|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3361 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część VII
TŻ proponował jeszcze Ariel, Artur, Błażej, Cezary, Paweł, Norbert, Przemysław
Jakoś nie jestem przekonana. Z jednej strony nie podoba mi się w 100% Fabian, a z drugiej... mam wrażenie, że to imię do niego pasuje |
![]() ![]() |
![]() |
#3362 | |
Wtajemniczenie
|
Wrocilam od dentysty...ehhhh
jutro od rana zabiegany dzien a tu pogoda marna ze hej ![]() Cytat:
![]() super, ze wizyta ok
nasz ślub kościelny:15.08.2009 ![]() nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3363 | |
Raczkowanie
|
![]() ![]() Daniel mi się podoba, sama rozważałam ale Tż się nie zgodził ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3364 | |
Zakorzenienie
|
Sas miałaś znieczulenie u dentysty?
Ja nie (dziś byłam) i przekonałam sie że ono wcale potrzebne nie jest ![]() ---------- Dopisano o 00:20 ---------- Poprzedni post napisano o 00:19 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:22 ---------- Poprzedni post napisano o 00:20 ---------- Dziewczyny dlaczego czuję kopniaki raz z prawej raz z lewej - w ciągu tego samego dnia. Czy Wy też tak miewacie?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3365 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3366 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Witam po przerwie.
To był bardzo męczący tydzień i nawet nie miałam czasu tu zajrzeć, więc wybaczcie, ale ok. 100 stron nie zdołam nadrobić. Jak brzuch zaczął boleć mocniej, a twardnienie i skurcze już mnie niepokoiły, to jednak sięgnęłam po Luteinę. Najgorzej było w piątek po południu, a ponieważ nie miałm ochoty na spędzenie weekendu w szpitalu z tabletkami, które mogę brać również w domu, to wybrałam leżenie we własnym łóżku. Zaznaczam, że poza ciążą takim bólem bym się nie przejęła. Kilka dni temu nagle urósł mi brzuch, mam wrażenie, że ciągnie mnie skóra wewnąrz i na zewnątrz. ![]() Zanim zauważyłam tą zmianę swoich wymiarów byłam z mamą w lumpku. Kupiłam trochę ciuszków dla kruszynki (fotki wstawię za kilka dni) i jakieś dla mnie. Niestety białe rybaczki w rozm. 38 są dziwnie dopasowane ![]() U hematologa wyszła mi lekka niedokrwistość, ale mam pozostać przy jednej tabletce żelaza. Następna wizyta w czerwcu. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 02:47 ---------- Poprzedni post napisano o 02:05 ---------- Luby - oszczędzaj się. Nawet, gdybyś miała urodzić przed terminem, to lepiej, żeby to nie było teraz. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja też nie. Każdy przy bliższym poznaniu okazywał się egoistą. Imię mi się podoba. Cytat:
![]() Edytowane przez Maciejka__ Czas edycji: 2012-04-05 o 01:49 |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3367 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 07:11 ---------- Poprzedni post napisano o 07:00 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Nic nie zrobimy- widocznie taka nasza uroda ![]() Cytat:
![]() Ad2. Ooo będziesz policjantką ![]() ---------- Dopisano o 07:18 ---------- Poprzedni post napisano o 07:11 ---------- Jupi! No to gratki ![]() Cytat:
![]() ![]() Dziękuję za info ![]()
![]() |
#3368 |
Zakorzenienie
|
cześć.
bardzo staram się nie denerwować ale jak tu zachować spokój jak kolejna osoba chciała nas zrobić w ch. z autem..... facet wczoraj przyjechał z tą hondą. Sąsiad mechanika zajrzał gdzie trzeba i okazało się że bity i bardzo ciulato wszystko zrobione, tak byle jak. Abs klejony, nie wiadomo czy klima chodzi bo coś tam się nie włączało. Szlag mnie powoli trafia..... ![]()
#3369 |
Zakorzenienie
|
hello
![]() dzis kolejny dzien zakupów przedświątecznych, jakąs wałówę trezba kupic ![]() Norniczka mój mały w 23t5d wazył 671g, lekarz mówil że to waga w normie, mam sietki centylowe wydrukowane u lekarza i plasuje sie dokładnie w środku |
![]() ![]() |
![]() |
#3370 |
Zakorzenienie
|
Hej
Melduje się i jedziemy właśnie do tesciow ![]() po południu wracamy to się Odezwe. miłego dnia ![]()
#3371 | |
Rozeznanie
|
Witam kochane
![]() Dopiero udało mi sie Was nadrobić Wczoraj weszłam na chwilke ale jak przeczytałam o Perse to już nie mogłam więcej czytać to straszne co się stało i to na tym etapie ciaży Mam tylko nadzieję że szybko dojdzie do siebie a kolejna ciąża będzie lekka i bezproblemowa JA już do świąt w domu z moim kurczakiem ![]() Dzisiaj idziemy na szczepienie- oj bedzie sie działo ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3372 |
Rozeznanie
|
Cześć Dziewczynki
![]() A propos rozstępów - ja już wcześniej miałam na cyckach ![]() ![]() Ps. startowalam z 68 kilo... a dziś weszłam na wagę i... 76. Myślę, że masakryczne 80 kilo przekroczę na 100%. O mamo, to brzmi masakrycznie
#3373 |
Rozeznanie
|
Co do rozstępow to powiem Wam że oczywiście każda skóra inna ale tak mi jak i mojej kuzynce rozstepy na piersiach praktycznie zniknely(po ciazy)
W tamtej ciaży miałam cale poorane - takie słoneczka mi sie poobily- też byłam przyłamana ale gdzieś po pół roku po ciązy nie było śladu. Ostatnio rozmawiałam z kuzynką- Ona też na brzuchu nie miała tylko na piersiach i to samo Także glowa do góry ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3374 |
Zakorzenienie
|
chyba zrobię mazurka na święta
![]() nigdy jeszcze nie robiłam ![]() ![]() ![]()
#3375 |
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny
Dzisiaj mam 22 +0 tc czyli według waszego liczenia zaczynam 23 tydzień? Moj ginka liczy te tygodnie inaczej, wczoraj mi w karcie ciąży napisała 21/22 ![]() Mi tak na chłopski rozum patrząc w kalendarz bardziej pasuje, że jestem w 23 niż w 22 tygodniu. Na wizycie wszystko ok, w sumie siedziałam u niej z 30 min ![]() W ciągu miesiąca przytyłam aż 0,5kg i tym samym jestem całe 2 kg do przodu od początku ciąży. |
![]() ![]() |
![]() |
#3376 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() aaaa gratuluję ![]()
![]() |
#3377 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3378 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
My tez ostatnio mielismy kupic nowe auto ![]() TZ jest mechanikiem, wiec sam zajrzal. Niby cena byla super, auto na zewnatrz nawet dobre, a w srodku kicha ![]() ![]()
![]() |
#3379 | |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() ![]() Ale nadrukowałyście ![]() ![]() Cytat:
Jeszcze mój mluszek mało się ruszał i tak jakoś spać nie mogłam ![]() ![]() ![]() Tak mi smutno z jej powodu... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3380 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mama ma zagadać do jakiegoś swojego znajomego który ma komis. a taty kumpel sprowadza auta z zagranicy. Zobaczymy.
![]() |
#3381 | ||||
Zadomowienie
|
Wczoraj trochę Was podczytywałam, ale nie miałam siły ani ochoty nic pisać...Dzisiaj czuję się trochę lepiej.
Luby- dobrze, że to był fałszywy alarm i z dzidziolkiem wszystko dobrze ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() A co do Twojej wagi to ciągle Ci to powtarzamy, że to tylko woda i błyskawicznie spadnie po porodzie, ale nas nie słuchasz ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3382 |
Zakorzenienie
|
Cześć wam pipusie, u mnie dzisiaj słońceee
![]() ![]() nela jak ja kupowałam auto z byłym to też były przypadki... auto za 2tys. a jak obejrzeli go pod maską to i za 500zł chciał oddać , cwaniaki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3383 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ja kupiłam wczoraj pierwszą rzecz dla naszego Ninusia fotke dam poniżej ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3384 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
sprzedaliśmy naszego rovera za 2200 i facet od razu o wszystkim wiedział. Nic nie ukrywaliśmy a też mieliśmy stłuczkę.
![]() |
#3385 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() 2 kg - wow! Jak Ty to robisz? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3386 |
Raczkowanie
|
dzisiaj wstalam ze sloncem, do pracy przyjechalam dobrze po 9tej , a wszstko przez moje malenstwo. wyobrazscie sobie ze rano...naprawde rano ~ 4tej przebudzilam sie lezac na plecach...objelam brzuch dlonmi i zaczelam glaskac...a moje malenstwo jak tylko przestalam oddalo mi tym samym, zaczol sie przemieszczac i pukac w brzuch
![]() ![]() ![]() okropna mam zgage i jeszcze raz Zgage .. picie czesto wody mi pomaga, niestety tylko na pare miniut...a wy macie jakis sposob, bo ja i po renni tez mam zagae naszczescie pogoda jest lepsza niz wczorajsza |
![]() ![]() |
![]() |
#3387 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() u nas niestety dzisiaj brzydko, a wczoraj taka fajna wiosna była
![]() |
#3388 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Pokaż zakupki ![]() Cytat:
![]() Moja mama nigdy nie zaakceptowała mojego męża, zawsze usłyszę jakieś przykre komentarze pod jego adresem, a jesteśmy małżeństwem 8 lat ![]() Podoba mi się ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3390 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() U mnie też dziś jest ładniej za oknem. Co prawda jest zimno (rano mąż skrobał szyby w aucie), ale jest słonko i od razu jakoś tak raźniej w serduchu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:23.