![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Atallayah - odsłona pierwsza:)
Stwierdziłam, A CO! też się pokaże
![]() Oto moja mała galeria 1. Ariel (szkło weneckie zakupine na grudniowej giełdzie minerałó) 2. Comodo 3. Cubiculum 4. Brown sugar 5. Galaxis 6. Gehenna Edytowane przez Atallayah Czas edycji: 2006-12-28 o 18:46 Powód: nazwy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Atallayah - odsłona pierwsza:)
Mam nadzieje,że wszystko widać;p
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Obie pary czarno-czerwone mi sie podobaja, ale linka niedocieta-wystajaca razi jak cholerka ;P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Piąte: http://www.wizaz.pl/forum/attachment...3&d=1167316674
są urocze ![]() Bardzo fajnie wyglądają na tych biglach. Podocinałabym linkę ![]() Wygląda na niedociętą przypadkowo, jeśli zostawiłaś specjalnie, to moim zdaniem nie wygląda to najlepiej. Poza tym - ładne prace ![]() Edit - jeszcze pierwsze mi się podobają ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Mała rada: nie rób zdjęć z lampą błyskową, tylko przy świetle dziennym, na parapecie i nie w pełnym słońcu. Poza tym momentami trochę za dużo ozdobników.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
co do ozdobników to kwestia gustu, pierwotnym zamysłem jest, żeby te ozdobniki komponowały się z kolczykami i stanowiły jedność wizualną. Nużą mnie kolczyki fotografowane na białym tle. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Linka może faktycznie niedocięta - ale u mnie na monitorze tego nie widać ![]() Mam nadzieje, że admin zaakceptuje mój temat w katalogu Rekodziaeło i wszystkie pójdą pod młotek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie powiedziałam, żebyś je całkowicie usunęła. Sama używam brushy. Ale chodzi o to, aby zajmowały mniejszą powierzchnię zdjęcia, bo "przysłaniają" kolczyki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Raczkowanie
|
Podobają mi się te kosteczki w odcieniach brązu, proste ale śliczne
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Jaka czarna... Wystarczy parapet i w miarę jasny dzień.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Lubię porostotę, a takie właśnie są twoje kolczyki. Mi się podobają. Czekam na dalsze prace.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Tak to jest jak się jednym okiem czyta a drugim robi kolczyki, ja to zrozumiałam tak , że chodzi o obróbkę w jakims programie, bo niżej pisałaś o brush'ach, i tak to sobie w móżdżku przetworzyłam. nic już nie mówię, idę dłubać ![]()
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
A mi odpowiadaja pierwsze i czwarte
![]()
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Co do wystającej linki to już wiesz (i ja wolałabym przyciętą, ale to /też/ ja), co do zdjęć i obróbki - także.
![]() Obrobione zdjęcia ładniej prezentują prace, wyszkolisz się, jeśli będziesz obrabiać chciała. ![]() Bardzo ładne. ![]()
![]() |
![]() |
#17 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
Well, sadziłam,ze to co pokazuje to JUZ SĄ obrobione zdjęcie, ale widac zostały przyjęte jako PRZEROBIONE hyhy
![]() Coż, ja jestem z tego i tak zadowolona biorąc pod uwage, ze jakis czas temu bylam absolutnym antytalenciem w temacie PS'a Rady o robienie zdjec w jasny dzien moze zastosuje jak juz bedzie wiosna.... bo teraz to RACZEj ciężko ;p Jesli idzie o refleksy to nie ejstem w stanie ich do konca zniwelowac i też nie chce, bo czasami dobrze jest uwydatnić gladką fakturę materialu. A co do cieni to też chce, co by było widać bylo, że kolczyki leżą w tę czy inna stronę. nie rizumiem tej odrazy do cienie - moj Pan fotograf, który robił mi zdjęcia do portfolio, też zwracał mi na to uwagę, ze nie powinno byc. tymczasem wszystkie zdjęcia mam zrobione tak a nie inaczej i takie juz zostaną. Bo taki mam styl |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
nie wiem czy to sie tyczy mnie czy anniki........... Ja swoje zdjęcia obrabiam, niestety - nie to co Aanika respect! - wiec nie kumam o co chodzi ![]() Well, wiem,ze mistrzem PSa nie ejstem ale uważam zę pbróbka jest na poziomie - widziałam o wiele gorzej zaprezentowane zdjęcia nawet w sklepach internetowych czy galeriach - PORAŻKA... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |||
Joanna d'Moder
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Aha.Lepiej stosuj wielocytowanie.Wątek tak się nie rozciągnie. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
hmmm, miały sie tez fotki pokazac......
Nie wiem jak mi sie udało to za peirwszym razem ;p Edytowane przez Atallayah Czas edycji: 2006-12-28 o 18:38 Powód: nie widac fot |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
![]()
1. 3 życzenia (tutaj link pozostawiona była umyślnie)
2. b12 3. obietnica 4. copernicus (motyw eksperymentalny) P.S. Jak sie teraz fotki nie pokażą TO JA JUZ NIE WIEM ;p |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Konto usunięte
|
Jak dla mnie biżuteria po prostu poprawna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
![]()
Dziękuje, bardzo miło dostać tak zwięzły a jednak bogaty w treść komentarz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
No wlasnie myslalam, ze pokrytykuje a tu chyba nie bardzo, mnie te linki tak nie rażą, dla mnie rownie dobrze to moglby byc efekt zamierzony, co do zdjec tez mi sie bardzo podobaja i jestem pelna podziwu-bo ja na pewno nie zrobilabym takich zdjec w taka pogode!
Co do kolczykow to najabrdziej mi sie te spodobaly-lodowe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
[quote=JoannM;3336565]No wlasnie myslalam, ze pokrytykuje a tu chyba nie bardzo, mnie te linki tak nie rażą, dla mnie rownie dobrze to moglby byc efekt zamierzony, co do zdjec tez mi sie bardzo podobaja i jestem pelna podziwu-bo ja na pewno nie zrobilabym takich zdjec w taka pogode! /quote]
Hyhy, dzieki!!! Linki w sporej cześci kolczyków są zamierzone - dodający równowagi, chociaż muszę przyznać że w tych czerwonych z pierwszego rzutu sa efektem zaniedbania. Zawsze zostawiam kawałek linki na wszelki wypadek, gdyby zacisk sie miał osunąć. Póki co żadna klientka sie na to nie skarżyła ![]() Zdjęć nie robie "na parapecie" jak już pisałam wcześniej. mam swoje małe studio z niezastąpioną halogenówką, która daje białe (a nie żółte)światło, co jest w moim brązowym pokoju ewenementem, bo zazwyczaj wszystko ma żółtawy odblask ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
ten drugi rzut tez super, a zwłaszcza dlatego, że lubie takie kolory
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
Tak biżuteria ciekawa
![]() ![]() Hehehe nie wiem czemu ale na zdjęciu pierwszych kolczyków czerwono-czarnych widze czyjeś odciski palców ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
Well, te place - niewykluczone,ze to moje ![]() ![]() No bo w końcu - która z nas pracuje z gumowych rękawiczkach??? ![]() ![]() ![]() P.S. oglądałam Twoje prace - masz fantazje kobieto ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:30.