|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4561 | |||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczna - cz. V
U mnie na blogu recenzja kremu z kwasami Bandi jakbyście były zainteresowane ![]() i tak w sumie od dziś mam wolne i muszę się Wam pochwalić, dziś moja jazda "elką" wyglądała ludzko, jechałam w końcu jak cywilizowany człowiek Może instruktor niedługo mnie wyśle na ezamin ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
i jest w niej bardzo dużo brązów
"...Nie dbam o to, co ludzie myślą, albo mówią o mnie, wiem kim jestem..." 18.03Nowa seria na blogu...Tip Tuesday - jak podkreślam swoje brwi? 16.03 Biała brzoskwinia? Fa NutriSkin Rich Body Milk... 12.03 Poprawki w makijażu? You need this in your life!
|
|||
|
|
|
#4562 |
|
Zakorzenienie
|
Ja to zawsze mam całego lapka zawalonego fotkami, ale ciężko mi siąść nad nimi i sklecić sensowną notkę ;P
|
#4563 |
|
Zadomowienie
|
Ja też coś nie mam weny do pisania. Chyba jednak dopadło mnie przesilenie wiosenne, a tak dobrze się zapowiadało.
Spróbuję coś sklecić na jutro, tylko nie wiem jaki lakier wybrać.
|
#4564 |
|
Zakorzenienie
|
No ja, gdybym nie napisała notki 2 dni wcześniej to dzisiaj nie byłoby żadnej. A tak tylko obrobiłam zdjęcia, dodałam do posta i wsio!
A na jutro planuję coś sooooł speszyl! (jak mi wyjdzie ofkorz)
|
#4565 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
#4566 |
|
Zakorzenienie
|
Łeee, bo zacznę się rumienić!
Żeby mi tylko wyszło :modli_się:
|
#4567 |
|
Zakorzenienie
|
Z rumieńcem też Ci pewnie do twarzy, bo ładnemu we wszystkim ładnie
A wyjdzie na pewno
|
#4568 |
|
Zakorzenienie
|
W tym problem, że nie wiem jak mi z rumieńcem, bo się nie rumienię (w sensie - nie mam tendencji), co mnie często ratowało z różnych sytuacji
Chociaż czasami jak przesadzę z różem do policzków... ))))Niemniej, na jutro planuję coś fajnego i bardzo chciałabym, żeby wyszło
|
#4569 |
|
Konto usunięte
|
Trustmyself, moje pierwsze wrażenie co do tego korektora też jest dość negatywne - ładnie tuszuje cienie pod oczami, ale roluje się przy nakładaniu i myślę, że lada moment zbierze mi się w zmarszczkach pod oczami.
Przetestowałam dziś te cienie mineralne LaRosa i ja nie mam wśród moich tak intensywnych kolorów jak Gray, albo na mało nakładałam - zbierałam pędzelkiem tylko ten pyłek, który osiadł na zakrętkach Mimo to, bardzo mi się te cienie podobają - pędzelek LaRosa też
|
|
|
|
#4570 |
|
Zakorzenienie
|
Ale mnie długo nie było tu dziś
zwiedziłam 2 galerie dziś, kupiłam buty i torebkę a nogi to mi odpadną zaraz
|
|
#4571 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ---------- [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;33330757]Trustmyself, moje pierwsze wrażenie co do tego korektora też jest dość negatywne - ładnie tuszuje cienie pod oczami, ale roluje się przy nakładaniu i myślę, że lada moment zbierze mi się w zmarszczkach pod oczami. Przetestowałam dziś te cienie mineralne LaRosa i ja nie mam wśród moich tak intensywnych kolorów jak Gray, albo na mało nakładałam - zbierałam pędzelkiem tylko ten pyłek, który osiadł na zakrętkach Mimo to, bardzo mi się te cienie podobają - pędzelek LaRosa też [/QUOTE]A to za mało Mnie z tego samego pyłku, odrobiny to wyszły takie delikatne swatche. Tylko Gold i Malachite był mimo wszystko mocny. To trochę więcej spróbuj i na bazie wg mnie najlepiej wyglądają A pędzel cudo!
|
|
#4572 |
|
Rozeznanie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;33330757]Trustmyself, moje pierwsze wrażenie co do tego korektora też jest dość negatywne - ładnie tuszuje cienie pod oczami, ale roluje się przy nakładaniu i myślę, że lada moment zbierze mi się w zmarszczkach pod oczami.
Przetestowałam dziś te cienie mineralne LaRosa i ja nie mam wśród moich tak intensywnych kolorów jak Gray, albo na mało nakładałam - zbierałam pędzelkiem tylko ten pyłek, który osiadł na zakrętkach Mimo to, bardzo mi się te cienie podobają - pędzelek LaRosa też [/QUOTE]Zazdroszczę Wam tych cieni są obłędne
"...Nie dbam o to, co ludzie myślą, albo mówią o mnie, wiem kim jestem..." 18.03Nowa seria na blogu...Tip Tuesday - jak podkreślam swoje brwi? 16.03 Biała brzoskwinia? Fa NutriSkin Rich Body Milk... 12.03 Poprawki w makijażu? You need this in your life!
|
|
|
|
#4573 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;33330757]Trustmyself, moje pierwsze wrażenie co do tego korektora też jest dość negatywne - ładnie tuszuje cienie pod oczami, ale roluje się przy nakładaniu i myślę, że lada moment zbierze mi się w zmarszczkach pod oczami.
[/QUOTE] A nakładałaś go na krem? W sensie: krem, podkład + korektor? Czy bez kremu? Bo ja planuję jutro zrobić eksperyment bez kremu, z testów na dłoni wynika, że dobrze sobie radzi na suchej skórze, więc muszę obadać taki sposób Cytat:
Jutro chcę zacząć czerwony tydzień z projektu Rainbow, a w dodatku to będzie 100 notka, więc musi być z przytupem! Gorzej, jak nie będę miała weny
|
|
#4574 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
U Ciebie podobnie się zachowywał na kremie jak u mnie na suchej? ---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ---------- Cytat:
![]() Mówiłam o pędzelku do cieni, bo do podkładu nadal robię nieśmiałe podchody ![]() Jak go nakładasz? |
||
|
|
|
#4575 |
|
Zakorzenienie
|
Która to miała papierową wersję igrzysk śmierci?
Jestem ciekawa ile to jest te 85%, które przeczytałam ![]() Aaa strasznie mnie wciagnęło, musze się pójść teraz wykąpać, to mi chociaż włosy wyschną jak będę kończyć :P |
|
|
|
#4576 |
|
Rozeznanie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;33331075]
[/COLOR] No to będę próbować więcej ![]() Mówiłam o pędzelku do cieni, bo do podkładu nadal robię nieśmiałe podchody ![]() Jak go nakładasz?[/QUOTE] A, sorki, bo ja dostałam tylko ten do twarzy A podkład już próbowałam na sucho, na bazę, na mokro różnorako i najlepiej narazie mi wychodzi na sucho Na mokro nabieram za dużo wody (nie mam czym spryskać i maczam w wodzie :P) i przez to nakłada mi się nie tak jak powinien... No ale się nauczę w końcu
|
#4577 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;33331075]Nie, nakładałam na suchą skórę, bo rano i tak nigdy kremów nie używam, tylko mycie + tonik + makijaż.
U Ciebie podobnie się zachowywał na kremie jak u mnie na suchej?[/QUOTE] Tak, u mnie tak się zachowywał na kremie. I teraz mnie zmartwiłaś, bo zapowiadał się naprawdę fajnie...
|
#4578 |
|
Zakorzenienie
|
dobra..poczatek tygodnia a ja zapiłam pałke :P
|
#4579 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo ja to się robię wręcz purpurowa niech no tylko ktoś mi powie coś głupiego, albo strzelę gafę, to od razu wiadomo, bo zmieniam kolor na buraczany akurat bym się nadawała do projektu Rainbow Cytat:
![]()
|
|
#4580 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A wszystkim dziękuję za kciukasy. Dam znać po rozmowie jak było.. |
|
|
|
|
#4581 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
i czekam na relację "po"
|
|
|
|
|
#4582 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Jestem mile zaskoczona efektem. Nie widać, żebym cokolwiek miała na twarzy, ale wyglądam... lepiej? ![]() Koloryt cery jest wyrównany, krostki i blizny lekko zatuszowane (choć krycie słabe wg mnie) i cera jest rozświetlona i matowa
|
|
|
|
|
#4583 |
|
po prostu Em :)
|
|
|
#4584 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4585 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4586 |
|
Rozeznanie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;33332698]OK, przetestowałam
![]() Jestem mile zaskoczona efektem. Nie widać, żebym cokolwiek miała na twarzy, ale wyglądam... lepiej? ![]() Koloryt cery jest wyrównany, krostki i blizny lekko zatuszowane (choć krycie słabe wg mnie) i cera jest rozświetlona i matowa [/QUOTE]Dokładnie to samo u mnie - trochę mnie rozczarowało to krycie, bo zapewnienia były takie, że kryje nawet piegi... A jak nałożyłam więcej to bardziej przypominałam Azjatkę Ale efekt bardzo fajny, ja się tak czuję... świeżo i naturalnie ![]() ---------- Dopisano o 23:13 ---------- Poprzedni post napisano o 23:13 ---------- Trzymam wszystkie kciukasy bardzo mocno!!!
|
#4587 |
|
Zakorzenienie
|
Podczytuję Was od jakiegoś czasu, ale dopiero dzisiaj postanowiłam się przywitać.
I przy okazji serdecznie zaprosić na mojego bloga, którego znajdziecie pod adresem: www.designyourlife.pl Dopiero zaczynam, ale mam mnóstwo zapału ![]() Widzę tu wielbicielki Kindle, dostałam dwa tygodnie temu to cudo w prezencie i od tej pory się z nim nie rozstaję! Nie oddam za nic Żałuję tylko, że książki na Amazonie takie drogie, chętniej kliknęłabym ich więcej. Ebooki ściągnięte z internetu bardzo trudno jest mi przygotować tak, aby odpowiednio się wyświetlały bo przegraniu na Kindle. Ale może po prostu jeszcze nie poznałam którejś z tajemnic skutecznego użytkowania
|
|
|
|
#4588 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() A jak je wysyłasz na Kundelka? Dla mnie najwygodniej jest ściągnąć w PDFie i wysłać sobie na Kindle'owy adres mailowy z tytułem "Convert" - po paru minutach plik już w odpowiednim Kindle'owym formacie jest na Twoim czytniku (jeśli masz włączone Wi-Fi) i możesz czytać w najwygodniejszej opcji
|
|
|
|
|
#4589 |
|
Rozeznanie
|
A ja zawsze używam Calibre
I wgrywam masowo. W razie kłopotów mam autorski program PDFtoEPUB. Nie korzystałam z tej mailowej opcji jeszcze, o dziwo
|
#4590 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;33333694]Bardzo trudno?
![]() A jak je wysyłasz na Kundelka? Dla mnie najwygodniej jest ściągnąć w PDFie i wysłać sobie na Kindle'owy adres mailowy z tytułem "Convert" - po paru minutach plik już w odpowiednim Kindle'owym formacie jest na Twoim czytniku (jeśli masz włączone Wi-Fi) i możesz czytać w najwygodniejszej opcji [/QUOTE]No, na przykład wysyłam sobie to mejlem, i czcionka jest zbyt mała - i nie ma możliwości jej zmiany
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:49.

))))

i czekam na relację "po"