|
|
#511 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Moda, która Cię "rozwala" cz.V
Cytat:
Najpierw prawisz jakieś dziwne przemówienia na temat wieśniackości suwaków w butach militarnych, potem próbujesz wcisnąć jak małpie kit historię butów dla mundurowych dorabiając jakąś pokrętną ideologię do tego, mówisz że zabiłabyś śmiechem policjanta czy żołnierza w butach z suwakiem, a tu zonk, bo jednak takich butów się używa. Ale wiadomo, ty się nie myliłaś, tylko nie wyraziłaś się zbyt jasno Jak dla mnie skompromitowałaś się wystarczająco, więc kończę dyskusję
|
|
|
|
|
#512 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Prztyznaję, że o butach policjantów nie wiedziałam, o butach pilotów akurat tak, ale to są buty specjalnie dla nich i nie mają nawet podeszwy z "traktorem" (nie wiem jak to się nazwya poprawnie") więc ich nawet "nie liczyłam".
Wizażowe mądrości: - "To była logika kompletnie nielogiczna, jakaś matematyczna" Edytowane przez tenebra Czas edycji: 2012-04-03 o 22:59 |
|
|
|
|
#513 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
. Może ci się kiedyś chata sfajczy bo strażacy będą sznurować pół godziny swoje jedyne słuszne glany bez suwaka. Albo policjant nie zdąży na czas wciągnąć drugiego buta, cobyś go za zamek śmiechem nie zabiła. Boże, idę stąd, ale się uśmiałam .
Edytowane przez 201604181004 Czas edycji: 2012-04-03 o 23:00 |
|
|
|
|
#514 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym dlaczego policjant miałby siedzieć chociażby na posterunku bez butów? No ja tego nie rozumiem... Ty w pracy też w samych skarpektach biegasz? Więc co ma tu pośpiech? U strażaków tak, zgadzam się, ale u policjantów, którzy idą na patrol? Zresztą ja już kończę. Napiszcie jeszcze z 20 postów jak to taka obeznana głupoty pisze, dowartościujcie się. Konstruktywną krytykę, nie chamską, czy też objaśnienie z chęcią poczytam, ale wasze zaczepki będę po prostu już omijać.
Wizażowe mądrości: - "To była logika kompletnie nielogiczna, jakaś matematyczna" Edytowane przez tenebra Czas edycji: 2012-04-03 o 23:07 |
|
|
|
|
#515 |
|
Zakorzenienie
|
Jak zobaczyłam ze tyle stron naprodukowane to wiedziałam że coś się święci
Sama byłam zaciekłym metalem i wszelkie, moim zdaniem wtedy, "podróby" glanów, kostki czy jeszcze czego dla tru metali uważałam za profanację. Ale to było jak miałam 15 lat, już teraz mi przeszło i uważam, że ani oficerki nie są podróbą glanów ani odwrotnie, a suwak uważam po prostu za nieestetyczny. I wkurza mnie, że wszyscy producenci obuwia wszelkiego uważają, że suwak potrzebny jest zawsze, nawet jeśli są 3 dziurki do zasznurowania...Co do balerin - moim zdaniem wyglądają świetnie, do spódnicy także. Nie wiem, jak bardzo platfusowato-wielko-niekształtną stopę trzebaby mieć żeby wzbudzać takie negatywne emocje A to, że dobrze wyglądają w nich osoby z mega zgrabnymi nogami - no cóż, osoby z mega zgrabnymi nogami we wszystkim wyglądają dobrze.
|
|
|
|
#516 | |
|
Szef ds. Wymianek
|
Cytat:
ale to pewnie kwestia tego, ze co do zasady nie mam golych nog latem^^. EDIT a w dyskusje o glanach z suwakami badz bez nie wchodze. nie znam sie, stopa ma nigdy takowego obuwu nie zaznala .
szuka nowego domu Edytowane przez siarka40 Czas edycji: 2012-04-03 o 23:45 |
|
|
|
|
#517 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam bardzo kiepskie krążenie i zawsze jest mi zimno w stopy i dłonie, nawet jak jest 30 stopni... i jeszcze mi puchną (ale nie wiem czy to też od tego...) odkryte buty noszę również bardzo rzadko.
Wizażowe mądrości: - "To była logika kompletnie nielogiczna, jakaś matematyczna" Edytowane przez tenebra Czas edycji: 2012-04-03 o 23:58 |
|
|
|
#518 | |
|
Szef ds. Wymianek
|
Cytat:
.
|
|
|
#519 |
|
Zadomowienie
|
|
|
#520 | |
|
Komplikatorka
|
Cytat:
W jakich butach chodzisz w lato gdzie jest 30 stopni ? Pytam z czystej ciekawości - bez podtekstów
|
|
#521 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Widzę, że miętowy kolor zawładnął wieszakami na wizażu, bo teraz obok widzę na 6 wieszaków, 3 są miętowe
|
||
|
|
|
#522 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
3 lata temu robilam kurs na prawko w wakacje- co za udreka bylo dla mnie noszenie baletek na jazdy... najchetniej bym latem biegala boso (tak, niby jezdzi sie 2, gora 3 godz naraz, ale na palcach mozna policzyc razy, gdy nie jezdzilo sie na zmiane z drugim kursantem. wiec razem to 4-6 godz)
|
|
#523 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No i jak nawet coś załatwiam "na mieście" to wszędzie jest klima: markety, centra handlowe, banki. Więc to ewentualne 30 stopni dobija tylko w dojazdach, a mając jeszcze auto z klimą to w ogóle
|
|
#524 | |
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#525 |
|
Zakorzenienie
|
wypwoiem sie o Policjantach, bo pewna jestem
poza tym, Policjant na służbie jest cały czas w umundurowaniu po Komisariacie nei chodzą w laćkach więc z problem z wiązaniem na szybko odpada
Edytowane przez passion80 Czas edycji: 2012-04-04 o 10:33 |
|
|
|
#526 | ||
|
Szef ds. Wymianek
|
Cytat:
Cytat:
.
szuka nowego domu Edytowane przez siarka40 Czas edycji: 2012-04-04 o 10:40 |
||
|
|
|
#527 |
|
Żona Gargamel
|
OMG pierwszy raz w życiu słyszę, żeby japonki kogoś rozwalały, tym bardziej, że jeszcze parę lat temu (przed erą baletek) był to hit
Sory ale mam zaj... wrażliwe stopy, każdy płaski but mnie obciera, a w lato na dodatek mi owe stopy puchną więc mogę chodzić jedynie w japonkach (moje wybawienie ![]() Jazzówki fuj, jak stary gentlemen
|
|
|
|
#528 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co o tym myślicie? Ja sama nie wiem czy jestem za czy przeciw Niby dobre rozwiązanie dla osób, które męczą się z butem na gołej stopie, ale z drugiej strony kojarzy mi się to po prostu z przypadkowo dziurawą pończochą.smerfetka, no mnie japonki rozwalały od zawsze, nie ważne jakim wielkim hitem były ważne, żeby mieć dystans do tych naszych rozwalaczy i nosić się tak jak ci się podoba i jest ci wygodnie. Każdy tu mówi o swoich odczuciach, ale przecież nikt nie będzie latał z jakimiś ciżemkami po chodniku i kazał wymieniać ludziom japonki na inne
Wizażowe mądrości: - "To była logika kompletnie nielogiczna, jakaś matematyczna" Edytowane przez tenebra Czas edycji: 2012-04-04 o 10:53 |
|
|
|
|
#529 |
|
Wtajemniczenie
|
uczelniany atak klonów - idą sobie trzy farbowane blondynki, każda z nich w koczku i każda w marynarce typu boyfriend. dziwne, że ich to nie rozwala...
|
#530 | ||
|
Komplikatorka
|
Cytat:
Balerin raczej nie noszę, bo nie umiem w nich chodzić - chodzę w nich jak kaczka Cytat:
Moim zdaniem to jest okropne , bo co najmniej dziwnie wygląda połączenie gołych palców i rajstopy na nodze. Jak widzę takie zestawienie to moja mina jest z cyklu "WTF?!"
|
|
#531 | ||
|
Szef ds. Wymianek
|
Cytat:
Cytat:
. do sandalow czy butow typu opentoe juz bym w/w nie zalozyla, w przypadku dziurki pokazujacej 2 palce mozna przezyc . ale moge rozwalac, na zdrowie .
|
|
|
#532 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#533 | ||
|
Szef ds. Wymianek
|
Cytat:
japonki maja dla mnie tez te wade, ze sa plaskie, a ja unikam zupelnie plaskich butow (balerinki staram sie wybierac z malenkim choc podwyzszeniem), ponoc najzdrowsze sa obcasy 4 - 5 cm i takie staram sie nosic .---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ---------- Cytat:
.no i u mnie nie ma scislego dress code'u, ja, jak pisalam wyzej, nie przepadam po prostu za chodzeniem z golymi nogami, po prostu w rajstopach/ponczochach czuje sie lepiej.
szuka nowego domu Edytowane przez siarka40 Czas edycji: 2012-04-04 o 11:11 |
||
|
|
|
#534 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
niestety nie udało mi się do tej pory znaleźć takich na codzień, żebym z nich nie wypadała
|
|
#535 |
|
Żona Gargamel
|
Uwaga, hit z allegro
Nawet się wpisuje w obecny temat butów ![]() http://moda.allegro.pl/czarne-bezowe...236834554.html Seriously, wyszukiwałam wg najpopularniejszych i są na 1 stronie... |
|
|
|
#536 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tragedia, ciekawe czy ludzie to kupują.
|
|
#537 | |
|
Szef ds. Wymianek
|
Cytat:
|
|
|
#538 |
|
Zakorzenienie
|
też pomyślałam o skarpetach jak je zobaczyłam
|
#539 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:59.

Sama byłam zaciekłym metalem i wszelkie, moim zdaniem wtedy, "podróby" glanów, kostki czy jeszcze czego dla tru metali uważałam za profanację. Ale to było jak miałam 15 lat, już teraz mi przeszło i uważam, że ani oficerki nie są podróbą glanów ani odwrotnie, a suwak uważam po prostu za nieestetyczny. I wkurza mnie, że wszyscy producenci obuwia wszelkiego uważają, że suwak potrzebny jest zawsze, nawet jeśli są 3 dziurki do zasznurowania...
.

.

poza tym, Policjant na służbie jest cały czas w umundurowaniu
Sory ale mam zaj... wrażliwe stopy, każdy płaski but mnie obciera, a w lato na dodatek mi owe stopy puchną więc mogę chodzić jedynie w japonkach (moje wybawienie
Tragedia, ciekawe czy ludzie to kupują.