|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3481 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Planujemy śluby, dzieci; przy gadulstwie czas nam leci. Young PM cz. 5
|
#3482 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3483 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzień dobry ![]() Ależ mam dziś dobry humor ![]() ![]() Po pierwsze - jedziemy oglądać zaproszenia ![]() Po drugie - dzwonili do mnie od jubilera - nasze obrączki są do odebrania ![]() Po trzecie - brat odzyskał mi stracony plik, o którym Wam pisałam!!! Ma 19 lat a na kompach się zna, że ho ho W ramach wdzięczności dałam mu pół paczki mentosów
|
|
|
|
|
#3484 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fajnie, że odbieracie obrączki. Pochwal się później, jak wybierzecie zaproszenia.
|
|
|
|
|
#3485 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() a jak z beta? Kurde a ja od jakiegos czasu zapominam brac i tak mysle czy w pod koniec te trzeba czy nie w poniedzialek mam wizyte to zapytam ![]() Cytat:
![]()
|
|
|
#3486 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
super! ![]() Cytat:
no i super, że obrączki już macie ![]() hej, a ja dziś też mam dobry dzień, bo dostałam wypłatę, z której jestem bardzo zadowolona w końcu coś będzie można odłożyć na ślub
|
|||
|
|
|
#3487 |
|
Zakorzenienie
|
hej odebrałam betę, jest poniżej 1 a o 22 zaczynam 29dc także na pewno nic już z tego nie będzie, no nic, następnym razem może się uda, martwi mnie to że teraz kolej na ten felerny lewy jajnik;/ oczywiści lekarz nie przejmie się tym że jakoś dziwnie pracuje, lepiej pójdę do niego prywatnie to może bardziej skory do rozmowy będzie
|
#3488 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A do mnie wlasnie napisala mama dziewczynek ze znalazla opiekunke na moje miejsce .. takze moj ostatni dzien w pracy to 27 kwietnia.
|
|
|
#3489 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gratuluję wypłaty! To świetnie, że będziecie mogli odłożyć coś na ślub ![]() Cytat:
następnym razem się uda ![]() I faktycznie, może idź do prywatnego, zobaczysz co Ci powie. Zawsze lepiej zasięgnąć rady u kilku lekarzy. Niestety zaproszeń nie wybraliśmy, bo nic ciekawego nie było Także zostaje nam zamawianie przez all ![]() Obrączki mamy już w domu!!! Zrezygnowaliśmy z matu. Są całe błyszczące. Gdyby nam się odmieniło, to zawsze możemy je "zmatowieć". Są one teraz u TŻta, bo chciał pokazać rodzicom.I najlepsze - mówiłam Wam, że mieliśmy więcej złota. Złoto, które nam zostało po zrobieniu obrączek sprzedaliśmy u tego jubilera i ............... dostaliśmy za nie 1400 zł , bo złoto i tak leżałoby nieużywane w szufladzie). będzie jak znalazł np. na weselną wódkę
|
||
|
|
|
#3490 | |||||
|
sajkolidżist
|
To już 2 trymestr?
![]() Cytat:
Cytat:
super, że jesteś zadowolona ![]() Cytat:
![]() Cytat:
swoją drogą mogła zadzwonić z taką sprawą, a nie pisać...Cytat:
Musieliście tego mieć naprawdę dużo Ja dziś umyłam okna - u siebie i w kuchni (pewnie i tak nikt nie zauważy ), posprzątałam, spakowałam się, jutro po wolontariacie jadę do domuuu! |
|||||
|
|
|
#3491 |
|
Zakorzenienie
|
alonka nastepnym razem sie uda
![]() tusia to mieliscie dzisiaj owocny dzien ![]() ja mam juz jutro wolne
|
#3492 |
|
sajkolidżist
|
Są już zdjęcia z malowania baranków, możecie zobaczyć: http://www.silesiacitycenter.com.pl/...l#!prettyPhoto
widać mnie na 7, ale mam głupi uśmiech :P Dobranoc
|
|
|
|
#3493 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
na pewno niedługo Wam się udaCytat:
Cytat:
![]() Cytat:
i wcale nie głupi uśmiech :P a baranki świetne
|
||||
|
|
|
#3494 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ona zawsze pisze sms ja tez do niej pisze .. jakos nie lubie na tel gadac zreszta widze sie z nia dzisiaj wieczorem ![]() z tym ze napisala mi sms ? ona zawsze tak robi
|
|
|
#3495 |
|
Zakorzenienie
|
ja chce iść do tego mojego co chodzę na nfz tylko prywatnie, może wtedy bardziej skory będzie do rozmowy, nikt mi nie zagwarantuje że za miesiąc czy 2 uda się, a wtedy nie będę dopiero latać i badać się na nie wiadomo co, trzeba walczyć od początku zwłaszcza że ten mój początek ma miejsce w październiku, zresztą teraz jest kolej na ten lewy jajnik, który wydaje mi się że nie działa tak jak powinien dlatego trzeba go dobrze skontrolować
|
#3496 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też nie mogliśmy napatrzec się na obrączki, jak je odebraliśmy. ![]() Noo, już 14,5 tygodnia za nami. ![]() Świetne te baranki.
|
|
|
|
|
#3497 |
|
Zakorzenienie
|
hej, myślałam że będę miała w końcu ten okres bo w nocy plamiłam troszke ale na plamieniu skończyło się i dupa blada;/
za to mam piękną pogodę 18 w cieniu, stwierdziłam, że skoro nie jestem w ciąży to upiorę wszystkie firanki i zasłony, okna daruję sobie na po świętach, miłego dnia!!!
|
#3498 | |||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Trzeba jakoś wykorzystać tą pogodę, tym bardziej, że u mnie znowu od jutra ma być zimno, więc pojedziemy na cmentarz. Co do tego mieszkania to nie wypal, ale wzięliśmy taki wniosek o przyznanie mieszkania dla małżeństw i musimy złożyć w Urzędzie Miasta, a poza tym Tż-et ma znajomą radną i mamy do niej napisać pismo o pozwolenie na rozbudowę tego domu. Musimy załatwić to przez nią, bo inaczej to nas odprawią z kwitkiem, jeśli nie damy im w "łapę". Tak poza tym to Wiki ma katar i strasznie się męczy. A wczoraj pierwszy raz śmiała się na głos. Na poczcie coś Wam zostawiłam
|
|||
|
|
|
#3499 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Siacha jaka ona już duża
|
|
#3500 |
|
Zakorzenienie
|
Siacha jaka ślicznotka z Wiktorii.
![]() U Was tak ciepło, a u mnie tylko 8 stopni i dopiero co deszcz przestał lać. |
|
|
|
#3501 |
|
Zakorzenienie
|
No duża już, ma 2 miesiące i 5dni
![]() A Ty Karo jak się czujesz, jak Emilka? Wczoraj właśnie oglądałam prognozę pogody i byłam zdziwiona, że taka różnica temperatury będzie między regionami |
|
|
|
#3502 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny polecam lekturę do poczytania
http://lubimyczytac.pl/ksiazka/116444/cisza-pod-sercem
|
#3503 |
|
Zakorzenienie
|
siach jaka Wiki juz duża
jakiś mam zastój ostatnio tusia super z tymi obrączkami wam wyszło my też nie mogliśmy się na nasze napatrzeć wiem że to ponoć przynosi pecha alej a w to nie wierze i czasami sobie swoją przymierzam poleruje i w ogóle ![]() jutro 100 dni do ślubu ostatnia setka mi tak zleciała że pewnie zaraz minie i ta ostatnia i będę żonką
|
#3504 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Filip mi wisi na nogawce, ale stęskniłam się, musiałam do Was wpaść
zaczął się u nas sezon piaskownicowy i Filip szaleje na całego na placu zabaw, stąd moja nieobecność Dziś moja mała glizda dostała swoje pierwsze łopatkę i grabki Jutro mam na 6 rano (nie wiem jak wstanę po tylu dniach wolnego?) Gdzie gadulski potwór Dalenka??? ![]() Cytat:
obcisłe są super Cytat:
biedulka, dużo zdrowia dla Małej! Taki właśnie teraz sezon na katary, kaszle i gorączki Poza tym Wika jest boska! Taka duża, ślicznie trzyma główkę, naprawdę silna z niej dziewczynka Co z teściową? nie daj się! Gratulacje! ![]() ![]() Cytat:
W takim razie dziś tylko pomidorowa, więcej nie wciskam. Dzięki z radę Cytat:
![]() Cytat:
Szkoda, ale mamuśka musiała już myśleć o zastępstwie dla Twojego dobra Cytat:
Interes jak złoto ![]() Cytat:
Stawiasz szampana już niedługo zostaniesz PMką
|
|
#3505 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Wpadłam się tylko zameldować ![]() Od 2 godz. sprzątam, myję itd. Nawet nie miałam czasu sprawdzić sterty zeszytów i wypracowań A za chwilę przyjeżdża TŻ ![]() Miłego dnia! |
|
|
|
#3506 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
i w Święta ma być tak samo.. Cytat:
jest prześliczna i rośnie jak na drożdżach ![]() hej a ja jutro kończę pracę o 13 przyjadę do domu i muszę posprzątać w końcu. W ogóle jakie macie plany na Święta?
|
|||
|
|
|
#3507 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja właśnie wróciłam ze spotkania z przyjaciółką, byłyśmy na kawie i naleśnikach. Fajnie było się tak spotkać, tym bardziej że dawno się nie widziałyśmy w sumie i już się za sobą stęskniłyśmy
|
|
|
|
|
#3508 |
|
Zakorzenienie
|
ja rano kupilam płaszczyko-kurteczke na wiosne, chabrową a popołudniu bylismy na światecznych zakupach my na niedziele zaprosilismy na śniadanie wielkanowne moich rodziców i babcie, potem mamy jechac do tesciow z prezentami, ale tylko na chwile, bo nie zaprosili nas( A. powiedzial ze przyjedziemy i wtedy niby zapraszamy, ale wiecie jak to jest )a w poniedzialek bedziemy sie lenic ![]() siacha Wiki jest boska !
|
#3509 |
|
Zakorzenienie
|
to tak w temacie mojej 100 dniówki do slubu jako że zdawałam relacje na PMkach to wstawie i wam
i podziele się tym co już mamy Kolor przewodni fiolet i pomarańcz
Na 100 dni przed mamy załatwione: plener Kazimierz Dolny i Lublin - zespół koncepcja makijaż fioletowo pomarańczowy koncepcja luźne fale podpięte u góry do tyłu moja suknia MS moda Julienne buty PM (białe i w kolorze fioletu) dodatki PM (welon 2x, pończochy gatta, bardotka, biżuteria, podwiązka, szal) garnitur TŻ (stalowy taliowany) buty czarne pantofle dodatki PM ( spinki do mankietów, kamizelka z musznikiem) bukiet pomarańczowe róże+ fioletowe goździki eustomy butonierka TŻ pomarańczowa róża Do załatwienia: - dokumenty z usc (16 kwietnia) - protokół (18 kwietnia) - zapowiedzi - pierwsza spowiedź - alkohole (wino ) - zaklepać termin w cukierni - znaleźć noclegi - koszula pasek i bielizna dla TŻ - oddać marynarkę do krawcowej - rozdać zaproszenia - nauka tańca - przymiarki sukni - wybrać menu - spotkanie z zespołem ustalenie repertuaru - próbna fryzura - wymyślić zabawy oczepinowe
|
#3510 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za zestawienie! Plany na Święta? W Wielki Czw. do kościoła, w Wielki Piątek też, w Wielką Sobotę również idę. Po mszy w sobotę TŻ przyjeżdża do mnie na uroczystą kolację W niedzielę TŻ przychodzi do mnie na obiad. Po południu zjeżdżają się goście, bo rodzice robią bratu urodziny. A w Lany Poniedziałek idę na obiad do TŻ, po południu pojedziemy do mojej babci na kawę Także szykuje się szalony czas
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:49.

W ramach wdzięczności dałam mu pół paczki mentosów
i tak mysle czy w pod koniec te trzeba czy nie 

następnym razem się uda 
Także zostaje nam zamawianie przez all 
), posprzątałam, spakowałam się, jutro po wolontariacie jadę do domuuu! 

zreszta widze sie z nia dzisiaj wieczorem 
ostatnia setka mi tak zleciała że pewnie zaraz minie i ta ostatnia i będę żonką