|
|
#4231 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: zazdrośnice cz. 53 :-)
Zartuje przeciez
|
#4232 |
|
Zakorzenienie
|
Simply no ja wiem,ale serio nie rzuciło mi się w oczy
|
#4233 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiu, no z tym nic nie zrobimy, bo za późno wyszło... zaraz będzie, że nie pamięta, że się pomylił, stan licznika od tamtego czasu też uległ zmianie... Ale na pewno ja go zapytam, co się z tym stało, bo w końcu ani program nie kłamie, ani dystrybutor, a stan licznika on własnoręcznie spisywał i jakkolwiek by nie kombinować, że się pomylił, to wychodzi zonk.
Simply, fajny pomysł w sumie... Może lekcje gry na skrzypcach? Chciała zacząć od nowego roku szkolnego, to może akurat. Muszę z bratem pogadać. On i bratowa się upierają, że ma nie być żadnych drogich prezentów, że jak młoda chce np. laptopa, to niech sobie kupi za pieniążki, które uzbiera od gości w prezencie. I rozumiem to, ale z drugiej strony aż mi głupio, żeby jej nic nie kupić. W ogóle jestem zaniepokojona, bo młoda się zrobiła już nadąsaną pannicą, wchodzi wszędzie z miną pokrzywdzonej księżniczki i tak mi mnie za młodu przypomina, że aż mi niedobrze chwilami jak pomyślę, co jej w głowie może siedzieć.
|
|
#4234 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Melduję, że jeszcze tylko 3 godziny i 45 minut i idę na URLOP
|
|
|
|
#4235 |
|
Zakorzenienie
|
Justyś kurde żeby tak oszukiwać firmę w,której się tyle pracuję heh. U mojego TŻ taty było podobnie. On jest kierowcą autobusów i miał jakby pojazd na w spółkę z innym. Jeden tankował, a na potem oddawał po zmienię drugiemu i ten się rozliczał pod koniec dnia. I jego koleżanka z pracy oszukiwała na paliwie. Podjeżdżała i jej paliwo ściągali i płacili. Próbowała zwalić winę na teścia i prawie jej się to udało.Ale on ją nagrał i rzucił to szefowi. I powiedział,że skoro po tylu latach pracy go oskarżali to odchodzi....
|
#4236 | |
|
Zakorzenienie
|
Żałoszczę
na ile? ![]() Jeszcze się pożalę na pracę, siedziałam kilka miesięcy temu dniami, godzinami z gościem z agencji reklamowej nad naszym folderem reklamowym i wprowadzałam mu poprawki, bo była masa literówek i błędów w ogóle, złe zdjęcia... I czaicie, że wydrukowali ten folder z tymi samymi błędami? I tak kilka miesięcy jedziemy na tekstach typu: "Dopuszczalna ładownośc", "Cięzar" itp. I właśnie po raz kolejny poprawiam wszystko, bo folder idzie do przedrukowania, a i tak czuję, że cała moja robota pójdzie na marne... ---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ---------- Cytat:
|
|
|
#4237 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4238 |
|
Zakorzenienie
|
Justyna trzeba byo zareklamowac te ulotki nie rozumiem czemu je przyjeliscie ??
mam problem, robimy bardzo male wesele 55/60 osob i teraz tak zaprosilam swojego kuzyna z jego dziewczyna (bardzo fajna laska bardzo ja lubie) ale on mi pisze ze ona prawdoopodobnie wyjezdza na cale wakacje za granice wiec przyjedzie z kolezanka napisalam mu ze nie chce obcej baby na imprezie (tak żartem) ale on chyba nie rozumie, jak mu dac to delikatnie do zrozumienia znowu moja kolezanka singielka z nikim sie od dluzszego czasu nei spotyka, nie chce zeby brala kogos na sile chcialabym zeby to byla impreza absolutnie kameralna i tak "rodzinna"
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#4239 |
|
Zakorzenienie
|
Kawa może mu napisz,że właśnie kameralna impreza i chcesz tylko osoby Ci znane i bliskie.
|
#4240 |
|
Zakorzenienie
|
dawaliśmy w takiej cienkiej ramie czarnej na czarnym tle byle nie antyrama.
|
|
|
|
#4241 |
|
Zakorzenienie
|
Justyna i co z tym zrobisz??? Powiesz szefowi?
Maya takie duże zdjęcia to dobry pomysł, tylko nie wiemy czy wyrobimy się z sesją narzeczeńską
|
|
|
|
#4242 |
|
Zakorzenienie
|
ja i tak w czasie zlotu we Wrocławiu mam zlot ale przypomniałyście mi że muszę iść do dziekanatu potwierdzić przydział na specjalność (nie otwarli nieruchomości i jestem na logistyce). Dziś już tego nie zdołam zrobić więc najwyżej w przyszłym tygodniu
|
|
|
|
#4243 |
|
Zakorzenienie
|
kawa powiedz wprost kuzynowi, ze jak nie moze przyjsc ze swoja dziewczyna to ma przyjsc sam. To samo kolezance. Gwizdak tak chyba zrobila, o ile pamietam, i wszystko sie fajnie udalo.
|
|
#4244 |
|
Zakorzenienie
|
Kawa, a bo nikt nie zauważył wcześniej, jak już tyle czasu siedziałam nad tym i na dodatek PRZY MNIE gość nanosił poprawki, to logicznym mi się wydało, że nie muszę tego sprawdzać. A tu klops
za to teraz zasugeruję, żebyśmy dostali większy rabat, no bo bez przesady ![]() Carmi, powiedziałam o tym szefowi, bo muszę mu przedstawić wykaz z kontroli floty. No ale sam powiedział, że nic z tym nie zrobimy, bo za dużo czasu minęło (to było w styczniu).
|
|
#4245 |
|
Zakorzenienie
|
DZIEWCZYNY POMOŻMY
http://www.facebook.com/events/354950701224465/
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#4246 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4247 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#4248 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wisi mi to, jak ktoś jest fair, to mu nie przeszkadza kontrola.---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ---------- Ilsa, on nie może czegoś takiego zrobić. Do żadnej bańki też nie wleje ponad 200 l. Przyjechał jednym samochodem ciężarowym, na który jest wystawiona WZ, tyle.
|
|
|
#4249 |
|
Zakorzenienie
|
justyna teraz jedyne co mozecie zrobic to wzmoc kontrole na biezaco i pilnowac.
---------- Dopisano o 09:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:03 ---------- carmi bede na swieta robic brownie z maslem orzechowym z twojego bloga
|
|
#4250 |
|
Zakorzenienie
|
justyna - porażka! to naprawdę smutne, co ludzie wyprawiają
![]() carmi - ramki są fajnym pomysłem moim zdaniem tak jeszcze myślę, że skoro chcecie coś "na długo", to może jakaś elegancka pościel? byłam dziś u fryzjera na podcięcie grzywki i końcówek.... i na cytologii super hiper fajnie
|
|
|
|
#4251 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4252 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4253 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u lekarza!!! dziewczyno
|
|
|
|
|
#4254 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4255 |
|
Zakorzenienie
|
się Was żarty trzymają
![]() grzywka i końcówki u fryzjera, cytologia u lekarza! |
|
|
|
#4256 |
|
Zakorzenienie
|
nic nie pisalas o lekarzu
![]() tez musze pojsc - ale jako, ze babka ze sklepu mowila, ze po okresie probnym mamy miec jakies ubezpieczenie medyczne dodatkowo wiec sie chyab wstrzymam ze wszystkim i tam pojde gdzie oni dadza
|
|
#4257 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale faktycznie.... te same badanie robimy w tym samym czasie prawie ![]() ja mam za tydzień wyniki trzymam kciuki za Twoje badania
|
|
|
|
|
#4258 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4259 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no dobra! już biję się w pierś i będę bardziej dokładna następnym razem
|
|
|
|
|
#4260 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:30.

na ile?

13.03.2008
super hiper fajnie