Lumpeksy, ciuchlandy- nasze łowy i zdobycze- cz. XII - Strona 165 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-04, 18:23   #4921
online88
Rozeznanie

Dot.: Lumpeksy, ciuchlandy- nasze łowy i zdobycze- cz. XII

Cytat:
Napisane przez abralm Pokaż wiadomość
1/2. moja zdobycz new look, UWAGA CALUTKIE 3 ZŁ
3/4/. river island (ale nie jestem przekonana do niej ) 9,50 zł

edit: tyle ze mam w nich 185 cm ale nie mogłam ich zostawić tam
a ja mam wzrostu 182cm i co ja mialabym powiedziec ja tam zakladam szpilki ok 10cm tak czy siak - nieraz sie na mnie patrza ze wysoka czy cos ale faceci podziwiaja jaka ze mnie dlugonoga

- ograniczam słodycze...
- pije co najmniej 1.5 litra wody dziennie...
- dbam o siebie
iii... czekam na rezultaty
online88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-04, 18:37   #4922
kolorove
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez littlefrankie Pokaż wiadomość
Słuchajcie, znalazłam dzisiaj nowy lumpek! Co prawda kiedyś w tym samym miejscu był sh, ale inny. Ten obecny jest cudowny! Wszystko wycenione, ale w granicach 8 - 12 zeta! Kurtki (wszystkie) po dyszce! Przy okazji pani bardzo miła, zagadałyśmy się dobre 20 minut (a ile śmiechu było ) Matko kochana, oszalałam tam po prostu. I gdyby nie ograniczenia finansowe i zdrowy rozsądek to zapakowałabym cały samochód! Aż po dach! Niestety trzeba było zejść na twardy grunt. Stanęło na rzeczy, która naprawdę mi się przyda, czyli swetrze RI. Zdjęcia przy okazji, bo się pierze. Postanowiłam jednak, że nie mogę szaleć, póki nie zrobię porządku w szafie i nie pozbędę się zbędnych ciuchów... Ale jutro dostawa, więc...
hahaha, skąd to znam również mam w miejscowości obok genialny lumpik i kobieta, choćby mogła, nie zdziera ludzi, co plusuje jej tym, że to najbardziej popularny lumpeks w mieścince. Ostatnio jak wybrałam się z mamą na dostawę to wydałyśmy łącznie 148 zł! A to tylko my jedne z ok 30 bab, które się tam kręciły z samego rana. Wyobrażam sobie ile kobieta musi zarobić przez cały dzień jeżeli w godzinę po otwarciu ma już pewnie 500-800 zł. Ubrałyśmy się z mamuśką od góry do dołu, włącznie z butami dla niej i z dwoma torbami dla mnie. I ciągle mi mało jak wiem, że tam jest dostawa to aż mnie skręca, że muszę siedzieć w szkole Tym bardziej jak kolejny raz słyszę komplement typu 'Ale masz super torbę, gdzie kupiłaś?' To jest właśnie magia lumpków
kolorove jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-04, 18:46   #4923
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:

Forget_me jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-04, 18:48   #4924
littlefrankie
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kolorove Pokaż wiadomość
hahaha, skąd to znam również mam w miejscowości obok genialny lumpik i kobieta, choćby mogła, nie zdziera ludzi, co plusuje jej tym, że to najbardziej popularny lumpeks w mieścince. Ostatnio jak wybrałam się z mamą na dostawę to wydałyśmy łącznie 148 zł! A to tylko my jedne z ok 30 bab, które się tam kręciły z samego rana. Wyobrażam sobie ile kobieta musi zarobić przez cały dzień jeżeli w godzinę po otwarciu ma już pewnie 500-800 zł. Ubrałyśmy się z mamuśką od góry do dołu, włącznie z butami dla niej i z dwoma torbami dla mnie. I ciągle mi mało jak wiem, że tam jest dostawa to aż mnie skręca, że muszę siedzieć w szkole Tym bardziej jak kolejny raz słyszę komplement typu 'Ale masz super torbę, gdzie kupiłaś?' To jest właśnie magia lumpków
Daj spokój, oczopląsu dostałam pośród tych cudów. Jeszcze większość w moim rozmiarze... Zbankrutowałabym tam dzisiaj jak nic, więc naprawdę trzeba było oprzytomnieć. Jutro idę to tego, którego zwykle odwiedzam i powiem Ci, że jestem w takim bojowym nastroju, że jak mi ktoś podpadnie, to dostanie wieszakiem po głowie!
Ja mam to "szczęście", że studiuję zaocznie i w tygodniu mogę biegać po lumpach. Tylko gdzie to chować? Ostatnio dokupiłam 40 wieszaków i znowu mi brakuje!!
littlefrankie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-04, 18:58   #4925
Agoorka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość

Ale zostawisz kilka rzeczy dla mnie?
Jak tam tyle cudowności jest, to oczywiście . Miki, naprawdę masz super sh i fajne ceny

Cytat:
Napisane przez sskers Pokaż wiadomość
Z dzisiejszej dostawy

1. Koszula mgiełka For Woman
2. Koszula Square One (wymaga małych poprawek, ale jest cudowna)
3. Oversize Mark&Spencer
4. Bluzeczka New Look
5. Narzutka Atmosphere
6. Sukienka w lisy Denim Co
7. Sukienka Miss Selfridge - mój numer jeden dzisiejszych łowów
Czyli dobrze wydane 60zł
Bardzo fajne zakupy

Cytat:

Fajne zakupy

Agoorka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-04, 19:08   #4926
kolorove
Raczkowanie

Cytat:
Daj spokój, oczopląsu dostałam pośród tych cudów. Jeszcze większość w moim rozmiarze... Zbankrutowałabym tam dzisiaj jak nic, więc naprawdę trzeba było oprzytomnieć. Jutro idę to tego, którego zwykle odwiedzam i powiem Ci, że jestem w takim bojowym nastroju, że jak mi ktoś podpadnie, to dostanie wieszakiem po głowie!
Ja mam to "szczęście", że studiuję zaocznie i w tygodniu mogę biegać po lumpach. Tylko gdzie to chować? Ostatnio dokupiłam 40 wieszaków i znowu mi brakuje!!
Właśnie doszłam do tego samego wniosku! Postanowiłam, że muszę sprawić sobie wieszak stojący na kółkach, bo moja szafa pęka w szwach No, ale jak tu się powstrzymać jak to wszystko takie tanie! Na prawdę nie rozumiem przeciwników second handów Ja jutro lecę, może nie wynieśli wszystkiego z dzisiejszej dostawy, może deszczowa pogoda trochę odstraszyła te wstrętne babska, które wykradają mi najlepsze ciuszki i później sprzedają na allegro albo między sobą Najgorsze jest to, że w moim lumpku są stałe klientki, które się bardzo dobrze znają i jak jednej nie ma to oczywiście reszta bierze dla niej to co być może jej się spodoba. W większości są to starsze panie, ale są dwie młodziutkie, które są mniej więcej w moich rozmiarach i jedna elegantka, która podkrada mi marynarki W pojedynkę trochę trudno sobie z nimi poradzić, więc jak idę sama na dostawę to przeważnie nie kupię zbyt wiele, lepiej jak jestem z mamą, bo wtedy ona obskakuje marynarki i sukienki, a ja zbieram dla nas spodnie i bluzeczki
Stary 2012-04-04, 19:09   #4927
meryy82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez saslycek Pokaż wiadomość
Dzisiejsze lumpkowe :

1. Sukienka Ri do tego znalazłam ją na stronie RI http://www.riverisland.com/Online/wo...t-dress-612786
2. Bluzeczka Ri, krótka i szeroka ale jakoś nie mogłam jej zostawić
3. Bluzeczka, nie wiem co za firma
4. Sweterek WEREHOUSE
5. Dresy New Look kolejne na fitness.
sukienka boska
i jeszcze sweterek bardzo mi się podoba

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
Dzisiejsze

1. Sweter F&F 8 zł
2. Sukienka New Look 14 zł
3. Sukienka Miso 10 zł
Miki jak zwykle cuda sweterek cudo

Cytat:
Napisane przez annnie88 Pokaż wiadomość
Dołączam się do wątku, bo od jakiegoś czasu też zaczęłam buszować po lumpkach ;P a to moje skromne łupy z ostatniego tygodnia

1. koszula w granatową kratę River Island 7 zł
2. sweterek Atmo 9 zł
3. bluzka 4 zł - dla mamusi, bo ja nie bardzo w brązach ;p
4. balerinki 10zł (co prawda rozmiar za małe na mnie, ale zawsze na koleżankę czy kogoś będą ;P ewentualnie sama się w nie będe wciskać, bo zawsze chciałam sobie takie kupić
5. koszula w krate czerwona George (nie pamiętam ile..)
6. koszulka na szelkach w serduszka 3 zł
7. sweterek kremowy - jak dla mnie świetny! bo czegoś takiego szukałam, jedyny jego minus to długosc.. jak nie naciągnę podchodzi do pępka;/ ehh ten mój wzrost hehe
8. bluzka "motylek" Atmo 6 zł

Cytat:
40 wieszaków i mało :szok:
ja bym musiała dokupić jeszcze jeden drążek na ubrania w IKEA i wieszaki też, bo jak po wypłacie ruszę na zakupy, to chyba w tapczan rzeczy będę musiała pochować
meryy82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-04, 19:13   #4928
kolorove
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez meryy82 Pokaż wiadomość
ja bym musiała dokupić jeszcze jeden drążek na ubrania w IKEA i wieszaki też, bo jak po wypłacie ruszę na zakupy, to chyba w tapczan rzeczy będę musiała pochować
gorzej jak już nawet w tapczanie zapchane Tak myślałam, że kiedyś chyba otworzę własny lumpeks z tego co za kilka lat może być tonami rzeczy
Stary 2012-04-04, 19:30   #4929
nellady
Zakorzenienie

dziewczyny nie wiem widze tyle fajnych butów w lumpku, ale jakoś się nie mogę przemóc, tylko bluzki i sukienki kupuje, spodni na siebie nie znajduję

Czasem nie wolno odpuścić i stanąć z boku,
bo w życiu są sprawy dużo ważniejsze, niż spokój!
Na kolanach, po kamieniach, póki tylko jest sens.
nellady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-04, 19:34   #4930
meryy82
Zakorzenienie

Cytat:
gorzej jak już nawet w tapczanie zapchane Tak myślałam, że kiedyś chyba otworzę własny lumpeks z tego co za kilka lat może być tonami rzeczy

to pora na profesjonalną garderobę
mąż mojej koleżanki z kawałka pokoju wyczarował jej garderobę normalnie cudo, w pokoju wydaje się, że jest szafa typu komandor ale jak się rozsunie drzwi, to się wchodzi do garderoby, dla mnie, to by było wybawienie. Chyba pora rozejrzeć się za odpowiednim mężem
Stary 2012-04-04, 19:48   #4931
asiulka_22
Zakorzenienie

oj, taka garderoba-pokoj ytez by. Mi sie przydala.jutro u mnie. Na jednych nowy towar, wiec jade. Moze te baby handlary, u mnie dsa zorganizowane grupki beda myc okna i piec plazcki na swieta i ich nier bedzie hehe, ale one nie odfpuszczaja nigdy...
asiulka_22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-04, 20:06   #4932
littlefrankie
Raczkowanie

Cytat:
Właśnie doszłam do tego samego wniosku! Postanowiłam, że muszę sprawić sobie wieszak stojący na kółkach, bo moja szafa pęka w szwach No, ale jak tu się powstrzymać jak to wszystko takie tanie! Na prawdę nie rozumiem przeciwników second handów Ja jutro lecę, może nie wynieśli wszystkiego z dzisiejszej dostawy, może deszczowa pogoda trochę odstraszyła te wstrętne babska, które wykradają mi najlepsze ciuszki i później sprzedają na allegro albo między sobą Najgorsze jest to, że w moim lumpku są stałe klientki, które się bardzo dobrze znają i jak jednej nie ma to oczywiście reszta bierze dla niej to co być może jej się spodoba. W większości są to starsze panie, ale są dwie młodziutkie, które są mniej więcej w moich rozmiarach i jedna elegantka, która podkrada mi marynarki W pojedynkę trochę trudno sobie z nimi poradzić, więc jak idę sama na dostawę to przeważnie nie kupię zbyt wiele, lepiej jak jestem z mamą, bo wtedy ona obskakuje marynarki i sukienki, a ja zbieram dla nas spodnie i bluzeczki
Wieszak stojący już u mnie nie przejdzie. Mam ogromną, trzydrzwiową szafę (cała moja!) i niestety. Za mała. Już nawet rower treningowy jest ledwo widoczny zza góry ciuchów.
Co do handlar. U mnie mają taki sam system. Jest ich kilka, każda biegnie do czegoś innego, potem stoją i przebierają. I co ja biedna sama mam zdziałać w porównaniu do nich? Mówi się trudno. Może to i lepiej, że tak się dzieje, bo bym musiała podjeżdżać TIR-em a nie osobówką na te zakupy

Cytat:
Mało Już mam po kilka rzeczy na jednym wieszaku (szczerze takiego stanu rzeczy nienawidzę) i mam wrażenie, że wszystko mi się gniecie..

Cytat:
mąż mojej koleżanki z kawałka pokoju wyczarował jej garderobę normalnie cudo, w pokoju wydaje się, że jest szafa typu komandor ale jak się rozsunie drzwi, to się wchodzi do garderoby, dla mnie, to by było wybawienie. Chyba pora rozejrzeć się za odpowiednim mężem
Oj gdybym miała miejsce... Póki co muszę się zadowolić szafą o wymiarach 2x2,6
Stary 2012-04-04, 20:15   #4933
czarna amplituda
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez biala_bula Pokaż wiadomość
yhmmmm super figurka!
nosz kobiety drogie ja dziękuję za komplementy dt. mojej figury ale ona mnie sie wcale nie podoba a szczególnie te grube nogi...

ale no kocham was, kocham
czarna amplituda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-04, 20:23   #4934
Gumisiek007
Zadomowienie

Kolorove, Agoorka ślicznie dziękuję

A teraz sprawdzimy czy potrafię cytować kilka wypowiedzi

Cytat:
Napisane przez annnie88:
Dołączam się do wątku, bo od jakiegoś czasu też zaczęłam buszować po lumpkach ;P a to moje skromne łupy z ostatniego tygodnia

2. sweterek Atmo 9 zł
4. balerinki 10zł (co prawda rozmiar za małe na mnie, ale zawsze na koleżankę czy kogoś będą ;P ewentualnie sama się w nie będe wciskać, bo zawsze chciałam sobie takie kupić
7. sweterek kremowy - jak dla mnie świetny! bo czegoś takiego szukałam, jedyny jego minus to długosc.. jak nie naciągnę podchodzi do pępka;/ ehh ten mój wzrost hehe
balerinki szczególnie mi się podobają

Cytat:
Napisane przez saslycek:
Dzisiejsze lumpkowe :
1. Sukienka Ri do tego znalazłam ją na stronie RI http://www.riverisland.com/Online/wo...t-dress-612786
2. Bluzeczka Ri, krótka i szeroka ale jakoś nie mogłam jej zostawić
3. Bluzeczka, nie wiem co za firma
4. Sweterek WEREHOUSE
5. Dresy New Look kolejne na fitness.
klask i:

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx:
Dzisiejsze
1. Sweter F&F 8 zł
2. Sukienka New Look 14 zł
3. Sukienka Miso 10 zł

Cytat:
Napisane przez Almariel:
Ja wreszcie po długiej abstynencji dotarłam do lumpka. Co prawda moje łowy nie są imponujące, bo jak poszłam po pracy to towar był już przebrany... No ale i tak jestem zadowolona.
Za wszystko zapłaciłam niecałe 20 zł.

- Spodnie ciążowe H&M Mama
-Bluzeczka mgiełka
-Tunika/sukienka? dzianinowa Vero Moda trochę wygnieciona wyszła.
cudowna

I chyba cytowanie mi się udało, level up zaawansowania użytkowniczki forum
Gumisiek007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-04, 21:23   #4935
riddle92
Zadomowienie

GG do riddle92

Cytat:

dawno sie tu nie udzielalam, ale podgladam czesto... a Twoje łowy godne uwagi!

---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ----------

Cytat:
Z dzisiejszej dostawy

3. Oversize Mark&Spencer
4. Bluzeczka New Look
5. Narzutka Atmosphere

Czyli dobrze wydane 60zł
Przesliczne rzeczy... a ta 2 to juz w ogole <3
riddle92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-05, 00:51   #4936
paula54
Zakorzenienie

abralm - butki cudowne ile ja bym za takie dała... Nawet jeśli mam być wyższa o głowę od mojego mężula

Cytat:
Spytaj koleżanki, czy nie wynajmuje męża na godziny i załatw kontakt bo ja też chętna jestem

Cytat:
Co do handlar. U mnie mają taki sam system. Jest ich kilka, każda biegnie do czegoś innego, potem stoją i przebierają. I co ja biedna sama mam zdziałać w porównaniu do nich? Mówi się trudno. Może to i lepiej, że tak się dzieje, bo bym musiała podjeżdżać TIR-em a nie osobówką na te zakupy

Mało Już mam po kilka rzeczy na jednym wieszaku (szczerze takiego stanu rzeczy nienawidzę) i mam wrażenie, że wszystko mi się gniecie..
U mnie też takich handlar pełno. Pakują do tych toreb z IKEI co ładniejsze ciuszki dobrze, że większość takich rzeczy w rozmiarach powyżej 38 to przynajmniej na swój się załapię czasem
A co do wieszaków - ja niestety muszę dzielić z mężem szafę dwudrzwiową (jeszcze się nie dorobiliśmy większego lokum) i nie mogę patrzyć jak mi się mną cztery koszule jedna na drugiej. Prasowanie po praniu w takim przypadku nie ma najmniejszego sensu :/ A jeszcze wisi mi w szafie suknia ślubna bo się nie mogę zebrac i sprzedać... pół szafy gadzina zajmuje

Ja jutro też uderzam na dostawę. Specjalnie dla niej przyjechałam wcześniej do domu na święta. Mam nadzieję, że coś ciekawego wyłowię
paula54 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-05, 01:06   #4937
meryy82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paula54 Pokaż wiadomość

Spytaj koleżanki, czy nie wynajmuje męża na godziny i załatw kontakt bo ja też chętna jestem

ma męża i jeszcze na cudzego poluje
Stary 2012-04-05, 01:08   #4938
Gumisiek007
Zadomowienie

Cytat:
Ja jutro też uderzam na dostawę. Specjalnie dla niej przyjechałam wcześniej do domu na święta. Mam nadzieję, że coś ciekawego wyłowię
Udanych łowów w takim razie
Gumisiek007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-05, 08:33   #4939
mysipyszczek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez annnie88 Pokaż wiadomość

2. sweterek Atmo 9 zł
super najchętniej przygarnęłabym tę koszulę w kratkę brakuje mi czegoś takiego w szafie... chyba wybiorę się dziś na łowy
mysipyszczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-05, 10:37   #4940
rudaaa90
Zadomowienie

Cytat:
Z dzisiejszej dostawy

3. Oversize Mark&Spencer
4. Bluzeczka New Look
5. Narzutka Atmosphere

Czyli dobrze wydane 60zł
cuda!!

Cytat:

cuda!!!
Stary 2012-04-05, 11:37   #4941
kolorove
Raczkowanie

ja już polumpkowałam! później wrzucę zdjęcia
Stary 2012-04-05, 12:03   #4942
Almariel
Zakorzenienie

Cytat:
Jejku jakie boskie te buty.

Ja dzisiaj idę zobaczyc do lumpka, bo w pon widziałam całkiem fajny płaszczyk ale nie chciałam go brac bo drogo by wyszedł. Upchałam go między wieszakami, może się ostał. Jeśli tak to dzisiaj może go wezmę.
Almariel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-05, 12:49   #4943
littlefrankie
Raczkowanie

Cytat:
U mnie też takich handlar pełno. Pakują do tych toreb z IKEI co ładniejsze ciuszki dobrze, że większość takich rzeczy w rozmiarach powyżej 38 to przynajmniej na swój się załapię czasem
A co do wieszaków - ja niestety muszę dzielić z mężem szafę dwudrzwiową (jeszcze się nie dorobiliśmy większego lokum) i nie mogę patrzyć jak mi się mną cztery koszule jedna na drugiej. Prasowanie po praniu w takim przypadku nie ma najmniejszego sensu :/ A jeszcze wisi mi w szafie suknia ślubna bo się nie mogę zebrac i sprzedać... pół szafy gadzina zajmuje

Daj spokój, handlar było dzisiaj okupujących wejście około 50-ciu... A ja sobie spokojnie zapaliłam papierosa i weszłam na końcu, bo w czterech literach mam przepychanie się ze stadem bydła.
Co do szafy... Jak Ty kobieto dajesz radę z dwudrzwiową szafą? I to jeszcze wspólną z mężem? I jeszcze z suknią ślubną? Szczerze Ciebie podziwiam, bo dla mnie to jest zwyczajnie awykonalne!

Cytat:
ja już polumpkowałam! później wrzucę zdjęcia
Ja też już po Znowu bez szału. Więcej szczegółów, jak pranie wyschnie i foty zrobię

A Ty jak? Trafiłaś jakąś perełkę?
Stary 2012-04-05, 12:52   #4944
dominikahh
Wtajemniczenie

Cytat:

nie przejmuj się cm w nich
ja mam 186 bez obcasów a i tak czasem zakładam wyższe buty
Stary 2012-04-05, 13:02   #4945
kolorove
Raczkowanie

Cytat:
Ja też już po Znowu bez szału. Więcej szczegółów, jak pranie wyschnie i foty zrobię

A Ty jak? Trafiłaś jakąś perełkę?
W sumie też nie ma się czym chwalić taki zwykłe szmatki, nic nadzwyczajnego. Kupiłam fajną torbę, ale ma nieznośną plamkę i muszę się jej jakoś pozbyć

Chociaż sobie normalnie pochodziłam i pooglądałam, a nie z tym stadem na plecach, chociaż jedna babka mnie podkurzyła. Popychała mnie razem z moim koszykiem

Edytowane przez kolorove
Czas edycji: 2012-04-05 o 13:04
Stary 2012-04-05, 13:23   #4946
karolcia198506
Zakorzenienie

Dziś przy okazji świątecznych zakupów nie mogłam ominąć sh w końcu był nowy towar
1 mgiełka nowa atmo 9zł
2 nietoperz H&M 12zł
3 sukienka marynarska Asos 8zł
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_0491.jpg (112,9 KB, 159 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0503.jpg (40,7 KB, 114 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0514.jpg (91,2 KB, 144 załadowań)
Stary 2012-04-05, 13:26   #4947
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolcia198506 Pokaż wiadomość
Dziś przy okazji świątecznych zakupów nie mogłam ominąć sh w końcu był nowy towar
1 mgiełka nowa atmo 9zł
2 nietoperz H&M 12zł
Cuda
Forget_me jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-05, 13:35   #4948
andzik241
Zakorzenienie

Najciekawsze z moich wiosennych zakupów
Koralowa bluzeczka (16)
Biała lniana tunika (11,4)
Biała cieniutka bluzka (11,4)
Jasna kurteczka (20zl)
Fartuszek w muffinki (2,4)
Zasłonki (14,4)
Sukienka (7zl)
Różowy grzybek (4,5)
Czarny płaszczyk (45zl- sporo,ale stan idealny)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg ZdjÄ?cie0008[1].jpg (132,2 KB, 62 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ZdjÄ?cie0020[1].jpg (116,3 KB, 55 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ZdjÄ?cie0021[1].jpg (113,7 KB, 55 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ZdjÄ?cie0022[1].jpg (148,4 KB, 68 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ZdjÄ?cie0026[1].jpg (86,7 KB, 136 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ZdjÄ?cie0027[1].jpg (99,6 KB, 43 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20120116571.jpg (122,4 KB, 164 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20120116572.jpg (83,0 KB, 73 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20120116576.jpg (102,1 KB, 134 załadowań)
andzik241 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-05, 13:43   #4949
kolorove
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez karolcia198506 Pokaż wiadomość
1 mgiełka nowa atmo 9zł
2 nietoperz H&M 12zł

Cytat:
Napisane przez andzik241 Pokaż wiadomość
Najciekawsze z moich wiosennych zakupów
Koralowa bluzeczka (16)
Biała lniana tunika (11,4)
Biała cieniutka bluzka (11,4)
Jasna kurteczka (20zl)
Fartuszek w muffinki (2,4)
Zasłonki (14,4)
Sukienka (7zl)
Różowy grzybek (4,5)
Czarny płaszczyk (45zl- sporo,ale stan idealny)
muffinkowy fartuszek z chęcią bym schrupała
Stary 2012-04-05, 14:53   #4950
paula54
Zakorzenienie

Cytat:
ma męża i jeszcze na cudzego poluje
Oj tam, oj tam. Szafy, nie chłopa, mi trzeba.

Cytat:
Co do szafy... Jak Ty kobieto dajesz radę z dwudrzwiową szafą? I to jeszcze wspólną z mężem? I jeszcze z suknią ślubną? Szczerze Ciebie podziwiam, bo dla mnie to jest zwyczajnie awykonalne! wyschnie i foty zrobię
Jak tak się nad tym zastanowić to nie wiem, jak to robię. Może po części dlatego, że spycham męża na co raz mniej wieszaków. W sumie oprócz garniturów zajmuje jakieś 3-4 a reszta ja. Minus bo jakieś 20 cm drążka zajmuje taki ikeowy pojemnik na buty, w którym trzymam szaliki, leginsy itp.

Ja też dziś udane łowy - wrzucę gdzieś w wolnej chwili. Ale są i minusy - po pierwsze podrożało (teraz sztuka 9 zł ) a po drugie zgubiłam 150 zł (tzn. są dwie opcje: albo diabeł ogonem nakrył/amba zjadła/wsysło albo ktoś mi podprowadził z portfela...). Przekopałam cały dom, ale nie znalazłam
paula54 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości