|
|
#4801 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rossmann - cz. XII
kupiłam dziś masełko z issany orzechowe, szampon z alterry morela pszenica - cudnie pachnie
Pędzli nowych ecotoolsa nie było, a nowe róże z rimmela na żywo mnie nie zachwyciły - nie było testerów i najjaśniejszego odcienia. Chciałam ten z brzoskwiniowym odcieniem, ale żaden tego ze zdjęcia nie przypominał na żywo
|
#4802 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z czego jak z czego, ale z maseczki jestem mega zadowolona. Jest jeszcze lepsza od maseczki 3w1 Garniera. Aż żałuję, że nie kupiłam dwóch sztuk, bo na półce widziałam, że została ostatnia tubka. Pewnie jutro już jej nie będzie. Kiedyś z tej serii Pure Zone udało mi się jeszcze ustrzelic krem (zamiast ok. 22zł zapłaciłamcos koło 8-9zł). Mama mi powiedziała, że ją jestem już uzależniona. Hehe ale co ją poradzę, że spacer po Rossmannie jest dla mnie chwilą odpoczynku, releksu i pełni zadowolenia? :d Edytowane przez Asiuchal Czas edycji: 2012-04-03 o 22:58 |
|
|
|
|
#4803 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Na iherbie wszystkie pędzle wychodzą taniej niż w Polsce (ze zniżką na pierwsze zamówienie) - zarówno zestawy, jak i pojedyncze. Chociaż zestawy się bardziej opłacają. |
||
|
|
|
#4804 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4805 | |
|
Moderator
|
Cytat:
![]() U mnie to tak wygląda że od 9 otwarte, o 9.05 weszłam a po niektórych produktach z CND juz tylko puste miejsca były, no ciekawe
|
|
|
|
|
#4806 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny czy pośród CND dostrzegłyście może perfumy Black Star Avril Lavigne? U mnie były w poniedziałek (mały flakonik) a wczoraj już ani śladu, więc chciałam się zorientować czy to jakaś lokalna czy "ogólna" promocja.
|
|
|
|
#4807 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4808 |
|
Moderator
|
U mnie nie widziałam przy nich zielonej plakietki, chociaż spotkałam się z tym że zielonej plakietki brak a cena obniżona, albo jeszcze lepiej, że dopiero na czytniku jest ta niższa cena, więc jak co do czegoś mam cynk to sprawdzam.
Edytowane przez alamirka Czas edycji: 2012-04-04 o 08:32 |
|
|
|
#4809 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuję. To fakt. Wszystko trzeba sprawdzać albo się dopytywać.
|
|
|
|
#4810 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
woow Pure Zone w takiej cenie
|
|
|
|
|
#4811 |
|
Moderator
|
|
|
|
|
#4812 |
|
Zadomowienie
|
Dzieki za info co do CDN, muszę się wybrac dop swojego Rossa- akurat mam takiego że zawsze jest dużo cdn, nie ma takiego dużego ruchu tam. Ciekawe jak to będzie z tym konkursem z podkładami...Przydałaby się taka zniżka bo męczę teraz burżuja bio detoks a chce kupić astora akurat tego co w konkursie, normalnie kosztuje coś powyżej 40 zł więc były niedrogo. Ciekawe czy będzie można się ewentulanie wymieniać kodami...Pewnie tak- tak samo jak z okazjami dnia.
Dziękuję |
|
|
|
#4813 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale okazało się, że można płacić tylko kartą kredytową. aż dziwne, że paypala nie uznają jakbym tam zamówiła to pewnie buffing brush miałabym szybciej niż R. uda mi się kupić..
|
|
|
|
|
#4814 |
|
Zadomowienie
|
Bylam w 3 Rossmannach i nigdzie nawet nie bylo plakietki z ceną ET
![]() Za to zobaczylam w promocji krem do mycia twarzy z serii dzika róża z Alterry i chyba pora go wypróbować
Blogujemy 25.08 Codzienny makijaż na lato. 28.07 Must have dla cery tłustej- żel LASS ze złotem! 07.07 Nowość:Mleczko do ciała Isana z 10% mocznikiem. 08.06 "Rajstopy w spray'u od Sally Hansen taniej. |
|
|
|
#4815 |
|
Zadomowienie
|
No właśnie na pierwszej stronie jest tylko wyjaśnione co to jest, a tyle to wiem
![]() Dziękuję Edytowane przez koniczynka15 Czas edycji: 2012-04-04 o 15:11 |
|
|
|
#4816 |
|
Raczkowanie
|
W tym miesiącu do testowania jest tylko ujędrniający krem do ciała Isana, słabo
.
