Już przyszła wiosna, topimy marzannę i wydajemy za mąż kolejną pannę - PM 2012 cz. XX - Strona 158 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-05, 09:54   #4711
kasia_kuku
Zakorzenienie

Dot.: Już przyszła wiosna, topimy marzannę i wydajemy za mąż kolejną pannę - PM 2012

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
dobra dziewczyny czas podjąć decyzję którą biżuterię brać??
1 i 2 zdjęcie to ten sam komplet

zaznaczam że suknię mam w kolorze wanilii i żadnego naszyjnika nie chcę, szarfa będzie w kolorze granatu ewentualnie w kolorze wrzosowym

będę miała upięte włosy i z boku kwiatek więc biżuteria musi współgrać z całością
1 zdecydowanie Kindziu Mam w głowe wizualizacje Twojej sukni i te będą bardziej pasować

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-05, 09:57   #4712
ladystar
Zakorzenienie

Dot.: Już przyszła wiosna, topimy marzannę i wydajemy za mąż kolejną pannę - PM 2012

Dzien dobry

Witam sie i zmykam niestety od razu...

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość
no co? nie wiedziałaś Kindziu że już w tracie stosunku możesz mieć objawy ciąży i np rzygać dalej niż widzisz?

ale powiem Wam, ze moja sasiadka kiedys do mnie mowi
S. - jestem w ciazy!!
ja - tak?? oo.. super!! gratuluje!! ktory to tydzien??
S.- drugi dzien
ja -
I jak sie okazalo byla i tym sposobem ma juz piatke dzieci

Milego dzionka zycze

ladystar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-05, 10:04   #4713
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Napisane przez maruda80 Pokaż wiadomość
A co do wpadek.
Na siostry ślubie ciocia wzięła świadka za Pana Młodego i zaczęła mu składać życzenia.
A to dlatego że świadkiem był bliski sąsiad i przyjaciel siostry (znają się od podstawówki, razem do klasy chodzili) i często go u nas w domu widziała.
Ale wtopa niezła...
Padłam i wyobraziłam sobie taką sytuację na swoim ślubie, nasi świadkowie by się oboje chyba popłakali ze śmiechu.

Cytat:
Napisane przez kobietkaaaaa Pokaż wiadomość
Mam małe pytanko do dziewczyn, które deklarują, że ich TŻ-ty nie będą miały kamizelki - muszka, krawatka czy krawat w takiej sytuacji ? Ja jeszcze nie wiem, co mój wymyśli, ale wolę się upewnić, by w razie czego sprowadzić go na ziemię
Krawat

Cytat:
Dziewczyny macie jakieś pomysły na plątające się włosy? Zwariuje za chwilę normalnie, po tym wybuchu pieca i spaleniu końcówek ciagle sa jakie sa ale nie mogę ich na racje obciąć bo chcę mieć jak najdłuższe do ślubu a potem je podetne...
Ale teraz po umyciu są fajne sypkie, i po chwili są splątane tak że ledwo je wyczesze :/
Największe paskudztwo czyli jakiś mocno tłusty olejek na silikonach na te końce.

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
Dziewczynki mam do was pytanie czy jak mój tata będzie mnie odprowadzał do ołtarza wypada żeby miał kwiatek jakiś w butonierce ?? Tż będzie miał pomarańczową różę myślałam ze skoro mam jeszcze fioletowe kwiatki mieć w bukiecie to może tacie przynajmniej do kościoła włożyć
Wypada, czemu nie

Gratuluję zestawienia

Cytat:
Napisane przez justyna_g4 Pokaż wiadomość
Dziewczyny wróciłam z przymiarki. Suknia jest po prostu piękna. Tż był ze mną ale nie wszedł do środka i stwierdził, że jak wyszłam to mi się oczy świeciły. Dużo ładniej wygląda w realu.
Ładnie bardzo wyglądasz moja koleżanka w zeszłym roku miała posobną suknię, na zdjęciach wyszła ekstra.

