Wszystko o Avonie - cz.27 - Strona 28 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-05, 09:39   #811
Buniat
Zakorzenienie

Dot.: Wszystko o Avonie - cz.27

Cytat:
Napisane przez Mayasmum Pokaż wiadomość
W poniedziałek złożyłam zamówienie a we wtorek już dzwoniła do mnie OMS, myśałam, że to o fakturę, którą zapłaciłam za późno i i zamówienie miało długi czas status pobrane i wstyd mi było, a ona radośnie gratuluje mi a ja zdębiałam bo nie wiedziałam o co chodzi a ona mi mówi, że do KR się dostałam a ja jeszcze większe zdziwienie bo w sumie nawet nie patrzyłam ile mi brakuje Wczoraj przyjechała i w prezencie dostałam od niej nowy błyszczyk SS Melon Madness i perfumki CHL Nuit. Błyszczyk jest ogromny! Tzn taki szeroki, a gąbeczka ogromna, jak porównuję z innymi błyszczykami to normalnie gigant. Ale kolorek..... piękny!
gratuluję dostanie sie do KR
-----------------------------------------------------------
http://bogusiabloguje.blogspot.com/
Buniat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-05, 09:46   #812
kejtiryba
Wtajemniczenie

Cytat:
Moje drogie, nadrabianie was to nie lada wyczyn.
Tak na szybko to przepraszam ale jestem chora, do tego Mała ząbkuje i mamy kosmos w domu. Oczywiście jak tylko mogę i mam chwilkę to was podczytuję i klikam wszystkim dziewczynom biorącym udzial w konkursie Luksji.

Przez ostatnie dni spotkały mnie niespodzianki a wczoraj miałam święto paczki Ale pokolei. W poniedziałek złożyłam zamówienie a we wtorek już dzwoniła do mnie OMS, myśałam, że to o fakturę, którą zapłaciłam za późno i i zamówienie miało długi czas status pobrane i wstyd mi było, a ona radośnie gratuluje mi a ja zdębiałam bo nie wiedziałam o co chodzi a ona mi mówi, że do KR się dostałam a ja jeszcze większe zdziwienie bo w sumie nawet nie patrzyłam ile mi brakuje Wczoraj przyjechała i w prezencie dostałam od niej nowy błyszczyk SS Melon Madness i perfumki CHL Nuit. Błyszczyk jest ogromny! Tzn taki szeroki, a gąbeczka ogromna, jak porównuję z innymi błyszczykami to normalnie gigant. Ale kolorek..... piękny! Wrzucę potem na katalogowy jak mi się uda zrobić fotkę.
A z rewelacji paczkowych:
- błyszczyk extralasting Perpetual Pink
- maseczka malinowa, jak ona pieknie pachnie!!!!:l ove: (narazie jej nie próbowałam)
- reszta to farba do wlosów (5.3) szampony i takie pierdy, aha i balsam dyscyplinujący bo się puszę jak pudel jakiś, ale dzisiaj dopiero wypróbuje na moich piórach

W k05 napisałam wszystkim, żebyn ie brali sobie solutions bo w k06 bedzie na nie megapromocja i się bardziej będzie opłacało a tu miałam na 100zł zamóienia na solutions... ehhh w k06 pewnie nic nie zamówią.

Co do programu motywacyjnego na kat7 to szczerze? Nic mi sie tam nie podoba, zegar ten ze zdjęciem bym jedynie wzięła, ale ja składam zamówienia dopiero na koniec 2 terminu więc pewnie już nic nie zostanie.

JA miałam próbkę odcienia ivory, nałożyłam nas buźkę, maźnęłam pudrem prasowanym i caly dzień miałam matową buzię, a mam cerę mieszaną z tendencją do tłustej.
To dużo zdrowia dla Ciebie i córci lekkiego ząbkowania

Gratuluję KR. Zdolna moja! Czekam z wytęsknieniem na zdjęcioa tego błyszczyka, bo napaliłam się własnie na ten odcień i mam cichą nadzieje, że będzie zbliżony kolorem do tego z AM I napisz koniecznie jak ten balsam dyscyplinujący, bo siostra rozważa jego zakup A co do solutions - póki co mam zamówienie na 5 sztuk, w tym 3 kremy, jeden pod oczy i tonik. Jeszcze nie wszyscy się określili z zamówieniem, więc zobaczymy, może coś jeszcze dojdzie Kwestia tylko tego kiedy będę zamawiać. Staram się w pierwszym terminie, bo tak Klientki składają zamówienie, ale nie wiem jak Antoś sobie przypomni żeby powitać świat

dyniowiec z jabłkami
kejtiryba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-05, 09:47   #813
Mayasmum
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez katniewojt Pokaż wiadomość
Mayasmum, nie mogę się doczekać zdjęcia tego mazidła do ust
narazie szczoteczka bo Mała mi szaleje i nie mam jak się pomalować

[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;33357824]Dlatego napisałam, że może powodować.

Co do SS błyszczyka, owszem jest ogromny, ale za to jak ciężko go zamknąć[/QUOTE]

Może i ciężko ale się w nim zakochałam, jest inny niż pozostałe błyszczyki, taki gęsty, fajny kolorek daje.

Cytat:
Napisane przez Buniat Pokaż wiadomość
gratuluję dostanie sie do KR
Dziękuję
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC00312.jpg (66,3 KB, 62 załadowań)

Mayasmum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-05, 09:52   #814
joanwi
Zakorzenienie

GG do joanwi

Cytat:
Napisane przez kejtiryba Pokaż wiadomość
I napisz koniecznie jak ten balsam dyscyplinujący, bo siostra rozważa jego zakup
ja słyszałam same pozytywne opinie o tym balsamie

Mayasmum wow, rzeczywiście szczoteczka ogromna

2016: 29
joanwi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-05, 10:05   #815
Lencia00
Wtajemniczenie

Cytat:
Aha, czyli mamy inne daty Ja mam zamówienia do poniedziałków, paczki w piątek
Lencia00, a ta szminka, którą tu #3710 pokazałaś to ona na żywo jest brzoskwiniowa? Bo na zdjęciu i przy moich ustawieniach komputera wygląda pięknie
Tylko troszkę bardziej jeszcze widać złote drobinki a tak to mój nieszczęsny aparat uchwycił idealnie kolorek
Bardzo ładny odcień mimo że wolę róże
Lencia00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-05, 10:09   #816
Mayasmum
Raczkowanie

Cytat:

Gratuluję KR. Zdolna moja! Czekam z wytęsknieniem na zdjęcioa tego błyszczyka, bo napaliłam się własnie na ten odcień i mam cichą nadzieje, że będzie zbliżony kolorem do tego z AM I napisz koniecznie jak ten balsam dyscyplinujący, bo siostra rozważa jego zakup A co do solutions - póki co mam zamówienie na 5 sztuk, w tym 3 kremy, jeden pod oczy i tonik. Jeszcze nie wszyscy się określili z zamówieniem, więc zobaczymy, może coś jeszcze dojdzie Kwestia tylko tego kiedy będę zamawiać. Staram się w pierwszym terminie, bo tak Klientki składają zamówienie, ale nie wiem jak Antoś sobie przypomni żeby powitać świat
Dziękuję
Na ustach wygląda bardzo podobnie jak w katalogu Na zdjęciach wychodzi mi różowy
Jak ja miałam rodzić Małą to mi przypadał termin odbioru paczki, ale Mala urodziła się 8 dni po terminie więc przypadło to na czas kiedy kosmetyki były rozdane

Mayasmum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-05, 10:30   #817
nataszka25
Zakorzenienie

Cytat:
Moje drogie, nadrabianie was to nie lada wyczyn.
Tak na szybko to przepraszam ale jestem chora, do tego Mała ząbkuje i mamy kosmos w domu. Oczywiście jak tylko mogę i mam chwilkę to was podczytuję i klikam wszystkim dziewczynom biorącym udzial w konkursie Luksji.

Przez ostatnie dni spotkały mnie niespodzianki a wczoraj miałam święto paczki Ale pokolei. W poniedziałek złożyłam zamówienie a we wtorek już dzwoniła do mnie OMS, myśałam, że to o fakturę, którą zapłaciłam za późno i i zamówienie miało długi czas status pobrane i wstyd mi było, a ona radośnie gratuluje mi a ja zdębiałam bo nie wiedziałam o co chodzi a ona mi mówi, że do KR się dostałam a ja jeszcze większe zdziwienie bo w sumie nawet nie patrzyłam ile mi brakuje Wczoraj przyjechała i w prezencie dostałam od niej nowy błyszczyk SS Melon Madness i perfumki CHL Nuit. Błyszczyk jest ogromny! Tzn taki szeroki, a gąbeczka ogromna, jak porównuję z innymi błyszczykami to normalnie gigant. Ale kolorek..... piękny! Wrzucę potem na katalogowy jak mi się uda zrobić fotkę.
Wracajcie do zdrowia, już o Tobie myślałam co sie z tobą dzieje.
No zobacz na moja liderke nie zrobiło wrazenia to ze weszłam do KR.
Gratulacje w ogole.

Dziewczyny Liderki powiedzcie czy wy tez tak gratulujecie swoim konsultantkom a nawet dajecie im jakies perezenty z tytulu jakis osiagniec wiekszych?
Bo ja sie czuje niedoceniona
nataszka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-05, 10:31   #818
Nana93klb
Zakorzenienie

GG do Nana93klb

dzien dobry! ale ze mnie spioch;p wstalam zeby zlozyc zamowienie jeszcze przed 11, tak by paczka na paczkomat byla jutro ... a tutaj patrze a termin dostawy to 10 kwietnia... czyzby juz jutro nie wozili ?

a tak w ogole to we wtorek robilam pokaz u siebie w domu i bylo rewelacyjna! prowadzaca jak i moje klientki dopisaly! i po raz 5 dostalam propozycje zostania liderem... i chyba tym razem sie skusze, babeczka ktora prowadzila byla jakas taka konkretniejsza, niz ta ktora poprzednio mi to proponowala )

Edytowane przez Nana93klb
Czas edycji: 2012-04-05 o 10:34
Nana93klb jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-05, 10:34   #819
nataszka25
Zakorzenienie

Cytat:

Ja mam balsam, jestem bardzo zadowolona, nie obciąża włosów, nie puszą się tak bardzo generalnie bardzo przyjemny, nawet zapach
nataszka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-05, 10:41   #820
anekania
Zakorzenienie

Cytat:
Może i ciężko ale się w nim zakochałam, jest inny niż pozostałe błyszczyki, taki gęsty, fajny kolorek daje.
a jaki jest ten koniec do malowania bo wygląda na puchaty i milusi

Cytat:
Napisane przez joanwi Pokaż wiadomość
ja słyszałam same pozytywne opinie o tym balsamie
Bardzo dobry nie puszą się włosy, lekko wygładza
anekania jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-05, 10:42   #821
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Nana93klb Pokaż wiadomość
dzien dobry! ale ze mnie spioch;p wstalam zeby zlozyc zamowienie jeszcze przed 11, tak by paczka na paczkomat byla jutro ... a tutaj patrze a termin dostawy to 10 kwietnia... czyzby juz jutro nie wozili ?

a tak w ogole to we wtorek robilam pokaz u siebie w domu i bylo rewelacyjna! prowadzaca jak i moje klientki dopisaly! i po raz 5 dostalam propozycje zostania liderem... i chyba tym razem sie skusze, babeczka ktora prowadzila byla jakas taka konkretniejsza, niz ta ktora poprzednio mi to proponowala )
no u mnie prawie wszystkie paczkomaty popsute

kto u Ciebie prowadzi pokazy. liderka?
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-05, 10:46   #822
tonia85
Zakorzenienie

GG do tonia85

[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;33359335]no u mnie prawie wszystkie paczkomaty popsute

kto u Ciebie prowadzi pokazy. liderka?[/QUOTE]
Nie wiem co z tymi paczkomatami- u mnie tez juz najblizsze w mojej okolicy popsute, a jeden to juz nawet zniknął z listy
tonia85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-05, 10:51   #823
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez tonia85 Pokaż wiadomość
Nie wiem co z tymi paczkomatami- u mnie tez juz najblizsze w mojej okolicy popsute, a jeden to juz nawet zniknął z listy
widzę, ze to nie tylko u mnie

Wczoraj boje z Panem z in postu były wielkie o to
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-05, 10:53   #824
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nataszka25 Pokaż wiadomość
Dziewczyny Liderki powiedzcie czy wy tez tak gratulujecie swoim konsultantkom a nawet dajecie im jakies perezenty z tytulu jakis osiagniec wiekszych?
Moja mi nawet nie pogratulowała jak dostałam się w zeszłym roku
katniewojt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-05, 10:53   #825
Buniat
Zakorzenienie

Cytat:

ja ostatnio rozmawiałam telefonicznie z Avonem (zresztą już chyba o tym pisałam tutaj) jak to jest z tymi dostawami na pczkomat na drugi dzień - czyli tak jak piszesz
okazuje się, że zamówienia złożone do 11 dziś to beda jutro i owszem, ale dostawa KURIEREM
a paczkomat zawsze ma jeden dzień roboczy dłuższy termin dostawy ze względu, że może nie być miejsca w paczkomacie
oczywiście nie ma powodu, żebyś tej paczki nie dostała dzień przez okreslonym terminem
Stary 2012-04-05, 10:55   #826
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
Napisane przez nataszka25 Pokaż wiadomość
Wracajcie do zdrowia, już o Tobie myślałam co sie z tobą dzieje.
No zobacz na moja liderke nie zrobiło wrazenia to ze weszłam do KR.
Gratulacje w ogole.

ja gratuluje moim każdego większego niż minimalne zamówienia- bo to jest jej piękne osiągnięcie... a co do prezentów.. możemy je dawać na zasadach podobnych jak Ty swoim klienktom, czyli musimy je same zakupić na ten cel jak sie uda mieć takie rzeczy na prezenty taniej to wtedy tak, jak normalnie z katalogu to sama wiesz jak byś dawała swoim klienktom perfumy za które byś płaciła ...
dokia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-05, 10:55   #827
Buniat
Zakorzenienie

Cytat:
jak zniknął z listy to jest popsuty - tak mi tłumaczyli w inpoście
Stary 2012-04-05, 10:56   #828
joanwi
Zakorzenienie

GG do joanwi

Cytat:
ja ostatnio rozmawiałam telefonicznie z Avonem (zresztą już chyba o tym pisałam tutaj) jak to jest z tymi dostawami na pczkomat na drugi dzień - czyli tak jak piszesz
okazuje się, że zamówienia złożone do 11 dziś to beda jutro i owszem, ale dostawa KURIEREM
a paczkomat zawsze ma jeden dzień roboczy dłuższy termin dostawy ze względu, że może nie być miejsca w paczkomacie
oczywiście nie ma powodu, żebyś tej paczki nie dostała dzień przez okreslonym terminem
ja tak zawsze dostaję

2016: 29
joanwi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-05, 10:57   #829
tonia85
Zakorzenienie

GG do tonia85

Cytat:
Napisane przez dokia Pokaż wiadomość
ja gratuluje moim każdego większego niż minimalne zamówienia- bo to jest jej piękne osiągnięcie... a co do prezentów.. możemy je dawać na zasadach podobnych jak Ty swoim klienktom, czyli musimy je same zakupić na ten cel jak sie uda mieć takie rzeczy na prezenty taniej to wtedy tak, jak normalnie z katalogu to sama wiesz jak byś dawała swoim klienktom perfumy za które byś płaciła ...
Podpisuje sie pod tym
Stary 2012-04-05, 10:58   #830
Konto usunięte

Cytat:
bo ty jesteś liderką idealną
Stary 2012-04-05, 10:59   #831
tonia85
Zakorzenienie

GG do tonia85

Cytat:
jak zniknął z listy to jest popsuty - tak mi tłumaczyli w inpoście
tak, tak, wiem, ale minęło juz prawie pol roku i nic- widze ze tam stoi, ale nie ma go na liście nie tylko w avonie, ale również u innych firm
Stary 2012-04-05, 11:03   #832
Buniat
Zakorzenienie

Cytat:
tak, tak, wiem, ale minęło juz prawie pol roku i nic- widze ze tam stoi, ale nie ma go na liście nie tylko w avonie, ale również u innych firm
zawsze możesz zadzwonić do inpostu i się zapytać co z nim i kiedy będzie

klikam ci i klikam i nie mozesz obronić się przed spadnięciem

Edytowane przez Buniat
Czas edycji: 2012-04-05 o 11:06
Stary 2012-04-05, 11:04   #833
paula1109
BAN stały

ja uważam,że po prostu na pewno jest pełny. Przecież gdyby byl popsuty to by zależało im na klientach i by szybko naprawili.Albo może będą go likwidować
paula1109 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-04-05, 11:07   #834
Nana93klb
Zakorzenienie

GG do Nana93klb

to mam nadzieje ze juz jutro dostane smsa ze paczka na mnie czeka ) nie moge sie doczekac! to moja pierwsza paczka w tym katalogu, tak mi opornie szlo zbieranie zamowien...

pokaz prowadzila starsza liderka (jest cos takiego ;p ) ale nie ta, pod ktorej skrzydlami jestem
Stary 2012-04-05, 11:10   #835
Konto usunięte

Cytat:

pokaz prowadzila starsza liderka (jest cos takiego ;p ) ale nie ta, pod ktorej skrzydlami jestem
czyli OMS
Stary 2012-04-05, 11:11   #836
olla74
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anekania Pokaż wiadomość
torba zebra jest bardzo lipna, tandetna, zle wykonczona wyglada na bardzo mało kosztującą nie polecam, rozrywa się, drze i odpadają ucha
Cytat:
Napisane przez taka jedna Pokaż wiadomość
Wszystkie te rzeczy już kiedyś były więc pewnie zapas jest mały i obstawiam, że wszystko wyczerpie się od reki.
Mi się akurat te serduszka nie podobają(na all. też można kupić wiele podobnych-ciocia kupiła kuzynce na święta podobny i ta jest niezadowolona do dziś z prezentu;p).[COLOR="Silver"]

U mnie zebra leży nieużywana.

W ogóle to pamiętam, że zegar czy ramka miały produkcję zakończoną i zamiast nich przysyłali szkatułki na biżuterie te srebrne co były czy coś takiego. Więc dziwne, że nagle się odnalazły W sumie co to za atrakcja mieć znów to samo co każda z nas już mogła mieć (no chyba, że akurat ktoś się nie załapał)

---------- Dopisano o 00:02 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:58 ----------

Ja dla siebie nic nie widzę szczerze mówiąc. Pendrive mi się nie podoba, poza tym mam większe pendrive'y więc 1Gb jest mi zbędne. Zegarek Believe już mama nosi, torebkę też (ja w czerwieniach nie chodzę), tą serię marynarską mógł mieć każdy kto chciał bo była w wyprzedażach już. Jak dla mnie to ogólnie szału nie ma, a i pewnie wszystko będzie miało bardzo szybko produkcję zakończoną
Czyszczenie magazynów robią.

Cytat:
Napisane przez wiuniaaa Pokaż wiadomość
Dokładnie - jest ciężkie i nie nadaje się do noszenia na szyi.
Do komputera jest idealny i akurat mnie 1GB odpowiada jak najbardziej. Na tym pendrivie przechowuję wszystkie pliki związane z Avonem, a miejsca mam jeszcze tyle wolnego, że hoho. I każda dziewczyna się zawsze pyta skąd ja mam taki ładny pendrive.
A do większych plików używam innego.

A moja torba jest super. Uwielbiam ją. Zawsze mam w niej dużo rzeczy, jest wypchana i jeszcze nic się jej nie stało, a mam już ją bardzo długo i często jej używam.
Może trafiłaś na jakąś felerną...
Tego pendr można był mieć kiedys dawno tam , przy zakupie za określoną kwotę, ale wtedy kosztował o ile się nie mylę, 19,90 i nie kupiłam.Terqaz za darmo można wziąć.

A torba ZEBRA jest rewelka, jeżdze z nią na wszelkie weekendowe wyjazdy ,napchane mam po zamek. Była ze mną na kanarach jako bagaż podręczny i nic z nią się nie dzieje. Mam ją z motywacyjnego czyli już parę lat/. I jeszcze używa jej moja córa ,lat 10, na wyjazdy więc specjalnie delikatnie się z nią nie obchodzi i torbie nic, a nic nie jest.
pewnie ktoś miał felerny egzemplarz, bo tak to bardzo polecam.

www.pustamiska.pl

Jesli myślisz,że zmienisz faceta, to lepiej zmień faceta.

kosmetyki, buty
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post63462611

oraz książeczki NOWE

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post76540401
olla74 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-05, 11:15   #837
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;33359764]bo ty jesteś liderką idealną[/QUOTE]
oj tam oj tam
napisałaś jakbym była Twoją liderką, a to nieprawda

---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ----------

Cytat:
to mam nadzieje ze juz jutro dostane smsa ze paczka na mnie czeka ) nie moge sie doczekac! to moja pierwsza paczka w tym katalogu, tak mi opornie szlo zbieranie zamowien...

jest SLZ jest.. czyli Starszy Lider Zespołu, potem jest Menadżer Zespołu .. OMS wyżej jest
dokia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-05, 11:16   #838
Buniat
Zakorzenienie

[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;33360079]czyli OMS[/QUOTE]
a u mnie zmieniła się OMS i chyba mam tez nowego Lidera (mężczyzna)
ciekawe dlaczego takie zmiany, czy poprzedni zrezygnowali?

ciekawe jak teraz będzie, bo poprzednie osoby się nie odzywałay, a teraz OMS przysłała jakies e-maile z minikatalogiem (w sumie nie wiem po co, bo mam go na stronie) no i życzenia na święta przysłała
Stary 2012-04-05, 11:17   #839
Nana93klb
Zakorzenienie

GG do Nana93klb

wlasnie wlasnie OMS to na bank nie byla bo ona jest z innego miasta, w zyciu kobiety na oczy nie widzialam ;p
Stary 2012-04-05, 11:18   #840
Konto usunięte

Cytat:
oj tam oj tam
napisałaś jakbym była Twoją liderką, a to nieprawda
a chciałabym
Cytat:
a u mnie zmieniła się OMS i chyba mam tez nowego Lidera (mężczyzna)
ciekawe dlaczego takie zmiany, czy poprzedni zrezygnowali?

ciekawe jak teraz będzie, bo poprzednie osoby się nie odzywałay, a teraz OMS przysłała jakies e-maile z minikatalogiem (w sumie nie wiem po co, bo mam go na stronie) no i życzenia na święta przysłała
zmiany, zmiany, jak wszędzie.

Cytat:
wlasnie wlasnie OMS to na bank nie byla bo ona jest z innego miasta, w zyciu kobiety na oczy nie widzialam ;p
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości