|
Notka |
|
Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3451 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ginekolog Białystok
Właśnie też poczytałam opinie na znanym lekarzu i po wyeliminowaniu zostały mi następujące Panie:
- Iwona Nesterowicz - Jolanta Kukuła-Bukraba - Barbara Rogoś - Barbara Radziszewska Także zapewne do którejś z tej czwórki wybiorę się w najbliższym czasie.
#3452 |
Przyczajenie
|
Dot.: DOBRY GINEKOLOG - kogo polecamy
Ja mieszkam niedaleko Katowic, osobiście bardzo lubię i polecam Panią doktor Hannę Kosmale-Pytlik, miał ktoś okazje chodzić do niej ?
Ogólnie miałam z 7 lekarzy ginekologów i każdy przez kilka lat wmawiał mi że z moimi jajnikami jest wszystko w porządku a ja zmieniałam lekarzy bo zastanawiało mnie czemu okres mi sie nie chce pojawić samoczynnie, na to każdy lekarz zapisywał inne tabletki hormonalne że teraz po tych wszystkich hormonach powinnam już świecić ... ;> Pani Hanna przyglądając się USG kilka razy stwierdziła zamiast jajników po prostu tkanki łączne.. co skończyło się laparoskopowym usunięciem gonad ... Mogę do niej zadzwonić w każdym momencie, zawsze służy poradą, poświęca dużo czasu na tłumaczenie i porady.. Aniol nie lekarz ![]() Przyjmuje w przychodni Medis w Katowicach na ul Szeptyckiego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3453 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#3454 |
Przyczajenie
|
Do Pani Iwony Nesterowicz jestem zapisana na przyszły tydzień, na wizytę czeka się ok miesiąca, to długo ale czy było warto napisze po wizycie. A zapisałam się do niej bo też slyszałam dobre zdania o niej, zobaczymy
![]() Natomiast zdecydowanie odradzam Pania Gmyr, niezainteresowana w ogóle pacjętką, nie pyta o nic, sama z siebie też nic nie mówi, badań prawie w ogóle nie robi, a jak robi to się nie dowiesz czy coś jest nie tak i jest nie miła, wyglada jak by siedziała tam na siłe, jej komentarz do koleżanki wypowiedziany z oburzeniem to coś w stylu: a kto się tam goli?!, a mnie gdy powiedziałam że bym chciała zmienić tabletki bo po tych się zle czuje to uznała że to napewno nie od tabletek i że coś sobie ubzdurałam. Także się ciesze że musiałam i tak znienić tylko teraz trzeba znaleść tego dobrego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3455 |
Raczkowanie
|
CZĘSTOCHOWA
Romuald Górniak - Nie patrzy na pieniądze, ważne jest dla niego dobro pacjentki (idealny dla kobiet w ciąży) poleciła mi go kobieta mojego taty, której prowadził ciążę. Jestem zadowolona w 100 % a na wizycie prywatnej jak powiedziałam, że mam mało pieniążków to policzył tylko wizytę (100zł) a usg i tak zrobił mimo, że dodatkowo się płaci. Pomagał wstać z łóżka, z fotela.. na nfz troszkę się spóźnia i spieszy ale to wiadomo dużo pacjentek, jednak jest bardzo dokładny i odpowiada na wszystkie pytania, nie pogania. Dobrze zna się na usg, mimo że u mojego syna nie było widać płci ,w ostatnim momencie przed wyłączeniem aparatu jednak złapał go jak rozkraczył nóżki i powiedział "ten instrument ma okolo centrymentra, będzie synek" ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3456 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny a była któraś z Was u Pani Lewkowicz? Dzwoniłam właśnie do poradni na Pogodnej, chciałam umówić się do dr Radziszewskiej, jednak ona przyjmuje tylko do godziny 15, a ja do 14:30 pracuję, więc nie mam jak do niej iść, a zależy mi na czasie i zapisałam się do Lewkowicz na następny piątek. Macie jakieś doświadczenia z tą lekarz? Z góry dziękuję za opinie.
#3457 |
Wtajemniczenie
|
Byłam dziś pierwszy raz u dr Mikołajewskiego. Pierwsze wrażenie - bardzo pozytywne. Rzeczowy lekarz, miła pielęgniarka, dobrze wyposażony gabinet. Pielęgniarka od razu pobiera wymaz i ogląda go pod mikroskopem. Lekarz mnie zbadał, wypisał leki, porozmawiał, wytłumaczył. Jak wyleczę infekcję będę miała cytologię i usg dopochwowe. Wszystko na NFZ.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3458 |
Raczkowanie
|
ja nie polecam doktor Kluz-Kowal, która przyjmuje na niedźwiedziej. Wszystko na łapu capu. Na ilość. Chciałam pogadać z nia o antykoncepcji a ona do mnie z tekstem "to co wypisuje tabletki". a że byłam młoda i głupia to sie zgodziłam bez żadnych badań. Miałam farta że Yasminelle mi przypasowały.
Zmieniłam ja na dr Janucik-Gacutę. I ogólnie jestem zadowolona. Kolejka jakieś 1,5 tygodnia. Wizyta z badaniem "ręcznym" i usg i pogadanką 100 zł. Jest bardzo szczegółowa. Tylko coś sie jej nie spodoba to wysyła na badania. Miałam nadżerkę i nawet załatwiła to tak, że sama mi ją usuwała w szpitalu |
![]() ![]() |
![]() |
#3459 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3460 |
Zakorzenienie
|
WARSZAWA
Hej dziewczyny - czy któraś z Was była na wizycie u pani ginekolog Adrianny Wacławik ? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3461 |
Zadomowienie
|
cześć dziewczynki
![]() czy któraś z Was chodziła może w Łodzi do doktora Michała Krekora albo Mariusza Grzesiaka? czy możecie polecić lub odradzić któregoś z tych panów? dziękuję ![]()
![]() |
#3462 | |
Przyczajenie
|
![]()
GLIWICE - dr Mercik
![]() Cytat:
![]() Także zdecydowanie polecam tego fachowca.
19.03.2012 - 82kg ![]() 29.03.2012 - 81kg ![]() ......................... ......................... ......................... .......... cel numer 1 - powrót do wagi sprzed trzech lat: 65kg cel numer 2 - osiągnąć moje wymarzone 59kg |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3463 |
Zakorzenienie
|
Z Gliwic polecam Panią Maksymowicz, na os. Zubrzyckiego. Co prawda różne są o niej opinie, ale jeśli chodzi o prowadzenie ciąży to żadna znajoma mi kobieta nie ma zastrzeżeń
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3464 |
Raczkowanie
|
Dot.: ginekolog endokrynolog Poznan
bardzo dobre opinie na znanym lekarzu i wśród moich znajomych ma Piotr Bruszewski
|
![]() ![]() |
![]() |
#3465 |
Raczkowanie
|
Dot.: Ginekolog-endokrynolog wrocław
dr Świdrak - komandorska
|
![]() ![]() |
![]() |
#3466 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3467 |
Zakorzenienie
|
Ja chodzę do dr Kłubowicza na Parkowej i całkiem sobie chwalę. Tylko, że ja chodzę tylko na wizyty kontrolne więc nie wiem jakby pan leczył jakbym miała problemy
![]()
![]() 12.08.2013 ![]() 07.08.2015 ![]() Edytowane przez Vallotka Czas edycji: 2012-03-27 o 19:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#3468 |
Wtajemniczenie
|
Teraz w klinice Bocian jest tylko prywatnie? co sadzicie o p. Pietrzyckim ?ile placilyscie za wizyte z usg cytologia? czy zleca badania hormonalne przed wypisaniem tabletek anty? czy takie badania mozna zrobic u nich ? czy przy kolejnych wizytach sa jakies znizki ? czy jak idzie sie poraz kolejy z wizyte tylko z wynikami czy placi sie za wizyte ? wyrazcie prosze swoje zdanie
![]()
#3469 |
Zakorzenienie
|
Białystok
hej dziewczyny, nie wiecie czy dr Sobolewski przyjmuje również na NFZ czy tylko prywatnie? bo widziałam sprzeczne informacje na ten temat a opinie ma wspaniałe dlatego chciałabym się do niego wybrać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3470 |
Raczkowanie
|
Dr Jacek Swat. Przyjmuje w przychodni w Przeźmierowie, niedaleko Poznania.
Zawsze byłam zdania,że lepszymi ginekologami są kobiety, ale po tej wizycie zmieniłam diametralnie zdanie ![]() Przyszłam z ciągłymi bólami brzucha, żaden lekarz nie był w stanie wywnioskować co mi dolega. Dr Swat zrobił mi USG dopochwowe, badanie wziernikiem, cierpliwie tłumaczył ,zero pospiechu. Zbadał mi jajniki, sprawdził nadżerkę, a dodatkowo wszystko odbyło się bezboleśnie. Byłam na NFZ (dlatego nie oczekiwałam cudów), ale podobno przyjmuje też prywatnie ![]() Zdecydowanie polecam ![]()
#3471 |
Raczkowanie
|
Witam! Poszukuję dobrego ginekologa ze Szczecina. Chodzi mi głównie o zajście w ciążę ( od 9 miesięcy staranie i nic) czy któraś z Was w Szczecinie miała ten sam problem i miała dobrego ginekologa, który jej pomógł
|
![]() ![]() |
![]() |
#3472 |
Raczkowanie
|
Czy ktoś mógłby mi polecić dobrego ginekologa (tylko NFZ) w Katowicach?
![]() Próbowałam się umówić do jednego polecanego z forum, ale chyba to nieaktualne, bo dzwoniłam z 10 razy i nikt nie odbierał ;p |
![]() ![]() |
![]() |
#3473 |
Zakorzenienie
|
nfz jedynie polecam w K-cach Damiana Osieckiego -przyjmuje na dworcowej-jak chodzilam to trzeba bylo przychodzic osobiscie sie zapisac, nie wiem jak teraz..warunki moze nie super
![]() poszperaj tez w forum biala lista ginekologow(katowice)na gazecie, moze ktos inny ci "spasuje" ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3474 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3475 |
Raczkowanie
|
WARSZAWA
Mogę polecic z czystum sumieniem doktor Leśniewską - przyjmuje w Warszawie w Multi-medzie na Grochowskiej i Okopowej. Bardzo fajna ginekolog, zanim przypisała mi tabletki zbadała wszystko co było potrzeba - badania z krwi, hormony, usg, badanie piersi. Raz, kiedy pani doktor Lesniewska była na urlopie trafiłam do dr. Rodzocha (równiez w Multi-medzie tylko, że na Waryńskiego) - bardzo fajny ginekolog, zbadał mnie, pobrał cytologie, zlecił badania kontrolne. Nie wiem ile kosztuje wizyta, bo mam prywatny pakiet medyczny, ale wydaje mi się, że widziałam u nich tez logo NFZ, może warto zadzwonić i się zapytać.
Lepiej żeby mnie nienawidzili takim, jaki jestem, niż kochali kogoś, kim nigdy nie będę. — Kurt Cobain Edytowane przez weroniqe87 Czas edycji: 2012-04-04 o 09:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#3476 |
Raczkowanie
|
ja poszukuję dobrego ginekologa w Dąbrowie Górniczej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3477 |
Zakorzenienie
|
wyszukiwarka nie gryzie ![]()
![]() |
#3478 |
Rozeznanie
|
A może leczył się ktoś u Pani Małgorzaty Krystosiak, przyjmującej na terenie trójmiasta?
Jest ginekologiem-endokrynologiem ![]()
#3479 |
Zadomowienie
|
KRAKÓW
Zdecydowanie, z ręką na sercu polecam doktora Bartłomieja Golańskiego, przyjmuje w centrum miasta (ul. Czysta 5) w Pro Creative - prywatnie, niestety nie wiem, czy gdzieś przyjmuje na NFZ. Ogólnie obsługa całego centrum medycznego jest wspaniała (już sama Pani na recepcji jest kompetentna i niezwykle uczynna), natomiast Pan Doktor jest rewelacyjny - szczegółowo omawia wszystkie wykonywane czynności, doradza, tłumaczy, wyczerpująco odpowiada na wszelkie pytania i wątpliwości. W czasie badań delikatny. Bardzo konkretny i rzeczowy w sprawach antykoncepcji. Ogólnie wizyta we wspaniałej atmosferze, oceniam 10/10. |
![]() ![]() |
![]() |
#3480 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a slyszalyscie o dr Gruszczynskiej-Walczak?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 3 (0 użytkowników i 3 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:06.