|
#4817 |
|
Zadomowienie
|
Do testowania
? W jakim sensie tzn. jakiś konkurs czy coś w tym rodzaju ?
|
|
|
|
#4818 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() https://wizaz.pl/akcje/rossmann/ross...kieta-1204.php swoją drogą mogli dać więcej tych kremów. normalnie jest po kilka produktów w zestawie, a chyba tyle samo nagradzanych. Edytowane przez nothing_matter Czas edycji: 2012-04-04 o 18:38 |
|
|
|
|
#4819 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
w synergenie i alterze było chyba po 7 produktów. |
|
|
|
|
#4820 |
|
Zadomowienie
|
To prawda i dlatego strasznie żałuję, że nie miałam okazji testować Alterry
Blogujemy 25.08 Codzienny makijaż na lato. 28.07 Must have dla cery tłustej- żel LASS ze złotem! 07.07 Nowość:Mleczko do ciała Isana z 10% mocznikiem. 08.06 "Rajstopy w spray'u od Sally Hansen taniej. |
|
|
|
#4821 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
W formie maski nie zdążyłabym zużyć do tego czasu Cieszyłam się ostatnio, że dorwałam krem pod oczy AA Cera Wrażliwa 20+ za 7,99zł a dziś ten sam krem był po 5,29
|
|
#4822 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ---------- W teście Alterry było 6 kosmetyków
|
|
#4823 |
|
Zadomowienie
|
Majciu wybacz ze tak pozno odpisuje ale dopiero teraz zauważyłam że dość dawno zapytałaś.
Napisałam godziny otwarcia w Niedziele handlową. Tak w ,,normalną'' niedziele nie ma otwartych Rossmannów w naszym mieście.
|
|
#4824 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Przygarnę miniaturkę Neonatura Cocoon. I'm Alive!....I'm Alive!......I'm Alive! And I've got so much more that I want to do Was it music? Was it science that saved me? Or the way that you prayed for me? Yes either way I thank you, I'm alive GM |
|
|
|
|
#4825 |
|
Wtajemniczenie
|
Ciekawa jestem jak będą przyznawać te rabaty na podkłady. Na głównym zdjęciu widać jakby miało być tylko 800 rabatów a w regulaminie, ze wszyscy którzy wezmą udział a jest nas już ponad 3500
|
|
|
|
#4826 |
|
Zakorzenienie
|
U siebie wczoraj nie widziałam ani pędzla nowego ani plakietki z ceną
|
|
#4827 |
|
Zakorzenienie
|
jeżeli do mojej wypłaty nie pojawi sie pędzel z ET (jeszcze mają troche czasu) to kupie ten pędzel do bronzera, bo ileż można czekać
|
|
#4828 |
|
Raczkowanie
|
czesc dziewczyny, macie jakies doswiadczenia z tymi pachnącymi Patyczkami z AIR WICK'a? bo nie wiem czy kupic, czy nie, myslicie, za zapach dlugo sie utrzymuje?
|
|
#4829 |
|
Zakorzenienie
|
Czy dostanę ten krem w Rossmannie?
![]() https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...a-ochrona.html |
|
|
|
#4830 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Byłam dzisiaj w Rossie i u mnie nie ma nawet miejsca na pędzle-widmo ![]() Kupiłam herbatę o smaku truskawek ze śmietaną - już zdążyłam wypróbować, pyycha ![]() Zastanawiałam się też nad wzięciem żelu-maski z L'oreala, ale stwierdziłam, że poczytam najpierw jego recenzje. Macie jakieś doświadczenie z nim ?Maddzia, u mnie go widziałam, więc u Ciebie też będzie pewnie
Edytowane przez koniczynka15 Czas edycji: 2012-04-04 o 20:48 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:42.

Jest jeszcze lepsza od maseczki 3w1 Garniera. Aż żałuję, że nie kupiłam dwóch sztuk, bo na półce widziałam, że została ostatnia tubka. Pewnie jutro już jej nie będzie.
Kiedyś z tej serii Pure Zone udało mi się jeszcze ustrzelic krem (zamiast ok. 22zł zapłaciłamcos koło 8-9zł). 

jakbym tam zamówiła to pewnie buffing brush miałabym szybciej niż R. uda mi się kupić..