|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4471 | ||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki- część XII
Cytat:
![]() Ja też najpierw to zaznaczyłam i mnie odrzuciło, więc kliknęłam ankietę jeszcze raz i już nie popełniłam tego błędu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Coś mi się wydaje, że zapachy nie moje kompletnie, no ale cóż darowanemu ![]() Cytat:
![]() Skutkiem czego rewelacyjny marzec został pogrążony w 3 dniu kwietnia ![]() Kupiłam szampon z chmielem z Apteczki Babuni, bo przez wciąganie kaptura w czasie zimy i teraz strasznie przetłuszczają mi się włosy ![]() ![]() Ale dostałam bon na 20 zł, więc w ogólnym rozrachunku nie wyszło tragicznie ![]() Na allegro kliknęłam jeszcze micel lrp, bo nie miałam a cena była całkiem okazyjna i chcę porównać z Sensibio. Plus Etiaxil (bloker Ziaji po kilku użyciach chyba przestał działać i strasznie jest wodnisty) i maseczka Queen Helene w ramach walki opisanej wyżej ![]() Tak się kończy odwykowanie na siłę ![]() Mi białe nie podeszły, jednak wolę tradycyjne i to te w sreberkach ![]() ![]() A teraz idę robić domowego gyrosa ![]()
Wszystko ma drugie, trzecie, czwarte, piąte dno... http://www.youtube.com/watch?v=ORGdwZG5m0o Edytowane przez karolina1985 Czas edycji: 2012-04-03 o 18:17 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4472 |
Zakorzenienie
|
A, to przepraszam za zamieszanie z tymi kredkami
![]() Też myślałam żeby wypełniać jeszcze raz, ale na fali walki z żelomanią udało sie tego nie zrobić ![]() Jaką szminkę ID wzięłaś? Ja chcę zobaczyć nowe 4 kolorki Jelly Kiss, to chyba konkurencja dla balsamów L'Oreal http://www.isadora.com/news/jelly-kiss-shine/
#4473 | |
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
![]() Wezmę jutro kosmetyki ze sobą, jak będę mogła się spotkać (czyt. jak nie będę zawalona pracą i nie będzie mojego szefa ![]() ![]() Wiem coś o tym, ja nawet nie liczę ile kupiłam w marcu i kwiecień też zaczęłam mocno średnio. ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4474 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A błyszczyk Smooth and Shine w kolorze Peaches'n cream. Ciekawe jak z tych nowych będzie wyglądał ten Coral.
Wszystko ma drugie, trzecie, czwarte, piąte dno... http://www.youtube.com/watch?v=ORGdwZG5m0o Edytowane przez karolina1985 Czas edycji: 2012-04-03 o 19:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4475 |
Zakorzenienie
|
Znalazłam te Jelly Kissy
![]() http://skimmerskuggan.blogspot.com/2...iss-shine.html Rzyrafko myślałam, że żel Effalcar jest niezły - akurat żeli używam bardzo sporadycznie i w ogóle nie wiem, który jest fajny ![]() Czekam na Glossyboxa, mam nadzieję, że przyjdzie przed świętami. Zużyłam już szampon z poprzedniego pudełka, a teraz używam kremu, ale średnio mi się podoba. Jest żelowy (nie lubię takiej konsystencji) i trochę się klei.
![]() |
#4476 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Oj tam, na "po" też się przydadzą ![]() Cytat:
![]() Z grafiki reklamowej wszystkie 4 to "moje" kolory ![]() Cytat:
![]() Ja mam dziwną skórę- niby tłusta ale strasznie cienki naskórek. I wbrew pozorom ciężko się ją złuszcza. Czasem mam wrażenie- a widać to zwłaszcza przy słabym kremie- jakbym miała na sobie jakąś "wylinkę" która nie chce odpaść ![]() zamiast żeli na micelu opierasz oczyszczanie? Ja próbowałam, ale czuję się niedomyta ![]() A jeszcze w temacie- słyszałyście o ściereczkach muślinowych do mycia twarzy? na kwc dziewczyny pieją z zachwytu...
![]() |
#4477 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja skakałam w sobotę jakieś 10 minut bez przerwy. Nawet się zdziwiłam, że tak długo wytrzymałam, bo myślałam, że kolka mnie złapie już po 1 minucie ![]() Teraz przez okres skakać nie będę, ale może podczas świąt w te 3 wolne dni się zmobilizuję. Ciekawe tylko ile dziennie trzeba skakać żeby było widać jakieś efekty? Cytat:
Edytowane przez isa666 Czas edycji: 2012-04-04 o 05:52 |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4478 | ||||
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Przyjechałam do pracy na rowerze, nie wzięłam przeciwdeszczówki, oczywiście zaczyna się chmurzyć. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4479 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dzięki ![]() Jasne, mogę przynieść ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ja mam chusteczki muślinowe, nie jestem super zachwycona, ale nie używam ich codziennie, bo zapominam/nie chce mi się ![]() A mi się zaczęły podobać nowe błyszczyki YSL ![]() ![]()
![]() |
#4480 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oczyszczam tylko micelem, potem przecieram tonikiem i nakładam krem. Co jakiś czas używam żelu, ale nie codziennie - gdy potrzebuję mocniejszego oczyszczenia, przed maseczką albo gdy wyskakują mi krostki. Co jakiś czas stosuję peeling i maseczkę. Od naszej cudownej warszawskiej wody bardzo wysuszała mi się skóra i wyskakiwały mi straszne, bolące krosty. Tą metodę stosuję już od kilku lat i nie narzekam, ale wiem, że dla większości osób jest nie do przejścia ![]() Ja mam w domu ściereczki z mikrofibry, ale nie używam ![]() ---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ---------- Cytat:
![]() ![]() kolor zostaje, ale połysk dość szybko znika - jak to błyszczyk. Białe Michałki tez uwielbiam ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4481 | |
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4482 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() To muszę spróbować, po Świętach nadrobię wszystkie słodyczowe zaległości ![]()
![]() |
#4483 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() najlepiej kupować na wagę, raz, że wychodzi taniej (20-30zł/kg), dwa, że można wziąć po 2-3 sztuki danego smaku bez potrzeby kupowania paczki ![]() czerwonych nie próbowałam, ale podobno strasznie mdłe Cytat:
![]() w tym roku wyjeżdżam po raz pierwszy, więc się przekonam Cytat:
szkoda tylko, że nie są u nas dostępne ![]() dwa miesiące temu znalazłam w opakowaniu podkładu Chanel ankietę, wysłałam i w odpowiedzi dostałam takie próbki ![]()
![]() |
#4484 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4485 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
O, jak miło z ich strony ![]() Ale jest pięknie i ciepło, dlaczego od jutra ma być coraz zimniej i deszczowo? ![]()
![]() |
#4486 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To zalezy jakich efektów oczekujesz- jeśli chodzi o kondycję to chyba już po kilkunastu dniach regularnego skakania będzie coś czuć. Ja bardziej chcę pospalać troszkę tłuszczyku a jak wiadomo to się dzieje dopiero po ok 30-40 min wysiłku więc tu będzie trudniej zdecydowanie. Dlatego chcę zaraz po skakaniu na rowerek od razu. Cytat:
![]() ![]() To mnie tez trochę odstrasza ![]() Cytat:
![]() Opakowanie to 50% tego co do mnie przemawia ![]() ![]() Aha, to jak nie ma zachwytu to olewam je. Uff, jak ja się cieszę, że mnie nie stać ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ja daaawno temu wypełniłam coś na stronie Diora i też dostałam taki mały zestawik z próbkami ![]()
![]() |
#4487 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
też mi się podobały te ze Stanów, szkoda, że nie ma ich u nas, mam nadzieję, że jeszcze je wprowadzą boszzzz myślałam, że dostałaś Glossy i przewinęłam stronę tak żeby zdjęcia nie widzieć ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4488 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Ano smieszne, ale moze kiedys sie na nie skusze i przetestuje. Oczywiscie nie do japonek ![]() A cienie Infaillible i ja szczerze wielbie. Jak tylko zachce mi sie w ogole uzywac czegos wiecej do makijazu oczu niz tylko tusz do rzes, to pewnie moja kolekcja sie powiekszy. Od dluzszego czasu jakos nie moge sie zmusic do malowania ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() A podrozy po swiecie zazdroszcze ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
********************* W ogole to przez to Wasze gadanie o Michalkach ![]() ![]() ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4489 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Trudno, będę sobie skakać tak na luzie bez żadnej spinki, że muszę zrobić tyle czy tyle w danym dniu ![]()
![]() |
#4490 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tu nasze http://orphea.be/loreal-paris-rouges-caresse/ Bedziesz gruuuba ![]() To idę odsmażyć naleśniki i je zjeść z kwasną śmietaną i cukrem pudrem ![]() Cytat:
Ja potrzebuję dyscypliny bo tak to do niczego nie dojdę. wróciłam z mikrospotkania z Ice ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Podeślij mi jeszcze linki, bo zapamiętałam tylko która marka w którym słoiczku ![]() Kończę sprzątanie i idę na zakupy spożywcze na Święta ![]()
![]() |
#4491 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Poza tym 17 próbek różowego żelu i 17 kuponów ze zniżką do R.na te żele- także gdybyś któraś chciała to proszę pisać ![]() A jaki masz kolor tej szminki? Dziś sobie użyłam rano i faktycznie prawie mogłaby mi zastąpić pomadkę ochronną, ale jednak pozostanę wierna Bebe, bo mogę się nią malować bez lusterka ![]() Z błyszczyka jestem b.zadowolona, bo wcale się nie klei, jest lekki a trzyma się długo i świetnie współgra z tą szminką ![]() Ja lubiłam pierwszą serię Rewolucji, wtedy bardziej się skupiali na zmianach w kuchni a teraz tylko by wyciągali jakieś rodzinne brudy ![]() No ale widać to się sprzedaje a już tych ludzi to wcale mi nie żal, bo trzeba sobie zdawać sprawę na czym bazuje ten program. Cytat:
Łee to tylko ja jestem jakaś inna, bo białe mi nie podchodzą a pomarańczowe całkiem nie w moim guście ![]() A jaki smak mają czerwone? Cytat:
![]()
![]() |
#4492 |
Przyjaciółka KWC
|
Rzyrafko
![]() Właśnie pamiętałam, że chciałaś Uriage ![]() Rzucami linki - A-derma filtr: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...#review-589531 Iwostin: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...#review-618114 Siquens: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...esuszonej.html
![]() |
#4493 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() http://swiatslodyczy.blox.pl/2011/09...-czerwone.html a te w sreberku, o których pisałaś wczoraj, to chyba z Hanki, a nie z Wawelu?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4494 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie mam tej szminki, ostatnio zużywam YSL i Essence - tej pierwszej mam już resztkę, a druga szybko schodzi.
![]() ![]() |
![]() |
#4495 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Zasypałam Cię mailami i coraz bardziej jestem na tak ![]()
![]() |
#4496 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Lakierek ma świetny kolorek, chociaż nazwa niestety trafiona w "10" ![]() a saszetke micela spróbuję bez wody poużywać, może akurat tu się sprawdzi lepiej niż czerwony ![]() Cytat:
![]() Jutro mnie czeka pieczenie- zrobię blachę muffinek pomarańczowych z białą czekoladą zamiast tradycyjnej baby i do tego dwa mazurki- ten różany z kwestii smaku i fistaszkowo-czekoladowy z moich wypieków. Tzn same spody (żeby mi się tylko nie pomyliły ![]()
![]() |
#4497 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Coś miałam jeszcze....aha, jak jesteśmy w temacie słodyczy, to nie wiem czy jadłyście Trufle wiśniowe z Wawelu? Pyszne ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4498 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja za to używam głównie szminek ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Wczoraj zawiesiliśmy nowe firanki, mieliśmy je skracać, ale tak nam się spodobały, że na Święta je zostawiamy trochę za długie ![]() Wczoraj też oglądałam te pomadki loreala, o których piszecie... No i jednak spodobała mi się jasno różowa... I w końcu trafiłam na ten lakier Douglasa w kolorze podobnym do Chanel Peridot. Był też bardzo podobny ale firmy Anny (te po 45 zł. ![]() ![]()
![]() |
#4499 | ||
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Mag tę bazę Lumene to ja dzisiaj mam na oczach drugi raz, więc nie mam jeszcze zdania. ![]() Dzisiaj planowałam przypudrować, ale szczerze mówiąc nie pamietam czy to zrobiłam, bo wczoraj wieczorem w ramach odstresowania wypiliśmy z TŻem sporo wina i dzisiaj jakoś gorzej mi się funkcjonuje. ![]() Mam dzisiaj na twarzy podkład MAC Matchmaster na bazie L'oreal Studio Secrets i na to Benefit Get Even i to chyba jest zestaw, który mi odpowiada. ![]() I będę klikać na All podkład Lumi Magique w jasnym odcieniu, widziałam że są wystawione, więc zaryzykuję. ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4500 |
Zakorzenienie
|
Ja dzisiaj robię ciasto cappuccino (przepis jest na torebkach Mokate
![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:20.