Czerwone Włosy [Farby / Pielęgnacja] - Strona 96 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury

Notka

Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-03, 10:35   #2851
Benek23
Zakorzenienie

Dot.: Czerwone Włosy [Farby / Pielęgnacja]

Cytat:
Napisane przez SugarbabyLove Pokaż wiadomość
oo super dzięki, ale jaja u mnie w okolicy w sklepie "społem " można ją zakupić i tak zrobie. pierw tam pójdę.. a ppotem poszukam joanny z apteczki babuni i kallosa.. pozatym scandic line i allwaves planuje kupic ale zobacze czy znajde..
No to fajnie, obkupisz sie trochę. Nie ma nic przyjemniejszego jak "włosowe" zakupy
Cytat:
Napisane przez Nedera Pokaż wiadomość
Też ostatnio nastawiam się głównie na naturalne kosmetyki, ale... do maski Mariona mam niesamowity sentyment. Ona po prostu... uratowała mi włosy po rozjaśnianiu i dekoloryzacji. Jednocześnie trzymała kolor w "ryzach". Bo po rozjaśnianiu już kompletnie nic się nie chciało włosów trzymać. A ona elegancko tłumiła rudość
Osobiście polecam serdecznie. Sama używam jej co 2-3 mycie Chociaż w mniejszej ilości niż jedna saszetka - przelewam je zawsze do buteleczki i tak sobie dawkuję, aby nie przesadzić
No to teraz na pewno ją kupię.

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post26092774
Benek23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-03, 12:02   #2852
Variance
Zadomowienie

GG do Variance

mojej mamy koleżanka z pracy pofarbowała się Manic Panic Vampire Red (http://www.manicpanic.com/amplifiedhaircolor.html), sprowadza ją z Londynu akurat. kolor super, chociaż oczywiście musiała rozjaśnić przed.
ogólnie to jest farba dla zwierząt (wtf?) z tego co zrozumiałam... ale w sumie to pewnie bd taki toner co?

poza tym mama goni mnie, że farbowała włosy koleżance jakims l'orealem i, że ładny intensywny kolor, dobrze się nakłada bla bla... i nie da sobie teraz wytłumaczyć, że nie uzyskam ładnej czerwieni drogeryjną farbą. tzn, tak kiedyś to było możliwe dzięki Pallete Radiance (nadal im nie wybacze, że ją wycofali).

a kolor mi się śmiesznie zmywa, nie mogę określić tego koloru różo-rudawy, ale też nie rudy.

ponad 2 000 km - a cóż to jest dla Miłości...?

przyszła pani psycholog, w zamiarze seksuolog+psychoonkolog.

krew barwiona tlenkiem żelaza  - tattoomaniak.

little nerd - wierny kibic League of Legends
.
Variance jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-03, 12:12   #2853
enn_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Variance Pokaż wiadomość
mojej mamy koleżanka z pracy pofarbowała się Manic Panic Vampire Red (http://www.manicpanic.com/amplifiedhaircolor.html), sprowadza ją z Londynu akurat. kolor super, chociaż oczywiście musiała rozjaśnić przed.
ogólnie to jest farba dla zwierząt (wtf?) z tego co zrozumiałam... ale w sumie to pewnie bd taki toner co?

poza tym mama goni mnie, że farbowała włosy koleżance jakims l'orealem i, że ładny intensywny kolor, dobrze się nakłada bla bla... i nie da sobie teraz wytłumaczyć, że nie uzyskam ładnej czerwieni drogeryjną farbą. tzn, tak kiedyś to było możliwe dzięki Pallete Radiance (nadal im nie wybacze, że ją wycofali).

a kolor mi się śmiesznie zmywa, nie mogę określić tego koloru różo-rudawy, ale też nie rudy.
Manic Panic to zwykła półpermanentna farba, czyli toner
Nigdzie nie jest napisane, że to farba dla zwierząt (), jest tylko napisane, że nie jest na nich testowana, a wegańska formuła gwarantuje brak użycia produktów odzwierzęcych.
Stary 2012-04-03, 12:14   #2854
SugarbabyLove
Zakorzenienie

