|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4561 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Związki zakończone w 2010r. - skrzynka wódki i pluszowe voodoo
i co chciał?
|
|
|
|
#4562 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Czyli oświadczyłaś się? ![]() Ja jestem jakaś totalnie dziwna. W ogóle nie mogę być sama. Jak spędzę ze dwa dni w domu, to mnie totalnie rozwala.
|
||
|
|
|
#4563 | ||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Damn ![]() Cytat:
|
|
|
#4564 | |||
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
![]() Buahaha, Malla się oświadczyła A kto pisał, że nie chce ślubu? ![]() Niby się przymierza, ale mogą na przykład palce ze stresu popuchnąć... ![]() Cytat:
Cytat:
Ja z kolei lubię być sama, aż za bardzo - to też niedobra opcja.
|
|
|
#4565 |
|
Zakorzenienie
|
Kiedyś mi nie przeszkadzało bycie samą, nawet przez większość czasu. Teraz czuję okropną pustkę.
Zbliżają się święta, zbliża się spowiedź... Opowiedzieć ostatnie 5 miesięcy grzechów, to będzie naprawdę niezły hardcore Może to ujmę w słowach "facet mnie zostawił i mi odwaliło"?A nie, to jemu Edytowane przez Fubizka Czas edycji: 2012-04-03 o 19:33 |
|
|
|
#4566 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Wcale nie oświadczyła i nie chce ślubu. Pracę i facetów mogłabym zmieniać co 2 lata.
|
|
|
#4567 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() jak ja nie znoszę leserów i obiboków w robocie. Normalnie nóż się w kieszeni otwiera. Dziewczyny z kim ja pracuję to masakra! Wszystko na pokaz. Boże Ty widzisz i nie grzmisz! |
|
|
|
|
#4568 |
|
Nie depcze krokusów
|
Da się opierniczać w Twojej pracy?
|
|
#4569 |
|
Rozeznanie
|
Jak się chce to się DA. A niektórzy bardzo chcą, bynajmniej u mnie. Najgorzej jak to takie cwaniactwo chodzące, olewa wszystko co popadnie a na pokaz lata jak poparzony, zwłaszcza przed wiadomo kim. Co chwilę w robocie (wiadomo w jakich godzinach), z du*y projekty a wewnątrz burdel pełną gębą. A od czarnej roboty wiadomo kto. I wiecznie kłody pod nogi. Brrrrrr! Szkoda gadać.
|
|
|
|
#4570 |
|
po drugiej stronie szafy
|
|
|
#4571 |
|
Nie depcze krokusów
|
U mnie dziś się nie dało :/ Zachciało się Mozilli dodatki wyłączać...
|
|
#4572 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie się da czasami, ale jak się nic nie robi to czas wolniej leci...
|
|
#4573 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem po wizycie u psycho. Pani po rozmowie ze mną poleciła mi terapię, ale nie u siebie, bo nie ma miejsc. Jutro dzwonię się zapisać.
Uświadomiłam sobie przy okazji parę rzeczy, rozwaliło mnie to, kompletnie rozbiło psychicznie.
Co nas nie zabije to nas wzmocni. Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić . |
|
|
|
#4574 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
|
|
|
#4575 |
|
Nie depcze krokusów
|
Kimi
|
|
#4576 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4577 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja zła
|
|
|
#4578 |
|
Zakorzenienie
|
Czemu?
|
|
|
|
#4579 |
|
Zakorzenienie
|
Bo...
1. Szlag mnie trafia, bo za nic nie mogę skontaktować się z tą dziewczyną, u której chcę zrobić kursy. Napisałam jej na facebooku długaśną wiadomość - nie odpisała - a na facebooku była, nawet przyjęła mnie do znajomych próbowałam dzisiaj się dodzwonić o różnych porach, żeby nie było - nie odbiera. Nie wiem, czy jest tak podekscytowana tym, że jej paznokcie są teraz na okładce magazynu, że ma w 4 literach klientów, czy co? Jeszcze gdzieś tam zasłyszane - podobno jest w ciąży, ale nie wiem w którym miesiącu, a z tego co wiem jeszcze pracuje. Ale cholera, nawet jeśli nie pracuje, to wypada chyba grzecznie odpisać?2. Nie wiem gdzie się podziała moja ekscytacja tym wszystkim z zeszłego tygodnia - nowe mieszkanie znowu mnie zaczyna przerażać, rzeczy, które mi są potrzebne do paznokci nie mogę kupić dopóki nie zabukuję kursu, a kursu nie mogę zabukować, bo nie dostaję odpowiedzi 3. Nie wiem może ta pogoda? 4 dni temu było u nas piękne lato - 20 stopni, słoneczko. Dzisiaj - śnieg z deszczem, chociaż chyba więcej śniegu. Szaro, ponuro, nie da się wyjść na zewnątrz bo jest tak lodowaty, ogromny wiatr, że nawet jednego kroku z parasolem nie można postawić, bo wywiewa na wszystkie strony, a i samemu ciężko się ruszyć. Chce mi się palić, ale otwieram drzwi na zewnątrz i lodowacieję w sekundzie ![]() 4. Ten facet Jak już mówiłam, że miałam przeczucie, że nic z tego nie wyjdzie - to nie miałam na myśli, że nie wyjdzie jakiś związek czy coś, tylko, że nic nie wyjdzie z tego naszego poznawania się. Nie wiem, ja odstraszam facetów chyba. No ale dobra, powiem to - TRUDNO. ALE Jeszcze wczoraj do mnie pisał, zaproponował spotkanie w środę - ale ja miałam przyjechać w jego okolice, i powiedział, żebym podjechała do jednej miejscowości (45min jazdy autobusem) i on mnie stamtąd odbierze, pojedziemy gdzieś, a potem odwiezie mnie do domu. Mówię ok, ale skoro mam jechać busem, to dojadę tam późno (na 8), chyba, że uda mi się skończyć pracę godzinę wcześniej. On, że ok ok zobacz co da się zrobić. I ja dzisiaj w pracy musiałam załatwiać sobie, żeby jutro pracować na mojej godzinnej przerwie, specjalnie żeby skończyć wcześniej, wykłóciłam się z wredną krową teamleaderką, bo jakieś pretensje do mnie miała, musiałam jej przewracanie oczami oglądać, a tu co? No nic z tego naszego spotkania nie będzie oczywiście! To, że nic z tego nie będzie wywnioskowałam po tym, że po prostu się do mnie nie odezwał Ale... NIKT mi nie wmówi, że jeżeli facet do pierwszego spotkania pisze przez cały wieczór, odpisuje praktycznie po 2 minutach na smsy, słodzi itp itd, po spotkaniu jeszcze przez jeden dzień jak słodko i pięknie, a na następny już - coraz mniej miłych smsów, odpisywanie po pół godziny/godzinie/dwóch, aż w końcu w ogóle nie odpisuje... to przesadzam czując, że coś jest nie tak.Tylko nie rozumiem po cholerę, jeszcze wczoraj pisał w miarę normalnie - dopiero wieczorem przestał odpisywać, umówił się ze mną na środę, plus planował piątek... dzisiaj rano napisałam mu ja (bo dzień wcześniej jak nie napisałam to później pytał dlaczego), więc on jakieś "good morning gorgeous" i żebym napisała po pracy. Po czym ja piszę po pracy i cisza No to po chu? No ja nie rozumiem, nie mógł przestać odzywać się zaraz po randce? Nie szkoda mu było smsów chociażby do cholery?Ja nic nie mówię, dobra, trudno, zdarza się i tak. Nie mówię, że się nie przejęłam, bo trochę tak, ale to w końcu ja ale nie przeżywam jakoś strasznie. Tylko po prostu tego za cholerę nie rozumiem, po co się ze mną umawiał. No.Nawet jak jeszcze się odezwie (a jestem praktycznie pewna, że nie), to jestem teraz taka wściekła, że ja nie wiem czy się będę chciała jeszcze z nim spotkać. Normalnie masakra. Uff
![]() Edytowane przez enjoy89 Czas edycji: 2012-04-03 o 23:34 |
|
|
|
#4580 |
|
Zakorzenienie
|
A jak długo ona nie odpisuje? Może jakieś organizacyjne sprawy jeszcze nie są jasne i dlatego nie pisze (choć wypadałoby to po prostu powiedzieć, ale są tacy ludzie).
A co do faceta - ech jeśli rzeczywiście nie dojdzie do tego spotkania bez jakiegoś mega ważnego powodu, to na Twoim miejscu bym go po prostu zrugała, bo Twój czas jest cenny i należy go szanować. ![]() A z tym odpisywaniem to nie wiem, może coś robi. Ja dziś koledze cały dzień nie odpisywałam bo zasnęłam i wstałam o 17 Kiedyś innemu nie odpisywałam długo, bo siedziałam w jednym pokoju a telefon był w drugim. Ale prawda jest taka, że jak mi zależy, to odpisuję szybko i myslę, że z facetami też tak jest. Chociaż kto tam za nimi nadąży ![]() ---------- Dopisano o 00:46 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:55 ---------- Czemu mną się interesują faceci, których ja nie chcę Albo tacy, którzy mi się bardzo podobają, dopóki się nie dowiem, że mają dziewczynę To ona na to, że mogę mieć problem, skoro mam takie wysokie wymagania. No i mam problem.
|
|
|
|
#4581 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ona nie odpisuje od soboty. Ale wczoraj jak wydzwaniałam cały dzień i nikt nie odbierał, to napisałam jej czy mogę liczyć na odpowiedź, bo nie mogę się dodzwonić. Jakieś 2 godziny później patrzę, a ona skomentowała coś komuś na fb, ale mi nie odpisała ![]() Nawet go nie będę opieprzać, jak się nie odzywa, to niech się nie odzywa mam to gdzieś. Napisałam mu wczoraj koło 6 - nie odezwał się do teraz. To nawet nie chodzi o to, że on byłby zajęty, czy coś robił. Nie widzę żadnego problemu w napisaniu jednego smsa chociażby przed snem, zwłaszcza, że wcześniej pisał cały czas. No bo jakby nie było wcześniej tak, że pisał cały czas i odpisywał od razu, ale byłoby tak jak teraz, że odpisuje po jakimś tam czasie dopiero, to nic bym nie mówiła. No trudno, tylko niech się już nie odzywa, bo mnie szlag trafi. W ogóle masakra, obudziłam się z bólem głowy, i bólem żołądka takim, że ledwo żyję. Nie wiem od czego. Pogoda taka, że przez okno się boję patrzeć. A tu do pracy trzeba ![]() Cytat:
|
|
|
#4582 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dostałam okres
|
||
|
|
|
#4583 |
|
Nie depcze krokusów
|
Znając życie, będę miała okres w trakcie ślubu i rozwodu...
|
|
#4584 |
|
Zakorzenienie
|
Co za czarnowidztwo od rana?
Wybraliśmy w końcu piosenkę na pierwszy taniec, tzn. ja wybrałam a mój kochany się dostosował
|
|
|
|
#4585 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję ![]() Zastanawiam się tylko, jak długo będe chodziła taka rozwalona. Wczoraj nie mogłam dojść do siebie cały wieczór, dzis jest już lepiej, ale pewnie po kolejnych wizytach będzie taka sama rozwałka.
Co nas nie zabije to nas wzmocni. Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić . |
|
|
|
#4586 |
|
po drugiej stronie szafy
|
enjoy - spokojnie, jak Ci się nie spieszyło tyle czasu, to teraz dostałaś dzikiego napędu i nerwów, oddychaj.
Faceta też nie wiem czemu tak przeżywasz, raz w życiu go widziałaś, a prezentujesz stan przedzawałowy co najmniej jakby Cię zostawił bez słowa po kilku miesiącach ;-) Trochę więcej luzu w życiu, naprawdę lepiej Ci się będzie żyło. Fubi - niedawno płakusiałaś tutaj, że NIKT Cię nie zechce, teraz się okazuje że jednak ktoś chce, tylko Tobie nie pasuje Jeszcze trochę i znowu coś się zmieni, ważne że w ogóle jest ruch w interesie :P Bo Ty się póki co przecież i tak jeszcze nie nadajesz do bliższych kontaktów damsko-męskich...Malla - to w końcu bierzesz ten ślub, czy nie?
|
|
#4587 |
|
Zakorzenienie
|
jaką?
|
|
|
#4588 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
![]() Po to są te spotkania, czas skończyć z, często bardzo mylną, autodiagnozą i zacząć poważnie grzebać w swojej psychice. To grzebanie będzie bolało jak cholera, ale bez uświadomienia sobie wielu spraw i wyciągnięcia wniosków nie ruszysz dalej. Dość zamiatania pod dywan i ładnego uśmiechania się...
|
|
|
#4589 |
|
Zakorzenienie
|
Lady Pank - "Zawsze tam gdzie ty"
|
|
|
|
#4590 |
|
po drugiej stronie szafy
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:32.

Może to ujmę w słowach "facet mnie zostawił i mi odwaliło"?

No to po chu? No ja nie rozumiem, nie mógł przestać odzywać się zaraz po randce? Nie szkoda mu było smsów chociażby do cholery?
jeśli rzeczywiście nie dojdzie do tego spotkania bez jakiegoś mega ważnego powodu, to na Twoim miejscu bym go po prostu zrugała, bo Twój czas jest cenny i należy go szanować.