|
|
#991 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Miłośniczki ZARY - część XV
Cytat:
![]() Przyszedł SMS, że zamówienie jest do odbioru. Nie wiem, po co w takim razie dostałam maila, że się opóźni Przyszła też koszula STUDIO ze złotymi nitami na kołnierzyku, którą sobie zamówiłam na ebayu. Dostałam ją w zarowym kartonie, opakowana w bibułkę i zaklejoną naklejką z Zary, czyli kobieta, od której ją kupiłam, raczej nic z nią nie robiła, a koszula jest zaciągnięta w jednym miejscu (z tyłu na dole, raczej tego nie widać, ale zawsze) i ma dziurę po klipsie DLACZEGO oni klipsują rzeczy ze sklepu online
|
|
|
#992 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
.Moze to nie dziura po klipsie? |
|
|
|
|
#993 |
|
Zakorzenienie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;33333929]Pierwsze slysze, ze rzeczy ze sklepu online klipsuja
.Moze to nie dziura po klipsie?[/QUOTE] Po klipsie Zależy, co zamawiałaś, bo na ubraniach z bawełny, czy innych, grubszych tkanin, tego nie widać, a na jedwabiu już tak. Chyba, że ta pani kupiła koszulę w stacjonarnym sklepie, a potem elegancko zapakowała ją na wzór Zary I tak będę zwężać w talii, ale chodzi o zasady
|
|
#994 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() fajna?
|
|
#995 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam na nią napalona jak Arab na kurs pilotażu
Teraz jest ogólnodostępna na stronie i gdyby nie to, że kupiłam ją w normalnej cenie (115$), to plułabym sobie w brodę Nie jest brzydka, ale szału nie ma. Paczkę dostałam, jak wychodziłam na uczelnię. Otwieram drzwi, żeby wyjść, a tam kurier Szybko rozpakowałam i przymierzyłam, więc mogłam ją niewłaściwie ocenić. Jutro zrobię drugie podejście i zaniosę do krawcowej, żeby zwęziła.
|
|
#996 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#997 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Pas 33cm Biodra 42cm Dł. nogawki zewnętrzna 98cm Dł. nogawki wewnętrzna 82cm W przypadku tych spodni rozmiarówka również jest bardzo dziwna. Mierzyłam 5 egzemplarzy i tylko jeden z nich był odpowiedni - pozostałe albo były za duże lub za krótkie. |
|
|
|
|
#998 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;33325591]No niestety. Cena i stan ubran nie ida w parze z jakoscia. Te bluzki za 169 czy 199 zl, koszule z dzialu Studio z blaszka przy kolnierzu za 400 zl, buty za 400 zl, ktore naturalnej skory nie widzialy... No zgroza. Niestety z tego co patrze ostatnio po centrach to nie ma sie gdzie ubrac. Owszem, w kazdej sieciowce prawie da sie cos znalezc. Wylonienie jednak rzeczy dobrej jakosci sposrod kilkudziesieciu kilogramow szmat staje sie ostatnio coraz trudniejsze.[/QUOTE]No 300-400zł za plastikowe buty to przegięcie... zwykle unikam sztucznych butów, chyba, że naprawdę mnie zauroczą (jak te ćwiekowe zary) albo nie znalazłam skórzanych wymarzonych, a są sztuczne. I jak zobaczyłam te czarne kryształkowe buty i ich cenę - byłam przekonana, że to skóra, a to znowu sztuczne... [1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;33332591]Przy pastelowej torbie musialabym sie cala na czarno ubrac albo kupic buty w identycznym kolorze . Za duzo zachodu .[/QUOTE][1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;33332738]Dla mnie to meka. Moja chora sklonnosc do perfekcjonizmu w kwestii wygladu doprowadzilaby mnie do rozpaczy . Co jesli buty bladorozwe sie zniszcza? Nie bede mogla nosic torebki itp itd .[/QUOTE]A dlaczego tak...? Przecież noszenie identycznej torby i butów nie jest obowiązkiem, noszenie różnych nie jest modowym faux pas, co mnie bardzo cieszy, bo pozwala na większą swobodę i kreowanie ciekawszych zestawów Ja ten trend więcz uwielbiam, bo mogę wybrać cieliste buty do błękitnej sukienki, a do tego pasek i torebkę w kolorze brązu, bo wygląda lepiej, niż jakbym miała brązowe buty do torby lub cielistą torbę do butów
|
|
#999 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1000 | |
|
Raczkowanie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;33325591]No niestety. Cena i stan ubran nie ida w parze z jakoscia. Te bluzki za 169 czy 199 zl, koszule z dzialu Studio z blaszka przy kolnierzu za 400 zl, buty za 400 zl, ktore naturalnej skory nie widzialy... No zgroza.
Niestety z tego co patrze ostatnio po centrach to nie ma sie gdzie ubrac. Owszem, w kazdej sieciowce prawie da sie cos znalezc. Wylonienie jednak rzeczy dobrej jakosci sposrod kilkudziesieciu kilogramow szmat staje sie ostatnio coraz trudniejsze.[/QUOTE] Cytat:
Płaszcz Meexa jest super, nie jakaś tam cieniota ale porządnej grubości i długości trencz. A co do tego, że coraz trudniej znaleźć sklepy, w których można się ubrać to prawda, wszystko jest takie jakieś byle jaki, szybko się niszczy a mimo to w tych sklepach ludzi multum... tylko potem na ulicach średnio z rewią mody :P większość i tak stawia na t-shirt i jeansy. Nie twierdzę oczywiście, że jest też sporo osób, które potrafią się naprawdę fajnie ubrać. Edytowane przez NikaVera Czas edycji: 2012-04-04 o 08:37 |
|
|
|
|
#1001 |
|
Zadomowienie
|
cześć Dziewczęta
![]() mam pytanie o jeansy, spodobały mi sie z zameczkami na dole ale powiedzcie mi czy one sie nie rozciągną, jak jest z jakością? ostatnio kupiłam jeansy na dziale TRF pochodziłam w nich ze 3 razy i mi sie mega rozciągnęły i nawet po praniu były takie same :/
|
|
#1002 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A przynajmniej ta para, którą kiedyś miałam
|
|
|
#1003 |
|
Rozeznanie
|
Piszesz o tych bez przetarć za 149 zł? Jeśli tak, to nie miałam nigdy lepszych spodni, bo praktycznie wcale się nie rozciągają
|
|
|
|
#1004 |
|
Zakorzenienie
|
Pojawiła się nowa torebka http://www.zara.com/webapp/wcs/store...2BSTYLU%2BCITY
Dzisiaj w ddtvn prowadząca mody polskiej była ubrana w tę spódnicę: http://www.zara.com/webapp/wcs/store...2BFALBAN%C4%84 wyglądała pięknie!
Mówiła, że wyszła tego dnia z bukietem żółtych kwiatów właśnie po to, bym ją wreszcie odnalazł. Gdyby tak się nie stało otrułaby się, bo jej życie było pozbawione sensu... M&M ![]() Instagram http://instagram.com/paulinamigotka |
|
|
|
#1005 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1006 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mówiła, że wyszła tego dnia z bukietem żółtych kwiatów właśnie po to, bym ją wreszcie odnalazł. Gdyby tak się nie stało otrułaby się, bo jej życie było pozbawione sensu... M&M ![]() Instagram http://instagram.com/paulinamigotka |
|
|
|
|
#1007 |
|
Zakorzenienie
|
Wstawiam zdjęcia i przepraszam za bałagan (nie mój pokój
). Mam nadzieję, że coś widać. ![]() Wg mnie torba jest ok, czuje się z nią dobrze i nie mam żadnych wątpliwości co do jej rozmiaru
|
|
|
#1008 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Migotka Ty a Ty nie masz bloga ;> |
|
|
|
|
#1009 |
|
BAN stały
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1010 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1011 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
- może przy krótszej stopie i tej samej wysokości obcasa większe jest nachylenie stopy.
|
|
|
|
|
#1012 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, wiecie może z której kolekcji jest ta bluzka? i w jakiej była cenie?
|
|
|
|
#1013 |
|
Zakorzenienie
|
widziałyście na żywo tą torbę? jak z jakością i wykonaniem?
http://www.zara.com/webapp/wcs/store...%2B%C4%86WIEKI |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1014 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1015 |
|
Wtajemniczenie
|
Wtrącę się jeszcze z moimi spostrzeżeniami na temat łososiowych woskowanych spodni. Tak jak dziewczyny pisały, rozmiarówka jest skopana
Zamówiłam online 40 (zazwyczaj noszę 38). Niestety odstawały w pasie. Zawitałam więc do zary z zamiarem wymiany na 38. Wzięłam 3 pary i każda była inna |
|
|
|
#1016 |
|
Wtajemniczenie
|
no coś ty - ja tam zawsze chodzę na zakupy butów z kątomierzem i suwmiarką
![]() ---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ---------- a tak odnośnie butów poszukuję bez skutku zwykłych czółenek, na szpilce tak ok 6-8 cm, najlepiej w kolorze ecru, beżowym lub czarnym, bez żadnych udziwnień i co - ktokolwiek widział coś takiego?
|
#1017 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Od dzisiaj suwmiarka podstawowym gadżetem każdej kobiety! Must have tej wiosny ![]() Cytat:
to co mnie prześladuje to zamsz... większość modeli, które mi wpadną w oko jest właśnie zamszowa, a zależy mi na skórzanych, zawsze praktyczniejsze...
You can't buy happines, but you can buy shoes and that's pretty close ... Edytowane przez katrina_s Czas edycji: 2012-04-04 o 14:07 |
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1018 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak mam bloga, ale kiepsko mi idzie, bo nie mam fotografa generalnie blog to raczej takie doświadczenie niż coś na serio.Czarna jest bardziej praktyczna wg mnie. Ma zapięcie, ale po bokach są przerwy.
|
|
|
|
#1019 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a jak miala do tego gore?
|
|
#1020 |
|
Zakorzenienie
|
Jeansową koszulę, która nie za bardzo mi pasowała, ale spódnica wyglądała bosko, ta baskinka świetnie się układa.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:35.

)
DLACZEGO oni klipsują rzeczy ze sklepu online

.
.