Maska marion dla czerwonowłosych
Aqua, Cetrimonium Chloride, Cetyl Alcohol, Propylene Glycol, Cetearyl Alcohol (and) Ceteareth-20, Hydrolyzed Keratin, Isopropyl Myristate, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Parfum, Polyquaternium-10, Methylparaben, Triticum Vulgare Germ Oil, Propylparaben, Panthenol, Tocopheryl Acetate, Papaver Rhoeas Extract, Hibiscus Sabdariffa Flower Extract, Polyquaternium-59 (and) Butylene Glycol, Benzyl Alcohol (and) Methylchloroisothiazolino ne (and) Methylisothiazolinone, +/- [Basic Red 51,3-Nitro-P-Hydroxyethylaminophenol, HC Blue No.2, Disperse Violet 1, HC Red No.3, HC Yellow No.2, C.I. 60730], Citric Acid, Butylphenyl Methylpropional, Hydroxyisohexyl Cyclohexencarboxaldehyd

Z tego składu niepokoi chyba najbardziej te polyquateritum-10 i polyquateritum-59 pozatym ma troche dobrego ceratyne chyba widze i panthenol do tego hibiscus extrakt.. no nawet fajna może być.. dlatego jak ją zobacze to kupie.. bo cena chyba przystępna?

Nedera Kochana ja właśnie słyszałam że z tej joanny z apteczki babuni balsam nawilżający jest fajny pozaty joanna naturia odzywka z lnem i rumiankiem. więc albo ta albo ta wezme..
Benek Kochana normalnie będzie szaleństwo haha
Valeriance Manic Panic jest do DDD*** baardzo wiele złych recencji ma na amerykańskich i niemieckich forach.. pozatym na youtube też się żalili że bardzo szybko się wypłukuje.. a co do kupowania go.. na ebay jest za 10 euro + przesyłka
Stary 2012-04-03, 12:31   #2855
Variance
Zadomowienie

GG do Variance

Cytat:
Napisane przez enn_ Pokaż wiadomość
Manic Panic to zwykła półpermanentna farba, czyli toner
Nigdzie nie jest napisane, że to farba dla zwierząt (), jest tylko napisane, że nie jest na nich testowana, a wegańska formuła gwarantuje brak użycia produktów odzwierzęcych.
http://www.shopmania.pl/artykuly-zoo...-118ml-2534838 tu się twierdzi inaczej

tak też myślałam.
poza tym nadal chce uniknąć jakiegokolwiek rozjaśniania

ponad 2 000 km - a cóż to jest dla Miłości...?

przyszła pani psycholog, w zamiarze seksuolog+psychoonkolog.

krew barwiona tlenkiem żelaza  - tattoomaniak.

little nerd - wierny kibic League of Legends
.
Variance jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-03, 12:51   #2856
falka_19
Raczkowanie

Byłam dzisiaj w Społem u mnie na osiedlu i, co prawda, mają w asortymencie produkty firmy Marion, ale akurat tej odżywki nie mieli w ogóle, w żadnej wersji kolorystycznej. Była jakaś FARBA dwufazowa, ale to zupełnie nie ten produkt. Czyli niekoniecznie w każdym punkcie, który prowadzi sprzedaż Mariona będzie możliwość kupienia tej odżywki
Mam jeszcze taką fajną drogerię blisko i poszłam też luknąć, ale nie mieli odżywki. Mają tam te pianki koloryzujące, o których była mowa kilka stron wczesniej, tyle że, oczywiście, nie mają żadnej konkretnej czerwieni Ale ale! Obczaiłam, że mają duużo produktów profesjonalnych do włosów! Chyba zacznę tam częściej bywać

Edytowane przez falka_19
Czas edycji: 2012-04-03 o 16:51
falka_19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-03, 13:15   #2857
enn_
Zakorzenienie

Ok, zrobiłam prepigmentację, która nie wiem czy w ogóle ma szansę wyjść, bo to były proporcje farby do wody 1:1,5, jak nie więcej, i na dodatek dorabiałam na drugą część włosów, więc musiało być jeszcze inaczej.
Natomiast wydaje mi się, że ostatnim razem błędnie rozrobiłam farbę z utleniaczem w proporcjach 1:1,5, bo powinno być 1:2 - ale nie jestem w 100% pewna, że zrobiłam wtedy ten błąd. Myślę, że efekt po zmyciu farby rozwieje wątpliwości.
Stary 2012-04-03, 14:14   #2858
Nedera
Raczkowanie

GG do Nedera

Cytat:
Nedera, a na ile ją nakładasz? Myślisz, że np. nakładanie jej co 2 mycie na 5-10 minut by coś dało, czy to marnotrawstwo?
Ciężko mi ustalić, na ile ją nakładam Mieszam z odżywką, maziam włoski i zostawiam na czerepie aż się cała umyję Tak na pełnosprytne 15-30 minut nakłądam raz na tydzień, dwa. I to wszystko w zupełności wystarcza
Zaopatruję się w drogerii Sylwia, taka sieciówka. Mają te maski po 2,75 Ale pianek nigdzie nie widziałam... Widocznie mieszkam na jakimś totalnym zadupiu. Widocznie Rossmann miasta nie czyni

Hm.
http://allegro.pl/inebrya-maska-do-w...249176059.html
http://allegro.pl/echosline-maska-ko...226891036.html
Używałyście może któregoś z tych specyfików? Kuszące
O, jeszcze to znalazłam http://allegro.pl/allwaves-odzywka-d...190981514.html
I nie mam już pojęcia, co wybrać :/

Edytowane przez Nedera
Czas edycji: 2012-04-03 o 14:27
Nedera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-03, 14:28   #2859
enn_
Zakorzenienie

Właśnie o to mi chodziło, bo ja robię tak samo i chciałam widzieć, czy to coś da.
To lecę po nią jutro.
Stary 2012-04-03, 16:03   #2860
sonea8
Rozeznanie

Cytat:
Ok, zrobiłam prepigmentację, która nie wiem czy w ogóle ma szansę wyjść, bo to były proporcje farby do wody 1:1,5, jak nie więcej, i na dodatek dorabiałam na drugą część włosów, więc musiało być jeszcze inaczej.
Natomiast wydaje mi się, że ostatnim razem błędnie rozrobiłam farbę z utleniaczem w proporcjach 1:1,5, bo powinno być 1:2 - ale nie jestem w 100% pewna, że zrobiłam wtedy ten błąd. Myślę, że efekt po zmyciu farby rozwieje wątpliwości.
Ojoj, czy nie za mało napigmentowe Ci wyszło...
Fakt, to tylko pre - miało wyłącznie nasycić włos barwnikiem, żeby kolor trzymał się dłużej, ew. wyrównać odcień na całości, ale jeśli nie miałaś z tym problemu, to przypuszczam, że nawet w takich proporcjach przedłużyłaś trwałość czerwieni
Pochwal się, jak wyszło.

Btw. Manic Panic mieli jakiś czas na Restyle bodaj, ale widzę, że znikło - albo takie dobre, albo takie słabe ;D

Edytowane przez sonea8
Czas edycji: 2012-04-03 o 16:06
sonea8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-03, 16:17   #2861
SugarbabyLove
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez falka_19 Pokaż wiadomość
Byłam dzisiaj w Sołem u mnie na osiedlu i, co prawda, mają w asortymencie produkty firmy Marion, ale akurat tej odżywki nie mieli w ogóle, w żadnej wersji kolorystycznej. Była jakaś FARBA dwufazowa, ale to zupełnie nie ten produkt. Czyli niekoniecznie w każdym punkcie, który prowadzi sprzedaż Mariona będzie możliwość kupienia tej odżywki
Mam jeszcze taką fajną drogerię blisko i poszłam też luknąć, ale nie mieli odżywki. Mają tam te pianki koloryzujące, o których była mowa kilka stron wczesniej, tyle że, oczywiście, nie mają żadnej konkretnej czerwieni Ale ale! Obczaiłam, że mają duużo produktów profesjonalnych do włosów! Chyba zacznę tam częściej bywać
serio? hmm ciekawe.. muszę się rozejżeć..
Stary 2012-04-03, 18:18   #2862
enn_
Zakorzenienie

Wrzucam foty po farbowaniu.
I teraz... tak się sobie podobam w takiej ciemnej czerwieni, że zastanawiam się czy się na taką nie przerzucić... Sęk w tym, że ta farba po 3-4 myciach robi się jasnoczerwona, super oczodajna, ale jasna (czyli w zasadzie taka jaka powinna być od początku ). Myślicie, że uzyskam efekt takiej głębokiej czerwieni, jakąś farbą nie do pasemek? Może by się nie wypłukiwała do jasnej czerwieni, tylko jakoś trzymała kolor. Odświeżałabym maską Mariona i purpurową pianką Venity i bym była w siódmym niebie.
Kusi mnie ta super jasna czerwień, ale wyglądam naprawdę nieźle w takim kolorze, fajnie podkreśla to jak jasną mam cerę.

Edit: Zapomniałam o fotach
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (22,8 KB, 45 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (18,2 KB, 44 załadowań)

Edytowane przez enn_
Czas edycji: 2012-04-03 o 18:26
enn_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-03, 18:32   #2863
sonea8
Rozeznanie

No i piękne!
Teraz czekam na wrażenia po kolejnych myciach, czy coś się zmieniło
Poprzednio faktycznie miałaś jaśniejsze, ale teraz chyba intensywniejszy odcień?
Stary 2012-04-03, 18:43   #2864
enn_
Zakorzenienie

Nie, jest w zasadzie identyczny jak po poprzednim farbowaniu, więc obstawiam, że po 2 myciach będę miała żarówę.
Stary 2012-04-03, 18:47   #2865
Nedera
Raczkowanie

GG do Nedera

Cytat:
Wrzucam foty po farbowaniu.
I teraz... tak się sobie podobam w takiej ciemnej czerwieni, że zastanawiam się czy się na taką nie przerzucić... Sęk w tym, że ta farba po 3-4 myciach robi się jasnoczerwona, super oczodajna, ale jasna (czyli w zasadzie taka jaka powinna być od początku ). Myślicie, że uzyskam efekt takiej głębokiej czerwieni, jakąś farbą nie do pasemek? Może by się nie wypłukiwała do jasnej czerwieni, tylko jakoś trzymała kolor. Odświeżałabym maską Mariona i purpurową pianką Venity i bym była w siódmym niebie.
Kusi mnie ta super jasna czerwień, ale wyglądam naprawdę nieźle w takim kolorze, fajnie podkreśla to jak jasną mam cerę.

Edit: Zapomniałam o fotach
Enn....
Głęboka, intensywna, niekoniecznie jasna. Ach... Rewelacja... Świetnie wyszło

Dalej napalam się na Majicontrastową czerwień. O. Jak w załączniku. I niby właśnie Maji robione
Już niedługo Nedzika będzie takie miała, muahahahaha
(grunt to pozytywne myślenie, czyż nie? )
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1156843740_f.jpg (31,7 KB, 47 załadowań)
Stary 2012-04-03, 18:48   #2866
sonea8
Rozeznanie

@Enn - jeśli moja wiara w prepigmentację jest uzasadniona, to może Twój kolor wytrzyma ździebko dłużej.

A ja kupiłam właśnie biovaxa sobie, totalnie przypadkowo - w likwidowanej aptece, za 15 zeta.. żal było nie spróbować. Na pudełku szumnie-dumnie, że brak silikonów, slsów i alkoholu glikolowego. Ale recenzje słabe.
Zobaczymy. Może z tą Marion zmieszam.
Stary 2012-04-03, 18:51   #2867
enn_
Zakorzenienie

Sonea, zobaczymy, a nuż będzie się trzymać dłużej. Jutro niestety czeka mnie szorowanie okolic włosów pod prysznicem, bo mam całe czoło czerwone więc pewnie nie obejdzie się bez umycia całej głowy.
A za chwilę poobczajam czerwone farby, może jakaś jest tak ciemna i intensywna? Szczerze powiedziawszy, nie wiem jak szukać.

Nedera, dziękuję.
Stary 2012-04-03, 19:06   #2868
sonea8
Rozeznanie

Cytat:
Sonea, zobaczymy, a nuż będzie się trzymać dłużej. Jutro niestety czeka mnie szorowanie okolic włosów pod prysznicem, bo mam całe czoło czerwone więc pewnie nie obejdzie się bez umycia całej głowy.
A za chwilę poobczajam czerwone farby, może jakaś jest tak ciemna i intensywna? Szczerze powiedziawszy, nie wiem jak szukać.

Nedera, dziękuję.
Nie nakładasz wazeliny albo kremu nivea pod linią włosów? Polecam! jeden ruch i problem farby z głowy U mnie nie działa tylko przy uszach, bo mam tam masę 'babyhair' i krem by tylko popsuł efekt.

Ha, właśnie problem, bo każda farba inaczej się nazywa... wiśnia wygląda jak burgund, purpura wychodzi na krwisto - nie ma bata, trzeba pytać.
Najlepiej w tym wątku
Stary 2012-04-03, 19:33   #2869
enn_
Zakorzenienie

Zawsze nakładam wazelinę.
Tym razem nie pomogła.
Stary 2012-04-03, 19:57   #2870
sonea8
Rozeznanie

Cytat:
Zawsze nakładam wazelinę.
Tym razem nie pomogła.
W sumie też możliwe, jeśli pigment jest przemocny.

Mam wrażenie, że czerwień jest równie kłopotliwa przy nakładaniu, co przy utrzymywaniu.
Krótko mówiąc: grzechu warta
Stary 2012-04-03, 20:23   #2871
Nedera
Raczkowanie

GG do Nedera

Cytat:

Nedera, dziękuję.
La Riche - Vermillion Red
Toner, ale odcień piękny - dosyć ciemny, soczysty Pogrzebaj w necie, może akurat Ci przypadnie do gustu
Stary 2012-04-03, 20:37   #2872
enn_
Zakorzenienie

Nie, nie, chodzi mi o farbę - tonery mam w domu (i tak czeka mnie kupno czarnego), piankę odpowiednią mam na oku... Potrzebuję jakąś mocno czerwoną, ale ciemną farbę, żeby nie musieć traktować włosów pianką po 3 myciu. Z boję się ryzykować, bo jak jakaś wyjdzie za ciemna czy coś, to będzie mi trudno uzyskać później taką żywą czerwień.
Stary 2012-04-03, 21:48   #2873
SugarbabyLove
Zakorzenienie

Enn- aaa ja też chce takie...
Nedera- vermillion red jest boski miałam go
Co do farby właśnie drogeryjną widziałam nową Preferance 3 odcienie ma czerwieni boooska ale.. kosztuje 8 euro prawie
Pozatym ja wam powiem że raz farbowałam Kadusem bodajże 8/44 czy 7/45 jakoś tak nie jestem pewna ale ogólnie kolor do połowy byl oczo☠☠☠ny a niżej machoniowy jakby.. :/ ale ogólnie kadus ma dobre produkty..
No a ja dodaje fotki moich kudłów ponad 2 tyg po farbowaniu i tydzien po tonowaniu..
niektóte fotki dziś rano robione inne popołudniu jak już włosy ładnie użołyłam itp i oczywiście w każdym pomieszczeniu inaczej robione.. W ogóle masakra.. wczoraj dośc mi się napuszyły po myciu.. nie obeszło się bez prostownicy.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg z lampą.jpg (117,4 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg rano kuchnia.jpg (124,2 KB, 52 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg popoludniu.jpg (141,9 KB, 28 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg odrosty rano.jpg (153,4 KB, 20 załadowań)
Stary 2012-04-03, 21:53   #2874
enn_
Zakorzenienie

Dzięki, Sugar

Tak myślę, że ta farba moja jest tak super tania (1 opakowanie na 2 razy na luuuuuzie, więc wychodzi po 9 zł na farbowanie), że mogę nawet i co tydzień robić włosy pianką, bo mało z nią roboty. Więc chyba póki co nie będę ryzykować i próbować innych, zwłaszcza, że jak mi pojaśnieje kolor to i tak jest ok.
Stary 2012-04-03, 21:55   #2875
Nedera
Raczkowanie

GG do Nedera

Cytat:
Napisane przez SugarbabyLove Pokaż wiadomość
Enn- aaa ja też chce takie...
Nedera- vermillion red jest boski miałam go
Co do farby właśnie drogeryjną widziałam nową Preferance 3 odcienie ma czerwieni boooska ale.. kosztuje 8 euro prawie
Pozatym ja wam powiem że raz farbowałam Kadusem bodajże 8/44 czy 7/45 jakoś tak nie jestem pewna ale ogólnie kolor do połowy byl oczo☠☠☠ny a niżej machoniowy jakby.. :/ ale ogólnie kadus ma dobre produkty..
No a ja dodaje fotki moich kudłów ponad 2 tyg po farbowaniu i tydzien po tonowaniu..
niektóte fotki dziś rano robione inne popołudniu jak już włosy ładnie użołyłam itp i oczywiście w każdym pomieszczeniu inaczej robione.. W ogóle masakra.. wczoraj dośc mi się napuszyły po myciu.. nie obeszło się bez prostownicy.
Rewelacyjnie wyglądasz z grzywką na boku!
Kolorek się trzyma widzę

Ej, to jest jakaś wredna złośliwość losu. Dlaczego nigdy nie można w jednym sklepie kupić wszystkiego, czego się potrzebuje? ;/
Wygląda na to, że farbę, maskę i tonery będzie trzeba zamawiać w róznych sklepach
Stary 2012-04-04, 07:13   #2876
SugarbabyLove
Zakorzenienie

Cytat:
Rewelacyjnie wyglądasz z grzywką na boku!
Kolorek się trzyma widzę

Ej, to jest jakaś wredna złośliwość losu. Dlaczego nigdy nie można w jednym sklepie kupić wszystkiego, czego się potrzebuje? ;/
Wygląda na to, że farbę, maskę i tonery będzie trzeba zamawiać w róznych sklepach
dziękuję
No trzyma się ale odrost mnie juz denerwuje.. chyba za tydzień go pomaluje.. Właśnie, zawsze trzeba iść do 2-3 sklepów.. ehhh ale w sumie ja lubie łazić po sklepach. haha

POzatym- w piątek o 4-5 rano wyjeżdżam do Polski.. Pewnie nie odezwe się pare dni, ale jak będe miała czas to zajżę na laptopa od mamy i wam klikne co i jak

Edytowane przez SugarbabyLove
Czas edycji: 2012-04-04 o 07:18
SugarbabyLove jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-04, 10:11   #2877
metice
Rozeznanie

Hej, dziewczyny - jaką farbą drogeryjną uzyskam kolor z załącznika? Kładzione na średni sprany rudy.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg ruda-czerwień.jpg (44,4 KB, 32 załadowań)
metice jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-04, 10:29   #2878
enn_
Zakorzenienie

Musi być drogeryjna? Profesjonalne dają więcej możliwości, są równie łatwe w stosowaniu i nie wychodzą drożej niż duża część drogeryjnych...
+ pytasz w kiepskim wątku, IMHO te włosy są rudobrązowe, to już lepiej w temacie dla rudzielców pytaj.
Stary 2012-04-04, 10:40   #2879
Nedera
Raczkowanie

GG do Nedera

Cytat:
Napisane przez metice Pokaż wiadomość
Hej, dziewczyny - jaką farbą drogeryjną uzyskam kolor z załącznika? Kładzione na średni sprany rudy.
Na szczęście znalazł się tu były rudzielec
"Miedziany mahoń" Palette i "Jesienny liść" Joanny podobnie wychodzą Ale lepiej zapytaj u rudowłosych, może podpowiedzą farbę niedrogeryjną. A warto się oddrogernić

A Ned znowuż sobie włosy rozjaśnia. Ech. Bo grzywka się zrobiła za ciemna po ostatnim farbowaniu.
Chyba zużywam więcej utleniacza niż niektóre kobiety szamponu

Edytowane przez Nedera
Czas edycji: 2012-04-04 o 10:43
Nedera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-04, 13:49   #2880
SugarbabyLove
Zakorzenienie

Cytat:
Na szczęście znalazł się tu były rudzielec
"Miedziany mahoń" Palette i "Jesienny liść" Joanny podobnie wychodzą Ale lepiej zapytaj u rudowłosych, może podpowiedzą farbę niedrogeryjną. A warto się oddrogernić

A Ned znowuż sobie włosy rozjaśnia. Ech. Bo grzywka się zrobiła za ciemna po ostatnim farbowaniu.
Chyba zużywam więcej utleniacza niż niektóre kobiety szamponu
haha możliwe..

dziewczyny wiecie co ..? ostatnio tak się zastanawiałam.. tyle już ze sobą piszemy, znamy się dośc a nawet się sobie nie przedstawiłyśmy tzn nie wiem jak wy ale ja nie wiem jak macie na imię..

---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ----------

W ogóle siedze teraz z mieszanką czerwonego i fioletowego tonera oraz czerwonej i fioletowej odżywki wyjdzie troche ciemno.. ale to tylo toner.. dla odświeżenia.. itak niedlugo bede farbować

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości