|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3091 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: mamusie listopad-grudzień 2011 cz.2
Truscafko
|
#3092 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ---------- Cytat:
leżę i kwiczę mój nazbyt owłosiony żeby go namiętnie natłuścić, ale niektórzy faceci lubią włochaczy to może by się który skusił bo tż przystojny
|
|
|
#3093 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze szkoda... Myslalam ze ja do nastepnej edycji tanca z gwiazdami zaprosza
|
#3094 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wyobrazam sobie mojego TZ'ta,jak go inny facet adoruje |
|
|
|
|
#3095 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3096 |
|
Zadomowienie
|
Bylo smiechu sporo z tego
|
#3097 | ||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ja_dalia Fajnie, ze sie przekrecila, szkoda ze tak drastycznie. Cytat:
[QUOTE=goldika;33335863] Cytat:
![]() Cytat:
Już ma nie być tzg |
||||||
|
|
|
#3098 |
|
Wtajemniczenie
|
Tuszka nie mam.Sa tylko siateczki z taka folia jakby
|
|
|
|
#3099 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
☠☠☠☠a: a co to już jedziesz? tż: tak bo żona sie źle czuje ☠☠☠☠a: a to żona nie może sama do domu jechać? a ty bys może został tż: nie może no myślałam że wyjde z siebie i stane obok a po drodze liścia pannie sprzedam no jak można być takim bezczelnym wrrrrrrrrrrrrr
|
|
#3100 |
|
Zadomowienie
|
a mojego tż to ciągle pozdrawia i podpytuje co tam u niego, co się zmieniło, jak ze mną wytrzymuje
i takie tam przy każdej wizycie mój gin w sumie wiem, że on jest starym kawalerem(ale to brzmi ); singlem, po 30napewno, i z tego co od niego wiem, właśnie się wybudował, może on szuka kogoś w przytulne 4ry kąty |
|
|
|
#3101 | |
|
Zadomowienie
|
uuu wyczaszkowało mi hehe te w dialogu to piz*a było hehehe
słońca troche wyszło to aż sie człowiekowi coś robić zachciało i dzieki temu wysprzątałam sobie pięknie i 2 prania małego uprasowałam i chyba dzisiaj tyle mojej roboty bo zaczyna sie chmurzyć a mnie leń ogarniać.....ja faktycznie działam na baterie słoneczne heheh---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ---------- Cytat:
|
|
#3102 |
|
Zadomowienie
|
tak narzekałam a młody dzisiaj zrobił 3 przewrotki, przypomniał sobie
tylko śpi ciągle, wstał o 10tej i teraz śpi od godziny mops jeden
|
|
#3103 |
|
Wtajemniczenie
|
ale jestem zla na siebie!sis uszyla mi bluzke na chrzciny z burdy kolor miedzy pomaranczem a czerwienia do tego mialy byc granatowe lniane spodnie i buty granatowe przymmierzylam i wygladam jak ....a buty zosatwilam 150km u mamy super a spodnie za dlugie i mialam skrocic do butow super.
|
#3104 |
|
Zadomowienie
|
a nie zdążysz jeszcze skrócić?
|
|
#3105 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie zaleca się matkom karmiącym diety eliminacyjnej "na zaś, wiec nie miał racji no chyba ze jesteście oboje mega alergikami, to zastanowiłabym się |
|
|
|
|
#3106 |
|
Zadomowienie
|
coś Ty, ani ja ani TŻ (bynajmniej nie stwierdzone, ze mną jakies tam problemy były ale przeszło) dlatego na początku w szpitalu jadłam wszystko co dawali łącznie z mlekiem i w domu sobie nie żałowałam- unikałam jedynie wzdymaczy i smażonego...
Edytowane przez elf27 Czas edycji: 2012-04-04 o 13:24 |
|
|
|
#3107 |
|
Zakorzenienie
|
nie rób sobie wyrzutów, całusy
|
|
|
|
#3108 |
|
Zakorzenienie
|
Ale ja wam powiem ze tak w sumie to nie jestem zazdrosna o tzta mimo ze zawsze sie babkom podobal
W ogole to mam ostatnio dystans ogromny do wszystkiego, zwiazkow, tztow i innych spraw damsko- meskiich
|
#3109 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny czy jak wasze maluchy ząbkowały to miałt biegunke????
kurde niewiem czy to biegunka ale Mikuś zrobił już 3 kupe w ciągu 1,5 godziny a brzuszek raczej go nie boli i zastanawiam sie czy to nie od ząbków......kupa taki plajt była a robił już takie porządne klocki....
|
#3110 |
|
Wtajemniczenie
|
niestety nie zdaze skrocic bo buty moga dotrzec jedynie przed msza w niedziele.Tz widzi moje przygnebienie z tego powodu wiec na dzis koniec pracy i rusza ze mna na zakupy a mala mam nadzieje z babcia wytrzyma
najgorsze jest to ze po ulicach chodza wieksze kobitki ode mnie a potrafia sie ubrac a ja jak obdarstus zawsze.jak sie wkurze to kupie biala bluzke i juz trudno bedzie jak na akademie w szkole---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ---------- przy zabkach moze byc ii biegunka i goraczka
|
#3111 |
|
Zadomowienie
|
i nichce za bardzo jeść nawet cycus mu nie idzie
|
#3112 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Bezczelne pindy..---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ---------- Cytat:
Może z wiekiem przyjdzie? ---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ---------- Może mu ta dokucza jakiś ząbek właśnie.. Nie martw się, na pewno przejdzie to A teraz śmigamy na spacerek, póki słońce świeci ciao!
|
||
|
|
|
#3113 |
|
Zadomowienie
|
o jacie
Dziewczyny ale jaja z tymi Tżetami trzeba niestety mieć oczy dookoła głowy i działać jak sie na horyzoncie pojawiają jakies lafiryndy;/ a na Twoim miejscu Princessko to nie wiem co bym zrobiła! az mi szczeka opadła jak to przeczytałam wrrr...a tak apropo tatuaży, własnie dzis mój Tz jedzie sobie zrobic w sumie sama tez bym sobie chetnie zrobiła tylko nic mnie nie natchnelo jeszcze
|
|
|
|
#3114 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam dziś u lekarza z tymi placami szorstkimi na łokciach. Za dużo się nie dowiedziałam. Ogólnie nic się chyba strasznego nie dzieje, delikatne zmiany, mamy obserwować. Za to A. została dziś przechrzczona na chłopca Bo miała niebieską bluzeczkę Zapomniałam, że dziewczynkę trzeba ubierać tylko na różowo ![]() ja_dalia ja bym się chyba nie odważyła na tatuaż, choć nie powiem, że taki mały dyskretny to mi się marzy ![]() elf27 spokojnej podróży princessskaa nosz co za baba Ale nie ma się co przejmować. Jeszcze bym na jej oczach na Twoim miejscu namiętnie ucałowała męża, a co! ![]() A na pneumo szczepiłam, ale pierwszą dawkę dopiero po 6 mies. Obyło się na szczęście bez żadnych poszczepiennych dolegliwości. truscafka a czemu nie smarować bambino? Jakieś inne kremy polecał?
|
|
|
|
#3115 |
|
Zadomowienie
|
OOLONG dzięki
PRINCESS a jak trzymacie małą w wannie? kusi mnie ale nie wiem jak to logistycznie rozegrać żeby mały się nie 'wymsknął' ... Hmmm a mój mops właśnie 10 minut drapał się za uchem i ciągnął czy to coś znaczy? gorączki brak, przytykałam uszko i go nie boli, jakieś pomysły? aaaa i sporo dzisiaj śpi i z jedzeniem mocno średnio
Edytowane przez elf27 Czas edycji: 2012-04-04 o 15:35 |
|
|
|
#3116 |
|
Zadomowienie
|
Zapomnialam wam napisac.
Wczoraj w skrzynce lezala koperta z probkami od NEstle i gazetka w srodku- Mama i ja. Wszystko fajnie, tylko czemu BYLA CHAMSKO ROZERWANA??? Moze listonosz wzial sobie probke kawy pobudzajacej laktacje? O.o
|
#3117 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a w wannie to ja sie kapalam i mialam mala na swoim brzuchu, wymsknac sie raczej nie wymsknie, ale druga osoba potrzebna przy wychodzeniu |
|
|
|
|
#3118 |
|
Zadomowienie
|
Zebrałam sie i posprzątałam trochę, gotuję obiad.
Ggora, taaa, ja raz sobie spodnie dresowe kupiłam na all, przyszły zupełnie rozerwane, pewnie listonosz mierzył czy pasują Mój marudek-cudek wreszcie usnął, a ja przy nim, nie umiem i nie lubię spać w dzień, więc 5 min pośpiochałam a czuję się jak nowo narodzona .Dziewczynki moje kochane, może macie jakieś fajne pojemniki na all plastikowe, mogą być kolorowe i niedrogie, takie żeby były np na płatki, sól, kawę itp, bo potrzebuje a nie wiem jak szukać .Zaraz moi będą z pkola i pracy, od jutra Mateusz ma wolne więc super |
|
|
|
#3119 |
|
Zadomowienie
|
ANIOLINA dzięki.
Zjadłam na 2 śniadanie owsiankę i tak mnie po niej brzuch boli, że hej, aż strach pomyśleć jak mały będzie szalał
|
|
#3120 |
|
Zakorzenienie
|
Elf mialam pisac ze moi tez sie szarpia za usze wlasne i nawzajem jak sie nawinie- po prostu odkrywaja dzieciaczki ze cos tam maja
Princess ale mi dogryzlas z tym wiekiem, poczulam sie jak babcia ![]() Fatal mialam kiedys kolezanke mocno puszysta w liceum. Pojakims czasie sie dowiedzialysmy ze w pierwszej klasie zanim sie wszyscy poznali to na nia mowil- indianka piekne dziewcze. Bo taki styl miala- dlugie ciemne wlosy, kiecki z india shopu i koraliki Nikt nie zwracal uwagi na tusze bo dziewczyna fajny styl miala
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:44.

bog wysluchal moich prosb i panna sie wyniosla do australii
jak tzt jezdzil na taxi to raz go amant po nodze glaskal

,a on wazyl chyba ze 100kg.Kupilismy parasolke Teutonii,ale nie podobalo mi sie w niej workowe siedzisko,bez usztywnienia.Obydwa poszly na ebay i kupilismy Funa
W necie wyczytałam ,że może być już ropniak
i tak było niestety..dostałam skierowanie do szpitala i miałam cięcie...w szpitalu wszyscy w szoku ile ropy miałam
Tz zwalnia sie z pracy wczesniej zeby isc z nami bo ja raz bylam sama, i dla mnie to za wiele
dla Filipka
mam nadzieje, ze doprowadzi sie ponownie do tego stanu sprzed 2lat 

Pracuje w tej przychodni tak pipa, co jawnie rwie mojego mężą - uśmieszki próbuje jakieś słać do niego, ale on tego nie widzi, bo nie zwraca na nią uwagi. A wecie co dzisiaj zrobiłą? Tż poszedł do apteki w tym samym budynku, a ja wyszłam specjalnie z pokoju szczepień na korytarz, niby żeby mała w lusterku się poprzyglądała, i tam jest biurko i ta pipa tam obok stała. Mój tż wchodzi, a ona myk oparła się o biurko - wypięła tyłek, że jak on szedł to ledwo się w przejściu zmieścił, żeby minąć jej zadek 

trzeba niestety mieć oczy dookoła głowy i działać jak sie na horyzoncie pojawiają jakies lafiryndy;/ a na Twoim miejscu Princessko to nie wiem co bym zrobiła! az mi szczeka opadła jak to przeczytałam wrrr...