale moim zdaniem niczego jej nie brakuje i jak dla mnie jest wszystko ok Ważne aby tobie się podobała a nie twoim koleżankom bo każdy ma inny gust.
Cytat:
no to dostałaś już odpowiedź ladystar jest niezawodna

ona
dla mnie wyglądasz świetnie nie wiem czemu ta koleżanka Ci tak powiedziała a może zazdrości

malwuś za zakupy i zaczynamy wielkie odliczanie
Jeszcze raz dziękuje
a na Tż sie nie gniewac, to mama go wyciągnęła i namówiła na zakupy

[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;33328945]jej nie musi się podobąć grunt żeby Tobie i tż się podobała

szukam szminki która dłuuuugo utrzyma się na ustach (nie zejdzie podczas picia i jedzenia) jakie firmy polecacie?[/QUOTE]

niestety żadnej szminki nie znam ale z miłą checią dowiem sie jakie są

Franuś

Edytowane przez ona8686
Czas edycji: 2012-04-03 o 19:52
Stary 2012-04-03, 19:44   #4183
kooocur
Zakorzenienie

Dziewczyny spisalismy protokuł bo dostaliśmy pozwolenie na slub w innej parafii.

Jestem w szoku bo ani jeden ksiadz nie chce od nas złotówki za dokumenty.

Co jest grane????

Została tylko poradnia i koniec z papierami. Aaaa i jeszcze na zapowiedzi musimy dac...

Ksiądz skserował co mamy umiec (przysięge), skserował drugie czytanie dla świadkowej i intencje, które maja przeczytac nasze matki ( moga wymyslić swoje)...

Jestem po prostu w szoku....

Jestem odbiciem Twojego serca, mamo!

Synuś
kooocur jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-03, 19:45   #4184
magdalennne
Wtajemniczenie

Ona twoja sukienka jest piękna Może troszkę nie jestem obiektywna, bo moja też będzie w takim stylu, ale mi się podoba Mi się zawsze podobały suknie empire, ale wyglądałam w nich jak w ciąży i musiałam szukać czegoś innego. Nic na to nie poradzimy. Nie każdy wygląda dobrze w tym, co mu się podoba.

Paulinka twoje pomarańczowe buty są boskie Czatuje na takie i nie mogę znaleźć odpowiednich
magdalennne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-03, 19:48   #4185
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fablous Pokaż wiadomość

Świetny welon . Marzyłam o takim długim ale ostatecznie zdecyduję się chyba na taki o długości do pupy. Ale chciałabym zebrany właśnie tak jak u Ciebie. Gdzie kupowałaś? Ja w salonie mierzyłam do mojej sukni welon który jest niemal idealny ale kosztuje aż 200zł Podejrzewam, że mogę znaleźć taki sam 4x tańszy, tylko muszę pogrzebać na allegro.

kupowałam na Allegro, o tutaj: http://allegro.pl/welon-ciety-ciety2...189604905.html
Polecam
mnie w salonie za taki długi powiedzieli 250 zł, a za ten dałam 90 już z przesyłką
Cytat:

Cytat:

Obrączki mamy już w domu!!! Są przepiękne Ciągle z TŻ na nie patrzyliśmy i je mierzyliśmy Stwierdziliśmy, że nie chcemy się z nimi rozstawać Zrezygnowaliśmy z matu. Są całe błyszczące. Gdyby nam się odmieniło, to zawsze możemy je "zmatowieć". Są one teraz u TŻta, bo chciał pokazać rodzicom.
I najlepsze - mówiłam Wam, że mieliśmy więcej złota. Złoto, które nam zostało po zrobieniu obrączek sprzedaliśmy u tego jubilera i ............... dostaliśmy za nie 1400 zł Czyli nie dość, że obrączki wyszły nas 0 zł to jeszcze wzbogaciliśmy się o 1400 zł , bo złoto i tak leżałoby nieużywane w szufladzie). będzie jak znalazł np. na weselną wódkę
a gdzie foty obrączek?
Cytat:
Bardzo fajny welon

Cytat:
Napisane przez wensday21 Pokaż wiadomość
próbowałam zrobić wątek na wymianke ale zdj nie chca sie załadowac
a może są za duże?
Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość
piękny look dla mnie możesz tak iśc do ołtarza

Cytat:

bardzo ładny, wyglada na tali delikatny i lekki, pomimo jego długości

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-03, 19:50   #4186
Agis88
Raczkowanie

Cytat:

fajny

wszystko super

Welon świetny, tez zawsze o takim marzyłam ale rzeczywistość zweryfikowała moje plany muszę jeszcze napisać ze masz super figurę, zazdroszczę
Cytat:
nie słuchaj koleżanki. z tego co widać, to suknia ładnie na Tobie leży i podkreśla figurę. poza tym, tak jak mówią dziewczyny, falbanki są na topie

Niestety zaproszeń nie wybraliśmy, bo nic ciekawego nie było Także zostaje nam zamawianie przez all

Ale super się Wam powiodło, obrączki są i jeszcze tyle kasiory czekamy na zdjęcia!
O ja jakie pazurki.... nie umiałabym z takimi funkcjonowac....
Cytat:
to był chwyt poniżej pasa, kara musi być adekwatna....
Agis88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-03, 19:54   #4187
ona8686
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość
Dziewczyny spisalismy protokuł bo dostaliśmy pozwolenie na slub w innej parafii.

Co jest grane????

Została tylko poradnia i koniec z papierami. Aaaa i jeszcze na zapowiedzi musimy dac...

Ksiądz skserował co mamy umiec (przysięge), skserował drugie czytanie dla świadkowej i intencje, które maja przeczytac nasze matki ( moga wymyslić swoje)...

O ale Wam sie udało

Cytat:
Napisane przez magdalennne Pokaż wiadomość
Ona twoja sukienka jest piękna Może troszkę nie jestem obiektywna, bo moja też będzie w takim stylu, ale mi się podoba Mi się zawsze podobały suknie empire, ale wyglądałam w nich jak w ciąży i musiałam szukać czegoś innego. Nic na to nie poradzimy. Nie każdy wygląda dobrze w tym, co mu się podoba.

Paulinka twoje pomarańczowe buty są boskie Czatuje na takie i nie mogę znaleźć odpowiednich
dziękuje. Ona spodobała mi sie od razu. Potem naszły wątpliwości, a koleżanka dolała oliwy do ognia i o tak..... Ale dzięki Wam już jest lepiej

Franuś
Stary 2012-04-03, 19:59   #4188
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435
Konto usunięte

Cytat:

Lipfinity Color & Gloss Max Factor
http://allegro.pl/max-factor-lipfini...248858565.html

polecam Trzyma się meeega długo
używasz jej tak? a przy piciu zostawia ślady na szklankach?
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-03, 19:59   #4189
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Mam dzisiaj taki ból głowy, że czuję każdy krok i normalnie aż mi się chce.

Wizażowe kciuki chyba nie podziałały alej jesteśmy wpunkcie wyjścia, czyt. szukamy lokum dla nas ale jest taka kicha, że aż boli

Cytat:
chomąto Umarłam. Zaczęłam sobie wyobrażać takiego zachomątowanego TŻta

Kindzia ale temu Twojemu chłopu to się normalnie kop w należy Oj należy!
Cytat:

Co jest grane????

Nic tylko się cieszyć, że trafiliście na fajnego księdza, który faktycznie pełni posługę kapłańską, a nie trzepie kasiory na wszystkim, co popadnie.
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-04-03, 20:01   #4190
iceflower
Przyjaciółka KWC

Dziewczyny opinie mi potrzebne, która z poniższych fryzur Wam się najbardziej podoba?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg fryzura.jpg (135,3 KB, 84 załadowań)
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-03, 20:03   #4191
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez klaudusk_a Pokaż wiadomość
a ile masz takich wazonów?
hm... wiesz co ja mam chyba 10 rodzajów samych wazonów i nie pamiętam 8, 10 lub 12 szt.
Cytat:
a gdzie kupiliście i w jakim odcieniu?? ja potrzebuję koszuli smokingowej
u mnie w mieście w sklepiej w którym sami są producentami więc tego sklepu w warszawie nie znajdziesz. A kolor..... hmmmm nie wiem poszliśmy ze skrawkiem ;p
Cytat:
Aaaaaaaaaaaaa...... Dziewczyny przybył właśnie listonosz z grzebyczkiem od Neny!!!!!! Jest śliczny, rzeczywiście pięknie sie błyszczy i w ogóle jest boski Ja z kolei wyobrażałam sobie że będzie trochę mniejszy ale dla mnie ta zmiana też jest in plus

Nena dziękuje Ci bardzo bo to dzięki Tobie go mam!!!!!

zdjęcie dla Was kochane wizazanki w załączniku:
śliczny
Cytat:
Napisane przez malwus20 Pokaż wiadomość
Oto moje zdobyczne + etola
Butki mnie kosztowały ohohoo i jeszcze więcej ale sa wygodne bardzo Biżu troche cieżka ale ujdzie, ucha mi nie urwie Etola w sam raz choć nie wiem jak z tym ustrojstwem wysiade z auta bo moge rozchylic tylko troche rece bo poźniej mam blokadę.
Zdjecie z sukienki na poprawiny nie mam bo aparatu nie wziełam
ooooo bomba ja też będę mieć etolę jak się już uszyje to wam wstawię foto
Cytat:
To tak jak Wam obiecałam wrzucam zdjęcia moich bucików a dodatkowo pomyślałam że wrzucę też inne moje ślubne skarby
No to tak zaproszenia projektu by Paulina wykonanie:Paulina, Kotyliony również klejone przeze mnie po nocach, do tego skarpety Tż i moje niestety nieudane(ze względu na rozmiar) balerinki. Kupiłam je w carrefour za całe 10,99zł i mimo że to rozmiar 37 to w rzeczywistości nie wiem czy to nawet 35 No ale trudno, jak mi się przymierzać w sklepie nie chciało to mam W originale miały jeszcze taki ogonek z cekinami ale go odcięłam bo wyglądał tandetnie

Zdjęcie z niezamazanym zaproszeniem będzie tylko chwilkę za godzinkę usuwam
super

gratuluję dziewczynom wszystkich udanych zakupów oraz załatwionych spraw
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-03, 20:04   #4192
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
dziewczyny opinie mi potrzebne, która z poniższych fryzur wam się najbardziej podoba?
5
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-03, 20:05   #4193
zubi89
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny opinie mi potrzebne, która z poniższych fryzur Wam się najbardziej podoba?
1 2 3 z naciskiem na 3 jakbyś chciała to mam na kompie kilka podobnych bo też chcę mieć coś w tym stylu

Niespodzianka 21.10.2021r.
zubi89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-03, 20:06   #4194
a u d r e y
Wtajemniczenie

Cytat:

Co jest grane????

To tak jak u Nas, nie chciał ani grosika.

[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;33329780]używasz jej tak? a przy piciu zostawia ślady na szklankach?[/QUOTE]
Tak, ja mam taką ciemną czerwień czy coś, ja określam to jako tatuaż bo ta szminka w firmie błyszczyku zasycha na ustach i robi sie totalnie nie do zdarcia, nawet nie puszcza mleczko do demakijażu, tonik ani nic, dopiero odmoczenie w ciepłej wodzie koło minuty pomaga, przy piciu nic się nie dzieje, nawet być palcem jej nie tknęła. Tyle że ona sama w sobie jest matowa, więc trzeba ją nabłyszczać, ale w komplecie jest taki błyszczyk w formie sztyftu, smak i zapach i daje fajny efekt.

Cytat:
mnie się 5 widzi naj
Stary 2012-04-03, 20:11   #4195
adoosienka
Wtajemniczenie

GG do adoosienka

Hejo Kochane
Jasny szlag niech to trafi jelitowka mnie chyba wzięła Wczoraj rano w pracy wymiotowałam, później wciąż żołądek bolał, dziś biegam do kibelka w innym celu (tym razem nie górą, a dołem ) i wciąż mi niedobrze

Kubuś już z nami
adoosienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-03, 20:13   #4196
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Hej dziewczynki ,
straszny ten dzien dla mnie byl
szyja mi nadal nie puszcza i nie moge glowa ruszac

tz przykleil mi plaster rozgrzewajacy, moze cos pomoze...

Mia i Tosia <3

Czarnooka_Paula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-03, 20:16   #4197
adoosienka
Wtajemniczenie

GG do adoosienka

MARGIDKO bardzo Cię proszę o podpowiedzi odnośnie ciasta Stefanka, do którego link podałaś Muszę coś na święta zrobić, a to wydaje się smaczne i szybkie...

Kubuś już z nami
adoosienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-03, 20:17   #4198
Agis88
Raczkowanie

Cytat:
4 i 5 z naciskiem na 5 jak dla mnie
Agis88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-03, 20:20   #4199
marylka80
Zadomowienie

Zalanczam obiecane fotki z makijazu probnego...czy ja mam jakies wygorowane wymagania czy ten makijaz jest do bani?

No i toczek, tylko troche rozmazany...nie mam innej fotki z bliska...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg akt malzenstwa-1-6.jpg (95,2 KB, 103 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg oko-1-2.jpg (46,3 KB, 106 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg oko-1.jpg (49,2 KB, 107 załadowań)
marylka80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-03, 20:20   #4200
Lubcia
Zadomowienie

Cytat:
1, 5, 6 z naciskiem na 5
Cytat:
Napisane przez adoosienka Pokaż wiadomość
Hejo Kochane
Jasny szlag niech to trafi jelitowka mnie chyba wzięła Wczoraj rano w pracy wymiotowałam, później wciąż żołądek bolał, dziś biegam do kibelka w innym celu (tym razem nie górą, a dołem ) i wciąż mi niedobrze
Nic mi nie mów ja przechodziłam to samo dziadostwo jakieś dwa tygodnie temu u mnie w przedszkolu dzieci wszystkim się podzielą z toba nawet chorobą
Cytat:
Napisane przez Czarnooka_Paula Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki ,
straszny ten dzien dla mnie byl
szyja mi nadal nie puszcza i nie moge glowa ruszac

tz przykleil mi plaster rozgrzewajacy, moze cos pomoze...
Oj bidulko ty nasza mam nadzieję że plasterek ci pomoże i główka i szyjka dojdą do ładu i składu zdrowiej szybko
http://s7.suwaczek.com/201302221561.png
Bartuś
28.01.2015
Lubcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości