|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4741 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczna - cz. V
Hej Kochane.
![]() Miłego wieczoru Wam życzę Znowuż mam tyle do nadrabiania, ale ostatnio mam wrażenie, że doba się skurczyła... Naskrobałam dzisiaj o odżywce i szamponie 47 i pokazałam nowości. A jutro... wreszcie się wyśpię.
Każdy problem da się rozwiązać, o ile ma się odpowiednio duży plastikowy worek. OkiemJulii FB Insta FAQ1 - Jak szybko zapuścić włosy? FAQ2- dekoloryzacja, kąpiel rozjaśniająca, likwidacja odcieni, numery farb |
|
|
|
#4742 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Ta eska była przekornie nieważny rozmiar ważne jacy ludzie są bezczelni tak swoją drogą 42 to wcale nie tak dużo jak sobie pomyślę...
"...Nie dbam o to, co ludzie myślą, albo mówią o mnie, wiem kim jestem..." 18.03Nowa seria na blogu...Tip Tuesday - jak podkreślam swoje brwi? 16.03 Biała brzoskwinia? Fa NutriSkin Rich Body Milk... 12.03 Poprawki w makijażu? You need this in your life!
|
||
|
|
|
#4743 |
|
Konto usunięte
|
Tak a propo eSek
![]() https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net...56028395_n.jpg Smacznego
|
|
|
|
#4744 |
|
Rozeznanie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;33353816]Tak a propo eSek
![]() https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net...56028395_n.jpg Smacznego [/QUOTE]To pewnie ona! to ona rozwaliła te spodnie co chciała Candy
"...Nie dbam o to, co ludzie myślą, albo mówią o mnie, wiem kim jestem..." 18.03Nowa seria na blogu...Tip Tuesday - jak podkreślam swoje brwi? 16.03 Biała brzoskwinia? Fa NutriSkin Rich Body Milk... 12.03 Poprawki w makijażu? You need this in your life!
|
|
|
|
#4745 |
|
Zakorzenienie
|
Orlica, mogłaś sobie darować.
![]() Witam się po południu. Kojarzycie jak mówiłam, że mi się dobry dzień zapowiada? Nie mów hop póki nie przeskoczysz - czuję się wypluta jak nigdy, a w środku dnia przeżyłam załamanie nerwowe i ryczałam przez pół godziny.
|
#4746 |
|
Rozeznanie
|
Dzisiejszy hit wyszukiwarki: książka mójparkinson
ja się pytam, jakim cudem? xD
|
|
|
|
#4747 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, mam mega problem i oczywiście przyszłam po radę.
![]() Dostałam dzisiaj propozycję udziału w warsztatach fotograficznych jako wizażystka. Warsztaty za 2 tygodnie, od czwartku popołudniu do niedzieli, w jakimś podobno fajnym dworku ze spa, jacuzzi i innymi bajerami, full wypas. Udział bierze ok. 30 osób z czego 20 to fotograficy. Ja za nic nie płacę, a żeby było lepiej to oni płacą mi. I teraz w czym problem. Wyjazd fajny, doświadczenie fajne, kilka groszy zawsze się przyda... Tylko ja za miesiąc mam maturę! I nie jestem pewna czy mogę sobie pozwolić na taki kilkudniowy wyjazd. Od razu na początku to powiedziałam organizatorowi, ale on mnie zaczął namawiać, że super okazja, super hotel, że wszystko za free, że imprez żadnych tam nie będzie (akurat ) i będę mogła pomalować modelki i potem się uczyć (chociaż z doświadczenia wiem, że raczej to nie wyjdzie ). No i trochę się napaliłam na taki wyjazd.Ale kolejne problemy to rodzice, którzy nie mają zamiaru się zgodzić, bo stwierdzili, że potem będę miała o te 3 dni za mało czasu na naukę, no i TŻ który pewnie szału dostanie jak mu powiem że mam jechac na 3 dni do jakiegoś spa z 20stoma fotografami (no właśnie 20 facetów i kilka dziewczyn ![]() ![]() )No i teraz nie wiem co mam zrobić.
|
|
|
|
#4748 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4749 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Przekonaj moich rodziców. ![]() Ja sama organizatorowi powiedziałam na początku że nie da rady. Ale kurcze tak mi przedstawił ofertę, że żal mi odpuścić.
|
|
|
|
|
#4750 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() wiem wiem ze przekornie...no tak jak dzisiaj patrzylam na te rozmiary to wg niektorych sklepow ja powinnam nosic rozmiar 60 bo ich 44 nawet jest jak 38 w niektorych sklepach nooo smiech na sali :P
|
|
#4751 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4752 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też bym jechała. 3 dni Cię nie zbawią, może się nie pouczysz, ale za to zdobędziesz cenne doświadczenie
|
#4753 |
|
Rozeznanie
|
Dla nas tak, a dla większości rodziców doświadczenie w takich "pierdołach" to o kant
|
|
|
|
#4754 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Magluj rodziców, zabierz notki i śmigaj na te warsztaty |
|
|
|
|
#4755 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A jak im powiem, że jeszcze w piątek musiałabym szkołę opuścić to już w ogóle ![]() No a odpowiedź muszę dać do jutra, bo powiedziałam że się zastanowię. I najchętniej to bym się zgodziła, nad rodzicami jeszcze popracowała, ale gorzej jak oni i tak się nie zgodzą. Nie lubię tak wystawiać ludzi w ostatniej chwili, tym bardziej że organizator już dzisiaj mi "płakał" do słuchawki że jest pod ścianą i prosił żebym się zgodziła i namawiał, bo mu jakaś wizażystka wypadła. ![]() A rodzice jeśli się zgodzą albo nie zgodzą, to pewnie dopiero w ostatniej chwili- dzień przed.
|
|
|
|
|
#4756 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4757 |
|
Zadomowienie
|
No i rodzice to nie jedyny problem, jeszcze zostaje TŻ. A on się nie zgodzi na pewno, w ogóle nie ma opcji, aż się boję go informować o tym pomyśle.
Chociaż w przeciwieństwie do rodziców, jego sprzeciw akurat mogę olać. :p
|
|
|
|
#4758 | ||
|
Wiecznie niezdecydowana
|
Cytat:
kurcze, super okazja, ja bym jechała, masz za☠☠☠**sty talent, nie możesz go zmarnować!
||
|
|
|
#4759 |
|
Rozeznanie
|
Właśnie, taka okazja nieczęsto się trafia, a 3 dni bez nauki? Powiedz rodzicom, że mózg też potrzebuje odpoczynku, żebyś potem mogła się efektowniej uczyć
Znaczy się, to jest zawsze moja wymówka...
|
#4760 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() No właśnie ej! Jest kolejny argument. Ten weekend warsztatowy jest akurat pomiędzy urodzinami mojej mamy a moimi. Nie ma mowy żebym się wtedy uczyła, jak cała rodzina się pewnie zjedzie. Na czele z ciotką z która jestem na wojennej ścieżce od pół roku i nie gadamy. Przynajmniej oszczędzę sobie tej szopki, a wolę się nie uczyć na warsztatach, niż nie uczyć się w domu i jeszcze z ciotką użerać.
|
|
|
|
|
#4761 | |
|
Rozeznanie
|
Drozja to magluj ich ile wlezie...rozpłacz się, potup nie wiem co jeszcze
![]() ---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ---------- Cytat:
i to teraz rodzicielom przedstaw
|
|
|
|
|
#4762 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;33353816]Tak a propo eSek
![]() https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net...56028395_n.jpg Smacznego [/QUOTE]boski widok ![]() Cytat:
masakra jakas to byla..... 3 dni faktycznie cie nie zbawi- a doswiadczenie ci sie przyda, jak sie okaze, ze dzieki temu ktos inny cie zauwazy, albo dostaniesz inne propozycje i np. w czasie wakacji bedziesz mogla rozwijac swoje umiejetnosci? nalezy ci sie tez troche odpoczynku przed matura, zeby sie odstresowac a co do Tzta- jak ufa to niech sie nie pieni ![]() Cytat:
![]() pamietam jak pracowalam w sklepie- kierowniczka mi powiedziala, ze teraz dostaja zanizona rozmiarowke s mniejsza o pol rozmiaru od s z poprzedniego roku- i pozniej dziewczyny wpadaja w paranoje ze nie jedza a tyja
|
|
|
#4763 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
hahah strasznie nie?![]() w ogóle ja noszę rozmiar portków 38 a mam tak konkretne płaskodupie, że szok...a brzucha też nie mam (no chyba, ze się najem) to gdzie ta Mka?xD
|
|
|
|
|
#4764 |
|
Konto usunięte
|
Mogę Was prosić o wypowiedzi u mnie na blogu w zakładce "Co wkrótce?" ?
![]() Namnożyło mi się teraz tych kosmetyków i nie wiem, za co brać się najpierw
|
|
|
|
#4765 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Drozja
Po pierwsze, jesli Twój TŻ uważa, że między Tobą a tymi facetami/którymś z nich może coś się wydarzyć, to ma o Tobie wybitnie kiepskie zdanie i zastanów się nad tym związkiem. Cicha zazdrość to coś innego niż wyczuwanie w tej materii zagrożenia na tyle realnego, że wyrazi/może wyrazić swój sprzeciw. Po drugie, zastanów się po rpsotu, co jest dla Ciebie teraz priorytetem i wybierz.
|
#4766 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gdyby mi mój TŻ na coś nie chciał pozwolić, argumentując to strachem, że wydarzy się coś pomiędzy mną a innym facetem (lub gdybym wiedziała, że o o to chodzi, mimo że mówi coś innego), to poważnie zastanowiłabym się nad tym związkiem - co innego poczuć ukłucie zazdrości, a co innego, co by nie było, bezpodstawnie ograniczać drugą osobę, dla mnie to niedopuszczalne w związku. A co do matury, to też się zgadzam - to Twoje życie, Ty podejmij decyzję, moim zdaniem żadna z nas tego nie zrobi. Jeśli wyżej od pracy stawiasz relacje z rodzicami to po prostu rozważ jak potencjalny wyjazd na to wpłynie. Jeśli sądzisz, że ów wyjazd może być krokiem milowym w Twojej karierze - zastanów się czy jest wart ewentualnego nadszarpnięcia kontaktów z rodzicami. Ot, to kwestia priorytetów, każdy ma inne - u mnie np. praca jest jedną z najważniejszych rzeczy, więc gdybym uznała, że wyjazd to dla mnie szansa, to bym się nawet nie zastanawiała. Z drugiej strony, ja od kilku lat mam wolną rękę i nie jestem ograniczona przez nikogo jeśli chodzi o tego typu decyzje, jak również nie wiążę swojej przyszłości ze studiami, tak więc moja odpowiedź nie jest zbyt miarodajna.
|
|
#4767 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
||||||
|
|
|
#4768 |
|
maszyna, nie człowiek
|
To o nim nie pisz publicznie - nie będziesz się na takie uwagi narażać
Napisałam tak, bo sobie nie wyobrażam takiej uwagi ze strony kogoś, kto jest moim partnerem, towrzyszem życia czy jak to zwać.
|
#4769 |
|
Zakorzenienie
|
Drozja, jeśli nie chcesz uwag na temat związku, proponuję nie pisać o nim na forum publicznym.
Uwagi nie były złośliwe ani żadna z nas nie weszła z buciorami w Twoje prywatne życie, a z kolei Ty o TZcie napomknęłaś pisząc o problemie - i zwracając uwagę, że również o niego w całej sprawie chodzi. Chyba liczyłaś się z tym, że ktoś to może skomentować, prawda?
|
#4770 | |
|
Zakorzenienie
|
Teraz się uda!
Cytat:
(mimo wielu obaw)ale fajnie! |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:39.

Znowuż mam tyle do nadrabiania, ale ostatnio mam wrażenie, że doba się skurczyła... Naskrobałam dzisiaj o odżywce i szamponie 47 i pokazałam nowości. A jutro... wreszcie się wyśpię.

auaaaaa 
to ona rozwaliła te spodnie co chciała Candy

i to teraz rodzicielom przedstaw
hahah