Cytat:
Napisane przez maruda80 Pokaż wiadomość
Zastanawiam się czy oddać suknię do czyszczenia (kupiłam z all, była czyszczona, ale zastanawiam się czy jej nie odświeżyć)
Problem w tym że ma sporo koronek i naszywanych koralików, pytałam się w pralni ale oni nie są w stanie zagwarantować czy sukience się nic nie stanie i nie ponoszą odpowiedzialności za ewentualne szkody. I chyba odpuszczę, przecież sukienka (szczególnie dół) wybrudzi się już w drodze do kościoła (mam tren)

Sąsiadka mówiła że ona sobie sama suknię prała w wannie i ładnie się doprała. Więc po ślubie chyba też sama ją wyczyszczę.
Z tym praniem w wannie czy w ogóle w domu to dużo zależy od sukni. Moja koleżanka miała tiulową suknię "księżniczkę" i mama wyprała jej ją w wannie między ślubem a sesją, bo padał deszcz i była dość brudna. No i niestety, wszystko się ładnie odprało, ale tiul opadł, usztywnił się i już nie wyglądał tak jak powinien i wybijało się koło z halki przez tiul i było to widać na wszystkich fotkach.

A do pralni ja też bym się bała oddać zdobioną suknię, musiało by to być zaufane miejsce.

Cytat:
Napisane przez czarna_kawa80 Pokaż wiadomość
co ja to chcialam mam problem, robimy bardzo male wesele 55/60 osob
i teraz tak zaprosilam swojego kuzyna z jego dziewczyna (bardzo fajna laska bardzo ja lubie) ale on mi pisze ze ona prawdoopodobnie wyjezdza na cale wakacje za granice wiec przyjedzie z kolezanka
napisalam mu ze nie chce obcej baby na imprezie (tak żartem) ale on chyba nie rozumie, jak mu dac to delikatnie do zrozumienia
znowu moja kolezanka singielka z nikim sie od dluzszego czasu nei spotyka, nie chce zeby brala kogos na sile
chcialabym zeby to byla impreza absolutnie kameralna i tak "rodzinna"
Chyba najlepiej wprost... My też tak pożartowaliśmy do naszych dwóch kolegów, którzy są sami i jeden nam wprost powiedział, że on sobie koleżanki jakiejś poszuka bo u nas nie będzie wolnych dziewczyn i on się będzie nudził.
Odpuściliśmy w sumie bo nie chcieliśmy wprost takich informacji przekazywać, że nie chcemy osób obcych zapraszanych na siłę, nie chcieliśmy narzucać niczego no i tak wyszło trochę bez sensu. Dlatego teraz uważam, że najlepiej mówić wprost i już.

Cytat:
Perły bierz.

---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ----------

Cytat:
Napisane przez paulinak18 Pokaż wiadomość
Dziękuję Wam za opinieJa też jestem przeciwna krótkim koszulą, ale oczywiście mój TŻ nic w tym złego nie widział, więc powiedziałam dobrze "sam zobaczysz" napisałam do Was i na szczęście mnie nie zawiodłyścieTż musiał skapitulować i będzie długa do końca z tym że kupimy 2 takie same, żeby mógł zmienić bo ma problemy z nad potliwością
Nie musi byc taka sama mój TŻ na zmianę bierze mniej formalną koszulę - albo taką bardzo ładną w jasne prążki (ale ona nie jest na spinki więc nie wiem) albo ja mu jakąś kupię na nadchodzące urodziny, ale już nie taką 100% białą...

Znajoma opowiadała ostatnio, że u nich szwagier musiał w środku wesela jechać do ich mieszkania i prasować koszulę, bo pan młody po prostu musiał się przebrać a nie pomyśleli o tym wcześniej. I całe szczęscie że mieli blisko domu wesele (my mamy jeszcze bliżej ).

W ogóle to kupiliśmy wczoraj spinki, ale średnio mi się podobają.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-05, 10:05   #4714
morelka1987
Zadomowienie

Mam pytanie odnośnie butów tanecznych z firmy Akces 2. jestem zdecydowana na tą firmę ponieważ kilka lat temu już tam kupowałam buty na lekcje tańca. Teraz wybrałam sobie butki na slub ale zastanawiam się czy wziąć opcje EXCLUSIVE za
35zł lub LIGHT WALK za 40 zł. Kusi mnie żeby wziąć ta druga opcję. Ale nie wiem czy to ma sens. Czy Wy zamówiłyście sobie takie wkładki czy nie ?
Stary 2012-04-05, 10:09   #4715
paulinak18
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Nie musi byc taka sama mój TŻ na zmianę bierze mniej formalną koszulę - albo taką bardzo ładną w jasne prążki (ale ona nie jest na spinki więc nie wiem) albo ja mu jakąś kupię na nadchodzące urodziny, ale już nie taką 100% białą...

Znajoma opowiadała ostatnio, że u nich szwagier musiał w środku wesela jechać do ich mieszkania i prasować koszulę, bo pan młody po prostu musiał się przebrać a nie pomyśleli o tym wcześniej. I całe szczęscie że mieli blisko domu wesele (my mamy jeszcze bliżej ).

W ogóle to kupiliśmy wczoraj spinki, ale średnio mi się podobają.
Białych koszul nigdy za wiele tym bardziej że TŻ nie ma takich fajnych Jedną to obowiązkowo na spinki, a drugą to już zobaczymy może normalną ale też raczej czysto białą

To rzeczywiście dobrze że mieli blisko

Pokaż jakie są te spinki
paulinak18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-05, 10:12   #4716
tusia_m
Zakorzenienie

dzień dobry

Dziewczyny, które mają dziś 100-dniówkę - GRATULUJĘ !!!

A ja się zabieram za pisanie magisterki.......

Miłego dnia!

Can you feel the love tonight?
It is where we are...
tusia_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-05, 10:14   #4717
Nika0208
Rozeznanie

Moj TŻ ma kupione dwie koszule biale, jedna gładka na spinki a druga do ptrzebrania biała w prazki już na zwykle guziki. (dla mojego TZ ciężko było znalesc koszule wiec miał szyta... jest wysoki i chudy )
Uciekam do pracy
Milego dnia zycze
Nika0208 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-05, 10:15   #4718
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tusia_m Pokaż wiadomość
dzień dobry

Dziewczyny, które mają dziś 100-dniówkę - GRATULUJĘ !!!

A ja się zabieram za pisanie magisterki.......

Miłego dnia!
Łączę się w bólu... tyle, że z licencjatem

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

Stary 2012-04-05, 10:16   #4719
a u d r e y
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez czarna_kawa80 Pokaż wiadomość

ja musialam wyjac bo lekarze ratowali mi życie i musieli mnei zaintubowac do operacji od tej pory nie wkladalam, u Ciebie dziurka zarosla ??
Nosiłam go 3 lata, wyjęłam i po 5 dniach chciałam włożyć na próbę i już go nie przepchałam, mam takie zgrubienie wyczuwalne na jęzorze.. :/

Cytat:

zaznaczam że suknię mam w kolorze wanilii i żadnego naszyjnika nie chcę, szarfa będzie w kolorze granatu ewentualnie w kolorze wrzosowym

będę miała upięte włosy i z boku kwiatek więc biżuteria musi współgrać z całością
namber łan dla mnie 1

Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość
Dzien dobry

ale powiem Wam, ze moja sasiadka kiedys do mnie mowi
S. - jestem w ciazy!!
ja - tak?? oo.. super!! gratuluje!! ktory to tydzien??
S.- drugi dzien
ja -
I jak sie okazalo byla i tym sposobem ma juz piatke dzieci

Milego dzionka zycze
a moja kumpela mi powiedziała że przestaje palić bo jest w ciąży, a ja się jej pytam w którym tyg a ona że w minus 2 po miesiącu była w 2 tygodniu

Cytat:

Największe paskudztwo czyli jakiś mocno tłusty olejek na silikonach na te końce.
właśnie ja od jakieś czasu jestem bezsilikonowcem i nie chcę ich ładować na włosy bo jestem zadowolona z bezsilikonowych produktów. Kupię jeszcze olejek kokosowy...
Stary 2012-04-05, 10:17   #4720
malwus20
Wtajemniczenie

Cytat:
O właśnie miałam napisać że jestem za tym żeby Kasia prowadziła wątek

No to oficjalnie 100dni do ślubu

Cytat:
sukienka jest jasna rzekłabym nawet, że biała najgorszy problem mam z kolczykami bo te drugie są długaśne i nie chciałabym żeby zakryły mi ryjca i dyndały się takie dwie parówki

pomocy
Kindziu moim zdaniem pierwsze sa dłuższe od drugich chyba że to są te same zestawy tylko na drugim zdjęciu pokazane jak wyglądają na uchu i ręce.
Moim zdaniem kolczyki nie bedą Ci dyndały jak parówki , nie maja w konu długości 10 cm bo najdłuższe mają 7 cm. Jak pamiętam Cię ze zdjęć to właśnie fajnie beda Ci wydłużały szyję i wysmuklały twarz.
A nawet jakby Ci dyndały to to co? Nie warto "pocierpieć" ten jeden dzien żeby ładne wyglądać Chyba że stawiasz na ewidentny komfort.
Stary 2012-04-05, 10:21   #4721
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malwus20 Pokaż wiadomość

Kindziu moim zdaniem pierwsze sa dłuższe od drugich chyba że to są te same zestawy tylko na drugim zdjęciu pokazane jak wyglądają na uchu i ręce.
Moim zdaniem kolczyki nie bedą Ci dyndały jak parówki , nie maja w konu długości 10 cm bo najdłuższe mają 7 cm. Jak pamiętam Cię ze zdjęć to właśnie fajnie beda Ci wydłużały szyję i wysmuklały twarz.
A nawet jakby Ci dyndały to to co? Nie warto "pocierpieć" ten jeden dzien żeby ładne wyglądać Chyba że stawiasz na ewidentny komfort.
Co tam Malwuś? Jak samopoczucie?

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

Stary 2012-04-05, 10:25   #4722
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Białych koszul nigdy za wiele tym bardziej że TŻ nie ma takich fajnych Jedną to obowiązkowo na spinki, a drugą to już zobaczymy może normalną ale też raczej czysto białą
No właśnie mój TŻ nie cierpi białych koszul, praktycznie nigdy ich nie nosi i odmawia zakupu więcej niż jednej. Zmuszać go nie będę.

Cytat:
Pokaż jakie są te spinki
Wstawię fotki może wieczorem jak teściowa wyjdzie w miarę wcześnie i będę mieć siłę jeszcze podnieść aparat.

Cytat:
właśnie ja od jakieś czasu jestem bezsilikonowcem i nie chcę ich ładować na włosy bo jestem zadowolona z bezsilikonowych produktów. Kupię jeszcze olejek kokosowy...
Ja też wolę bezsilikonową pielęgnację, ale na rozczesywanie takich trudnych miejsc czasem nic innego nie pomoże jak oblepienie ich czymś tłustym, lepkim i paskudnym.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2012-04-05, 10:27   #4723
malwus20
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
Co tam Malwuś? Jak samopoczucie?
Tak średnio Nawet po przeczytaniu Twojego pytania mocniej zabiło mi serce ze stresu Biore jakies prochy na uspokojenie bo mam wrażenie ze mam migotanie serca każdego ranka jak tylko przyjdzie na myśl słowo "ślub"

Edytowane przez malwus20
Czas edycji: 2012-04-05 o 10:29
malwus20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-05, 10:30   #4724
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

Cytat:
Napisane przez morelka1987 Pokaż wiadomość
Mam pytanie odnośnie butów tanecznych z firmy Akces 2. jestem zdecydowana na tą firmę ponieważ kilka lat temu już tam kupowałam buty na lekcje tańca. Teraz wybrałam sobie butki na slub ale zastanawiam się czy wziąć opcje EXCLUSIVE za
35zł lub LIGHT WALK za 40 zł. Kusi mnie żeby wziąć ta druga opcję. Ale nie wiem czy to ma sens. Czy Wy zamówiłyście sobie takie wkładki czy nie ?
tez sie nad tym zastanawiam a czy ten light walk gwarantuje rowniez skore w srodku czy trzeba te 2 opcje wykupic ??

https://wizaz.pl/Mikroreklama

jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną

czarna_kawa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-05, 10:31   #4725
kindziulindzia
Zakorzenienie

widzę że wygrywa komplet perłowo-kryształowo-wystrzałowy

dzięki dziewczyny i pewnie go wezmę w takim układzie chociaż ten drugi też mi się podoba ale kolczyki ma zdecydowanie za długie
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-05, 10:32   #4726
justyna_g4
Zakorzenienie

Nadrobiłam was z wczoraj!

Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość
W
Ma któraś z Was kilka kolczyków w jednym uchu? Ja mam w jednym dwa i nie wiem co zrobić z jednym na ślub. Jak wyciągnę to zostanie brzydka dziurka, więc chyba założę taki w kształcie malutkiej kropeczki. Myślicie, że to będzie dobry pomysł Jak kiedyś chciałam zlikwidować tą drugą dziurkę to Tż zabronił.
Ja też ma dwa kolczyki w uchu i nie zamierzam tego drugiego wyciągać. Cały czas noszę tam białą cyrkonię i na ślub po prostu kupię nowy kolczyk. Mam jeszcze kolczyk w nosie. Nie uważam go za błąd młodości bo bardzo mi się podoba i Tż z resztą też. Nie zamierzam go wyciągać na ślub bo mam świadomość, że w końcu będę musiała to zrobić i chcę mieć jakąś pamiątkę ( może to głupie). Rozważam też żeby wyjąć go na ślub ale na poprawiny i do zdjęć już założyć.

Cytat:
Mam pytanie od koleżanki: Ile kosztuje w salonie AGNES 10750? Kilka dziewczyn ją u nas ma
W piątek mierzyłam ją w Krakowie na Filipa. Kosztuję 2450zł plus jakiś tam rabat na dodatki.

Cytat:
Napisane przez misiak17 Pokaż wiadomość
Ok to macie zdjęcie fryzury bo sukienki nie mam.

Tylko włosy mam jeszcze nie ufarbowane
Bardzo ładna ta fryzura

Cytat:
Napisane przez Kabriela Pokaż wiadomość
Dziewczyny tak jak rano pisałam, teraz mogę wysłać to co stworzyłam, sorki za jakość ale nie mam aparatu fotograficznego więc zdjęcia są telefonem robione, ale i tak widać...

Cytat:
Napisane przez Joanna 1227 Pokaż wiadomość
Bardzo ładnie

Sama też myślę nad upiętymi włosami w podobny sposób

Zauważyłam, iż poprzedni post nie dodał się (może źle wcisnełam guzik ), więc napiszę w skrócie:

Witam się z Wami
prosze o dopisanie mnie do wątku
Ślubuję 29.09.12 czyli za niecałe 6 miesięcy i już nie mogę się doczekać
Witaj

Cytat:
Napisane przez Joanna 1227 Pokaż wiadomość
Zdjęcia?
Proszę bardzo Lubię się chwalić
1. pokażę wam moją faworytkę, skradła mi serce pod koniec przymierzania, ale zgasiła ceną 3800zł. poszukuję miłej pani która mi ją uszyje
2. Buciki, kupiłam zanim miałam sukienkę. Wiem, wiem, zazwyczaj kupuje się najpierw kieckę potem buty, ale one tak się do mnie uśmiechały, ze nie mogłam się oprzeć
Ja patrząc na ostateczny efekt pracy mojej krawcowej mogę ją z czystym sumieniem ją polecić, z tym że ona jest z Myślenic wiec do Wawy kawał drogi. Choć wczoraj mi mówiła, że szyje dla dziewczyny z Wawy suknie i po prostu podała jej wymiary i wyśle jej suknie bez przymiarek. Ja bym się chyba bała.

Cytat:
Napisane przez chocolate muffin Pokaż wiadomość
siostrzeniec tż trafił właśnie do szpitala z podejrzeniem sepsy. W niedzielę mają być jego chrzciny.
dla siostrzeńca. Na pewno wszystko będzie dobrze.

Cytat:
Ładnie bardzo wyglądasz moja koleżanka w zeszłym roku miała posobną suknię, na zdjęciach wyszła ekstra.
dzięki. Ona tak ładnie się mieni w rzeczywistości.

Dziewczyny powiedzcie mi ile trwa takie zablokowanie jak ma ona?? Wiecie?? Bo chciała, żebym zapytała o to jaki to tiul na moje sukni i nie wiem czy jak teraz napisze to odnajdzie to.

Laura

http://lb1f.lilypie.com/YodDp2.png
justyna_g4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-05, 10:34   #4727
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
Tak średnio Nawet po przeczytaniu Twojego pytania mocniej zabiło mi serce ze stresu Biore jakies prochy na uspokojenie bo mam wrażenie ze mam migotanie serca każdego rana jak tylko przyjdzie na myśl słowo "ślub"
Kochana! To sama radość że zakładacie rodzinę, nie ma się czym stresować! Nieważne co by się nie wydarzyło, najważniejsi jesteście WY. Nie zawsze wychodzi jak chcemy ale na to nie zwracaj uwagi, po prostu myśl o sobie i o TŻ. A reszta niech żyje swoim życiem

---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ----------

Cytat:

dzięki dziewczyny i pewnie go wezmę w takim układzie chociaż ten drugi też mi się podoba ale kolczyki ma zdecydowanie za długie
Kindzia, męska decyzja bo w końcu bez biżu zostaniesz :P

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

Stary 2012-04-05, 10:35   #4728
(kicia)
Zakorzenienie

Bry kto mi ukradł sen?

Dziękuję za opinie w prawie kwiatka dla taty. Więc prawdopodobnie do kościoła coś dostanie do butonierki (jeszcze zobaczymy jaki sobie garnitur kupi)

Dziękuję też za wszystkie studniówkowe gratulacje. Ja wiem że mam bardzo dużo załatwione ale to jest tak że co roku semestr letni mam tak zawalony zajęciami że po prostu dużo rzeczy załatwiłam w wakacje a dużą część zakupów przez internet w sezonie zimowym bo ceny były niższe. Ale wszystkie dacie radę

Kindzia wg mnie 1zestaw
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-05, 10:36   #4729
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:

tez jestem za pierwszym

Wczoraj w nocy pisalam meile do kwiaciarni w NS czy zdobeda mi anemony... odpisaly na razie 3 z czego 2 powiedzialy NIE. a jedna ze nie wiedza jeszcze czy beda te kwiaty kwitly we wrzesniu... zbyt odlegly termin
co robic

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-05, 10:36   #4730
a u d r e y
Wtajemniczenie

Cytat:

Ja też wolę bezsilikonową pielęgnację, ale na rozczesywanie takich trudnych miejsc czasem nic innego nie pomoże jak oblepienie ich czymś tłustym, lepkim i paskudnym.
aaa ale ja nie mam problemów z rozczesaniem na mokro. na mokro mi wszystko pięknie się rozczesuje. po wysuszeniu i albo wyciągam na szczotkę albo je przeprostuję przez godzine są w miare, a po godzinie są tak splątane że ich przez palce nie przepuszczę, a rozczesywanie to jest tragedia...

Edytowane przez a u d r e y
Czas edycji: 2012-04-05 o 10:41
a u d r e y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-05, 10:39   #4731
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
Bry kto mi ukradł sen?

Dziękuję za opinie w prawie kwiatka dla taty. Więc prawdopodobnie do kościoła coś dostanie do butonierki (jeszcze zobaczymy jaki sobie garnitur kupi)

Dziękuję też za wszystkie studniówkowe gratulacje. Ja wiem że mam bardzo dużo załatwione ale to jest tak że co roku semestr letni mam tak zawalony zajęciami że po prostu dużo rzeczy załatwiłam w wakacje a dużą część zakupów przez internet w sezonie zimowym bo ceny były niższe. Ale wszystkie dacie radę

Kindzia wg mnie 1zestaw
Kiciu, ja bym jeszcze mamie bransoletkę zrobiła, taką kwiatową Fajnie będzie to pokazywać rangę rodziców a jak tata ma dostać butonierkę to mamie tak smutno będzie...

Jak tam sytuacja z sis?

---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ----------

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
tez jestem za pierwszym

Wczoraj w nocy pisalam meile do kwiaciarni w NS czy zdobeda mi anemony... odpisaly na razie 3 z czego 2 powiedzialy NIE. a jedna ze nie wiedza jeszcze czy beda te kwiaty kwitly we wrzesniu... zbyt odlegly termin
co robic
Szerze? Już bym wolała bukiet z pospolitych róz który będzie świeży i ładnie wyglądający niż jakieś niepewne kwiaty na których nie ma wtedy popytu...

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

Stary 2012-04-05, 10:40   #4732
malwus20
Wtajemniczenie

Cytat:
Kochana! To sama radość że zakładacie rodzinę, nie ma się czym stresować! Nieważne co by się nie wydarzyło, najważniejsi jesteście WY. Nie zawsze wychodzi jak chcemy ale na to nie zwracaj uwagi, po prostu myśl o sobie i o TŻ. A reszta niech żyje swoim życiem
Tak staram sie myślec przez cały czas, Tż jest typem spokojnym i jakby nie On to nie wiem co by było bo głownie Jemu zawdzięczam uspokajanie. Zaczynam wszystko olewać, tych gości wkurzających, własny wygląd choć tego nie powinnam olać, ogólnie jest mi już wszystko jedno jak to będzie wyglądać, ważne że bierzemy ślub.
Staram sie w ten sposób myslec ale jestem typem który przejmuje sie byle głupotą i w środku wszystko przeżywam.
Stary 2012-04-05, 10:41   #4733
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
Tak staram sie myślec przez cały czas, Tż jest typem spokojnym i jakby nie On to nie wiem co by było bo głownie Jemu zawdzięczam uspokajanie. Zaczynam wszystko olewać, tych gości wkurzających, własny wygląd choć tego nie powinnam olać, ogólnie jest mi już wszystko jedno jak to będzie wyglądać, ważne że bierzemy ślub.
Staram sie w ten sposób myslec ale jestem typem który przejmuje sie byle głupotą i w środku wszystko przeżywam.
Jestem taka sama, ale już odpuszczam... Na wiele rzeczy nie mamy wpływu. Takie życie. Wyglądać będziesz pięknie, to nie podlega wątpliwości

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

Stary 2012-04-05, 10:42   #4734
a u d r e y
Wtajemniczenie

Kindziul a miałam pytać, co z TŻtowymi zakupami z Mamuśką?
Powiesiłaś z jaja?
Stary 2012-04-05, 10:43   #4735
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Kiciu, ja bym jeszcze mamie bransoletkę zrobiła, taką kwiatową Fajnie będzie to pokazywać rangę rodziców a jak tata ma dostać butonierkę to mamie tak smutno będzie...

Jak tam sytuacja z sis?
bez zmian jak coś chce to się odzywa a tak to cisza

To jest dobry pomysł bo tak z Jagodzia rozmawiałam że trzeba będzie kupić po całej paczce kwiatów i pewnie z bukietow zostanie to będę miała pewnie jeszcze kilka dd wykorzystania.

Stary 2012-04-05, 10:44   #4736
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

DZIEWCZYNY POMOŻMY
http://www.facebook.com/events/354950701224465/

https://wizaz.pl/Mikroreklama

jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną

czarna_kawa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-05, 10:45   #4737
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
aaa ale ja nie mam problemów z rozczesaniem na mokro. na mokro mi wszystko pięknie się rozczesuje. po wysuszeniu i albo wyciągam na szczotkę albo je przeprostuję przez godzine są w miare, a po godzinie są tak splątane że ich przez palce nie przepuszczę, a rozczesywanie to jest tragedia...
No ja miałam tak kiedyś, że nawet na mokro się nie dało, a na sucho nawet nie próbowałam, tylko jak przestawały wyglądać to je wiązałam.

Cytat:
Szerze? Już bym wolała bukiet z pospolitych róz który będzie świeży i ładnie wyglądający niż jakieś niepewne kwiaty na których nie ma wtedy popytu...
Ja bym nie powiedziała że róże są pospolite

Cytat:
Nie ma co się denerwować i zamartwiać na zapas bo sobie odbierzesz całą radość i piękno tego dnia, a tak być nie powinno. Goście to goście, nic nie poradzisz na innych ludzi, ale jak Ty będziesz smutna tego dnia to dobrze nie będzie. Nie ma powodu do stresu, będzie dobrze.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2012-04-05, 10:45   #4738
malwus20
Wtajemniczenie

Cytat:
Jestem taka sama, ale już odpuszczam... Na wiele rzeczy nie mamy wpływu. Takie życie. Wyglądać będziesz pięknie, to nie podlega wątpliwości
Chyba podlega bo jestem coraz szczuplejsza a normalnie bez stresu ważę tylko 40 kg. U mnie stres = spadek wagi. Nie chcę wyglądac jak wieszak a przed slubem głownie moja rodzina funduje mi tylko dodatkowe atrakcje.
Stary 2012-04-05, 10:46   #4739
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Kochana 3maj się. Dobrze że TŻ się Tobą opiekuje bo wielu facetów miało by podejście "a czym tu się stresować"

Swoją droga mój już TŻ się stresuje ja nadal nie czy ze mną coś jest nie tak ?

Stary 2012-04-05, 10:47   #4740
kindziulindzia
Zakorzenienie

Cytat:
Kindziul a miałam pytać, co z TŻtowymi zakupami z Mamuśką?
Powiesiłaś z jaja?
oddał wszystko z powrotem powiedziałam jasno przyszłej szanownej teściowej że nie życzę sobie by go wyciągała na zakupy beze mnie tym bardziej że nie widziała na żywo mojej sukni i lepiej żeby nie zgadywała jaki ma kolor - była lekka sprzeczka nie cierpię tej baby generalnie TŻ alias parówa poszedł po rozum do głowy i takiej akcji więcej nie będzie i razem kupimy resztę

to co perłowe???
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości